#fvootd

Instagram photos and videos

#fvootd#malaysia#style#zalora#jovianmandagie#mingguanwanita#bajulabuh#fashion#shirt#fashionvalet#sayajualbaju#inspiredzara#dresswanita#bajuraya2018#blousewanitamurah#bajumurah#bajuwanita#allforfashionmy#blousecantik#kakishopping#sometimesbyasiandesigners#blouse#zarashirt#bazarpaknil#bajulawa#seluarbesar

Hashtags #fvootd for Instagram

by @coachfatinnajwa

MAKAN SEKALI SEHARI PUN SALAH KE? APA LAGI YANG TAK KENA NI???
.
Pagi tak makan.. malam tak makan.. tengahari je makan... sekali sehari je kot.. tapi masih tak kurus kurus gak. Ni yang buat nak marah ni?! 😑
.
Okay iols pagi nak minum milo je.. malam pun milo.. tengahari je iols akan makan secukupnya. Ye lah jimat kalori kan n perut tak buncit sebab minum milo jerrr...
.
TU BAGI KAUUUU 🀣
.
Memang la makan sehari sekali je.. tapi waktu makan tengahari tu.. pinggan tu sebolehnya nak diisi dengan ayam, ikan, sotong, udang, segala binatang nak diletaknya. Kuah melimpah ruah bertakung2 atas nasi. Eh tapi macam takde side dish pulak. Topup la papadom ke keropok ikan ke.. Air mesti la milo ais baru sepakej lengkap yassss πŸ€—
.
Ramai orang rasa makan sekali sehari tu dah cukup bagus dah. Dan makan sekali sehari adalah lesen untuk makan bagai tiada hari esok. Kesalahan pertama ialah makan tak ikut portion yang betul. Kesalahan kedua, biarkan badan berlapar pada waktu optimum seperti breakfast dan dinner = menternak lemak.
.
Diet nak makan nasi ni tak salah. Tapi, jaga portion, kuah jangan membanjiri pinggan, protein kena ada, sayur kena ada, air jangan yang manis. Ni baru kena gayanya nak turun berat sis. Contoh gambar dalam post ni sangat lah masyaAllah sisturrrrr pls dont do this at home kalau nak turun berat ye πŸ™…πŸ»β€β™€οΈ
.
Jom belajar diet makan nasi dengan cara yang betul bersama program #getfitnowonline πŸ˜πŸ›πŸšπŸ—πŸ½
.
Credit gambar nasi kandar yang cantik ni (sekadar gambar hiasan) to www.ohfishiee.com 😍


2

by @femmejunction

Preloved H&M top size Xs Rm30 only. Please add rm7 for shipping, sem msia. #fvootd #fv #h&m #hnm #prelovedmsread #prelovedpoplook #prelovedmalaysia #msread #poplook #hnmmalaysia #prelovedhnm


0

by @femmejunction

Preloved GAP shirt size S Rm30 only. Please add rm7 for postage sem malaysia. #prelovedmalaysia #malaysiapreloved #prelovedmurah #gapmalaysia #prelovedgap #fv #fvootd RESERVED


0

by @allforfashion.my

#allforfashionmy (HO88)
Eta 10-15 working days .
Size S|M|L
.Size:|SHOULDER|BUST|SLEEVE|LENGTH
.
S:50cm.98cm:48cm.69cm-77cm
M:51cm.102cm.49cm.70cm-78cm
L:52cm.106cm.50cm.71cm-79cm

Price RM64
+RM8(west)/RM12(east) .
. Cotton polyster
#bajumurah #bajuwanita #mingguanwanita #malaysia #dresswanita #bajulabuh #inspiredzara #sayajualbaju #bajuraya2018 #fvootd #zalora #jovianmandagie #bohotop #top #shirt #zarashirt #zalora #gayakoleksiraya2018 #fashion #style #bajulawa #blouse #blousewanitamurah #blousecantik #kakishopping #onlineshop #bazarpaknil #rizalmanforzalora #eidadha #sometimesbyasiandesigners


