#fareedagroup

Instagram photos and videos

#fareedagroup#fareedanyatajelita#fareedaexclusive#fareeda#tudungfareeda#fareedascarf#naddiyafareeda#tudungfareedaterbaru#fareedaonlinemurah#fareedaonline#fareedaonlineseller#mawarfuchsia#fareedakids#fareedasoffiya#fareedarozanna#fareedaaisya#tudungfareedaoriginal#tudungfareedamurah#fareedawilayahutara

Hashtags #fareedagroup for Instagram

- Apa Love Potion ni?
.
๐ŸŒป Superb breast volumizing cream
.
Kenapa semua wanita perlu dapatkan Love Potion by Hush Hush ni?
.
๐Ÿ’— Boleh TUNE balik Miss B kita yang 1 ke kiri 1 ke kanan time baring tu!! ๐Ÿ˜ข โค๏ธ Anak 2 3 dah berenti menyusu. Tapiiii Miss B dok KEMPIS macam tu la!! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข ๐Ÿ’— MALU dengan husband aset Miss B x macam dulu.. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
.
Apa yang Love Potion boleh bantu akak2 semua??
.
โœ”๏ธ FIRM kan semula Miss B biar cantik terletak bila baring! ๐Ÿ˜
โœ”๏ธ Kasi FULL MEMBULAT semula Miss B lepas wean off baby! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โœ”๏ธ Tampil CONFIDENT bila dengan suami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kita selesaikan masalah kita sama-sama
.
Nak order? Klik whatsapp link di BIO ya ๐Ÿ˜Š
.


1

Perhatian kepada Penjual Tudung !!!
.
Nak hargai pelanggan yang membeli tudung dengan anda TETAPI tidak tahu bagaimana caranya ???
.
Hahhhh meh kasi voucher RM3 untuk pelanggan anda redemn beli produk NIQA ๐Ÿ˜š
.
Pelanggan pasti menghargai anda kerana setelah membeli tudung cantik kemudian anda berkongsi tip penjagaan tudung kesayangan mereka tu ๐Ÿ˜˜
.
Ehhh anda tak tahu apa itu NIQA ???
.
Niqa hijab wash adalah produk untuk mencuci tudung dengan mudah. Sekadar RENDAM BILAS SIDAI tetapi segala kesan minyak dan kotoran mudah ditanggalkan.
.
Saya bagi percuma sahaja voucher RM3 no kepada peniaga seperti anda.
.
Per lagi, gi kat bio saya klik link wasap dan minta jer voucher tu daripada saya ๐Ÿ˜˜ Kos POS ditangung oleh saya tau


3

Betul sis ๐Ÿ™ Hanya RM100 boleh dapat 2 botol Niqa hijab wash dan 2 botol Niqa Magic Spray ๐Ÿค—
.
Betul sis ๐Ÿ™ Lepas ni tak wujud dah promosi super hebat macam ni ๐Ÿค—
.
Betul sis ๐Ÿ™ Saya pon terkejut dengan promosi ni ๐Ÿค—


1

Hi saiyang โค๏ธโค๏ธ
.
ampaa nak tampak lebih glam & eksklusif masa raya nanti??
ampa ptut pilih paten #MawarFushcia tau.tau..
.
skrg dah ready stok & laku kerass. so klu ampa nak,cepat2 booked okey. Klu lambat sure melepass naa.
.
nak?? Available 4 warna sahaja.
WhastsApp Muni
http://www.wasap.my/60174079653/AR

#fareedautara#fareedanyatajelita #fareedagroup #fareedawilayahutara #fareedaexclusive #fareedaraya


0

Apa Love Potion ni? .
.
๐ŸŒป Superb breast volumizing cream
.

Kenapa semua wanita perlu dapatkan Love Potion by Hush Hush ni? .
๐Ÿ’— Boleh TUNE balik Miss B kita yang 1 ke kiri 1 ke kanan time baring tu!! ๐Ÿ˜ข .
โค๏ธ Anak 2 3 dah berenti menyusu. Tapiiii Miss B dok KEMPIS macam tu la!! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข .
๐Ÿ’— MALU dengan husband aset Miss B x macam dulu.. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข .

