#fiedashaklee

Instagram photos and videos

#fiedashaklee#shakleeseremban#babyctdk#shaklee#shakleebest#vitamincmasker#vitamincuntukcantik#vitamincuntukkulitputihgebu#vitaminCuntukkulit#vitamincshaklee#vitaminCfieda#shakleemalaysia#shakleetaiping#shakleeparitbuntar#shakleenibongtebal#shakleefieda#shakleeparoijaya#shakleepanchorjaya#miracleempire

Hashtags #fiedashaklee for Instagram

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

PRODUK TERBAIK UNTUK LELAKI
.
Untuk siapa yg cik abang dia cepat penat,cepat lesu & memang selalu buat kerja berat,CoQ-Trol memang sesuai sangat untuk bagi mereka makan. Selain tu,CoQ-Trol juga bagus utk meningkatkn tahap kesuburan 😊
.
Khasiat CoQ-Trol
-kekal bertenaga
-memperbaiki peredaran -kesihatan kesuburan
-kulit berseri
-ketajaman minda
.
Nak order? Whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853
Atau boleh juga klik link di bio πŸ‘†πŸ» Your great service SID
Fida
#shakleefieda
#CoQTrolfieda #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

PRODUK TERBAIK UNTUK LELAKI
.
Untuk siapa yg cik abang dia cepat penat,cepat lesu & memang selalu buat kerja berat,CoQ-Trol memang sesuai sangat untuk bagi mereka makan. Selain tu,CoQ-Trol juga bagus utk meningkatkn tahap kesuburan 😊
.
Khasiat CoQ-Trol
-kekal bertenaga
-memperbaiki peredaran -kesihatan kesuburan
-kulit berseri
-ketajaman minda
.
Nak order? Whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853
Atau boleh juga klik link di bio πŸ‘†πŸ» Your great service SID
Fida
#shakleefieda
#CoQTrolfieda #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

PRODUK TERBAIK UNTUK LELAKI
.
Untuk siapa yg cik abang dia cepat penat,cepat lesu & memang selalu buat kerja berat,CoQ-Trol memang sesuai sangat untuk bagi mereka makan. Selain tu,CoQ-Trol juga bagus utk meningkatkn tahap kesuburan 😊
.
Khasiat CoQ-Trol
-kekal bertenaga
-memperbaiki peredaran -kesihatan kesuburan
-kulit berseri
-ketajaman minda
.
Nak order? Whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853
Atau boleh juga klik link di bio πŸ‘†πŸ» Your great service SID
Fida
#shakleefieda
#CoQTrolfieda #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

Walaupun raya, postage shaklee laju je jalannya 😊 Fida jual yee 😘
Yang nk order lagi πŸ‘‡πŸ»
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee #alfalfashaklee


0

Walaupun raya, postage shaklee laju je jalannya 😊 Fida jual yee 😘
Yang nk order lagi πŸ‘‡πŸ»
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee #alfalfashaklee


0

Walaupun raya, postage shaklee laju je jalannya 😊 Fida jual yee 😘
Yang nk order lagi πŸ‘‡πŸ»
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee #alfalfashaklee


0

Alhamdulillah.. Masih diberikan kesempatan untuk bersahur pagi ni. Walaupun dari pukul 2pagi tak lena. Allahu.. Tak tahu kenqpa. Apa yang tak kena dengan diri ni. Otak ligat pusing.. Last2 Allah bagi fida idea. Mungkin Allah nak itu untuk fida.Inshaallah..lepas raya ni fida share dengan awak semua.. Apakah yang terlintas di kepala ni semalaman.

