#figureup

Instagram photos and videos

#figureup#figureupmurah#figureuporiginal#figureupborong#dtrim#dtrimcom#surutayu#jamusurutayu#aurawhite#sexyladylotion#pilcina#auraslim#iamsexylady#kcolly#quputeh#pearlwhiteputihmulusmurah#jamusurutayuori#bestslim#befitgarciniacambogia#sayajualmurah#sayajual#befitkkm#befitgarciniacambogiamurah#befit#pureslim7d

Hashtags #figureup for Instagram

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

๐ŸŒธSLIMMEWHITE๐ŸŒธ
.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ?
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
โœ”๏ธLagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya. ๐Ÿ“ฒWHTSAPP 0195007987.

#princessbvrc #princessbvrcmurah #bvrcprincess #chubbychubby #chubbychubbyweightgainmilk #chubbychubbyweightgainmilkmurah #kakicantiqtea #kakicantiq #slimmingdetoxtea #slimmewhite #slimmewhiteterbaik #slimmewhitemurah #slimmewhitehq #slimmewhitetestimoni #figureup #slimmewhiteoriginal #slimmewhiteberkesan #slimmewhitedualeffect #testimonislimmewhite


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธLEMONEX ADVANCED๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
๐Ÿ’•KELEBIHAN LEMONEX ADVANCE๐Ÿ’•
.
โฉ7x GANDA PEMBAKARAN LEMAK - Lebih berkuasa dari lemonex biasa
.
โฉ 4X GANDA KUASA DETOKS - Membuang Toksin & Racun lebih power dari lemonex biasa
.
โฉ EXTRA BONUS MENCERAHKAN KULIT - Minum je terus boleh cerahkan kulit satu badan disamping kurus, lemonex biasa tiada.
.
โฉ MERAWAT KULIT LEBIH SIHAT - menghilangkan masalah jerawat, parut dan kedutan juga luka.
.
โฉ MENGAWAL NAFSU MAKAN - Senang nak diet dan rasa kurang lapar
.
โฉ TIADA KESAN GEMUK BALIK - Berhenti Lemonex Advance tiada sebabkan berat naik balik.
.
โฉ TENAGA BERTAMBAH - Melancarkan peredaran darah dan sesuai untuk WANITA & LELAKI.
.
YANG PENTING
โœ”๏ธHALAL
โœ”๏ธADA KKM
โœ”๏ธSELAMAT
.
Jom kita ' berlemonex advance '
Selim dapat
Sihat pun dapat
Kulit pun cerah
Happy kan.... Ingat 1 je...
"kalo orang lain boleh..aku pun sure boleh"
.
.
Jom kami bantu anda berjaya kurus dengan Lemonex Advance.
.
Whatsapp 0195007987
.#lemonex #lemonexmurah #lemonexoriginal #elites7 #elites7fatburner #elites7hybridfatburner #slimrich #slimrichmurah #elites7borong #beauteaslim #maxxslim #elites7malaysia #elites7original #lemonexmalaysia #lemonexhq #lemonexborong #lemonexoriginalmurah #lemonexfatburner #figureup #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush
#lemonextract #lemonexborongmurah #lemonexadvance #farhanabeautycare #lemonexadvancemurah #lemonexadvanceborong #lemonexadvancemalaysia


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธEPHYRA PREMIUM๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
Free postage ๐Ÿšš.
KANDUNGAN : 30 sachet ๐Ÿถ
.
โœ”๏ธBoleh terus rasa kesan ketara seawal 3 hari
โœ”๏ธKulit berubah jadi cerah berseri dlm tempoh 7 hari
โœ”๏ธMencerahkan keseluruhan badan
โœ”๏ธJerawat terus kecut dan hilang!
โœ”๏ธParut muka hilang dlm tempoh seminggu
โœ”๏ธKulit jadi lebih licin & gebu
โœ”๏ธTanpa makeup pun nampak glowing dan flawless
โœ”๏ธJeragat makin pudar
โœ”๏ธKulit lebih lembap & kurang berminyak
. โ˜•๏ธ๐ŸดCara-cara ๐ŸŒธ๐ŸŒธminum :-
โžจTuangkan satu sachet Ephyra ke dalam gelas / shaker yg berisi air putih / suam ( elakkan air panas mendidih ) sebanyak 180ml.
โžจKacau / goncang sehingga larut - Sedia untuk diminum!
โžจBoleh juga diminum sejuk atau dicampur bersama susu @ jus untuk rasa lebih sedap!!
.
Dijamin 100% originalโœ…
Ready stockโœ…
Fast Delivery ๐Ÿšš
Stok Memang Lajuโœ…
Laku Kerasโœ…
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-500 7987
.
#ephyrapremium #ephyrapremiummurah #ephyramurah #ephyraoriginal #ephyracollagen #ephyracollagendrink #ephyra #ephyratestimoni #ephyracollagen #ephyraoceanlife #ephyradealers #ephyra2u #ephyraskinbar #ephyraskinbarmurah #comboephyra #tatiskincare #tatiskincaremurah #susukambingkurmamadu #olicandymurah #figureup #dtrimmurah #dtrimoriginal #elites7murah #satinskinz #satinskinzwhitebooster #ephyraskinnano #ephyraskinnanomurah #ephyraskinnanoadvancedrepairserum #ephyraserum #ephyrananoserum


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธMAGIC SLIM WHITE๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
Kebaikan Magic Slim White:-
.
๐Ÿ‘‰ Mencerah dan memutih kulit wajah dan tubuh badan.
๐Ÿ‘‰ Membakar lemak berlebihan di wajah dan badan.
๐Ÿ‘‰ Mencegah jerawat dan jeragat.
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan parut.
๐Ÿ‘‰ Membaiki tona kulit tidak sekata.
๐Ÿ‘‰ Menenambahkan seri di wajah.

9 Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Magic Slim White โœ… Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
โœ… Meningkatkan metabolism tubuh badan.
โœ… Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar.
โœ… Memutih dan mencerahkan tubuh badan dan wajah anda.
โœ… Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI.
โœ… Dibuat 100% dari herba yang terpilih.
โœ… Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan.
โœ… Boleh Diamalkan oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu.
โœ… Boleh diambil Lelaki & Perempuan.

Cara penggunaan:- ๐ŸŽ€ 60 biji tablet
๐ŸŽ€ Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji petang
๐ŸŽ€ Rasa Rasberry yg sedap
.
Whatsapp 0195007987
.
#magicslimwhite #magicslimwhitemurah #magicslimwhiteborong #magicslimwhiteoriginal #lemonexfatburner #figureup #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush
#lemonextract #lemonexborongmurah #lemonexadvance #farhanabeautycare #lemonexadvancemurah #lemonexadvanceborong #lemonexadvancemalaysia


0

๐Ÿ”ฅRED BELLA BODY WASH 3 X EFFECT SLIMMING (NEW) ๐Ÿ”ฅ
.
HARGA :
1- Rm67
2-Rm130
.
RED BELLA WHITENING & 3X CONTOURING BODY WASH kini kembali mengganas dengan kuasa 3x ganda kurus !!! Ya 3x ganda ! Formula upgrade yg lebih efektif !
.

