#ephyraskinsnow

Instagram photos and videos

#ephyraskinsnow#ephyraskinbar#ephyraskinnano#ephyra#ephyrapremium#ephyraskincare#ephyraskincareseries#ephyradealers#ephyramurah#ephyraskinbarmurah#ephyraskinsnowmurah#ephyra2u#ephyraskinsnoworiginal#ephyralovers#ephyrapremiummurah#ephyrasoap#ephyraskinnanomurah#ephyraoriginal#ephyraborong#ephyrafoundation

Hashtags #ephyraskinsnow for Instagram

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
๐Ÿ’ŽEPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIRย (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. ๐Ÿ’ŽKesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
๐Ÿ’ŽTiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
๐Ÿ’ŽNatural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โ™ฆ๏ธMelembapkan dan mengekalkan wajah
โ™ฆ๏ธMencerahkan seawal 9-14 hari
โ™ฆ๏ธMenggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
โ™ฆ๏ธMenambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
โ™ฆ๏ธMembantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
โ™ฆ๏ธMengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
โ™ฆ๏ธMenambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow


0

๐ŸŒธCOMBO EPHYRA๐ŸŒธ
โœ”๏ธRM200 FREEPOS SM/SS ADD RM5
โœ”๏ธ100% ORIGINAL
โœ”๏ธWHTSAPP 011-26169228 (link kt bio)
โœ”๏ธPOSTAGE ONLY
โœ”๏ธTRUSTED SELLER
.
โœ”๏ธโœ”๏ธKELEBIHAN EPHYRA SKIN BAR
๐ŸŽตMerawat kulit berjerawat
๐ŸŽตMenghilangkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŽตMenanggalkan kotoran, minyak dan sel kulit mati
๐ŸŽตMencerahkan wajah secara semulajadi
๐ŸŽตMenghilangkan bintik-bintik hitam
.
โœ”๏ธโœ”๏ธKELEBIHAN SERUM EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
๐Ÿ”ธMenghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
๐Ÿ”ธMemperbaiki tona kulit tidak sekata
๐Ÿ”ธMenganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
๐Ÿ”ธMencerahkan kulit kusam
๐Ÿ”ธMenghilangkan lebam bawah mata serta sunburn
.
โœ”๏ธโœ”๏ธKELEBIHAN EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR
๐Ÿ”นMelembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
๐Ÿ”นMencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
๐Ÿ”นMenggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
๐Ÿ”นMenambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
๐Ÿ”นMembantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
.
#ephyraskinnanoori #ephyraskincareseriesmurah #ephyraskincareseries #ephyraskincareseriesori #ephyraskinnanomurah #ephyraskinnano #ephyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraskinbarori #ephyraskinsnowmurah #ephyraskinsnow #ephyraskinsnowori #ephyrapremiummurah #ephyrapremium


0

Awak ni! Semua benda awak nak cepat. Tak reti nak sabar. Ni lah akibat dia!โ€
.
Ali memang tak tahan dah dengan perangai Alina yg jenis pakai produk pemutih seawal 3 hari. Berapa kali Ali larang, Alina tak dgr.
.
Sekarang, Alina stop sebab kulit terkena cahaya matahari sikit, terus jadi merah2 dan perit. Lagi sadis, bila stop je pakai produk tu, muka naik jerawat bertubi2.
.
Alina memang menyesal tak sudah tapi apa guna? Benda dah jadi. So Ali dan Alina gigih la beli produk mahal2 sampai jumpa dermatologists tapi tetap tak memberi kesan.
.
Ada satu time tu nampak kat timeline ig, orang duk bagi feedback bagus. So dgn niat nak pulihkan balik kulit, tak pikir dah nak putih ala2 korea ke, sampai nampak urat hijau tu..dan tawakal pada Allah, Alina cuba Ephyra Skin Care Series.
.
Starting dgn rasa fresh dan selesa, jerawat baru dah berkurangan, dan akhirnya bekas2 jerawat lama pun makin pudar.
.
Memang ambil masa sebab Ephyra Skin Care Series tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya utk kelihatan cantik.
.
Tapi lebih kepada bahan semulajadi utk sihatkan kulit.
.
Tak perlu nak lumur sunscreen tebal2 sampai rasa melekit, tapi end up sunburn jgk.
.
Sunscreen letak nipis2 pon dah tak sunburn dah.
.
So sape yg ada masalah kulit?
.
Meh whatsapp dulu, cerita masalah kulit korang dulu.
.
Whatsapp or DM sekarang.
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraserum #ephyraskinbar #ephyramoisturizer #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskincare #ephyraskincareseries #ephyraskincareset#ephyraborong #ephyra2u #ephyrapremium #ephyramurah #trustedseller #ephyraskincareseries #ephyraskincare #pemborongephyra #memeysuhaiza #ephyratestimoni #ephyrasuperhealthbrand


0

EPHYRA SKIN SNOW
.
KELEBIHAN
.
>Menjadikan kulit lembut, segar dan bermaya.
>Mencerahkan kulit dan menjadikan tona kulit sekata.
>Melindungi kulit dari radikal bebas.
>Mencegah kulit dari tanda penuaan.
>Melembapkan dan mengekalkan kelembapan kulit serta mencegah kulit kering.
>Menghindarkan kulit dari pigmentasi dan jeragat.
.
CARA PENGGUNAAN
.
1.Calit sedikit cream dan sapukan ke muka pada waktu pagi atau malam.
.
NAK ORDER? .
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#ephyraskinsnow#ephyraskinsnowmurah#ephyracreammurah#ephyraskincare
#ephyrasoapborong#ephyraskinsnowborongmurah#ephyracreamborongmurah
#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#ranieesabeauty#kosmetikmurahmalaysia
#kosmetikmurah#ephyraskincareseries#ephyraskincaremurah


0

Promo still available....
Dengan setiap pembelian 1 set ephyra skin care, akan dapat free soap case & make up pouch ephyra..
1 set mengandungi sabun, serum & krim pelembab..
Area putrajaya, cyberjaya, bangi, serdang & kajang boleh cash on delivery..
Kawasan lain boleh pos. Free postage.
Whatsapp 0196795581

#sayajual #sayaguna #ephyraskincare #ephyraskinbar #ephyraskinsnow #ephyraskinnano #makinberseri #makincantik #cantiktanpamakeup #beauty #cantikdalamcantikluar


0

EPHYRA SKINCARE SERIES
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM108 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ017-907 9990
๐Ÿ“ฒ017-907 9990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
KEBAIKAN :
๐Ÿ’ฅMerawat kulit berjerawat
๐Ÿ’ฅMenghilangkan parut jerawat dan jeragat
๐Ÿ’ฅMenanggalkan kotoran, minyak dan sel kulit mati
๐Ÿ’ฅMencerahkan wajah secara semulajadi
๐Ÿ’ฅMenghilangkan bintik-bintik hitam
๐Ÿ’ฅMenghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
๐Ÿ’ฅMemperbaiki tona kulit tidak sekata
๐Ÿ’ฅMenganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit kusam
๐Ÿ’ฅMenghilangkan lebam bawah mata serta sunburn
๐Ÿ’ฅMelembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
๐Ÿ’ฅMenggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
๐Ÿ’ฅMenambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
๐Ÿ’ฅMembantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
๐Ÿ’ฅMengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
๐Ÿ’ฅMenambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda & bersih
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Kandungan Ephyra Set Skincare Series
โžก๏ธEphyra Skin Bar
โžก๏ธEphyra Skin Nano Advanced Repair Serum (15ml)
โžก๏ธEphyra Skin Snow Advanced White Repair
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #ephyra #ephyrasetskincare #ephyraskincare #ephyraskincareset #ephyraset #setskincareephyra #ephyramurah #oceanlife2u #ephyraskinsnow #ephyraskinbar #ephyraserum #ephyrananoserum #serumnanoephyra #ephyraskinnano #sayajual #sayajualephyra #sayajualephyraskincareset #sayajualephyraskinnano #sayajualephyraskinsnow #sayajualephyraskinbar #ephyraskinsetmurah #ephyramurahoriginal


0

SERIK SANGAT NAK GUNA PRODUK YG KESAN CEPAT NI!!! .
.
Ketakutan yang berlaku kat luar sana cukup buatkan kami sendiri merasa bimbang!!! Produk yang berlambak-lambak yang kita sendiri pun xtahu letak bahan apa dalamnya - buatkan kulit sebenarnya makin rosak!!!! .
.
Yes! Ada org guna produk merkuri memang xada apa effect. Sebab dia belum berhenti guna. Cuba sekali dia berhenti - memang confirm berjemaah jerawat batu, jerawat yg bernanah tu semua naik serang muka! .
.
Terima kasih EPHYRA keluarkan produk yg sangat bagus tanpa merkuri dan bantu mangsa-mangsa kerakusan produk beracun ni! .
.
Alhamdulillah sangat dengan hasil feedback yang berkualiti cam ni. Kami sendiri happy bila customer #ephyralovers kami happy! .
.
#ephyraskincareseries #ephyra #ephyra2u #ephyraskinsnow #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyradealers


0

โ€œAwak ni! Semua benda awak nak cepat. Tak reti nak sabar. Ni lah akibat dia!โ€
.
Ali memang tak tahan dah dengan perangai Alina yg jenis pakai produk pemutih seawal 3 hari. Berapa kali Ali larang, Alina tak dgr.
.
Sekarang, Alina stop sebab kulit terkena cahaya matahari sikit, terus jadi merah2 dan perit. Lagi sadis, bila stop je pakai produk tu, muka naik jerawat bertubi2.
.
Alina memang menyesal tak sudah tapi apa guna? Benda dah jadi. So Ali dan Alina gigih la beli produk mahal2 sampai jumpa dermatologists tapi tetap tak memberi kesan.
.
Ada satu time tu nampak kat timeline ig, orang duk bagi feedback bagus. So dgn niat nak pulihkan balik kulit, tak pikir dah nak putih ala2 korea ke, sampai nampak urat hijau tu..dan tawakal pada Allah, Alina cuba Ephyra Skin Care Series.
.
Starting dgn rasa fresh dan selesa, jerawat baru dah berkurangan, dan akhirnya bekas2 jerawat lama pun makin pudar.
.
Memang ambil masa sebab Ephyra Skin Care Series tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya utk kelihatan cantik.
.
Tapi lebih kepada bahan semulajadi utk sihatkan kulit.
.
Tak perlu nak lumur sunscreen tebal2 sampai rasa melekit, tapi end up sunburn jgk.
.
Sunscreen letak nipis2 pon dah tak sunburn dah.
.
So sape yg ada masalah kulit?
.
Meh whatsapp dulu beauty advisor kita, cerita masalah kulit korang dulu.
.
Whatsapp 0182924120 sekarang.
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraserum #ephyraskinbar #ephyramoisturizer #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskincare #ephyraskincareseries #ephyraskincareset


0

โ€œAwak ni! Semua benda awak nak cepat. Tak reti nak sabar. Ni lah akibat dia!โ€
.
Ali memang tak tahan dah dengan perangai Alina yg jenis pakai produk pemutih seawal 3 hari. Berapa kali Ali larang, Alina tak dgr.
.
Sekarang, Alina stop sebab kulit terkena cahaya matahari sikit, terus jadi merah2 dan perit. Lagi sadis, bila stop je pakai produk tu, muka naik jerawat bertubi2.
.
Alina memang menyesal tak sudah tapi apa guna? Benda dah jadi. So Ali dan Alina gigih la beli produk mahal2 sampai jumpa dermatologists tapi tetap tak memberi kesan.
.
Ada satu time tu nampak kat timeline ig, orang duk bagi feedback bagus. So dgn niat nak pulihkan balik kulit, tak pikir dah nak putih ala2 korea ke, sampai nampak urat hijau tu..dan tawakal pada Allah, Alina cuba Ephyra Skin Care Series.
.
Starting dgn rasa fresh dan selesa, jerawat baru dah berkurangan, dan akhirnya bekas2 jerawat lama pun makin pudar.
.
Memang ambil masa sebab Ephyra Skin Care Series tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya utk kelihatan cantik.
.
Tapi lebih kepada bahan semulajadi utk sihatkan kulit.
.
Tak perlu nak lumur sunscreen tebal2 sampai rasa melekit, tapi end up sunburn jgk.
.
Sunscreen letak nipis2 pon dah tak sunburn dah.
.
So sape yg ada masalah kulit?
.
Meh whatsapp dulu, cerita masalah kulit korang dulu.
.
Whatsapp #0176363271 sekarang.
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraserum #ephyraskinbar #ephyramoisturizer #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskincare #ephyraskincareseries #ephyraskincareset#ephyraborong #ephyra2u #ephyrapremium #ephyramurah #trustedseller #ephyraskincareseries #ephyraskincare #pemborongephyra #memeysuhaiza #ephyratestimoni #ephyrasuperhealthbrand


