#gadiscantik

Instagram photos and videos

#gadiscantik#wanitacantik#modelindonesia#model#gadis#indobikini#bikini#cewek#selebgram#lfl#like4like#hantarankahwin#tunang#cewekhits#cewekindo#sales#lipsticks#tudungbawalchiffon#faraalipbutterfreepostagefreegift#faraalipbutter#pengantinmuslim#bawal#tudung#shawl#mekap#jubahmurahmalaysia#jubah#muslimahootd

Hashtags #gadiscantik for Instagram

Okey dah sampai! 😍
Nampaknya stok orchid vanila faraalipbutter baru landing. Okey siapa yang nak tu cecepat whatsapp nad. Stok limited! Nanti habesss....
.
Whatsapp nad ye siapa yang nak orchid vanila ni ye 😊
.
http://wasap.my/601121994872
.
Stay healthyπŸ’‹
.
#gadiscantik #tunang #hantarantunang #hantarankahwin #pengantinmuslim #muslimahtrendy #muslimahootd #jubah #jubahmurahmalaysia #mekap #shawl #tudung #bawal #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #faraalipbutter #faraalipbutterfreepostagefreegift #lipsticks #sales


1

Dari banyaknya produk obat kuat yang beredar di pasaran saat ini,tidak sedikit produk ilegal atau tidak resmi yang mengandung bahan berbahaya.

Oleh karena itu kecermatan dari calon konsumen sangatlah berperan penting untuk memilih sebuah produk yang akan digunakan.

Jangan sampai tergiur oleh iming-iming hasil,tanpa memperlihatkan jaminan keamanan.

Pastikan komposisi atau bahan-bahan yang terkandung dalam produk mengandung bahan yang alami dan tidak berbahaya untuk jaminan keamanan kamu.

Dan sekarang ini sudah hadir obat kuat tiens untuk membantu kamu dalam mengatasi masalah seksual yang di padu dengan bahan-bahan herbal alami yang aman untuk kesehatan kamu.

Sehingga produkΒ obat kuat tiens originalini dapat memberikan hasil terbaik bagi kesehatan penis kamu.

Menggunaka bahan alami membuatΒ obat kuat tiensΒ original sebagai solusi untuk mengatasi masalah seksualitas kamu.

Obat kuat tiens hadir dengan kualitas terbaik dengan harga terjangkau.

Info Lebih Lanjut : πŸ“² PIN:tienshi2
πŸ“² WA. : 081901885736

#cewekseksi #janda #tantegirang #tantehot #cewek #cewekindo #cewekhot #indonesiaindah #indonesiangirl #indonesiaolshop #rumah #gadiscantik #rumahminimalis #jogja #surabaya #jakarta #medan #bali #makasar #denpasar #palembang #balikpapan #indonesianfood #obatkuat #bandung #jakartaolshop #bola #malanghits


2

Hai semua! Pernah dengar tak pasal Faraalipbutter? Hehe. Pernah tak rasa bibir kering and menggelupas sebab pakai lipmatte or tak pakai apa2 kat bibir? Haaa ni sebab ni la faraalipbutter diciptakan oleh @farahanimrazak untuk lembapkan and sihatkan bibir2 awak semua 😍
❀️
❀️
❀️

RM55
BUY 2 FREE POSTAGE + FREE GIFT
ONLY AT @snadzirah73 ❀️❀️❀️
.
️So apa tunggu lagi, yang dah tahu tu bolehlah whatsapp laju laju nad naa... πŸ˜‰ Just click link whatsapp kat bio yea ❀️ or direct to http://wasap.my/601121994872
.
Stay healthyπŸ’‹
.
#gadiscantik #tunang #hantarantunang #hantarankahwin #pengantinmuslim #muslimahtrendy #muslimahootd #jubah #jubahmurahmalaysia #mekap #shawl #tudung #bawal #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #faraalipbutter #faraalipbutterfreepostagefreegift #lipsticks #sales


0

Badan manusia memerlukan sumber makanan untuk ia bertindakbalas dan mengambil khasiat dari sumber makanan tersebut

Pengambilan supplement (bukan dari sumber makanan) memberi kesan tidak elok kepada tubuh jika diambil dlm jangkamasa yang lama

Oleh itu pilihlah Supplement semulajadi, yang dibuat dari bahan-bahan yang semulajadi seperti @fgwalet 100% Pure Bird's Nest..supaya tidak mendatangkan mudarat di masa hadapan

Ohh ya..Jangan harapkan supplement sahaja tau..Yang paling penting ialah balance healthy lifestyle ya..sebab tu ada pepatah English mengatakan "You are what you eat" YourΒ foodΒ  choices each day affect your health!