Apa yang Love Potion boleh bantu akak2 semua?? .
.
โœ”๏ธ FIRM kan semula Miss B biar cantik terletak bila baring! ๐Ÿ˜ .
โœ”๏ธ Kasi FULL MEMBULAT semula Miss B lepas wean off baby! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
โœ”๏ธ Tampil CONFIDENT bila dengan suami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kita selesaikan masalah kita sama-sama.
.

WhatsApp sebelum lesap!
. .
#breastbesar #breastfirmingcream #breastenlargement #tiadaarahjodohkita #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #ikatsuami #produkbaru #krimtetek #fattzurafairytale #fattzura #neelofa #zouksingapore #neelofazouk #krimpayudara #sapotlokal #shawlexclusive #arianiexclusive #arianisale #tutorialmakeup #tutorialariani #fareedagroup #siakapkeli #airasia


0

Hanya dengan RM100 !!! Sis dapat harga 3 botol Niqa hijab wash ๐Ÿ˜˜ Jimat dan berbaloi baloi wei ๐Ÿ‘


1

Soldier NIQA melancarkan misi mengedarkan voucher free di SACC Mall Shah Alam ๐Ÿ˜œ
.
Kepada peniaga tudung, boleh hubungi saya untuk dapatkan voucher free NIQA untuk dihadiahkan kepada pelanggan anda ๐Ÿค—
.
Alaaaa cam kasi duit raya kat pelanggan korang gak


1

THE POWER OF BUBBLES

Segala sel-sel tok mak nenek setiap wanita ni akan mengecut setelah bertahun menyusukan anak, selepas beranak pinak dan apabila semakin berumur. .
Siapa kata dalam bilik air wanita tidak boleh kembali menawan? Dengan #WonderBloom magical foamy bubbles, SEGALANYA SERBA BOLEH! .
Hanya dengan ulitan buih-buih cinta dari sabun Wonder Bloom, dalam seminggu korang dah transform jadi anak dara uols ๐Ÿ˜ Best ke sangat best? .
.
Jom order skrg, ada harga special untuk korang โคต๏ธ0173995914


2

HANDBAG MATERIAL FABRIC PON BOLEH BERSIH DAN WANGI MACAM BARU BELI
.
Hanya guna Niqa spray saja jer tu ๐Ÿค— .
Dah la bersaiz mudah dibawa pastu berkuasa hebat ๐Ÿ˜˜


1

Pernah tak bila kemalasan, sis masukkan saja tudung dalam mesin basuh ???
.
Sekali basuh guna mesin basuh, tak nampak lagi kesan. Bila dah berkali-kali baru perasan ada benang tertarik, kain tudung memeri, warna kain tudung pudar ???
.
Rasa menyesal kan ??? Saya pernah sis lalui semua tu ๐Ÿ˜œ
.
Tapi dengan NIQA hijab wash SEMUA masalah tudung saya dapat hindari. KENAPA ???
๐Ÿ’‹ Semasa nak mandi, saya rendam jer tudung dalam air rendaman NIQA ๐Ÿ’‹ Waktu nak mandi lagi, baru saya bilas tudung tu TAPI kalau masih malas, saya biarkan jer 2-3 hari. Air rendaman NIQA tak berbau hapak yea
๐Ÿ’‹ Dah bilas saya sidai aje. Ehhhh NIQA ni memang untuk cucian indoor yea
๐Ÿ’‹ Best sebab iron tudung tak susah dah. Kan ada pelembut dalam NIQA ni ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ’‹ Wangi jer tudung dan kualiti pon terjaga

Dah guna NIQA, tak perlu tambah bahan pencuci dan pelembut kain tau. Mudahnya ๐Ÿ˜˜