0

โ€œKAU DAH KENAPA SKRG TAKNAK LEPAK DAH DGN KTORG? ADE MSLH KE DGN KTORG?โ€
.
Sejak2 Ecah tersalah pakai produk, dia jadi malu nak keluar walaupun lepak dgn kawan2 kat mamak depan rumah dia jer.
.
Dulu boleh lagi nak sorok dengan tudung sebab jerawat tumbuh tepi pipi jer. Sekarang dah merebak ke dahi, dagu dan paling sakit kat hidung. Ouch! ๐Ÿ˜ฉ
.
Sebabkan pakai produk jenis janji โ€˜3 hari dah putih melepakโ€™, natijahnya merana berbulan. Perit rasa muka.
.
Macam2 dah guna sampai jumpa dermatologist. Habis duit beribu2 tu takyah cakap la. Frust sgt sebab takde yg menjadi. Makin teruk ade lah.
.
Sampailah mak Ecah suruh Ecah pakai Ephyra Skin Care Series sebab kawan mak Ecah jadi agent.
.
Nak tak nak, Ecah cuba je. Dalam minggu pertama, takde jerawat baru yg keluar. Maknanya, jerawat dah tak merebak tempat lain.
.
Minggu ke 2, Ecah dah start ajak kawan2 rapat utk melepak kat mamak depan rumah dia dah.
.
Beberapa bulan lepas tu, muka Ecah mcm tak pernah merana sebab tersalah produk pun. Flawless je. Memang ambil masa tapi yg penting berkesan.
.
Happy gila Ecah sekarang dah boleh join kawan2, takde dah kena tinggal ke kena sisih ke kan. ๐Ÿ˜
.
Korang yg mana tersalah pakai produk tu atau ade pape masalah kulit yg lain..boleh whatsapp
.
#0176363271
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraserum #ephyraskinbar #ephyramosturizer #ephyramoisturizercream #ephyraskincare #ephyraskinsnow #ephyraskinnano #ephyraskincareseries#ephyraborong #ephyra2u #ephyrapremium #ephyramurah #trustedseller #ephyraskincareseries #ephyraskincare #pemborongephyra #memeysuhaiza #ephyratestimoni #ephyrasuperhealthbrand


0

๐Ÿ’™EPHYRA SKIN NANO๐Ÿ’™
Hai, ephyra Loverss...!!!
GRAB NOW ur Ephyra...
Stock tersangatlah LIMITED syg2....
( Borong di alu2 kan, special price + Free Gift )
.
10 KESAN NYATA EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
1. Mengecutkan jerawat
2. Menghilangkan parut jerawat & jeragat
3. Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur
4. Menghilangkan bintik โ€“ bintik hitam
5. Mencerahkan kulit kusam
6. Memperbaiki tona kulit tidak sekata
7. Mengekalkan kelembapan wajah
8. Menghilangkan lebam bawah mata
9. Merawat kulit terbakar ( sunburn )
10. Memberikan efek kilauan pada wajah

KELEBIHAN & PERBEZAAN SERUM DENGAN PELEMBAB -memang sedia maklum yang serum memang sangat bagus untuk kulit wajah. Selain dari set penjagaan yang biasa kita guna seperti pencuci, penyegar dan pelembap, serum juga penting untuk kulit kelihatan cantik.
.

CARA PENGGUNAAN EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

1. Cuci muka dengan sabun muka Ephyra Skin Bar
2. Keringkan muka dengan tuala bersih
3. Titiskan 2-3 titis Ephyra Skin Nano Advance Repair serum ke atas telapak tangan
4. Gunakan hujung jari dan ratakan ke seluruh wajah.
5. Utk hasil yg maksimum,gunakan ephyra skin nano.
.
Harga promosi :
RM 45 Sahaja ๐Ÿ’–
*POSTAGE
SM = RM 8
SS = RM 12
.
Cara Order >>>
============
WATSAPP 017-8191156

JOM DAPATKAN EPHYRA ANDA HARI INI! .

#ephyra #ephyratestimoni#ephyrapremiummurah#ephyrapremium#ephyrapremiumoriginal#ephyraskinbaroriginal#ephyraskinnano #ephyraskinbarmurah#ephyraskinbar#ephyraskinsnowmurah#ephyraskinsnoworiginal#ephyraskinsnow#ephyraskinnanomurah#ephyraskinnanooriginal#ephyraskinnano#testimoniephyra #jeragat #jerawat #skinsupplement #puansri #ephyradealers#satinskinz #kcollycollaggen #radiancesignature # #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #bazarpaknil #tatiskincare #tabitaexclusiveoriginal #satinskinzmurah


0

๐Ÿ’™EPHYRA SKIN NANO๐Ÿ’™
Hai, ephyra Loverss...!!!
GRAB NOW ur Ephyra...
Stock tersangatlah LIMITED syg2....
( Borong di alu2 kan, special price + Free Gift )
.
10 KESAN NYATA EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
1. Mengecutkan jerawat
2. Menghilangkan parut jerawat & jeragat
3. Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur
4. Menghilangkan bintik โ€“ bintik hitam
5. Mencerahkan kulit kusam
6. Memperbaiki tona kulit tidak sekata
7. Mengekalkan kelembapan wajah
8. Menghilangkan lebam bawah mata
9. Merawat kulit terbakar ( sunburn )
10. Memberikan efek kilauan pada wajah

KELEBIHAN & PERBEZAAN SERUM DENGAN PELEMBAB -memang sedia maklum yang serum memang sangat bagus untuk kulit wajah. Selain dari set penjagaan yang biasa kita guna seperti pencuci, penyegar dan pelembap, serum juga penting untuk kulit kelihatan cantik.
.

CARA PENGGUNAAN EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

1. Cuci muka dengan sabun muka Ephyra Skin Bar
2. Keringkan muka dengan tuala bersih
3. Titiskan 2-3 titis Ephyra Skin Nano Advance Repair serum ke atas telapak tangan
4. Gunakan hujung jari dan ratakan ke seluruh wajah.
5. Utk hasil yg maksimum,gunakan ephyra skin nano.
.
Harga promosi :
RM 45 Sahaja ๐Ÿ’–
*POSTAGE
SM = RM 8
SS = RM 12
.
Cara Order >>>
============
WATSAPP 017-8191156

JOM DAPATKAN EPHYRA ANDA HARI INI! .

#ephyra #ephyratestimoni#ephyrapremiummurah#ephyrapremium#ephyrapremiumoriginal#ephyraskinbaroriginal#ephyraskinnano #ephyraskinbarmurah#ephyraskinbar#ephyraskinsnowmurah#ephyraskinsnoworiginal#ephyraskinsnow#ephyraskinnanomurah#ephyraskinnanooriginal#ephyraskinnano#testimoniephyra #jeragat #jerawat #skinsupplement #puansri #ephyradealers#satinskinz #kcollycollaggen #radiancesignature # #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #bazarpaknil #tatiskincare #tabitaexclusiveoriginal #satinskinzmurah


0

๐Ÿ’™EPHYRA SKIN NANO๐Ÿ’™
Hai, ephyra Loverss...!!!
GRAB NOW ur Ephyra...
Stock tersangatlah LIMITED syg2....
( Borong di alu2 kan, special price + Free Gift )
.
10 KESAN NYATA EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
1. Mengecutkan jerawat
2. Menghilangkan parut jerawat & jeragat
3. Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur
4. Menghilangkan bintik โ€“ bintik hitam
5. Mencerahkan kulit kusam
6. Memperbaiki tona kulit tidak sekata
7. Mengekalkan kelembapan wajah
8. Menghilangkan lebam bawah mata
9. Merawat kulit terbakar ( sunburn )
10. Memberikan efek kilauan pada wajah

KELEBIHAN & PERBEZAAN SERUM DENGAN PELEMBAB -memang sedia maklum yang serum memang sangat bagus untuk kulit wajah. Selain dari set penjagaan yang biasa kita guna seperti pencuci, penyegar dan pelembap, serum juga penting untuk kulit kelihatan cantik.
.

CARA PENGGUNAAN EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

1. Cuci muka dengan sabun muka Ephyra Skin Bar
2. Keringkan muka dengan tuala bersih
3. Titiskan 2-3 titis Ephyra Skin Nano Advance Repair serum ke atas telapak tangan
4. Gunakan hujung jari dan ratakan ke seluruh wajah.
5. Utk hasil yg maksimum,gunakan ephyra skin nano.
.
Harga promosi :
RM 45 Sahaja ๐Ÿ’–
*POSTAGE
SM = RM 8
SS = RM 12
.
Cara Order >>>
============
WATSAPP 017-8191156

JOM DAPATKAN EPHYRA ANDA HARI INI! .

#ephyra #ephyratestimoni#ephyrapremiummurah#ephyrapremium#ephyrapremiumoriginal#ephyraskinbaroriginal#ephyraskinnano #ephyraskinbarmurah#ephyraskinbar#ephyraskinsnowmurah#ephyraskinsnoworiginal#ephyraskinsnow#ephyraskinnanomurah#ephyraskinnanooriginal#ephyraskinnano#testimoniephyra #jeragat #jerawat #skinsupplement #puansri #ephyradealers#satinskinz #kcollycollaggen #radiancesignature # #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #bazarpaknil #tatiskincare #tabitaexclusiveoriginal #satinskinzmurah


0

Ephyra Skincare Series
.
Set ini mengandungi... 1. Ephyra skin bar
2. Ephyra skin nano serum
3. Ephyra skin snow
.

#ephyraskinbar iaitu sabun yang mencuci dan membersih kulit muka ) .
.

#eephyraskinnano (Merawat kulit,menyerap jauh dlm kulit memperbaiki dr dlm ke luar, hilangkan jeragat,jerawat byk lagilah๐Ÿ˜˜
.

#ephyraskinsnow ( moisturizer yg berfungsi melembab kulit sekaligus mencerahkankan)

Antara produk dari 100% bahan semulajadi. Mempunyai kkm, disahkan halal oleh jakim dan telah lulus ujian makmal

Berminat boleh wasap zaza 0146620449

#ephyraskin #ephyra #ephyrapahang


0

.:. Assalammualaikum ๐Ÿ˜Š
.
Sesiapa brminat utk dptkn produk kecantikan & kesihatan wanita ๐Ÿ‘† sila contact / PM sy #0122914864 ๐Ÿ˜‰ / visit #ephyrapulai / FB Ephyra Pulai ๐Ÿ‘Œ
.
l ephyraโ„ข๏ธ (Agen Area Pulai, Johor D.T) l .
๐Ÿ‘ง Ephyra Premium
๐Ÿ‘ฐ Ephyra Skin Care Series
๐Ÿ’„ Ephyra Lips
.
l HALAL l KKM l SUPER HEALTH BRAND l
.
l C.O.D Area : Tmn. Universiti l Tmn. Mutiara Rini l Tmn. Pulai Indah l UTM l Tmn. Bukit Indah l Lima Kedai l Kangkar Pulai l Pekan Nenas l Pontian l Ayer Baloi l Benut l ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš— l
.
l POS Seluruh Malaysia ๐Ÿš›โœˆ๏ธ๐Ÿ“ฆ l .:. .

#trustedseller
#ephyrasuperhealthbrand
#ephyralovers
#ephyra2u
#ephyrajb
#ephyrapulai
#cod
#tamanuniversiti
#tamanmutiararini
#tamanpulaiindah
#utm
#tamanbukitindah
#limakedai
#kangkarpulai
#pekannenas
#pontian
#halal
#ephyrapremium
#ephyraskincareseries
#ephyraskinbar
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnow
#ephyralips
#ephyramattefoundation


0

โ€œKAU DAH KENAPA SKRG TAKNAK LEPAK DAH DGN KTORG? ADE MSLH KE DGN KTORG?โ€
.
Sejak2 Ecah tersalah pakai produk, dia jadi malu nak keluar walaupun lepak dgn kawan2 kat mamak depan rumah dia jer.
.
Dulu boleh lagi nak sorok dengan tudung sebab jerawat tumbuh tepi pipi jer. Sekarang dah merebak ke dahi, dagu dan paling sakit kat hidung. Ouch! ๐Ÿ˜ฉ
.
Sebabkan pakai produk jenis janji โ€˜3 hari dah putih melepakโ€™, natijahnya merana berbulan. Perit rasa muka.
.
Macam2 dah guna sampai jumpa dermatologist. Habis duit beribu2 tu takyah cakap la. Frust sgt sebab takde yg menjadi. Makin teruk ade lah.
.
Sampailah mak Ecah suruh Ecah pakai Ephyra Skin Care Series sebab kawan mak Ecah jadi agent.
.
Nak tak nak, Ecah cuba je. Dalam minggu pertama, takde jerawat baru yg keluar. Maknanya, jerawat dah tak merebak tempat lain.
.
Minggu ke 2, Ecah dah start ajak kawan2 rapat utk melepak kat mamak depan rumah dia dah.
.
Beberapa bulan lepas tu, muka Ecah mcm tak pernah merana sebab tersalah produk pun. Flawless je. Memang ambil masa tapi yg penting berkesan.
.
Happy gila Ecah sekarang dah boleh join kawan2, takde dah kena tinggal ke kena sisih ke kan. ๐Ÿ˜
.
Korang yg mana tersalah pakai produk tu atau ade pape masalah kulit yg lain..boleh whatsapp
.
#0179486812
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraserum #ephyraskinbar #ephyramosturizer #ephyramoisturizercream #ephyraskincare #ephyraskinsnow #ephyraskinnano #ephyraskincareseries


0

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
๐Ÿ’ŽEPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIRย (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. ๐Ÿ’ŽKesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
๐Ÿ’ŽTiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
๐Ÿ’ŽNatural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โ™ฆ๏ธMelembapkan dan mengekalkan wajah
โ™ฆ๏ธMencerahkan seawal 9-14 hari
โ™ฆ๏ธMenggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
โ™ฆ๏ธMenambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
โ™ฆ๏ธMembantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
โ™ฆ๏ธMengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
โ™ฆ๏ธMenambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow


