#fvbasic

Instagram photos and videos

#borongtudung#fvbasic#VFace#VMask#KiyoriMalaysia#WomensFashion#MalaysiaBoleh#borongmurah#Love#Murah#Lelongmurah#lilypetuna#baazarpaknil#WednesdayMotivation#lazyday#promo#KualaLumpur#throwbackmonday#throwbacktuesday#MondayMotivation#throwbacksaturday#throwbacksunday#throwbackfriday#throwbackwednesday#throwbackthursday

Hashtags #fvbasic for Instagram

I want to bring my LILIT . Scarf to Cappadocia because hijab is a symbol of modesty. I can wear it with proud and it can makes me look good in any style. Lilit scarf is very comfortable and easy to shape. I want to introduce to the world and I believe @lilit_woman can reach to international level one day #lilitwomanincappadocia πŸ‘— Outfit from @fashionvaletcom #fvbasic


2

Hye dearies,
Vaneesa Top dah Release tau!

Sekarang tengah #promo price.
Cepat order ye, dapat jimat lebih kalau shopping time promo❀️
.
.
Vaneesa Top
Material: Premium Crepe
Colors: available 3color
Size available: S-L .
.
========
PROMO PREORDER
========
. [ NP : RM79 exc postage ]
.
Dapatkan harga #promo RM69 shj tau , hanya di whatsapp

Preorder dibuka dari 17 - 21/8/18 sahaja ========
WHATSAPP
========
.
.
0122404650
0122404650
0122404650

#blousewanita #blouse #fashionista


1

Vaneesa Top
Material: Premium Crepe
Colors: available 3color
Size available: S-L .
.
========
PROMO PREORDER
========
. [ NP : RM79 exc postage ]
.
Dapatkan harga #promo RM69 shj tau , hanya di whatsapp

Preorder dibuka dari 17 - 21/8/18 sahaja


1

‼️TAG KAWAN ANDA YANG MENGALAMI MASALAH DOUBLE CHIN ‼️
β€’
Selamat petang semua 🌴
β€’
Untuk memiliki bentuk muka yang runcing bukanlah sesuatu perkara yang mudah. Masalah double chin tebal? Haaa. Disiplin diri yang kuat dapat membantu bentuk muka semakin berubah πŸ˜‡
β€’
Jangan sia-sia kan masa 24 jam anda dengan tidak menjaga kecantikkan muka atau kesihatan dalam usia semakin meningkat. Jadi mari sama-sama kita menjaga keistimewaan wajah kita.
β€’
TAG KAWAN ANDA YANG MENGHADAPI MASALAH DOUBLE CHIN DAN V SHAPE SEKARANG πŸ‘‡πŸ» Harga promo kepada anda dan kawan 😍
β€’
#Buangdoublechin #doublechin #vface #vmask #kiyori #salamjumaat #murah #malaysia #vshape #jomkurus #beutykit # bazaar #cantik #barulawa #VFace #VMask #KiyoriMalaysia #WomensFashion #MalaysiaBoleh #borongmurah #Love #Murah ##Lelongmurah #borongtudung #borongtudung #fvbasic #lilypetuna #baazarpaknil #WednesdayMotivation #lazyday #KualaLumpur


2

SIS WAJIB BELI VANEESA TOP, UNTUK PILIHAN TOP DESIGN YANG SUPER COMFY & TRENDY. [ Share, like & tag bestfriend2 korang skrg ]
.
Lihat lebih dekat perincian ruffle pada Vaneesa Top ini. Di potong khas untuk padanan yang lebih relax and Chic! Sis pasti selesa dengan top ini kerana team kak eqa menambah beberapa inci labuh pada bahagian belakang supaya sis lebih selesa dan yakin dengan Vaneesa Top pasti menyesal kalau xbeli. ========
VANEESA TOP
======== βœ… Material Premium Crepe
βœ…Ruffle Pada bahagian tangan & dada, Nampak lebih sweet βœ… Material nya lembut, sejuk selesa, tak panas, material lasak, pakai seharian pun cool ja. Guaranteed! βœ… Mudah di iron
βœ… 3 pilihan warna Pastel, nampak lebih suci!!
βœ… Ada dalam size S - XL ========
PROMO PREORDER
========
. [ NP : RM79 exc postage ]
.

