#feeltabeauty

Instagram photos and videos

#jerawathilang#kulitkusam#feeltabeauty#serumwajah#serumjerawat#secretjellysupplement#kulitputih#kulitmulus#Feeltaherrazglowserum#kulitflawless#kulitcerah#kulitglowing#pencucimuka#kulitgebu#kulitsehat#putihgebu#jellysupplement#secretlove#serumpemutih#supplementputih#supplementmalaysia#Feeltasecretjelly

Hashtags #feeltabeauty for Instagram

KULIT DARI JAUH BERCAHAYA
.
jangan perasan lah if kulit uolss nak cerah , lawo satu badan tapi tak bertindak dari sekarang
.
Amoy bukan suke2 jer nak suruh uolss slurpp Secret Jelly , semuanya bersebab untuk uolss cantik , berseri luaran dan dalaman tau
.
nak putih like look natutal beauty , slurpp la Secret Jelly setiap hari
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda “ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0196664891
-
AGENT& DROPSHIP diperlukan . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

I LOVE U MY SELF
.
love u too dear my save feeltabeauty, cehwah.. thanks kat uols semua yang telah menjadi customer kami
.
Love u lot, bagi positif feeback, lady bos kita hari2 ada flowers banyak dalam taman hati dia
.
Bukan apa, lady bos kita suka bila dapat bantu uols semua atasi masalah kulit yang bermasalah dan yang pastinya riang2 hari raya bila kulit wajah uols makin glowing flawless dan cantik macam dia ha gitu..
.
Bukan mudah nak mudah dan bukan senang nak senang bagi uols puas hati dengan produk feelta beauty ni
.
Nak bagi uols semua percaya dan sentuh produk feelta nih lagi lah bukan mudah bagai menaiki tangge ke seribu langkah
.
Kene percaya uols semua boleh idam kulit cantik jika uols sendiri ada yakin diri yang tinggi
.
Jangan berharap dengan kasut tinggi jika selipar jepun pun tak nak di sarungi
.
Meh la reramai rasai keajaiban feelta beauty, i love my self and you?
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

TRY LA,PASTI TAK MENYESAL DENGAN PRODUK FEELTA BEAUTY
.
masalah kulit wajah buat kita rasa down dan sukar nak keluar rumah, nak berhadapan dengan orang pun jadi segan
.
Dears jangan la hilang keyakinan diri tuh, hadap dengan baik okay, uolls cantik bak bidadari tau, cuma uoll kena sabar
.
Sabar da kenapa kan? Sabar dengan produk feelta beauty, sebab kita ada penyelesaiannye, uolls mesti tak sabar nak guna ha.. .
Sebab secret jelly akan bantu uolls dapat kan semula wajah yang dulu cantik bak bidadari tanpa rasa down dek kerana jerawat dan wajah yang gelap kusam
.
Lihat sis kita ni, da dapat result before and after menggunakan secret jelly, suka ke suka?
.
So uolss tunggu apa lagi,tinggalkan jerawat dan tinggal kulit gelap yang kusam tuh jauh2 dan say bye2!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Kulit licin Amalkan set Herraz Glow Serum + Secret Jelly jerawat kalau naik sapu2 serum cepat hilang.
.
Ramai yang hanya pentingkan penjagaan luaran sahaja lupa untuk titik beratkan dalaman.
.
Sebenarnya kalau dalam bersih dan sihat uols sapu lah apa sahaja di luar kesan akan nampak lebih cepat kulit pun akan nampak lebih sihat.
.
Kami biasa akan sarankan pelanggan kami untuk cuba set combo untuk kesan yang lebih pantas dan cepat
.
Hasilnya ramai yang puas hati dengan feedback dua ketul produk yg super nie.
.
SEITAP PEMBELIAN SET COMBO PERCUMA LIPTINT LIMITED EDITION.
.
haa stock panas panas! Rebutan pelanggan kami uols. Sebab warna yang cantik, tahan lebih lama, yang paling best perbagai guna boleh di jadikan blusher & juga liptint di bibir.
.
Teringin nak bibir bak Angelina Jolie ? Tak nak bibir kelihatan kusam dan tidak bermaya? Uols patut grab set combo Jelly + Serum sebab kami akn bagi Liptint Limited Edition secara PERCUMA😍
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