0

EPHYRA TERBUKTI BOLEH BERIKAN KULIT CANTIK BEBAS JERAWAT, PARUT JERAWAT & JERAGAT
.
.
Formulasi EPHYRA SKINCARE SERIES adalah didatangkan khas dari R&D yang telah dijalankan. EPHYRA bermula dengan minuman supplement & setelah 3 tahun penyelidikan barulah keluarkan skincare series.
.
.
1๏ธโƒฃ SABUN EPHYRA SKIN BAR - Melalui survey yang dijalankan ramai rakyat Malaysia mengalami masalah kulit berminyak & menyebabkan mereka berjerawat & rasa tak selesa sepanjang hari. EPHYRA mengeluarkan sabun ni dengan ingredients seperti Alpha Arbutin dari Bearberry, Seaweed, Banana Enzyme, Carrot Extract & Rice Bran Oil. .
.
โ–ช๏ธFungsinya adalah utk membuang lebihan minyak, kotoran serta kulit mati pada wajah serta memberikan efek tegang & bersih selepas penggunaan. .
.
2๏ธโƒฃ Serum EPHYRA SKIN NANO - Dengan teknologi Nano dari Geneva, Switzerland - serum ini berfungsi utk memperbaiki kulit sehingga ke lapisan yg plg dalam. Partikel serum yg sgt kecil membolehkan ia meresap masuk ke dalam kulit & menganjalkan kulit terutama bahagian yg rosak akibat parut & membunuh akar jeragat yg bermula dari dalam. .
.
3๏ธโƒฃ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - moisturizer yg menjadi kegilaan ramai ni diformulasi dengan teknologi Geno-White. Ia merupakan satu teknologi โ€œSmart Peptideโ€ yg berperanan utk memegang kelembapan kulit sehingga lebih 12 jam. Disamping itu ia turut mengawal penghasilan melanin kulit yg mana sekaligus mencerahkan kulit secara semulajadi! .
.
๐Ÿ˜ Hasilnya? Pengguna EPHYRA SKINCARE SERIES sangat berpuas hati dengan kesan yg mereka peroleh! Ada yg jerawat kecut, parut-parut yg dah bertahun di muka mula hilang & paling best masalah kulit kusam & tak bermaya dah xada lagi! Kulit jadi bersih, cantik & glowing! ๐Ÿคฉ
.
.
Whatsapp #0197134889 zara utk order & info lanjut. .
www.wasap.my/60197134889
.
COD ::: SG BULOH, DAMANSARA, BT CAVES & SRI GOMBAK
.
#kenapaephyrabagus #ephyralovers #ephyradealers #ephyradealers #ephyraskincareseries #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow


0

EPHYRA TERBUKTI BOLEH BERIKAN KULIT CANTIK BEBAS JERAWAT, PARUT JERAWAT & JERAGAT
.
.
Formulasi EPHYRA SKINCARE SERIES adalah didatangkan khas dari R&D yang telah dijalankan. EPHYRA bermula dengan minuman supplement & setelah 3 tahun penyelidikan barulah keluarkan skincare series.
.
.
1๏ธโƒฃ SABUN EPHYRA SKIN BAR - Melalui survey yang dijalankan ramai rakyat Malaysia mengalami masalah kulit berminyak & menyebabkan mereka berjerawat & rasa tak selesa sepanjang hari. EPHYRA mengeluarkan sabun ni dengan ingredients seperti Alpha Arbutin dari Bearberry, Seaweed, Banana Enzyme, Carrot Extract & Rice Bran Oil. .
.
โ–ช๏ธFungsinya adalah utk membuang lebihan minyak, kotoran serta kulit mati pada wajah serta memberikan efek tegang & bersih selepas penggunaan. .
.
2๏ธโƒฃ Serum EPHYRA SKIN NANO - Dengan teknologi Nano dari Geneva, Switzerland - serum ini berfungsi utk memperbaiki kulit sehingga ke lapisan yg plg dalam. Partikel serum yg sgt kecil membolehkan ia meresap masuk ke dalam kulit & menganjalkan kulit terutama bahagian yg rosak akibat parut & membunuh akar jeragat yg bermula dari dalam. .
.
3๏ธโƒฃ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - moisturizer yg menjadi kegilaan ramai ni diformulasi dengan teknologi Geno-White. Ia merupakan satu teknologi โ€œSmart Peptideโ€ yg berperanan utk memegang kelembapan kulit sehingga lebih 12 jam. Disamping itu ia turut mengawal penghasilan melanin kulit yg mana sekaligus mencerahkan kulit secara semulajadi! .
.
๐Ÿ˜ Hasilnya? Pengguna EPHYRA SKINCARE SERIES sangat berpuas hati dengan kesan yg mereka peroleh! Ada yg jerawat kecut, parut-parut yg dah bertahun di muka mula hilang & paling best masalah kulit kusam & tak bermaya dah xada lagi! Kulit jadi bersih, cantik & glowing! ๐Ÿคฉ
.
.
Whatsapp #0197134889 zara utk order & info lanjut. .
www.wasap.my/60197134889
.
COD ::: SG BULOH, DAMANSARA, BT CAVES & SRI GOMBAK
.
#kenapaephyrabagus #ephyralovers #ephyradealers #ephyradealers #ephyraskincareseries #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow


0

EPHYRA TERBUKTI BOLEH BERIKAN KULIT CANTIK BEBAS JERAWAT, PARUT JERAWAT & JERAGAT
.
.
Formulasi EPHYRA SKINCARE SERIES adalah didatangkan khas dari R&D yang telah dijalankan. EPHYRA bermula dengan minuman supplement & setelah 3 tahun penyelidikan barulah keluarkan skincare series.
.
.
1๏ธโƒฃ SABUN EPHYRA SKIN BAR - Melalui survey yang dijalankan ramai rakyat Malaysia mengalami masalah kulit berminyak & menyebabkan mereka berjerawat & rasa tak selesa sepanjang hari. EPHYRA mengeluarkan sabun ni dengan ingredients seperti Alpha Arbutin dari Bearberry, Seaweed, Banana Enzyme, Carrot Extract & Rice Bran Oil. .
.
โ–ช๏ธFungsinya adalah utk membuang lebihan minyak, kotoran serta kulit mati pada wajah serta memberikan efek tegang & bersih selepas penggunaan. .
.
2๏ธโƒฃ Serum EPHYRA SKIN NANO - Dengan teknologi Nano dari Geneva, Switzerland - serum ini berfungsi utk memperbaiki kulit sehingga ke lapisan yg plg dalam. Partikel serum yg sgt kecil membolehkan ia meresap masuk ke dalam kulit & menganjalkan kulit terutama bahagian yg rosak akibat parut & membunuh akar jeragat yg bermula dari dalam. .
.
3๏ธโƒฃ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - moisturizer yg menjadi kegilaan ramai ni diformulasi dengan teknologi Geno-White. Ia merupakan satu teknologi โ€œSmart Peptideโ€ yg berperanan utk memegang kelembapan kulit sehingga lebih 12 jam. Disamping itu ia turut mengawal penghasilan melanin kulit yg mana sekaligus mencerahkan kulit secara semulajadi! .
.
๐Ÿ˜ Hasilnya? Pengguna EPHYRA SKINCARE SERIES sangat berpuas hati dengan kesan yg mereka peroleh! Ada yg jerawat kecut, parut-parut yg dah bertahun di muka mula hilang & paling best masalah kulit kusam & tak bermaya dah xada lagi! Kulit jadi bersih, cantik & glowing! ๐Ÿคฉ
.
.
Whatsapp #0197134889 zara utk order & info lanjut. .
www.wasap.my/60197134889
.
COD ::: SG BULOH, DAMANSARA, BT CAVES & SRI GOMBAK
.
#kenapaephyrabagus #ephyralovers #ephyradealers #ephyradealers #ephyraskincareseries #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow


0

#Repost @mrsjuliajohari
ใƒปใƒปใƒป
Live Video : [NEW] Ephyra Matte Glow Foundation + Katy Cherry lipmatte by @ephyracosmetics di gandingkan bersama diwajah julia. Sebenarnya dah lama tunggu foundation ephyra keluar tau, berbulan-bulan tunggu sebab hq ephyra dan makmal giat jalankan kajian mendalam sebelum ia akan di pasarkan. Seriusly, hasilnya i love it!!! Macam tak percaya ephyra ada produk yang setanding dengan makeup antarabangsa wow!. .
.
One more thing, senang betul nak blend guna jari jemari je tak payah brush ke, span bagai ke terus serta merta dapat natural makeup, tak tebal, tak gatal dan tak comot melekit kalau berpeluh seharian yey! Dah uji pakai seharian semalam tau memang kerlassss. Balik rumah makeup kekal lama lagi, i tak guna bedak lain tau lepas guna foundation ni, nampak full coverage kan? Perghhhh, jatuh cinta ๐Ÿ˜‰
.
Lembut teksturnya dan mudah disapu dengan jari jemari je tau. Banyak nak cerita tentang kelebihan 'Ephyra Matte Glow Foundation' yang akan launching dipasaran akan datang, nantikan di blog julia ye! Nak dekat raya kenalah cantik-cantik haha โค๏ธ

@ephyra2u @ephyraskin @ephyracosmetics

Love Ephyra ๐Ÿฆ„
www.juliajohari.com
.
#ephyramatteglowfoundation #ephyralipmatte #ephyrasuperhealthbrand #ephyradealers #ephyrabeautybag #ephyra #ephyralover #ephyra2u #ephyramurah #ephyrapremium #ephyrapromo #ephyraoriginal #skincare #ephyraskincareseries #ephyraskinnanoserum #ephyraskinsnow #blogger #beautyblogger #juliajoharidotcom #kelabbloggerbenashaari


8

www.effatihah.com
.
EPHYRA SKIN BAR.
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โœ… menggebukan dan mencerahkan kulit
โœ… menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat
โœ… menghilangkan parut dan kedutan
โœ… membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
โœ… melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah .
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Kesan Penggunaan .
-Membuatkan kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
- Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
- Jerawat cepat kecut dan terus hilang
- Menghilangkan parut jerawat & jeragat
- Menghilangkan 'blackheads' di muka
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
- Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan
- memudarkan kehitaman di celah-celah badan dan bawah lengan (ketiak).
.
Berat: 50g boleh tahan selama sebulan.
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
CARA PENGGUNAAN
.
โœ…Cuci muka dengan sabun dan biarkan selama 3 -5 minit. .
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ’– http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’– http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’– http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
#ephyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraoriginal #epyhra #ephyramurah #ephyraoriginalmurah #ephyrasoap #ephyraprimiummurah #ephyraoriginalborong #effatihah #pewiitsoapmurah #ephyrasoap #ephyraborong #ephyraskinbarorimurah #ephyraskinbarborongmurah#ephyraskinsnow #ephyraskinnano #ephyrainteemor #ephyrapremiummurahori #igkosmetikmurah #kosmetikmurahborong #makeupmurah #muamalaysia #mekapartismalaysia #pemborongshahalam #pemborongtermurahselangor #uitmshahalam #bazarpaknil #effatihah #shahalam


0

www.effatihah.com
.
EPHYRA SKIN SNOW .
๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
.
KELEBIHAN EPHYRA SKIN SNOW ๐Ÿ’ŽKesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
๐Ÿ’ŽTiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. ๐Ÿ’ŽNatural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โ™ฆ๏ธMelembapkan dan mengekalkan wajah
โ™ฆ๏ธMencerahkan seawal 9-14 hari
โ™ฆ๏ธMenggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
โ™ฆ๏ธMenambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
โ™ฆ๏ธMembantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
โ™ฆ๏ธMengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
โ™ฆ๏ธMenambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher
-Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. .
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
#ephyra #ephyramurah #moisturizercream #ephyraskinsnow #ephyraskinbar #igkosmetikmurah
#ephyrapremium #ephyraskinnano #ephyraskinsnowmurah #effatihah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal #krimsiangdanmalam #ephyraskimnanomurah #ephyraborong #ephyraskinsnowadvancedwhiterepair #ephyraskinsnowmurahborong #skinsnow #ephyraskinsnoworiginal #effatihahbeauty #ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah #ephyraskinsnowborong #ephyrainteemor #igkosmetikmurah #pemborongshahalam #pemborongmurahselangor #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #uitmshahalam #bazarpaknil


0

โ€œAwak ni! Semua benda awak nak cepat. Tak reti nak sabar. Ni lah akibat dia!โ€
.
Ali memang tak tahan dah dengan perangai Alina yg jenis pakai produk pemutih seawal 3 hari. Berapa kali Ali larang, Alina tak dgr.
.
Sekarang, Alina stop sebab kulit terkena cahaya matahari sikit, terus jadi merah2 dan perit. Lagi sadis, bila stop je pakai produk tu, muka naik jerawat bertubi2.
.
Alina memang menyesal tak sudah tapi apa guna? Benda dah jadi. So Ali dan Alina gigih la beli produk mahal2 sampai jumpa dermatologists tapi tetap tak memberi kesan.
.
Ada satu time tu nampak kat timeline ig, orang duk bagi feedback bagus. So dgn niat nak pulihkan balik kulit, tak pikir dah nak putih ala2 korea ke, sampai nampak urat hijau tu..dan tawakal pada Allah, Alina cuba Ephyra Skin Care Series.
.
Starting dgn rasa fresh dan selesa, jerawat baru dah berkurangan, dan akhirnya bekas2 jerawat lama pun makin pudar.
.
Memang ambil masa sebab Ephyra Skin Care Series tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya utk kelihatan cantik.
.
Tapi lebih kepada bahan semulajadi utk sihatkan kulit.
.
Tak perlu nak lumur sunscreen tebal2 sampai rasa melekit, tapi end up sunburn jgk.
.
Sunscreen letak nipis2 pon dah tak sunburn dah.
.
So sape yg ada masalah kulit?
.
Meh whatsapp dulu beauty advisor kita, cerita masalah kulit korang dulu.
.
Whatsapp #0193800779 sekarang.
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraserum #ephyraskinbar #ephyramoisturizer #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskincare #ephyraskincareseries #ephyraskincareset


