#foundationtahanlama

Instagram photos and videos

#foundationtahanlama#dyxycheneh#dyxy#dyxygreenteamineralfacemist#dyxybccream#bccreamfoundation#dyxylipstick#dyxymaskara#dyxybrush#dyxyfacemist#teamfl#teamfs#muakuantan#muakemaman#dyxyceneh#muaceneh#creamtahanlama#bccreamfoundationtahanlama#dyxyneram#dyxycerul#teamfazz#dyxykuantan#dyxybukitkuin#dropshipwanted

Hashtags #foundationtahanlama for Instagram

Bestnya pakai foundation #soshanteeq ni . Dia punya textur sheer foundation ( sesuai dengan semua jenis kulit ) , lembut ringan dan tak rasa tebal langsung boleh buat kita ter tidur 😍 ! .
_
Yang mana jenis suka dan tak boleh hidup takda foundation setiap hari boleh try #soshanteeq foundation and lipmatte ! Confirm korang suka πŸ˜πŸ‘πŸ» .
_
βœ”οΈ full coverage .
βœ”οΈ elak kulit breakout .
βœ”οΈ merawat kulit .
βœ”οΈtahan lama .
βœ”οΈtak berminyak .
βœ”οΈspf 55 .
βœ”οΈtak bercapuk .
βœ”οΈsheer Textur ( ikut warna kulit 1 tona lebih cerah ) .
βœ”οΈsangat lah ringan dan lembut .
βœ”οΈharga mampu milik .
βœ”οΈkualiti setanding foundation berkualiti yg lain .
βœ”οΈ100% formulation from Korea .
βœ”οΈsesuai untuk semua jenis kulit .
_
πŸ“Rm66 sm πŸ“rm73 ss
.
.
#soshanteeq #soshanteeqfoundation #soshanteeqfoundationmalaysia #soshanteeqfoundationoriginal #foundationtakbercapuk #foundationtahanlama #spf55 #fullcoveragefoundationmalaysia #fullcoveragefoundationmurahmalaysia


0

β™₯️BELI DAN MENANG‼️‼️‼️
.
SETIAP PEMBELIAN BOOSTER FOUNDATION ANDA LAYAK SERTAI PRADUAN INi..
.
🎁HADIAH YANG SANGAT WOWWW 😲 .
1)MOTOR SCOOTER πŸ›΅ YG BERNILAI RM5000+ .
2)GELANG EMAS 916 .
3)HADIAH HAMPER .
.
KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin .
🌟Perlindungan dari UV (SPF 50) .
🌟Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk .
🌟Mengadungi vitamin A,C & serum yang boleh merawat kulit muka anda .
🌟Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat .
🌟Mesra wuduk & HALAL .
🌟LULUS KKM (NOT 170307322K) .
.
β™₯️PROMOSI RM65 SEKARANG! .
Promosi Untuk org terawal shja)
.
HARGA ASAL RM120 .
.
Postage add Rm8sm Rm11ss . .
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
.
βœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
βœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhabeauty #boosterserum #ubatputih #ubatputihmujarab #ubatputihsebadan #foundationbest #foundationtahanlama #foundationmalaysia #foundationglowing


0

Selamat tengahari πŸ’•
Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics?
.
β™₯️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless.
.
β™₯️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain.
.
β™₯️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM.
.
β™₯️DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream.
.
β™₯️DYXY Lipstik Matte, moistkan bibir walaupun matte, kurang melekat pada cawan, bau fruity & wangi.
.
β™₯️DYXY Maskara, melentik dengan pantas, melebatkan bulu mata, waterproof dan mudah cuci.
.
Best ke best?
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Selamat tengahari πŸ’•
Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics?
.
β™₯️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless.
.
β™₯️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain.
.
β™₯️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM.
.
β™₯️DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream.
.
β™₯️DYXY Lipstik Matte, moistkan bibir walaupun matte, kurang melekat pada cawan, bau fruity & wangi.
.
β™₯️DYXY Maskara, melentik dengan pantas, melebatkan bulu mata, waterproof dan mudah cuci.
.
Best ke best?
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

#Repost @sr_beauty_care with @get_repost
・・・
Hye...Selamat Pagi,thank u syikin sbb share feedback MANGO SKIN...alhamdulillah semakin ramai yg berpuas hati & percaya keberkesanan foundation ini...Yang pasti MANGO SKIN ini mempunyai perlindungan lengkap moisturizer/SPF35,vitamin C,vitamin E dan Salmon Collagen Extract yg membantu melindungi kulit muka dari sinar UV...uolls should try this & high recommended😘
.
.
.
SATU-SATUNYA FOUNDATION YG PERTAMA .
.
PERLINDUNGAN LENGKAP MOISTURIZER / SPF 35
100% menghalang wajah anda dan dari sinar UV dan Pancaran terik matahari .
.
MEMPERKENALKAN !
Mango Skin Foundation
Vit C + Vit E + Salmon Collagen Extract ● .
.
SETANDING PRODUK ANTARABANGSA
● MUDAH DISAPU ● CEPAT DAN MENJIMATKAN MASA
● TIDAK PERLU BUANG MASA MENGHADAP
CERMIN
● TAK PERLU KOS YANG BANYAK
● TAHAN SEHINGGA 4 BULAN
.
.
KENAPA ANDA PERLU MENGGUNAKAN MANGO SKIN LUXURIOUS FOUNDATION ?
.
.
Sentuhan texture yang menyembunyikan semua bintik-bintik hitam dan kerosakkan pada kulit sebaik sahaja dipakai. Kulit anda dilindungi dengan lebih sempurna dan berseri . .
.
βœ”οΈ Sesuai Untuk Semua Jenis kulit (Normal / Kering / Berminyak / Sensitive) βœ”οΈ Texture Yang Sangat lembut
βœ”οΈ Tidak Berminyak
βœ”οΈ Tidak Melekit
βœ”οΈ Tidak Bercapok
βœ”οΈ Solekan Tahan Lama
βœ”οΈ SPF 35
βœ”οΈ Mencegah Dari Kanser Kulit Akibat Pancar Matahari
βœ”οΈ Tidak Mengandungi Bahan Kimia Merbahaya
βœ”οΈ Kulit Akan Sentiasa Segar βœ”οΈ Kulit Wajah Semakin Glowingl
.
.
HANYA UNTUK YANG SERIUS NAK CANTIK πŸ–’ DIJAMINπŸ’― SELAMAT
DIJAMIN πŸ’― BERKESAN .
.
▢️ Produk berstatus GMP
▢️ Mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia ▢️ Sesuai Untuk Wanita yang Menjaga Keterampilan
.
.
@official_mango_skin
#produk #foundation #foundationtidakberminyak #foundationterbaik #foundationglowing #foundationmuka #foundationbest #foundationmesrasolat #foundationtahanlama #foundationkkm


