#fishtailkurungmurah

Instagram photos and videos

#fishtailkurungmurah#bajukurungmoden#kebayamurah#peplummurah#bajuraya#raya2018#ootd#sayajual#bajukurung#lacetop#brocadekurung#bajukurungruffle#peplumkurung#bajurayacantik#kebarungmurah#bajukurunglace#peplummoden#kebayamoden#bajuraya2018#dollkurungmurah#bajukurungcottonlace#bajumurah#bajucantik#topmurah

Hashtags #fishtailkurungmurah for Instagram

by @sweetouch.my

Susah sangat lah..
.
.
Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni. .
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah, .
.
Mardina Safiyya menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya. .
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni. .
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
Uollls Wajib whatsapp di bawah sekarang 👇🏻
.
.
📲0145386902
📲0145386902
📲0145386902
.
.
#seluarpalazzo #seluarpalazzomurah #sayajual #palazzobootcut #blouselabuh #skirtprintedmurah #setblousemurah #setblousepalazo #sayajualblouselabuh #fishtailkurungmurah #bajurayamurah #bajukurungmoden #blousecantik #blousekerja #ootd #blousepeplummurah #kurungpeplummurah #kurungruffle #kebarung #kebayamurah #bajurayahaji2018 #tunikmurah #blousemuslimah #kurungcotton #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #blouselayer


0

by @sweetouch.my

Susah sangat lah..
.
.
Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni. .
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah, .
.
Mardina Safiyya menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya. .
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni. .
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
Uollls Wajib whatsapp di bawah sekarang 👇🏻
.
.
📲0145386902
📲0145386902
📲0145386902
.
.
#seluarpalazzo #seluarpalazzomurah #sayajual #palazzobootcut #blouselabuh #skirtprintedmurah #setblousemurah #setblousepalazo #sayajualblouselabuh #fishtailkurungmurah #bajurayamurah #bajukurungmoden #blousecantik #blousekerja #ootd #blousepeplummurah #kurungpeplummurah #kurungruffle #kebarung #kebayamurah #bajurayahaji2018 #tunikmurah #blousemuslimah #kurungcotton #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #blouselayer


1

by @sweetouch.my

Susah sangat lah..
.
.
Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni. .
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah, .
.
Mardina Safiyya menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya. .
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni. .
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
Uollls Wajib whatsapp di bawah sekarang 👇🏻
.
.
📲0145386902
📲0145386902
📲0145386902
.
.
#seluarpalazzo #seluarpalazzomurah #sayajual #palazzobootcut #blouselabuh #skirtprintedmurah #setblousemurah #setblousepalazo #sayajualblouselabuh #fishtailkurungmurah #bajurayamurah #bajukurungmoden #blousecantik #blousekerja #ootd #blousepeplummurah #kurungpeplummurah #kurungruffle #kebarung #kebayamurah #bajurayahaji2018 #tunikmurah #blousemuslimah #kurungcotton #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #blouselayer


0

by @sweetouch.my

Susah sangat lah..
.
.
Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni. .
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah, .
.
Mardina Safiyya menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya. .
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni. .
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
Uollls Wajib whatsapp di bawah sekarang 👇🏻
.
.
📲0145386902
📲0145386902
📲0145386902
.
.
#seluarpalazzo #seluarpalazzomurah #sayajual #palazzobootcut #blouselabuh #skirtprintedmurah #setblousemurah #setblousepalazo #sayajualblouselabuh #fishtailkurungmurah #bajurayamurah #bajukurungmoden #blousecantik #blousekerja #ootd #blousepeplummurah #kurungpeplummurah #kurungruffle #kebarung #kebayamurah #bajurayahaji2018 #tunikmurah #blousemuslimah #kurungcotton #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #blouselayer


0

by @sweetouch.my

Susah sangat lah..
.
.
Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni. .
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah, .
.
Mardina Safiyya menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya. .
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni. .
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
Uollls Wajib whatsapp di bawah sekarang 👇🏻
.
.
📲0145386902
📲0145386902
📲0145386902
.
.
#seluarpalazzo #seluarpalazzomurah #sayajual #palazzobootcut #blouselabuh #skirtprintedmurah #setblousemurah #setblousepalazo #sayajualblouselabuh #fishtailkurungmurah #bajurayamurah #bajukurungmoden #blousecantik #blousekerja #ootd #blousepeplummurah #kurungpeplummurah #kurungruffle #kebarung #kebayamurah #bajurayahaji2018 #tunikmurah #blousemuslimah #kurungcotton #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #blouselayer


