#foundation

Instagram photos and videos

#foundation#makeup#cosmetic#lipstick#concealer#eyeshadow#cosmetics#beauty#eyeliner#eyes#lashes#base#glitter#beautiful#instamakeup#gloss#primers#powder#crease#palettes#mascara#lash#fashion#lips#eyebrows#lip#glue#tar#wedding#alasbedak#tagsforlikes#tflers#eyebrow#makeuptutorial#makeupmurah#blushon#jafra

Hashtags #foundation for Instagram

JERAWAT BANYAK ๐Ÿ˜ฑ .
Di galakkan awak pakai Serum Flawless EKW ni. Sebab dalam serum ni ade lidah buaya tau untuk kulit berjerawat tu sesuai sangat. .
Dah guna sekali korang rasakan kehebatan dia tak pandang lain dah ๐Ÿ™Š
.
โ— ws kak 0126370374
.
SERUM FLAWLESS EKW ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
โœ… utk Anti Penuaan ๐Ÿ’ฅ.
โœ… utk cerahkan muka ๐Ÿ’ฅ.
โœ… utk lembabkan kulit ๐Ÿ’ฅ. .
โœ… utk kecutkan jerawat ๐Ÿ’ฅ. .
โœ… utk glowingkan makeup ๐Ÿ’ฅ. .
โœ… utk kulit lebih lembut dan anjal ๐Ÿ’ฅ.
โœ… utk tahankan makeup lebih lama ๐Ÿ’ฅ.
โœ… utk mematikan jerawat yg baru tumbuh ๐Ÿ’ฅ.
.
๐Ÿ’›KEGUNAAN SERUM๐Ÿ’œ.
.
โ— Glowing n flawless boleh guna siang & malam
โ— Pelembab untuk mekap lebih sekata & cantik
โ— Boleh mix dgn foundation anda, agar mekap lebih tahan lama.
.
Ingredient ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡.
.
๐Ÿ’›Water๐Ÿ’œAloe vera๐Ÿ’™Antiseptik bunuh jerawat (delicine) ๐Ÿ’šTea tree๐Ÿ’œArgan oil Vitamin e (mebaiki kulit rosak)๐Ÿ’›Vitamin a dan c (memutih)๐Ÿ’™Gluta๐Ÿ’œGliter๐Ÿ’šMint๐Ÿ’›Pewangi .
.
๐Ÿ‘‰ PM/WS 0126370374
.
#AgentEKWSeriKembangan
#EKWBEAUTY
#AgentEKWSeriKembangan
#EKWBEAUTY
#AGENTGOLDEKWSERIKEMBANGAN
#EKWBEAUTY
#AgentEKWSeriKembangan
#AgentGoldEKWSeriKembangan
#EKWBEAUTY
#EKWBEAUTYFOUNDATION
#AgentEKWBeautySeriKembangan
#EKWBEAUTY
#EKWBeautyset
#SERUMFLAWLESSEKW
#FoundationEKW
#Serum
#SkincareHarian
#Foundation
#Jeragat
#Jerawat #Kusam #KesanKesanHitamJerawat #ParutJerawat


0

karna konsultan jafra pakai produknya juga.. tidak hanya menjual saja... kami pun pakai terlebih dahulu.. testimoni pribadi dari kami langsung โค๏ธ #jafratimdela


1

tim kesayangan ku... tiap awal bulan kita meet up.. atur strategi baru ๐Ÿ˜Ž Bissmillah selalu kompak dan sukses utk kita โค๏ธ


1

tim kesayangan ku... tiap awal bulan kita meet up.. atur strategi baru ๐Ÿ˜Ž Bissmillah selalu kompak dan sukses utk kita โค๏ธ