1

Finally sampai juga Faraalipbutter kat tangan customer kita yang segak sorang ni @niknurathirah17 😍😘 Dialah sahabat dunia akhirat nad. Sayang dia πŸ’“ .
Nad segak tu apa? Haa.. Orang #kedah mesti taw punya. 😁 Sila angkat tangan siapa org kedah naa...
.
Yang mana teringin nak cuba Faraalipbutter boleh whatsapp nad tanya tanya pun takpe. 😊
.
Boleh whatsapp kat link ni ye >>> http://wasap.my/601121994872/Faraalipbutter
.
#gadiscantik #tunang #hantarantunang #hantarankahwin #pengantinmuslim #muslimahtrendy #muslimahootd #jubah #jubahmurahmalaysia #mekap #shawl #tudung #bawal #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #faraalipbutter #faraalipbutterfreepostagefreegift #lipsticks #sales


0

Selamat malam semua! πŸ˜‡
.
Ada yang masih belum lelapkan mata ke tu? Kalau belum jom baca sekejap rahsia Faraalipbutter ni. Sekejap je. Korang nak tahu apa rahsia dia? πŸ˜‰ Ini diaa.. Tada! .
Antara bahan dlm Faraa Antioxidant Lip Butter adalah 100% natural seperti beeswax, sunflower seed, olive oil dan jojoba oil.
.
Semua bahan terkandung mempunyai antioksidan utk aliran darah yg baik pada bibir, memberi warna natural kemerahan, menghidrasi bibir supaya lembap dan segar. sangat baik utk bibir yg kering (selalu duduk dlm aircond) dan suka merokok (lelaki pun boleh guna).
.
Jagalah bibir baik baik kerana bibir adalah aset paling penting ya ❀️
.
️So apa tunggu lagi, yang dah tahu tu bolehlah whatsapp laju laju nad naa... πŸ˜‰ Just click link whatsapp kat bio yea ❀️ or direct to http://wasap.my/601121994872
.
Stay healthyπŸ’‹
.
#gadiscantik #tunang #hantarantunang #hantarankahwin #pengantinmuslim #muslimahtrendy #muslimahootd #jubah #jubahmurahmalaysia #mekap #shawl #tudung #bawal #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #faraalipbutter #faraalipbutterfreepostagefreegift #lipsticks #sales


0

πŸ’•Mau di REPOST❓
➑️ Follow, Like, Tag, Comment, Promote Akun ini βœ… Dan pakai Hestag #indobikini ❎Akun Jgn PrivatπŸ”“ .
DM πŸ“© πŸ”š ( FOTO πŸ“·yang menarik itu yang Di repost )
______ .
Folow :
⏩ @indo.bikini .
⏩ @indo.bikini .
⏩ @indo.bikini .
⏩ @indo.bikini .
.
.
.
.
#indobikini #indonesia #bandung #cewekcowok #cewekcakep #bali #gadis #gadiscantik #jakarta #wanitaidaman #sma #cantik #wanitacantik #selebgram #sexymodel #artiscantik #bikini #modelindo #model #cantikalami #surabaya #tatoo #party #bikiniparty #indonesian #hot #sexi #ffl #lfl #like4like


0

PRE ORDER TIGA WARNA HOT πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Warna yg cepat habis.. deposit rm69 sahaja syg. Baki selesaikan bila baju available awal Sept nnt 😘
.
Rm169
Rm169
Rm169
βœ”οΈfree postage semenanjung s&s
βœ”οΈnursing/bf friendly
βœ”οΈwudhu' friendly
βœ”οΈavailable size xs s m l xl dan 2xl
βœ”οΈfull lining & tak jarang
.
Whatsapp
http://wasap.my/601121994872/preorder
.
#gadiscantik #tunang #hantarantunang #hantarankahwin #pengantinmuslim #muslimahtrendy #muslimahootd #jubah #jubahmurahmalaysia #mekap #shawl #tudung #bawal #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #faraalipbutter #faraalipbutterfreepostagefreegift #lipsticks #sales


0

PRE ORDER TIGA WARNA HOT πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Warna yg cepat habis.. deposit rm69 sahaja syg. Baki selesaikan bila baju available awal Sept nnt 😘
.
Rm169
Rm169
Rm169
βœ”οΈfree postage semenanjung s&s
βœ”οΈnursing/bf friendly
βœ”οΈwudhu' friendly
βœ”οΈavailable size xs s m l xl dan 2xl
βœ”οΈfull lining & tak jarang
.
Whatsapp
http://wasap.my/601121994872/preorder
.
#gadiscantik #tunang #hantarantunang #hantarankahwin #pengantinmuslim #muslimahtrendy #muslimahootd #jubah #jubahmurahmalaysia #mekap #shawl #tudung #bawal #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #faraalipbutter #faraalipbutterfreepostagefreegift #lipsticks #sales


