#espshaklee

Instagram photos and videos

#espshaklee#shaklee#shakleemalaysia#setkurus#shakleejohor#shakleeuitm#vitamincshaklee#kulitcantik#collagenpowdershaklee#vivix#vivixshaklee#terapiinstagram#nur2#shakleeeffect#setjerawat#shakleemurah#nakkurus#shakleepromo#shakleeperak#vitaminc#dianzvitamin#setkurusshaklee#jerawat#shakleeipoh#vitaminCshaklee

Hashtags #espshaklee for Instagram

Jeragat tebal pada bawah bahagian mata. Ada kutil juga.

Selepas amalkan Vivix, baru 2 minggu. Dah nampak kesannya 😊

Dah cukup sebulan, jeragat hilang. Kulit muka pun nampak berseri!

Polifenol terbukti dapat

1) melindungi kulit drpd kerosakan UV

2) mengurangkan penuaan pramatang dan kedutan kulit

3) menyokong pengeluaran kolagen yg sihat

4) menggalakkan kulit tegang dan nampak muda

VIVIX SHAKLEE mengandungi resveraterol & polifenol 10x lebih berkuasa dari antioksidan. .
.

Ruby 📲 016 6696703
rubiahkadir.com

#shakleePuchong
#youthShaklee
#Espshaklee
#vitaminCshaklee
#terapiinstagram
#jerawat
#kulit
#tipcantikbyruby
#omegaguardshaklee
#perutBuncit #shakleeBukitPuchong #shakleesingapore #shakleecyberjaya
#kurus
#vivixshaklee
#shakleebrunei
#jeragat
#serum
#kulitBerminyak
#parutjerawat #setpantangshaklee
#bajuhamil
#setMenyusuShaklee #setKulitShaklee
#rubiahkadir
#collagenpowdershaklee
#shawl
#lipmattemalaysia
#tudungbawal
#antipenuaan


2

“Mak saya vertigo, dah macam-macam, pergi sensei, homeophaty, hospital, masih tak settle. Lastly saya bagi Vivix dekat mak.

Alhamdulillah lepas 3 botol mak dah sembuh dari vertigo. Sekarang mak maintain vitamin biasa je. Kebas-kebas tangan mak pun dah kurang,” 😊

Testimoni Dari Puan Faedzah.

Vivix adalah minuman campuran botani terdiri dari Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Unggu 》revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Antara kebaikan VIVIX :
- 1 sudu teh = 100 kali ganda RESVERATROL - membantu mengurangkan penyakit kronik
- menggalakkan penuaan yang sihat
- menyokong kesihatan sendi dan saraf
- meningkatkan tahap imun badan
- untuk kesihatan menyeluruh

Shaklee offer Welcome Pack yang ada harga less dari harga ahli biasa tau! Serius jimat banyak 💥

Welcome Pack : Vivix Twinpack
✅ Harga less 10% dari harga ahli biasa
✅ FREE Membership (worth RM 65)
✅ FREE Postage (worth RM 10)
✅ FREE Paper Bag
✅ Dapat Cashback RM34

Penjimatan berganda 🔊

Ruby 016 6696703
Ruby 016 6696703

Disclaimer : Supplement ini sekadar melengkapi lompong nutrisi. Bukan tujuan merawat sebarang penyakit.

#rubiahkadir
#shakleePuchong
#youthShaklee
#Espshaklee
#vitaminCshaklee
#rubiahkadir
#jerawat
#kulit
#tipcantikbyruby
#omegaguardshaklee
#perutBuncit #shakleeBukitPuchong #shakleesingapore #shakleecyberjaya
#kurus
#vivixshaklee
#shakleebrunei
#jeragat
#serum
#kulitBerminyak
#parutjerawat #setpantangshaklee
#vertigo
#setMenyusuShaklee #setKulitShaklee
#herblaxshaklee
#collagenpowdershaklee


3

Eih , mornite 💕 .
.
.
Membuat COD di dalam UiTM Kuala Pilah 📦
.
.
.
Doakan supaya kejayaan demi kejayaan yang syai dan kawan kawan syai akan peroleh ❤👩‍🎓
.
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 SYAI | 0199328706
📞 SYAI | 0199328706
📞 SYAI | 0199328706
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
.
.
#shaklee
#shakleepromo
#shakleelover
#espshaklee
#vitacShaklee
#shakleeonline
#shakleeuitm
#shakleeoriginal
#shakleemurah
#shakleekualapilah
#pengedarshaklee
#shakleebahau
#shakleebatukikir
#shakleeuitmkp
#shakleepoliteknikkp
#shakleenilai
#shakleenegerisembilan
#shakleeperlis
#shakleearau
#shakleekangar
#shakleeselangor
#shakleekedah
#shakleepahang
#shakleejohor
#shakleepenang
#shakleepj
#shakleekl
#shakleeputrajaya
#shakleemelaka
#shakleejohor


0

KENAPA VITAMIN C SENTIASA DI HATI ?
-
Kalau tanya je, apa yang paling laku keras dalam Shaklee ?
Of courser Vitamin C ✅
-
And yes Vitamin C ni digilai sebab ianya memang penyelamat bila sampai waktu ;
-
💆 BREAKOUT
Bila muka breakout tetiba banyak jerawat buat ziarah dan lawat, memang fiqa akan ambil Vitamin C dose yang double supaya kulit ni dapat extra attention sikit.
-
💆 DEMAM/ SELSEMA
Bila cuaca hujan, kejap panas terik memang Vitamin C kawan sejati. Bila dah mula nak bersin panjang, memang Vitamin C la penyelamatnya
-
💆 NAK KULIT CERAH & GLOWING
Percaya tak ada customer yang cakap ambil Vita-C effect muka jadi pinkish merah gebu gittu lepas consume Vitamin C 😍. Vitamin C ni juga bertindak sebagai penghasilan kolagen dalam badan. So kolagen ni la yang akan buat kulit kita cerah gebu mulus lembut oink oink. Tak percaya? Meh cuba !
-
Dalam erti kata lain, setiap orang wajib ada sebotol Vitamin C tau !
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 SYAI | 0199328706
📞 SYAI | 0199328706
📞 SYAI | 0199328706
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
.
.
#shaklee
#shakleepromo
#shakleelover
#espshaklee
#vitacShaklee
#shakleeonline
#shakleeuitm
#shakleeoriginal
#shakleemurah
#shakleekualapilah
#pengedarshaklee
#shakleebahau
#shakleebatukikir
#shakleeuitmkp
#shakleepoliteknikkp
#shakleenilai
#shakleenegerisembilan
#shakleeperlis
#shakleearau
#shakleekangar
#shakleeselangor
#shakleekedah
#shakleepahang
#shakleejohor
#shakleepenang
#shakleepj
#shakleekl
#shakleeputrajaya
#shakleemelaka
#shakleejohor