Kaedah paling sempoi untuk kurus
Mandi jur๐Ÿšฟ๐Ÿ›€
.
"BEST guna Red Bella Body Wash ni terutama guna masa dalam pantang luka cepat mengering" - testimoni 1
.
"Jam, cincin, gelang, seluar tang peha dah longgar yakmat.. Tinggal perut sikit lagi.. Hehe... Baru seminggu guna.." - testimoni 2
.
"Kami dah mandi dah.. Tapi terasa seluar longgar.. Selalu pakai atas pusat.. Ni dah 2hari asyik nk londeh je.." - testimoni 3
.
KELEBIHAN RED BELLA BODY WASH :
๐ŸŒน Membantu mendapatkan kontur badan yg ideal dengan 3x ganda kesan yg lebih efektif
๐ŸŒน Buih mandian wangi serta sungguh menyegarkan badan.
๐ŸŒน Membantu mengurangkan parut & masalah tona kulit tidak sekata
๐ŸŒน Mengurangkan hitam di kawasan leher, ketiak & celah peha
Menganjalkan & melembapkan kulit
๐ŸŒน Membantu mencerah juga melangsingkan badan dalam 1 masa.
๐ŸŒน Membantu merawat masalah kulit (gatal, kudis, panau, jerawat).
๐ŸŒน Memecahkan lemak degil / selulit.
๐ŸŒน Membuang angin dan melancarkan peredaran darah (bagus untuk wanita dalam pantang).
.
Dijamin 100% originalโœ…
Money back guaranteeโœ…
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung๐Ÿšš
โœˆ๏ธSabah/Sarawak tmbh rm7
.

Whatapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 .
#truedetox #redbella #redbellamurah #redbellaoriginal #truedetoxmurah #truedetoxoriginal #dtrimcom #figureup #larome #lavamud #dtrim #belvya
#redbellabodywash #redbella #redbellabodywashmurah #redbellamurah #redbellaoriginal #redbellabodywashoriginal #redbellabodywashmalaysia #redbellabodywash3xeffectslimming #redbellabodywashslimming #mandibolehkurus #sabunmandi


1

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅFIGURE UP ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŽ‰ SALE SALE . MURAH TAPI ORI.
.
HARGA ๐Ÿ’ฐsale :
1- Rm25
2- Rm45
5- Rm90
. โžก๏ธboleh borong utk hrg yg lebih murah(min 10) .
โžก๏ธ KAPSUL DIET YG MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN. (Brgntg pd metabolism individu)
.โžก๏ธ dapatkan yg original.
.

KELEBIHAN : โœ… HALAL
โœ… 100 Herba%
โœ… Boleh diamalkan ketika period
โœ… Ibu yang menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas)
โœ… Mengandung tidak dibenarkan
โœ… Tiada pantang larang dlm pemakanan .
CARA PENGAMBILAN โžก๏ธ AMBIL FIGURE UP 1 KAPSUL SEBELUM SARAPAN DAN MINUM SEGELAS AIR PUTIH.
.
KANDUNGAN๐Ÿ’Š :
Maltodextrin, Garcinia Cambogia, Green Tea Extract, Citrus Aurantium, Alor Vera.
.
Dijamin 100% originalโœ…
Money back guaranteeโœ…
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung๐Ÿšš
โœˆ๏ธSabah/Sarawak tmbh rm5
.

To order Whatapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196

#provencaps #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #garciniaburner #garciniaburnermurah #laromeslimmingserum #laromeslimmingserummurah
#satinskinzpremium #dtrimcom #izeara6inchserum #izearamurah #belvyaoriginal #izeara #surutayu #surutayumurah #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #figureuprm25


0

๐Ÿ”ฅPROVEN CAPS.๐Ÿ”ฅ
.
Harga sale :
.
1 - Rm50
2- Rm95
5- Rm225
.

Cepat2 sebelum kehabisan stok.
.
KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS :
1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.
7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak.
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.
1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita.
. โ—† CARA PENGAMBILANโ—†
1.- 1biji sehari sebelum sarapan
. - masalah gastrik - 1biji sehari selepas sarapan.
2. Minum air kosong sekurang2nya 2 liter sehari.
3. Time period tak de masalah untuk mkn proven
4. Tiada cirit birit tapi pembuangan lebih senang dan tiada sembelit.. 5. Sekiranya pening masa permulaan pengambilan proven.. hanya perlu minum air manis atau hisap gula2 .. 6. Tak perlu menahan lapar.
.

Dijamin 100% originalโœ…
Money back guaranteeโœ…
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung๐Ÿšš
โœˆ๏ธSabah/Sarawak tmbh rm5

Mcm mne nk order ? Sng je. Wasap rara cpt ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 .

#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #garciniaburner #garciniaburnermurah #laromeslimmingserum #dtrimcom #dtrimcomoriginal #rarabeautyshopp #figureup #izearabodytalk #larome #ubatkurus #belvyaoriginal #izeara #proven #provencaps #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencap #pureslim7d #surutayu #surutayumurah #dtrimcommurah #dtrimcomoriginal #olicandy #dianzvitamin #satinskinzpremium


0

FIGURE UP
RM 23 exclude postage
Add pos rm 8sm/rm 12ss
WHATSAPP 0175900476

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธJUZFIT TEATOX ๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
HARGA :

1-RM50
2-Rm95
.
Juzfit Teatox. 14days Detox. Merupakan Produk Tea yang manfaat untuk detoks yang mudah dan pantas๐Ÿ”ฅKandungan yang digunakan ia juga selamat dan semulajadi.
.
Apa yang ada didalam kandungan Juzfit Teatox ni ?
.
๐ŸƒGreen Tea
.
-Membantu dalam proses pembuangan toksin dalam badan yang membantu untuk mengurangkan berat badan.
.
๐ŸƒGarcinia Cambogia
.
-Membakar dan menghalang pembentukan lemak serta dapat mengawal selera makan.
.
๐ŸƒChrysanthemum
.
-Melancarkan perjalanan saluran darah serta membantu merendahkan paras kolestrol yang tinggi.
-Mengurangkan masalah tekanan darah tinggi.
.
๐ŸƒFolium Cassia Angustifolia
-Menurunkan kolestrol dan lemak dalam tubuh serta dapat membersihkan kotoran pada usus kecil dan besar.
.
Rangkuman 4 Kandungan Utama ini menjadikan Juzfit TeaTox detoks yang amat diperlukan anda yang mahu kesannya dalam tempoh 7 hari sahaja.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-500 7987
.
#figureup #figureupmurah #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #gcxfactor #gcxfactormurah #farhanabeautycare #gcxfactororiginal #gcxfactorfatburner #juzfitteatox #juzfitteatox14days #juzfitteatoxmurah #gcmaxoriginal #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitness #juzfithq #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxborong #lemonex #qurose #qurosemurah #quroseborong #qurosemalaysia #quroselimitededition


