#glitterschampion

Instagram photos and videos

#glitterschampion#projekstg#agensahdiditheharrogate#glitterschampionXj50#winwincollaboration#tothenextlevel#GlittersChampion#bizgayakorporat#projekStg#BIOSELEZA#2slipgaji#maharani#spiritofjanuary#bizONLINExJ50#AmazingofOctober#WinWinCollaboration#brilliantmarch#syukurselalu#bioseleza#2GAJIsebulan#Indonesia

Hashtags #glitterschampion for Instagram

✔BIOSELEZA
..............................
◆SIHAT-◆BERSIH-◆BERTENAGA-◆BIOVELOCITY-◆PAD BERTEKNOLOGI TINGGI-◆PAD EXTRA LONG. ✅Masalah keputihan??
✅Masalah senggugut??
✅Masalah period tidak teratur?? ➡Semuanya pernah saya alami sebelum menggunakan #BIOSELEZA
➡Sekarang saya dah tak risau lagi.
➡Syukurlah senggugut,sakit2 pinggang dan masalah period tak teratur kini kembali Normal... ➡Masalah dalaman wanita selalunya menjadi rahsia anda kan??? ➡Jika anda inginkan Miss v anda lebih baik dan selesa,apa salah nya anda memilih bertukar mengunakan kan produk hai-o #BIOSELEZA 👉BIOSELEZA TERBAIK!!
👉BIOSELEZA TERBAIK!!
👉BIOSELEZA TERBAIK!! 📱👉 www.wasap .my/60104625584

#glitterschampion
#energeticApril


0

DAH MANDI? :) MARINE ESSENCE KESEGARAN UNTUK SEKELUARGA

Set Marine Essence penjagaan kebersihan luaran tubuh badan dari hujung rambut hingga hujung kaki... juga gigi/gusi/mulut (ubat gigi Marine Essence). Selepas anak2 penat bermain, sy mandikan anak2 dgn Marine Essence Beauty Bar/body wash, syampukan dgn Syampu Marine Essence... bersih, segarrrrrr..& pastinya mereka happy & tidur lena malamnya.. Bagi anak2 yg dah bersekolah, mandian Marine Essence juga syampu ME, berus gigi dgn ubat gigi ME..pasti menyegarkan anak2 sepanjang hari, meningkatkan tumpuan anak2 semasa dlm kelas.. Marine Essence Beauty Bar ni, suami saya pun bawa g kerja tau..sebelum berwuduk, cuci muka dulu dgn ME.. Segarrrrrr terasa..
"ME ada lagi yang...?" confirm my hubby dah jatuh cinta dgn ME gak ni...hehehe

Nak cuba ....
Set Marine Essence
Wasap@inbox ciklela 011 12155116

#projekstg
#glitterschampion
#anergyticApril


0

SET PKP
Min Kaffe + Garlic tablet

TAHUKAH ANDA?
Manfaat minuman minkaffe + Garlic ini bukan sahaja terdiri dari minuman biasa....
tetapi Ia juga mempunyai banyak sekali kelebihan,manfaat dan khasiatnya. ✔Ada orang amalkan minum Set PKP berjaya turunkan berat badan.
✔Ada orang amalkan set PKP ini perut tak rasa lapar,malah gastrik telah hilang.
✔Ada orang amalkan set PKP ini,badannya rasa lebih bertenaga sepanjang hari.
✔Ada orang amalkan set PKP ini,lawas sistem penghadamannya.
So, set PKP ini bukan minuman biasa untuk kecantikan atau mencantikkan tubuh badan Tapi set PKP mampu sehatkan seluruh badan anda.
Bestkan..??? 😍 😍

