#freegift

Instagram photos and videos

#freegift#dyxybrush#freepostage#freecod#dyxybccream#cantik#dyxykl#dyxysgbuloh#dyxymurah#nourishdyxydayah#dyxymascara#glowing#syukurselalu#dyxyfacemist#alhamdulillah#dyxyrawang#teamdayah#dyxycosmetic#originalproduk#dyxylipstik#putihbersih#berseri#jerawat#iphone6plusmalaysia#iphone6splusmalaysia#jomcantik

Hashtags #freegift for Instagram

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃNak income GUARANTEE RM1000 sebulan? .
.
Siapa STUDENT yang NAK BUAT DUIT POKET? SURI RUMAH yang NAK SIDE INCOME? dan yang BEKERJA nak SIDE INCOME LEBIH?
.
.
Jom join dropship #sis_cantikkkfamilia sekarang. Takde YURAN PENDAFTARAN. FREE OF CHARGE ๐Ÿ˜ฑ Kami hanya perlukan 200% KOMITMEN DRPD ANDA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
OFFER TERBUKA UNTUK 10 ORANG TERAWAL SAHAJA ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.
.
Cepat2 whatsapp sis sekarang! ๐Ÿ“ฒ
.+6013 4173095
.+6013 4173095
.+6013 4173095
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush #dyxybccream
#teambyby #freepostageeveryday #dyxydungun #dyxypaka #dyxykerteh #dyxycoddungun #dyxycodpaka #dyxycodkerteh #freegift #freecod #dyxyuitmdungun #dyxypolidungun #luluskkm #flawles #glowing #mua #dyxypekan #dyxykuantan #dyxypahang #dyxyumppekan #dyxycodpekan #dyxyikmpekan #dyxycodkuantan #dyxycoverparutjerawat #dyxysuprisegift


0

Nak bulu mata LEBAT MELENTIK !!
.
Haa nak tau pakai apa supaya bulu mata LEBAT MELENTIK ??
Ofcoz pakai DYXY MASCARA ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
โฃ๏ธmelentik dengan PANTAS
โฃ๏ธTAK HITAMKAN mata
โฃ๏ธmudah di CUCI
โฃ๏ธWATERPROOF
.
Nak menangis, nak mandi hujan pun TAK COMOT โค๏ธ
.
Haa sekarang PROMOSI DYXY laku keras macam air hujan tau ๐ŸŒง๏ธhehehe ๐Ÿ˜
Lekas whatsapp mona yaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฑ+60173327047
๐Ÿ“ฑ+60173327047
.
#teamdayah #nourishdyxydayah #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykl #dyxyrawang #dyxysgbuloh #dyxymurah #originalproduk #freegift #freepostage #freecod #alhamdulillah #syukurselalu


0

Nak bulu mata LEBAT MELENTIK !!
.
Haa nak tau pakai apa supaya bulu mata LEBAT MELENTIK ??
Ofcoz pakai DYXY MASCARA ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
โฃ๏ธmelentik dengan PANTAS
โฃ๏ธTAK HITAMKAN mata
โฃ๏ธmudah di CUCI
โฃ๏ธWATERPROOF
.
Nak menangis, nak mandi hujan pun TAK COMOT โค๏ธ
.
Haa sekarang PROMOSI DYXY laku keras macam air hujan tau ๐ŸŒง๏ธhehehe ๐Ÿ˜
Lekas whatsapp mona yaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฑ+60173327047
๐Ÿ“ฑ+60173327047
.
#teamdayah #nourishdyxydayah #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykl #dyxyrawang #dyxysgbuloh #dyxymurah #originalproduk #freegift #freepostage #freecod #alhamdulillah #syukurselalu


0

๐ŸKorang tengah cari gelang untuk buat gift kat gf/bf ๐Ÿ˜™korang or girls nk berfesyen๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€ ๐Ÿ Find us :
Igโœ”๏ธ : 2littlesis ๐ŸUntuk tempahan korang boleh ws atau dm jer kitaorang di :

