#feedbackhmpcosmetics

Instagram photos and videos

#hmpcosmetics#feedbackhmpcosmetics#hmpcosmeticspenang#hmpcosmeticsperak#hmpfoundation#hmplovers#makeuplovers#agenthmpcosmetics#agentpenang#hmpeyebrowgel#hmpbeautysponge#hmpconcealer#hmpneroliner#feedback#makeuppengantin#makeup#dailymakeup#simplemakeup#foundation#fullcoverage#hmpcosmeticstaiping#8faceoil

Hashtags #feedbackhmpcosmetics for Instagram

"Kakak guna HMP Eyebrow Gel. My fav!! Sebab kalau gel nie lagi senang bentuk (kening) "- Eira Shahira

Patutlah kening selalu on point ja..nie semua HMP Eyebrow nya lah nie
Thank you customer Eira Shahira 😘😘 #hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#hmplover
#makeuplovers
#feedbackhmpcosmetics
#hmpeyebrowgel
#eyebrowgel


0

Seronok pakai hmp foundation nie sebab bila pakai dy jaa muka nampak glowing 😍😍 #hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#feedbackhmpcosmetics
#hmplovers
#makeuplovers
#glowing


0

Alhamdulillah customer puas hati dengan hmp foundation code luvia.

Code luvia nie cerah sikit jurr daripada yellowish. Sesuai untuk yg berkulit cerah.

Available in mini pack 10ml RM29 sahajaaa *Setiap pembelian akan mendapat free gift*

Ws 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticstaiping
#hmpfoundation
#hmplovers
#feedbackhmpcosmetics


0

Feedback frm customer, anda bila lg?? Jom dapatkan premium foundation by HMP
_
Kelebihannya
📍 Boleh menggantikan bedak
📌 Tahan lama sehingga lebih 8 jam
📍 Bebas alkohol & bahan kimia merbahaya
📌 Menutup cela,parut,herawat & jeragat
📍 Sebagai alas mekup
📌 SPF 35 melindungi cahaya matahari merbahaya
Price all include postage
Bottle HMP Foundation
📎 RM68 (Semenanjung)
📎 RM71(Sabah Sarawak)
Tiub HMP Foundation
📎 Rm37(Semenanjung)
📎 Rm40(Sabah Sarawak)

Pm terus whatsapp 0194015015

#Foundation #Mekup #HMPfoundation #PremiumFoundation #flawless #cosmetic
#feedbackfromcustomer #feedbackhmpcosmetics
#feedbackhmpfoundation


0

Kata nya pakai hmp nya foundation best tak rasa pedih ka kulit muka sunburn ka. Tak sama mcm fd yang lain.
Siapa yang dah pakai HMP Foundation tahu mcm mana hasil nyaa

Ws 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#feedbackhmpcosmetics
#feedback
#agenthmppenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#8faceoil
#foundation
#faceoil
#hmpfoundation
#hmpneroliner
#hmpconcealer
#hmpbeautysponge
#hmpeyebrowgel
#hmplovers
#makeuplovers
#simplemakeup
#dailymakeup
#makeup


0

Founder kita guna HMP Foundation code yellowish dan untuk base makeup HMP 8 Face Oil

Simple je makeup tapi nampak tak flawless dan glowing dy ?? Nak cuba produk HMP ?? Jom ws ida 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#feedbackhmpcosmetics
#feedback
#agenthmppenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#8faceoil
#foundation
#faceoil
#hmpfoundation
#hmpneroliner
#hmpconcealer
#hmpbeautysponge
#hmpeyebrowgel
#hmplovers
#makeuplovers
#simplemakeup
#dailymakeup
#makeup


0

Fall in love dengan hmp

Siapa yang tak fall in love kalau dah jumpa produk yang bagusss kann2 ?? Nak fall in love macam nie wajib cuba produk hmp

Whatsapp 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#feedbackhmpcosmetics
#feedback
#hmpfoundation
#hmpneroliner
#hmpeyebrowgel
#hmpbeautysponge
#hmpconcealer
#makeuplovers
#hmplovers
#makeup
#makeuppengantin
#hmp
#feedback
#dailymakeup
#simplemakeup
#makeuppengantin


0

Pakai satu layer je dah cantik 😱😱 Patutlah MUA guna set HMP Cosmetics untuk mekapkan pengantin.
Tapi tak semestinya sesuai utk makeup heavy jurr tauu..daily makeup/makeup simple pon elokkk aihhh

Whatsapp 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#hmpfoundation
#hmpconcealer
#hmpbeautysponge
#hmpneroliner
#hmpeyebrowgel
#foundation
#dailymakeup
#simplemakeup
#makeuplovers
#hmplovers
#feedbackhmpcosmetics


0

Best pakai HMP Foundation nie sebabnya tekstur yang ringan, tahan lama dan effect glowing lepas pakai.

Whatsapp 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agentpenang
#agenthmpcosmetics
#hmpfoundation
#makeuplovers
#hmplovers
#feedbackhmpcosmetics
#foundation
#makeup
#dailymakeup
#simplemakeup
#glowing


0

The end of the page