0

Dulu Perokok Tegar,

Sekarang alhamdulillah. Tiada keinginan nak merokok selepas mencuba Vivix 😊

Fizikalnya lebih sihat, malah wajahnya makin kacam 😎

Vivix adalah minuman campuran botani terdiri dari Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Unggu 》revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri drpd sebatian tanaman yang mengandungi khasiat ANTIOKSIDAN dan sel ANTIPENUAAN semulajadi

Antara kebaikan VIVIX :
- 1 sudu teh = 100 kali ganda RESVERATROL - membantu mengurangkan penyakit kronik
- menggalakkan penuaan yang sihat
- menyokong kesihatan sendi dan saraf
- meningkatkan tahap imun badan
- untuk kesihatan menyeluruh

Shaklee offer Welcome Pack yang ada harga less dari harga ahli biasa tau! Serius jimat banyak 💥

Welcome Pack : Vivix Twinpack
✅ Harga less 10% dari harga ahli biasa
✅ FREE Membership (worth RM 65)
✅ FREE Postage (worth RM 10)
✅ FREE Paper Bag
✅ Dapat Cashback RM34

Penjimatan berganda 🔊

Ruby 016 6696703
Ruby 016 6696703

Disclaimer : Supplement ini sekadar melengkapi lompong nutrisi. Bukan tujuan merawat sebarang penyakit.

#rubiahkadir
#shakleePuchong
#youthShaklee
#Espshaklee
#vitaminCshaklee
#rubiahkadir
#jerawat
#kulit
#tipcantikbyruby
#omegaguardshaklee
#perutBuncit #shakleeBukitPuchong #shakleesingapore #shakleecyberjaya
#kurus
#vivixshaklee
#shakleebrunei
#jeragat
#serum
#kulitBerminyak
#parutjerawat #setpantangshaklee
#bajuhamil
#setMenyusuShaklee #setKulitShaklee
#herblaxshaklee
#collagenpowdershaklee


1

💥PROMOSI💥 .

Minyak Ikan Terbaik...OMEGA GUARD...
.
Omega Guard sesuai utk org dewasa mahupun kanak2...
.
Kelebihan Omega Guard Shaklee..
➡IBU HAMIL
Membantu perkembangan otak bayi..
.
➡IBU MENYUSU
Menyalurkan khasiat Omega-3 untuk imunisasi dan perkembangan otak anak anda...
.
➡KANAK-KANAK
Untuk sistem imunisasi dan kesihatan otak (bijak & fokus)..
.
➡MASALAH BERAT BADAN
Membantu pembakaran lemak dan mengawal selera..
.
➡MASALAH KESIHATAN
Sakit sendi, kolesterol tinggi, penyakit jantung, menghalang strok..
.
.
.
💟💟💟💟💟
NAK SHAKLEE HARGA MURAH GILERRRR 👇
📲 Kak Lea | 010 3017003
_
_
#espshaklee #ostematrikshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #omegaguardshaklee #vivixshaklee #collagenpowdershaklee #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setkurusshaklee #garliccomplexshaklee #peppermintgingerplusshaklee #glacomplex #glacomplexshaklee #mealshakeshaklee #setslimmingshaklee #omegaguard #omegaguardmurah


0

Lg berapa belas hari nak puasa😊
Anda blh cuba Set Puasa yg ada dlm gambar ni😎
Utk kena bertenaga, sihat, tak cepat letih, lesu dan sebagainya...
Bila kita bertenaga, nak bt kerja masa bulan puasa pun tak ada masalah😘 Sambil2 blh menambah amal ibadat...
Pilih2🎊🎉
Nak set yg mana.. Apa2 blh pm ya🤗
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleepenang
#espshaklee
#mealshakesshaklee


0

Perkenalkan kombinasi SET BASIC BEAUTY yang sentiasa menjadi pilihan utama kebanyakan customer Syafa untuk selesaikan masalah kulit BERMINYAK, BERPARUT, JERAWAT DEGIL, & banyak lagi!
-
-
Ramai customer Syafa bagi feedback positif dengan hanya menggunakan set asas ini. Kesannya pula dapat dilihat seawal 2 minggu penggunaan secara konsisten & mengikut saranan yang Syafa berikan.
-
-
Apa yang best tentang Set Basic Beauty Shaklee ni?
-
-
#vitamincshaklee [TAHAN 6 BULAN]
🔸membentuk kolagen dalam kulit (vitamin C
🔸shaklee akan merangsang pembentukan
🔸kolagen & menyebabkan kulit jadi tegang)
🔸memcerahkan kulit
🔸melambatkan proses penuaan pada wajah
🔸menghalang pmbentukan pigmen yang
🔸menyebabkan masalah jerawat
🔸meningkatkan sistem imun
🔸membantu mengurangkan alergik & resdung
🔸mengatasi masalah skurvi/gusi berdarah
🔸akibat kekurangan vitamin C
-
-
#espshaklee [TAHAN 2-3 BULAN]
🔹kulit menjadi lebih anjal & gebu
🔹membantu menurunkan berat badan
🔹memberi rasa kenyang dalam jangka masamasa
🔹yang panjang
🔹memudarkan parut jerawat & jeragat
🔹membaiki masalah pigmentasi & kedutan
🔹merangsang pembentukan otot & kulit
🔹mencegah migrain
🔹mencegah insomnia & tekananl
🔹membaiki masalah rambut beruban & keguguran
-
-
Nak cuba SET BASIC BEAUTY Shaklee ni? Boleh whatsapp Syafa ya. Syafa akan bantu sebaik mungkin! ☺
-
-
Untuk order & sebarang pertanyaan atau konsultasi boleh direct whatsapp Syafa ya. Klik je link kat bio.
-
-
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
-
-
# syafashaklee