0

Menutupi segala cela2 di wajah
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

β™₯️BELI DAN MENANG‼️‼️‼️
.
SETIAP PEMBELIAN BOOSTER FOUNDATION ANDA LAYAK SERTAI PRADUAN INi..
.
🎁HADIAH YANG SANGAT WOWWW 😲 .
1)MOTOR SCOOTER πŸ›΅ YG BERNILAI RM5000+ .
2)GELANG EMAS 916 .
3)HADIAH HAMPER .
.
KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin .
🌟Perlindungan dari UV (SPF 50) .
🌟Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk .
🌟Mengadungi vitamin A,C & serum yang boleh merawat kulit muka anda .
🌟Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat .
🌟Mesra wuduk & HALAL .
🌟LULUS KKM (NOT 170307322K) .
.
β™₯️PROMOSI RM65 SEKARANG! .
Promosi Untuk org terawal shja)
.
HARGA ASAL RM120 .
.
Postage add Rm8sm Rm11ss . .
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
.
βœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
βœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhabeauty #boosterserum #ubatputih #ubatputihmujarab #ubatputihsebadan #foundationbest #foundationtahanlama #foundationmalaysia #foundationglowing


0

Argan oil pun ada dalam Lipmatte Feverglam ni. Minyak argan ni boleh membantu merawat bibir yang rosak.
.
Say babai untuk bibir kering dan rosak lepas ni😍😍


1

Bukan je kulit kena dilindungi tapi bibir juga perlukan perlindungan dari sinaran uv yang boleh merosakkan bibir.
.
Bibir akan dirawat dan dilindungi sepanjang hari dengan Lipmatte Feverglam sebab ada Vitamin E.


2

Lipmatte dari Feverglam ni mengandungi Shea Butter yang membantu melembapkan bibir jadi tak perlu takut bibir jadi kering dan merekah bila guna lipmatte lepas ni
.
Kalau taknak guna lipbalm pun boleh, nak guna pun boleh ikut keselesaan masing-masing


2

DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH?
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni πŸ™ˆ

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau πŸ’—
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Pangilan untuk dropshipπŸ€‘πŸ€‘
.
Buat secara online je.agak2 dalam sehari berapa jam korang online ?Browse FB main IG, Tweet2 tu semua.
.
Kalau sebelum ni korang cuma online sana sini tanpa dapat apa2, apa kata sekarang korang twist sikit benda 2 semua buat jd DUIT πŸ€‘πŸ˜˜
.
πŸ’žingin tambah pendapatan?
πŸ’žminat berniaga?
πŸ’žtiada modal & tiada produk?
.
.
Jom sertai fazz
Join team fazz untuk mejadi dropship
.
➑️Tiada yuran
➑️Tidak perlu simpan stok
➑️Hanya perlu promosikan produk DYXY COSMETICS
➑️KOMISEN & MARGIN UNTUNG YANG TINGGI
➑️Produk permintaan tinggi
➑️Marketing disediakan
.
Komisyen rm15@rm20/set
Sehari 2set
Sebulan!!??
Komisyen rm900-rm1200++ sebulan
Anda nak lebih lagi?
Meh ahkak kongsi mcmn nak dpt lebih lagi..
ANDA BUAT ANDA DPT!!
.
Jom join fazz sekarang😘😘
.Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

β™₯️BELI DAN MENANG‼️‼️‼️
.
SETIAP PEMBELIAN BOOSTER FOUNDATION ANDA LAYAK SERTAI PRADUAN INi..
.
🎁HADIAH YANG SANGAT WOWWW 😲 .
1)MOTOR SCOOTER πŸ›΅ YG BERNILAI RM5000+ .
2)GELANG EMAS 916 .
3)HADIAH HAMPER .
.
KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin .
🌟Perlindungan dari UV (SPF 50) .
🌟Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk .
🌟Mengadungi vitamin A,C & serum yang boleh merawat kulit muka anda .
🌟Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat .
🌟Mesra wuduk & HALAL .
🌟LULUS KKM (NOT 170307322K) .
.
β™₯️PROMOSI RM65 SEKARANG! .
Promosi Untuk org terawal shja)
.
HARGA ASAL RM120 .
.
Postage add Rm8sm Rm11ss . .
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
.
βœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
βœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhabeauty #boosterserum #ubatputih #ubatputihmujarab #ubatputihsebadan #foundationbest #foundationtahanlama #foundationmalaysia #foundationglowing


0

Bukan je kulit kena dilindungi tapi bibir juga perlukan perlindungan dari sinaran uv yang boleh merosakkan bibir.
.
Bibir akan dirawat dan dilindungi sepanjang hari dengan Lipmatte Feverglam sebab ada Vitamin E.