Baru lepas sahur dengan kuih semalam suami beli dekat bazaar dan tak dilupakan minuman kegemaran di waktu sahur iaitu Performance Drink shaklee.
Inshaallah, pukul 8 pagi nanti nak menziarahi saudara yang meninggal semalam.. Allahuakbar. Perginya lagi seorang hamba Allah di bulan yang penuh barakah ni.. Nak bersiap untuk solat subuh pulak ni

#fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! - LAST DAY PROMO
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! - LAST DAY PROMO
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! - LAST DAY PROMO
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! - LAST DAY PROMO
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! - LAST DAY PROMO
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! - LAST DAY PROMO
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! .
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! .
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! .
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


1

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! .
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


2

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! .
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


2

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! .
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! .
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! .
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

NAK CANTIK MASA RAYA? GRAB VIT C NOW! MURAH SANGAT NI! .
.
.
Haa sapa cantik raya ni jom grab vitamin c sedang promo!! Beli 3 & dapatkan 10% diskaun. Pakat2 la beli dengan kawan2. Sama2 cantik raya ni!! Wassap je fida kalau nk tau detail 😘 siap boleh buat maskers tauuu vitamin c ni. Best sgt rasa kulit muka lepas pakai maskers vitamin c 😍
.
Vitamin C juga diketahui mempunyai fungsi anti oksidan iaitu dapat mencegah sel badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Selain itu, vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyokong sebahagian sel supaya dapat memberi struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit serta tisu badan disamping membantu penyerapan zat besi. .
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ada cara untuk diambil ketika demam juga. Beli satu botol tapi pelbagai cara boleh dimanfaatkan 😘 Nak tau lagi banyak? --
.
.
Whatsapp fida
0136480853
0136480853
0136480853
.
#vitaminCfieda #vitamincshaklee #vitaminCuntukkulit #vitamincuntukkulitputihgebu #vitamincuntukcantik #vitamincmasker #shakleeseremban #shakleebest #shaklee #babyctdk #fiedashaklee


0

Haa nampak! @irine_nadia dah bagi hint πŸ˜‚ Memang order bertalu2 masuk untuk performance drink sebab promo bulan nih! Sebabnyaaa semua orang nak cergas bertenaga di bulan Ramadhan nanti!! Tak nak lemau2 dah,buat ibadah banyak2,insyaAllah ganjarannya memang lumayan di akhirat nanti ☺️ .
Okey, untuk pengetahuan korang,fida under irine nadia,yg mana ramai orang tahu irine dah level master coordinator dalam bisnes shaklee. So yes,fieda dalam group support yg kuat,iaitu miracle empire. ESOK, fida akan umumkan sesuatu untuk yang berMINAT untuk join bisnes shaklee dengan fieda. Maknanya,korang pun ada peluang untuk masuk miracle 😊 Nak masuk team irine bukan senang ye 😌 Jadi esok fida akan umumkan dengan lebih lanjut. Good night semua 🌹
.
Your great SID service
Fida
0136480853
#shaklee #fiedashaklee #shakleeempire #reqruitment


0

Semalam ada member order set berpantang shaklee dengan fida. Dia kata dia memang penggemar ESP,tengok plak resepi2 fida share kat story memang terliuq! Sedap bak hang! πŸ˜‹ .
Dia akan bersalin harini secara caesarean. Teringat pulak pengalaman sendiri bersalin emergency caesarean. Masa Dr beritahu kena caesarean trus gigil satu badan siap usaha nak pujuk Dr sebab nak normal jugak πŸ˜… Tapi apakan daya keadaan tidak mengizinkan. .
Masa tu yg buat rasa tenang bila walid afie kata "xpe, kita tawakkal pada Allah. I ada kat tepi u sentiasa 😊" Terus redha je kene tolak masuk OT 😌 Masa pantang pun fida amalkan shaklee gak 😍 Alhamdulillah banyak membantu sembuhkan luka dan utk BF 😍 kalau nak order shaklee whatsapp fida 0136480853 atau tekan link kat bio 😘
.
Dalam gambar tu la baby yg keluar ikut tingkap tu πŸ˜† .
#fiedashaklee