18

SOALAN FAMOUS - EPHYRA BOLEH KE MINUM MASA MENGANDUNG / DLM PANTANG / SEDANG MENYUSU?
.
Ephyra drink adalah satu suplemen terbaik utk penjagaan kulit n dalam masa yg sama menjaga kesihatan tubuh badan kita seperti membekalkan tenaga sepanjang hari
.
๐Ÿ“ŒKalau yg consume Ephyra tu pulak tgh preggy atau dlm pantang atau sedang menyusu baby, akan dpt BONUS dari segi PENGHASILAN SUSU BADAN.. kalau tak, mcmana duta si cantik molek sis Memey suhaiza dapat BF 3 orang anak2nya serentak sampai skrg? Anak sulungnya yg dah umur 5tahun pun masih menyusu badan tau! Betapa meriah nya susu badan asbab minum Ephyra ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ…Kalau tgh preggy , ephyra membantu utk kurangkan alahan, beri tenaga, badan x lesu.. Kulit pun tak gelap n kusam (masalah yg selalu dihadapi kebanyakan ibu mengandung).. ephyra boleh minum seawal trimester pertama ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
.
โœ…Kalau dlm pantang / tgh bf baby pula, ephyra sgt lah bagus sbgai booster penghasilan susu badan, badan x letih sbb menyusu, plg best baby pun dpt khasiat sama - antibody n sistem imun baby akan lebih kuat ๐Ÿ˜Š .
.
.
๐Ÿ’œEphyra minuman kesihatan terbaik utk KULIT DAN KESIHATAN.
๐Ÿ’œDari yg tua sampailah yg paling kecil, semua boleh consume Ephyra sebab Kandungan dlm Ephyra drink ๐Ÿ’ฏ bahan semulajadi yg penuh dgn antioxidant. Yg belum cuba wajib cuba. Sebab EPHYRA tak sama dgn collagen lain diluar sana ..
.
Kalau nak cuba yg trial pack pun boleh. Ada 10 sachet utk 10 hari. Skrg tgh promo RM50 je ๐Ÿ˜‰
.
Klik link kat bio utk whatsapp sis ye ๐Ÿ˜Š
.
.
#ephyracosmetics
#ephyralips
#ephyrafoundation
#ephyramatteglowfoundation
#ephyra
#ephyrasale
#ephyrapromo
#ephyrafoundation
#ephyradrink
#ephyraskinbar
#ephyraskinnano
#ephyracollagen
#ephyraskinsnow
#ephyralipsmatte
#ephyraskincare
#ephyraskincareseries
#ephyracollagendrink


0

SOALAN FAMOUS - EPHYRA BOLEH KE MINUM MASA MENGANDUNG / DLM PANTANG / SEDANG MENYUSU?
.
Ephyra drink adalah satu suplemen terbaik utk penjagaan kulit n dalam masa yg sama menjaga kesihatan tubuh badan kita seperti membekalkan tenaga sepanjang hari
.
๐Ÿ“ŒKalau yg consume Ephyra tu pulak tgh preggy atau dlm pantang atau sedang menyusu baby, akan dpt BONUS dari segi PENGHASILAN SUSU BADAN.. kalau tak, mcmana duta si cantik molek sis Memey suhaiza dapat BF 3 orang anak2nya serentak sampai skrg? Anak sulungnya yg dah umur 5tahun pun masih menyusu badan tau! Betapa meriah nya susu badan asbab minum Ephyra ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ…Kalau tgh preggy , ephyra membantu utk kurangkan alahan, beri tenaga, badan x lesu.. Kulit pun tak gelap n kusam (masalah yg selalu dihadapi kebanyakan ibu mengandung).. ephyra boleh minum seawal trimester pertama ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
.
โœ…Kalau dlm pantang / tgh bf baby pula, ephyra sgt lah bagus sbgai booster penghasilan susu badan, badan x letih sbb menyusu, plg best baby pun dpt khasiat sama - antibody n sistem imun baby akan lebih kuat ๐Ÿ˜Š .
.
.
๐Ÿ’œEphyra minuman kesihatan terbaik utk KULIT DAN KESIHATAN.
๐Ÿ’œDari yg tua sampailah yg paling kecil, semua boleh consume Ephyra sebab Kandungan dlm Ephyra drink ๐Ÿ’ฏ bahan semulajadi yg penuh dgn antioxidant. Yg belum cuba wajib cuba. Sebab EPHYRA tak sama dgn collagen lain diluar sana ..
.
Kalau nak cuba yg trial pack pun boleh. Ada 10 sachet utk 10 hari. Skrg tgh promo RM50 je ๐Ÿ˜‰
.
Klik link kat bio utk whatsapp sis ye ๐Ÿ˜Š
.
.
#ephyracosmetics
#ephyralips
#ephyrafoundation
#ephyramatteglowfoundation
#ephyra
#ephyrasale
#ephyrapromo
#ephyrafoundation
#ephyradrink
#ephyraskinbar
#ephyraskinnano
#ephyracollagen
#ephyraskinsnow
#ephyralipsmatte
#ephyraskincare
#ephyraskincareseries
#ephyracollagendrink


2

SOALAN FAMOUS - EPHYRA BOLEH KE MINUM MASA MENGANDUNG / DLM PANTANG / SEDANG MENYUSU?
.
Ephyra drink adalah satu suplemen terbaik utk penjagaan kulit n dalam masa yg sama menjaga kesihatan tubuh badan kita seperti membekalkan tenaga sepanjang hari
.
๐Ÿ“ŒKalau yg consume Ephyra tu pulak tgh preggy atau dlm pantang atau sedang menyusu baby, akan dpt BONUS dari segi PENGHASILAN SUSU BADAN.. kalau tak, mcmana duta si cantik molek sis Memey suhaiza dapat BF 3 orang anak2nya serentak sampai skrg? Anak sulungnya yg dah umur 5tahun pun masih menyusu badan tau! Betapa meriah nya susu badan asbab minum Ephyra ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ…Kalau tgh preggy , ephyra membantu utk kurangkan alahan, beri tenaga, badan x lesu.. Kulit pun tak gelap n kusam (masalah yg selalu dihadapi kebanyakan ibu mengandung).. ephyra boleh minum seawal trimester pertama ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
.
โœ…Kalau dlm pantang / tgh bf baby pula, ephyra sgt lah bagus sbgai booster penghasilan susu badan, badan x letih sbb menyusu, plg best baby pun dpt khasiat sama - antibody n sistem imun baby akan lebih kuat ๐Ÿ˜Š .
.
.
๐Ÿ’œEphyra minuman kesihatan terbaik utk KULIT DAN KESIHATAN.
๐Ÿ’œDari yg tua sampailah yg paling kecil, semua boleh consume Ephyra sebab Kandungan dlm Ephyra drink ๐Ÿ’ฏ bahan semulajadi yg penuh dgn antioxidant. Yg belum cuba wajib cuba. Sebab EPHYRA tak sama dgn collagen lain diluar sana ..
.
Kalau nak cuba yg trial pack pun boleh. Ada 10 sachet utk 10 hari. Skrg tgh promo RM50 je ๐Ÿ˜‰
.
Klik link kat bio utk whatsapp sis ye ๐Ÿ˜Š
.
.
#ephyracosmetics
#ephyralips
#ephyrafoundation
#ephyramatteglowfoundation
#ephyra
#ephyrasale
#ephyrapromo
#ephyrafoundation
#ephyradrink
#ephyraskinbar
#ephyraskinnano
#ephyracollagen
#ephyraskinsnow
#ephyralipsmatte
#ephyraskincare
#ephyraskincareseries
#ephyracollagendrink


0

EPHYRA SKINCARE SERIES
.
http://Wasap.my/60136751345
.
TERDIRI DRPD
๐Ÿ’ŸEPHYRA SKIN BAR ( SABUN PENCUCI MUKA)
๐Ÿ’ŸEPHYRA SKIN NANO ( SERUM)
๐Ÿ’ŸEPHYRA SKIN SNOW (MOISTURIZER) .
โค๏ธ UTK KULIT BERSIH, CERAH & SEMPURNA โค๏ธ
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik ๐ŸŒบSTEP 1 - MENCUCI dengan sabun Ephyra Skin Bar. Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen membersihkan wajah daripada sel kulit mati, minyak berlebihan dan kotoran yang hinggap pada wajah setelah seharian terdedah di luar.
.
๐ŸŒบSTEP 2 - MERAWAT dengan serum Ephyra Skin Nano Advance Repair. Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland menjadikan serum ini sangat mudah menyerap sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam, tidak melekit dan tidak berminyak! . .
๐ŸŒบSTEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap Ephyra Skin Snow White Repair. Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY ini merupakan pelembap dengan "smart peptide" yang boleh mengawal kadar penghasilan melanin dalam kulit mengikut keperluan kulit kita. Melanin yang terlalu banyak menjadi faktor masalah jeragat dan kulit kusam tau! Pelembap ini juga memberikan kelembapan dan mengekalkannya sehingga 24 jam! .
.
#ephyraskinnanomurah
#epyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinsnow
#ephyraskinnano
#ephyrapremium
#ephyramurah
#ephyraoriginal
#ephyraskincareseries #ephyraskincareseriesmurah #ephyraskincare #ephyraskincaremurah
#ephyrasuperhealtybrand


0

Ephyra Skin Snow Advanced White Repair .
http://Wasap.my/60136751345
.
๐ŸŒปKelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair โœ…Menghilangkan jeragat degil dan parut jerawat โœ…Memperbaiki tona kulit tidak sekata โœ…Menganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur โœ…Mencerahkan kulit kusam โœ…Menghilangkan lebam bawah mata serta sunburn
.
๐ŸŒบEphyra Skin Snow adalah produk yang paling latest
๐ŸŒผIa merupakan pelembap wajah berteknologi Geno- White yang digunakan selepas menggunakan serum Ephyra Skin Nano
๐ŸŒปPelembap ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan
๐Ÿ€Tiada paraben, hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembap ini tidak melekit, tidak berminyak dan sangat mudah meresap ke dalam kulit. .
๐ŸŽ€Geno White๐ŸŽ€ ๐Ÿ’ŸGeno white adalah teknologi โ€œSMART PEPTIDEโ€ yang mampu mengawal pengeluaran melanin dalam kulit
๐Ÿ’ŸMelanin ada pada kulit semua orang dan ia adalah protection kulit daripada sinaran UV
๐Ÿ’ŸTetapi terlalu banyak melanin aktif akan menjadikan kulit berjeragat, bintik hitam dan banyak masalah kulit lain sehingga paling serius adalah kanser kulit.
.
#ephyraskinsnow #ephyraskinsnowmurah #skinsnowephyra #skinsnowephyramurah #skinsnow #skinsnowmurah #ephyra #ephyramurah


0

EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR #dyrazbeaute
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
๐Ÿ’ŽEPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIRย (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. ๐Ÿ’ŽKesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
๐Ÿ’ŽTiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. ๐Ÿ’ŽNatural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT #dyrazbeaute
.
โ™ฆ๏ธMelembapkan dan mengekalkan wajah
โ™ฆ๏ธMencerahkan seawal 9-14 hari
โ™ฆ๏ธMenggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
โ™ฆ๏ธMenambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
โ™ฆ๏ธMembantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
โ™ฆ๏ธMengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
โ™ฆ๏ธMenambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
CARA PENGGUNAAN #dyrazbeaute
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurak
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#dyrazbeaute
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong


1

JANGAN RAGU-RAGU EPHYRALOVERS!!! .
.
Yes lambakan produk diluar sana cukup menakutkan. Kami sendiri sebagai pengguna memahami ketakutan tu semua kan. .
.
Alhamdulillah #ephyralovers! Ephyra Skincare Series disahkan KKM & memiliki NOT tersendiri. .
.
Kami sentisa mengutamakan kesihatan dan keselamatan pelanggan supaya customer sentiasa dapat yang terbaik dari kami! .
.
Ephyra skincare series RM135 (hrga asal RM155)
3 barang sis
โœ… Ephyra skinbar (sabun)
โœ… Ephyra skinnano serum
โœ… Ephyra skinsnow (cream)
Bonus FREE Soap Box
Bonus FREE Soap Box
Bonus FREE Soap Box
dan FREE poslaju
.
Nak order? Nak beli? Nak tanya? Nak buat bayaran?
.
Whatsapp zie 017-9152308 untuk info pembelian ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’›๐ŸŒŸ๐Ÿ’™๐Ÿ’–๐Ÿ’œ
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyradealers #ephyraskinbar