STRATEGI RAHSIA KULIT CANTIK
.
cantik adalah asal dari diri yang pandai menjadi kesihatan kulit wajah dan kulit tubuh badan
.
Rajin meninjau cik google or mengikut cara tradisional orang2 dulu nenek moyang kita untuk kekal cantik dan awet muda
.
Kalau korang perasan, orang dulu2 walaupun anak ramai, maintain cantik kulit dan slim melim kan
.
Ha..sebab orang dulu2 pandai jaga diri dan rajin makan ulam2, guna bahan tradisional macam akar kayu dan serbe serbi pantang larangnye
.
Zaman kita mana la rajin, kalau nak mudah lagi mudah2 nak cantik dan sihat,lansung tidak ada nama istilah 'pantang'
.
Memang mudah dan senang je zaman sekarang ni, sebab zaman dulu mana la ada teknologi macam kita
.
So tak yah nak masuk hutan cari akar kayu, tak yah guna cara tradisional if uols busy memanjang
.
Secret jelly pun sama bahan2 untuk cantik, semua bahan semulajadi, sebab tuh kulit satu badan pun menjadi2 cantik, just slurp! Giler kentang senang nak lawa satu badan
.
Puteh gebu pulak tu penangan secret jelly ni, so..ni la strategi rahsia kulit cantik, da kata nama secret jelly kan
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

ZAMAN REMAJE MEMERLUKAN SUPPLEMENT
.
Hai dears , miss ella melalui zaman remaje macam uols juga
.
Tapi beza miss ella da terlewat sangat untuk tahu tentang supplement2 ni
.
So miss ella tak nak uols rasa kecewa macam miss ella, rupanye benarlah supplement sangat2 lah penting
.
Uols pergi class penuh tenaga penuh kecantikan, tapi balik jadi lemau badan, lembik, bad mood, jadi slow mind dan balik2 set nak tidur😂
.
Sebab kurangnye nutrisi dalam badan, so meh keta ubah cara kehidupan, cantik bersama good mind good fizikal good energy and good everydays
.
Bersama supplement secret jelly yang penuh nutrisi dalam badan
.
Sekarang feelta beauty ada buat promo tau, jumat rm5 wow! Let grap now😱 Hanya sampai 1november2018 sahaja
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

BANYAK MANFAAT SECRET JELLY, BUKAN HANYA PADA KULIT .
cuba uols lihat testemoni sis ni, kulit muka memang berminyak, lepas amalkan secret jelly, masalah kulit berminyak selesai
.
Ha yang best nye..lepas cosume secret jelly, power mata sis yang rabun pun makin berkurangan
.
So uols yang ada problem kulit yang jenis berminyak yang dok keluar tanpa henti tuh, elok la uols grab ye
.
Yang rabun macam sis ni juga boleh try, mana tahu power uols juga boleh kurangkan, tak la tercari2 mana letaknye speck mataku yang hilang😅
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0143064592
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_kedah
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala #feeltabeauty_hq


0

• • •
PUTEH GEBU PINKIS SATU BADAN HANYA SLURP JER
.
Customer miss ella banyak sangat bagi feebacak yang tone kulit berubah makin cerah, yang dah lama consume wow makin puteh gebu gebas lah kan
.
Biasa la supplement dalaman badan memang bertindak slowly, tapi effect kemudian hari berkesan memang superp meriah
.
Kalau uols suka sangat tegok orang gebu2 ni, apalagi if uols sendiri gebu gebas, makin bertamban cinta pada diri sendiri
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0102623707
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