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธRED BELLA BODYWASH๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
โœ…๐Ÿ‘๐ŸปKELEBIHAN RED BELLA BODY WASH - Buih mandian yang sungguh menyegarkan badan!
- Membantu mencerah juga melangsingkan badan dalam 1 masa
- Membantu merawat masalah kulit (gatal, kudis, panau, jerawat)
- Memecahkan lemak degil / selulit
- Membuang angin dan melancarkan peredaran darah (bagus untuk wanita dalam pantang)
- Badan terasa ringan dan mampu meredakan tekanan / stress
- Menganjal dan mengekalkan kelembapan semulajadi kulit
- Membantu menghilangkan parut
- Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
- Menghilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah paha
- Mengurangkan kesan regangan / strechmark serta tumit kaki pecah2 .
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-500 7987
.
#gelamani #gelamanimurah #gelamanioriginal #gelamanisakitlutut #gelamaniborong #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #figureuporiginalmurah #gellututamani #farhanabeautycare #dianzvitamin #redbella #redbellabodywash #redbellamurah #redbellabodywashmurah #redbellabodywashoriginal #redbellabodywashslimming #redbellawashmurah #redbellaoriginal #sabunbumebime #sabunbumebimemurah #sabunbumebimemalaysia #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymattelipstik #dyxycosmetics


0

Sms @ WhatssAp www.wasap.my/60197233470
.
.
= RM35 SM RM40 SS

BE FIT GARCINIA CAMBOGIA โ€ข
โ€ข
FREE POSTAGE
โ€ข
BE FIT GARCINIA CAMBOGIA BY FAZZ BEAUTY

Fungsi/kelebihan/manfaat/kebaikan Be Fit : โœ”๏ธKesan KETARA seawal 1 minggu โœ”๏ธMenghentikan selera makan โœ”๏ธMenyekat pertambahan berat badan โœ”๏ธMembaiki sustem penghadaman โœ”๏ธMembakar lemak dengan pantas secara semulajadi โœ”๏ธTiada kesan sampingan yang memudaratkan โœ”๏ธMenghalang pembentukan lemak berlebihan โœ”๏ธMeningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak โœ”๏ธMembuang toksin dalam badan โœ”๏ธTiada masalah kulit menggelebeh โœ”๏ธTanpa perlu bersenam โœ”๏ธ Membantu mengekalkan berat badan secara sihat

#sayajualmurah
#sayajual #bazar #murah #befitkkm #befitkkmmurah#befit #befitmalaysia #befitgarciniacambogia #befitgarciniacambogia #figureup #pureslim7d #befitgarciniacambogiamurah #befitgarciniacambogiamalaysia
#bazarpaknil
#bazaronline
#bazaronlinemalaysia
#visitmyigmalaysia
#visitmyig #sabah #sarawak
#likeforlike #followforfollow #followmyig #igshope #igshopmalaysia
#likeforfollow #lokalahmy
#likemypics #lokalah


0

Sms @ WhatssAp www.wasap.my/60197233470
.
.
= RM75 SM RM80 SS โ€ข
โ€ข
FREE POSTAGE
โ€ข
BODY CREAM - COCO S
Slimming Drink
.
Kelebihan #BodyDreamCocoS :-
.
๐Ÿ“ Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
๐Ÿ“ Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
๐Ÿ“ Mengecilkan perut yang boroi
๐Ÿ“ Boleh diamalkan lelaki dan wanita
๐Ÿ“ Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
๐Ÿ“ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
๐Ÿ“ Berperisa coklat yang sedap.
๐Ÿ“ Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
๐Ÿ“ Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
.
CARA PENGAMBILAN BODY CREAM COCO S
.
Bagi Yang Mengalami Masalah Tekanan Darah Tinggi :
โ–ถ๏ธโ–ท Bancuh Body Dream Coco S dengan 150ml air suam dan minum
SEBELUM sarapan pagi.
**Boleh dibancuh menggunakan air suam / sejuk

Bagi Yang Mengalami Masalah Tekanan Darah Rendah :
โ–ถ๏ธโ–ท Bancuh SEPARUH sachet (10g) Body Dream Coco S dengan 150ml air
suam dan minum SELEPAS sarapan pagi.
**Boleh dibancuh menggunakan air suam / sejuk

Bagi Yang Mengalami Masalah Gastrik :
โ–ถ๏ธโ–ท Bancuh Body Dream Coco S dengan 150ml air suam dan minum
SELEPAS sarapan pagi yang berat.
**Boleh dibancuh menggunakan air suam / sejuk
.
.
#magicslimwhitekuantan #magicslimwhite
#sayajualmurah
#sayajual #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #murah #befitkkm #befitkkmmurah#befit #befitmalaysia #befitgarciniacambogia #befitgarciniacambogia #figureup #pureslim7d #befitgarciniacambogiamurah #befitgarciniacambogiamalaysia
#bazaronlinemalaysia
#visitmyigmalaysia
#visitmyig #sabah #sarawak
#likeforlike #followmyig #igshope #igshopmalaysia #lokalahmy
#likemypics #lokalah


0

Sms @ WhatssAp www.wasap.my/60197233470
.
.
= RM27 SM RM32 SS โ€ข
โ€ข
FREE POSTAGE
โ€ข
kelebihan Magic Slim White .
โœ”๏ธMembakar lemak dan kalori 6kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
โœ”๏ธMeningkatkan metabolism tubuh badan
โœ”๏ธMengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar
โœ”๏ธMemutih dan mencerahkan tubuh badan dan wajah anda
โœ”๏ธMenghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI
โœ”๏ธDibuat 100% dari herba yang terpilih
โœ”๏ธTidak mempunyai apa-apa kesan sampingan
โœ”๏ธBoleh Diamalkan oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu
.
.
#magicslimwhitekuantan #magicslimwhite
#sayajualmurah
#sayajual #bazar #murah #befitkkm #befitkkmmurah#befit #befitmalaysia #befitgarciniacambogia #befitgarciniacambogia #figureup #pureslim7d #befitgarciniacambogiamurah #befitgarciniacambogiamalaysia
#bazarpaknil
#bazaronline
#bazaronlinemalaysia
#visitmyigmalaysia
#visitmyig #sabah #sarawak
#likeforlike #followmyig #igshope #igshopmalaysia #lokalahmy
#likemypics #lokalah


0

๐ŸŒพZOFEA BEAUTY SECRET๐ŸŒพ
.
โœจโœ…KEISTIMEWAAN ZOFEA BEAUTY SECRET :
โœ”๏ธ Menaikkan, menegang, menganjal dan memadatkan semula payudara yang kendur dan jatuh
โœ”๏ธ Mengatasi masalah payudara besar sebelah agar dua2 jadi seimbang
โœ”๏ธ Mencantikkan payudara leper supaya lebih kencang dan montok
โœ”๏ธ Membesarkan saiz payudara yang kecil, dari CUP A ke CUP D
โœ”๏ธ Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
โœ”๏ธ Mengetatkan otot MISS V dan menghapuskan masalah keputihan
โœ”๏ธ Menghilangkan bau badan juga bau yang tidak menyenangkan pada MISS V
โœ”๏ธ Menghasilkan pelincir untuk mengurangkan kesakitan semasa "bersama"
โœ”๏ธ Meningkatkan keinginan seksual dan nafsu isteri untuk bersama suami
โœ”๏ธ Mengatasi masalah dalaman dan menstabilkan hormon wanita.
.WHTSAPP 0193851102
.
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same dayโ™ก