www.wasap.my/601112155116/SetPKP

#projekstg
#glitterschampion


0

Salam jumaat penghulu segala hari
al-fatihah tuk arwah ibu dan ayh cikta
serta sahabat² cikta dan juga arwah CDM kesyngan #glitterschampion CDM baza
semoga kalian berda dlm kalangan org yg beriman
aamiin.
.
SEDEKAH!
itu lah yg sllu arwah ibu dan ayh cikta bt sewaktu mereka msh ada dlu..tak lupa jugak sahabat2 dan arwah CDM sndri!
mak... wlpau tgal rm1 saja dlm beg duit dia,dia akan sedekah jga klu ada sanak saudra bwa baby@anak²,
@ ada peminta sedekah yg dtang mnta sedekah d rumah @ sseiapa sja yg lebih mmerlukan berbanding dia..
mak kata
"kita bagi dengan hati yang ikhlas..Allah ada,skit kita bagi pada org lain yg mmerlukan..Allah ganti lebih lagi pda kita"
.
habis tu mcm mna pulak kalau ada peminta sedekah tu mai umh tp,menipu
mak kata lagi
"Allah ada.. kalau dia tipu tu dia dengan Allah..kita niatkan dlam hati yg kita bersedekah kerana Allah"
.
ayah bersedekah byaknya dri segi mkanan yerlah ayh meniaga kedai mkn dlu
siapa yg tak kenal dengan #aissagatpakteh
alhamdulillah *tak kedekut bahan dalam ais
*tak kedekut ssu #melelehssunya
*tak kedekut ais #membukitaisnya
yang pernah snggah gerai arwah ayh 20 tahun dlu depa tau mcm mna rsanya ais kacang dan masakan ayah yg lain
bagi ayh yg lebih tu lah SEDEKAH
.
ALLAHU mak..ayah..adk rindu kalian..terima ksh kerana trpkan erti SEDEKAH tu pada kami ank²..inshaAllah kami sntiasa ikut apa mak dan ayh bt dlu..mak ayh jgn risau yaa..sbb dlm #BizSTG pun mentor sentiasa tekankan untuk lakukan SEDEKAH..tak kisah dari segi kewangan mahupun brangan..sedekit atau byak yang penting ikhlas dari hati kerana Allah s.w.t
.
.
#jaganlupasenyumpunsatusedekahtau
#hadiahkan_Al-fatihah tuk org tua kita dan org lain juga tu satu sedekah
#berkongsi rezeki dengan adk beradik terutamanya..juga adalah sedekah
.
Allahuakhbar❤


0

Fengsan mak tengok baju sekolah kotor camni . Kemain meriah kena water kaler 😱😭 (Credit to Nazatul shima)

Belum sebulan pakai tu.🤦 Ok. Tarik nafas hembuss ye mak² sekelian ... Haaa...masa nilah eziclean buat kerja.
Berus manja jurr. Tak rendam pun.
Terus bersih mcm baru!! Yg cikshima guna ni #ezicleantoiletandfloorcleaner tau...
Pon bolehhhh....no hal punya. Baju x rosak ok! 👯
Eziclean ni mmg dirumus dr bahan alkali-based & non toxic.

So anda rasa saya ada masa nk pening kepala ?? 💆🙅😉😉😉😉 Mak² yg xnak pening kepala dgn baju kotor anak2 Jom dapatkan set Eziclean hari ini. Hubungi Syeera😊
Http://www.wasap.my/60124706598

#Projekstg
#ThemagicOfparttime
#GlittersChampion
#brilliantmarch


0

MIN KAFFE DAN GARLIC SEMBUHKAN ANGIN DALAM BADAN DAN SAKIT KEPALA

Sharing dr rakan stg k ina.. Alhamdulilah semenjak saya amalkan minkaffe dgn garlic.pada 31.12.18 sampai sekarang.saya tidak mengalami angin dalam badan dan sakit kepala.💆 dulu saya mengalami masalah angin dalam badan dan suka sakit kepala.tak boleh duduk dalam aircorn kepala saya akan sakit.

Jom sihat dengan Min Kaffe!! Ok..👍
Anda penggemar minkafe..share sikit apa korang rasa😬😏😏 Rugi sapa yg xcuba...Dh cuba pasti repeat lg😊😊
Pm k ina
www.wassap.my/60167376899

#brilliantmarch
#glitterschampion
#projekstg


0

MIN KAFFE DAN GARLIC SEMBUHKAN ANGIN DALAM BADAN DAN SAKIT KEPALA

Meh baca sat testimoni dari sahabat stg ciklela ni.. Alhamdulilah semenjak saya amalkan minkaffe dgn garlic.pada 31.12.18 sampai sekarang.saya tidak mengalami angin dalam badan dan sakit kepala.

dulu saya mengalami masalah angin dalam badan dan suka sakit kepala.tak boleh duduk dalam aircorn kepala saya akan sakit.