AKU PERHATI JE SERUM TUH, KEMAIN GLITERS LAGI
.
hai awak, sorry la kacau, memang pagi2 hari nampak awak dap2 serum tu, dari jauh wangi semerbak dan gliters sangat
.
Bukan nak tinjau gerak geri, tapi da satu dom kan, terpandang pulak, sebab kulit awak cantik la, jelousnye..Memang amal serum ni ni je kan
.
Patut la dari jauh da nampak licin je kulit dia, rupanya iols apply serum ni juga, kulit makin berubah cantik
.
Kalau dulu iols asyik2 pakai skincare, cantik memang cantik, tapi takat tu je, maksud iols, kulit cantik tapi tak sihat
.
Lepas pakai herraz glow serum ni la kulit iols yang problem makin sihat makin cantik
.
So uols mana2 yang ada problem kulit pakai skincare tapi takat tu je, try herraz glow serum pula, jom rawat kulit muka dengan lebih dalam
#herrazglowserumpasirgudang #herrazglowserumfeeltabeauty #herrazglowserum #herrazglowserumjohor #herrazglowserumjb #Feeltasecretjelly #feetabeautypasirgudang #feeltabeauty_hq #feeltabeauty #Feeltaherrazglowserum #Feeltaherrazglowserum #secretjellyjohor #secretjellysupplement #secretlove #serumjerawat #secretjelly #secretjellypasirgudang #secretjellyjb #serumwajah #serumjeragat


0

JOM RASAI HARI TANPA JERAWAT SEDUNIA
.
Angap la uols kulit bebas masalah, ternyata diri uols nampak bergitu bermakna
.
Tapi itu bukan hanya anggapan, tapi akan menjadi reality if uols berusaha tanpa henti dan jauhkan rasa takut untuk mencuba
.
Jangan goyah if uols pernah mencuba pelbagai produk tapi tak menjadi, so try lah herraz glow serum dan secret jelly dari produk feelta beauty
.
Mana tahu masalah uols selesaikan, mesti uols automatik berpuashati, sebab serum dan secret jelly ni membantu merawat kulit uols dari masalah dan kulit juga semakin puteh gebu pinkis satu badan
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0189827209
DS AGENT diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @milyunir_aty
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

- SAY BYE BYE DEKAT JERAWAT!
.
Alhamdulillah After konsisten dengan Herraz Glow Serum masalah jerawat bukan ke utamaan Customer Miss Ella lagi
.
Ada yang bagi feedback after 3 day jerawat mereka kecut tanpa perlu di picit
.
Ada juga yang bagi feedback jerawat jarang-jarang tumbuh , kalau ada pun faktor perempuan 😆 time period jer
.
Jadi rugi tak? Kalau korang tak cuba Herraz Glow Serum nie? Alaa tak mahal pun RM39 jerr , asalkan kesihatan kulit sentiasa di jaga
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0133843828
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

ASTAXANTHINE, ANTI-OKSIDA PALING KING UNTUK KECANTIKAN KULIT
.
Astaxanthint adalah bahan utama di dalam secret jelly, ia sejenis tumbuhan laut berwarna merah atau merah muda .
Sangat bagus dalam kecantikan kulit, kulit bukan hanya putih gebu malah akan tampak kulit kemerah merahan
.
(Kebaikan astaxanthint)
🌸Mencegah penuaan wajah.
🌸Memudarkan parut jerawat.
🌸Menghaluskan kulit.
🌸Mencerahkan wajah.mengurangkan bengkak.
🌸Mencegah garis halus.
.
Sebenarnya banyak lagi kebaikan bahan ni dears. best kan kalau ambil produk yang ada astaxanthin, bahan king dalam kecantikan kulit uols
.
Sebab tu mana2 customer amoy memang putih lepas konsisten dengan slurppp secret jelly
.
So grab la kecantikan uols dengan produk feelta beauty
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda “ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0196664891
-
AGENT& DROPSHIP diperlukan . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