1

Yeeaayy!!!!! Setelah sekian lama menyepi, COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE kembali ke pasaran Malaysia 🇲🇾. PACKAGING yang berwajah baru tetapi harga, bahan dan manfaat yang tetap sama.
Ramai yang dok tunggu-tunggu bila collagen ni akan ada dalam pasaran. Sebabnya, semua pakat nak sihat dan cantik.
Tup-tup, pandai pulak keluar time dekat nak bulan puasa dan bulan raya ni. Boleh la membantu pengguna yang sakit lutut dan sendi untuk mereka buat tarawih lama-lama, pengguna yang ada masalah kulit dan pengguna yang nak cantik berseri-seri time raya nanti.

Uishk!! memang akan jadi rebutan dan pujaan hati pengguna-pengguna setia collagen la jawabnya. Mesti jadi produk terlajak laris bulan ni.

Kenapa pengguna memilih collagen Shaklee ni?? Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. ================================
Manfaat Colagen Plus Powder Shaklee
================================ ✅ Membantu menghasilkan collagen yang amat diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah
✅ Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit ✅ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅ Mengecilkan liang pori
✅ Melembapkan dan membekalkan nutrien kepada kulit dari dalam supaya lebih cerah dan berseri
✅ Memudarkan pigmentasi, jeragat dan meratakan tona kulit
✅ Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
✅ Menggalakkan penghasilan kuku yang lebih kuat dan lebih tebal ✅ Membantu menegangkan kulit kendur untuk bentuk badan yang lebih menarik dan kelihatan lebih sihat
✅ Membantu menegangkan dan menganjalkan aset wanita
✅ Menjaga kesihatan sendi dan lutut dengan membantu pergerakkan menjadi lebih aktif
✅ Mengurangkan keradangan ✅ Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.

Ws teha now untuk dapatkan the best price 💃🏻
#collagenpowdershaklee
#shakleemalaysia
#shakleekpmim
#shakleekotatinggi
#shakleejohor #shakleemurah
#shaklee #shakleeeffectfathiha #shakleebyfathiha
#shakleestudent
#shakleejimat
#shakleejohor
#setcantik
#setkulitcerah#setjerawat
#setkurus #settambahberat
#espshaklee


0

Yeeaayy!!!!! Setelah sekian lama menyepi, COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE kembali ke pasaran Malaysia 🇲🇾. PACKAGING yang berwajah baru tetapi harga, bahan dan manfaat yang tetap sama.
Ramai yang dok tunggu-tunggu bila collagen ni akan ada dalam pasaran. Sebabnya, semua pakat nak sihat dan cantik.
Tup-tup, pandai pulak keluar time dekat nak bulan puasa dan bulan raya ni. Boleh la membantu pengguna yang sakit lutut dan sendi untuk mereka buat tarawih lama-lama, pengguna yang ada masalah kulit dan pengguna yang nak cantik berseri-seri time raya nanti.

Uishk!! memang akan jadi rebutan dan pujaan hati pengguna-pengguna setia collagen la jawabnya. Mesti jadi produk terlajak laris bulan ni.

Kenapa pengguna memilih collagen Shaklee ni?? Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. ================================
Manfaat Colagen Plus Powder Shaklee
================================ ✅ Membantu menghasilkan collagen yang amat diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah
✅ Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit ✅ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅ Mengecilkan liang pori
✅ Melembapkan dan membekalkan nutrien kepada kulit dari dalam supaya lebih cerah dan berseri
✅ Memudarkan pigmentasi, jeragat dan meratakan tona kulit
✅ Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
✅ Menggalakkan penghasilan kuku yang lebih kuat dan lebih tebal ✅ Membantu menegangkan kulit kendur untuk bentuk badan yang lebih menarik dan kelihatan lebih sihat
✅ Membantu menegangkan dan menganjalkan aset wanita
✅ Menjaga kesihatan sendi dan lutut dengan membantu pergerakkan menjadi lebih aktif
✅ Mengurangkan keradangan ✅ Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.

Ws teha now untuk dapatkan the best price 💃🏻
#collagenpowdershaklee
#shakleemalaysia
#shakleekpmim
#shakleekotatinggi
#shakleejohor #shakleemurah
#shaklee #shakleeeffectfathiha #shakleebyfathiha
#shakleestudent
#shakleejimat
#shakleejohor
#setcantik
#setkulitcerah#setjerawat
#setkurus #settambahberat
#espshaklee


0

Yeeaayy!!!!! Setelah sekian lama menyepi, COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE kembali ke pasaran Malaysia 🇲🇾. PACKAGING yang berwajah baru tetapi harga, bahan dan manfaat yang tetap sama.
Ramai yang dok tunggu-tunggu bila collagen ni akan ada dalam pasaran. Sebabnya, semua pakat nak sihat dan cantik.
Tup-tup, pandai pulak keluar time dekat nak bulan puasa dan bulan raya ni. Boleh la membantu pengguna yang sakit lutut dan sendi untuk mereka buat tarawih lama-lama, pengguna yang ada masalah kulit dan pengguna yang nak cantik berseri-seri time raya nanti.

Uishk!! memang akan jadi rebutan dan pujaan hati pengguna-pengguna setia collagen la jawabnya. Mesti jadi produk terlajak laris bulan ni.