Kak eqa nk bg harga #promo RM69 shj tau hanya di whatsapp (ada lg tmbhn promo lain tau)

Preorder dibuka dari 17 - 21/8/18 sahaja

Nk dptkn #promo tmbhn untuk pembelian lebih dari 1pcs?Β 
Whatsapp kak eqa skrg di http://60122404650.wasap.my
. ========
MCM MANA NK ORDER?
========
.
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)

Atau
.
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
.
P/s : lepas kak eqa up teaser tadi, ramai dah pm risik –risik vaneesa top ni, cepat tau grab harga promo sebab dpt jimat banyak.


1

SIS WAJIB BELI VANEESA TOP, UNTUK PILIHAN TOP DESIGN YANG SUPER COMFY & TRENDY. [ Share, like & tag bestfriend2 korang skrg ]
.
Lihat lebih dekat perincian ruffle pada Vaneesa Top ini. Di potong khas untuk padanan yang lebih relax and Chic! Sis pasti selesa dengan top ini kerana team kak eqa menambah beberapa inci labuh pada bahagian belakang supaya sis lebih selesa dan yakin dengan Vaneesa Top pasti menyesal kalau xbeli. ========
VANEESA TOP
======== βœ… Material Premium Crepe
βœ…Ruffle Pada bahagian tangan & dada, Nampak lebih sweet βœ… Material nya lembut, sejuk selesa, tak panas, material lasak, pakai seharian pun cool ja. Guaranteed! βœ… Mudah di iron
βœ… 3 pilihan warna Pastel, nampak lebih suci!!
βœ… Ada dalam size S - XL ========
PROMO PREORDER
========
. [ NP : RM79 exc postage ]
.

Kak eqa nk bg harga #promo RM69 shj tau hanya di whatsapp (ada lg tmbhn promo lain tau)

Preorder dibuka dari 17 - 21/8/18 sahaja

Nk dptkn #promo tmbhn untuk pembelian lebih dari 1pcs?Β 
Whatsapp kak eqa skrg di http://60122404650.wasap.my
. ========
MCM MANA NK ORDER?
========
.
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)

Atau
.
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
.
P/s : lepas kak eqa up teaser tadi, ramai dah pm risik –risik vaneesa top ni, cepat tau grab harga promo sebab dpt jimat banyak.


1

SIS WAJIB BELI VANEESA TOP, UNTUK PILIHAN TOP DESIGN YANG SUPER COMFY & TRENDY. [ Share, like & tag bestfriend2 korang skrg ]
.
Lihat lebih dekat perincian ruffle pada Vaneesa Top ini. Di potong khas untuk padanan yang lebih relax and Chic! Sis pasti selesa dengan top ini kerana team kak eqa menambah beberapa inci labuh pada bahagian belakang supaya sis lebih selesa dan yakin dengan Vaneesa Top pasti menyesal kalau xbeli. ========
VANEESA TOP
======== βœ… Material Premium Crepe
βœ…Ruffle Pada bahagian tangan & dada, Nampak lebih sweet βœ… Material nya lembut, sejuk selesa, tak panas, material lasak, pakai seharian pun cool ja. Guaranteed! βœ… Mudah di iron
βœ… 3 pilihan warna Pastel, nampak lebih suci!!
βœ… Ada dalam size S - XL ========
PROMO PREORDER
========
. [ NP : RM79 exc postage ]
.

Kak eqa nk bg harga #promo RM69 shj tau hanya di whatsapp (ada lg tmbhn promo lain tau)

Preorder dibuka dari 17 - 21/8/18 sahaja

Nk dptkn #promo tmbhn untuk pembelian lebih dari 1pcs?Β 
Whatsapp kak eqa skrg di http://60122404650.wasap.my
. ========
MCM MANA NK ORDER?
========
.
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)

Atau
.
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
.
P/s : lepas kak eqa up teaser tadi, ramai dah pm risik –risik vaneesa top ni, cepat tau grab harga promo sebab dpt jimat banyak.