1

SET HANTARAN DYXY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Wahh... dah masuk musim cuti sekolah ni kan, ramai member nak menamatkan zaman bujang akhir tahun nie. Runsing ke fikir hantaran nk bagi apa?
..
Jom tengok set hantaran DYXY yg memukau nii.. Pasti pengantin tersengih sebulan ๐Ÿ˜˜
Cantik cantik kan?
..
Serius memang takkan menyesal!
.
Meh risik DYXY ni tengah ada YEAR END SALE tauโค๏ธ
.
Www.wasap.my/601110823843๐Ÿ’—
.. #teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyklang
#dyxymelaka #dyxymelaka #muaseremban #muamelaka
#dyxybccream #coddyxy
#bccreambydyana
#instafamous #bazarpaknil
#muamakeup #foundation
#makeupartis #concealar
#makeupkorea #bbcream
#foundation #lipstikdyxy
#makeupmurah
#bazaronline #nurraysa
#terapiinstagram #dexandra
#ajimaura #makeupmalaysia


0

Oily skin? Worried? Nahhh... Use Stay Matte Foundation from FCC and your problem is solved ๐Ÿ˜‰
.
Embrace your confidence! ๐Ÿ’ช๐Ÿป Whatsapp me to order ๐Ÿ˜˜
.
Size : 30ml
Price: RM49 (SM) and RM51 (SS) excl postage .
Postage:
RM9 (SM)
RM13 (Sarawak)
RM15 (Sabah)
.
โ—๏ธSHADE 04 IS OUT OF STOCKโ—๏ธ
.
#fcctrusteddropshipper #fcccosmetic #fccmalaysia #YES2017 #saleproducts #cosmeticmalaysia #stayprettywithfcc #lipstick #cccream #foundation #makeup #FCCNEWYORKCOLLECTION #premiumcollection #fccnewyork #makeupgeek #cometicmalaysia #iammalaysian #quotesoftheday #weekendvibes #nopainnogain #sayajualmakeupmurah #makeupmurah #makeupmalaysia #fccbestsellingproducts #promo #balifcccollection #fccbali #staymattefoundation #mattefoundation

Kelana Jaya
0

Mink eyelashes โœจโœจโœจEye shadows ๐Ÿ‘๏ธ๐Ÿ’•๐Ÿ’ž sold by me daily ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ Cosmetics of all brands must DM to get more listings / I provide wholesale hair and cosmetics for all races โค๏ธ @mizcandylandthebrand
#Cosmetics #Makeup #Foundation #Concealer #LIPSTICK #Lipgloss #Eyeliner #mascara #Lashes #Face


0

OKAYA FOUNDATION ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป 1 RM69 FREE POS SM

1 kod je, bayangkan semua kaler kulit sesuai, technology apakah yg digunakan oleh okaya ini? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿค” 100% original dari HQ.

ORDER ?
KLIK LINK BIRU wassap Kak Sab ye๐Ÿ‘‡

www.wasap.my/60125295469

#kedaikaksab #jualanmurah #lelong #sales #kosmetikmurah #cosmetic #supplement #nursabrinakamarullzaman #okayafoundation #okayafoundationoriginal #okaya #foundation #foundations #foundationmurah


0

So excited to publish my first post!
So this is my current makeup routine , inspired by the fall
I use all the products on daily bases and just love them! โœจ๐Ÿ’˜


1

Thanks dear @denabahrin
.
.
.

Ok so i pernah share pasal this dyxy BB CREAM + CONCEALER . Yes as bb cream the pigmentation is amazing. Tapi no wonder la sebab kata pun bb cream and concealer. I like it so much sebab ada spf 50++ sekali and tahan lama. I've been wearing this since june haritu. One of my fav! .
.
Don't worry. I kulit sensitif and dry tapi tak pernah ada break out ke apa . I pernah mention i suka sebab buat muka you nampak less dull walaupun apply 1 layer je sbb very light texture dia. And easy to blend! .
.
Face mist dia memang the bomb! I tgh pakai botol kedua tapi dah restock botol ketiga kat @dyxymalaysia hahaha sbb suka sangat spray before and after apply apape kat muka to hydrate my skin and help bb cream tahan lama. Laki perempuan dedua boleh pakai. And bau green tea tu ya Allah! . I sukaaaa
.
Recommended! Dekat @dyxymalaysia i dah try servis beli dyxy kat diorang. So you can buy these from them jugak ok sebab my experience dengan diorang went nicely.


