#foundationmurah

Instagram photos and videos

#foundationmurah#prelovedmakeover#maybellinemurah#prelovedwetnwild#prelovedwardah#makeupbranded#prelovedtarte#prelovedkatvond#prelovedysl#prelovedfoundation#jualrevlonfoundation#prelovedhadalabo#jualmaybelline#prelovednyx#prelovedrevlon#prelovedbodyshop#makeuporiginal#prelovedmakeup#prelovedbourjois#prelovedmalang

Hashtags #foundationmurah for Instagram

January Deals #5
Ready To Be Me Package.
Get :
✓ 1 Translucent Compact Powder
✓ 1 Translucent Foundation
✓ 1 Red-A Lip Cream (dapat memilih varian)

FREE 1pcs Cute Pouch dari Red-A!

Only Rp 75.000 bisa dapet 3 items plus bonus!😍 More info & details (pilih salah satu)
- Klik link on Bio📌
- Check Shopee : kosmetiksidoarjomalang
- Line : @keq4466w (pakai @) #redAindonesia #RedA #RedAMakeup #madeinIndonesia #Compactpowder #bedakpadat #bedaktranslucent #BedakRedA #lipcreamreda #foundationreda #foundation #lipcream #foundationmurah #MakeupOri #VivaCosmetic #Vivaori


0

Mau cantik Instan Ala JAFRA ?
bikin glowing seketika, tapi ngak pake racikan?
Pake ini aja udh kereeen bgt, glowing 😍
Ringan dan tahan seharian. Best Seller selalu diburu 💓

Royal jelly Radiance Foundation spf 20 ini foundie JAFRA yg menggabungkan teknologi dan manfaat ROYAL JELLY.
Membantu melindungi wajah dari kerusakan faktor lingkungan termasuk radiasi sinar ultraviolet.

Selalu jadi inceran kaum hawa. Buruaaan sebelum sold out, nunggu harus berminggu².
Cocok langsung angkuttt😘
Wa. : 082243387450
Ig. : @togtiljafraskincare
Line : toktilsw

#kosmetik #muabogor #jafrabogor #jafrabekasi #jafrabandung #muabandung #foundation #royaljellyfoundation #cccream #bbcream
#royaljellyjafra #foundation#foundationbagus #foundationroyaljelly#foundationjafra #jualfoundationjafra#foundationglowing #tipsglowingmakeup#jualfoundationjafrajakarta#jualfoundationjafrabandung#jualfoundationjafrapekanbaru#jualfoundationjafradumai#jualfoundationjafrasurabaya #jafrajambireadystock #belajarmakeupmurah #belajarmakeuppemula #foundationmurah #foundationhalal #jualjafraori


0

Mau cantik Instan Ala JAFRA ?
bikin glowing seketika, tapi ngak pake racikan?
Pake ini aja udh kereeen bgt, glowing 😍
Ringan dan tahan seharian. Best Seller selalu diburu 💓

Royal jelly Radiance Foundation spf 20 ini foundie JAFRA yg menggabungkan teknologi dan manfaat ROYAL JELLY.
Membantu melindungi wajah dari kerusakan faktor lingkungan termasuk radiasi sinar ultraviolet.

Selalu jadi inceran kaum hawa. Buruaaan sebelum sold out, nunggu harus berminggu².
Cocok langsung angkuttt😘
Wa. : 082243387450
Ig. : @togtiljafraskincare
Line : toktilsw

#kosmetik #muabogor #jafrabogor #jafrabekasi #jafrabandung #muabandung #foundation #royaljellyfoundation #cccream #bbcream
#royaljellyjafra #foundation#foundationbagus #foundationroyaljelly#foundationjafra #jualfoundationjafra#foundationglowing #tipsglowingmakeup#jualfoundationjafrajakarta#jualfoundationjafrabandung#jualfoundationjafrapekanbaru#jualfoundationjafradumai#jualfoundationjafrasurabaya #jafrajambireadystock #belajarmakeupmurah #belajarmakeuppemula #foundationmurah #foundationhalal #jualjafraori


0

eksperimen sis ni tau.. remove makeup dengan makeup remover then cuci dengan skinvigorate and hasilnya.. cucian lebih bersih.. sbb dengan berus skinvigorate ni kotoran kita akan dibersihkan 85% daripada menggunakan tangan.. so jomlah beralih kepada skinvigorate utk cucian lebih bersih.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉⠀
Laina Luq⠀
012.699.98.24⠀