1

SIS WAJIB BELI VANEESA TOP, UNTUK PILIHAN TOP DESIGN YANG SUPER COMFY & TRENDY. [ Share, like & tag bestfriend2 korang skrg ]
.
Lihat lebih dekat perincian ruffle pada Vaneesa Top ini. Di potong khas untuk padanan yang lebih relax and Chic! Sis pasti selesa dengan top ini kerana team kak eqa menambah beberapa inci labuh pada bahagian belakang supaya sis lebih selesa dan yakin dengan Vaneesa Top pasti menyesal kalau xbeli. ========
VANEESA TOP
======== βœ… Material Premium Crepe
βœ…Ruffle Pada bahagian tangan & dada, Nampak lebih sweet βœ… Material nya lembut, sejuk selesa, tak panas, material lasak, pakai seharian pun cool ja. Guaranteed! βœ… Mudah di iron
βœ… 3 pilihan warna Pastel, nampak lebih suci!!
βœ… Ada dalam size S - XL ========
PROMO PREORDER
========
. [ NP : RM79 exc postage ]
.

Kak eqa nk bg harga #promo RM69 shj tau hanya di whatsapp (ada lg tmbhn promo lain tau)

Preorder dibuka dari 17 - 21/8/18 sahaja

Nk dptkn #promo tmbhn untuk pembelian lebih dari 1pcs?Β 
Whatsapp kak eqa skrg di http://60122404650.wasap.my
. ========
MCM MANA NK ORDER?
========
.
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)

Atau
.
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
.
P/s : lepas kak eqa up teaser tadi, ramai dah pm risik –risik vaneesa top ni, cepat tau grab harga promo sebab dpt jimat banyak.


1

SIS WAJIB BELI VANEESA TOP, UNTUK PILIHAN TOP DESIGN YANG SUPER COMFY & TRENDY. [ Share, like & tag bestfriend2 korang skrg ]
.
Lihat lebih dekat perincian ruffle pada Vaneesa Top ini. Di potong khas untuk padanan yang lebih relax and Chic! Sis pasti selesa dengan top ini kerana team kak eqa menambah beberapa inci labuh pada bahagian belakang supaya sis lebih selesa dan yakin dengan Vaneesa Top pasti menyesal kalau xbeli. ========
VANEESA TOP
======== βœ… Material Premium Crepe
βœ…Ruffle Pada bahagian tangan & dada, Nampak lebih sweet βœ… Material nya lembut, sejuk selesa, tak panas, material lasak, pakai seharian pun cool ja. Guaranteed! βœ… Mudah di iron
βœ… 3 pilihan warna Pastel, nampak lebih suci!!
βœ… Ada dalam size S - XL ========
PROMO PREORDER
========
. [ NP : RM79 exc postage ]
.

Kak eqa nk bg harga #promo RM69 shj tau hanya di whatsapp (ada lg tmbhn promo lain tau)

Preorder dibuka dari 17 - 21/8/18 sahaja

Nk dptkn #promo tmbhn untuk pembelian lebih dari 1pcs?Β 
Whatsapp kak eqa skrg di http://60122404650.wasap.my
. ========
MCM MANA NK ORDER?
========
.
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)

Atau
.
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
.
P/s : lepas kak eqa up teaser tadi, ramai dah pm risik –risik vaneesa top ni, cepat tau grab harga promo sebab dpt jimat banyak.


1

SIS WAJIB BELI VANEESA TOP, UNTUK PILIHAN TOP DESIGN YANG SUPER COMFY & TRENDY. [ Share, like & tag bestfriend2 korang skrg ]
.
Lihat lebih dekat perincian ruffle pada Vaneesa Top ini. Di potong khas untuk padanan yang lebih relax and Chic! Sis pasti selesa dengan top ini kerana team kak eqa menambah beberapa inci labuh pada bahagian belakang supaya sis lebih selesa dan yakin dengan Vaneesa Top pasti menyesal kalau xbeli. ========
VANEESA TOP
======== βœ… Material Premium Crepe
βœ…Ruffle Pada bahagian tangan & dada, Nampak lebih sweet βœ… Material nya lembut, sejuk selesa, tak panas, material lasak, pakai seharian pun cool ja. Guaranteed! βœ… Mudah di iron
βœ… 3 pilihan warna Pastel, nampak lebih suci!!
βœ… Ada dalam size S - XL ========
PROMO PREORDER
========
. [ NP : RM79 exc postage ]
.