2

PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
Tekan link on ciksue bio ya!


1

Siapa kat sini masih tk tau cara guna beauty blender?!πŸ˜…
Haaa meh sis nk Share sikit
Semoga bermanfaatπŸ’–
#foundationtahanlama #skinrepublic #makeup #fairytalefoundation #eidmubarak


0

Saya Mencari Suri Rumah & Student @ sesiapa yang ingin mencari Duit Poket & Bantu suami bantu family hanya dari rumah je tanpa mengeluarkan Modal.
FREE JOIN !!
.
Pangilan untuk dropshipπŸ€‘πŸ€‘
.
Buat secara online je.agak2 dalam sehari berapa jam korang online ?Browse FB main IG, Tweet2 tu semua.
.
Kalau sebelum ni korang cuma online sana sini tanpa dapat apa2, apa kata sekarang korang twist sikit benda 2 semua buat jd DUIT πŸ€‘πŸ˜˜
.
πŸ’žingin tambah pendapatan?
πŸ’žminat berniaga?
πŸ’žtiada modal & tiada produk?
.
.
Jom sertai fazz
Join team fazz untuk mejadi dropship
.
➑️Tiada yuran
➑️Tidak perlu simpan stok
➑️Hanya perlu promosikan produk DYXY COSMETICS
➑️KOMISEN & MARGIN UNTUNG YANG TINGGI
➑️Produk permintaan tinggi
➑️Marketing disediakan
.
Komisyen rm15@rm20/set
Sehari 2set
Sebulan!!??
Komisyen rm900-rm1200++ sebulan
Anda nak lebih lagi?
Meh ahkak kongsi mcmn nak dpt lebih lagi..
ANDA BUAT ANDA DPT!!
.
Jom join fazz sekarang😘😘
.Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


1

Saya Mencari Suri Rumah & Student @ sesiapa yang ingin mencari Duit Poket & Bantu suami bantu family hanya dari rumah je tanpa mengeluarkan Modal.
FREE JOIN !!
.
Pangilan untuk dropshipπŸ€‘πŸ€‘
.
Buat secara online je.agak2 dalam sehari berapa jam korang online ?Browse FB main IG, Tweet2 tu semua.
.
Kalau sebelum ni korang cuma online sana sini tanpa dapat apa2, apa kata sekarang korang twist sikit benda 2 semua buat jd DUIT πŸ€‘πŸ˜˜
.
πŸ’žingin tambah pendapatan?
πŸ’žminat berniaga?
πŸ’žtiada modal & tiada produk?
.
.
Jom sertai fazz
Join team fazz untuk mejadi dropship
.
➑️Tiada yuran
➑️Tidak perlu simpan stok
➑️Hanya perlu promosikan produk DYXY COSMETICS
➑️KOMISEN & MARGIN UNTUNG YANG TINGGI
➑️Produk permintaan tinggi
➑️Marketing disediakan
.
Komisyen rm15@rm20/set
Sehari 2set
Sebulan!!??
Komisyen rm900-rm1200++ sebulan
Anda nak lebih lagi?
Meh ahkak kongsi mcmn nak dpt lebih lagi..
ANDA BUAT ANDA DPT!!
.
Jom join fazz sekarang😘😘
.Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

β™₯️BELI DAN MENANG‼️‼️‼️
.
SETIAP PEMBELIAN BOOSTER FOUNDATION ANDA LAYAK SERTAI PRADUAN INi..
.
🎁HADIAH YANG SANGAT WOWWW 😲 .
1)MOTOR SCOOTER πŸ›΅ YG BERNILAI RM5000+ .
2)GELANG EMAS 916 .
3)HADIAH HAMPER .
.
KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin .
🌟Perlindungan dari UV (SPF 50) .
🌟Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk .
🌟Mengadungi vitamin A,C & serum yang boleh merawat kulit muka anda .
🌟Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat .
🌟Mesra wuduk & HALAL .
🌟LULUS KKM (NOT 170307322K) .
.
β™₯️PROMOSI RM65 SEKARANG! .
Promosi Untuk org terawal shja)
.
HARGA ASAL RM120 .
.
Postage add Rm8sm Rm11ss . .
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
.
βœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
βœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhabeauty #boosterserum #ubatputih #ubatputihmujarab #ubatputihsebadan #foundationbest #foundationtahanlama #foundationmalaysia #foundationglowing


0

Dua tone yg sangat memukau..
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

β™₯️BELI DAN MENANG‼️‼️‼️
.
SETIAP PEMBELIAN BOOSTER FOUNDATION ANDA LAYAK SERTAI PRADUAN INi..
.
🎁HADIAH YANG SANGAT WOWWW 😲 .
1)MOTOR SCOOTER πŸ›΅ YG BERNILAI RM5000+ .
2)GELANG EMAS 916 .
3)HADIAH HAMPER .
.
KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin .
🌟Perlindungan dari UV (SPF 50) .
🌟Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk .
🌟Mengadungi vitamin A,C & serum yang boleh merawat kulit muka anda .
🌟Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat .
🌟Mesra wuduk & HALAL .
🌟LULUS KKM (NOT 170307322K) .
.
β™₯️PROMOSI RM65 SEKARANG! .
Promosi Untuk org terawal shja)
.
HARGA ASAL RM120 .
.
Postage add Rm8sm Rm11ss . .
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
.
βœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
βœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhabeauty #boosterserum #ubatputih #ubatputihmujarab #ubatputihsebadan #foundationbest #foundationtahanlama #foundationmalaysia #foundationglowing


