#feeltabeauty

Instagram photos and videos

#jerawathilang#kulitkusam#feeltabeauty#shineserum#secretjellysupplement#feelta#putihgebu#penghilangjerawat#Feeltasecretjelly#supplementputih#supplementmalaysia#jellysupplement#kulitputih#putihsehat#kulitmulus#kulitcerah#kulitflawless#kulitsehat#skincareterbaik#kulitglowing#skincarehalal#skincareproducts

Hashtags #feeltabeauty for Instagram

JADI DROSHIP KAMI DENGAN ZERO KOS
.
hai guys, miss elfira nak remind untuk jadi team kami sebagai droship dengan yuran zero kos
.
just hanya pembelian set feelta beauty atau hanya yuran promo RM30, wow best kan! yuran murah tapi dapat income kepuk2
.
jom guys join team kami untuk tahun 2019 ni, kami dah ramai agent dan droship yang berjaya mendapat income beribu2
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭010 2663002-
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

JADI DROSHIP KAMI DENGAN ZERO KOS
.
hai guys, miss elfira nak remind untuk jadi team kami sebagai droship dengan yuran zero kos
.
just hanya pembelian set feelta beauty atau hanya yuran promo RM30, wow best kan! yuran murah tapi dapat income kepuk2
.
jom guys join team kami untuk tahun 2019 ni, kami dah ramai agent dan droship yang berjaya mendapat income beribu2
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭010 2663002-
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

JADI DROSHIP KAMI DENGAN ZERO KOS
.
hai guys, miss elfira nak remind untuk jadi team kami sebagai droship dengan yuran zero kos
.
just hanya pembelian set feelta beauty atau hanya yuran promo RM30, wow best kan! yuran murah tapi dapat income kepuk2
.
jom guys join team kami untuk tahun 2019 ni, kami dah ramai agent dan droship yang berjaya mendapat income beribu2
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭010 2663002-
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

CONTENT SELFIE SO SELFIE LA!
.
Sis aishah tegok semua pengguna feelta beauty lawo2 belaka, jom la selfie,berapa ramai yang sporting habis
.
nanti sis aishah nak up semua pic pengguna yang selfie bersama product kat story @feeltabeauty_aishah kasi lanje cuci mate uols semua
.
yang pemenang content selfie ni akan dapat tajaan free product 2 bulan tau wow!bestkan

Best sgt💞💞💞 Berminat wasap click link di bio

Www.wasap.my/+601133317439

#shineserum #Feelta #secretjelly #feeltabeauty #shineserumjb #shineserumpasirgudang #shinesrumjohor #secretjellyjohor #secretjellypasirgudang #secretjellyjb #secretjellysupplement #secretjellypagoh #secretjellybukitgambir #secretjellyutmskudai #shineserumutm #shineserumutmskudai #secretjellyskudai #shineserumskudai #feeltaskudai


0

CONTENT SELFIE SO SELFIE LA!
.
Sis aishah tegok semua pengguna feelta beauty lawo2 belaka, jom la selfie,berapa ramai yang sporting habis
.
nanti sis aishah nak up semua pic pengguna yang selfie bersama product kat story @feeltabeauty_aishah kasi lanje cuci mate uols semua
.
yang pemenang content selfie ni akan dapat tajaan free product 2 bulan tau wow!bestkan

Best sgt💞💞💞 Berminat wasap click link di bio

Www.wasap.my/+601133317439

#shineserum #Feelta #secretjelly #feeltabeauty #shineserumjb #shineserumpasirgudang #shinesrumjohor #secretjellyjohor #secretjellypasirgudang #secretjellyjb #secretjellysupplement #secretjellypagoh #secretjellybukitgambir #secretjellyutmskudai #shineserumutm #shineserumutmskudai #secretjellyskudai #shineserumskudai #feeltaskudai


0

HAI RAMAI YANG TANYA, COMELNYE SERUM NI, BELI KAT MANA?
.
comei benokan shine serum ni, cantik packajing dia, secantik juga kulit uols bila dap2 shine serum tau
.
zaman sekarang nak kulit megeliter tanpa 1 butir jerawat pun tarak ada bila cosisten penggunaan dengan cecairan shine serum
.
serius banyak sangat feedback and wasap customer ciklah nak grab, habis feelta beauty telah di banjiri uols
.
kalau laku, uols rasa bagus ke tak bagus shine serum ni?! ofcuz la merecik perubhan skin baru

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0139466115‬ -
DROPSHIP diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