Kak eqa nk bg harga #promo RM69 shj tau hanya di whatsapp (ada lg tmbhn promo lain tau)

Preorder dibuka dari 17 - 21/8/18 sahaja

Nk dptkn #promo tmbhn untuk pembelian lebih dari 1pcs?Β 
Whatsapp kak eqa skrg di http://60122404650.wasap.my
. ========
MCM MANA NK ORDER?
========
.
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)

Atau
.
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
.
P/s : lepas kak eqa up teaser tadi, ramai dah pm risik –risik vaneesa top ni, cepat tau grab harga promo sebab dpt jimat banyak.


2

SIS WAJIB BELI VANEESA TOP, UNTUK PILIHAN TOP DESIGN YANG SUPER COMFY & TRENDY. [ Share, like & tag bestfriend2 korang skrg ]
.
Lihat lebih dekat perincian ruffle pada Vaneesa Top ini. Di potong khas untuk padanan yang lebih relax and Chic! Sis pasti selesa dengan top ini kerana team kak eqa menambah beberapa inci labuh pada bahagian belakang supaya sis lebih selesa dan yakin dengan Vaneesa Top pasti menyesal kalau xbeli. ========
VANEESA TOP
======== βœ… Material Premium Crepe
βœ…Ruffle Pada bahagian tangan & dada, Nampak lebih sweet βœ… Material nya lembut, sejuk selesa, tak panas, material lasak, pakai seharian pun cool ja. Guaranteed! βœ… Mudah di iron
βœ… 3 pilihan warna Pastel, nampak lebih suci!!
βœ… Ada dalam size S - XL ========
PROMO PREORDER
========
. [ NP : RM79 exc postage ]
.

Kak eqa nk bg harga #promo RM69 shj tau hanya di whatsapp (ada lg tmbhn promo lain tau)

Preorder dibuka dari 17 - 21/8/18 sahaja

Nk dptkn #promo tmbhn untuk pembelian lebih dari 1pcs?Β 
Whatsapp kak eqa skrg di http://60122404650.wasap.my
. ========
MCM MANA NK ORDER?
========
.
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)

Atau
.
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
.
P/s : lepas kak eqa up teaser tadi, ramai dah pm risik –risik vaneesa top ni, cepat tau grab harga promo sebab dpt jimat banyak.


1

SIS WAJIB BELI VANEESA TOP, UNTUK PILIHAN TOP DESIGN YANG SUPER COMFY & TRENDY. [ Share, like & tag bestfriend2 korang skrg ]
.
Lihat lebih dekat perincian ruffle pada Vaneesa Top ini. Di potong khas untuk padanan yang lebih relax and Chic! Sis pasti selesa dengan top ini kerana team kak eqa menambah beberapa inci labuh pada bahagian belakang supaya sis lebih selesa dan yakin dengan Vaneesa Top pasti menyesal kalau xbeli. ========
VANEESA TOP
======== βœ… Material Premium Crepe
βœ…Ruffle Pada bahagian tangan & dada, Nampak lebih sweet βœ… Material nya lembut, sejuk selesa, tak panas, material lasak, pakai seharian pun cool ja. Guaranteed! βœ… Mudah di iron
βœ… 3 pilihan warna Pastel, nampak lebih suci!!
βœ… Ada dalam size S - XL ========
PROMO PREORDER
========
. [ NP : RM79 exc postage ]
.

Kak eqa nk bg harga #promo RM69 shj tau hanya di whatsapp (ada lg tmbhn promo lain tau)

Preorder dibuka dari 17 - 21/8/18 sahaja

Nk dptkn #promo tmbhn untuk pembelian lebih dari 1pcs?Β 
Whatsapp kak eqa skrg di http://60122404650.wasap.my
. ========
MCM MANA NK ORDER?
========
.
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)
☎️ Whatsapp http://60122404650.wasap.my (EQA)

Atau
.
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
πŸ“² PM β€œsaya nak” diruangan komen
.
P/s : lepas kak eqa up teaser tadi, ramai dah pm risik –risik vaneesa top ni, cepat tau grab harga promo sebab dpt jimat banyak.