#makeupmurah #marykaymurah #marykaysrikembangan  #marykaybukitpuchong#marykayputraperdana #marykaypuchong #marykaypuchongintan #marykaypuchongkinrara #marykaycyberjaya
#marykayshahalam
#marykayputrajaya #foundationmurah #marykayputraperdana #marykaykarak #marykaybentong #marykaydengkil
#marykayselangor #marykaypulaumeranti
#poribesar #kulitcantik #marykaybangi
#marykaykajang #marykaybalakong
#sayajual #visitmyig #masker #blackhead #jeragat #whitehead #facialfree #mua


0

Mau cantik Instan Ala JAFRA ?
bikin glowing seketika, tapi ngak pake racikan?
Pake ini aja udh kereeen bgt, glowing 😍
Ringan dan tahan seharian. Best Seller selalu diburu 💓

Royal jelly Radiance Foundation spf 20 ini foundie JAFRA yg menggabungkan teknologi dan manfaat ROYAL JELLY.
Membantu melindungi wajah dari kerusakan faktor lingkungan termasuk radiasi sinar ultraviolet.

Selalu jadi inceran kaum hawa. Buruaaan sebelum sold out, nunggu harus berminggu².
Cocok langsung angkuttt😘
Wa. : 082243387450
Ig. : @togtiljafraskincare
Line : toktilsw

#kosmetik #muabogor #jafrabogor #jafrabekasi #jafrabandung #muabandung #foundation #royaljellyfoundation #cccream #bbcream
#royaljellyjafra #foundation#foundationbagus #foundationroyaljelly#foundationjafra #jualfoundationjafra#foundationglowing #tipsglowingmakeup#jualfoundationjafrajakarta#jualfoundationjafrabandung#jualfoundationjafrapekanbaru#jualfoundationjafradumai#jualfoundationjafrasurabaya #jafrajambireadystock #belajarmakeupmurah #belajarmakeuppemula #foundationmurah #foundationhalal #jualjafraori


1

Pake foundation retak, kena air malah kemana² kalo keringetan jadi nyatu/ndeblog bahasa gaulnya 😂
Dont worry guys, foundation royaljelly dg spf 20 diformulasikan buat di pake sehari².
Kandungannya ringan, bikin cerah glowing. Tampil dewy look ngak perlu pake racikan kan yaa 💓

Pilih, cocok, angkut ngak pake lama 👋
Wa 082243387450
Line toktilsw

#royaljelly #royaljellyjafra #foundation#foundationbagus #foundationroyaljelly#foundationjafra #jualfoundationjafra#foundationglowing #tipsglowingmakeup#jualfoundationjafrajakarta#jualfoundationjafrabandung#jualfoundationjafrapekanbaru#jualfoundationjafradumai#jualfoundationjafrasurabaya #jafrajambireadystock #belajarmakeupmurah #belajarmakeuppemula #foundationmurah #foundationhalal #remarcablefoundation #skincarejafra #jafraskincarealami #orderjafra #jualjafraori


0

Pake foundation retak, kena air malah kemana² kalo keringetan jadi nyatu/ndeblog bahasa gaulnya 😂
Dont worry guys, foundation royaljelly dg spf 20 diformulasikan buat di pake sehari².
Kandungannya ringan, bikin cerah glowing. Tampil dewy look ngak perlu pake racikan kan yaa 💓

Pilih, cocok, angkut ngak pake lama 👋
Wa 082243387450
Line toktilsw

#royaljelly #royaljellyjafra #foundation#foundationbagus #foundationroyaljelly#foundationjafra #jualfoundationjafra#foundationglowing #tipsglowingmakeup#jualfoundationjafrajakarta#jualfoundationjafrabandung#jualfoundationjafrapekanbaru#jualfoundationjafradumai#jualfoundationjafrasurabaya #jafrajambireadystock #belajarmakeupmurah #belajarmakeuppemula #foundationmurah #foundationhalal #remarcablefoundation #skincarejafra #jafraskincarealami #orderjafra #jualjafraori


0

Pakai je Herra Treatment Foundation ni boleh pilih nak look macam Neelopa ke, Pajura ke atau Mira Filzah.

Makeup ala-ala pergi pasar boleh, ala-ala super model pun boleh.
Berani jamin tak merekah, tak bercapuk macam badut sarkas. Nampak smooth je. Kualiti setanding Jenama Antarabangsa tau.
Tak caya boleh le compare sendiri.
Meh le cuba. Dah cuba pasti bergetar tulang rusuk.
.
.Untuk info Herra wasap admin Ina 016-7736940
.
.#HERRA #jerawat #jeragat #cantik #cun #mua #facemist #instashop #treatmentFD #bazarpaknil #produkhalal #instamalaysia #sayajual #putih #muaselangor #muamalaysia #FoundationViral #HerraTreatmentFoundation #instamalaysia #bazarmalaysia #sayajualmakeup #produkkecantikan #foundationmurah #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #makeupnikah #arganoil #flawless #vitaminc #mascara