0177915361 (salwana)
0182312292 (insyirah) ๐Ÿcustom design pon bolh ๐Ÿcharm bolh ditambah ๐ŸKitaorang promosi ni๐Ÿ”ฅ: Cepat grab...
๐Ÿkami terima walaupon satu tempahn sahaja ๐ŸŒธ1 pcs - RM 3 ๐ŸŒธ2 pcs - RM 6
๐ŸŒธ3 pcs - RM 9 ๐ŸŒธ4 pcs - RM 10 (HARGA MURAH)๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸŒธ5 pcs - RM 13 + FREE GIFT ๐Ÿค”
.
.
.
.

#bracelet#gelangmurah#gelang#beadsbracelet#manik#manikborong#lawa#beautiful#green#mint#hijau#diy#freegift#hargamurah#girl


0

Nak bulu mata LEBAT MELENTIK !!
.
Haa nak tau pakai apa supaya bulu mata LEBAT MELENTIK ??
Ofcoz pakai DYXY MASCARA ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
โฃ๏ธmelentik dengan PANTAS
โฃ๏ธTAK HITAMKAN mata
โฃ๏ธmudah di CUCI
โฃ๏ธWATERPROOF
.
Nak menangis, nak mandi hujan pun TAK COMOT โค๏ธ
.
Haa sekarang PROMOSI DYXY laku keras macam air hujan tau ๐ŸŒง๏ธhehehe ๐Ÿ˜
Lekas whatsapp mona yaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฑ+60173327047
๐Ÿ“ฑ+60173327047
.
#teamdayah #nourishdyxydayah #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykl #dyxyrawang #dyxysgbuloh #dyxymurah #originalproduk #freegift #freepostage #freecod #alhamdulillah #syukurselalu


0

With only 12 sleeps to Christmas time is running out to get your pure silk gifts like this simply stunning luxury gift set. Featuring our exclusive pure silk tea rose travel eye mask edged with ivory silk piping, an ivory pillowcase in an ivory silk pouch it really is the perfect gift. And remember we are giving you a free gift with every order placed before Christmas. Shop quickly and easily online and give the gift of beauty sleep and luxury. ๐ŸŽ„๐ŸŽ๐Ÿ’• #Christmas #countdown #12sleeps #giftideas #luxurygiftset #silkeyemask #silkpillowcase #giftset #puresilk #pureluxury #beautysleep #giftofsilk #freegift #presentforyou #onlineshopping #christmasshopping #love #silkmagnolia


0

Our special Christmas tree containing special gifts ๐ŸŽ
Book any Germaine de Capuccini facial and receive a FREE gift ๐ŸŽ
What treat will you receive ?
#germainedecappuccini #skincare #inspiration #style #massage #beauty #facials #relaxingtime #relaxationsalon #clearskintips #giftofgoodskin #freegift #lancashiresalon #padihamsalon #burnleysalon #ribblevalleysalon


0

'angin' memang kita tak nampak,tapi 'dia' datang menyerang
Penangan dia fuhhh menyakitkan .. 'Dia' datang bila suka. Tapi pergi memang kena paksa ,
Kakau nak paksa 'angin' ni pergi tak susah,minum 3 sudu Malika bersama air kosong ..
Dalam masa 10 min bunyi tembak menembak akan kedengaran tanda angin keluar
Legaa angin dah keluar
Baru la rasa nyaman badan ๐Ÿ˜œ

#TeamNazmie
#freegift
#01119062486


0

K nรกkupu Weledy nad 500 Kฤ od nรกs dostanete dรกrek: Mandlovรฝ krรฉm na ruce! Je skvฤ›lรฝ i pro tu nejcitlivฤ›jลกรญ pokoลพku ๐ŸŽ#greenwave #weleda #naturalcosmetics #prirodnikosmetika #biokosmetika #bio #organic #almond #oil #almondoil #skincare #handcream #gift #christmas #freegift #darek #vanoce