1

Vaneesa Tops, a modern piece with a Ruffle design for your everyday tops! #dleqaprincess
-
Yeeehuu..stay tune ladies, our new launching just around the corner!


8

Vaneesa - Coming SoonπŸ’•


3

OFFER‼️ RM68 TONIGHT
-
DELILA OVERLAPPED FRILL SKIRT
NEW ( Never-worn ) still with tag
Price : RM80
Saiz : S
-
DM or whatapps me to purchase +6 016 814 9662 , TQ πŸ‘ŒπŸ» #araredforsale #bajupreloved #baju #prelovedarared #jualbaju #blousepreloved #arared #clothesology #clothesologypreloved #prelovedclothesology #araredpreloved #pikatkl #mimpikita #nanano #mimpikitapreloved #aerepreloved #zara #nananopreloved #fvbasic #duckies #duckpreloved #fashionvalet


0

Leva Top Original By Clothesology. Colour Maroon.
Saiz M
Selling Price RM99
Condition like new (9.5/10)
-
DM or whatapps me to purchase +6 016 814 9662 , TQ πŸ‘ŒπŸ» #araredforsale #bajupreloved #baju #prelovedarared #jualbaju #blousepreloved #arared #clothesology #clothesologypreloved #prelovedclothesology #araredpreloved #pikatkl #mimpikita #nanano #mimpikitapreloved #aerepreloved #zara #nananopreloved #fvbasic #duckies #duckpreloved


0

If you're planning on a weekend out, make sure you drop by our pop-up store and stock up on our soon launching Vanessa top!


1

⚠️ATTENTION⚠️ ‼️PERHATIKAN GAMBAR DIATAS DENGAN TELITI‼️ ADA NAMPAK DOUBLE CHIN⁉️ ANDA TAK TERINGIN KE BENTUK MUKA V SHAPE⁉️ Kebanyakkan mereka ini sangat mementingkan bentuk muka dan kulit muka untuk kelihatan cantik πŸ’―

Memang ternyata rata-rata mereka sanggup membuat pembedahan plastik untuk mendapat rupa wajah yang flawless!

Double chin⁉️ Itu first sekali mereka fikir nak buang‼️ Kiyori V Face Fit mampu membentuk muka anda tanpa sebarang suntikan di muka πŸ”₯ Kelebihan V Face Fit : βœ… Buang double chin
βœ… Muka bentuk V
βœ… Kain berkualiti tinggi
βœ… Tidak memerlukan suntikan
βœ… Beli sekali seumur hidup

HARGA PROMO BAGI KEPADA 50 ORANG TERAWAL SAHAJA! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ SIAPA UNTUNG? ANDA!
BELI SEKALI SEUMUR HIDUP, TAK RUGI!

TUNGGU APA LAGI?
Meh whatsapp/pm adik laju laju πŸ’¨ >60174421266
>60126990643

Atau klik link di bio!! Ikuti kami di :
FB Page : Kiyori Empire
Twitter : Kiyorimalaysia
Instagram : kiyori_empire

#VFace #VMask #KiyoriMalaysia #WomensFashion #MalaysiaBoleh #borongmurah #Love #Murah #throwbacksunday #throwbackmonday #throwbacktuesday #throwbackwednesday #throwbackthursday #throwbackfriday #throwbacksaturday #MondayMotivation #Lelongmurah #borongtudung #borongtudung #fvbasic #lilypetuna #baazarpaknil #WednesdayMotivation #lazyday #Melayu #KualaLumpur


1

The perfect blouse for your day. Launching soon!