4

Get Ready Nak Sambut Ramadhan Seisi Keluarga

Dulu kalau nak sambut puasa jer mesti Fida susah hati. Nak makan apa erk nak bagi kekal bertenaga. Sebab Fida kalau puasa mesti tak larat nak buat apa pun.Kalau boleh nak baring je. Opps tu time bujang bolehlah.. ni dah kawin mana boleh buat perangai macam tu dah. Pagi-pagi kena bangun masak sahur lepas tu p kerja lepas tu balik kerja nak masak lagi. Kadang -kadang mai dengan tak larat. main tunjuk-tunjuk jugak kat Bazaar Ramadhan. .
Tipulah kalau Fida x cakap Yang sebenarnya Fida kerap pengsan kalau di bulan puasa. Fida ada masalah paras gula dalam darah Yang rendah. Benda wajib fida setiap pagi adalah minum air manis. yes memang benda wajib. kalau x.. sakit kepala sakanlah.. .
Selain daripada masalah macam Fida. Performance Drink jugak sangat sesuai untuk:-
βœ…Ibu Yang menyusu baby.( Jangan salah sangka. Ia bukan milkbooster tapi energy booster. Bila menyusu memang ibu-ibu akan terasa lapar kan) βœ…Ibu hamil Yang kerap muntah (Bila muntah badan akan jadi lemah dengan performance drink ia mengembalikan tenaga ibu hamil) βœ…Mereka Yang berpuasa (Memang sangat disuggestkan performance drink di bulan Ramadhan) βœ…Mereka Yang aktif bersukan βœ…Mereka Yang sering sakit kepala atau migrain
βœ…Anak-anak Yang demam(bila anak demam, mereka akan kurang selera makan) βœ…Sebagai pengganti kepada minuman isotonik Yang berkarbonat dan gula berlebihan

Now Shaklee buat promosi tau.

Jom kekal bertenaga dibulan Ramadhan bersama

Nor Afidah Che Azmi
Shaklee Distributor
017-9422712

#shakleenibongtebal #shakleeparitbuntar #shakleetaiping #shakleemalaysia #fiedashaklee


0

Get Ready Nak Sambut Ramadhan Seisi Keluarga

Dulu kalau nak sambut puasa jer mesti Fida susah hati. Nak makan apa erk nak bagi kekal bertenaga. Sebab Fida kalau puasa mesti tak larat nak buat apa pun.Kalau boleh nak baring je. Opps tu time bujang bolehlah.. ni dah kawin mana boleh buat perangai macam tu dah. Pagi-pagi kena bangun masak sahur lepas tu p kerja lepas tu balik kerja nak masak lagi. Kadang -kadang mai dengan tak larat. main tunjuk-tunjuk jugak kat Bazaar Ramadhan. .
Tipulah kalau Fida x cakap Yang sebenarnya Fida kerap pengsan kalau di bulan puasa. Fida ada masalah paras gula dalam darah Yang rendah. Benda wajib fida setiap pagi adalah minum air manis. yes memang benda wajib. kalau x.. sakit kepala sakanlah.. .
Selain daripada masalah macam Fida. Performance Drink jugak sangat sesuai untuk:-
βœ…Ibu Yang menyusu baby.( Jangan salah sangka. Ia bukan milkbooster tapi energy booster. Bila menyusu memang ibu-ibu akan terasa lapar kan) βœ…Ibu hamil Yang kerap muntah (Bila muntah badan akan jadi lemah dengan performance drink ia mengembalikan tenaga ibu hamil) βœ…Mereka Yang berpuasa (Memang sangat disuggestkan performance drink di bulan Ramadhan) βœ…Mereka Yang aktif bersukan βœ…Mereka Yang sering sakit kepala atau migrain
βœ…Anak-anak Yang demam(bila anak demam, mereka akan kurang selera makan) βœ…Sebagai pengganti kepada minuman isotonik Yang berkarbonat dan gula berlebihan

Now Shaklee buat promosi tau.