- - KULIT TERASA KASAR DAN BERBIJI2
.
Bila menyentuh pemukaan muka rasa tidak senang dengan kulit yang kasar dan berbiji biji dari jerawat dan kulit sel2 yang mati
.
Ni baru je sentuh,belum lagi tegok depan cerminkan, mau retak 1000 ye dok
.
Try uols rawat kulit muka yang problem tuh dengan herraz glow serum, ia boleh merawat semua jenis masalah kulit muka juga
.
Bila uols kosisten apply serum ni, kulit muka akan terasa licin, pegang pun sangat lembut, nampak makin glow, terasa kulit muka makin sihat dari biji2 jerawat
.
Sampai bila uols nak hadap maslah ni? Jom baiki kulit muka dengan cepat
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
📞📞📞+6‭0163145062
💶💶AGENT diperlukan

Buat 💷💷 duit dengan handpon
.
🎁🎁🎁Setiap pembelian ada free gift🎁🎁🎁
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala


1

- CIK JERAWAT HAPUS TERUS
.
masih dengan masalah jerawat?, sebab jerawat lah mengundang aura negetif dalam diri uols, rasa keyakinan down
.
Boleh mengacau kehidupan perasaan diri uols setiap hari, jom rasakan hari tanpa jerawat sedunia dengan herraz glow serum
.
Membunuh secara serentak jerawat dalam masa yang pantas, serum yang meresap jauh ke dalam akar kulit
.
Kulit wajah akan terasa sangat segar tanpa jerawat dan kulit nampak sihat dan bernafas dengan baik
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
📞📞📞+6‭0163145062
💶💶💶AGENT diperlukan
Buat duit dengan handpon 🎁🎁🎁setiap pembelian ada free gift🎁🎁🎁
. .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala


0

- KULIT TERASA KASAR DAN BERBIJI2
.
Bila menyentuh pemukaan muka rasa tidak senang dengan kulit yang kasar dan berbiji biji dari jerawat dan kulit sel2 yang mati
.
Ni baru je sentuh,belum lagi tegok depan cerminkan, mau retak 1000 ye dok
.
Try uols rawat kulit muka yang problem tuh dengan herraz glow serum, ia boleh merawat semua jenis masalah kulit muka juga
.
Bila uols kosisten apply serum ni, kulit muka akan terasa licin, pegang pun sangat lembut, nampak makin glow, terasa kulit muka makin sihat dari biji2 jerawat
.
Sampai bila uols nak hadap maslah ni? Jom baiki kulit muka dengan cepat
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
📞📞📞+6‭0163145062
💶💶AGENT diperlukan

Buat 💷💷 duit dengan handpon
.
🎁🎁🎁Setiap pembelian ada free gift🎁🎁🎁
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala


0

Sebelum ni mencuba pelbagai produk yang mahal ke murah sama je , tiada hasil yang berjaya dan sesuai dengan kulit muka sis
.

Tapi selepas kawan recommended Secret Jelly , impian untuk kulit muka bersih glowing dan jerawat berkurangan tumbuh kat muka semakin tercapai
.
Taksusah pun slurp jer dua kali sehari pada waktu pagi semasa perut uolss masih kosong
.
dan slurp waktu malam semasa perut kosong juga sebelum tidur yee bagi perubahan yang ketara pada kulit
.
uolss kene konsisten untuk dapatkan kulit yang putih dan gebu
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


4

CARI MASALAH KULIT WAJAH UOLS
.
cuba uols lihat picture yang misselfira sharekan ni, mana satu masalah yang uols sedang hadapi sekarang?
.
memang betul semua orang tak kan lari dari masalah kulit muka, so jom share ramai2 dengan miss elfira, untuk miss elfira bantu uols semua
.
sebelum tu kena lah comment mana satu masalah kulit yang uolss? :
.
🗿Masalah Jerawat
🗿Kekeringan
🗿Kedut
🗿Parut Jerawat
🗿Bintik Hitam
🗿Lingkaran Bawah Mata
.
yang paling banyak maslah kulit yang sama, miss elfira akan sharekan tips okay
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