1

Haaaaaa! Cuba tengok VFace Fit ni, bukan pakai buang, malah boleh guna dalam masa jangka yang panjang. Kesan?
βœ… Buang double chin yang tebal tuuuu
βœ… Mampu membentu dagu runcing
βœ… Sangat berpatutan πŸ’―

Yang mana tak dapat lagi VFace Fit ni boleh whatsapp/pm sis laju laju πŸ’¨πŸ’¨ #VFace #VMask #KiyoriMalaysia #WomensFashion #MalaysiaBoleh #borongmurah #Love #Murah #throwbacksunday #throwbackmonday #throwbacktuesday #throwbackwednesday #throwbackthursday #throwbackfriday #throwbacksaturday #MondayMotivation #Lelongmurah #borongtudung #borongtudung #fvbasic #lilypetuna #baazarpaknil #WednesdayMotivation #lazyday #Melayu #KualaLumpur


3

Banyak kelebihan pakai Vface Fit ni, antaranya : βœ… Buang double chin
βœ… Muka bentuk V
βœ… Kain berkualiti tinggi
βœ… Tak perlu pergi suntikan untuk bentukan muka
βœ… Beli sekali seumur hidup

HARGA PROMO ADIK BAGI KEPADA 50 ORANG TERAWAL SAHAJA!
#VFace #VMask #KiyoriMalaysia #WomensFashion #MalaysiaBoleh #borongmurah #Love #Murah #throwbacksunday #throwbackmonday #throwbacktuesday #throwbackwednesday #throwbackthursday #throwbackfriday #throwbacksaturday #MondayMotivation #Lelongmurah #borongtudung #borongtudung #fvbasic #lilypetuna #baazarpaknil #WednesdayMotivation #lazyday #Melayu #KualaLumpur


2

#schaexfashionvalet #fvbasic size s rm50


0

A tunic that can take you from the office to the mall? You bet!

Happy Friyay yalls🎊

#basictop #dleqa


1

Banyak kelebihan pakai Vface Fit ni, antaranya : βœ… Buang double chin
βœ… Muka bentuk V
βœ… Kain berkualiti tinggi
βœ… Tak perlu pergi suntikan untuk bentukan muka
βœ… Beli sekali seumur hidup

Apa tunggu lagi? Whatsapp kami laju laju πŸ”₯πŸ”₯ #VFace #VMask #KiyoriMalaysia #WomensFashion #MalaysiaBoleh #borongmurah #Love #Murah #throwbacksunday #throwbackmonday #throwbacktuesday #throwbackwednesday #throwbackthursday #throwbackfriday #throwbacksaturday #MondayMotivation #Lelongmurah #borongtudung #borongtudung #fvbasic #lilypetuna #baazarpaknil #WednesdayMotivation #lazyday #Melayu #KualaLumpur


6

Thats right lovelies, Charlotte basic tunic is back! We designed this collection for those who want comfort, and beauty at the same time!

#dleqa #dleqaprincess #basictop


1

Good Morning deariesπŸ’•
_
Looking for simple outfit & muslimah friendly, grab our tunic basic charlotte!
Now available!! -
-
Tunic Charlotte:
1pcs for Rm99 each
2pcs for RM89 each
-
-
Long Shawl Satin Matte
1pcs RM49
2pcs RM89
-
-
Whatsapp us at
+60104552021
+60122404650

Or visit
www.dleqa.com


1

Leva Top Original By Clothesology. Colour Maroon.
Saiz M
Selling Price RM109
Condition like new (9.5/10)
-
DM or whatapps me to purchase +6 016 814 9662 , TQ πŸ‘ŒπŸ» #araredforsale #bajupreloved #baju #prelovedarared #jualbaju #blousepreloved #arared #clothesology #clothesologypreloved #prelovedclothesology #araredpreloved #pikatkl #mimpikita #nanano #mimpikitapreloved #aerepreloved #zara #nananopreloved #fvbasic #duckies #duckpreloved


0

Alhamdulillah!! People keep trusting us day by day πŸ‘πŸΌ syukur. For those yang belum cuba lagi, do visit us on facebook, twitter and instagram to grab one! Affordable price 😎 Sekarang kita tengah berjalan harga promotion lagi, so get one now! πŸ‡²πŸ‡Ύ Ikuti kami di :
FB Page : Kiyori Empire
Twitter : Kiyorimalaysia
Instagram : kiyori_empire

#VFace #VMask #KiyoriMalaysia #WomensFashion #MalaysiaBoleh #borongmurah #Love #Murah #throwbacksunday #throwbackmonday #throwbacktuesday #throwbackwednesday #throwbackthursday #throwbackfriday #throwbacksaturday #MondayMotivation #Lelongmurah #borongtudung #borongtudung #fvbasic #lilypetuna #baazarpaknil #WednesdayMotivation #lazyday #KualaLumpur #kpop #kpopmalaysia #murah