Kenapa pengguna memilih collagen Shaklee ni?? Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. ================================
Manfaat Colagen Plus Powder Shaklee
================================ ✅ Membantu menghasilkan collagen yang amat diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah
✅ Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit ✅ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅ Mengecilkan liang pori
✅ Melembapkan dan membekalkan nutrien kepada kulit dari dalam supaya lebih cerah dan berseri
✅ Memudarkan pigmentasi, jeragat dan meratakan tona kulit
✅ Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
✅ Menggalakkan penghasilan kuku yang lebih kuat dan lebih tebal ✅ Membantu menegangkan kulit kendur untuk bentuk badan yang lebih menarik dan kelihatan lebih sihat
✅ Membantu menegangkan dan menganjalkan aset wanita
✅ Menjaga kesihatan sendi dan lutut dengan membantu pergerakkan menjadi lebih aktif
✅ Mengurangkan keradangan ✅ Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.

Ws teha now untuk dapatkan the best price 💃🏻
#collagenpowdershaklee
#shakleemalaysia
#shakleekpmim
#shakleekotatinggi
#shakleejohor #shakleemurah
#shaklee #shakleeeffectfathiha #shakleebyfathiha
#shakleestudent
#shakleejimat
#shakleejohor
#setcantik
#setkulitcerah#setjerawat
#setkurus #settambahberat
#espshaklee


0

Yeeaayy!!!!! Setelah sekian lama menyepi, COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE kembali ke pasaran Malaysia 🇲🇾. PACKAGING yang berwajah baru tetapi harga, bahan dan manfaat yang tetap sama.
Ramai yang dok tunggu-tunggu bila collagen ni akan ada dalam pasaran. Sebabnya, semua pakat nak sihat dan cantik.
Tup-tup, pandai pulak keluar time dekat nak bulan puasa dan bulan raya ni. Boleh la membantu pengguna yang sakit lutut dan sendi untuk mereka buat tarawih lama-lama, pengguna yang ada masalah kulit dan pengguna yang nak cantik berseri-seri time raya nanti.

Uishk!! memang akan jadi rebutan dan pujaan hati pengguna-pengguna setia collagen la jawabnya. Mesti jadi produk terlajak laris bulan ni.

Kenapa pengguna memilih collagen Shaklee ni?? Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. ================================
Manfaat Colagen Plus Powder Shaklee
================================ ✅ Membantu menghasilkan collagen yang amat diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah
✅ Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit ✅ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅ Mengecilkan liang pori
✅ Melembapkan dan membekalkan nutrien kepada kulit dari dalam supaya lebih cerah dan berseri
✅ Memudarkan pigmentasi, jeragat dan meratakan tona kulit
✅ Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
✅ Menggalakkan penghasilan kuku yang lebih kuat dan lebih tebal ✅ Membantu menegangkan kulit kendur untuk bentuk badan yang lebih menarik dan kelihatan lebih sihat
✅ Membantu menegangkan dan menganjalkan aset wanita
✅ Menjaga kesihatan sendi dan lutut dengan membantu pergerakkan menjadi lebih aktif
✅ Mengurangkan keradangan ✅ Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.

Ws teha now untuk dapatkan the best price 💃🏻
#collagenpowdershaklee
#shakleemalaysia
#shakleekpmim
#shakleekotatinggi
#shakleejohor #shakleemurah
#shaklee #shakleeeffectfathiha #shakleebyfathiha
#shakleestudent
#shakleejimat
#shakleejohor
#setcantik
#setkulitcerah#setjerawat
#setkurus #settambahberat
#espshaklee


0

Yeeaayy!!!!! Setelah sekian lama menyepi, COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE kembali ke pasaran Malaysia 🇲🇾. PACKAGING yang berwajah baru tetapi harga, bahan dan manfaat yang tetap sama.
Ramai yang dok tunggu-tunggu bila collagen ni akan ada dalam pasaran. Sebabnya, semua pakat nak sihat dan cantik.
Tup-tup, pandai pulak keluar time dekat nak bulan puasa dan bulan raya ni. Boleh la membantu pengguna yang sakit lutut dan sendi untuk mereka buat tarawih lama-lama, pengguna yang ada masalah kulit dan pengguna yang nak cantik berseri-seri time raya nanti.

Uishk!! memang akan jadi rebutan dan pujaan hati pengguna-pengguna setia collagen la jawabnya. Mesti jadi produk terlajak laris bulan ni.

Kenapa pengguna memilih collagen Shaklee ni?? Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. ================================
Manfaat Colagen Plus Powder Shaklee
================================ ✅ Membantu menghasilkan collagen yang amat diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah
✅ Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit ✅ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅ Mengecilkan liang pori
✅ Melembapkan dan membekalkan nutrien kepada kulit dari dalam supaya lebih cerah dan berseri
✅ Memudarkan pigmentasi, jeragat dan meratakan tona kulit
✅ Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
✅ Menggalakkan penghasilan kuku yang lebih kuat dan lebih tebal ✅ Membantu menegangkan kulit kendur untuk bentuk badan yang lebih menarik dan kelihatan lebih sihat
✅ Membantu menegangkan dan menganjalkan aset wanita
✅ Menjaga kesihatan sendi dan lutut dengan membantu pergerakkan menjadi lebih aktif
✅ Mengurangkan keradangan ✅ Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.

Ws teha now untuk dapatkan the best price 💃🏻
#collagenpowdershaklee
#shakleemalaysia
#shakleekpmim
#shakleekotatinggi
#shakleejohor #shakleemurah
#shaklee #shakleeeffectfathiha #shakleebyfathiha
#shakleestudent
#shakleejimat
#shakleejohor
#setcantik
#setkulitcerah#setjerawat
#setkurus #settambahberat
#espshaklee


0

Yeeaayy!!!!! Setelah sekian lama menyepi, COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE kembali ke pasaran Malaysia 🇲🇾. PACKAGING yang berwajah baru tetapi harga, bahan dan manfaat yang tetap sama.
Ramai yang dok tunggu-tunggu bila collagen ni akan ada dalam pasaran. Sebabnya, semua pakat nak sihat dan cantik.
Tup-tup, pandai pulak keluar time dekat nak bulan puasa dan bulan raya ni. Boleh la membantu pengguna yang sakit lutut dan sendi untuk mereka buat tarawih lama-lama, pengguna yang ada masalah kulit dan pengguna yang nak cantik berseri-seri time raya nanti.