#inayah #inayahadvanced #inayahadvancedmurah #figureup #figureupmurah #babiesblinkgold #babiesblinkgoldmurah #moizvitamin #moizvitaminmurah #mavellousxlitetruedetox #truedetox #truedetoxyogurtstrawberry #gelamani #gelamanimurah #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted
#zofeabeautysecret #zofeabeautysecretmurah #zofeabeautysecretoriginal


0

FIGURE UP .
FUNGSI
โœ… Menghalang pembentukan lemak baru
โœ… Menurunkan berat badan.
โœ… Mengawal selera makan.
โœ”๏ธ Mengurangkan kolesterol.
โœ”๏ธ Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.
โœ”๏ธ Meningkatkan kadar metabolisma.
โœ… Membantu sistem pencernaan.
โœ… Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak
.
.
๐Ÿ‘‰ HARGA RM23.00 SAHJA
.
๐Ÿ“ฎ ADD-POSTAGE CAJ RM7SM / RM11SS
.
โ˜Ž๏ธ WS 014-3725670 TO ORDER๐Ÿ˜
.
.
#promo #igmalaysia #sayajual #sayajualmurah #figureup #figureupori #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #figureupterbaik #sayapakaisayajual #kurus #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #bazaarpaknil #bazaaronline #hargastudent #uitmkacak #uitm #bazaarinsta


4

FIGURE UP .
FUNGSI
โœ… Menghalang pembentukan lemak baru
โœ… Menurunkan berat badan.
โœ… Mengawal selera makan.
โœ”๏ธ Mengurangkan kolesterol.
โœ”๏ธ Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.
โœ”๏ธ Meningkatkan kadar metabolisma.
โœ… Membantu sistem pencernaan.
โœ… Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak
.
.
๐Ÿ‘‰ HARGA RM23.00 SAHJA
.
๐Ÿ“ฎ ADD-POSTAGE CAJ RM7SM / RM11SS
.
โ˜Ž๏ธ WS 014-3725670 TO ORDER๐Ÿ˜
.
.
#promo #igmalaysia #sayajual #sayajualmurah #figureup #figureupori #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #figureupterbaik #sayapakaisayajual #kurus #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #bazaarpaknil #bazaaronline #hargastudent #uitmkacak #uitm #bazaarinsta


4

Be fit garcinia cambogia
Rm48

Be fit kkm
Rm50

Order
Klik link Alexsa Beauty
www.wasap.my/60105435098
KESAN & KEBAIKAN BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA : - Membantu mengawal selera makan
- Membuatkan badan tahan lapar, kenyang sampai ke petang
- Membaiki sistem penghadaman
- Menurunkan berat badan secara selamat
- Mengempiskan perut buncit
- Tiada kesan sampingan yang memudaratkan
- Menghalang pembentukan lemak berlebihan
- Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu membakar lemak secara semulajadi
- Membuang toksin dalam badan (detox)
- Tiada masalah kulit menggelebeh
- Badan terasa lebih ringan, cergas bertenaga
- Mengekalkan berat badan idea

#beautyholicshops
#befitkkm
#befit #befitmalaysia #befitgarciniacambogia#figureup #pureslim7d #slimrichbotanicalslimming#acaiberrymurah #myslimmingherbal#izearabodytalk #dzgarciniaherbalplus#befitsgarciniacambogia#befitgarciniacambogiamurah#befitgarciniacambogiamalaysia#dzgarniciaherbalplusmurah #garciniaburner#garciniaburnermurah #garciniacambogiabefit#pureslimmurah #pureslim7dmurah #jamusurutayu#maxxslim7 #maxxslimmurah
#maxxslim7originalterengganu


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP
RM 23 exclude postage
Add pos rm 8sm/rm 12ss
WHATSAPP 0175900476

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP .
FUNGSI
โœ… Menghalang pembentukan lemak baru
โœ… Menurunkan berat badan.
โœ… Mengawal selera makan.
โœ”๏ธ Mengurangkan kolesterol.
โœ”๏ธ Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.
โœ”๏ธ Meningkatkan kadar metabolisma.
โœ… Membantu sistem pencernaan.
โœ… Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak
.
.
๐Ÿ‘‰ HARGA RM23.00 SAHJA
.
๐Ÿ“ฎ ADD-POSTAGE CAJ RM7SM / RM11SS
.
โ˜Ž๏ธ WS 014-3725670 TO ORDER๐Ÿ˜
.
.
#promo #igmalaysia #sayajual #sayajualmurah #figureup #figureupori #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #figureupterbaik #sayapakaisayajual #kurus #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #bazaarpaknil #bazaaronline #hargastudent #uitmkacak #uitm #bazaarinsta


6

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP
RM 23 exclude postage
Add pos rm 8sm/rm 12ss
WHATSAPP 0175900476

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

๐ŸŒธSLIMMEWHITE๐ŸŒธ
.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ?
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
โœ”๏ธLagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya. ๐Ÿ“ฒWHTSAPP 0195007987.

#princessbvrc #princessbvrcmurah #bvrcprincess #chubbychubby #chubbychubbyweightgainmilk #chubbychubbyweightgainmilkmurah #kakicantiqtea #kakicantiq #slimmingdetoxtea #slimmewhite #slimmewhiteterbaik #slimmewhitemurah #slimmewhitehq #slimmewhitetestimoni #figureup #slimmewhiteoriginal #slimmewhiteberkesan #slimmewhitedualeffect #testimonislimmewhite


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธPURETOX ES MIST by ADILLA AZIZAN๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
BENEFIT OF KEY INGREDIENT :
1. Witch Hazel : Soothing and mildly astringent. This natural astringent can help control it by reducing inflammation and decreasing oil and redness.
2. Rose Water : Anti-oxidant agent.
3. Allantoin : Akin conditioning agent.
4. Panthenol (Pro Vitamin B) : Act as deep penetrating moisturizer that improves the appearance of skin, stimulates epithelisation.
5. Chamomile Extract : Tonic and decongestant products for sensitive skin.
6. Epsom Salt : Great for exfoliation the skin, preventing wrinkles, and soothing out rough patches. It also helps to get rid of acne.
7. HA : Make skin more moisture and provides less trans-epidermal water loss, keep the skin beautiful and healthy.
8. Cucumber Extract : Toning, refreshing and lenitive. Designed to protect the skin from chaps, dryness and irritation caused by external agents.
9. Aloe Vera Gel : Moisturizes and soothes the skin without giving it a greasy feel. So itโ€™s perfect for anyone with an oily skin complexion.
10. Tocopheryl Acetate (Vit E) : Anti-oxidant agent.
11. Centella Asiatica Extract (Pegaga) : Anti-aging.
12. Lactic Acid : Helps reduce acne breakouts and the appearance of wrinkles and other signs of aging.
.
Whatsapp 0195007987
.
#puretoxesmist #puretoxesmistbyadillaazizan #puretoxesmistmurah #puretoxesmistoriginal #puretoxesmistborong #puretoxesmistadillaazizan #puretoxesmistjohor #slimmewhite #slimmewhiteterbaik #slimmewhitemurah #slimmewhitehq #slimmewhitetestimoni #figureup #slimmewhiteoriginal #slimmewhiteberkesan #slimmewhitedualeffect #testimonislimmewhite #perfumeparadisemurah #perfumeparadiseoriginal #perfumeparadiseexclusivemurah #perfumeparadiseexclusive #perfumeparadisexmuabellaz