Greenwave
0

CONFIRM NAK REPEAT LAGI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics ni. Sekarang tengah sale gila gila ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Jom dapatkan satu set sekarang ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† tunggu apa lagi tu??
.
.
ORDER NOW !!
๐Ÿ“ฒ013 4173095
๐Ÿ“ฒ013 4173095
๐Ÿ“ฒ013 4173095
.
.
๐ŸŽFee Gift ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘‰Blusher, eyeshadow, eyeliner, eyebrow, brow wiz, mask
.
๐Ÿ“ฎFree postage everyday
๐Ÿ’ผFree limited paper bag ๐Ÿš—Free COD Dungun Paka Kerteh Kuantan Pekan
.
.
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush #dyxybccream
#teambyby #freepostageeveryday #dyxydungun #dyxypaka #dyxykerteh #dyxycoddungun #dyxycodpaka #dyxycodkerteh #freegift #freecod #dyxyuitmdungun #dyxypolidungun #luluskkm #flawles #glowing #mua #dyxypekan #dyxykuantan #dyxypahang #dyxyumppekan #dyxycodpekan #dyxyikmpekan #dyxycodkuantan #dyxycoverparutjerawat #dyxysuprisegift


0

Issue 116 comes with this wonderful Creative Journal and an accompanying supplement on bullet journalling! Don't miss it, on sale tomorrow!
#creativejournal #journal #journalling #journaling #freegift #magazine #papercraftermagazine #paper #papercraft #papercrafts #papercrafter #card #cardmaking #makingcards #greetingscard #mail #post #greeting #sentwithlove #handmade #crafts #crafting


0

Alhamdulilah, selamat sampai Iphone 6 customer kami dengan jayanya. Kami pun buat postage tau, jangan risau, kami bukan scammer. Memang trusted seller, berdaftar dengan SSM, boleh tengok di Bio kami. ๐Ÿ˜˜

Yang ialah feedback daripada agent dropship kami. Korang nak join dropship kami PM kami cepat.

www.wasap.my/60135329486

Assalamualaikum WBT

Korang taknak ke dapatkan smartphone daripada Apple ni? Merecik hawauuu tauuu, beli pula dapat freegift.

Mai cepat PM kami. Korang beli dapat freegift tempered glass, casing dengan powerbank tau ๐Ÿ˜˜. Lagi satu, hujung tahun ni ada potongan sebanyak RM50 tau untuk pembelian newset. Cepat dapatkan, kalau tak korang melepas saja nanti. ๐Ÿ˜ญ

www.wasap.my/60135329486

#iphonemalaysia #applemalaysia #iphone4malaysia #iphone4smalaysia #iphone5cmalaysia #iphone5malaysia #iphone5smalaysia #iphone6malaysia #iphone6plusmalaysia #iphone6smalaysia #iphone6splusmalaysia #freegift #iphone7malaysia #iphone7plusmalaysia #malaysia #iphonemur #iphoneterbaik #ipadmalaysia #ipadapple #ipadmalaysia #ipadmurah #ipadmur #iphonemurah #iphonesecondhand #iphonesecondhandmalaysia #iphonesecondhandmurahmalaysia
#kelaspnrubydis2017


0

Get a *FREE* very slightly damaged unicorn print, with a purchase of any other print!
I have 2 unicorn prints with a tiny crease in the corner, so I can't sell them. They'll be absolutely fine in a frame though. Free with any other print (see my etsy shop - link in bio).
Let me know if you're interested!!ย ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ #unicornย #unicornioย #unicornoย #unicornloveย #unicornloverย #christmasgiftideaย #unicornloversย #loveunicornsย #iloveunicornsย #unicorngiftย #christmasgiftideasย #sheetmusicartย #shabbychicdecorย #shabbychicย #stockingfillerย #girlsbedroomย #giftsforgirlsย #stockingfillersย #etsyshopย #etsyloveย #etsysellersofinstagramย #freegiftย #etsyhandmadeย #loveetsyย #freestuff


0

Assalamualaikum WBT

Korang taknak ke dapatkan smartphone daripada Apple ni? Merecik hawauuu tauuu, beli pula dapat freegift.