0

by @sweetouch.my

Susah sangat lah..
.
.
Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni. .
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah, .
.
Mardina Safiyya menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya. .
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni. .
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
Uollls Wajib whatsapp di bawah sekarang 👇🏻
.
.
📲0145386902
📲0145386902
📲0145386902
.
.
#seluarpalazzo #seluarpalazzomurah #sayajual #palazzobootcut #blouselabuh #skirtprintedmurah #setblousemurah #setblousepalazo #sayajualblouselabuh #fishtailkurungmurah #bajurayamurah #bajukurungmoden #blousecantik #blousekerja #ootd #blousepeplummurah #kurungpeplummurah #kurungruffle #kebarung #kebayamurah #bajurayahaji2018 #tunikmurah #blousemuslimah #kurungcotton #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #blouselayer


0

by @sweetouch.my

Susah sangat lah..
.
.
Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni. .
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah, .
.
Mardina Safiyya menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya. .
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni. .
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
Uollls Wajib whatsapp di bawah sekarang 👇🏻
.
.
📲0145386902
📲0145386902
📲0145386902
.
.
#seluarpalazzo #seluarpalazzomurah #sayajual #palazzobootcut #blouselabuh #skirtprintedmurah #setblousemurah #setblousepalazo #sayajualblouselabuh #fishtailkurungmurah #bajurayamurah #bajukurungmoden #blousecantik #blousekerja #ootd #blousepeplummurah #kurungpeplummurah #kurungruffle #kebarung #kebayamurah #bajurayahaji2018 #tunikmurah #blousemuslimah #kurungcotton #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #blouselayer


0

by @baju.kurung.murah.2018

🎉 CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK!
Fashanda kurung PRICE RM70
RM9 SM RM11 SS

FREE SIZE
Top
Shoulder : 15 inch
Bust : 40 inch
Sleeve length : 22 inch
Top Length :27 inch
Material : see through crepe
full lining
With back zipper
Round neck
TAli boleh remove
Peplum style
.
.
Skirt
Elastic waist with zipper 24 stretch till 36
Hip : 40 inch
Length : 41 inch .
.

Available
Navy
Black
Pure white
Cream
Army green
Silver grey
Pastel peach
Nude brown .
..
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0

by @baju.kurung.murah.2018

🎉 CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK!
Fashanda kurung PRICE RM70
RM9 SM RM11 SS

FREE SIZE
Top
Shoulder : 15 inch
Bust : 40 inch
Sleeve length : 22 inch
Top Length :27 inch
Material : see through crepe
full lining
With back zipper
Round neck
TAli boleh remove
Peplum style
.
.
Skirt
Elastic waist with zipper 24 stretch till 36
Hip : 40 inch
Length : 41 inch .
.

Available
Navy
Black
Pure white
Cream
Army green
Silver grey
Pastel peach
Nude brown .
..
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0

by @baju.kurung.murah.2018

🎉 CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK!
Fashanda kurung PRICE RM70
RM9 SM RM11 SS

FREE SIZE
Top
Shoulder : 15 inch
Bust : 40 inch
Sleeve length : 22 inch
Top Length :27 inch
Material : see through crepe
full lining
With back zipper
Round neck
TAli boleh remove
Peplum style
.
.
Skirt
Elastic waist with zipper 24 stretch till 36
Hip : 40 inch
Length : 41 inch .
.

Available
Navy
Black
Pure white
Cream
Army green
Silver grey
Pastel peach
Nude brown .
..
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0

by @baju.kurung.murah.2018

🎉 CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK!
Fashanda kurung PRICE RM70
RM9 SM RM11 SS

FREE SIZE
Top
Shoulder : 15 inch
Bust : 40 inch
Sleeve length : 22 inch
Top Length :27 inch
Material : see through crepe
full lining
With back zipper
Round neck
TAli boleh remove
Peplum style
.
.
Skirt
Elastic waist with zipper 24 stretch till 36
Hip : 40 inch
Length : 41 inch .
.

Available
Navy
Black
Pure white
Cream
Army green
Silver grey
Pastel peach
Nude brown .
..
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0

by @baju.kurung.murah.2018

🎉 CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK!
Fashanda kurung PRICE RM70
RM9 SM RM11 SS

FREE SIZE
Top
Shoulder : 15 inch
Bust : 40 inch
Sleeve length : 22 inch
Top Length :27 inch
Material : see through crepe
full lining
With back zipper
Round neck
TAli boleh remove
Peplum style
.
.
Skirt
Elastic waist with zipper 24 stretch till 36
Hip : 40 inch
Length : 41 inch .
.