0

๐Ÿ’š๐Ÿ’šKOPI HIJAU ALANA PREMIUM๐Ÿ’š๐Ÿ’š
.
Resepi terbaru untuk mendapatkan berat badan ideal!
Gabungan 'Organic Green Coffee' bersama Chia Seed nyata memberikan impak ketara!
Ditambah pula dengan kebaikan Susu Kambing & Habbatus sauda yang kaya zat, vitamin juga mineral, pastinya memberikan lebih banyak manfaat untuk kesihatan badan kita!
Jom try secawan Kopi Hijau Alana hari ini! .
KHASIAT & KEBAIKAN ALANA KOPI HIJAU :
.
โ˜† Menstabilkan tekanan darah
โ˜† Membakar lemak berlebihan dengan cepat
โ˜† Meningkatkan metabolisma tubuh
โ˜† Badan lebih segar, cergas bertenaga
โ˜† Mengenyangkan, kawal selera makan
โ˜† Tinggi antioksidan untuk Awet muda
โ˜† Membuang toksin dalam badan
โ˜† Melancarkan sistem penghadaman
โ˜† Sesuai untuk lelaki dan wanita
CARA PENGAMBILAN ALANA KOPI HIJAU : - Bancuh 1 sachet dalam secawan air panas.
- Minum pagi sebelum sarapan. *_ISIAN KANDUNGAN : 15 SACHET / BOX_*
.borong / dropship
whtsapp 0193851102

#auramenturbo #dtrim #figureup #ephyra #ephyrapremium #satinskinz #heightup #iope #dropship #dropshipmurah #dropshipneeded #dropshipdiperlukan
#lerve #lervematte #lervemattedatinalyah #lervemattebydatinalyah #lervelipstick
#kopialana #kopihijaualana #kopihijaualanaborong #kopihijaualanaborongmurah #maysaracollection #kopihijaualanapremium #kopihijaualanapremiummurah #kopihijaualanapremiumoriginal #kopihijaualanapremiumborong


2

Be fit garcinia
Order
Klik link Alexsa Beauty
www.wasap.my/60105435098
Ready stok
.
KESAN & KEBAIKAN BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA : - Membantu mengawal selera makan
- Membuatkan badan tahan lapar, kenyang sampai ke petang
- Membaiki sistem penghadaman
- Menurunkan berat badan secara selamat
- Mengempiskan perut buncit
- Tiada kesan sampingan yang memudaratkan
- Menghalang pembentukan lemak berlebihan
- Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu membakar lemak secara semulajadi
- Membuang toksin dalam badan (detox)
- Tiada masalah kulit menggelebeh
- Badan terasa lebih ringan, cergas bertenaga
- Mengekalkan berat badan idea

#befitkkm
#befit #befitmalaysia #befitgarciniacambogia#figureup #pureslim7d #slimrichbotanicalslimming#acaiberrymurah #myslimmingherbal#izearabodytalk #dzgarciniaherbalplus#befitsgarciniacambogia#befitgarciniacambogiamurah#befitgarciniacambogiamalaysia#dzgarniciaherbalplusmurah #garciniaburner#garciniaburnermurah #garciniacambogiabefit#pureslimmurah #pureslim7dmurah #jamusurutayu#maxxslim7 #maxxslimmurah
#maxxslim7ori


2

GC X FACTOR
.
RM 45 SM / RM 50 SS
FREE POST !
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 01125518824
*OR CLICK LINK AT BIO (LINK TERUS KE WS TANPA PERLU SAVE NUMBER)*
.
Di penuhi dgn Nutrien2 yg baik utk bdn kita. So anda tak payah Pening2 dah setiap hari. Hirup2 anda Sihat, Kurus & Cantik
๐Ÿ”นLULUS KKM | HALAL
๐Ÿ”นPATI PEMBAKAR LEMAK, POWER DETOX, PENCERAHAN KULIT, TENAGA KUAT & KESIHATAN BADAN DALAM SATU BOTOL !!
.
Paling Best ๐Ÿ™…
Tak perlu gigih ke gym๐Ÿ™…
Tak perlu senaman๐Ÿ™…
Tak perlu berpantang๐Ÿ™…
Tak perlu susah payah diet
.
Kelebihan GC X FACTOR :
โœ”๏ธ Membakar lemak degil dengan pantas
โœ”๏ธ Menghalang pembentukan lemak baru
โœ”๏ธ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
โœ”๏ธ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
โœ”๏ธ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
โœ”๏ธ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
โœ”๏ธ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
โœ”๏ธ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
โœ”๏ธ Membantu mencantikkan kulit
โœ”๏ธ Memutih dan menggebukan seluruh badan
โœ”๏ธ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
โœ”๏ธ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
โœ”๏ธ Mengurangkan selera makan
โœ”๏ธ Meningkatkan metabolisma badan.
.
#gcx #gcxfactortestimoni #gcxfactorโ„ข๏ธ #gcxfactor #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactororiginal #gcxfactorfatburner #gcxfactormalaysia #nakkurus #ubatkurusoriginal #ubatkuruspalingberkesan #gcxfactormurah #gcxfactorfatburnermurah #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #greentea #befit #befitkkm #befitgarciniacambogiamurah #figureup #bestslimoriginalmurah #gfsbeauty


