#elenaluxepeplum

Instagram photos and videos

#elenaluxepeplum#bajukurung#hhauthorisedagent#hijabistahubootd#bajuraya#hijabista#ukm#upm#uitmpuncakalam#uitmshahalam#uitmdihatiku#malaysia#skirtlabuh#pleatedskirt#bajumurah#ootd#bajunikah#bajucantik#hijabistahubskirtseries#brideseries#carlaluxekurung#trustedseller#weddingoftheyear#bajuraya2019#hijabistahubraya2019

Hashtags #elenaluxepeplum for Instagram

Bila dengar lagu raya mesti tak sabar nak raya kan? Tapi lagi tak sabar tengok Azalea Kurung ni kan 🙈 Cepat sayangku semua 28/5 kita akan close order untuk baju raya okayy

Azalea Kurung 🌹
SALE PRICE: RM179
(Np: RM199)
Colour: Pink (S,M,L & XL) & Blue (M & L only)
.
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 💐
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Juliet White masih available. Mana nak dapat baju cantik macam ni siap ada nursing friendly lagi. Harga tengah promo RM179 je tau!

SALE PRICE: RM179
Normal price: RM199
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

LAST DAY SALE‼️📢
.
Siapa tak grab lagi untuk sale RM20 off ni memang rugii. Sebab ni first and last sale kita buat before raya, korang tunggu apa lagi tuu cepat grab sekarang jugakkk. Terus whatsapp kita untuk order baju yang korang nak
.
Siapa cepat dia yang dapat tauuu 💃🏻
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


1

FINAL RESTOCKED WITH LIMITED QUANTITY‼️ Ada yang tak sampai 10pcs pun size yang korang nak tu. Kalau nak grab sekarang sementara stock masih ada. Jangan la stock dah tak ada baru nk grab ye awak2 semua 😘
.
For serious buyer only. Limited quantity, sapa bayar dulu, dia la dapat 😊
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

FINAL RESTOCKED WITH LIMITED QUANTITY‼️ Ada yang tak sampai 10pcs pun size yang korang nak tu. Kalau nak grab sekarang sementara stock masih ada. Jangan la stock dah tak ada baru nk grab ye awak2 semua 😘
.
For serious buyer only. Limited quantity, sapa bayar dulu, dia la dapat 😊
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!

CLAIRE KURUNG
NOW: RM199 ONLY❗️
(Np: RM219)
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


2

72 JAM BALIK KAMPUNG SALE!
.
ELEANOR KURUNG
NOW: RM199 ONLY❗️
(Np: RM219)

SIZE: S, M & XL

Dapatkan RM20 off sekarang! Sale 2 hari jeee ni korang 😱
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Omg Juliet Kurung tinggal white je, black and maroon dah sold out 😱 korang mmg awesome lah! Siapa nak Juliet White order sekarang tau sebelum white pun licin jugak 😭
.
SALE PRICE: RM179
(Normal price: RM199)
Size: S, M, L & XL
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


1

CARLA LUXE KURUNG SALE 🎊

SALE PRICE: RM159
(Normal price: RM239)
.
Colour & size available:
Grey - S,L & XL
Baby blue - S & XL
Pink - S & M
Blue pink - S & XL
French Lilac - XL
Nude - M
.
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


8

Siapa suka baju Daphne? Beli la satu untuk diri sendiri atau untuk mak and adik kakak korang. Confirm dorang suka 💕
.
SALE PRICE: RM179
Normal price: RM199
Size: S,M, L & XL
Colour: Peach, Navy blue & purple
.
Swipe ke kiri untuk tengok betapa cantiknya Daphne 💓
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Siapa suka simple simple tapi tetap nak nampak cantik? Lucia Kurung la jawapannya 😍
.
Dapatkan RM20 OFF sempena Hijabistahub Balik Kampung sale! Cepat grab baju raya korang ni 💃🏻
.
SALE PRICE: RM149
Normal price: RM169
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

HARGA RUNTUH BAJU MELAYU‼️
.
LUTH BAJU MELAYU
SALE PRICE: RM149 (NP: RM169)
Colour available: Navy blue, Maroon, Champagne, Black & White)
Size: S,M, L & XL

YUSUF BAJU MELAYU
SALE PRICE: RM139 (NP: RM159)
Colour available: Navy blue, Royal blue, Green, Black & White)
Size: S, M, L & XL
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER .
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


1

Everyone’s fav kurung! 🔥
.
Yang mana tak sempat order Juliet Lace Kurung sebelum ni, boleh order sekarang untuk batch yg ke-4 ni. Ni last batch kita restock before raya. Jadi jangan lengah lengah lagi kalau nak pakai baju idaman korang ni 💕

SALE PRICE: RM179
Normal price: RM199
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


6

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


1

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


1

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


4

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


2

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Hebat betul penangan Hijabistahub balik kampung sale ni, ada size and colour yang dah sold out dlm masa sejam je 😭

Korang yang nk dapatkan RM20 OFF whatsapp sis sekarang jugak tau! Jangan menyesal kalau sale ni dah habis. Sale valid sehingga 27 MAY 2019 sahaja!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Yang tak sempat lagi grab baju raya, order sekarang tauu sebab kita ada sale untuk item terpilih. Cuma 2 hari je tauu korang so siapa nak cepat whatsapp kita sebelum baju yg awak nak licin!
.
Swipe ke kiri untuk tengok baju cantik Ariana Luxe 😍

SALE PRICE: RM179
(Normal price : RM299)
Colour available: Baby blue, pink, nude, navy blue & white
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


0

Bayangkan korang sedondon mcm ni dgn adik kakak and mak korang, memang cantik sangat la korang pagi raya nanti 😍

Dapatkan RM20off sekarang! Tag family & kawan korang jugak okay! Sale valid 2 hari sahaja tauuu 😱

SALE PRICE: RM169
Normal price: RM189
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


1

72 JAM BALIK KAMPUNG SALE!
.
CLAIRE KURUNG
NOW: RM199 ONLY❗️
(Np: RM219)

Dapatkan RM20 off sekarang! Sale 2 hari jeee ni korang 😱
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


3

SALE DAH START! SALE PERTAMA & TERAKHIR UNTUK RAMADHAN NI!

RM20 off untuk semua item:
HIJABISTAHUB LEBARAN
BAJU MELAYU
KURUNG COLLECTION

Start- 8pm 24th May 2019
End- 8pm 27th May 2019

Dapatkan sekarang sebelum stock habis licin!
.
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


1

Juliet White masih available. Mana nak dapat baju cantik macam ni siap ada nursing friendly lagi. Harga RM199 je okay!
.
📲 WHATSAPP +60193593432 OR CLICK LINK ON BIO UNTUK ORDER 😘
.
#hhauthorisedagent #hijabistahubootd #trustedseller #carlaluxekurung #elenaluxepeplum #brideseries #hijabistahubskirtseries #bajucantik #bajukurung #bajunikah #ootd #bajumurah #pleatedskirt #skirtlabuh #malaysia #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #ukm #hijabista #weddingoftheyear #bajuraya #bajuraya2019 #hijabistahubraya2019 #bajumelayu


2