0

by @ezryn_anuar

Hubs..😍
#luv #bukitbendera #penang #fvootd


6

by @vivyyusof

I’ve been feeling so productive at work lately and getting a lot of things done before popping. The small contractions have started coming so it should be maybe a couple weeks more?! Make doa for me, guys ❀️ (Wearing Snood dUCk launching tomorrow and Bucket Bag from @theduckgroup, @radzuanradziwill batik top that I basically live in nowadays and @melandmolly sandals, all from @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd


51

by @qtpaishop

IKEA Hoodie
RM51

Size: M - 2XL

Postage πŸ“¦
β€’ FREE to Semenanjung
β€’ RM4 to Sabah/Sarawak

#murahmurah #letsbengkung #tapestry #Amyramar #jualanmurah #fvootd #ChefKekNis #fvbasics #iamhomegrown #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik #akusuka #tumblr


0

by @santonbyhm

Close Up😍
.
Hah cantik kan detailing batu-batu Swarovski ni!
.
Jom dapatkan koleksi BFF CHIFFON x Swarovski ni di pyhsical store kami @blinksouk.bazaar .
Atau pembelian secara online direct WA 0176734768 .
#fvootd #raya2018 #sbyhmladies #sbyhmraya #style #fashionnova

BlinkSouk
0

by @santonbyhm

KENDURI SANA SINI TAPI PAKAI SHAWL YANG SAMA JERR! 🀭
.
Apa tunggu lagi, OFFER 4 helai RM100 masih berlangsung
.
Jom singgah ke store dan outlet kami .
Boleh juga order melalui online
WhatsApp 017-6734768
.
#agentwanted #agentneeded #teamsbyhm #agentmalaysia #basicshawl #bffshawl #shawlchiffonplain #shahalam #wideshawl #bridemaidsshawl #scarves #qualityservice #ootd #style #fashion #fvootd #uitmshahalam

BlinkSouk
1

by @lrnchfl

the scent of wet leaves tossing in the air 😌(believe it or not it was raining cats and dogs when this was taken by @midnightbird!)
β€’β €β €β €β €β €β €β €β €β €
wearing @mkitabymimpikitaβ€˜s double breasted blue suit from @fashionvaletcom / @fashionvaletsg πŸ’™
β€’β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#fvootd #amieraxfv #mimpikita #MKITA #fashionvaletsg #fashionvalet

Singapore
2

by @alieshanadira

Neutral palettes will never fail you πŸ’•
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Top and Pants both from @thaviathelabel ✨ Get them on @fashionvaletcom πŸ€— #fvootd #thaviathelabel #thaviaclique


4

by @coach_prettyzue

BILA DIET NAK KENA MAKAN SALMON JE KE? 🧐

Jawapannya...tidak semestinya salmon.. ikan lain juga blh di ambil dlm diet kita. ..
Kelebihannya agak lebih membantu penurunan bry badan secara sihat...
πŸ˜‹
..
SALMON MEMPUNYAI KIRA-KIRA 17 GRAM PROTEIN SETIAP 3 AUNS HIDANGAN DAN INI ADALAH KURANG SEDIKIT DARIPADA JUMLAH PROTEIN YANG BOLEH DITEMUI DALAM 3 AUNS DAGING LEMBU.
LEMAK DALAM SALMON SANGAT BERMANFAAT KERANA IA ADALAH AGAK RENDAH LEMAK TEPU.
..
Pilihan terletak ditangan ada. Mahal usah...jika time tu ada promosi yahoooπŸ€—
..
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE FIT COACHING
..
@coach_prettyzue
(Klik link di bio profile coach)
..
πŸ₯™menu sihat, cara masak dan resepi tanpa berlapar, makan 5kali sehari
πŸ‹πŸ»β€β™‚οΈworkout sharing berkesan oleh coach bertuliah
πŸŽ–Tranformasi diri 30 hari (secara online & from your lovely home)
..
Intake terbaharu dibuka sekarang