Available
Navy
Black
Pure white
Cream
Army green
Silver grey
Pastel peach
Nude brown .
..
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0

by @baju.kurung.murah.2018

🎉 CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK!
Fashanda kurung PRICE RM70
RM9 SM RM11 SS

FREE SIZE
Top
Shoulder : 15 inch
Bust : 40 inch
Sleeve length : 22 inch
Top Length :27 inch
Material : see through crepe
full lining
With back zipper
Round neck
TAli boleh remove
Peplum style
.
.
Skirt
Elastic waist with zipper 24 stretch till 36
Hip : 40 inch
Length : 41 inch .
.

Available
Navy
Black
Pure white
Cream
Army green
Silver grey
Pastel peach
Nude brown .
..
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0

by @baju.kurung.murah.2018

🎉 CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK!
Fashanda kurung PRICE RM70
RM9 SM RM11 SS

FREE SIZE
Top
Shoulder : 15 inch
Bust : 40 inch
Sleeve length : 22 inch
Top Length :27 inch
Material : see through crepe
full lining
With back zipper
Round neck
TAli boleh remove
Peplum style
.
.
Skirt
Elastic waist with zipper 24 stretch till 36
Hip : 40 inch
Length : 41 inch .
.

Available
Navy
Black
Pure white
Cream
Army green
Silver grey
Pastel peach
Nude brown .
..
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0

by @baju.kurung.murah.2018

🎉 CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK! CLEARANCE STOCK!
Fashanda kurung PRICE RM70
RM9 SM RM11 SS

FREE SIZE
Top
Shoulder : 15 inch
Bust : 40 inch
Sleeve length : 22 inch
Top Length :27 inch
Material : see through crepe
full lining
With back zipper
Round neck
TAli boleh remove
Peplum style
.
.
Skirt
Elastic waist with zipper 24 stretch till 36
Hip : 40 inch
Length : 41 inch .
.

Available
Navy
Black
Pure white
Cream
Army green
Silver grey
Pastel peach
Nude brown .
..
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0

by @sweetouch.my

Susah sangat lah..
.
.
Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni. .
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah, .
.
Mardina Safiyya menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya. .
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni. .
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
Uollls Wajib whatsapp di bawah sekarang 👇🏻
.
.
📲0145386902
📲0145386902
📲0145386902
.
.
#seluarpalazzo #seluarpalazzomurah #sayajual #palazzobootcut #blouselabuh #skirtprintedmurah #setblousemurah #setblousepalazo #sayajualblouselabuh #fishtailkurungmurah #bajurayamurah #bajukurungmoden #blousecantik #blousekerja #ootd #blousepeplummurah #kurungpeplummurah #kurungruffle #kebarung #kebayamurah #bajurayahaji2018 #tunikmurah #blousemuslimah #kurungcotton #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #blouselayer


2

by @sweetouch.my

Susah sangat lah..
.
.
Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni. .
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah, .
.
Mardina Safiyya menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya. .
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni. .
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
Uollls Wajib whatsapp di bawah sekarang 👇🏻
.
.
📲0145386902
📲0145386902
📲0145386902
.
.
#seluarpalazzo #seluarpalazzomurah #sayajual #palazzobootcut #blouselabuh #skirtprintedmurah #setblousemurah #setblousepalazo #sayajualblouselabuh #fishtailkurungmurah #bajurayamurah #bajukurungmoden #blousecantik #blousekerja #ootd #blousepeplummurah #kurungpeplummurah #kurungruffle #kebarung #kebayamurah #bajurayahaji2018 #tunikmurah #blousemuslimah #kurungcotton #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #blouselayer


2

by @fashionbeauty_lover

BAZ 2LAYER❣
💰SALES!! RM59 EXC POS
.
📮POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
🌸MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX
(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
.
🌷P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover
.
🌸FREE SIZE **1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
🌸MEASUREMENTS (1 side/flat) **lilitan pakaian darab dua!
.
👕TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19.5inch
Length 25inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 30inch
.
👗BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.5inch (getah)
Length 40.5inch
Hips 17inch
.
📲ORDER WHATSAPP ONLY!!
(NO CALL & reply from bottom)
.
Harap boleh sabar..tq😘
.
CODE : BAZ
COLOR : .
.
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡
♡ www.wasap.my/6012964021 ♡
♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion


1

by @fashionbeauty_lover

BAZ 2LAYER❣
💰SALES!! RM59 EXC POS
.
📮POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
🌸MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX
(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
.
🌷P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover
.
🌸FREE SIZE **1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
🌸MEASUREMENTS (1 side/flat) **lilitan pakaian darab dua!
.
👕TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19.5inch
Length 25inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 30inch
.
👗BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.5inch (getah)
Length 40.5inch
Hips 17inch
.
📲ORDER WHATSAPP ONLY!!
(NO CALL & reply from bottom)
.
Harap boleh sabar..tq😘
.
CODE : BAZ
COLOR : .
.
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡
♡ www.wasap.my/6012964021 ♡
♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion


1

by @fashionbeauty_lover

BAZ 2LAYER❣
💰SALES!! RM59 EXC POS
.
📮POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
🌸MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX
(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
.
🌷P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover
.
🌸FREE SIZE **1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
🌸MEASUREMENTS (1 side/flat) **lilitan pakaian darab dua!
.
👕TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19.5inch
Length 25inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 30inch
.
👗BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.5inch (getah)
Length 40.5inch
Hips 17inch
.
📲ORDER WHATSAPP ONLY!!
(NO CALL & reply from bottom)
.
Harap boleh sabar..tq😘
.
CODE : BAZ
COLOR : .
.
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡
♡ www.wasap.my/6012964021 ♡
♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion


0

by @fashionbeauty_lover

BAZ 2LAYER❣
💰SALES!! RM59 EXC POS
.
📮POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
🌸MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX
(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
.
🌷P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover
.
🌸FREE SIZE **1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
🌸MEASUREMENTS (1 side/flat) **lilitan pakaian darab dua!
.
👕TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19.5inch
Length 25inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 30inch
.
👗BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.5inch (getah)
Length 40.5inch
Hips 17inch
.
📲ORDER WHATSAPP ONLY!!
(NO CALL & reply from bottom)
.
Harap boleh sabar..tq😘
.
CODE : BAZ
COLOR : .
.
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡
♡ www.wasap.my/6012964021 ♡
♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion


0

by @fashionbeauty_lover

BAZ 2LAYER❣
💰SALES!! RM59 EXC POS
.
📮POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
🌸MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX
(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
.
🌷P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover
.
🌸FREE SIZE **1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
🌸MEASUREMENTS (1 side/flat) **lilitan pakaian darab dua!
.
👕TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19.5inch
Length 25inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 30inch
.
👗BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.5inch (getah)
Length 40.5inch
Hips 17inch
.
📲ORDER WHATSAPP ONLY!!
(NO CALL & reply from bottom)
.
Harap boleh sabar..tq😘
.
CODE : BAZ
COLOR : .
.
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡
♡ www.wasap.my/6012964021 ♡
♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion


1

by @fashionbeauty_lover

BAZ 2LAYER❣
💰SALES!! RM59 EXC POS
.
📮POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
🌸MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX
(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
.
🌷P/s:pastel color need to wear petticoat/kain dalam/singlet for full cover
.
🌸FREE SIZE **1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
🌸MEASUREMENTS (1 side/flat) **lilitan pakaian darab dua!
.
👕TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19.5inch
Length 25inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 30inch
.
👗BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.5inch (getah)
Length 40.5inch
Hips 17inch
.
📲ORDER WHATSAPP ONLY!!
(NO CALL & reply from bottom)
.
Harap boleh sabar..tq😘
.
CODE : BAZ
COLOR : .
.
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡
♡ www.wasap.my/6012964021 ♡
♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡
💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕
.
.
#kurungmoden #blousemurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fishtailkurungmurah #bridesmaid #igshop #ootd #dressmurah #cikgucikgi #salemurah #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2018 #ajimaura #fattzura #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #kurungsongket #topmurahmalaysia #muslimahfashion


0

by @sweetouch.my

Susah sangat lah..
.
.
Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni. .
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah, .
.
Mardina Safiyya menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya. .
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni. .
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
Uollls Wajib whatsapp di bawah sekarang 👇🏻
.
.
📲0145386902
📲0145386902
📲0145386902
.
.
#seluarpalazzo #seluarpalazzomurah #sayajual #palazzobootcut #blouselabuh #skirtprintedmurah #setblousemurah #setblousepalazo #sayajualblouselabuh #fishtailkurungmurah #bajurayamurah #bajukurungmoden #blousecantik #blousekerja #ootd #blousepeplummurah #kurungpeplummurah #kurungruffle #kebarung #kebayamurah #bajurayahaji2018 #tunikmurah #blousemuslimah #kurungcotton #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #blouselayer