2

🦄 L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Foundation 🦄
💯authentic
.
buat yg suka nonton youtube nya Molita Lin, pasti tau lah yaaa ini foundie kesukaan ci Moli bangettt😍 Review nya emang bagusss banget, karena produknya emg sebagus itu shayyy💯 Buat yang penasaran bisa nonton di youtube nya Molita Lin untuk liat honest review nya🤗 👉 size 30ml
👉 buildable coverage
👉 last up to 24 hours
👉 lightweight
👉 matte finish
.
READY SHADES :
101 Classic Ivory
102 Shell Beige
104 Golden Beige
106 Sun Beige
.
Price : IDR 128.000
Order : Line @njr8372c (pakai @) / dm / whatsapp by req
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lorealfoundation #foundationloreal #jualfoundie #jualfoundation #foundationlorealpromatte #lorealparisinfalliblepromattefoundation #lorealinfalliblepromattefoundation #lorealinfalliblefoundation #foundationlorealmurah #jualfoundationmurah #juallorealasli #lorealparisasli #lorealdiskon #jualfoundationloreal #foundationlorealinfallible #lorealinfalliblefoundationmurah #foundationmurah #skincaremurah #drugstoremakeup #jualmakeupdrugstore #jualdrugstoremakeupmurah #jualdrugstoremakeup #bonjoursweetstuff #lorealinfallible #lorealinfalliblemurah


0

Pake foundation retak, kena air malah kemana² kalo keringetan jadi nyatu/ndeblog bahasa gaulnya 😂
Dont worry guys, foundation royaljelly dg spf 20 diformulasikan buat di pake sehari².
Kandungannya ringan, bikin cerah glowing. Tampil dewy look ngak perlu pake racikan kan yaa 💓

Pilih, cocok, angkut ngak pake lama 👋
Wa 082243387450
Line toktilsw

#royaljelly #royaljellyjafra #foundation#foundationbagus #foundationroyaljelly#foundationjafra #jualfoundationjafra#foundationglowing #tipsglowingmakeup#jualfoundationjafrajakarta#jualfoundationjafrabandung#jualfoundationjafrapekanbaru#jualfoundationjafradumai#jualfoundationjafrasurabaya #jafrajambireadystock #belajarmakeupmurah #belajarmakeuppemula #foundationmurah #foundationhalal #remarcablefoundation #skincarejafra #jafraskincarealami #orderjafra #jualjafraori


0

Royal Jelly Radiance Foundation Royal Jelly SPF 20 adalah foundation ringan dengan kandungan Royal Jelly yang membuat penampilan lebih natural,
sekaligus memberikan manfaat untuk kulit wajah akan lebih cantik bersinar. 💕foundation yang instan banget membuat wajah jadi glowing
💕mengandung SPF 20 ( melindungi kulit meski tanpa Pelembab)
💕Foundation mengandung Royal Jelly, yang bukan hanya membuat cantik tapi sehat dan kenyal dikulit. ( pemakaian rutin)
Kurang lengkap apa lagi si buat produk yang 1 ini😍 .

Yuk di order / join / konsul
Wa 081328162836

#skincarelover #jafrakendal #foundationmurah #loveislove #follow4like #salonmuslimahkendal #instalike #instalovers


0

Eyeshadow must have!! Sangat pigmented.. texture yg sangat halus. Sekali sapuan je dah melekat kat kulit. 😘
.
.
Eyeshadow code
1) true naked
2) heaven bronze
3) catchy doll .
Rm60 only
.
.
For purchase kindly whatsapp 0182090286 click link at bio👆🏻
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualokaya #okaya #okayamalaysia #okaymurah #okayaeyebrowgel #eyebrow #eyebrowgel #foundation #liquidfoundation #makeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #foundationmurah #flawless #tanpajerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #arganoil #bazarpaknil #moodrepublik #malaysia #tanpacela #cintatiadaganti #foundationviral


0

Martinez dramatic glow foundation

Liquid foundation yang satu ini memiliki tekstur yang tidak terlalu cair sehingga mudah untuk diaplikasikan ke seluruh wajah, baik dengan menggunakan sponge make up maupun brush. Sesuai dengan namanya, hasil akhir foundation ini benar-benar dramatically glowing on the skin namun tetap high coverage. Bagi kamu yang memiliki kulit berminyak jangan khawatir, efek glowing dari foundation ini sangat natural dan tidak akan membuat muka kamu terlihat tambah berminyak, kok.