Uishk!! memang akan jadi rebutan dan pujaan hati pengguna-pengguna setia collagen la jawabnya. Mesti jadi produk terlajak laris bulan ni.

Kenapa pengguna memilih collagen Shaklee ni?? Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. ================================
Manfaat Colagen Plus Powder Shaklee
================================ ✅ Membantu menghasilkan collagen yang amat diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah
✅ Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit ✅ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅ Mengecilkan liang pori
✅ Melembapkan dan membekalkan nutrien kepada kulit dari dalam supaya lebih cerah dan berseri
✅ Memudarkan pigmentasi, jeragat dan meratakan tona kulit
✅ Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
✅ Menggalakkan penghasilan kuku yang lebih kuat dan lebih tebal ✅ Membantu menegangkan kulit kendur untuk bentuk badan yang lebih menarik dan kelihatan lebih sihat
✅ Membantu menegangkan dan menganjalkan aset wanita
✅ Menjaga kesihatan sendi dan lutut dengan membantu pergerakkan menjadi lebih aktif
✅ Mengurangkan keradangan ✅ Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.

Ws teha now untuk dapatkan the best price 💃🏻
#collagenpowdershaklee
#shakleemalaysia
#shakleekpmim
#shakleekotatinggi
#shakleejohor #shakleemurah
#shaklee #shakleeeffectfathiha #shakleebyfathiha
#shakleestudent
#shakleejimat
#shakleejohor
#setcantik
#setkulitcerah#setjerawat
#setkurus #settambahberat
#espshaklee


0

Yeeaayy!!!!! Setelah sekian lama menyepi, COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE kembali ke pasaran Malaysia 🇲🇾. PACKAGING yang berwajah baru tetapi harga, bahan dan manfaat yang tetap sama.
Ramai yang dok tunggu-tunggu bila collagen ni akan ada dalam pasaran. Sebabnya, semua pakat nak sihat dan cantik.
Tup-tup, pandai pulak keluar time dekat nak bulan puasa dan bulan raya ni. Boleh la membantu pengguna yang sakit lutut dan sendi untuk mereka buat tarawih lama-lama, pengguna yang ada masalah kulit dan pengguna yang nak cantik berseri-seri time raya nanti.

Uishk!! memang akan jadi rebutan dan pujaan hati pengguna-pengguna setia collagen la jawabnya. Mesti jadi produk terlajak laris bulan ni.

Kenapa pengguna memilih collagen Shaklee ni?? Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. ================================
Manfaat Colagen Plus Powder Shaklee
================================ ✅ Membantu menghasilkan collagen yang amat diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah
✅ Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit ✅ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅ Mengecilkan liang pori
✅ Melembapkan dan membekalkan nutrien kepada kulit dari dalam supaya lebih cerah dan berseri
✅ Memudarkan pigmentasi, jeragat dan meratakan tona kulit
✅ Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
✅ Menggalakkan penghasilan kuku yang lebih kuat dan lebih tebal ✅ Membantu menegangkan kulit kendur untuk bentuk badan yang lebih menarik dan kelihatan lebih sihat
✅ Membantu menegangkan dan menganjalkan aset wanita
✅ Menjaga kesihatan sendi dan lutut dengan membantu pergerakkan menjadi lebih aktif
✅ Mengurangkan keradangan ✅ Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.

Ws teha now untuk dapatkan the best price 💃🏻
#collagenpowdershaklee
#shakleemalaysia
#shakleekpmim
#shakleekotatinggi
#shakleejohor #shakleemurah
#shaklee #shakleeeffectfathiha #shakleebyfathiha
#shakleestudent
#shakleejimat
#shakleejohor
#setcantik
#setkulitcerah#setjerawat
#setkurus #settambahberat
#espshaklee


0

Yeeaayy!!!!! Setelah sekian lama menyepi, COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE kembali ke pasaran Malaysia 🇲🇾. PACKAGING yang berwajah baru tetapi harga, bahan dan manfaat yang tetap sama.
Ramai yang dok tunggu-tunggu bila collagen ni akan ada dalam pasaran. Sebabnya, semua pakat nak sihat dan cantik.
Tup-tup, pandai pulak keluar time dekat nak bulan puasa dan bulan raya ni. Boleh la membantu pengguna yang sakit lutut dan sendi untuk mereka buat tarawih lama-lama, pengguna yang ada masalah kulit dan pengguna yang nak cantik berseri-seri time raya nanti.

Uishk!! memang akan jadi rebutan dan pujaan hati pengguna-pengguna setia collagen la jawabnya. Mesti jadi produk terlajak laris bulan ni.

Kenapa pengguna memilih collagen Shaklee ni?? Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. ================================
Manfaat Colagen Plus Powder Shaklee
================================ ✅ Membantu menghasilkan collagen yang amat diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah
✅ Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit ✅ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅ Mengecilkan liang pori
✅ Melembapkan dan membekalkan nutrien kepada kulit dari dalam supaya lebih cerah dan berseri
✅ Memudarkan pigmentasi, jeragat dan meratakan tona kulit
✅ Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
✅ Menggalakkan penghasilan kuku yang lebih kuat dan lebih tebal ✅ Membantu menegangkan kulit kendur untuk bentuk badan yang lebih menarik dan kelihatan lebih sihat
✅ Membantu menegangkan dan menganjalkan aset wanita
✅ Menjaga kesihatan sendi dan lutut dengan membantu pergerakkan menjadi lebih aktif
✅ Mengurangkan keradangan ✅ Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.