1

GC X FACTOR
.
RM 45 SM / RM 50 SS
FREE POST !
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 01125518824
*OR CLICK LINK AT BIO (LINK TERUS KE WS TANPA PERLU SAVE NUMBER)*
.
Di penuhi dgn Nutrien2 yg baik utk bdn kita. So anda tak payah Pening2 dah setiap hari. Hirup2 anda Sihat, Kurus & Cantik
๐Ÿ”นLULUS KKM | HALAL
๐Ÿ”นPATI PEMBAKAR LEMAK, POWER DETOX, PENCERAHAN KULIT, TENAGA KUAT & KESIHATAN BADAN DALAM SATU BOTOL !!
.
Paling Best ๐Ÿ™…
Tak perlu gigih ke gym๐Ÿ™…
Tak perlu senaman๐Ÿ™…
Tak perlu berpantang๐Ÿ™…
Tak perlu susah payah diet
.
Kelebihan GC X FACTOR :
โœ”๏ธ Membakar lemak degil dengan pantas
โœ”๏ธ Menghalang pembentukan lemak baru
โœ”๏ธ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
โœ”๏ธ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
โœ”๏ธ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
โœ”๏ธ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
โœ”๏ธ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
โœ”๏ธ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
โœ”๏ธ Membantu mencantikkan kulit
โœ”๏ธ Memutih dan menggebukan seluruh badan
โœ”๏ธ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
โœ”๏ธ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
โœ”๏ธ Mengurangkan selera makan
โœ”๏ธ Meningkatkan metabolisma badan.
.
#gcx #gcxfactortestimoni #gcxfactorโ„ข๏ธ #gcxfactor #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactororiginal #gcxfactorfatburner #gcxfactormalaysia #nakkurus #ubatkurusoriginal #ubatkuruspalingberkesan #gcxfactormurah #gcxfactorfatburnermurah #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #greentea #befit #befitkkm #befitgarciniacambogiamurah #figureup #bestslimoriginalmurah #gfsbeauty


1

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP .
FUNGSI
โœ… Menghalang pembentukan lemak baru
โœ… Menurunkan berat badan.
โœ… Mengawal selera makan.
โœ”๏ธ Mengurangkan kolesterol.
โœ”๏ธ Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.
โœ”๏ธ Meningkatkan kadar metabolisma.
โœ… Membantu sistem pencernaan.
โœ… Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak
.
.
๐Ÿ‘‰ HARGA RM23.00 SAHJA
.
๐Ÿ“ฎ ADD-POSTAGE CAJ RM7SM / RM11SS
.
โ˜Ž๏ธ WS 014-3725670 TO ORDER๐Ÿ˜
.
.
#promo #igmalaysia #sayajual #sayajualmurah #figureup #figureupori #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #figureupterbaik #sayapakaisayajual #kurus #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #bazaarpaknil #bazaaronline #hargastudent #uitmkacak #uitm #bazaarinsta


2

Kurus & Langsing tanpa diet yang melampau. Kesan seawal 7 Hari ๐Ÿ˜
.
โœ…Original figure-up 1 botol hanya RM30.00
.
โœ…Tiada kesan sampingan, 100% dijamin ORIGINAL & HALAL. (figure-up kami Original HQ)
.
โœ…Sedikit info ; Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut.
.
โœ…Tidak perlu diet yg melampau kerana Figure-up berfungsi utk mengawal selera makan anda.
.
โœ…Ia diadun sempurna dengan pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan.
.
โœ…Cuba sekarang & rasai perubahan kesan seawal 7 Hari๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
โœ…PM kami 014-5110001 (trusted seller)
.
#figureup #figureupmurah #figureupborong #figureuporiginal #slimingdiet #kuruscepat #kurussihat #langsingherbal #suplimentpalingmujarab #herbaldiet #slimingproduct


2

Kurus & Langsing tanpa diet yang melampau. Kesan seawal 7 Hari ๐Ÿ˜
.
โœ…Original figure-up 1 botol hanya RM30.00
.
โœ…Tiada kesan sampingan, 100% dijamin ORIGINAL & HALAL. (figure-up kami Original HQ)
.
โœ…Sedikit info ; Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut.
.
โœ…Tidak perlu diet yg melampau kerana Figure-up berfungsi utk mengawal selera makan anda.
.
โœ…Ia diadun sempurna dengan pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan.
.
โœ…Cuba sekarang & rasai perubahan kesan seawal 7 Hari๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
โœ…PM kami 014-5110001 (trusted seller)
.
#figureup #figureupmurah #figureupborong #figureuporiginal #slimingdiet #kuruscepat #kurussihat #langsingherbal #suplimentpalingmujarab #herbaldiet #slimingproduct


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


1

๐ŸŒธSLIMMEWHITE๐ŸŒธ
.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ?
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
โœ”๏ธLagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya. ๐Ÿ“ฒWHTSAPP 0195007987.

#princessbvrc #princessbvrcmurah #bvrcprincess #chubbychubby #chubbychubbyweightgainmilk #chubbychubbyweightgainmilkmurah #kakicantiqtea #kakicantiq #slimmingdetoxtea #slimmewhite #slimmewhiteterbaik #slimmewhitemurah #slimmewhitehq #slimmewhitetestimoni #figureup #slimmewhiteoriginal #slimmewhiteberkesan #slimmewhitedualeffect #testimonislimmewhite


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP .
FUNGSI
โœ… Menghalang pembentukan lemak baru
โœ… Menurunkan berat badan.
โœ… Mengawal selera makan.
โœ”๏ธ Mengurangkan kolesterol.
โœ”๏ธ Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.
โœ”๏ธ Meningkatkan kadar metabolisma.
โœ… Membantu sistem pencernaan.
โœ… Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak
.
.
๐Ÿ‘‰ HARGA RM23.00 SAHJA
.
๐Ÿ“ฎ ADD-POSTAGE CAJ RM7SM / RM11SS
.
โ˜Ž๏ธ WS 014-3725670 TO ORDER๐Ÿ˜
.
.
#promo #igmalaysia #sayajual #sayajualmurah #figureup #figureupori #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #figureupterbaik #sayapakaisayajual #kurus #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #bazaarpaknil #bazaaronline #hargastudent #uitmkacak #uitm #bazaarinsta


1

FIGURE UP
.
RM 20 SM / RM 25 SS
FREE POST !
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 01125518824
.
Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini.Mudah dan berkesan.Hanya dengan mengambil 1 biji capsul sebelum sarapan pagi setiap hari dan minum segelas air putih.Makan seperti biasa tanpa perlu berlapar atau mengikut jadual. Tidak perlu berdiet. Hanya perlu banyakkan minum air putih. .
Hasil dijamin dapat dilihat selepas 5 hari pengambilan!
* Semestinya 100% HALAL
* 100 % Herba tanpa sebarang bahan kimia
* Boleh diamalkan ketika datang bulan.
* Boleh diambil oleh ibu yang sedang menyusu (Anak 7 bulan ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dalam pemakanan.
.
#figureup #figureupmurah
#ffsbeauty
#figureuporiginal #figureupborong #figureuprm20freepost #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #auraslimshake #befitkkmcambogiamurah #befitkkm #figureuporiginalmurah