0

Dyxy bkn utk yg suka makeup je.. Yg xpandai make up or nk natural look pun ramai grab set dyxy ni
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

β™₯️BELI DAN MENANG‼️‼️‼️
.
SETIAP PEMBELIAN BOOSTER FOUNDATION ANDA LAYAK SERTAI PRADUAN INi..
.
🎁HADIAH YANG SANGAT WOWWW 😲 .
1)MOTOR SCOOTER πŸ›΅ YG BERNILAI RM5000+ .
2)GELANG EMAS 916 .
3)HADIAH HAMPER .
.
KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin .
🌟Perlindungan dari UV (SPF 50) .
🌟Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk .
🌟Mengadungi vitamin A,C & serum yang boleh merawat kulit muka anda .
🌟Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat .
🌟Mesra wuduk & HALAL .
🌟LULUS KKM (NOT 170307322K) .
.
β™₯️PROMOSI RM65 SEKARANG! .
Promosi Untuk org terawal shja)
.
HARGA ASAL RM120 .
.
Postage add Rm8sm Rm11ss . .
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
01120599356-HQ booster πŸ“².
.
βœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
βœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhabeauty #boosterserum #ubatputih #ubatputihmujarab #ubatputihsebadan #foundationbest #foundationtahanlama #foundationmalaysia #foundationglowing


0

Selamat tengahari πŸ’•
Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics?
.
β™₯️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless.
.
β™₯️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain.
.
β™₯️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM.
.
β™₯️DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream.
.
β™₯️DYXY Lipstik Matte, moistkan bibir walaupun matte, kurang melekat pada cawan, bau fruity & wangi.
.
β™₯️DYXY Maskara, melentik dengan pantas, melebatkan bulu mata, waterproof dan mudah cuci.
.
Best ke best?
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Nak glowing flowlees?
.
DYXY COSMETICS
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

BIOAQUA FOUNDATION & CONCEALER MAKE UP LIQUID

FOUNDATION merk Bioaqua ini bisa juga digunakan sebagai concelaer
Menutup noda hitam dengan sempurna
Hasil glowing dan tahan lama

PERFECT bila di gunakan bersama CUSHION nya hasil glowing banget

ISI 30 ML
READY Stok !!!! Pemesanan :
Sms/whatshap : 0856-1129-586
Line : Anggita-maharani
Website caca.co.id

#biaqua #biaquafoundation #foundationbiaqua #tatariastahanlama #foundationtahanlama #concealermakeupliquid #concealer #concealermakeup #concealertahanlama #tatariaspenutupnodahitam #tatariaspenutupflek #tatariaspengantin #l4l #l4 #l4like #like4l #like4like #likeforlike #fff #lb #makeupprofessional #concealerliquidfoundation #bioaqua #bioaquafoundation #foundationbioaqua


0

Wauuuu... .
Promosi promosi promosi
Less less less less
Potongan harga sangat-sangat berbaloi😘😘
.
Set jimat set jimat set jimatπŸŽ‰πŸŽ‰
Berbaloi baloi
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Have you tried our Special Edition Fever Glam Liquid Matte??? Dah cuba sekali konfem nak beli lagi!😍
.
Matte kami tak keringkan bibir. Ringan smoothhh jur atas bibir. Tak rasa macam guna lipmatte pun! Ada 7 warna untuk koleksi Kebaya Gang. Kumpul semuanya ya!
.
Kalo grab, dapat free gift lagi 😘. Sweet en πŸ˜˜πŸ’Œ #lipmattemerawatbibir


1

Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. 😣
.
Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir.
.
1pcs RM36 + FREE GIFT
2pcs RM66 + 2 FREE GIFT
3pcs RM90 + 3 FREE GIFT .

Nak order? .
WHATASPP 0126897002


1

NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Uollss ada tak masalahhh jerawat nak tiap kali pakai foundation seharian?
.
Dah lah jerawat dengan parut lama belum hilang. Tambah pulak dengan jerawat baru. Adududuu stresssss!
.
Hah..kalau uolls guna Fever Glam Acne Fighting Foundation ni, parut lama akan makin pudae pastuuuuu jerawat baru pun segan nak naik!
.
Dah lahh full coverage yakmattttt dengan tak buat muka berminyak!
.
.
Ada dua kod,
1. Moonlight (Medium ke Cerah)
2. Desert Rose (Medium ke Gelap)
-
-
Grab yours now πŸ”₯πŸ”₯ Nak order boleh click link dekat bio tu okkay .


1

Nampak tak apa yang iolss nampak ? Haaa meh rapat sikit nak habaq. Bila uolss apply Acne Fighting Foundation ni muka akan glowing.
.
Sebab apa ? Sebabbb dalam foundation ni ada argan oil yang membantu kulit uols lagi glowing dari biasa✨
.
Bukan tu je PLUSSS Acne Fighting Foundation ni membantu dan merawat kulit uolss dari jerawat nak timboi terus tak jadi. Seriusss talk !
. πŸ¦„ Acne Fighting Foundation : RM50
.
πŸ¦„ Lipmatte : RM36 (Code Unicorn)
.
πŸ¦„ Blending Sponge : RM23
.