Ws teha now untuk dapatkan the best price 💃🏻
#collagenpowdershaklee
#shakleemalaysia
#shakleekpmim
#shakleekotatinggi
#shakleejohor #shakleemurah
#shaklee #shakleeeffectfathiha #shakleebyfathiha
#shakleestudent
#shakleejimat
#shakleejohor
#setcantik
#setkulitcerah#setjerawat
#setkurus #settambahberat
#espshaklee


0

Yeeaayy!!!!! Setelah sekian lama menyepi, COLLAGEN PLUS POWDER SHAKLEE kembali ke pasaran Malaysia 🇲🇾. PACKAGING yang berwajah baru tetapi harga, bahan dan manfaat yang tetap sama.
Ramai yang dok tunggu-tunggu bila collagen ni akan ada dalam pasaran. Sebabnya, semua pakat nak sihat dan cantik.
Tup-tup, pandai pulak keluar time dekat nak bulan puasa dan bulan raya ni. Boleh la membantu pengguna yang sakit lutut dan sendi untuk mereka buat tarawih lama-lama, pengguna yang ada masalah kulit dan pengguna yang nak cantik berseri-seri time raya nanti.

Uishk!! memang akan jadi rebutan dan pujaan hati pengguna-pengguna setia collagen la jawabnya. Mesti jadi produk terlajak laris bulan ni.

Kenapa pengguna memilih collagen Shaklee ni?? Kolagen bertindak seperti “gam” untuk memegang tubuh. Ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit kita. ================================
Manfaat Colagen Plus Powder Shaklee
================================ ✅ Membantu menghasilkan collagen yang amat diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, ligamen dan juga salur darah
✅ Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit ✅ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅ Mengecilkan liang pori
✅ Melembapkan dan membekalkan nutrien kepada kulit dari dalam supaya lebih cerah dan berseri
✅ Memudarkan pigmentasi, jeragat dan meratakan tona kulit
✅ Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
✅ Menggalakkan penghasilan kuku yang lebih kuat dan lebih tebal ✅ Membantu menegangkan kulit kendur untuk bentuk badan yang lebih menarik dan kelihatan lebih sihat
✅ Membantu menegangkan dan menganjalkan aset wanita
✅ Menjaga kesihatan sendi dan lutut dengan membantu pergerakkan menjadi lebih aktif
✅ Mengurangkan keradangan ✅ Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.

Ws teha now untuk dapatkan the best price 💃🏻
#collagenpowdershaklee
#shakleemalaysia
#shakleekpmim
#shakleekotatinggi
#shakleejohor #shakleemurah
#shaklee #shakleeeffectfathiha #shakleebyfathiha
#shakleestudent
#shakleejimat
#shakleejohor
#setcantik
#setkulitcerah#setjerawat
#setkurus #settambahberat
#espshaklee


0

Assalammualaikum dan Selamat Pagi
NAMPAK SERUPA TAPI TAK SAMA
.
Rata rata customer yang consume Vitamin C dari Shaklee bagi feedback pada Tira.
"Nampak sama tapi tak serupa"
.
Yes betul tu, Vitamin C dari Shaklee Lebih Special dan Lebih Jimat 👍
.
Jom Tira share kenape Vitamin C dari Shaklee unik berbanding Vitamin C dipasaran .
» Vitamin C Shaklee larut air tak bebankan buah pinggang dibebaskan melalui urine
.
» Badan kita tak boleh hasilkan vitamin C sendiri oleh itu kita perlu ambil Vitamin C secukupnya untuk tubuh badan. Sebiji tablet Vitamin C Shaklee mengandungi 7.5 biji oren
.
» Pastikan vitamin C yang diambil menggunakan teknologi pelepasan masa @ sustained release seperti Vitamin C Shaklee, yang mana setiap satu tablet mengambil masa 5 jam untuk dilepaskan dan sangat membantu untuk menentang virus,bakteria dan kuman dalam badan kita
.
No wonderla Vitamin C SR Shaklee terlajak laris.bukan saja untuk cantik malah dijadikan perisai untuk tubuh badan kita.
.
Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan, wasap.my/60146003653
#alfalfashaklee
#vivixshaklee
#vitaminCshaklee
#espshaklee
#vitaminEshaklee
#setbasickulit
#setkecantikanshaklee
#setjantungshaklee
#setkesihatanshaklee
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleekualakangsar
#shakleebercham
#shakleetaiping
#shakleeterengganu
#shakleeselangor
#shakleeseremban
#shakleemelaka
#settulangshaklee
#setkesuburanshaklee
#shakleesabah
#ostematrixshaklee
#settulangshaklee
#setsendishaklee
#trending
#bajuraya2019
#bajurayamurah
#bazaarpaknil
#dondechallenge


0

SET RAMADHAN 🌸
Kekalkan dehydration setiap hari dengan minum Performance Drinks dan consume ESP waktu sahur elakkan gastrik menyerang. dengan kandungan low GI dalam ESP Shaklee buatkan perut kenyang lebih lama. pasti hari anda rasa berseri dan badan pun bertenaga sepanjang berpuasa. Untuk kulit yang sihat boleh consume B Complex, Vitamin C dan Vivix untuk pastikan kulit sentiasa berseri sepanjang hari berpuasa.

nak info mengenai set ni boleh terus whatsapp hana 😊
(Link di bio)

#shakleeperak #shakeeperakutara #shakleebaganserai #shakleeparitbuntar #shakleetaiping #setpuasa #setramadhan #ESPshaklee #performancedrinks #puasabertenaga #hilangkangastrik #gastrikhilang #kekaldehidrasi #vitaminC #vitamincshaklee #vivix #vivixshaklee #bcomplex #kulitcantik #kulitsihat


0

[ I BANGGA GILAA DENGAN U 😩 ]

Yang duk potttpettpottpet pasal esp tu apa sebenarnya?
Haa esp tu Energizing Soy Protein! Protein yang pertama ditemui di dunia ni tau.Bukan calang-calang produk! Made in USA 🇺🇸 haaa.
Esp protein ni ada dalam set : ✅ Set cantik ✅ Set taambah berat badan ✅ Set turuunkan berat badan ✅ Set gastrik ✅ Set tenaga ✅ Set hamil
Dr shaklee sendiri yang kaji ni.Umur protein esp ni sendiri dah 59tahun.Tua dari ummi lagi.Tapi still orang cari sekarang.Eh semuaa produk shaklee lah orang cari.