JADI DROSHIP KAMI DENGAN ZERO KOS
.
hai guys, miss ella nak remind untuk jadi team kami sebagai droship dengan yuran zero kos
.
just hanya pembelian set feelta beauty atau hanya yuran promo RM30, wow best kan! yuran murah tapi dapat income kepuk2
.
jom guys join team kami untuk tahun 2019 ni, kami dah ramai agent dan droship yang berjaya mendapat income beribu2
.Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

JADI DROSHIP KAMI DENGAN ZERO KOS
.
hai guys, miss ella nak remind untuk jadi team kami sebagai droship dengan yuran zero kos
.
just hanya pembelian set feelta beauty atau hanya yuran promo RM30, wow best kan! yuran murah tapi dapat income kepuk2
.
jom guys join team kami untuk tahun 2019 ni, kami dah ramai agent dan droship yang berjaya mendapat income beribu2
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

JADI DROSHIP KAMI DENGAN ZERO KOS
.
hai guys, miss ella nak remind untuk jadi team kami sebagai droship dengan yuran zero kos
.
just hanya pembelian set feelta beauty atau hanya yuran promo RM30, wow best kan! yuran murah tapi dapat income kepuk2
.
jom guys join team kami untuk tahun 2019 ni, kami dah ramai agent dan droship yang berjaya mendapat income beribu2
.Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

SEJUKNYE ALOE VERA
.
uols pernah pakai aloe vera pada kulit? apa yang uols rasa? sejuk kan, yes! sangat bagus menyejukan kulit
.
jom kita selidik apa kebaikan olea vera ni untuk kulit
✔️mengilangkan jerawat
✔️melembabkan kulit
✔️memudarkan bekas luka
✔️mengurangi keradangan
✔️anti oksida/anti bakteria
.
memang patut lah uols grab shine serum ni, dalam kandungannye ada bahan aloe vera, selain tu shine serum banyak lagi bahan yang dapat mengucutkan jerawat
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

ARBUTIN IS THE BEST FOR UOR SKIN
.
if uols pakai SHINE SERUM kenapa kulit uols dapat result makin cerah? sebab salah 1 kandungannye ada bahan ARBUTIN,AGEN PENCERAH
.
selain tu apa fungsi the bestnye Arbutin ni
✔️agen pencerah kulit
✔️merawat radikal bebas
✔️anti oksida
✔️anti penuaan & jeragat
.
sangat baguskan kandungan2 bahan dalam shine serum ni, sebab tu miss ella hari2 dapat feedback pengguna shine serum ni dapat result cepat berkesan tau
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

KEHEBATAN TEA TREE BUAT KULIT WAJAH .
rata2 kita sendiri tahu kehebatan yang terdapat dalam tea tree ni kan, tapi mungkin masih belum ketahui dengan lebih jelas kebaikan buat kulit
.
✔️melawan jerawat
✔mengecut jerawat
✔️melegakan kegatalan
✔️menjaga kelembapan
✔️menyembuh jangkitan
.
so patut tak uols grab shine serum? sangat patut! sebab dalam kandungan shine serum ada bahan tea tree, uols yang ada problem jerawat, need this serum now❗️
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

HAI RAMAI YANG TANYA, COMELNYE SERUM NI, BELI KAT MANA?
.
comei benokan shine serum ni, cantik packajing dia, secantik juga kulit uols bila dap2 shine serum tau
.
zaman sekarang nak kulit megeliter tanpa 1 butir jerawat pun tarak ada bila cosisten penggunaan dengan cecairan shine serum
.
serius banyak sangat feedback and wasap customer miss ella nak grab, habis feelta beauty telah di banjiri uols
.
kalau laku, uols rasa bagus ke tak bagus shine serum ni?! ofcuz la merecik perubhan skin baru, mana nak dapat? wasap miss ella sekarang!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Assalamualaikum Selamat Petang.

SHINE SERUM adalah salah satu produk yg boleh memberikan kelembapan kepada kulit u olls.