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


1

FIGURE UP
RM 23 exclude postage
Add pos rm 8sm/rm 12ss
WHATSAPP 0175900476

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


1

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


1

FIGURE UP
RM 23 exclude postage
Add pos rm 8sm/rm 12ss
WHATSAPP 0175900476

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


1

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


1

๐Ÿ’š๐Ÿ’šKOPI HIJAU ALANA PREMIUM๐Ÿ’š๐Ÿ’š
.
Resepi terbaru untuk mendapatkan berat badan ideal!
Gabungan 'Organic Green Coffee' bersama Chia Seed nyata memberikan impak ketara!
Ditambah pula dengan kebaikan Susu Kambing & Habbatus sauda yang kaya zat, vitamin juga mineral, pastinya memberikan lebih banyak manfaat untuk kesihatan badan kita!
Jom try secawan Kopi Hijau Alana hari ini! .
KHASIAT & KEBAIKAN ALANA KOPI HIJAU :
.
โ˜† Menstabilkan tekanan darah
โ˜† Membakar lemak berlebihan dengan cepat
โ˜† Meningkatkan metabolisma tubuh
โ˜† Badan lebih segar, cergas bertenaga
โ˜† Mengenyangkan, kawal selera makan
โ˜† Tinggi antioksidan untuk Awet muda
โ˜† Membuang toksin dalam badan
โ˜† Melancarkan sistem penghadaman
โ˜† Sesuai untuk lelaki dan wanita
CARA PENGAMBILAN ALANA KOPI HIJAU : - Bancuh 1 sachet dalam secawan air panas.
- Minum pagi sebelum sarapan. *_ISIAN KANDUNGAN : 15 SACHET / BOX_*
.borong / dropship
whtsapp 0193851102

#auramenturbo #dtrim #figureup #ephyra #ephyrapremium #satinskinz #heightup #iope #dropship #dropshipmurah #dropshipneeded #dropshipdiperlukan
#lerve #lervematte #lervemattedatinalyah #lervemattebydatinalyah #lervelipstick
#kopialana #kopihijaualana #kopihijaualanaborong #kopihijaualanaborongmurah #maysaracollection #kopihijaualanapremium #kopihijaualanapremiummurah #kopihijaualanapremiumoriginal #kopihijaualanapremiumborong


2

Rm85sm/90ssFREE POS
DIANZ VITAMIN NEW PACK
01119824423

Apa ciri2 baru pada Dianz Vitamin ni??๐Ÿค”๐Ÿค”
๐Ÿ’œdianz vitamin 2017 + extra ascorbic acid dan gluta tanpa pearl
๐Ÿ’œpenutup berwarna soft purple ( tulisan timbul hisaphisapteruscantik )
๐Ÿ’œbotol berbentuk D ( dark purple )
๐Ÿ’œmeditag kkm
๐Ÿ’œhologram dianz di belakang botol ( berwarna kelabu )
๐Ÿ’œtulisan timbul di kiri dan kanan ( dianz / dian vit c & e )
๐Ÿ’œbawah botol ( tulisan timbul dl 4090 )
semua ni fungsi2 keselamatan untuk elak kan di clon insha Allah โœŒ๐Ÿผ
Lawa tak botol baru ni?? Tengok botol je pon dah lawa, kalau uolls makan, uolls pon lawa..ehh? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜œ
========================= .
.

#nanolightenercream #nanolightenercreammurah #nanolightenercreambydian #dianznanolightenercreamoriginal #dianznanolightenercream #dianzvitamin #dianzvit #fbc #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminc #floralmask #floralmaskmurah #floralmaskdianz #dianzvitaminfloralmask #olicandy #olicandymurah #figureup #figureupmurah #babiesblinkgold #babiesblinkgoldmurah #manjasireh #magicjelly ๎€ˆ: @jane_house_of_beauty #photogrid @photogridorg


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

๐Ÿ’FIGURE UP๐Ÿ’
.
FIGURE UP adalah produk pelangsingan 100% herba๐ŸŒฟ๐Ÿ€๐ŸŒฑ
๐Ÿ™…Tiada SIBURTAMINE
๐Ÿ™…Tiada pantang larang semasa pengambilannya
๐Ÿ™…Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya
โœ”๏ธHalal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.
.
FIGURE UP membantu anda :
๐ŸŒน Menghalang pembentukan lemak
๐ŸŒน Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak
๐ŸŒน Menurunkan berat badan
๐ŸŒน Mengawal selera makan
๐ŸŒน Mengurangkan kolesterol
๐ŸŒน Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
๐ŸŒน Meningkatkan kadar metabolisma
๐ŸŒน Membantu sistem pencernaan
.
๐Ÿ‘‰HARGA : RM25
๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

#figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

๐Ÿ’FIGURE UP๐Ÿ’
.
FIGURE UP adalah produk pelangsingan 100% herba๐ŸŒฟ๐Ÿ€๐ŸŒฑ
๐Ÿ™…Tiada SIBURTAMINE
๐Ÿ™…Tiada pantang larang semasa pengambilannya
๐Ÿ™…Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya
โœ”๏ธHalal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.
.
FIGURE UP membantu anda :
๐ŸŒน Menghalang pembentukan lemak
๐ŸŒน Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak
๐ŸŒน Menurunkan berat badan
๐ŸŒน Mengawal selera makan
๐ŸŒน Mengurangkan kolesterol
๐ŸŒน Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
๐ŸŒน Meningkatkan kadar metabolisma
๐ŸŒน Membantu sistem pencernaan
.
๐Ÿ‘‰HARGA : RM25
๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

#figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP
RM 23 exclude postage
Add pos rm 8sm/rm 12ss
WHATSAPP 0175900476

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 01125518824 TO ORDER
.
FREE POSTAGE SEMENANJUNG SS ADD RM 5
.
โค๏ธFAME COSMETICS
โ–ถ๏ธEYESHADOW STICK - RM 45
โ–ถ๏ธPOCKET MIRROR - RM 20
โ–ถ๏ธMASCARA - RM 50
โ–ถ๏ธEYELINER - RM 35
โ–ถ๏ธBB CUSHION - RM 60
โ–ถ๏ธSPECIAL EDITION TRAVEL KIT - RM 80
.
โค๏ธFEMININE COMFORT BIO SANITARY PADS - RM 20
.
โค๏ธFRESKIN WHITE
โ–ถ๏ธWHITENING SHOWER GEL - RM 65
โ–ถ๏ธBODYCARE 2IN1 - RM 75
.
โค๏ธF2F SABUN KELEMUMUR - RM 50
.
โค๏ธFIIRA
โ–ถ๏ธGEL ERAT RAPAT - RM 60
โ–ถ๏ธBREAST SERUM - RM 60
.
โค๏ธFASHA SANDHA PERFUME - RM 40
.
โค๏ธFLUSHY
โ–ถ๏ธBIKINI WHITENING & SMOOTH - RM 30
โ–ถ๏ธPANTIES INTIMATE SPLASH - RM 40
.
โค๏ธFERYAL
โ–ถ๏ธSPIRULINA SHAMPOO - RM 30
โ–ถ๏ธARGAN OIL - RM 65
.
โค๏ธFOREVER
โ–ถ๏ธABSORBENT-C - RM 50
โ–ถ๏ธALOE VERA GEL - RM 75
โ–ถ๏ธALOE BERRY NECTAR - RM 75
โ–ถ๏ธARCTIC SEA - RM 80
โ–ถ๏ธGARLIC THYME - RM 70
โ–ถ๏ธHONEY BEE - RM 60
.
โค๏ธFIGURE UP - RM 20
.
#famecosmetics #fameeyeshadowsstick #famepocketmirror #famemaskara #famemascara #fameeyeliner #famespecialeditiontravelkit #famebbcushion #femininecomfortbiosanitarypad #freskinwhitewhiteningshowergelmurah #freskinwhitebodycare2in1 #freskinwhitebodyserum #f2fsabunkelemumur #fiirageleratrapat #fiirageleratrapatmurah #fiirabreastserum #fashasandhaperfumeoriginal #flushybikini #flushypantiesintimatesplashmurah #feryalspirulinashampoo #feryalarganoilmurah #ffsbeauty #figureup #foreverliving #foreveraloeveragel #foreveraloeberrynectaroriginal #foreverarcticseaoriginal #forevergarlicthyme #foreverhoneybee #foreverlivingabsorbentc