#perutbuncit#sayanakkurus#jomkurus#jk1m#kuruscepat#dietkurus#kurusdenganherbalife#kuruscantik#herbalifemalaysia#herbalifekl#kempisperut#kecilkanpeha#namiisland#blousebesar#bajubesar#seluarbesar#fvootd#fattzura#fashionvalet#duckcosmetics#ootdmalaysia#duckscarves#bawal#turun5kgsebulan#cuti-cutimalaysia#mingguanwanita#tudungbawal#gapoever#bawaleksklusive#bobodimana


2

by @mysweetpalace

COMFORTER SET

Size
Queen: RM110
King: RM130

Content:
β€’ fitted bed sheet
β€’ comforter tebal
β€’ 2 pillowcases
β€’ 2 bolster case

Postage πŸ“¦
β€’ FREE to Semenanjung
β€’ RM10 to Sabah/Sarawak

Material: 100% cotton
Tc: 1280

#murahmurah #letsbengkung #cadarmurah #Amyramar #jualanmurah #aaisyahdhiarana #rozitachewan #fvootd #ChefKekNis #klfw #nursajat02 #letsbengkunggold #letscantik #akusuka #Frozen


0

by @thelilololita

Another version of Pop Pop Tee. πŸ’₯
.
#sogigih #nouniqlotoday #pestlemortarclothing #fvootd #thursday


0

by @fitmom_beth2308

Alamakkkk apa kesssss??? Itu sebab pentingnya LOGISTIK!
Nak kurus, sihat dan fit kena cari kawan yang sama misi tapi kalau kawan yang asyikkk pi tempat viral yang menggemukkan apa cerrrrr??? Pastu bila diet sorang-sorang rasa macam loser πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ x syok kan bila xde geng...bila ada baru syok!
So nak diet tapi xde geng boleh je join geng kamiiiiii.... @fitmom_beth2308
ONLINE WELLNESS & FAT LOSS COACH


1

by @norasheila

Guess who’s back, back again 🎡 Audrey Pleated Skirt from @fvbasics available on @fashionvaletcom ✨ #fvootd

Glo Damansara
12

by @letsfitwithanis

MACAM MANA NAK ELAK MAKAN BANYAK? BERTAMBAH2 LAGI....
.
Prof Muhaya ni bagus, banyak info dalam video 30 saat ni. Antaranya :
.
🌸 Makan secara sedar.
Maksudnya makan tu beringat, pastu kunyah slow2 ikut sunnah. Kalau ikut sunnah, kunyah 40 kali biar macam blender, hancur semua senang nak hadam. Baru tak bertambah2.
.
🌸 Makanan segera tinggi transfat.
Contohnya, maggi, frozen food macam sosej, nugget, karipap, roti canai, maggi, kfc, mcd. Tinggi transfat, maknanya tinggi lemak jahat. Tinggi lemak jahat, maksudnya? Hmmm paham2 sendiri laaa...
.
🌸 40% dalam otak kita ni lemak.
Kalau ambil makanan yang ada lemak elok2, minda jadi sihat. Selalu positif, jadi cerdik bila buat keputusan, senang hafal and tak mudah mengantuk.
.
Macam mana nak tau makanan tu ada lemak baik? Makanan untuk minda? And memacam lagi? Okay klik link kat bio @letsfitwithanis , join team #getfitnowonline untuk intake Oktober. Bila dah join baru rasa diet tu macam cerdik sikit πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
#tipsdiet #tipssihat #nakkurus #pelamin #pelamindiy #goodiescantik #minimalacepreloved #minimalace #fvootd #plussizefashion #plussizefashion #seluarbesar #bajulabuh #pelamin #pelaminnikah #diypelamin #kurussihat #projekkahwin #getfitnowonline #misimengecil #kurustanpaberlapar #tipskurusstudent #studentlife #kurussihat #followforfollowback