2

JANGAN RAGU-RAGU EPHYRALOVERS!!! .
.
Yes lambakan produk diluar sana cukup menakutkan. Kami sendiri sebagai pengguna memahami ketakutan tu semua kan. .
.
Alhamdulillah #ephyralovers! Ephyra Skincare Series disahkan KKM & memiliki NOT tersendiri. .
.
Kami sentisa mengutamakan kesihatan dan keselamatan pelanggan supaya customer sentiasa dapat yang terbaik dari kami! .
.
Ephyra skincare series RM135 (hrga asal RM155)
3 barang sis
โœ… Ephyra skinbar (sabun)
โœ… Ephyra skinnano serum
โœ… Ephyra skinsnow (cream)
Bonus FREE Soap Box
Bonus FREE Soap Box
Bonus FREE Soap Box
dan FREE poslaju
.
Nak order? Nak beli? Nak tanya? Nak buat bayaran?
.
Whatsapp zie 017-9152308 untuk info pembelian ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’›๐ŸŒŸ๐Ÿ’™๐Ÿ’–๐Ÿ’œ
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyradealers #ephyraskinbar


0

JANGAN RAGU-RAGU EPHYRALOVERS!!! .
.
Yes lambakan produk diluar sana cukup menakutkan. Kami sendiri sebagai pengguna memahami ketakutan tu semua kan. .
.
Alhamdulillah #ephyralovers! Ephyra Skincare Series disahkan KKM & memiliki NOT tersendiri. .
.
Kami sentisa mengutamakan kesihatan dan keselamatan pelanggan supaya customer sentiasa dapat yang terbaik dari kami! .
.
Ephyra skincare series RM135 (hrga asal RM155)
3 barang sis
โœ… Ephyra skinbar (sabun)
โœ… Ephyra skinnano serum
โœ… Ephyra skinsnow (cream)
Bonus FREE Soap Box
Bonus FREE Soap Box
Bonus FREE Soap Box
dan FREE poslaju
.
Nak order? Nak beli? Nak tanya? Nak buat bayaran?
.
Whatsapp zie 017-9152308 untuk info pembelian ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’›๐ŸŒŸ๐Ÿ’™๐Ÿ’–๐Ÿ’œ
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyradealers #ephyraskinbar


0

Sis! Tolong cepat sikit boleh tak sis? Saya tak kira saya nak sekarang jugak!
.
Sabar sis sabar. Apa yg tak sabar sgt ni?
.
Rupa-rupanya stok Sis Laily ni dah nak habis. Tu yg tak sabar2 nak tambah stok tu.
.
Sejak2 kena puji masa beraya haritu, terus sis Laily taknak putus stok.
.
Mana tak nya, dulu orang gelar dayang senandung. Ye la kan masa sekolah2 dulu aktif berkawad tgh padang.
.
Sekarang dah bertukar jadi Snow White pulak. ๐Ÿ˜œ
.
Sebab pakai Ephyra Skin Snow lettew. Hehe.
.
So sekarang Ephyra Skin Snow pun dah back in stok. Nak jadi ala2 Snow White tak? Macam Laily la atleast bukan dayang senandung dah.
.
Pakai terus 1 set Ephyra SkinCare Series, lebih cepat berkesan mengatasi masalah kulit.
.
Tak putih melepak takpe, janji cerah sekata, flawless dan glowing gitu.
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskincare #ephyraskincareseries #ephyraskincareset #skincaremalaysia


0

Haii sis terima kasih krn berminat dgn ephyra,, saya kak zie - Consult dan Stokis Ephyra Berdaftar
.
3 produk lengkap utk penjagaan kulit wajah yg berkualiti tinggi. Semua produk Ephyra adalah SELAMAT dan mendapat kelulusan KKM. Jadi, tak perlu ragu-ragu lagi sayang! Malahan, semuanya telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit!
.
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik :
.
1๏ธโƒฃ STEP 1 - MENCUCI dengan sabun EPHYRA SKIN BAR
โ€ข Cerahkan wajah, jadikan lebih halus dan licin
โ€ข Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen.
โ€ข Bersihkan wajah, kecutkan jerawat, pudarkan parut & jeragat.
.
.
2๏ธโƒฃ STEP 2 - MERAWAT dengan serum EPHYRA SKIN NANO Advance Repair.
โ€ข Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland
โ€ข Gabungan formulasi antioksida: Arbutin Semulajadi, Gluthathione, Vitamin C & E
โ€ข serum berteknologi Nano : senang meresap sehingga ke lapisan paling dalam kulit dan tidak berminyak mampu mencerah dan menaikkan seri wajah.
โ€ข Pudarkan parut degil, rawat kulit kusam & tona x sekata, hilangkan parut & bintik hitam
.
.
3๏ธโƒฃ STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap EPHYRA SKIN SNOW White Repair.
โ€ข Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY
โ€ข Hindarkan kulit dari jeragat & bintik hitam
โ€ข Kawal kulit dari berminyak dan kusam.
โ€ข Lembabkan & lindungi kulit sehingga 24 Jam
.
.
Seawal 3 hari penggunaan .... Kulit wajah akan tranform jadi lebih CERAH, HALUS & GLOWING.
.
โ˜Ž๏ธCall/Whspp/Msgger:
โœ”๏ธkak zie 017-9152308
โœ”๏ธwww.wasap.my/60179152308
.
.
๐ŸขBlh dtg terus cod di:
โœ”๏ธSK PASIR PANJANG
KUALA TERENGGANU
.
.
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ Agen Diperlukan
๐Ÿš•Cod area Kuala Nerus & Kuala Terengganu
๐ŸšPoslaju seluruh Mlysia,Sabah & Sarawak
๐Ÿš‰Pos KTMB seluruh Singapore
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterenggan


0

Haii sis terima kasih krn berminat dgn ephyra,, saya kak zie - Consult dan Stokis Ephyra Berdaftar
.
3 produk lengkap utk penjagaan kulit wajah yg berkualiti tinggi. Semua produk Ephyra adalah SELAMAT dan mendapat kelulusan KKM. Jadi, tak perlu ragu-ragu lagi sayang! Malahan, semuanya telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit!
.
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik :
.
1๏ธโƒฃ STEP 1 - MENCUCI dengan sabun EPHYRA SKIN BAR
โ€ข Cerahkan wajah, jadikan lebih halus dan licin
โ€ข Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen.
โ€ข Bersihkan wajah, kecutkan jerawat, pudarkan parut & jeragat.
.
.
2๏ธโƒฃ STEP 2 - MERAWAT dengan serum EPHYRA SKIN NANO Advance Repair.
โ€ข Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland
โ€ข Gabungan formulasi antioksida: Arbutin Semulajadi, Gluthathione, Vitamin C & E
โ€ข serum berteknologi Nano : senang meresap sehingga ke lapisan paling dalam kulit dan tidak berminyak mampu mencerah dan menaikkan seri wajah.
โ€ข Pudarkan parut degil, rawat kulit kusam & tona x sekata, hilangkan parut & bintik hitam
.
.
3๏ธโƒฃ STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap EPHYRA SKIN SNOW White Repair.
โ€ข Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY
โ€ข Hindarkan kulit dari jeragat & bintik hitam
โ€ข Kawal kulit dari berminyak dan kusam.
โ€ข Lembabkan & lindungi kulit sehingga 24 Jam
.
.
Seawal 3 hari penggunaan .... Kulit wajah akan tranform jadi lebih CERAH, HALUS & GLOWING.
.
โ˜Ž๏ธCall/Whspp/Msgger:
โœ”๏ธkak zie 017-9152308
โœ”๏ธwww.wasap.my/60179152308
.
.
๐ŸขBlh dtg terus cod di:
โœ”๏ธSK PASIR PANJANG
KUALA TERENGGANU
.
.
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ Agen Diperlukan
๐Ÿš•Cod area Kuala Nerus & Kuala Terengganu
๐ŸšPoslaju seluruh Mlysia,Sabah & Sarawak
๐Ÿš‰Pos KTMB seluruh Singapore
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterenggan


1

Haii sis terima kasih krn berminat dgn ephyra,, saya kak zie - Consult dan Stokis Ephyra Berdaftar
.
3 produk lengkap utk penjagaan kulit wajah yg berkualiti tinggi. Semua produk Ephyra adalah SELAMAT dan mendapat kelulusan KKM. Jadi, tak perlu ragu-ragu lagi sayang! Malahan, semuanya telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit!
.
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik :
.
1๏ธโƒฃ STEP 1 - MENCUCI dengan sabun EPHYRA SKIN BAR
โ€ข Cerahkan wajah, jadikan lebih halus dan licin
โ€ข Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen.
โ€ข Bersihkan wajah, kecutkan jerawat, pudarkan parut & jeragat.
.
.
2๏ธโƒฃ STEP 2 - MERAWAT dengan serum EPHYRA SKIN NANO Advance Repair.
โ€ข Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland
โ€ข Gabungan formulasi antioksida: Arbutin Semulajadi, Gluthathione, Vitamin C & E
โ€ข serum berteknologi Nano : senang meresap sehingga ke lapisan paling dalam kulit dan tidak berminyak mampu mencerah dan menaikkan seri wajah.
โ€ข Pudarkan parut degil, rawat kulit kusam & tona x sekata, hilangkan parut & bintik hitam
.
.
3๏ธโƒฃ STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap EPHYRA SKIN SNOW White Repair.
โ€ข Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY
โ€ข Hindarkan kulit dari jeragat & bintik hitam
โ€ข Kawal kulit dari berminyak dan kusam.
โ€ข Lembabkan & lindungi kulit sehingga 24 Jam
.
.
Seawal 3 hari penggunaan .... Kulit wajah akan tranform jadi lebih CERAH, HALUS & GLOWING.
.
โ˜Ž๏ธCall/Whspp/Msgger:
โœ”๏ธkak zie 017-9152308
โœ”๏ธwww.wasap.my/60179152308
.
.
๐ŸขBlh dtg terus cod di:
โœ”๏ธSK PASIR PANJANG
KUALA TERENGGANU
.
.
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ Agen Diperlukan
๐Ÿš•Cod area Kuala Nerus & Kuala Terengganu
๐ŸšPoslaju seluruh Mlysia,Sabah & Sarawak
๐Ÿš‰Pos KTMB seluruh Singapore
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterenggan


0

EPHYRA SKIN BAR
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
Harga RM29 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ017-907 9990
๐Ÿ“ฒ017-907 9990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
KEBAIKAN :
๐Ÿ’ฅMenggebukan & mencerahkan kulit
๐Ÿ’ฅMenghaluskan kulit
๐Ÿ’ฅMenghilangkan jeragat
๐Ÿ’ฅMenghilangkan parut & kedutan
๐Ÿ’ฅMenghilangkan bintikยฒ hitam
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit
๐Ÿ’ฅMenaikkan seri wajah
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
#ephyra #ephyramalaysia #ephyraskinbar
#ephyramurah #ephyraoriginal#ellsyabeauty
#ephyraserum #ephyraset #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskinbarmurah #ephyraskinnanomurah #ephyrasetmurah #ephyraoriginal #ephyraskinsnowmurah
#jualanmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ


0

Sis! Tolong cepat sikit boleh tak sis? Saya tak kira saya nak sekarang jugak!
.
Sabar sis sabar. Apa yg tak sabar sgt ni?
.
Rupa-rupanya stok Sis Laily ni dah nak habis. Tu yg tak sabar2 nak tambah stok tu.
.
Sejak2 kena puji masa beraya haritu, terus sis Laily taknak putus stok.
.
Mana tak nya, dulu orang gelar dayang senandung. Ye la kan masa sekolah2 dulu aktif berkawad tgh padang.
.
Sekarang dah bertukar jadi Snow White pulak. ๐Ÿ˜œ
.
Sebab pakai Ephyra Skin Snow lettew. Hehe.
.
So sekarang Ephyra Skin Snow pun dah back in stok. Nak jadi ala2 Snow White tak? Macam Laily la atleast bukan dayang senandung dah.
.
Pakai terus 1 set Ephyra SkinCare Series, lebih cepat berkesan mengatasi masalah kulit.
.
Tak putih melepak takpe, janji cerah sekata, flawless dan glowing gitu.
.
Whatsapp 017-2158856 utk order dan info lanjut.
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskincare #ephyraskincareseries #ephyraskincareset #skincaremalaysia#ephyrapenang #ephyrakulim


0

.
Wooowwwww..... CRAZY SALES UOLSS....!
GRAB NOW.Stock sgt LIMITED !
( Beli borong dpt special price + free gift )

RM 104 Sahaja
**Exclude POSTAGE ๐Ÿ˜Š
.
EPHYRA SKINCARE SERIES
๐Ÿ‘‰ EPHYRA SKIN BAR ( SABUN PENCUCI MUKA)
๐Ÿ‘‰ EPHYRA SKIN NANO ( SERUM)
๐Ÿ‘‰ EPHYRA SKIN SNOW (MOISTURIZER) โค๏ธ UTK KULIT BERSIH, CERAH & SEMPURNA โค๏ธ
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik
.
๐Ÿ‘‰STEP 1 - MENCUCI dengan sabun Ephyra Skin Bar. Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen membersihkan wajah daripada sel kulit mati, minyak berlebihan dan kotoran yang hinggap pada wajah setelah seharian terdedah di luar.
.
๐Ÿ‘‰STEP 2 - MERAWAT dengan serum Ephyra Skin Nano Advance Repair. Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland menjadikan serum ini sangat mudah menyerap sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam, tidak melekit dan tidak berminyak!
.
๐Ÿ‘‰STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap Ephyra Skin Snow White Repair. Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY ini merupakan pelembap dengan "smart peptide" yang boleh mengawal kadar penghasilan melanin dalam kulit mengikut keperluan kulit kita. Melanin yang terlalu banyak menjadi faktor masalah jeragat dan kulit kusam tau! Pelembap ini juga memberikan kelembapan dan mengekalkannya sehingga 24 jam!
.
Cara Order >>>
============
1๏ธโƒฃ WATSAPP 017-8191156

JOM DAPATKAN EPHYRA ANDA HARI INI! .