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FIGURE UP
.
100% herba
Tiada SIBURTAMINE
Tiada pantang larang semasa pengambilannya
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP
.
Menghalang pembentukan lemak
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak
Menurunkan berat badan
Mengawal selera makan
Mengurangkan kolesterol
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
Meningkatkan kadar metabolisma
Membantu sistem pencernaan
.
RM25 X 1
WhatsApp : www.wasap.my/60108274632
.
#figureup #figureupmurah #figureupborong #figureuprm25 #figureuporiginal #figureupmalaysia #figureupkluang #figureupjohor


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

Sms @ WhatssAp www.wasap.my/60197233470
.
.
= RM35 SM RM40 SS

BE FIT GARCINIA CAMBOGIA โ€ข
โ€ข
FREE POSTAGE
โ€ข
BE FIT GARCINIA CAMBOGIA BY FAZZ BEAUTY

Fungsi/kelebihan/manfaat/kebaikan Be Fit : โœ”๏ธKesan KETARA seawal 1 minggu โœ”๏ธMenghentikan selera makan โœ”๏ธMenyekat pertambahan berat badan โœ”๏ธMembaiki sustem penghadaman โœ”๏ธMembakar lemak dengan pantas secara semulajadi โœ”๏ธTiada kesan sampingan yang memudaratkan โœ”๏ธMenghalang pembentukan lemak berlebihan โœ”๏ธMeningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak โœ”๏ธMembuang toksin dalam badan โœ”๏ธTiada masalah kulit menggelebeh โœ”๏ธTanpa perlu bersenam โœ”๏ธ Membantu mengekalkan berat badan secara sihat

#sayajualmurah
#sayajual #bazar #murah #befitkkm #befitkkmmurah#befit #befitmalaysia #befitgarciniacambogia #befitgarciniacambogia #figureup #pureslim7d #befitgarciniacambogiamurah #befitgarciniacambogiamalaysia
#bazarpaknil
#bazaronline
#bazaronlinemalaysia
#visitmyigmalaysia
#visitmyig #sabah #sarawak
#likeforlike #followforfollow #followmyig #igshope #igshopmalaysia
#likeforfollow #lokalahmy
#likemypics #lokalah


1

Kurus & Langsing tanpa diet yang melampau. Kesan seawal 7 Hari ๐Ÿ˜
.
โœ…Dapatkan original figure-up sekarang. 1 botol hanya RM30.00
.
โœ…Tiada kesan sampingan, 100% dijamin ORIGINAL & HALAL. (figure-up kami Original HQ)
.
โœ…Sedikit info ; Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut.
.
โœ…Tidak perlu diet yg melampau kerana Figure-up berfungsi utk mengawal selera makan anda.
.
โœ…Ia diadun sempurna dengan pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan.
.
โœ…Cuba sekarang & rasai perubahan kesan seawal 7 Hari๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
โœ…PM kami 014-5110001 (trusted seller)
.
#figureup #figureupmurah #figureupborong #figureuporiginal #slimingdiet #kuruscepat #kurussihat #langsingherbal #suplimentpalingmujarab #figureuprm25


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

FREE POS
DIANZ VITAMIN NEW PACK
01119824423

Apa ciri2 baru pada Dianz Vitamin ni??๐Ÿค”๐Ÿค”
๐Ÿ’œdianz vitamin 2017 + extra ascorbic acid dan gluta tanpa pearl
๐Ÿ’œpenutup berwarna soft purple ( tulisan timbul hisaphisapteruscantik )
๐Ÿ’œbotol berbentuk D ( dark purple )
๐Ÿ’œmeditag kkm
๐Ÿ’œhologram dianz di belakang botol ( berwarna kelabu )
๐Ÿ’œtulisan timbul di kiri dan kanan ( dianz / dian vit c & e )
๐Ÿ’œbawah botol ( tulisan timbul dl 4090 )
semua ni fungsi2 keselamatan untuk elak kan di clon insha Allah โœŒ๐Ÿผ
Lawa tak botol baru ni?? Tengok botol je pon dah lawa, kalau uolls makan, uolls pon lawa..ehh? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜œ
========================= .
.

#nanolightenercream #nanolightenercreammurah #nanolightenercreambydian #dianznanolightenercreamoriginal #dianznanolightenercream #dianzvitamin #dianzvit #fbc #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminc #floralmask #floralmaskmurah #floralmaskdianz #dianzvitaminfloralmask #olicandy #olicandymurah #figureup #figureupmurah #babiesblinkgold #babiesblinkgoldmurah #manjasireh #magicjelly ๎€ˆ: @jane_house_of_beauty #photogrid @photogridorg


0

FIGURE UP
RM22 FREE POST SM
WHATSAPP 0195670098

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan
.. #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #surutayu #jamusurutayuori #jamusurutayu #bestslim #dtrim #dtrimcom #pearlwhiteputihmulusmurah #quputeh #kcolly #aurawhite #auraslim #pilcina #iamsexylady #sexyladylotion


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธRED BELLA BODYWASH๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
โœ…๐Ÿ‘๐ŸปKELEBIHAN RED BELLA BODY WASH - Buih mandian yang sungguh menyegarkan badan!
- Membantu mencerah juga melangsingkan badan dalam 1 masa
- Membantu merawat masalah kulit (gatal, kudis, panau, jerawat)
- Memecahkan lemak degil / selulit
- Membuang angin dan melancarkan peredaran darah (bagus untuk wanita dalam pantang)
- Badan terasa ringan dan mampu meredakan tekanan / stress
- Menganjal dan mengekalkan kelembapan semulajadi kulit
- Membantu menghilangkan parut
- Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
- Menghilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah paha
- Mengurangkan kesan regangan / strechmark serta tumit kaki pecah2 .
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019-500 7987
.
#gelamani #gelamanimurah #gelamanioriginal #gelamanisakitlutut #gelamaniborong #figureup #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #figureuporiginalmurah #gellututamani #farhanabeautycare #dianzvitamin #redbella #redbellabodywash #redbellamurah #redbellabodywashmurah #redbellabodywashoriginal #redbellabodywashslimming #redbellawashmurah #redbellaoriginal #sabunbumebime #sabunbumebimemurah #sabunbumebimemalaysia #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymattelipstik #dyxycosmetics


0