3

JOM RASAI HARI TANPA JERAWAT SEDUNIA
.
Angap la uols kulit bebas masalah, ternyata diri uols nampak begitu bermakna
.
Tapi itu bukan hanya anggapan, tapi akan menjadi reality if uols berusaha tanpa henti dan jauhkan rasa takut untuk mencuba
.
Jangan goyah if uols pernah mencuba pelbagai produk tapi tak menjadi, so try lah herraz glow serum dan secret jelly dari produk feelta beauty
.
Mana tahu masalah uols selesaikan, mesti uols automatik berpuashati, sebab serum dan secret jelly ni membantu merawat kulit uols dari masalah dan kulit juga semakin puteh gebu pinkis satu badan
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭012-227-1809 -
AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

KULIT DARI JAUH BERCAHAYA .
jangan perasan lah if kulit uolss nak cerah , lawo satu badan tapi tak bertindak dari sekarang .
MissAnne bukan suke2 jer nak suruh uolss slurpp Secret Jelly , semuanya bersebab untuk uolss cantik , berseri luaran dan dalaman tau .
nak putih like look neutral beauty , slurpp la Secret Jelly setiap hari.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0167169495‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

• • •
JOM RASAI HARI TANPA JERAWAT SEDUNIA
.
Angap la uols kulit bebas masalah, ternyata diri uols nampak bergitu bermakna
.
Tapi itu bukan hanya anggapan, tapi akan menjadi reality if uols berusaha tanpa henti dan jauhkan rasa takut untuk mencuba
.
Jangan goyah if uols pernah mencuba pelbagai produk tapi tak menjadi, so try lah herraz glow serum dan secret jelly dari produk feelta beauty
.
Mana tahu masalah uols selesaikan, mesti uols automatik berpuashati, sebab serum dan secret jelly ni membantu merawat kulit uols dari masalah dan kulit juga semakin puteh gebu pinkis satu badan
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0102623707
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

KUSAMNYE MUKA, NAMPAK TUA LA
.
Wajah yang kusam buat kulit uols macam nampak lelah dan lebih tua, so miss ella nak bagi uols tips merawat kulit wajah agar tidak kusam lagi
.
1.double cleanse, double cleansing menjadi cara untuk memastikan kulit benar-benar bersih dari makeup dan debu, uols boleh gunakan cleansing milk atau cleansing oil
.
2.eksfoliasi, eksfoliasi menjadi rawatan kulit untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam,boleh menggunakan scrub, peeling gel atau produk-produk peeling wajah yang mengandung acid
.
3.masker,pilihlah masker wajah yang mengandung jeruk, stroberi, kiwi atau pepaya, Masker wajah yang mengandung buah-buahan tersebut berfungsi merawat kulit wajah agar tidak kusam
.
4.pelembab wajah, gunakan pelembab yang sesuai dengan jenis kulit, seharusnya ambil la pelembab kandungan bahan yang semulajadi
.
5.sunblock, wajah yang kusam tidak terlepas dari paparan sinar matahari yang terus-menerus, untuk itu kulit wajah memerlukan perlindungan matahari dengan menggunakan sunblock
.
Untuk pengetahuan uols, herraz glow serum dan secret jelly di perbuat dari kandungan yang bagus untuk kecantikan kulit wajah, ia adelah serum pelembap wajah yang berkesan untuk merawat semua jenis masalah kulit yang uols hadapi sekarang
.
Wajah tampak lebih bermaya dan tidak kusam lagi dengan herraz glow serum dan secrwt jelly, rasai keberkesannnya sekarang
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