1

Kenapa uolls kena pilih foundation jenis Liquid berbanding jenis Foundation lain?
.
1. Liquid foundation sesuai untuk semua jenis kulit. Dry, Oily atau kombinasi. Senang kan?
.
2. Liquid foundation lebih mudah untuk blend atau di ratakan walaupun masa ketiadaan brush atau sponge β€” jadi, lebih fleksible. Guna jari pun boleh!
.
3. Medium - full coverage. Bila gunakan foundation jenis liquid, kita sendiri boleh kawal coverage yang kita nak.
.
Nak light lighttt je? β€” picit sikit
Nak tebal? β€” picit lebih
.
4. Liquid foundation juga dapat isi garis garis di muka atau pori pori dengan baik! Dia fill in gitewww! Tak lah ada bahagian yang rata ada yang nampak tak nampak foundation nya!
.
5. Memastikan kulit lebih lembap berbanding foundation jenis lain. Anjallll je muka sepanjang hari!


1

ACNE FIGHTING FOUNDATION
.
Best ingredients yg trdpt dlm Acne Fighting Foundation ni :-
.
.
*Vitamin E*
- Pelembap Kulit
- Anti penuaan
- Prevent Sunburn
- Kesan pembersihan yg mendalam pada kulit wajah
.
*Vitamin C*
- Prevent dari jerawat
- Wajah akan lebih glowing
- Menutupi lubang pori2
.
*Argan Oil*
- Kulit lebih anjal
- Sesuai utk semua kulit
- Mengurangkan kedutan pada wajah
- Mengatasi masalah jerawat
- Mengurangkan bintik2 hitam
- Menyuburkan kulit
.
.
Foundation ini juga menerapkan lebih pada bahan2 organik. Kesimpulannya, foundation ini sesuai bagi semua golongan even kulit sensitif.
.
☎️ 0194735223


1

Fever Glam dh buka Order untuk #AcneFightingFoundation yang superb best ni!

Foundation ni full coverage & sesambil cover tu dia ada bahan spesial untuk lindung dan rawat kulit yang bermasalah!

Takyah takut dah kulit naik jerawat lepas pakai mekap! 😳

Harga foundation ni *RM56.00* sahaja untuk 30ml, tapi sekarang tengah promosi harga RM50 sampai 23 july ni sahaja! .
Foundation ada 2 code pilihan :
⚑️ *Moonlight* : Medium to Light skin
⚑️ *Desert Rose* : Medium to Dark skin

Best ingredients yg terdapat dlm Acne Fighting Foundation ni :-
.
*Vitamin E*
- Pelembap kulit
- Anti penuaan
- Prevent sunburn
- Kesan pembersihan yg mendalam pada kulit wajah
.
*Vitamin C*
- Prevent dari jerawat
- Wajah akan lebih glowing
- Menutupi lubang pori2
.
*Argan Oil*
- Kulit lebih anjal
- Sesuai utk semua kulit
- Mengurangkan kedutan pada wajah
- Mengatasi masalah jerawat
- Mengurangkan bintik2 hitam
- Menyuburkan kulit

Foundation ini juga menerapkan lebih pada bahan2 organik. Kesimpulannya, foundation ini sesuai bagi semua golongan even kulit sensitif.

Berminat? Nak tanya2, dm/whatsapp 0194735223


2

Tak payah dah nak tepek concealer, bedak, krim semua tu bagai. Mekap pun tak sampai 3 minit...SIAP. Sebelum ni ambil masa nak mekap sebab berlapis-lapis pakai foundation semata-mata nak tutup cela.
.
Teksturnya ringan, macam tak pakai foundation. Sesuai untuk semua jenis kulit. Tak berminyak, tak bercapuk, kira halus je. Wajah pun nampak cerah dan glowing. Memang BC Cream by Dyxy ni tutup semua cela dekat wajah. Takda nampak pun. Fuhh! BONUS! BC Cream by Dyxy ni tahan lama kat muka dari pagi sampai petang. Kadang-kadang sampai malam pun mekap tak lebam. Best kan awak?!πŸ˜‰
.
Mekap tetap maintain Flawless & Glowing.
.
Bahan berkualiti yang terkandung dalam BC Cream seperti ekstrak arbutin, mineral, dan vitamin E. Mampu merawat kulit. Pulak tu ada SPF 50. Kulit kita ni pun kena ada perlindungan daripada cahaya matahari. .
Keistimewaan & Kelebihan lain selepas memakai BC Cream:- 1)πŸ’—BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA.
2)πŸ’—Menjadikan kulit rasa ringan seakan-akan tidak memakai bedak.
3)πŸ’—Meresap terus ke dalam kulit. TIDAK BERAT. TIDAK MELEKIT
4)πŸ’—Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka.
5)πŸ’—Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka.
6)πŸ’—Tahan lama lebih dari 8 jam.
7)πŸ’—Mesra Solat dan senang cuciπŸ‘πŸŒŸ
8)πŸ’—Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
9)πŸ’—Tak payah nak tepek BEDAK, CONCEALER, FOUNDATION nak TUTUP segala
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

DAPATKAN HARGA ISTIMEWA HARGA PROMOSI😘😘Hai sy fazz agen dyxyπŸ˜„Berminat nak oderπŸ˜€πŸ’‹Share location..Fazz blh terus codπŸš™πŸοΈ COD area 🎏 KUANTAN, CHENEH, KEMAMAN dan kawasan berdekatanπŸ˜˜πŸ“¬ Pos seluruh malaysiaπŸ‡±πŸ‡· πŸ“¦ jom Whatsap fazz sekarang utk th lebih detail lg ttg DYXY πŸ“²0189097364
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Siapa sini mengalami bibir kering/alergic/mengelupas?
Siapa sini jenis yang tak suka pakai lipstick jenis matte?
.
Sebab risau bibir jadi lg kering atau mengelupas