#martinezcosmetics #foundationmurah #tokokosmetikbogor #kosmetikbogor #beautynesiaid #beautybloggerindonesia #beautyblogger


0

MIB FOUNDATION :
👉fd kalis air
👉foundation cream + dgn concealer.
👉full coverage 👉cream to powder, tak perlu dah nak topup2 bedak😆 👉lagi berpeluh lagi glowing.

RM32

#mekap #mekapmalaysia #mekapmurah #mekapmurahmalaysia #setmekapmurah #setmekapmurahmalaysia #foundationmalaysia #foundationmurah #foundationmalaysiamurah #fullcoveragefoundation


0

📌ARSYA SERUM💕
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing & flawless
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
🌸 Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis2 usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia
🌸 Boleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama
🌸 Menjadikan kulit serta wajah sentiasa kelihatan segar cantik berseri2
.
Arsya Serum Mengandungi:-
✅ Aloe Vera
✅ Chamomile
✅ Apple Stemcell
✅ Vitamin C
✅ Vitamin E
.
Harga : RM 8.00
.
Jgn menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
whatsapp +6014-9922019 atau click whatsapp link di bio
.
#agentswanted#schaalyahya#laraalana#errafazira#hairulazreen#malaysiaboleh#emmamaembong#kangar#jb#kl#muakl#makeupartistmalaysia#wanyhasrita#bismillah#shahalam#viralmalaysia#jombeli#kulit#cantikputih#cantikgebu#glowingskincare#kosmetikmurah#penang#kedah#alorsetar#sayajual#perlis#makeupmalaysia#foundationmurah#foundationmalaysia


0

Tq ye dik... .
.
20 produk terbaru dr Jenama Sendiri by Adenin.. .
makeup removal
cleanser
mask
serum
foundation
blusher
.
.
.
-staff (line admin slow)
.
.
.
Kami dari Team Adenin Kosmetik Jenama Sendiri menyediakan perkhidmatan Consultant Penjenamaan Produk, Perkhidmatan KKM dan Printing.
.
.
Kami mempunyai lebih 50 jenis produk untuk dijenamakan, kilang kami bertaraf GMP dan diiktiraf Halal Malaysia.
Produk kami BEBAS dari Paraben dan Merkuri.
.
.
Jom Sertai Program Jutawan Kosmetik
Modal serendah Rm180 sahaja dan Min Moq hanya 30 pcs sahaja.
Tester juga kami turut sediakan. .
sebarang pertanyaan mengenai Produk Jenama Sendiri boleh hubungi admin di 0137819381.
.
.
#kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri
#jenamasendiri
#krimkilo #krimkunyitmurah #kilangkosmetik #kilangkrimkilo
#krimkilomurah
#jenamasendiri
#krimjenamasendiri
#foundationjenamasendiri
#foundationmurah
#krimkunyitmurah
#krimjenamasendiri #produkjenamasendiri #jutawankosmetik
#produkkecantikan #sayajualmurah #sayajualskincare #bazaarpaknil #murahtapioriginal #igshopping #visitmyig #Kakishopping #Shoppingonline #Onlineshopmalaysia #Jualbeli #Instashop #ucanduit #jenamasendiri
#kilangkosmetik
#sabunhomemade


0

Tq ye sis.. .
.
.20 produk terbaru dr Jenama Sendiri by Adenin.. .
makeup removal
cleanser
mask
serum
foundation
blusher
.
.
.
-staff (line admin slow)
.
.
.
Kami dari Team Adenin Kosmetik Jenama Sendiri menyediakan perkhidmatan Consultant Penjenamaan Produk, Perkhidmatan KKM dan Printing.
.
.
Kami mempunyai lebih 50 jenis produk untuk dijenamakan, kilang kami bertaraf GMP dan diiktiraf Halal Malaysia.
Produk kami BEBAS dari Paraben dan Merkuri.
.
.
Jom Sertai Program Jutawan Kosmetik
Modal serendah Rm180 sahaja dan Min Moq hanya 30 pcs sahaja.
Tester juga kami turut sediakan. .
sebarang pertanyaan mengenai Produk Jenama Sendiri boleh hubungi admin di 0137819381.
.
.
#kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri
#jenamasendiri
#krimkilo #krimkunyitmurah #kilangkosmetik #kilangkrimkilo
#krimkilomurah
#jenamasendiri
#krimjenamasendiri
#foundationjenamasendiri
#foundationmurah
#krimkunyitmurah
#krimjenamasendiri #produkjenamasendiri #jutawankosmetik
#produkkecantikan #sayajualmurah #sayajualskincare #bazaarpaknil #murahtapioriginal #igshopping #visitmyig #Kakishopping #Shoppingonline #Onlineshopmalaysia #Jualbeli #Instashop #ucanduit #jenamasendiri
#kilangkosmetik
#sabunhomemade


0