Jom kekal bertenaga dibulan Ramadhan bersama

Nor Afidah Che Azmi
Shaklee Distributor
017-9422712

#shakleenibongtebal #shakleeparitbuntar #shakleetaiping #shakleemalaysia #fiedashaklee


0

Get Ready Nak Sambut Ramadhan Seisi Keluarga

Dulu kalau nak sambut puasa jer mesti Fida susah hati. Nak makan apa erk nak bagi kekal bertenaga. Sebab Fida kalau puasa mesti tak larat nak buat apa pun.Kalau boleh nak baring je. Opps tu time bujang bolehlah.. ni dah kawin mana boleh buat perangai macam tu dah. Pagi-pagi kena bangun masak sahur lepas tu p kerja lepas tu balik kerja nak masak lagi. Kadang -kadang mai dengan tak larat. main tunjuk-tunjuk jugak kat Bazaar Ramadhan. .
Tipulah kalau Fida x cakap Yang sebenarnya Fida kerap pengsan kalau di bulan puasa. Fida ada masalah paras gula dalam darah Yang rendah. Benda wajib fida setiap pagi adalah minum air manis. yes memang benda wajib. kalau x.. sakit kepala sakanlah.. .
Selain daripada masalah macam Fida. Performance Drink jugak sangat sesuai untuk:-
βœ…Ibu Yang menyusu baby.( Jangan salah sangka. Ia bukan milkbooster tapi energy booster. Bila menyusu memang ibu-ibu akan terasa lapar kan) βœ…Ibu hamil Yang kerap muntah (Bila muntah badan akan jadi lemah dengan performance drink ia mengembalikan tenaga ibu hamil) βœ…Mereka Yang berpuasa (Memang sangat disuggestkan performance drink di bulan Ramadhan) βœ…Mereka Yang aktif bersukan βœ…Mereka Yang sering sakit kepala atau migrain
βœ…Anak-anak Yang demam(bila anak demam, mereka akan kurang selera makan) βœ…Sebagai pengganti kepada minuman isotonik Yang berkarbonat dan gula berlebihan

Now Shaklee buat promosi tau.

Jom kekal bertenaga dibulan Ramadhan bersama

Nor Afidah Che Azmi
Shaklee Distributor
017-9422712

#shakleenibongtebal #shakleeparitbuntar #shakleetaiping #shakleemalaysia #fiedashaklee


1

Get Ready Nak Sambut Ramadhan Seisi Keluarga

Dulu kalau nak sambut puasa jer mesti Fida susah hati. Nak makan apa erk nak bagi kekal bertenaga. Sebab Fida kalau puasa mesti tak larat nak buat apa pun.Kalau boleh nak baring je. Opps tu time bujang bolehlah.. ni dah kawin mana boleh buat perangai macam tu dah. Pagi-pagi kena bangun masak sahur lepas tu p kerja lepas tu balik kerja nak masak lagi. Kadang -kadang mai dengan tak larat. main tunjuk-tunjuk jugak kat Bazaar Ramadhan. .
Tipulah kalau Fida x cakap Yang sebenarnya Fida kerap pengsan kalau di bulan puasa. Fida ada masalah paras gula dalam darah Yang rendah. Benda wajib fida setiap pagi adalah minum air manis. yes memang benda wajib. kalau x.. sakit kepala sakanlah.. .
Selain daripada masalah macam Fida. Performance Drink jugak sangat sesuai untuk:-
βœ…Ibu Yang menyusu baby.( Jangan salah sangka. Ia bukan milkbooster tapi energy booster. Bila menyusu memang ibu-ibu akan terasa lapar kan) βœ…Ibu hamil Yang kerap muntah (Bila muntah badan akan jadi lemah dengan performance drink ia mengembalikan tenaga ibu hamil) βœ…Mereka Yang berpuasa (Memang sangat disuggestkan performance drink di bulan Ramadhan) βœ…Mereka Yang aktif bersukan βœ…Mereka Yang sering sakit kepala atau migrain
βœ…Anak-anak Yang demam(bila anak demam, mereka akan kurang selera makan) βœ…Sebagai pengganti kepada minuman isotonik Yang berkarbonat dan gula berlebihan