4

NEW: Start your Monday with @fvbasics new item! Riley back knot with straps top comes with two attractive colors and could match with Rhea Bow Belt Trousers. Come over to our store and check them out. #fashionvalet #fvwhatsnew #fvbasic #fvgoesoffline


0

β€œISH DOUBLE CHIN KE TU?!"
" BERLAPIK LAPIK!”
β€œLEHER MANA LEHER?!” Pernah rasa tak perasaan bila orang tegur macamtu? Kecik hati kan? 😩😩 Takpa takpa adik faham kakak abang rasa. Dah nak raya ni, tak teringin ke nk buang double chin? Asyik buang lemak badan je, muka tu taknak jaga jugak ke?πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ KIYORI VFACE FIT
KIYORI VFACE FIT
KIYORI VFACE FIT
KIYORI VFACE FIT

Kami mampu bantu anda!! Pakai Face fit ni la baru tahu perbezaan yang ketara. Pakai setiap hari pada waktu malam. Sambil rehat badan, muka pun kena la jaga jugak! Banyak kelebihan pakai Vface Fit ni, antaranya : βœ… Buang double chin
βœ… Muka bentuk V
βœ… Kain berkualiti tinggi
βœ… Tak perlu pergi suntikan untuk bentukan muka
βœ… Beli sekali seumur hidup

HARGA PROMO ADIK BAGI KEPADA 50 ORANG TERAWAL SAHAJA! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ SIAPA UNTUNG? ANDA!
BELI SEKALI SEUMUR HIDUP, TAK RUGI!

TUNGGU APA LAGI?
Meh whatsapp/pm adik laju laju πŸ’¨πŸ’¨ http://www.wasap.my/60174421266
http://www.wasap.my/60174421266
http://www.wasap.my/60126990643
http://www.wasap.my/60126990643

Ikuti kami di :
FB Page : Kiyori Empire
Twitter : Kiyorimalaysia
Instagram : kiyori_empire

#VFace #VMask #KiyoriMalaysia #WomensFashion #MalaysiaBoleh #borongmurah #Love #Murah #throwbacksunday #throwbackmonday #throwbacktuesday #throwbackwednesday #throwbackthursday #throwbackfriday #throwbacksaturday #MondayMotivation #Lelongmurah #borongtudung #borongtudung #fvbasic #lilypetuna #baazarpaknil #WednesdayMotivation #lazyday #Melayu #KualaLumpur


18

Spend a day doing nothing: Let your mind wander; Let nature entertain you; Let stress go.


1

afternoon dleqaprincess! grab a friend and come drop by our pop up store for some retail therapy! we've got all our latest collection including Deanna instant shawl! hurry up before its too late😘


2

weekend is here! fret not if you dont have time, just visit our website www.dleqa.com if you want a quick shopping therapy


3

Friyay!


1

Tired of wearing the same clothes every day? Don’t worry, FV Basics got you covered! Update your wardrobe with @fvbasic latest arrivals and pair with @lvwkl The Bella Mini bags in silver. #fvgoesoffline #fashionvalet #fvbasic #fvootd


0

Afternoon!
Have you checked Zalora Website this week? If you are not, Check out Zalora website now! They are having FASHION FEVER WEEK SALE of 20% Storewide with min purchase of RM 180. Use this code of "FFW20" to enjoy 20% off.

Or you can use this promo code: ZBAP7DJZ to enjoy 15% Off storewide in any purchase from Zalora! With min purchase of RM 90

Visit zalora.com.my . It's applicable for all items.
Click DM if you need any help upon purchasing .