0

by @widaabdulwahid

MEK NA 2.0 KURUNG FISHTAIL
-
HARGA : RM99.00
Harga Termasuk Postage
_
❤️Material : High Quality Moss Crepe
❤️ Ada 5 Size S M L XL XXL
_
Details :
- Baju ada zip di bahagian belakang, dijahit kemas di bahagian belakang untuk tampil langsing dan bergaya, round neck
- Skirt ada hidden zip di tepi, cutting mermaid, pinggang separuh getah
- Model pakai size M

LIST WARNA :
MAROON
DUSTY PINK
BELACAN
DARK PURPLE
EMERALD GREEN
MINT GREEN

#fishtail #fishtailkurung #fishtailkurungmurah


0

by @baju.kurung.murah.2018

👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG FARIHA
DS PRICE : RM100
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH

LABEL S
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust :"34
Armhole : 18"
Sleeve length : 22"
Length 28"

Skirt :
Waist : 26-36"
Hips : 34"
length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL M
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :37"
Armhole : 19"
Sleeve length : 22.5"
Length 28.5"

Skirt :
Waist : 28-38"
Hips : 36"
length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL XL
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 16"
Bust :40"
Armhole : 20"
Sleeve length : 23"
Length 28"

Skirt :
Waist : 30-40"
Hips : 40"
length : 41"

AVAILABLE IN SIZES *S,M & XL
**_refer measurement guide_ • elegant flower printed mini kurung. • top with hidden long zip behind and sleeve • skirt mermaid-cut, with full elastic waistband

Material: (TOP & SKIRT) soft crepe
.
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0

by @baju.kurung.murah.2018

👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG FARIHA
DS PRICE : RM100
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH

LABEL S
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust :"34
Armhole : 18"
Sleeve length : 22"
Length 28"

Skirt :
Waist : 26-36"
Hips : 34"
length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL M
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :37"
Armhole : 19"
Sleeve length : 22.5"
Length 28.5"

Skirt :
Waist : 28-38"
Hips : 36"
length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL XL
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 16"
Bust :40"
Armhole : 20"
Sleeve length : 23"
Length 28"

Skirt :
Waist : 30-40"
Hips : 40"
length : 41"

AVAILABLE IN SIZES *S,M & XL
**_refer measurement guide_ • elegant flower printed mini kurung. • top with hidden long zip behind and sleeve • skirt mermaid-cut, with full elastic waistband

Material: (TOP & SKIRT) soft crepe
.
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


1

by @baju.kurung.murah.2018

👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG FARIHA
DS PRICE : RM100
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH

LABEL S
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust :"34
Armhole : 18"
Sleeve length : 22"
Length 28"

Skirt :
Waist : 26-36"
Hips : 34"
length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL M
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :37"
Armhole : 19"
Sleeve length : 22.5"
Length 28.5"

Skirt :
Waist : 28-38"
Hips : 36"
length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL XL
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 16"
Bust :40"
Armhole : 20"
Sleeve length : 23"
Length 28"

Skirt :
Waist : 30-40"
Hips : 40"
length : 41"

AVAILABLE IN SIZES *S,M & XL
**_refer measurement guide_ • elegant flower printed mini kurung. • top with hidden long zip behind and sleeve • skirt mermaid-cut, with full elastic waistband

Material: (TOP & SKIRT) soft crepe
.
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0

by @baju.kurung.murah.2018

👗NEW ARRIVAL
MINI KURUNG FARIHA
DS PRICE : RM100
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH

LABEL S
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust :"34
Armhole : 18"
Sleeve length : 22"
Length 28"

Skirt :
Waist : 26-36"
Hips : 34"
length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL M
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :37"
Armhole : 19"
Sleeve length : 22.5"
Length 28.5"

Skirt :
Waist : 28-38"
Hips : 36"
length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL XL
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 16"
Bust :40"
Armhole : 20"
Sleeve length : 23"
Length 28"

Skirt :
Waist : 30-40"
Hips : 40"
length : 41"

AVAILABLE IN SIZES *S,M & XL
**_refer measurement guide_ • elegant flower printed mini kurung. • top with hidden long zip behind and sleeve • skirt mermaid-cut, with full elastic waistband

Material: (TOP & SKIRT) soft crepe
.
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #peplumkurung #peplummurah #dollkurung #dollkurungmurah #peplummoden #fishtailkurungmurah #fishtailmurah #kebarungmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajuraya2018 #raya2018 #raya #brocadekurung #lacekurung #bajukurunglace #bajukurungcottonlace #bajukurungruffle #lacetop #topmurah #bajukurungibuanak #bajurayacantik #bajumurah #bajureadystock #bajucantik


0