0

PRE ORDER TIGA WARNA HOT πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Warna yg cepat habis.. deposit rm69 sahaja syg. Baki selesaikan bila baju available awal Sept nnt 😘
.
Rm169
Rm169
Rm169
βœ”οΈfree postage semenanjung s&s
βœ”οΈnursing/bf friendly
βœ”οΈwudhu' friendly
βœ”οΈavailable size xs s m l xl dan 2xl
βœ”οΈfull lining & tak jarang
.
Whatsapp
http://wasap.my/601121994872/preorder
.
#gadiscantik #tunang #hantarantunang #hantarankahwin #pengantinmuslim #muslimahtrendy #muslimahootd #jubah #jubahmurahmalaysia #mekap #shawl #tudung #bawal #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #faraalipbutter #faraalipbutterfreepostagefreegift #lipsticks #sales


0

Tahukah anda @fgwalet mempunyai pengiktirafan rasmi oleh kerajaan dan telah berjaya melaksana dan mengamalkan semua kriteria skim pensijilan yang paling ketat..Tujuan utama adalah untuk memastikan semua produk @fgwalet mematuhi piawaian di peringkat domestik dan luar negara..What's your Choice Ladies and Gentlemen? Pilihan di tangan anda ❀️


1

Healthy and Quick nutritious drink to keep you up with energy,glowing look and anti aging! Come and grab yourself a bottle of our refreshing bird nest drinks at affordable price!

#repost #flawless #nakcantik #nakgebu #wanitacantik #gadiscantik #kulit #ladies #fgwaletbyfouziahgous #stayyoungfeelyoung #lookgood #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether


0

Fgwalet Birdnest suitable for all age & the whole family to enjoy The Goodness & Beautiful Lifestyle..Lets start eating healthy today and turn your life around with @fgwalet 100% Pure Birdnest..Nothing feels better than feeling good about yourself..Stay Young and Feel Young..Have a wonderful Wednesday lovelies ❀️


1

Soalan yang paling biasa ditanya oleh ibu menyusu ialah..Admin adakah nutrien dari makanan ibu/@fgwalet boleh memberi kesan kepada susu ibu?

Jawapannya ya, kerana susu ibu dihasilkan daripada gabungan protein, lemak, vitamin dan karbohidrat dari badan ibu..Pada umumnya kualiti susu yg di cipta oleh Allah SWT adalah sama sahaja..Cuma yang paling penting ialah ibu menyusu perlu makan makanan yang seimbang dan berkhasiat untuk susu yg berkualiti

Kepada bakal ibu dan yang ingin menjadi ibu..Tahukah anda semua..Susu PERTAMA yang dihasilkan oleh ibu mengandungi kolostrum menjadi imunisasi yang pertama untuk bayi selain mengeratkan kasih sayang ibu dan anak

Kolostrum adalah susu paling istimewa yang pekat dan dihasilkan pada beberapa hari pertama kelahiran, ianya berwarna kekuningan atau jernih, mengandungi lebih protein berbanding susu yang ddihasilkan selepasnya

Ibu ibu sekalian pemakanan yang sihat adalah bermula dari awal kehamilan lagi supaya dapat membantu proses tumbesaran bayi yang sihat cergas dan pintar

Amalkan @fgwalet Sarang Burung setiap hari kerana @fgwalet kaya dengan protein,kalsium dan minerals yg terpenting untuk kandungan/susu badan yg sihat..dan yang paling penting sekali membantu memudahkan proses bersalin.. InsyaAllah..You are what you eat Mom's ❀️


1

Jangan lupa ambil minuman collagen plus untuk tenaga dan menyejukan badan anda!

Hari ini saya akan berkongsi dengan anda semua tentang minuman Collagen + Birdnest untuk menghilangkan dahaga anda sepanjang hari! Terdapat 3 jenis perisa air

Honey+Longan (Skin, Energizing & Cooling)
.
Wolfberry + Dates (Antioxidant & Improve Visions,Skin)
.
Aloe Vera (Glow Boosting & Anti Ageing)
.
@fgwalet Collagen + Birdnest tinggi kandungan air dan dapat membantu dalam mengurangkan haba dalam badan juga! Minuman yang sihat dan menyegarkan ini, kaya dengan serat, protein dan antioksida.. yang pasti sangat sedap, sihat dan lazat..kalau minum sejuk sejuk nikmat sangat


1


1


1


1


1