Mai cepat PM kami. Korang beli dapat freegift tempered glass, casing dengan powerbank tau ๐Ÿ˜˜. Lagi satu, hujung tahun ni ada potongan sebanyak RM50 tau untuk pembelian newset. Cepat dapatkan, kalau tak korang melepas saja nanti. ๐Ÿ˜ญ

www.wasap.my/60135329486

#iphonemalaysia #applemalaysia #iphone4malaysia #iphone4smalaysia #iphone5cmalaysia #iphone5malaysia #iphone5smalaysia #iphone6malaysia #iphone6plusmalaysia #iphone6smalaysia #iphone6splusmalaysia #freegift #iphone7malaysia #iphone7plusmalaysia #malaysia #iphonemur #iphoneterbaik #ipadmalaysia #ipadapple #ipadmalaysia #ipadmurah #ipadmur #iphonemurah #iphonesecondhand #iphonesecondhandmalaysia #iphonesecondhandmurahmalaysia
#kelaspnrubydis2017


0

SEBULAN BERAT TURUN 10KG!! ๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธ Ramai yang dah ku.rus dengan Secret Correa !! Jom lihat testimoni di sini !!
Dapatkan sekarang !

Taip 'SC' dan hantar ke 0127814197 untuk dapatkan potongan harga diskaun LICIN GUDANG HUJUNG TAHUN ! ada FREE POS dan FREE GIFT PERFUME!! (FREE PERFUME NI LIMITED TAU)๐Ÿ˜๐Ÿ˜ข WHATSAPP 0127814197
WHATSAPP 0127814197
WHATSAPP 0127814197

#freeperfume
#freegift
#secretcorrea
#secretcoffee
#losyenkurussejuk
#sayajualonline
#sayajualmurah
#jualanhujungtahun
#yearendsale
#kurus
#kurusselamat
#pantang
#hamil
#stretchmarks
#follow4like
#dietatkins
#tipskurus


0

Q&A #LoveraMalaysia
.
Hi semua!
.

ini jawapan kepada soalan awak mengenai #loveraglowmist ya!
.
Soalan :
Lovera Glow Mist boleh mix dengan produk natural yang lain tak?

Jawapan :
๐Ÿ’ฌ Boleh takde masalah
.
Berminat?? Boleh ws saya 011-2766 3428 (syikin) ๐Ÿ˜Š

#sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #freegift #beautyskincare


0

๐ŸŒŸMalas nak makeup lama-lama.
๐ŸŒŸTak suka touch up banyak-banyak.
๐ŸŒŸInginkan foundation yang boleh kekal lama di muka.
๐ŸŒŸNak wajah nampak lebih glowing dari pagi sampai petang.

SET BEAUTY LADY COSMETIC boleh menyelesaikan masalah anda. โค๏ธ โœ…Kulit flawless dalam 5 minit.
โœ…Kulit nampak smooth tak bercapuk.
โœ…Pilihan wajib if korang nak keluar tapi taknak pakai heavy makeup.

Nak ke Nak??? .
.
Berminat??? Meh wassap leha lelaju ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ WhatsApp ๐Ÿ‘‡
01116063312 atau klik link di bio saya ๐Ÿ˜˜ . .
#masterstokisdyxy
#dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxylipstick
#dyxygreenteamineralfacemist
#produkviral
#produkkecantikanmurah
#empireDyxyfara
#terlajaklaris
#artismalaysia #titiancinta #dyxysemenyih #dyxykajang #dyxyukmbangi #breakout #flawless #cantik #FREEPOSTAGE #FREEGIFT #SALE #zulariffin #redvelvet #fattzura #taktuntuang #helena #meletop #semenyih #kajang #ukmbangi #bahanorganik


0

**Christmas Shopping**
๐ŸŽ
It's easy to avoid the crowd and the rush with online shopping! So make sure you visit www.beauteastsphere.com
๐ŸŽ
For any orders placed from today til Thursday 21st, receive a FREE GIFT (worth at least ยฃ20) ๐ŸŽ
What are you waiting for? I will make it extra special for you!
๐ŸŽ
Happy Shopping Beautiful people!