Ok nak tahu lagi?? Kulit kita ne memang memerlukan kelembapan yg semulajadi untuk kulit kekal lembap.tpi kelembapan yg bagaimana ne?
ok kalau terlebihh minyak tuu.. oh no! memang kulit tak sihat lah tu.. So bagi yang kulit kering pula, memang memerlukan kelembapan.. agar kulit tidak mengelupas dan sebagainya

Plih lah Shine Serum untuk rawatan harian kulit uols, sebab dalam kandungan shine serum ni memang power lah beb.. Berminat? Sila dptkn dari agent sah IG @nurcahaya.feelta atau dropship sah IG @fifi.shoppe dan @yayah_bwn so yg berminat nak order ne.. sila watapps 7120385 ye.. https://wasap.my/6737120385
#cantikcantik #
#kulitbersihmulus #
#sihat#
#putihsatubadan#
#detoxbadan#
#jerawathilang#
#skinflawless#
#antipenuaaan#
#luluskkm#
#kkm#
#feeltabeauty#
#FeeltabeautyBrunei#
#supportsmallbusiness #localbusiness
#bruneionlineshopping #bruneionlinestore
#Bruneifm
#bruneisales
#instaBrunei
#instabruneipromotes #Bruneionlinestore
#igreviewbrunei
#Bruneionlineshopping #BruneiTweet #instaBruneifollower
#iloveshopping #BruneiFM #BruSales


0

- HAI LOVE, HARAP BERSABARLAH DENGAN SKIN LADY BOS
.
adoi pagi2 lemaukan mood, bila tegok skin ladys bos wow! terus segar macam kena silau cahaya
.
Sis memang setuju sangat dengan ladys bos bebelkan tu, sangat bermanfaat set feelta untuk kulit awek uols ke u ntuk diri uols ke
.
so apa lagi, meh la grab untuk awek2 korang ke, birthday kakak abang mak korang ke kan, meh pm sis, sis akan bantu uols
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0143853551
AGENT& STOKIS diperlukan .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


2

- KULIT TAK LAGI KUSAM
.
Takde masalah jerawat,jeragat,kulit berminyak dan kering, tapi kulit still kusam, sebab apa? sebab kurangnye nutrisis dan vitamin dalam badan
.
ha jangan tak tahu, minum air pun tersangat la kurang!
.
jom jadi like sis testimoni kita ni, kosisten minum air banyak dan slurp secret jelly, shine serum pula tak pernah miss, apply 2x sehari
.
barulah dapat result kulit makin berseri2 dan kulit kusam dah pun dah takde
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0143853551
AGENT& STOKIS
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


2

- CANTAS VIRUS
.
cari produk mematikan dan menghilangkan jerawat tanpa menepek lagi di muka?
.
Kini shin serum dah secret jelly membantu kulit uols, lihat salah satu testemoni kami .
Kulit terasa lembut dan makin cerah, sebijik jerawat tak nak stay lagi kat muka
.
Jangan la simpan lama2 jerawat yang timbul tuh, sayang muka hancus sebab jerawat je
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60143853551
Dropship diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

RESULT HANYA 1BOX
.
hai uols good morning saturday, pagi2 cuti, time ni la nak rehatkan kulit muka kan
.
dah cuci muka then dap2 shine serum and slurp secret jelly tak? tak buat lagi? tak rasa nikmat kesegaran lah😅 result pun tak nampak cepat nanti
.
ni miss ella nak bagi tahu uols, pengguna secret jelly hanya 1 box da nampak kesan kulit makin cerah tau, bagusnye dia kosisten, uols?
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

ADAKAH INI JODOH
.
hai guys,dah jumpa jodoh ke hari ni? alhamdulillah miss elfira dah jumpa jodoh tau
.
jodoh miss elfira baik giler! sebab buat kulit rasa best giler tegang dan lembut
.
ni lah jodoh miss efira SHINE SERUM 😉
.
comeikan packing shine serum ni, sebab tu miss elfira pangil dia JODOH! hehe
.
uols pangil dia apa? serum jer? eileh pangil la my beauty shine serum for my shine skin, hari2 pangil macam tu jadi doa tau
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭010 2663002-
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

KULIT BERMINYAK GO AWAY
.
if kulit berminyak ni it's okay normal tau, sebab kulit kita memang memerlukan kelembapan semulajadi
.
tapi kalau da tahap banyak sangat pengeluarannye, boleh jadi kulit tak sihat, pencemaran pada kekotoran melekat, tet! jerawat mai nah
.
jom jadi like sis kita ni,just slurp secret jelly, kulit dah rasa kesegaran and dah normal skin, PH kulit pun seimbang
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭010 2663002-
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

KULIT MAKIN SILAU
.
cunnye sis nih, muka dah cantik, serius lagi cantik bila kulit makin gebu macam nih
.
Makin gebu makin silau mata ciklah tegok kulit sis ni, uols nak kulit cantik puteh 1 badan
.
Dengan shine serum dan secret jelly cukup beri uols inpirasi keindahan kulit berseri
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
Dropship diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