1

โค๏ธ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ.... LANCร”ME TEINT IDOLE ULTRA WEAR ..... UMWERFEND ๐Ÿ˜... Ich bin wirklich total zufrieden , nicht nur die Textur und Konsistenz auch der Duft ist bezaubernd.. Und es fรผhlt sich so super leicht auf der Haut an . ๐Ÿ˜ wie immer brauche ich zwei verschiedene Nuancen aber ich bin wirklich zufrieden ๐Ÿค—... @lancomeofficial

#beauty#makeup#lancome #lancomecosmetics #lancomemakeup #makeupgirl #makeupjunkie #makeupaddict #beautyblogger #beautyaddict #teintidoleultra #teintidoleultrawear #fullcoverage #foundation #highend#cosmetic #cosmetics #kosmetik#schminktisch


0

First client of the day finished. This was taken mid cleaning session on part of a full makeup kit. The brushes to the right have been cleaned, the left were to be done. The difference is amazing! 20% off your first booking!
#makeup #mua #northwest #clients #makeupbrush #makeupbrushes #cleaning #makeupartists #MAC #Liverpool #Chester #northwales #makeupartist #eyeshadow #eyemakeup #blusher #foundation #England #makeupaddicts #makeupaddict


0

BELI FOUNDATION MAHAL TAPI PAKAI MUKA NAIK JERAWAT โ‰๏ธ DON'T WORRY DEAR, HD CREAM NI TAK AKAN BUAT AWAK MACAM TU ๐Ÿ˜˜
.
BETUL KE?? MCM MANA BOLEH MCM TU?? .
.
Sebab kami menggunakan natural ingredients yg terbaik dan ๐Ÿ’ฏMADE IN KOREA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Siapa yg risau & menyesal beli foundation mahal2 tapi muka naik jerawat ini jalan penyelesaiannya. Cepat2 grab COMBO SET especially. Seriously dah tak banyak ๐Ÿ˜ฑ
.
DM or WS kami di 0164818397 โœ…
.
HD Cream foundation RM49 sahaja di semenanjung excluding postage

#HDCREAMFOUNDATION #hdcream #hdcreambyeverdeenssfeedback #hdcreambyeverdeenss #facemist #makeup #naoramatte #naoramattelipliquid #makeup #makeuptutorial #dropship #dropshipneed #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipneededmalaysia #syukuralhamdulillah #foundation #acne #highcoverage #sayajual #alhamdulillah #trustedseller


0

DERMACOL foundation ๐ŸŒธ
rm12 only ๐Ÿ”ฅ

whatsapp 01137896386 / tekan link dekat bio โค๏ธ

#makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #dermacol #foundation #dermacolfoundation


0

ะ ั‚ั‹ ัƒะถะต ัะดะตะปะฐะปะฐ ะฑั€ะพะฒะบะธ? โœจ ะะตั‚? ะขะพะณะดะฐ ะฑะตะณะธ ะบ ะฝะฐะผ๐Ÿค— ะะฐัˆะฐ ะะฐัั‚ั ะถะดั‘ั‚ ั‚ะตะฑั๐Ÿ’• (ะ’ั‚ะพั€ะฝะธะบ; ะกั€ะตะดะฐ) ั 9:00 ะดะพ 21:00 โฐ #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TagsForLikes #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful orttown_kiev

ะšะพะผั„ะพั€ั‚ ะขะฐัƒะฝ
0

Thank you beli produk dyxy dengan kami ๐Ÿ’–
Thank you beli produk dyxy dengan kami ๐Ÿ’–

Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
.
๐Ÿ“ฒ 0125785676.
๐Ÿ“ฒ 0125785676.
Nak COD ? Share je location.
.
#dyxymalaysia #dyxytestimoni #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxyfacemist #sayajualmakeup #cerahkankulit
#bccream #coddyxy #teamdyxy
#Bccreambydyana #dyxymalaysia #dyxytestimoni #dyxy #dyxyโค๏ธ #sayajualmakeup #cerahkankulit
#putihkankulit #hilangkanparut
#promosimalaysia #kakishoppingonline
#makeupartismalaysia #sayajualmakeup #visitmyigshop
#teamfl #foundation #foundationmalaysia #sapotlokal #bazaarpaknil #mua #teamfl #sayateamfl


0

RAHASIA !!! Cara Cepat Hamil Alami dalam Waktu 100 Hari
Anda mungkin sekarang ini sedang merasa putus asa untuk memiliki buah hati. Sudah banyak yang anda korbankan baik itu waktu, harta, tenaga, pikiran karena anda harus bolak balik promil (program hamil) dengan dokter dan bahkan mungkin sudah berganti โ€“ ganti dokter namun belum ada hasilnya.
Apakah anda akan menyerah dan pasrah tanpa melakukan sesuatu padahal anda masih memiliki kesempatan dan waktu ? Ayookk kita evaluasi terlebih dahulu bagaimana promilnya selama ini.
Sudah benarkah promil anda selama ini ? Apakah promil anda selama ini bertujuan untuk menghilangkan apa yang menjadi hambatan kehamilan atau hanya untuk meningkatkan kesuburannya saja ?
Dari pertanyaan tersebut bisa diibaratkan jika anda diminta untuk menanam padi pada padang rumput. Apa yang anda akan lakukan ? Membersihkan rumputnya terlebih dahulu dan memberi pupuk baru menanam padi atau langsung diberi pupuk dan menanam padinya. Jika rumputnya dibersihkankan dan diberi pupuk baru ditanam padinya maka padi akan tumbuh subur tanpa hambatan. Sedangkan jika rumput tidak dibersihkan langsung diberi pupuk dan ditanami padi maka kemungkinan besar padi akan mati dan rumput akan tumbuh subur. Begitu juga dengan promil jika yang menjadi hambatan kehamilan tidak dihilangkan maka peluang untuk hamil pun sangatlah kecil. Karena kondisi alat reproduksi tidak siap dan masih banyak masalah.
Keluarga yang anda inginkan selama ini pasti keluarga yang harmonis adanya buah hati yang menjadi penghibur lelah anda dalam bekerja dengan tangisan, canda dan tawanya. Hal ini bukanlah tidak mungkin akan terwujud jika anda ingin berusaha dengan kami. Karena kami memiliki apa yang anda butuhkan untuk mewujudkan keinginan anda memiliki momongan. Pasti anda menanyakan alasannya kenapa promilnya lebih bagus dibandingkan dengan promil lainya

Follow:
@ keluarga_ibuhamil_bahagia
@ keluarga_ibuhamil_bahagia
@ keluarga_ibuhamil_bahagia
๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
๏ธโœ”๏ธ contact person : ๏ธ
๐Ÿ“ฒWA: 08383509572


1

Memories Eau de Toilette

Salah satu parfum wanita dari oriflame yg bentuk parfume nya imutt banget ๐Ÿ’œ
Dan bulan ini lagi promo beli 1 dapet 2 (apa aja) ๐ŸŒผ Memories daydreaming in a hammock edt, ini wanginya segeerrr. Campuran dari fresh coconut oil dan flower bikin hari2 menyenangkan ๐Ÿ˜ ๐ŸŒผ Memories flirting under fireworks edt, yg ini wanginya feminin. Ada sentuhan white rose dan kelembutan apricot bikin terbuaaiii ๐Ÿ˜