#ephyra#ephyramurah #ephyratestimoni#ephyrapremiummurah#ephyrapremium#ephyrapremiumoriginal#ephyraskinbaroriginal#ephyraskincare #ephyraskinbarmurah#ephyraskinbar#ephyraskinsnowmurah#ephyraskinsnoworiginal#ephyraskinsnow#ephyraskinnanomurah#ephyraskinnanooriginal#ephyraskinnano#testimoniephyra #ephyraskincare#ephyrasetcombo #jerawat #skinsupplement #ephyradealers#satinskinz #miraclegermstone # #sayajuaonline #sayajualmurahmalaysia #bazarpaknil #ephyraskincaremurah


0

.
Wooowwwww..... CRAZY SALES UOLSS....!
GRAB NOW.Stock sgt LIMITED !
( Beli borong dpt special price + free gift )

RM 104 Sahaja
**Exclude POSTAGE ๐Ÿ˜Š
.
EPHYRA SKINCARE SERIES
๐Ÿ‘‰ EPHYRA SKIN BAR ( SABUN PENCUCI MUKA)
๐Ÿ‘‰ EPHYRA SKIN NANO ( SERUM)
๐Ÿ‘‰ EPHYRA SKIN SNOW (MOISTURIZER) โค๏ธ UTK KULIT BERSIH, CERAH & SEMPURNA โค๏ธ
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik
.
๐Ÿ‘‰STEP 1 - MENCUCI dengan sabun Ephyra Skin Bar. Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen membersihkan wajah daripada sel kulit mati, minyak berlebihan dan kotoran yang hinggap pada wajah setelah seharian terdedah di luar.
.
๐Ÿ‘‰STEP 2 - MERAWAT dengan serum Ephyra Skin Nano Advance Repair. Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland menjadikan serum ini sangat mudah menyerap sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam, tidak melekit dan tidak berminyak!
.
๐Ÿ‘‰STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap Ephyra Skin Snow White Repair. Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY ini merupakan pelembap dengan "smart peptide" yang boleh mengawal kadar penghasilan melanin dalam kulit mengikut keperluan kulit kita. Melanin yang terlalu banyak menjadi faktor masalah jeragat dan kulit kusam tau! Pelembap ini juga memberikan kelembapan dan mengekalkannya sehingga 24 jam!
.
Cara Order >>>
============
1๏ธโƒฃ WATSAPP 017-8191156

JOM DAPATKAN EPHYRA ANDA HARI INI! .

#ephyra#ephyramurah #ephyratestimoni#ephyrapremiummurah#ephyrapremium#ephyrapremiumoriginal#ephyraskinbaroriginal#ephyraskincare #ephyraskinbarmurah#ephyraskinbar#ephyraskinsnowmurah#ephyraskinsnoworiginal#ephyraskinsnow#ephyraskinnanomurah#ephyraskinnanooriginal#ephyraskinnano#testimoniephyra #ephyraskincare#ephyrasetcombo #jerawat #skinsupplement #ephyradealers#satinskinz #miraclegermstone # #sayajuaonline #sayajualmurahmalaysia #bazarpaknil #ephyraskincaremurah


0

.
Wooowwwww..... CRAZY SALES UOLSS....!
GRAB NOW.Stock sgt LIMITED !
( Beli borong dpt special price + free gift )

RM 104 Sahaja
**Exclude POSTAGE ๐Ÿ˜Š
.
EPHYRA SKINCARE SERIES
๐Ÿ‘‰ EPHYRA SKIN BAR ( SABUN PENCUCI MUKA)
๐Ÿ‘‰ EPHYRA SKIN NANO ( SERUM)
๐Ÿ‘‰ EPHYRA SKIN SNOW (MOISTURIZER) โค๏ธ UTK KULIT BERSIH, CERAH & SEMPURNA โค๏ธ
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik
.
๐Ÿ‘‰STEP 1 - MENCUCI dengan sabun Ephyra Skin Bar. Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen membersihkan wajah daripada sel kulit mati, minyak berlebihan dan kotoran yang hinggap pada wajah setelah seharian terdedah di luar.
.
๐Ÿ‘‰STEP 2 - MERAWAT dengan serum Ephyra Skin Nano Advance Repair. Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland menjadikan serum ini sangat mudah menyerap sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam, tidak melekit dan tidak berminyak!
.
๐Ÿ‘‰STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap Ephyra Skin Snow White Repair. Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY ini merupakan pelembap dengan "smart peptide" yang boleh mengawal kadar penghasilan melanin dalam kulit mengikut keperluan kulit kita. Melanin yang terlalu banyak menjadi faktor masalah jeragat dan kulit kusam tau! Pelembap ini juga memberikan kelembapan dan mengekalkannya sehingga 24 jam!
.
Cara Order >>>
============
1๏ธโƒฃ WATSAPP 017-8191156

JOM DAPATKAN EPHYRA ANDA HARI INI! .

#ephyra#ephyramurah #ephyratestimoni#ephyrapremiummurah#ephyrapremium#ephyrapremiumoriginal#ephyraskinbaroriginal#ephyraskincare #ephyraskinbarmurah#ephyraskinbar#ephyraskinsnowmurah#ephyraskinsnoworiginal#ephyraskinsnow#ephyraskinnanomurah#ephyraskinnanooriginal#ephyraskinnano#testimoniephyra #ephyraskincare#ephyrasetcombo #jerawat #skinsupplement #ephyradealers#satinskinz #miraclegermstone # #sayajuaonline #sayajualmurahmalaysia #bazarpaknil #ephyraskincaremurah


0

๐Ÿ’™EPHYRA PREMIUM๐Ÿ’™
Hai, ephyra Loverss...!!!
GRAB NOW ur Ephyra...
Stock tersangatlah LIMITED syg2....
( Borong di alu2 kan, special price + Free Gift )
.

RM 85 Sahaja ๐Ÿ’–
*POSTAGE
SM = RM 10
SS = RM 15

HAPUSKAN & CEGAH JERAGAT / JERAWAT DEGIL SEAWAL 7 HARI!! โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
EPHYRAโ„ข๏ธ - TERBUKTI BERKESAN! {ANTI JERAGAT โ€ข ANTI JERAWAT โ€ข ANTI PENUAAN}

Lebih 100,000 testimoni pengguna-pengguna EPHYRA telah berjaya kami kumpulkan & mereka melaporkan kesan baik dari pengambilan berterusan seawal 1-2 minggu
.
โค๏ธ Kulit semakin cerah dan gebu
โค๏ธ Jeragat degil mula pudar & hilang
โค๏ธJerawat kecut & parut makin pudar
โค๏ธ Rekahan tumit kaki berkurang
โค๏ธ Sakit sendi beransur pulih
โค๏ธ Bertenaga sepanjang hari
โค๏ธ Susu badan bertambah (utk ibu menyusu badan) kesan secpt 3 hari!
.
.
** Halal & ada KKM
** sesuai untuk ibu mengandung & menyusu badan
** sekotak dah nampak kesan bagus!! Berbaloi!
** perisa Oren Twister > sangat sedap!! ....... ==================
Cara Order >>>
============
1๏ธโƒฃ WATSAPP 017-8191156

JOM DAPATKAN EPHYRA ANDA HARI INI! .

#ephyra #ephyratestimoni#ephyrapremiummurah#ephyrapremium#ephyrapremiumoriginal#ephyraskinbaroriginal#ephyrapremium #ephyraskinbarmurah#ephyraskinbar#ephyraskinsnowmurah#ephyraskinsnoworiginal#ephyraskinsnow#ephyraskinnanomurah#ephyraskinnanooriginal#ephyraskinnano#testimoniephyra #jeragat #jerawat #skinsupplement #puansri #ephyradealers#satinskinz #kcollycollaggen #radiancesignature # #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #bazarpaknil #tatiskincare #tabitaexclusiveoriginal #satinskinzmurah


0

๐Ÿ’™EPHYRA PREMIUM๐Ÿ’™
Hai, ephyra Loverss...!!!
GRAB NOW ur Ephyra...
Stock tersangatlah LIMITED syg2....
( Borong di alu2 kan, special price + Free Gift )
.

RM 85 Sahaja ๐Ÿ’–
*POSTAGE
SM = RM 10
SS = RM 15

HAPUSKAN & CEGAH JERAGAT / JERAWAT DEGIL SEAWAL 7 HARI!! โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
EPHYRAโ„ข๏ธ - TERBUKTI BERKESAN! {ANTI JERAGAT โ€ข ANTI JERAWAT โ€ข ANTI PENUAAN}

Lebih 100,000 testimoni pengguna-pengguna EPHYRA telah berjaya kami kumpulkan & mereka melaporkan kesan baik dari pengambilan berterusan seawal 1-2 minggu
.
โค๏ธ Kulit semakin cerah dan gebu
โค๏ธ Jeragat degil mula pudar & hilang
โค๏ธJerawat kecut & parut makin pudar
โค๏ธ Rekahan tumit kaki berkurang
โค๏ธ Sakit sendi beransur pulih
โค๏ธ Bertenaga sepanjang hari
โค๏ธ Susu badan bertambah (utk ibu menyusu badan) kesan secpt 3 hari!
.
.
** Halal & ada KKM
** sesuai untuk ibu mengandung & menyusu badan
** sekotak dah nampak kesan bagus!! Berbaloi!
** perisa Oren Twister > sangat sedap!! ....... ==================
Cara Order >>>
============
1๏ธโƒฃ WATSAPP 017-8191156

JOM DAPATKAN EPHYRA ANDA HARI INI! .

#ephyra #ephyratestimoni#ephyrapremiummurah#ephyrapremium#ephyrapremiumoriginal#ephyraskinbaroriginal#ephyrapremium #ephyraskinbarmurah#ephyraskinbar#ephyraskinsnowmurah#ephyraskinsnoworiginal#ephyraskinsnow#ephyraskinnanomurah#ephyraskinnanooriginal#ephyraskinnano#testimoniephyra #jeragat #jerawat #skinsupplement #puansri #ephyradealers#satinskinz #kcollycollaggen #radiancesignature # #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #bazarpaknil #tatiskincare #tabitaexclusiveoriginal #satinskinzmurah


0

๐Ÿ’™EPHYRA PREMIUM๐Ÿ’™
Hai, ephyra Loverss...!!!
GRAB NOW ur Ephyra...
Stock tersangatlah LIMITED syg2....
( Borong di alu2 kan, special price + Free Gift )
.

RM 85 Sahaja ๐Ÿ’–
*POSTAGE
SM = RM 10
SS = RM 15

HAPUSKAN & CEGAH JERAGAT / JERAWAT DEGIL SEAWAL 7 HARI!! โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
EPHYRAโ„ข๏ธ - TERBUKTI BERKESAN! {ANTI JERAGAT โ€ข ANTI JERAWAT โ€ข ANTI PENUAAN}

Lebih 100,000 testimoni pengguna-pengguna EPHYRA telah berjaya kami kumpulkan & mereka melaporkan kesan baik dari pengambilan berterusan seawal 1-2 minggu
.
โค๏ธ Kulit semakin cerah dan gebu
โค๏ธ Jeragat degil mula pudar & hilang
โค๏ธJerawat kecut & parut makin pudar
โค๏ธ Rekahan tumit kaki berkurang
โค๏ธ Sakit sendi beransur pulih
โค๏ธ Bertenaga sepanjang hari
โค๏ธ Susu badan bertambah (utk ibu menyusu badan) kesan secpt 3 hari!
.
.
** Halal & ada KKM
** sesuai untuk ibu mengandung & menyusu badan
** sekotak dah nampak kesan bagus!! Berbaloi!
** perisa Oren Twister > sangat sedap!! ....... ==================
Cara Order >>>
============
1๏ธโƒฃ WATSAPP 017-8191156

JOM DAPATKAN EPHYRA ANDA HARI INI! .

#ephyra #ephyratestimoni#ephyrapremiummurah#ephyrapremium#ephyrapremiumoriginal#ephyraskinbaroriginal#ephyrapremium #ephyraskinbarmurah#ephyraskinbar#ephyraskinsnowmurah#ephyraskinsnoworiginal#ephyraskinsnow#ephyraskinnanomurah#ephyraskinnanooriginal#ephyraskinnano#testimoniephyra #jeragat #jerawat #skinsupplement #puansri #ephyradealers#satinskinz #kcollycollaggen #radiancesignature # #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #bazarpaknil #tatiskincare #tabitaexclusiveoriginal #satinskinzmurah


0

๐ŸŒธBerminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?๐Ÿ˜”
Inginkan pendapatan ribuan ringgit ๐Ÿ˜ฑwalau hanya duduk dirumah๐Ÿก? Sertai kami ๐Ÿ™‹๐Ÿปsebagai agent dropship produk kecantikan ๐Ÿ’„di Maysara Collection. .
๐Ÿ“SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH:
โœ…Latar belakang internet ๐ŸŒŽyang baik
โœ…Aktif, penyabar ๐Ÿ˜Œdan tidak terburu-buru
โœ…Sentiasa mempunyai ๐Ÿ‘ญhubungan komunikasi yang baik
โœ…tiada yuran
โœ…tidak perlu ๐Ÿ™…๐Ÿผsimpan stock
โœ…hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan andaโœˆ๏ธ
โœ…komisen / untung atas angin anda dapat
โœ…berumur 18tahun dan ke atas
โœ…mempunyai online banking
โœ…dan paling penting ๐Ÿ’ช๐Ÿปrajin berusaha!
.