100+ tahun dah bertapak megah syarikat ni.Berbisa ko ya?Nampak tak keselamatan terhadap produk ni terjamin?

Order di #ummi_0139337202
#espshakleemurahsangat#espshaklee#ESP#espshakleemalaysia#espuntukkurus#espshakleereadystock#espshakleereadystockkk #espuntuksemua#espshaklee#shakleeespmurah#shakleekelantan#shakleepasirputehkelantan#shakleecherangruku#shaklee#freepostagemalaysia😘


0

Assalamualaikum & Hi!
-
-
INFO VITAMIN:
❄ESP (1-2 Bulan)
❄Vitamin C (3-6 Bulan)
-
-
MANFAAT COMBO:
#espshaklee + #vitamincshaklee
-
-
⚡Menyembuhkan luka
⚡Mengecutkan jerawat
⚡Memperbaharui sel2 kulit
⚡Mencantikkan tekstur kulit
⚡Menggantikan tisu yang rosak
⚡Tona kulit menjadi lebih sekata
⚡Mengurangkan kesan "sunburn"
⚡Mengatasi masalah jerawat degil
⚡Melembutkan & melembapkan kulit
⚡Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
-
-
❄Vitamin C sangat penting kerana badan kita tidak dapat menghasilkannya sendiri. Malah, faktor persekitaran & juga aktiviti seharian boleh memusnahkan Vitamin C yang ada. Jadi, serapkan Vitamin C dalam tubuh untuk kekal cantik, sihat & bebas daripada diserang penyakit.
-
-
Untuk order & sebarang pertanyaan atau konsultasi boleh direct whatsapp Syafa ya. Klik je link kat bio.
-
-
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
-
-
#infobysyafa


1

🗣🗣HOT SELLING VITAMIN C 🗣🗣
.
VITAMIN C ni adalah salah satu items yg HOT SELLING tau .. kebanyakan ambil VITAMIN C adalah mereka2 yg ada masalah kulit seperti MUKA BREAKOUT, JERAWAT, PARUT, SUNBURN, KULIT KERING, KULIT KUSAM ..
.
Boleh dikatakan kebanyakkan cust ikah yg grab VITAMIN C ni adalah dikalangan #student tau ..
.
Jimat sangat kalau korg nak dapatkan VITAMIN C .. sebab sebotol ade 180 biji tahan 6 bulan tau 😲😲
.
KENAPA RAMAI SANGAT CUSTOMER SUKA VITAMIN C NI ?
.
🌟1 botol tahan lama, 6 bulan (180 biji sebotol)
🌟Untuk mereka yang mencari supplement kecantikan yg UNDER BADGET !
🌟Antara yang paling jimat dalam semua product Shaklee
.
KEBAIKAN LAIN VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang penghasilan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
.
Whatsapp ikah untuk dapatkan free konsultasi dan VITAMIN C .. tekan je link dekat bio yee💕
. .
PAKAR KESIHATAN & KECANTIKAN ANDA❤
.
.Shafiqah
019-946.53.06

#shakleebyshafiqah #promovitaminc#shaklee #supplement #supplementkesihatan #supplementkecantikan #shakleepromosi #shakleethebestsupplement #sayajualshaklee #espshaklee #colagen #breakout #jerawat #shakleepromo #shakleevivix #vivixshaklee #vivix #vitaminc #vitamine #setkecantikan #vitamincshaklee #vitaminCmurah #supplementunderbajet #setkulitcantikshaklee #setkulitcantikmurah #masalahkulit #kulitmulus #supplementmurahdanjimat #supplementuntukstudent


0

Ada gastrik juga boleh minum ESP. ESP bagi rasa kenyang lama, baik utk perut, bagi tenaga dan cegah gastrik datang menyerang. Masa nak puasa ni best sangat minum ESP👍.
.
.
#espshaklee
#puasaramadhan
#puasaganti
#shaklee
#Shakleemurah
#shakleesarawak
#gastrik
#gastrikbypass


0

🗣🗣HOT SELLING VITAMIN C 🗣🗣
.
VITAMIN C ni adalah salah satu items yg HOT SELLING tau .. kebanyakan ambil VITAMIN C adalah mereka2 yg ada masalah kulit seperti MUKA BREAKOUT, JERAWAT, PARUT, SUNBURN, KULIT KERING, KULIT KUSAM ..
.
Boleh dikatakan kebanyakkan cust ikah yg grab VITAMIN C ni adalah dikalangan #student tau ..
.
Jimat sangat kalau korg nak dapatkan VITAMIN C .. sebab sebotol ade 180 biji tahan 6 bulan tau 😲😲
.
KENAPA RAMAI SANGAT CUSTOMER SUKA VITAMIN C NI ?
.
🌟1 botol tahan lama, 6 bulan (180 biji sebotol)
🌟Untuk mereka yang mencari supplement kecantikan yg UNDER BADGET !
🌟Antara yang paling jimat dalam semua product Shaklee
.
KEBAIKAN LAIN VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang penghasilan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
.
Whatsapp ikah untuk dapatkan free konsultasi dan VITAMIN C .. tekan je link dekat bio yee💕
. .
PAKAR KESIHATAN & KECANTIKAN ANDA❤
.
.Shafiqah
019-946.53.06

#shakleebyshafiqah #promovitaminc#shaklee #supplement #supplementkesihatan #supplementkecantikan #shakleepromosi #shakleethebestsupplement #sayajualshaklee #espshaklee #colagen #breakout #jerawat #shakleepromo #shakleevivix #vivixshaklee #vivix #vitaminc #vitamine #setkecantikan #vitamincshaklee #vitaminCmurah #supplementunderbajet #setkulitcantikshaklee #setkulitcantikmurah #masalahkulit #kulitmulus #supplementmurahdanjimat #supplementuntukstudent