Info/order 0822 2199 2196

#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #InstaTags4Likes #loveit #fashion #eyeshadow @appslejandro #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

Kotagede, Yogyakarta, Indonesia
0

Macam biasa setiap kali batch baru masuk untuk semua produk ROSETYARAยฎ๏ธ , selain check kualiti dari segi warna dan tekstur, kakbab akan guna dulu dan minta team kakbab try makeup dulu sebelum kakbab start pos kepada keluarga besar ROSETYARAยฎ๏ธ demi untuk pastikan kualiti produk ROSETYARAยฎ๏ธ sentiasa berada pada tahap LUAR BIASA WOW DAN BEST!
U ols nak tengok hasil team kakbab try batch terkini SNOWDROP yang masuk baru baru ni?
Kakbab share gambar sebelum selepas okay?

100% menggunakan RT BAKAWALI, RT CC CREAM , RT SNOWDROP LATEST BATCH.
Kalau suka belanja sikit emoticon comel sebagai tanda u ols suka.
Boleh bantu kakbab?

#rosetyara
#foundation
#snowdrop
#fullcoverage
#qualityterbaik


0

@kiisbeauty Wow - Stunning tutorial ๐Ÿ˜ in love with her pink glitter eye shadow ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ TAG the best EYE MUA you know โœจโœจโœจโœจ


2

RAHASIA !!! Cara Cepat Hamil Alami dalam Waktu 100 Hari
Anda mungkin sekarang ini sedang merasa putus asa untuk memiliki buah hati. Sudah banyak yang anda korbankan baik itu waktu, harta, tenaga, pikiran karena anda harus bolak balik promil (program hamil) dengan dokter dan bahkan mungkin sudah berganti โ€“ ganti dokter namun belum ada hasilnya.
Apakah anda akan menyerah dan pasrah tanpa melakukan sesuatu padahal anda masih memiliki kesempatan dan waktu ? Ayookk kita evaluasi terlebih dahulu bagaimana promilnya selama ini.
Sudah benarkah promil anda selama ini ? Apakah promil anda selama ini bertujuan untuk menghilangkan apa yang menjadi hambatan kehamilan atau hanya untuk meningkatkan kesuburannya saja ?
Dari pertanyaan tersebut bisa diibaratkan jika anda diminta untuk menanam padi pada padang rumput. Apa yang anda akan lakukan ? Membersihkan rumputnya terlebih dahulu dan memberi pupuk baru menanam padi atau langsung diberi pupuk dan menanam padinya. Jika rumputnya dibersihkankan dan diberi pupuk baru ditanam padinya maka padi akan tumbuh subur tanpa hambatan. Sedangkan jika rumput tidak dibersihkan langsung diberi pupuk dan ditanami padi maka kemungkinan besar padi akan mati dan rumput akan tumbuh subur. Begitu juga dengan promil jika yang menjadi hambatan kehamilan tidak dihilangkan maka peluang untuk hamil pun sangatlah kecil. Karena kondisi alat reproduksi tidak siap dan masih banyak masalah.
Keluarga yang anda inginkan selama ini pasti keluarga yang harmonis adanya buah hati yang menjadi penghibur lelah anda dalam bekerja dengan tangisan, canda dan tawanya. Hal ini bukanlah tidak mungkin akan terwujud jika anda ingin berusaha dengan kami. Karena kami memiliki apa yang anda butuhkan untuk mewujudkan keinginan anda memiliki momongan. Pasti anda menanyakan alasannya kenapa promilnya lebih bagus dibandingkan dengan promil lainya

Follow:
@ keluarga_ibuhamil_bahagia
@ keluarga_ibuhamil_bahagia
@ keluarga_ibuhamil_bahagia
๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
๏ธโœ”๏ธ contact person : ๏ธ
๐Ÿ“ฒWA: 08383509572


1