#Repost @feeltabeauty_hq
• • • • •
KUSAMNYE MUKA, NAMPAK TUA LA
.
Wajah yang kusam buat kulit uols macam nampak lelah dan lebih tua, so miss ella nak bagi uols tips merawat kulit wajah agar tidak kusam lagi
.
1.double cleanse, double cleansing menjadi cara untuk memastikan kulit benar-benar bersih dari makeup dan debu, uols boleh gunakan cleansing milk atau cleansing oil
.
2.eksfoliasi, eksfoliasi menjadi rawatan kulit untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam,boleh menggunakan scrub, peeling gel atau produk-produk peeling wajah yang mengandung acid
.
3.masker,pilihlah masker wajah yang mengandung jeruk, stroberi, kiwi atau pepaya, Masker wajah yang mengandung buah-buahan tersebut berfungsi merawat kulit wajah agar tidak kusam
.
4.pelembab wajah, gunakan pelembab yang sesuai dengan jenis kulit, seharusnya ambil la pelembab kandungan bahan yang semulajadi
.
5.sunblock, wajah yang kusam tidak terlepas dari paparan sinar matahari yang terus-menerus, untuk itu kulit wajah memerlukan perlindungan matahari dengan menggunakan sunblock
.
Untuk pengetahuan uols, herraz glow serum dan secret jelly di perbuat dari kandungan yang bagus untuk kecantikan kulit wajah, ia adelah serum pelembap wajah yang berkesan untuk merawat semua jenis masalah kulit yang uols hadapi sekarang
.
Wajah tampak lebih bermaya dan tidak kusam lagi dengan herraz glow serum dan secrwt jelly, rasai keberkesannnya sekarang
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

#Repost @feeltabeauty_hq
• • • • •
KUSAMNYE MUKA, NAMPAK TUA LA
.
Wajah yang kusam buat kulit uols macam nampak lelah dan lebih tua, so miss ella nak bagi uols tips merawat kulit wajah agar tidak kusam lagi
.
1.double cleanse, double cleansing menjadi cara untuk memastikan kulit benar-benar bersih dari makeup dan debu, uols boleh gunakan cleansing milk atau cleansing oil
.
2.eksfoliasi, eksfoliasi menjadi rawatan kulit untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam,boleh menggunakan scrub, peeling gel atau produk-produk peeling wajah yang mengandung acid
.
3.masker,pilihlah masker wajah yang mengandung jeruk, stroberi, kiwi atau pepaya, Masker wajah yang mengandung buah-buahan tersebut berfungsi merawat kulit wajah agar tidak kusam
.
4.pelembab wajah, gunakan pelembab yang sesuai dengan jenis kulit, seharusnya ambil la pelembab kandungan bahan yang semulajadi
.
5.sunblock, wajah yang kusam tidak terlepas dari paparan sinar matahari yang terus-menerus, untuk itu kulit wajah memerlukan perlindungan matahari dengan menggunakan sunblock
.
Untuk pengetahuan uols, herraz glow serum dan secret jelly di perbuat dari kandungan yang bagus untuk kecantikan kulit wajah, ia adelah serum pelembap wajah yang berkesan untuk merawat semua jenis masalah kulit yang uols hadapi sekarang
.
Wajah tampak lebih bermaya dan tidak kusam lagi dengan herraz glow serum dan secrwt jelly, rasai keberkesannnya .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Free Liptint 💋 utk setiap pembelian produk Feelta Beauty : ❤️Set Secret Jelly + Herraz Glow Serum
ATAU ❤️2 box Herraz Glow Serum
ATAU ❤️2 box Secret Jelly.
Promo November ini sahaja 🥰
🌸Secret Jelly Rm89
🌸Herraz Glow Serum Rm39


1

Free Liptint 💋 utk setiap pembelian produk Feelta Beauty : ❤️Set Secret Jelly + Herraz Glow Serum
ATAU ❤️2 box Herraz Glow Serum
ATAU ❤️2 box Secret Jelly.
Promo November ini sahaja 🥰
🌸Secret Jelly Rm89
🌸Herraz Glow Serum Rm39


1

Free Liptint 💋 utk setiap pembelian produk Feelta Beauty : ❤️Set Secret Jelly + Herraz Glow Serum
ATAU ❤️2 box Herraz Glow Serum
ATAU ❤️2 box Secret Jelly.
Promo November ini sahaja 🥰
🌸Secret Jelly Rm89
🌸Herraz Glow Serum Rm39