#Zalora #zaloraraya2018 #kreeforzalora2018
#lubna #mimpikita #zalia #Jovian #fvbasic
#locka #rizalman #duckscarves #shawlpublika #lubnaraya2018 #zaliaraya2018 #Rizalmanforzalora2018 #zaloramy


1

Gorgeous outfit with a such lovely #ootd .
_
@nadiasyahirah93 wearing a hot tops Isabelle Matchy matchy with Ashley Shawl ...
_
Get it
Isabelle Top : RM89
Ashley Shawl: RM49

WA:
0122404650
0104552021

Website:
www.dleqa.com

#tudungshawl
#inmyfeelings


7

Youmeandhunny
Jasmine harem pants
Selling on be half
Condition : never wore
Size : xs
Price : RM60
NP : 170
#fvbasic #fvbasicpreloved #preloved #prelovedbye


0

Aere Palazzo
Selling on be half
Condition : 9.5/10 wore once
Size : Uk6
Price : RM55
NP : RM149
#fvbasic #fvbasicpreloved #preloved #prelovedbye #aerepreloved


0

Schmiley Mo Alexu Plated skrit in Metallic
Selling on be half
Condition : never wore
Size : Xs
Price : RM45
NP: rm149
#fvbasic #fvbasicpreloved #preloved #prelovedbye #schmileymo #schmileymopreloved


0

Fv basic
Selling on be half
Condition : 9/10
Size : UK8
Price : RM40
#fvbasic #fvbasicpreloved #preloved #prelovedbye


0

SOLD
πŸ”ΉAUTHENTICS LACOSTE SMALL TOTES IN RED
πŸ”ΉRM 50 (exc postage)
πŸ”ΉCondition : 7/10
πŸ“² 017-3461292
❌Reservation
❌Fussy Buyer
❌Item Sold Cannot Returnable ❗️Gentle Reminder❗️
πŸ’’please ask for actual picture, sizing and etc as much as you can before make payment. @prettylilpetitebynni will not entertain any problem after item arrives at buyer πŸ’’

#zaliamalaysia #zaliapreloved #zaliapeplum #shawlpublikapreloved #zaliatoletgo #zaliapreloved #araredpreloved #fashionvalet #duckscarves #fvbasic #mimpikita #jovianista #jovianmandagie #jovianpreloved
#lacostepreloved #katespademalaysia #lacostemalaysia #coachmalaysia #michaelkorsmalaysia #fashionvalet #duckscarves


3

Meet our Deanne Instant Shawl soon.
.
We are so exciting to release our new babies .... Thinking of giving special promotion for our dear #dleqaprincess πŸ€”πŸ€”
_
Keep calm & stay with us darlingsπŸ’•


3

good morning lovelies! ready to welcome Deanna instant shawl into your collection?


1

It's midweek and we are busy planning on something special but let's keep that for later! in case you miss the news, Deanna instant shawl will be available soon both online and boutique!

#instantshawlmattesatin #instantshawl by #dleqa


1

When we design Deanna instant shawl, we know it has to be comfortable and easy, simple ,no fuss and more importantly makes you look fabulous
#comingsoon


3

SALE EXTENDED !!!! SALE EXTENDED !!! .
.
Jangan LUPA Tau... sis sis di yang hari tu tak sempat nak grab sale kami .. laa Ni Sale extend naa πŸ˜‰
.
.
Serbu Butik kami di πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
DAMARISS COUTURE
UDA BUSINESS CENTER JOHOR BAHRU !!!
(DEPAN PTPTN)
.
FROM 10.30am until 7.00pm ✌️
.
.

#damarisscouture
#dresslawa #dressmurah #dressgojes #bajumuslimah #bajumurah #bajulawa #borongdress #borongbaju #borongjubah
#bajuplussize #plussizemurah #dressplussize #bajufree #contestmalaysia #viralmalaysia #murahgila #dresscantik #bajuraya #rayasales #jualanmurah #johorbahru #jb #singapore #leeyanarahman #jannahnoe #jvrtw #fvbasic


1

Cotton Kebaya, Baju Raya Open House ! Nice & Selesa
_ _
Save RM50 dengan memiliki zazaloma collection by @dleqa .
_ _
Check out your size by WA us!
0104552021
0122404650

atau click link di bioπŸ’•


12

Selamat Ber β€˜Open House’ semua... πŸ’•
.
Keep tagging us when you’re wearing @dleqa #zazalomacollection
#marjeena still available with RM50off darling. Click link at bio to WA usπŸ’•

Enjoy ur weekend🎈

#ootdraya2018


5