2

Segak sungguh aihh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
sapa lagi nak selit order??
corak TERBARU keluaran arini ye.
.
Fareeda Rozanna Printed
size M 11โ€ / Size L 12โ€ / size XL 14โ€
.
Nak??
WhatsApp Muni jom โค๏ธ http://www.wasap.my/60174079653/AR

#fareeda#fareedascarft#fareedagroup#tudungfareeda #fareedanyatajelita #galerifareedautara#fnj#fareedaexclusive #tudungfareeda


0

Wahai NIQA lovers !!!
.
Ni promo untuk RAMADHAN 2018 ๐Ÿ•Œ
.
Cer check set combo mana yang menjadi pilihan ??? ๐Ÿ’–


1

Hello sis yang pakai tudung premium โค๏ธ
.
Sis cuci tudung premium tu guna pencuci apa ?? Syampu rambut atau cairan mandian badan ?? .
Pernah alami tak tompokan minyak pada tudung kesan daripada mekap atau peluh tak hilang ?? Susahkan nak hilangkan kesan tompokan minyak tu....
.
Sis pernah dengar tak pasal Niqa Hijab Wash ??
.
Alaaaa pencuci tudung yang tengah viral sekarang ni ๐Ÿ˜˜ semudah Rendam-Bilas-Sidai jer tau TETAPI hilang semua kotoran serta sesuai dengan semua jenis tudung premium sis ๐Ÿค—


1

Assalamualaikum dan Salam Hari pertama Ramadhan ๐Ÿ’–
.
Kedai online tetap buka macam biasa ๐Ÿ˜˜
.
Ready stock dan postage setiap hari ๐Ÿ˜š


2

RENDAM LAMA TAPI AIR RENDAMAN NIQA KEKAL WANGI ๐Ÿ˜˜
.
Terlupa atau buat lupa pon takpe ๐Ÿ˜‚ Elok jer tudung tu dalam air rendaman NIQA .
Tudung tetap kekal terjaga ๐Ÿ‘


1

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada Guru sekalian ๐Ÿ’–
.
Selamat Menyambut Hari Guru ๐Ÿ’–
.
Khas buat warga guru, sila wasap saya untuk mendapatkan voucher bernilai RM3 dan saya berikan secara percuma pada anda ๐Ÿค—
.
Kos pos ditanggung oleh saya ๐Ÿ’–


1

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan daripada Fiira Niqa ๐ŸŒž
.
Fuhhhh bulan Mei 2018... Pas demam pilihan raya, kami anak beranak lak demam viral
.
Namun Alhamdulillah, berkat cahaya Ramadhan, kini kami anak beranak semakin pulih ๐Ÿ’–
.
Ehhh hangpa, jangan lupa support, follow dan like IG saya noooo...
.
Kedai online saya ni on cam biasa tau ๐Ÿ˜˜


2

Alahaiiii..awat segak sangat nie!!!
dia keluaq kaler monotone plak dahh๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Hi ampa,
saja nak habaq ,yg nie antara paten #Fevret Muni okey. Ringkas,mudah pakai & paling penting sangat2 selesa you ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Paten Selendang Suraiya ( instant)
x susah nak lilit bagai ,sarung je terus gojes meletOps.
Sesuai sangat nak pakai Raya hokeyโค๏ธโค๏ธ
.
So klu ada yg berminat,sila booked lelaju sbb stok terhad yakmat!!
.
Nak??
WhatsApp jom ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60174079653/AR

#fareeda#fareedascarf #fareedagroup #fareedanyatajelita #fareedaexclusive #tudungfareeda #tudung #fareedawilayahutara


1

Wow!!!
Lagi stok gojes TERBARU keluaran arini sempena Promosi Pra -Ramadhan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Fareeda #Aisya Diamond
.
Nak??
WhatsApp jom ,
http://www.wasap.my/60174079653/AR

#fareeda#fareedanyatajelita #fareedascarf #fareeda #fnj #fareedaexclusive #fareedagroup #fareedalover #galerifareedautara #fareedawilayahutara


2

The end of the page