1

@Regranned from @mint.id - ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ู‡ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญู’ู…ู†ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญููŠู…ู

Assalamualaikum
@Mint.id ngadain giveaway lagi nih.. Sudah siap?! ๐Ÿ˜Š

Rulesnya harus real account ya!
Repost & Tag nyak babe ncang ncing om tante kakak adik temen saudara semua buat ikutan give away @Mint.id bulan ini ๐Ÿ˜„

Pengumuman akhir desember yaa!
Free ongkir seluruh Indonesia
.
.
.
.
.
.
.
#testimintid #trustedolshop #olshopterpercaya #olshoptrusted #olshoptrustedseller #belanjadisini #giveaway #gaindonesia #gamintid #hadiah #freegift #giveawaymintid #spamlike #spamlikefreejilbab #spamlikefreegamis #spamlikefreehijab #spamlove #spamlovefreejilbab #spamlovefregamis #spamlovefreehijab #spamlovefreekhimar #pemenang #belanjaonline #activecomment #bantujawab #aktifkomen #olshoptrustedseller #belanjamurah #onlineshopmurah #onlineshoptrusted


0

Day 13 of our ADVENTure and lucky for you that your gift behind pigsty number 13 is a FREE pair of black heart stud earrings ๐Ÿ–ค๐Ÿ–คwith every order placed today on www.littlepigjewellerydesign.com or via social media between now and midnight (uk time) This offer is open to our globe trotters worldwide and will be sent out automatically with your order! This is also available for lay-buy and custom orders too! #day13 #december13th #advent #thirteenthdayofadvent #adventcalendar #number13 #freegift #earrings #heartshaped #heartstuds #heartearrings #heartjewellery #jewelleryaddict #treattime #acrylicjewellery #perspexjewellery #handmadejewellery #lasercutjewellery #quirky #fun #handmade #plasticjewellery #quirkyjewellery #christmascountdown #onthethirteenthdayofchristmas #freebie #giveaway


0

BUY 3 FREE 1!!! ๐ŸŽ Promotion start from now untill end of December 2017. Be quick to grab your favourite stickers!
ไนฐ3้€1๏ผŒไผ˜ๆƒ ็›ดๅˆฐ12ๆœˆๅฐพ็ป“ๆŸใ€‚้ฉฌไธŠๅฐฝๆƒ…้€‰่ดญๅง๏ผ

A6 size simili stickers(no lammination), non-reflective, suitable deco for techo/notebook/planner or any dry surface. Message us on FB or INSTA to purchase it. WORLDWIDE SHIPPING!

A6 size/ๆจก้€ ่ดด็บธ๏ผŒไธๅๅ…‰๏ผŒๆฒกๆœ‰ไธŠๆจกไฟ็•™็บธ็š„ๆœดๅฎž่งฆๆ„Ÿ๏ผŒๅฏๅœจ่ดด็บธไธŠไนฆๅ†™๏ผŒDIYๆ‰‹ๅทฅ่ฃๅ‰ชใ€‚้€‚็”จไบŽๆ‰‹ๅธ๏ผŒ่ฎฐไบ‹ๆœฌ็ญ‰็ญ‰ไธ็ขฐๆฐด็‰ฉไฝ“่กจ้ขใ€‚ๆฌฒไธ‹ๅ•ๅฏไฟกๆฏFB/INSTAใ€‚ๆไพ›ๆตทๅค–้‚ฎๅฏ„ๆœๅŠกใ€‚

FB:ใ€www.facebook.com/chicinolabใ€‘

#chicinolab #stickers #stickersmalaysia #sticker #artjournal #plannercommunity #plannerstickers #plannergirl #stickeraddicts #plannernerd #bulletjournal #plannerlove #stickerlover #plannergoodies #watercolor #midoritravelersnotebook #planneraddict #planneraddictmalaysia #freestickers #freegift #promotion #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš #่ดด็บธ #ๆ‰‹ๅธ #ๆ‰‹ๅธณ #็ป™ไฝ ็œ‹็œ‹ๆˆ‘็š„ๆ‰‹ๅธๅง #ๆ‰‹ๅธ่ดด็บธ #ๅ…่ดน #้€ #ๅœฃ่ฏž