Jom sihat dengan Min Kaffe!! Jika berminat boleh wasap..ciklela 011 12155116

#projekstg
#glitterschampion
#BrillianTMarch


0

MENCARI BIZ YG SESUAI UNTUK JANA PENDAPATAN?? Jom join kami di #PROJEKSTG!
ProjekSTG menawarkan platform terbaik untuk cipta income sampingan anda ~ secara ONLINE SAJA!
✔ Modal join serendah RM47 ✔ ILMU biz & marketing diberi PERCUMA
✔ Bakal dibimbing oleh MENTOR yang berkaliber & berjaya
✔ Online group coaching disediakan
✔ FREE MODUL ✔ Rangkaian produk 5⭐ tersedia untuk diniagakan

Tak tahu?
Kami tunjuk sampai tahu, sampai pandai!

Tak cukup masa?
Biz ni memang sesuai untuk orang yang busy. Tak ganggu kerja hakiki pun. Semuanya online saja ~ hanya dihujung jari!

Berminat?
Jangan malu2 lagi! Jom sertai #ProjekSTG hari ini!
Pm k ina..cikgu tuisyen bizonline anda

Tekan ➡ 📲www.wassap.my/60167376899

Biz Online Mudah | Modal Serendah RM47 Sahaja

#glitterschampion
#projekSTG
#meroketrm1000seminggu
#brilliantmarch


0

SALAM JUMAAT PENGHULU SEGALA HARI
SALAM 1 REJAB 1440h
cikta doakan semoga semuanya baik2 ja .
untuk
mak
ibu
mummy
umi
mama
kakak
mak cik
adik
mak ngah
mak lang
mak teh
mak su
mak tam
dan
semua wanita
SELAMAT HARI WANITA💗💗💗
.
.
wanita untuk dilindungi bukan untuk disakiti
hargai wanita kerana tanpa wanita anda sendri tidak akam dpt melihat dunia kerana IBU yang melahirkan anda juga adalah seorang WANITA😘😘
.
.
al-fatihah untuk wanita2 yang telah dijemput ILLAHI
terutamanya ibu cikta Puan Sepiah binti Ahmad❤ kedua nenek cikta Hawa&Aminah,sahabt² perempuan cikta dan CDM kesayngan #glitterschampion CDM Siti Norbaza💖

kalian wanita hebat
semoga Allah tmptkan kalian dlm kalangan orang yg berimam aamiin...ya Allah ya Mujib


0

PENCARIAN PROTEGE
Sapa2 berminat jom cepat2 jadi ahli utk projek stg..
Nak tahu lebih lanjut blh wassap= 01120640499(yana)

#fabulousfebruary
#bizgayakorporat
#glitterschampion
#projekstg


0

hai sayam² semua..
sarapan apa pagi ni..
kongsi meh..hihi... Alhamdulillah..
selesai buat nasi goreng #campak2 untuk pakat sarapan jap lagi..
sebelum tu wajib ler minkaffe dulu semug lepas solat subuh tadi.
tambah tenaga pepagi ni katakan..
selesai ngemas..jom masuk SOHO sat.
cek stok..bercakap dengan Stok jap pepagi ni kan..
amik aura dlu..hihi.

selamat pagi,salam jumaat& Alfatihah buat mak ayah,keluarga,saudara mara,sahabat handai,xlupa juga untuk ticerBaza& juga untuk diri sendiri.

Alfatihah...
#fabulousFebruary
#surirumahberslipgaji
#surirrumahcikgutbo
#glitterschampion via #projekstg
#syukurselalu
#Alhamdulillah


0

12/1/2019..
hilang mu tiada penganti..
perginya insan hebat buat selamanya..
Cdm kesayangan #glitterschampion.. Alfatihah buatmu sahabat,adik,leader,rakan seperjuangan..
Cdm Siti Noorbaza Manshor atas kembalinya beliau ke Rahmatullah pada pukul 4.47 ptg tadi..
semoga rohmu dicucri rahmat& ditempatkan dikalangan yg beriman.Aamiin.
salam takziah buat Cdm Fahmi Fauzi..
semoga tabah & terus kuat.
Alfatihah..