Sis nak habaq ni. Lipmatte from FeverGlam ni mampu menyelesaikan masalah bibir kering/mengelupas. Dannnn kalau siapa yang ada bibir alergic pun boleh pakai lipmatte ni

Sebab dalam lipmatte FeverGlam ni ada ARGAN OIL, VITAMIN E & SHEA BUTTER. Lipmatte FeverGlam boleh merawat dan melembapkan bibir

Lipmatte FeverGlam creamy but finishing matte. Jadi jgn risau. Walaupun jenis matte. Bibir tak akan jadi lg kering. Bibir tak mengelupas

Sekarang ni tengah promo. Click link di bio profile untuk carian mudah😘


2

DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH?
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni πŸ™ˆ

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau πŸ’—
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


2

NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Kutu dyxyπŸ€—πŸ€—
.
Dah lama teringin nak pakai dyxy tp duit selalu xcukup!!
.
Haa xpayah rusing2 lagi dah join jer kutu
πŸ˜€πŸ˜€
.
Akak jangan susah hati dah jom wasap sekarag cpt2.. Sapa cepat booked dia dapat dl..
.
Cepat booked cepat dapat cepat cantik jelita glowing gituπŸ˜„πŸ˜„
.
Nak ke nak?
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Ringan, full coverage, tidak merosakkan muka, tahan lama, tak bercapuk dan tak berminyak. Itu lah apa yang kita palinggg harapkan dekat foundation kita. Kan?

Jadi, founder FeverGlam pastikan semua tu wajib ada dalam Acne Fighting Foundation Fever Glam!
Dah banyak dah testimoni bandingkan Fever Glam dengan foundation internasional.
Harga cuma RM50 sebab sekarang tengah ada promosi jimat raya. Bayangkan, berapa banyak korang boleh potong duit?

Fuhhh..baki boleh shoping kat Tesco!

Sempat lagi ni untuk uolls beli. Alahhh..takyah kedekut.
.
Tekan link di bio atau wasap ke
_πŸ“² 0194735223


1

Apa yang best nya Acne Fighting Foundation ??
.
βœ… SPF 30
βœ… Sangat sangat ringan!
βœ… Menyebuhkan jerawat. Dia treatment foundation untuk acne tau
βœ… Full coverage!
βœ… Sesuai dengan semua warna dan jenis kulit
βœ… Merawat kulit dengan kandungan argan oil, vitamin A dan E
βœ… Tak akan bercapuk walau pakai seharian
βœ… Senang sangat nak blend. Jimat masa
βœ… Anti acne
βœ… 30ml. Tahan lama! Jimat lagi 😍
.
Mana nak cari foundation best gila macam ni?? Lagi lagi kalau muka jenis sensitif dengan jerawat! Aduh! .
.
WhatsApp 0194735223


1

Jom flawless dengan acne-fighting Foundation dari Fever Glam.

Dengan SPF30 foundation ini senang di blend.

Ada dua pilihan tona iaitu
1) Moon light : fair - medium
2. Dessert Rose : medium - dark . .
WhatsApp 0194735223


1

Best ingredients yg terdapat dlm ACNE FIGHTING FOUNDATION ni :
.
*Vitamin E*
- Pelembap Kulit
- Anti penuaan
- Prevent Sunburn
- Kesan pembersihan yg mendalam pada kulit wajah
.
*Vitamin C*
- Prevent dari jerawat
- Wajah akan lebih glowing
- Menutupi lubang pori2
.
*Argan Oil*
- Kulit lebih anjal
- Sesuai utk semua kulit
- Mengurangkan kedutan pada wajah
- Mengatasi masalah jerawat
- Mengurangkan bintik2 hitam
- Menyuburkan kulit
.
Foundation ini juga menerapkan lebih pada bahan2 organik. Kesimpulannya, foundation ini sesuai bagi semua golongan even kulit sensitif
.
Nak cuba? Jom wasap 0194735223


2

Fever Glam Acne Fighting Foundation in action! Fuhhh coverage dia habisss tertutup semua parut!
.
Yang lagi best, jerawat tertutup tapiiii jerawat baru takut nak timbul! Pakai seharian pun ringannn namatey.
.
Fefeelingg natural beauty gitewww! Ahahah!
.
Harga : RM56
30ml
.
Sekarang tengah promosi RM50 sampai 23 july je tauu
.
Wasep 0194735223 atau tekan link kat bio!
.


1

Apa yang best nya??
.
βœ… SPF 30
βœ… Sangat sangat ringan!
βœ… Menyebuhkan jerawat. Dia treatment foundation untuk acne tau
βœ… Full coverage!
βœ… Sesuai dengan semua warna dan jenis kulit
βœ… Merawat kulit dengan kandungan argan oil, vitamin A dan E
βœ… Tak akan bercapuk walau pakai seharian
βœ… Senang sangat nak blend. Jimat masa
βœ… Anti acne
βœ… 30ml. Tahan lama! Jimat lagi 😍
.
Mana nak cari foundation best gila macam ni?? Lagi lagi kalau muka jenis sensitif dengan jerawat! Aduh! .
.
WhatsApp 0194735223