0

Yup. โœŒ๏ธ


1

Fix langsung chat aja ya^^ mau tanya tanya juga boleh tinggal DM/comment yaa makasih;) harga tertera di gambar^^ [FORM-ORDER BT21]
Nama :
Alamat lengkap :
No HP :
Pesanan :
Jumlah :

#bt21tata #bt21chimmy #officialmerch #bt21official #bighit #bangtanboys #bangtansonyeondan #beyondthescene #btsbighitofficial #bonekabt21 #keyringbt21 #posterbt21 #sharinggoods #hargamurah #freegift


1

A gift becomes more special when it can be used everyday.
These personalized coffee Mugs are all time hits.

Visit - www.printoli.in for the Xmas collection

Choose from a wide list of Designs and types of mugs like Santa-handle mug, Magic Mug, Luminous Mug, inner color Mug and more.

#printoli #agra #merrychristmas #mugs #xmasgift #santa #merryxmas #christmastime #freegift


1

Testimoni berjaya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sebulan konsisten dapat hilangkan segala minyak dekat muka..siapa ada masalah sama seperti ini?? Dah bosan muka terlalu berminyak?? Jangan risau, fida ada penyelesaiannya..
.
.
WhatsApp segera, fida akan bagi Free Consultation untuk semua ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“ž 019-6942803 (fida)
With Love โค๏ธ
Your Trusted Beauty Consultant
.
#testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #botanicskincare #setbotanicaleffects #gincu #gincumatte #gincumalaysia #freegift #cantik #berseri #botani #jomcantik #keninglawa #doktormalaysia #putihbersih #mask #marykaykl #marykaylover #marykaymalaysia


1

Alhamdulillah, terima kasih dear kerana percayakan marykay ๐Ÿ’• hanya menggunakan one set timewise miracle dan juga cc cream. Hasil nya sangat mengagumkan. You did it ๐Ÿ˜
.
Siapa nak cantik, kulit sihat mari WhatsApp fida segera. Free Consultation sahaja.. Tak nak one set pun tak pe , fida akan suggest item yang penting sahaja untuk permulaan nak cuba. Sangat2 mengikut bajet masing2. Jom Cantik โค๏ธ
.
.
WhatsApp ๐Ÿ“ž 019-6942803 (fida)
Your Trusted Beauty Consultant
.
#testimonimarykfida #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #botanicskincare #setbotanicaleffects #gincu #gincumatte #gincumalaysia #freegift #cantik #berseri #botani #jomcantik #keninglawa #mataseksi #putihbersih #mask #marykaykl #marykaylover #marykaymalaysia #artismalaysia


0

YEAR END SALE!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Anda mempunyai masalah jerawat? Jeragat? Parut jerawat? Parut kemalangan? Jangan risau kami sedia membantu.
Kini kami menawarkan harga terendah untuk anda.
Dengan promosi #yearendsale anda juga akan mendapat FREE GIFT & FREE POSTAGE!
BELI 1 & FREE POSTAGE
BELI 2 (JIMAT RM50) & FREE POSTAGE
Berbaloi-baloi.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โœ”๏ธKesan yang sangat hebat!
โœ”๏ธHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
โœ”๏ธSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
โœ”๏ธSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
.

WhatsApp segera untuk dapatkan harga istimewa anda

0145298966
0145298966
0145298966
#dsiempire #safieyilias #peashine #perlaking #letscantek #lelakicantik #produkluluskkm #halal #hargapromo #sebijidahmelepakduabijilagilahmelepaklepak #luarbiasa #sayajual #freegift #freepostage #special #ctdk #neelofa #fattzura #zulariffinfc #wawazainal #rm2m #ootd #misikenyang20tahun #cikgeeletop #bukansuplimentkilo


2