Senang๐Ÿ‘๐Ÿป kan? Apa tunggu lagi. hubungi๐Ÿ“ž kami segera. ๐Ÿ“ฒWHTSAPP 0193851102

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #ephyradealer #okaya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #lesandasweetfoundation #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #provencaps #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #milocube #juslentikdara #fiirabreastserum #beevenomskinnymascara #dollyvshape


0

Sis! Tolong cepat sikit boleh tak sis? Saya tak kira saya nak sekarang jugak!
.
Sabar sis sabar. Apa yg tak sabar sgt ni?
.
Rupa-rupanya stok Sis Laily ni dah nak habis. Tu yg tak sabar2 nak tambah stok tu.
.
Sejak2 kena puji masa beraya haritu, terus sis Laily taknak putus stok.
.
Mana tak nya, dulu orang gelar dayang senandung. Ye la kan masa sekolah2 dulu aktif berkawad tgh padang.
.
Sekarang dah bertukar jadi Snow White pulak. ๐Ÿ˜œ
.
Sebab pakai Ephyra Skin Snow lettew. Hehe.
.
So sekarang Ephyra Skin Snow pun dah back in stok. Nak jadi ala2 Snow White tak? Macam Laily la atleast bukan dayang senandung dah.
.
Pakai terus 1 set Ephyra SkinCare Series, lebih cepat berkesan mengatasi masalah kulit.
.
Tak putih melepak takpe, janji cerah sekata, flawless dan glowing gitu.
.
Whatsapp #0126266376 cerita masalah2 kulit korang. Nanti kami advice mcm mana nak settle kan.
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskincare #ephyraskincareseries #ephyraskincareset #skincaremalaysia


0

Ephyra Set Skincare
.
๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
.
Kelebihan Ephyra Set Skincare Series
โ™ฅ๏ธMerawat kulit berjerawat
โ™ ๏ธMenghilangkan parut jerawat dan jeragat
โ™ฅ๏ธMenanggalkan kotoran, minyak dan sel kulit mati
โ™ ๏ธMencerahkan wajah secara semulajadi #dyrazbeaute โ™ฅ๏ธMenghilangkan bintik-bintik hitam
โ™ ๏ธMenghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
โ™ฅ๏ธMemperbaiki tona kulit tidak sekata
โ™ ๏ธMenganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
โ™ฅ๏ธMencerahkan kulit kusam
โ™ ๏ธMenghilangkan lebam bawah mata serta sunburn
โ™ฅ๏ธMelembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
โ™ ๏ธMencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
โ™ฅ๏ธMenggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
โ™ ๏ธMenambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)#dyrazbeaute โ™ฅ๏ธMembantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
โ™ ๏ธMengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
โ™ฅ๏ธMenambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda & bersih.
.
๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
.
Kandungan Ephyra Set Skincare Series : ๐Ÿฅ‘Ephyra Skin Bar
๐Ÿฅ‘Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum (15ml)
๐Ÿฅ‘Ephyra Skin Snow Advanced White Repair #dyrazbeaute .
๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
.
Whatsapp 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang sekiranya produk terbukti tiruan. .
๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
.
#ephyra #ephyrasetskincare #ephyraskincare #ephyraskincareset #ephyraset #setskincareephyra #ephyramurah #oceanlife2u #ephyraskinsnow #ephyraskinbar #ephyraserum #ephyrananoserum #serumnanoephyra #ephyraskinnano #sayajual #sayajualephyra #sayajualephyraskincareset #sayajualephyraskinnano #sayajualephyraskinsnow #sayajualephyraskinbar #ephyraskinsetmurah #ephyramurahoriginal #dyrazbeaute


0

๐ŸŒธBerminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?๐Ÿ˜”
Inginkan pendapatan ribuan ringgit ๐Ÿ˜ฑwalau hanya duduk dirumah๐Ÿก? Sertai kami ๐Ÿ™‹๐Ÿปsebagai agent dropship produk kecantikan ๐Ÿ’„di Atika Beauty Rich. . ๐Ÿ“SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ŽAGENT DROPSHIP DIPERLUKAN โœ…Latar belakang internet ๐ŸŒŽyang baik
โœ…Aktif, penyabar ๐Ÿ˜Œdan tidak terburu-buru
โœ…Sentiasa mempunyai ๐Ÿ‘ญhubungan komunikasi yang baik
โœ…tiada yuran
โœ…tidak perlu ๐Ÿ™…๐Ÿผsimpan stock
โœ…hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan andaโœˆ๏ธ
โœ…komisen / untung atas angin anda dapat
โœ…berumur 18tahun dan ke atas
โœ…mempunyai online banking
โœ…dan paling penting ๐Ÿ’ช๐Ÿปrajin berusaha!

berminat nk bisnes sendiri???
tetapi TIADA MODAL?๐Ÿ˜” jom sertai kami sebagai agent dropship PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN AMIRA BEAUTY CARE ....๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ KAMI MENJUAL PELBAGAI JENIS PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN..... Harga termurah dari pihak ATIKA BEAUTY RICH untuk anda
๐Ÿ’ž no registration fee
๐Ÿ’ž no packaging
๐Ÿ’ž no inventory
๐Ÿ’ž no stock keeping
๐Ÿ’ž no minimum order
๐Ÿ’ž no modal required
๐Ÿ’ž no need posting
๐ŸŒธflexible time
๐ŸŒธflexible T&C
๐ŸŒธless work
๐ŸŒธimmediate earning

most importantly.....
EARN AS MUCH AS U CAN ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Senang๐Ÿ‘๐Ÿป kan? Apa tunggu lagi. hubungi๐Ÿ“ž kami segera. ๐Ÿ“ฒWHTSAPP 0176065400

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #ephyradealer #belvya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #usm #peroduamalaysia #satinskinzglutatabs #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #iope #provencaps #missslim #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #milocube


0

๐ŸŒธBerminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?๐Ÿ˜”
Inginkan pendapatan ribuan ringgit ๐Ÿ˜ฑwalau hanya duduk dirumah๐Ÿก? Sertai kami ๐Ÿ™‹๐Ÿปsebagai agent dropship produk kecantikan ๐Ÿ’„di Atika Beauty Rich. . ๐Ÿ“SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ŽAGENT DROPSHIP DIPERLUKAN โœ…Latar belakang internet ๐ŸŒŽyang baik
โœ…Aktif, penyabar ๐Ÿ˜Œdan tidak terburu-buru
โœ…Sentiasa mempunyai ๐Ÿ‘ญhubungan komunikasi yang baik
โœ…tiada yuran
โœ…tidak perlu ๐Ÿ™…๐Ÿผsimpan stock
โœ…hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan andaโœˆ๏ธ
โœ…komisen / untung atas angin anda dapat
โœ…berumur 18tahun dan ke atas
โœ…mempunyai online banking
โœ…dan paling penting ๐Ÿ’ช๐Ÿปrajin berusaha!

berminat nk bisnes sendiri???
tetapi TIADA MODAL?๐Ÿ˜” jom sertai kami sebagai agent dropship PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN AMIRA BEAUTY CARE ....๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ KAMI MENJUAL PELBAGAI JENIS PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN..... Harga termurah dari pihak ATIKA BEAUTY RICH untuk anda
๐Ÿ’ž no registration fee
๐Ÿ’ž no packaging
๐Ÿ’ž no inventory
๐Ÿ’ž no stock keeping
๐Ÿ’ž no minimum order
๐Ÿ’ž no modal required
๐Ÿ’ž no need posting
๐ŸŒธflexible time
๐ŸŒธflexible T&C
๐ŸŒธless work
๐ŸŒธimmediate earning

most importantly.....
EARN AS MUCH AS U CAN ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Senang๐Ÿ‘๐Ÿป kan? Apa tunggu lagi. hubungi๐Ÿ“ž kami segera. ๐Ÿ“ฒWHTSAPP 0176065400

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #ephyradealer #belvya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #usm #peroduamalaysia #satinskinzglutatabs #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #iope #provencaps #missslim #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #milocube


0

๐ŸŒธBerminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?๐Ÿ˜”
Inginkan pendapatan ribuan ringgit ๐Ÿ˜ฑwalau hanya duduk dirumah๐Ÿก? Sertai kami ๐Ÿ™‹๐Ÿปsebagai agent dropship produk kecantikan ๐Ÿ’„di Atika Beauty Rich. . ๐Ÿ“SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ŽAGENT DROPSHIP DIPERLUKAN โœ…Latar belakang internet ๐ŸŒŽyang baik
โœ…Aktif, penyabar ๐Ÿ˜Œdan tidak terburu-buru
โœ…Sentiasa mempunyai ๐Ÿ‘ญhubungan komunikasi yang baik
โœ…tiada yuran
โœ…tidak perlu ๐Ÿ™…๐Ÿผsimpan stock
โœ…hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan andaโœˆ๏ธ
โœ…komisen / untung atas angin anda dapat
โœ…berumur 18tahun dan ke atas
โœ…mempunyai online banking
โœ…dan paling penting ๐Ÿ’ช๐Ÿปrajin berusaha!

berminat nk bisnes sendiri???
tetapi TIADA MODAL?๐Ÿ˜” jom sertai kami sebagai agent dropship PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN AMIRA BEAUTY CARE ....๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ KAMI MENJUAL PELBAGAI JENIS PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN..... Harga termurah dari pihak ATIKA BEAUTY RICH untuk anda
๐Ÿ’ž no registration fee
๐Ÿ’ž no packaging
๐Ÿ’ž no inventory
๐Ÿ’ž no stock keeping
๐Ÿ’ž no minimum order
๐Ÿ’ž no modal required
๐Ÿ’ž no need posting
๐ŸŒธflexible time
๐ŸŒธflexible T&C
๐ŸŒธless work
๐ŸŒธimmediate earning

most importantly.....
EARN AS MUCH AS U CAN ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Senang๐Ÿ‘๐Ÿป kan? Apa tunggu lagi. hubungi๐Ÿ“ž kami segera. ๐Ÿ“ฒWHTSAPP 0176065400

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #ephyradealer #belvya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #usm #peroduamalaysia #satinskinzglutatabs #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #iope #provencaps #missslim #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #milocube


1

โ€œKAU DAH KENAPA SKRG TAKNAK LEPAK DAH DGN KTORG? ADE MSLH KE DGN KTORG?โ€
.
Sejak2 Ecah tersalah pakai produk, dia jadi malu nak keluar walaupun lepak dgn kawan2 kat mamak depan rumah dia jer.
.
Dulu boleh lagi nak sorok dengan tudung sebab jerawat tumbuh tepi pipi jer. Sekarang dah merebak ke dahi, dagu dan paling sakit kat hidung. Ouch! ๐Ÿ˜ฉ
.
Sebabkan pakai produk jenis janji โ€˜3 hari dah putih melepakโ€™, natijahnya merana berbulan. Perit rasa muka.
.
Macam2 dah guna sampai jumpa dermatologist. Habis duit beribu2 tu takyah cakap la. Frust sgt sebab takde yg menjadi. Makin teruk ade lah.
.
Sampailah mak Ecah suruh Ecah pakai Ephyra Skin Care Series sebab kawan mak Ecah jadi agent.
.
Nak tak nak, Ecah cuba je. Dalam minggu pertama, takde jerawat baru yg keluar. Maknanya, jerawat dah tak merebak tempat lain.
.
Minggu ke 2, Ecah dah start ajak kawan2 rapat utk melepak kat mamak depan rumah dia dah.
.
Beberapa bulan lepas tu, muka Ecah mcm tak pernah merana sebab tersalah produk pun. Flawless je. Memang ambil masa tapi yg penting berkesan.
.
Happy gila Ecah sekarang dah boleh join kawan2, takde dah kena tinggal ke kena sisih ke kan. ๐Ÿ˜
.
Korang yg mana tersalah pakai produk tu atau ade pape masalah kulit yg lain..boleh whatsapp
.
#0193800779
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraserum #ephyraskinbar #ephyramosturizer #ephyramoisturizercream #ephyraskincare #ephyraskinsnow #ephyraskinnano #ephyraskincareseries


17

Sis! Tolong cepat sikit boleh tak sis? Saya tak kira saya nak sekarang jugak!
.
Sabar sis sabar. Apa yg tak sabar sgt ni?
.
Rupa-rupanya stok Sis Laily ni dah nak habis. Tu yg tak sabar2 nak tambah stok tu.
.
Sejak2 kena puji masa beraya haritu, terus sis Laily taknak putus stok.
.
Mana tak nya, dulu orang gelar dayang senandung. Ye la kan masa sekolah2 dulu aktif berkawad tgh padang.
.
Sekarang dah bertukar jadi Snow White pulak. ๐Ÿ˜œ
.
Sebab pakai Ephyra Skin Snow lettew. Hehe.
.
So sekarang Ephyra Skin Snow pun dah back in stok. Nak jadi ala2 Snow White tak? Macam Laily la atleast bukan dayang senandung dah.
.
Pakai terus 1 set Ephyra SkinCare Series, lebih cepat berkesan mengatasi masalah kulit.
.
Tak putih melepak takpe, janji cerah sekata, flawless dan glowing gitu.
.
Whatsapp #0193800779 cerita masalah2 kulit korang. Nanti kami advice mcm mana nak settle kan.
.
#ephyra #ephyra2u #ephyrasoap #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskincare #ephyraskincareseries #ephyraskincareset #skincaremalaysia