0

Assalamualaikum & Hi!
-
-
INFO VITAMIN:
❄ESP (1-2 Bulan)
❄Vitamin C (3-6 Bulan)
-
-
MANFAAT COMBO:
#espshaklee + #vitamincshaklee
-
-
⚡Menyembuhkan luka
⚡Mengecutkan jerawat
⚡Memperbaharui sel2 kulit
⚡Mencantikkan tekstur kulit
⚡Menggantikan tisu yang rosak
⚡Tona kulit menjadi lebih sekata
⚡Mengurangkan kesan "sunburn"
⚡Mengatasi masalah jerawat degil
⚡Melembutkan & melembapkan kulit
⚡Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
-
-
❄Vitamin C sangat penting kerana badan kita tidak dapat menghasilkannya sendiri. Malah, faktor persekitaran & juga aktiviti seharian boleh memusnahkan Vitamin C yang ada. Jadi, serapkan Vitamin C dalam tubuh untuk kekal cantik, sihat & bebas daripada diserang penyakit.
-
-
Untuk order & sebarang pertanyaan atau konsultasi boleh direct whatsapp Syafa ya. Klik je link kat bio.
-
-
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
-
-
#testimonibysyafa


1

🗣🗣HOT SELLING VITAMIN C 🗣🗣
.
VITAMIN C ni adalah salah satu items yg HOT SELLING tau .. kebanyakan ambil VITAMIN C adalah mereka2 yg ada masalah kulit seperti MUKA BREAKOUT, JERAWAT, PARUT, SUNBURN, KULIT KERING, KULIT KUSAM ..
.
Boleh dikatakan kebanyakkan cust ikah yg grab VITAMIN C ni adalah dikalangan #student tau ..
.
Jimat sangat kalau korg nak dapatkan VITAMIN C .. sebab sebotol ade 180 biji tahan 6 bulan tau 😲😲
.
KENAPA RAMAI SANGAT CUSTOMER SUKA VITAMIN C NI ?
.
🌟1 botol tahan lama, 6 bulan (180 biji sebotol)
🌟Untuk mereka yang mencari supplement kecantikan yg UNDER BADGET !
🌟Antara yang paling jimat dalam semua product Shaklee
.
KEBAIKAN LAIN VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang penghasilan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
.
Whatsapp ikah untuk dapatkan free konsultasi dan VITAMIN C .. tekan je link dekat bio yee💕
. .
PAKAR KESIHATAN & KECANTIKAN ANDA❤
.
.Shafiqah
019-946.53.06

#shakleebyshafiqah #promovitaminc#shaklee #supplement #supplementkesihatan #supplementkecantikan #shakleepromosi #shakleethebestsupplement #sayajualshaklee #espshaklee #colagen #breakout #jerawat #shakleepromo #shakleevivix #vivixshaklee #vivix #vitaminc #vitamine #setkecantikan #vitamincshaklee #vitaminCmurah #supplementunderbajet #setkulitcantikshaklee #setkulitcantikmurah #masalahkulit #kulitmulus #supplementmurahdanjimat #supplementuntukstudent


0

🗣🗣HOT SELLING VITAMIN C 🗣🗣
.
VITAMIN C ni adalah salah satu items yg HOT SELLING tau .. kebanyakan ambil VITAMIN C adalah mereka2 yg ada masalah kulit seperti MUKA BREAKOUT, JERAWAT, PARUT, SUNBURN, KULIT KERING, KULIT KUSAM ..
.
Boleh dikatakan kebanyakkan cust ikah yg grab VITAMIN C ni adalah dikalangan #student tau ..
.
Jimat sangat kalau korg nak dapatkan VITAMIN C .. sebab sebotol ade 180 biji tahan 6 bulan tau 😲😲
.
KENAPA RAMAI SANGAT CUSTOMER SUKA VITAMIN C NI ?
.
🌟1 botol tahan lama, 6 bulan (180 biji sebotol)
🌟Untuk mereka yang mencari supplement kecantikan yg UNDER BADGET !
🌟Antara yang paling jimat dalam semua product Shaklee
.
KEBAIKAN LAIN VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang penghasilan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
.
Whatsapp ikah untuk dapatkan free konsultasi dan VITAMIN C .. tekan je link dekat bio yee💕
. .
PAKAR KESIHATAN & KECANTIKAN ANDA❤
.
.Shafiqah
019-946.53.06

#shakleebyshafiqah #promovitaminc#shaklee #supplement #supplementkesihatan #supplementkecantikan #shakleepromosi #shakleethebestsupplement #sayajualshaklee #espshaklee #colagen #breakout #jerawat #shakleepromo #shakleevivix #vivixshaklee #vivix #vitaminc #vitamine #setkecantikan #vitamincshaklee #vitaminCmurah #supplementunderbajet #setkulitcantikshaklee #setkulitcantikmurah #masalahkulit #kulitmulus #supplementmurahdanjimat #supplementuntukstudent


0

Ibu menyusu juga boleh amik ESP.
.
6 Khasiat ESP Pada Ibu Hamil dan Menyusu
.
🤱 ESP membekalkan Sumber Protein Lengkap Untuk Keperluan Ibu dan Bayi Terutama Pada Trimester ke 3 🤱 ESP Membantu Ibu Kekal Bertenaga dan Memberikan Tidur Yang Lebih Lena 🤱ESP Membantu Mengawal Berat Badan dan Sesuai Untuk Ibu Ibu yang ada GDM. Ia rendah Glisemix Index dan membantu menstabilkan paras gula. 🤱Membantu Menguatkan Sistem Imun Tubuh 🤱 ESP Menyihatkan serta Mencantikkan Kulit Ibu dan Bayi. 🤱ESP Mengurangkan Masalah Alahan, Morning Sickness dan Angin/Gastrik.
.
.
Jadi tak hairanlah mengapa ibu ibu hamil sangat suka kan ESP dan setia mengambilnya ketika berpantang dan menyusu.
.
.
Nak dapatkan ESP? BOLEH DM / WHATSAPP GEE YA.
.
.
#espshaklee
#ibumengandung
#ibumenyusu
#setmenyusushaklee
#shaklee
#Shakleemurah
#shakleemalaysia
#ibuberpantang


0