Now Shaklee buat promosi tau. ❀️Beli 2 diskaun 10%
❀️Free Green Bag

Jom kekal bertenaga dibulan Ramadhan bersama

Nor Afidah Che Azmi
Shaklee Distributor
017-9422712

#shakleenibongtebal #shakleeparitbuntar #shakleetaiping #shakleemalaysia #fiedashaklee


0

Get Ready Nak Sambut Ramadhan Seisi Keluarga

Dulu kalau nak sambut puasa jer mesti Fida susah hati. Nak makan apa erk nak bagi kekal bertenaga. Sebab Fida kalau puasa mesti tak larat nak buat apa pun.Kalau boleh nak baring je. Opps tu time bujang bolehlah.. ni dah kawin mana boleh buat perangai macam tu dah. Pagi-pagi kena bangun masak sahur lepas tu p kerja lepas tu balik kerja nak masak lagi. Kadang -kadang mai dengan tak larat. main tunjuk-tunjuk jugak kat Bazaar Ramadhan. .
Tipulah kalau Fida x cakap Yang sebenarnya Fida kerap pengsan kalau di bulan puasa. Fida ada masalah paras gula dalam darah Yang rendah. Benda wajib fida setiap pagi adalah minum air manis. yes memang benda wajib. kalau x.. sakit kepala sakanlah.. .
Selain daripada masalah macam Fida. Performance Drink jugak sangat sesuai untuk:-
βœ…Ibu Yang menyusu baby.( Jangan salah sangka. Ia bukan milkbooster tapi energy booster. Bila menyusu memang ibu-ibu akan terasa lapar kan) βœ…Ibu hamil Yang kerap muntah (Bila muntah badan akan jadi lemah dengan performance drink ia mengembalikan tenaga ibu hamil) βœ…Mereka Yang berpuasa (Memang sangat disuggestkan performance drink di bulan Ramadhan) βœ…Mereka Yang aktif bersukan βœ…Mereka Yang sering sakit kepala atau migrain
βœ…Anak-anak Yang demam(bila anak demam, mereka akan kurang selera makan) βœ…Sebagai pengganti kepada minuman isotonik Yang berkarbonat dan gula berlebihan

Now Shaklee buat promosi tau. ❀️Beli 2 diskaun 10%
❀️Free Green Bag

Jom kekal bertenaga dibulan Ramadhan bersama

Nor Afidah Che Azmi
Shaklee Distributor
017-9422712

#shakleenibongtebal #shakleeparitbuntar #shakleetaiping #shakleemalaysia #fiedashaklee


0

Get Ready Nak Sambut Ramadhan Seisi Keluarga

Dulu kalau nak sambut puasa jer mesti Fida susah hati. Nak makan apa erk nak bagi kekal bertenaga. Sebab Fida kalau puasa mesti tak larat nak buat apa pun.Kalau boleh nak baring je. Opps tu time bujang bolehlah.. ni dah kawin mana boleh buat perangai macam tu dah. Pagi-pagi kena bangun masak sahur lepas tu p kerja lepas tu balik kerja nak masak lagi. Kadang -kadang mai dengan tak larat. main tunjuk-tunjuk jugak kat Bazaar Ramadhan. .
Tipulah kalau Fida x cakap Yang sebenarnya Fida kerap pengsan kalau di bulan puasa. Fida ada masalah paras gula dalam darah Yang rendah. Benda wajib fida setiap pagi adalah minum air manis. yes memang benda wajib. kalau x.. sakit kepala sakanlah.. .
Selain daripada masalah macam Fida. Performance Drink jugak sangat sesuai untuk:-
βœ…Ibu Yang menyusu baby.( Jangan salah sangka. Ia bukan milkbooster tapi energy booster. Bila menyusu memang ibu-ibu akan terasa lapar kan) βœ…Ibu hamil Yang kerap muntah (Bila muntah badan akan jadi lemah dengan performance drink ia mengembalikan tenaga ibu hamil) βœ…Mereka Yang berpuasa (Memang sangat disuggestkan performance drink di bulan Ramadhan) βœ…Mereka Yang aktif bersukan βœ…Mereka Yang sering sakit kepala atau migrain
βœ…Anak-anak Yang demam(bila anak demam, mereka akan kurang selera makan) βœ…Sebagai pengganti kepada minuman isotonik Yang berkarbonat dan gula berlebihan