1

PUTIHNYE DENGAN SECRET JELLY
.
Nampak tak feedback sis ni ? kulit yang dulu kusam nampak lesu tak bermaya jerr
.
kulit muka gelap jer , aura personaliti sis ni pun tenggelam
.
sekali pandang fuh , bagai bumi dengan langit uolss ! sekarang kulit sis ni da makin putih , cerah dan flawless
.
well , secret jelly mengunakan bahan2 semulajadi sebagai agen pencerah kulit
.
so tak heran la kalau kulit sis ni boleh putih , gebu , pinkiss
.
wake up call uolss ! untuk grab Secret Jelly supaya kelihatan flawless macam sis ni
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


3

Beribu testimoni gempak masuk setiap hari. Ramai pelanggan yang terkejut tengok kulit sendiri. Produk dari @skinloversofficial memang berhantu dan power🔥
.
Terima kasih kerana dapatkan rawatan dari pakar kulit kami
.
🚗COD FREE TERENGGANU
.
📬POS SETIAP HARI
.
🛍TAWARAN YANG HEBAT
.
📥DM SEKARANG
.
.
#skinloversofficial #neesabeauty #produkputihgebu #produkno1terbaikuntukwanita #produklelaki #produkwanita #serumwajah #produkviral #produk2018 #symabeauty #putihglowing #jerawat #kulitgelap #blackhead #jeragat #parut #igersmalaysia #paidreviewmurah #skinloversviral #tipscantik #temyracle #pencucimuka #kulitcantik #feeltabeauty #licenserum #letsbengkung #boosterwhitening #demica #pinkladyoriginal #jamususukdara


2

Beribu testimoni gempak masuk setiap hari. Ramai pelanggan yang terkejut tengok kulit sendiri. Produk dari @skinloversofficial memang berhantu dan power🔥
.
Terima kasih kerana dapatkan rawatan dari pakar kulit kami
.
🚗COD FREE TERENGGANU
.
📬POS SETIAP HARI
.
🛍TAWARAN YANG HEBAT
.
📥DM SEKARANG
.
.
#skinloversofficial #neesabeauty #produkputihgebu #produkno1terbaikuntukwanita #produklelaki #produkwanita #serumwajah #produkviral #produk2018 #symabeauty #putihglowing #jerawat #kulitgelap #blackhead #jeragat #parut #igersmalaysia #paidreviewmurah #skinloversviral #tipscantik #temyracle #pencucimuka #kulitcantik #feeltabeauty #licenserum #letsbengkung #boosterwhitening #demica #pinkladyoriginal #jamususukdara


1

Normal lahh hormon remaja nie berubah-rubah, time nie lah jerawat akan mula serang hendap!
.
Jangan hati tisu sangat sayang , janji adik2 yang mula di serang masalah hormon cuba jaga sebaik mungkin masalah kulit supaya masalah kulit tidak belaku terlalu teruk.
.
Ingat faktor permakanan pun perlu jaga. Time umur macam nie tak boleh silap sikit cepat jer jerawat maharaja dekat mana2 bahagian kulit.
.
Ada yang tumbuh belakang badan ada yang tumbuh dekat muka. Kadang2 boleh buat hilang seri wajah.
.
Kalau dulu licin bersih tiba2 di serang hendap jangan hati tisu sangat ye! bawa bersabar dan cuba merawat dengan Herraz Glow Serum. Insyallah serum nie bukan lah ajaib sangat tapi , dah ramai bantu adik2 yang baru naik ke alam remaja.
.
So Terus lawan dan lawan masalah kulit adik2 bukan bersedih tapi berusaha!
.
Meh whatsapp Farah sekarang untuk grab set kecantikan korang
#feeltabeauty #secretjellysupplement #herrazglowserum #serumwajah #secretlove #serumpemutih #serumjerawat #putihpinkishsatubadan #putihgebu #glowingsentiasa #jerawatdanjeragathilang #jellysupplement #sunburnhilangdalam3hari #supplementmalaysia #supplementputih #kulitlembut #kulitglowing #kulitcerah #kulitkusamhilang #kulitflawless #kulitputih #kulitsehat #kulitmulus #kulitgebu #feeltajohor


0