0

by @blinksouk.bazaar

Assalamulaikum and Happy Thursdsy guys!
.
Our bazaar has open today from 10:30 am until 9:00 pm.
Everyday from Monday - Sunday
.
Don’t forget to drop by today .
Location :
BLINKSOUK BAZAAR
No 15, Jalan Plumbum Q7/ Q
Seksyen 7 Shah Alam,
Selangor.
.
#bsquotes #blinksoukbazaar #vendorwanted #vendorshahalam #shahalam #msu #unisel #uitm #ootd #fvootd #supportsmallbusiness #style #newvendors #marketing

Laman Seni
0

by @ladybosswear

INNARA PEPLUM SET
.
Harga : RM59
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
Material : como crepe
Pinggang getah
.
Free size : Muat dari XS-XL
.
Top :
Bahu 14-16”
Dada 36-40”
Lengan 22”
Labuh 28”
Skirt :
Pinggang 28-40”
Pinggul 40”
Labuh 40”
.
Warna :
Pink shrimp
Cornflower blue
Red
Emerald green
Grey
Beige
Magenta
Black
.
To order whatsapp 0198406150 or DM only
.
#bajukurungladybosswear


1

by @fitmom_beth2308

LOST 22.9 KG! masyaaallahhh
Jom sama-sama doakan adik ini konsisten dan mencapai berat ideal yang dikehendakinya insyaallahhhhh.... Istiqamah.... You consistency speaks for your result πŸ˜πŸ˜˜πŸ€— So, bagi mereka yang benar-benar serius dan mahu berubah, yang mahu ambil tindakan untuk berubah klik link di bio πŸ€— untuk makluman lanjut.
Yes, ada yuran penyertaan ya πŸ€—

@fitmom_beth2308
ONLINE WELLNESS & FAT LOSS COACH


1

by @tammaonline

TOP & TROUSERS SET by Maryam Khadeejah πŸ”₯Perfect for travelling✈ for work πŸ’Ό & even for umrah or Hajj πŸ•‹ πŸ”₯ PRETTY & PRACTICAL dengan material easy-iron & non-creasing fabrik dengan fabrik bertekstur yang unik & tersendiri, sangat berkualiti dan selesa pada badan, poket dikedua belah baju & seluar dan nursing friendly 😍😍😍 Sangat versatil untuk digayakan pada bila-bila masa, secara kasual & pelbagai occasion πŸ”₯ Ini kali lah! πŸ”₯ β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
πŸ”₯Rona πŸ‘‰πŸΌ Midnight Black & Icy White 😍 πŸ”₯Size 34 ( XXS ) ke 52 ( XXXXL ) Ten πŸ™ŒπŸ½πŸ˜± size options!
πŸ”₯πŸ”₯Harga Istimewa sempena TASBIH QALBI WEEKπŸ”₯ πŸ”₯
Beli 1 Rm99 beli 2 Rm185 (n.p: RM139)
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ .

Dapatkan di outlet Tamma πŸ‘‰πŸΌ Tamma Aeropod, Tamma Wisma MUIS, Tamma Alamesra, Tamma Wawasan Plaza

Purchase online at Tamma online shop πŸ‘‰ FARAHLAILA.COM

Tamma WhatsApp shop πŸ‘‰ πŸ“±0169253559 πŸ“±0169253559 πŸ“±0169253559

Jangan lupa follow IG Tamma πŸ‘‰πŸ» @tammaonline
.

#tamma #tammaonline #muslim #modestfashion #hijabtutorial #hijab #bajumurahmalaysia #kotakinabalu #kkcity #sabah #kualalumpur #malaysia #brunei #modestfashion #modest #outerwear #london #travelblogger #pillarsofsabah #haji #umrah #hajiumrah #malaysianblogger #beautyblogger #poplookootd #fvootd #toptreousersset #casual #travel


1

by @byropabonitartw

color mana satu yang korang suka 😊
.
β–ͺ️caramel
β–ͺ️burgundy β–ͺ️olive green
β–ͺ️azure blue
DM or whatsapp admin to purchase kayy
#suitpants
#marelynsuit
#casualwear
#officewear
#comfywear
#fvootd


1