Now Shaklee buat promosi tau.
Jom kekal bertenaga dibulan Ramadhan bersama

Nor Afidah Che Azmi
Shaklee Distributor
017-9422712

#shakleenibongtebal #shakleeparitbuntar #shakleetaiping #shakleemalaysia #fiedashaklee


0

Promosi Mei is Performance Drink
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
βœ”οΈBuy 2 get discount 10% βœ”οΈFree gift .
Siapakah Yang sesuai mengambil Performance drink ni?
. βœ”οΈIbu hamil Yang muntah teruk(asal minum air je muntah) βœ”οΈMereka Yang berpuasa
βœ”οΈMereka Yang aktif bersukan
βœ”οΈMereka Yang kerap sakit kepala
βœ”οΈMereka Yang selalu kurang sihat
.
Dengan pengambilan Performance drink. Tenaga anda akan berkali ganda dipulihkan. Expcially mereka Yang berpuasa.
Sekaranglah masanya untuk grab performance drink ni. Lepas berbuka.. Boleh kembalikan tenaga badan tau. X la lemau ja bila nak terawih nanti.. Ingin dapatkan perfomance drink? .
Wasap Fida
017-9422712
.
#shakleenibongtebal #shakleeparitbuntar #shakleetaiping #shakleemalaysia #shakleepulaupinang #fiedashaklee


0

Promosi Mei is Performance Drink
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
βœ”οΈBuy 2 get discount 10% βœ”οΈFree gift .
Siapakah Yang sesuai mengambil Performance drink ni?
. βœ”οΈIbu hamil Yang muntah teruk(asal minum air je muntah) βœ”οΈMereka Yang berpuasa
βœ”οΈMereka Yang aktif bersukan
βœ”οΈMereka Yang kerap sakit kepala
βœ”οΈMereka Yang selalu kurang sihat
.
Dengan pengambilan Performance drink. Tenaga anda akan berkali ganda dipulihkan. Expcially mereka Yang berpuasa.
Sekaranglah masanya untuk grab performance drink ni. Lepas berbuka.. Boleh kembalikan tenaga badan tau. X la lemau ja bila nak terawih nanti.. Ingin dapatkan perfomance drink? .
Wasap Fida
017-9422712
.
#shakleenibongtebal #shakleeparitbuntar #shakleetaiping #shakleemalaysia #shakleepulaupinang #fiedashaklee


0

Promosi Mei is Performance Drink
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
βœ”οΈBuy 2 get discount 10% βœ”οΈFree gift .
Siapakah Yang sesuai mengambil Performance drink ni?
. βœ”οΈIbu hamil Yang muntah teruk(asal minum air je muntah) βœ”οΈMereka Yang berpuasa
βœ”οΈMereka Yang aktif bersukan
βœ”οΈMereka Yang kerap sakit kepala
βœ”οΈMereka Yang selalu kurang sihat
.
Dengan pengambilan Performance drink. Tenaga anda akan berkali ganda dipulihkan. Expcially mereka Yang berpuasa.
Sekaranglah masanya untuk grab performance drink ni. Lepas berbuka.. Boleh kembalikan tenaga badan tau. X la lemau ja bila nak terawih nanti.. Ingin dapatkan perfomance drink? .
Wasap Fida
017-9422712
.
#shakleenibongtebal #shakleeparitbuntar #shakleetaiping #shakleemalaysia #shakleepulaupinang #fiedashaklee


0

The end of the page