1

Dyxy bkn utk yg suka makeup je.. Yg xpandai make up or nk natural look pun ramai grab set dyxy ni
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE β€’ FLIRTY ME β€’ CHERRY RED πŸ’„Moistkan bibir walaupun matte
πŸ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
πŸ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
πŸ’„ Bau fruity yang wangi πŸ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Kutu dyxyπŸ€—πŸ€—
.
Dah lama teringin nak pakai dyxy tp duit selalu xcukup!!
.
Haa xpayah rusing2 lagi dah join jer kutu
πŸ˜€πŸ˜€
.
Akak jangan susah hati dah jom wasap sekarag cpt2.. Sapa cepat booked dia dapat dl..
.
Cepat booked cepat dapat cepat cantik jelita glowing gituπŸ˜„πŸ˜„
.
Nak ke nak?
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

ROSETYARA FOUNDATION 40G RAYA SALE!!
.
RM68 ONLY (PROMO)
.
CODE AVAILABLE:
πŸ‘‰ Rose
πŸ‘‰ Snowdrop
πŸ‘‰ Violet
πŸ‘‰ Bellaz
.
🌹 Foundation super full coverage
🌹 Tekstur yang halus dan tidak berminyak
🌹 Membuatkan make up tahan lama sehingga 12jam
🌹 Mengandungi spf 30 yang dapat menghalang kulit dari sunburn
🌹 Mesra solat
🌹 Tidak bercapuk
🌹 Hanya 1 pump sahaja boleh cover seluruh wajah
🌹 Tidak melekit
🌹 1 botol tahan lama
.
Whatsapp utk order πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60139105110
http://www.wasap.my/60139105110
http://www.wasap.my/60139105110

#rosetyara #rosetyarafd #rtfoundation #rosetyarafoundation #rose #lily #bellaz #snowdrop #violet #promo #rayasale #rosetyaraterbaik #rosetyarabest #foundationterbaik #foundationbest #foundationliquid #foundationtahanlama #fullcoverage #makeupviral #makeuphot #rosetyaraMachang #codMachang #sititehabeauty


0

DAPATKAN HARGA ISTIMEWA HARGA PROMOSI😘😘Hai sy fazz agen dyxyπŸ˜„Berminat nak oderπŸ˜€πŸ’‹Share location..Fazz blh terus codπŸš™πŸοΈ COD area 🎏 KUANTAN, CHENEH, KEMAMAN dan kawasan berdekatanπŸ˜˜πŸ“¬ Pos seluruh malaysiaπŸ‡±πŸ‡· πŸ“¦ 10 ITEM SPECIAL GIFT Fazz sediakan.jom Whatsap fazz utk th lebih detail lg ttg DYXY πŸ“²0189097364 .
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

#Repost @sr_beauty_care with @get_repost
・・・
Tq feeya sbb puas hati dgn fd MANGO SKIN ni...katanya nak repeat lagi bila da abis...Tq jgk pada cust yg percaya dgn kelebihan fd ni...s0 guys yg mana tgh mencari foundati0n yg sesuai utk semua jenis kulit muka uolss boley try MANGO SKIN...sy pakai sy jual😘
.
.
SATU-SATUNYA FOUNDATION YG PERTAMA .
.
PERLINDUNGAN LENGKAP MOISTURIZER / SPF 35
100% menghalang wajah anda dan dari sinar UV dan Pancaran terik matahari .
.
MEMPERKENALKAN !
Mango Skin Foundation
Vit C + Vit E + Salmon Collagen Extract ● .
.
SETANDING PRODUK ANTARABANGSA
● MUDAH DISAPU ● CEPAT DAN MENJIMATKAN MASA
● TIDAK PERLU BUANG MASA MENGHADAP
CERMIN
● TAK PERLU KOS YANG BANYAK
● TAHAN SEHINGGA 4 BULAN
.
.
KENAPA ANDA PERLU MENGGUNAKAN MANGO SKIN LUXURIOUS FOUNDATION ?
.
.
Sentuhan texture yang menyembunyikan semua bintik-bintik hitam dan kerosakkan pada kulit sebaik sahaja dipakai. Kulit anda dilindungi dengan lebih sempurna dan berseri . .
.
βœ”οΈ Sesuai Untuk Semua Jenis kulit (Normal / Kering / Berminyak / Sensitive) βœ”οΈ Texture Yang Sangat lembut
βœ”οΈ Tidak Berminyak
βœ”οΈ Tidak Melekit
βœ”οΈ Tidak Bercapok
βœ”οΈ Solekan Tahan Lama
βœ”οΈ SPF 35
βœ”οΈ Mencegah Dari Kanser Kulit Akibat Pancar Matahari
βœ”οΈ Tidak Mengandungi Bahan Kimia Merbahaya
βœ”οΈ Kulit Akan Sentiasa Segar βœ”οΈ Kulit Wajah Semakin Glowingl
.
.
HANYA UNTUK YANG SERIUS NAK CANTIK πŸ–’ DIJAMINπŸ’― SELAMAT
DIJAMIN πŸ’― BERKESAN .
.
▢️ Produk berstatus GMP
▢️ Mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia ▢️ Sesuai Untuk Wanita yang Menjaga Keterampilan
.
.
@official_mango_skin
#produk #foundation #foundationtidakberminyak #foundationterbaik #foundationglowing #foundationmuka #foundationbest #foundationmesrasolat #foundationtahanlama #foundationkkm