KULIT BERMINYAK GO AWAY
.
if kulit berminyak ni it's okay normal tau, sebab kulit kita memang memerlukan kelembapan semulajadi
.
tapi kalau da tahap banyak sangat pengeluarannye, boleh jadi kulit tak sihat, pencemaran pada kekotoran melekat, tet! jerawat mai nah
.
jom jadi like sis kita ni,just slurp secret jelly, kulit dah rasa kesegaran and dah normal skin, PH kulit pun seimbang
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
Dropship diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

PENJAGAAN KULIT YANG SMALL TAPI BERBISA
.
hai guys, happy luch! bagi yang nak merawat nak mencantikan nak menyerikan kulit wajah, meh dengar foundee feelta beauty habaq ni uols
.
nampak smallkan shine serum ni tapi sangat la berbisa kebaikannye pada kulit muka!
.
5in1
1.boleh merawat
2.boleh melembap
3.boleh mencerah
4.anti peniaan
5.anti cela
.
kenapa kami dapat banyak feedback positif dari pengguna, sebab product feelta beauty memang sangat berkesan pada semua jenis kulit dan semua nenis masalah kulit
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
Dropship diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

ADAKAH INI JODOH
.
hai guys,dah jumpa jodoh ke hari ni? alhamdulillah miss ella dah jumpa jodoh tau
.
jodoh miss ella baik giler! sebab buat kulit rasa best giler tegang dan lembut
.
ni lah jodoh miss ella SHINE SERUM 😉
.
comeikan packing shine serum ni, sebab tu miss ella pangil dia JODOH! hehe
.
uols pangil dia apa? serum jer? eileh pangil la my beauty shine serum for my shine skin, hari2 pangil macam tu jadi doa tau
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

KULIT BERMINYAK GO AWAY
.
if kulit berminyak ni it's okay normal tau, sebab kulit kita memang memerlukan kelembapan semulajadi
.
tapi kalau da tahap banyak sangat pengeluarannye, boleh jadi kulit tak sihat, pencemaran pada kekotoran melekat, tet! jerawat mai nah
.
jom jadi like sis kita ni,just slurp secret jelly, kulit dah rasa kesegaran and dah normal skin, PH kulit pun seimbang
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

MAKIN GUNA MAKIN SYOK EFFECT
.
seriuslah hari2 dm wasap pm semua masuk wei uols, meletop jari miss ella, memang best kalau product laku keras nih if kita jual
.
tak caya cek story @feeltabeauty_hq sekarang! fuhh! nasib ramai yang bersabar, sebab nak balas satu2 wasap uols
.
tegoklah skin sis mar kita, pengguna paling lama feelta beauty dari dulu, sebab tu skin dia guna makin syok effect
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

CONTENT SELFIE SO SELFIE LA!
.
miss ella tegok semua pengguna feelta beauty lawo2 belaka, jom la selfie,berapa ramai yang sporting habis
.
nanti miss ella nak up semua pic pengguna yang selfie bersama product kat story @feeltabeauty_hq, kasi lanje cuci mate uols semua
.
yang pemenang content selfie ni akan dapat tajaan free product 2 bulan rau wow!bestkan
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

CONTENT SELFIE SO SELFIE LA!
.
miss ella tegok semua pengguna feelta beauty lawo2 belaka, jom la selfie,berapa ramai yang sporting habis
.
nanti miss ella nak up semua pic pengguna yang selfie bersama product kat story @feeltabeauty_hq, kasi lanje cuci mate uols semua
.
yang pemenang content selfie ni akan dapat tajaan free product 2 bulan rau wow!bestkan
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

CONTENT SELFIE SO SELFIE LA!
.
miss ella tegok semua pengguna feelta beauty lawo2 belaka, jom la selfie,berapa ramai yang sporting habis
.
nanti miss ella nak up semua pic pengguna yang selfie bersama product kat story @feeltabeauty_hq, kasi lanje cuci mate uols semua
.
yang pemenang content selfie ni akan dapat tajaan free product 2 bulan rau wow!bestkan
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

KULIT TAK LAGI KUSAM
.
Takde masalah jerawat,jeragat,kulit berminyak dan kering, tapi kulit still kusam, sebab apa? sebab kurangnye nutrisis dan vitamin dalam badan
.
ha jangan tak tahu, minum air pun tersangat la kurang!
.
jom jadi like sis testimoni kita ni, kosisten minum air banyak dan slurp secret jelly, shine serum pula tak pernah miss, apply 2x sehari
.
barulah dapat result kulit makin berseri2 dan kulit kusam dah pun dah takde

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatsapp
📞[+601162066626]
DROPSHIP needed
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #shineserum #feeltashineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


2