2

EPHYRA TRIAL PACK IS BACK IN STOCK ! ๐Ÿ˜
.
โœ… Satu kotak 10 sachet
โœ… Jgn lepaskan harga PROMO ==> RM50 Sahaja free postage (NP: RM68)
.
๐Ÿ’œ Mudah dibawa bg sesiapa yg selalu travel
๐Ÿ’œ Sesuai bagi #ephyranewbie yg baru nak mencuba keserasian Ephyra
๐Ÿ’œ Utk sesiapa yg belum cukup budget nak grab Ephyra Premium Pack 30 Sachet
.
Trial pack Ephyra salah satu yg paling fast selling, jd dapatkan skrg sblm kami kehabisan stock lagi๐Ÿ˜‰
.
Kalau nak try dulu ephyra ni rasa mcm mana, serasi ke tidak, best ke tak, berkesan ke tak, bolehhh ambik yg ni! Tapi customer2 kami yg mula2 ambik yg trial pack ni mesti akan repeat yg Premium pack terus lah! Sebab apa? Sbb Ephyra drink mmg thorbaikkk ๐Ÿ˜˜
.
Korg kalau nak try jugak, boleh terus whatsapp sis ok.. Klik je link kat bio tu
.
[PERHATIAN] โ—๏ธ
kepada semua #ephyralovers ! Moisturiser kesukaan ramai dah back in stock! ๐Ÿ˜†
.
Pada #ephyranewbies sekalian, ni lah produk fast selling / paling best among the best tau. Siapa yg tak berkesempatan nak try sebab stok dah habis haritu, boleh cecepat grab sekarang. ๐Ÿ˜
.
Boleh beli loose atau satu set (Skin bar + skin snow + skin nano )
.
Yg muka tgh breakout WAJIB3X cuba ok ! Korang akan MENYESAL KALAU TAK CUBA sbb mostly #ephyralovers pun datang dgn muka tgh breakout n rosak teruk / bermacam2 mslh kulit tp skrg dah jadi loyal customer dahh pun.. Produk berkualiti memang orang tak akan berpaling lagi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
#ephyracosmetics
#ephyralips
#ephyrafoundation
#ephyramatteglowfoundation
#ephyra
#ephyrasale
#ephyrapromo
#ephyrafoundation
#ephyradrink
#ephyraskinbar
#ephyraskinnano
#ephyracollagen
#ephyraskinsnow
#ephyralipsmatte
#ephyraskincare
#ephyraskincareseries
#ephyracollagendrink


0

EPHYRA TRIAL PACK IS BACK IN STOCK ! ๐Ÿ˜
.
โœ… Satu kotak 10 sachet
โœ… Jgn lepaskan harga PROMO ==> RM50 Sahaja free postage (NP: RM68)
.
๐Ÿ’œ Mudah dibawa bg sesiapa yg selalu travel
๐Ÿ’œ Sesuai bagi #ephyranewbie yg baru nak mencuba keserasian Ephyra
๐Ÿ’œ Utk sesiapa yg belum cukup budget nak grab Ephyra Premium Pack 30 Sachet
.
Trial pack Ephyra salah satu yg paling fast selling, jd dapatkan skrg sblm kami kehabisan stock lagi๐Ÿ˜‰
.
Kalau nak try dulu ephyra ni rasa mcm mana, serasi ke tidak, best ke tak, berkesan ke tak, bolehhh ambik yg ni! Tapi customer2 kami yg mula2 ambik yg trial pack ni mesti akan repeat yg Premium pack terus lah! Sebab apa? Sbb Ephyra drink mmg thorbaikkk ๐Ÿ˜˜
.
Korg kalau nak try jugak, boleh terus whatsapp sis ok.. Klik je link kat bio tu
.
[PERHATIAN] โ—๏ธ
kepada semua #ephyralovers ! Moisturiser kesukaan ramai dah back in stock! ๐Ÿ˜†
.
Pada #ephyranewbies sekalian, ni lah produk fast selling / paling best among the best tau. Siapa yg tak berkesempatan nak try sebab stok dah habis haritu, boleh cecepat grab sekarang. ๐Ÿ˜
.
Boleh beli loose atau satu set (Skin bar + skin snow + skin nano )
.
Yg muka tgh breakout WAJIB3X cuba ok ! Korang akan MENYESAL KALAU TAK CUBA sbb mostly #ephyralovers pun datang dgn muka tgh breakout n rosak teruk / bermacam2 mslh kulit tp skrg dah jadi loyal customer dahh pun.. Produk berkualiti memang orang tak akan berpaling lagi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
#ephyracosmetics
#ephyralips
#ephyrafoundation
#ephyramatteglowfoundation
#ephyra
#ephyrasale
#ephyrapromo
#ephyrafoundation
#ephyradrink
#ephyraskinbar
#ephyraskinnano
#ephyracollagen
#ephyraskinsnow
#ephyralipsmatte
#ephyraskincare
#ephyraskincareseries
#ephyracollagendrink


2

EPHYRA TRIAL PACK IS BACK IN STOCK ! ๐Ÿ˜
.
โœ… Satu kotak 10 sachet
โœ… Jgn lepaskan harga PROMO ==> RM50 Sahaja free postage (NP: RM68)
.
๐Ÿ’œ Mudah dibawa bg sesiapa yg selalu travel
๐Ÿ’œ Sesuai bagi #ephyranewbie yg baru nak mencuba keserasian Ephyra
๐Ÿ’œ Utk sesiapa yg belum cukup budget nak grab Ephyra Premium Pack 30 Sachet
.
Trial pack Ephyra salah satu yg paling fast selling, jd dapatkan skrg sblm kami kehabisan stock lagi๐Ÿ˜‰
.
Kalau nak try dulu ephyra ni rasa mcm mana, serasi ke tidak, best ke tak, berkesan ke tak, bolehhh ambik yg ni! Tapi customer2 kami yg mula2 ambik yg trial pack ni mesti akan repeat yg Premium pack terus lah! Sebab apa? Sbb Ephyra drink mmg thorbaikkk ๐Ÿ˜˜
.
Korg kalau nak try jugak, boleh terus whatsapp sis ok.. Klik je link kat bio tu
.
[PERHATIAN] โ—๏ธ
kepada semua #ephyralovers ! Moisturiser kesukaan ramai dah back in stock! ๐Ÿ˜†
.
Pada #ephyranewbies sekalian, ni lah produk fast selling / paling best among the best tau. Siapa yg tak berkesempatan nak try sebab stok dah habis haritu, boleh cecepat grab sekarang. ๐Ÿ˜
.
Boleh beli loose atau satu set (Skin bar + skin snow + skin nano )
.
Yg muka tgh breakout WAJIB3X cuba ok ! Korang akan MENYESAL KALAU TAK CUBA sbb mostly #ephyralovers pun datang dgn muka tgh breakout n rosak teruk / bermacam2 mslh kulit tp skrg dah jadi loyal customer dahh pun.. Produk berkualiti memang orang tak akan berpaling lagi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
#ephyracosmetics
#ephyralips
#ephyrafoundation
#ephyramatteglowfoundation
#ephyra
#ephyrasale
#ephyrapromo
#ephyrafoundation
#ephyradrink
#ephyraskinbar
#ephyraskinnano
#ephyracollagen
#ephyraskinsnow
#ephyralipsmatte
#ephyraskincare
#ephyraskincareseries
#ephyracollagendrink


0

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
๐Ÿ’ŽEPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIRย (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. ๐Ÿ’ŽKesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
๐Ÿ’ŽTiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
๐Ÿ’ŽNatural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โ™ฆ๏ธMelembapkan dan mengekalkan wajah
โ™ฆ๏ธMencerahkan seawal 9-14 hari
โ™ฆ๏ธMenggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
โ™ฆ๏ธMenambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
โ™ฆ๏ธMembantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
โ™ฆ๏ธMengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
โ™ฆ๏ธMenambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow


0

EPHYRA TERBUKTI BOLEH BERIKAN KULIT CANTIK BEBAS JERAWAT, PARUT JERAWAT & JERAGAT
.
.
Formulasi EPHYRA SKINCARE SERIES adalah didatangkan khas dari R&D yang telah dijalankan. EPHYRA bermula dengan minuman supplement & setelah 3 tahun penyelidikan barulah keluarkan skincare series.
.
.
1๏ธโƒฃ SABUN EPHYRA SKIN BAR - Melalui survey yang dijalankan ramai rakyat Malaysia mengalami masalah kulit berminyak & menyebabkan mereka berjerawat & rasa tak selesa sepanjang hari. EPHYRA mengeluarkan sabun ni dengan ingredients seperti Alpha Arbutin dari Bearberry, Seaweed, Banana Enzyme, Carrot Extract & Rice Bran Oil. .
.
โ–ช๏ธFungsinya adalah utk membuang lebihan minyak, kotoran serta kulit mati pada wajah serta memberikan efek tegang & bersih selepas penggunaan. .
.
2๏ธโƒฃ Serum EPHYRA SKIN NANO - Dengan teknologi Nano dari Geneva, Switzerland - serum ini berfungsi utk memperbaiki kulit sehingga ke lapisan yg plg dalam. Partikel serum yg sgt kecil membolehkan ia meresap masuk ke dalam kulit & menganjalkan kulit terutama bahagian yg rosak akibat parut & membunuh akar jeragat yg bermula dari dalam. .
.
3๏ธโƒฃ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - moisturizer yg menjadi kegilaan ramai ni diformulasi dengan teknologi Geno-White. Ia merupakan satu teknologi โ€œSmart Peptideโ€ yg berperanan utk memegang kelembapan kulit sehingga lebih 12 jam. Disamping itu ia turut mengawal penghasilan melanin kulit yg mana sekaligus mencerahkan kulit secara semulajadi! .
.
๐Ÿ˜ Hasilnya? Pengguna EPHYRA SKINCARE SERIES sangat berpuas hati dengan kesan yg mereka peroleh! Ada yg jerawat kecut, parut-parut yg dah bertahun di muka mula hilang & paling best masalah kulit kusam & tak bermaya dah xada lagi! Kulit jadi bersih, cantik & glowing! ๐Ÿคฉ
.
.
Whatsapp #0197134889 ZARA utk order & info lanjut. .
.
COD ::: SG BULOH, DAMANSARA, BT CAVES & GOMBAK
.
#kenapaephyrabagus #ephyralovers #ephyradealers #ephyradealers #ephyraskincareseries #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow


0

EPHYRA TERBUKTI BOLEH BERIKAN KULIT CANTIK BEBAS JERAWAT, PARUT JERAWAT & JERAGAT
.
.
Formulasi EPHYRA SKINCARE SERIES adalah didatangkan khas dari R&D yang telah dijalankan. EPHYRA bermula dengan minuman supplement & setelah 3 tahun penyelidikan barulah keluarkan skincare series.
.
.
1๏ธโƒฃ SABUN EPHYRA SKIN BAR - Melalui survey yang dijalankan ramai rakyat Malaysia mengalami masalah kulit berminyak & menyebabkan mereka berjerawat & rasa tak selesa sepanjang hari. EPHYRA mengeluarkan sabun ni dengan ingredients seperti Alpha Arbutin dari Bearberry, Seaweed, Banana Enzyme, Carrot Extract & Rice Bran Oil. .
.
โ–ช๏ธFungsinya adalah utk membuang lebihan minyak, kotoran serta kulit mati pada wajah serta memberikan efek tegang & bersih selepas penggunaan. .
.
2๏ธโƒฃ Serum EPHYRA SKIN NANO - Dengan teknologi Nano dari Geneva, Switzerland - serum ini berfungsi utk memperbaiki kulit sehingga ke lapisan yg plg dalam. Partikel serum yg sgt kecil membolehkan ia meresap masuk ke dalam kulit & menganjalkan kulit terutama bahagian yg rosak akibat parut & membunuh akar jeragat yg bermula dari dalam. .
.
3๏ธโƒฃ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - moisturizer yg menjadi kegilaan ramai ni diformulasi dengan teknologi Geno-White. Ia merupakan satu teknologi โ€œSmart Peptideโ€ yg berperanan utk memegang kelembapan kulit sehingga lebih 12 jam. Disamping itu ia turut mengawal penghasilan melanin kulit yg mana sekaligus mencerahkan kulit secara semulajadi! .
.
๐Ÿ˜ Hasilnya? Pengguna EPHYRA SKINCARE SERIES sangat berpuas hati dengan kesan yg mereka peroleh! Ada yg jerawat kecut, parut-parut yg dah bertahun di muka mula hilang & paling best masalah kulit kusam & tak bermaya dah xada lagi! Kulit jadi bersih, cantik & glowing! ๐Ÿคฉ
.
.
Whatsapp #0197134889 ZARA utk order & info lanjut. .
.
COD ::: SG BULOH, DAMANSARA, BT CAVES & GOMBAK
.
#kenapaephyrabagus #ephyralovers #ephyradealers #ephyradealers #ephyraskincareseries #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow


0

EPHYRA SKIN SNOW. RM35.00
EPHYRA SKIN NANO. RM40.00
EPHYRA SKIN BAR. RM24.00

Tidak termasuk harga pos

Pos semenanjung RM 8
Pos sabah/sarawak RM 12

PLEASE WHATSAPPS US
Whatsaps +60146433638 / +60134059407
Weechat id: puanlina01
Teligram : +60146433638

#rphyraskinnano #ephyraskinnanomurah #ephyraskinsnow #ephyraskinsnowmura #ephyraskinbar #ephyraskinbarmurah #skinbar #skinnano #skinsnow #ephyra #ephyrapremium #rphyramurah #perlasusukambing #perla #satinskinzmurah #perlaking


0