2

#Repost @sr_beauty_care with @get_repost
・・・
M0rning guys...Tq kak nina sbb beli foundation MANGO SKIN ni dr wani...uolss yg mana tgh cari fd yg sesuai uolss b0ley try MANGO SKIN ni...c0nfirm uolss nk repeat...Yg pasti ada Vitamin C,Vitamin E,Salmon Collagen Extract,perlindungan yg lengkap moisturizer/SPF35 & melindungi kulit dr sinar UV...yg mana nk order MANGO SKIN ni boley wasap di 01125571147...
.
.
SATU-SATUNYA FOUNDATION YG PERTAMA .
.
PERLINDUNGAN LENGKAP MOISTURIZER / SPF 35
100% menghalang wajah anda dan dari sinar UV dan Pancaran terik matahari .
.
MEMPERKENALKAN !
Mango Skin Foundation
Vit C + Vit E + Salmon Collagen Extract ● .
.
SETANDING PRODUK ANTARABANGSA
● MUDAH DISAPU ● CEPAT DAN MENJIMATKAN MASA
● TIDAK PERLU BUANG MASA MENGHADAP
CERMIN
● TAK PERLU KOS YANG BANYAK
● TAHAN SEHINGGA 4 BULAN
.
.
KENAPA ANDA PERLU MENGGUNAKAN MANGO SKIN LUXURIOUS FOUNDATION ?
.
.
Sentuhan texture yang menyembunyikan semua bintik-bintik hitam dan kerosakkan pada kulit sebaik sahaja dipakai. Kulit anda dilindungi dengan lebih sempurna dan berseri . .
.
βœ”οΈ Sesuai Untuk Semua Jenis kulit (Normal / Kering / Berminyak / Sensitive) βœ”οΈ Texture Yang Sangat lembut
βœ”οΈ Tidak Berminyak
βœ”οΈ Tidak Melekit
βœ”οΈ Tidak Bercapok
βœ”οΈ Solekan Tahan Lama
βœ”οΈ SPF 35
βœ”οΈ Mencegah Dari Kanser Kulit Akibat Pancar Matahari
βœ”οΈ Tidak Mengandungi Bahan Kimia Merbahaya
βœ”οΈ Kulit Akan Sentiasa Segar βœ”οΈ Kulit Wajah Semakin Glowingl
.
.
HANYA UNTUK YANG SERIUS NAK CANTIK πŸ–’ DIJAMINπŸ’― SELAMAT
DIJAMIN πŸ’― BERKESAN .
.
▢️ Produk berstatus GMP
▢️ Mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia ▢️ Sesuai Untuk Wanita yang Menjaga Keterampilan
.
.
@official_mango_skin
#produk #foundation #foundationtidakberminyak #foundationterbaik #foundationglowing #foundationmuka #foundationbest #foundationmesrasolat #foundationtahanlama #foundationkkm


0

DAPATKAN HARGA ISTIMEWA HARGA PROMOSI😘😘Hai sy fazz agen dyxyπŸ˜„Berminat nak oderπŸ˜€πŸ’‹Share location..Fazz blh terus codπŸš™πŸοΈ COD area 🎏 KUANTAN, CHENEH, KEMAMAN dan kawasan berdekatanπŸ˜˜πŸ“¬ Pos seluruh malaysiaπŸ‡±πŸ‡· πŸ“¦ 10 ITEM SPECIAL GIFT Fazz sediakan.jom Whatsap fazz utk th lebih detail lg ttg DYXY πŸ“²0189097364 .
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

DAPATKAN HARGA ISTIMEWA HARGA PROMOSI😘😘Hai sy fazz agen dyxyπŸ˜„Berminat nak oderπŸ˜€πŸ’‹Share location..Fazz blh terus codπŸš™πŸοΈ COD area 🎏 KUANTAN, CHENEH, KEMAMAN dan kawasan berdekatanπŸ˜˜πŸ“¬ Pos seluruh malaysiaπŸ‡±πŸ‡· πŸ“¦ 10 ITEM SPECIAL GIFT Fazz sediakan.jom Whatsap fazz utk th lebih detail lg ttg DYXY πŸ“²0189097364 .
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


1

DARI MATA TURUN KE HATI.
.
MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau.
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. πŸ’
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Syang2 semua.. Perlu ada kesemua kaler lipstick dyxy cosmetick.. Sebab apa?? Sebabnya boleh campur2 kaler hasil nye memang woww uall.. Gojes sangatπŸ’‹πŸ’‹
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANGπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
πŸ’žCod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMANπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Say Bye2 Pada Bibir KeringπŸ’‹
.
Bibir jenis manja kan? Hari2 minta sapu lipmatte Feverglam. Dulu memang bibir kering kontang, tapi sejak ber lecu Feverglam ini masalah dah selesai😎
.
Nak merawat masalah bibir kering?
.
Hanya perlu modal RM 36.00 jer
.
WhatsApp lelaju di 0126897002


1

Shantiknyeee dik non! .
Hanya RM36 je tau!
.
Murah tapi kualiti cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ‘ .
Nak order? Jom wasap 0126897002


1

Have you tried our Special Edition Fever Glam Liquid Matte??? Dah cuba sekali konfem nak beli lagi!😍
.
Matte kami tak keringkan bibir. Ringan smoothhh jur atas bibir. Tak rasa macam guna lipmatte pun! Ada 7 warna untuk koleksi Kebaya Gang. Kumpul semuanya ya!
.
1pcs : RM36 + Free gift! ❀️
.
Wasap : 0126897002


1

Say Bye2 Pada Bibir KeringπŸ’‹
.
Bibir jenis manja kan? Hari2 minta sapu lipmatte Feverglam. Dulu memang bibir kering kontang, tapi sejak ber lecu Feverglam ini masalah dah selesai😎
.
Nak merawat masalah bibir kering?
.
Hanya perlu modal RM 36.00 jer
.
WhatsApp lelaju di 0126897002


1