0

Jom cuba lipstick Cozuma.. 'Bibir Mungil dan Sihat' 💋💋 Yang berminat, boleh inbox SH untuk dapatkan koleksi anda.. *SH pilih 'Romance Pink' untuk gincu bibir sebab SH suka yang natural je 😊

Wassap 016-3448949

#glitterschampion via
#projekstg
#cozumaseries


0

💗BIO SELEZA💗

TAK SAMA MCM PANTYLINER YG LAIN TAU!!! Kredit To Testimoni dari Amel Emelda

Customer ni preggy mommy..
Baru ja seminggu menggunakan pantyliner bio seleza.

Dan Alhamdulillah.. hasil selepas penggunaan pantyliner bio seleza ni masalah kegatalan, keputihan Dan ketidakselesaan “miss v” pun dpt di atasi.

Memang Tak sama macam pantyliner yg lain tu, sebab bio seleza ni special 👇👇 ✔Bio Velocity Activated Strip
( strip hijau pada permukaan pad tu)
✔Anti bacterial
✔Nano silver
✔Hyper absorption
✔Menyah bau

Thanks utk positive feedback ni, hepi rasanya bila dpt membantu masalah
org lain😊😊 Berminat nak dapatkan Bio Seleza?? PM /WS📲 www.wasap.my/60196249888/bioseleza

#bizONLINExJ50
#glitterschampion
#spiritofjanuary


0

Kakinya berAIR dan GATAL2 dah bertahun. Sehingga hampir kedua2 kulit tapak kakinya yang gatal berair dan KUKU kaki terkopek sendiri.
Banyak ubat dah cuba tapi dengan GUNA sabun ME bar dalam seHARI dah nampak kesan nya. Betapa mujarabnya sabun ME bar ni!!! Syukur Alhamdulillah.

Nak order Sabun Marine Essence klik jurr www.wasap.my/60196249888/sabunhijau

INILAH #bizONLINExJ50 👈
#glitterschampion
#spiritofjanuary
#sypakaisyjual


0

Cuba check kita ada masalah kat bawah ni tak?? 👇👇👇 ⚘PETANDA RAHIM TIDAK SIHAT⚘
===========================
😢 Sakit Tumit - berdenyut & menyucuk-nyucuk
😢 Sakit Telapak Kaki - rasa sengal-sengal & bisa-bisa
😢 Sakit Pinggang - keliling pinggang hingga ke papan punggung & ke atas urat belikat
😢 Sakit Ari-ari - bahagian bawah perut hingga ke pangkal peha
😢 Kerap Kencing / kencing tak lawas - mudah jadi kencing kotor & ngilu sakit ketika buang air kecil
😢 Sakit ketika 'bersama' - sukar melakukan hubungan suami isteri
😢 Sering kentut depan MissV - keluar angin ikut "Tutt "
😢 Selalu Kembung Perut - angin
😢 Bawah Sentiasa Basah, Berair dan Berbau - peranakan kembang

Cegah Sebelum Parah.. Jom ikhtiar dengan #Maharani untuk atasi semua masalah di atas 👆👆👆 Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
Program #2GAJIsebulan
#glitterschampion


0

SET SUAMI ISTERI
#jamuSuamiKUAT + #jamuIsteriKETAT

Promo hari ni khas buat suami isteri yang pentingkan kebahagian dalam rumahtangga.
Ni nak kenalkan SET SUAMI ISTERI. Gabungan hebat Herba Maharani untuk Isteri dan Herba Celgynic untuk suami.

Isteri: Abg, kalau saya jadi Maharani di hati abang. Abg apa pula?

Suami: Abg Maharaja la syg. Baru powerrr. 😘

PM @ WS sekarang untuk GRAB PROMO KASIH SAYANG NI .
www.wasap.my/60196249888/nakSSI

Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
Program #2GAJIsebulan
#glitterschampion
INILAH #bizONLINExJ50 👈


0

Muka Dah comel, body pun lawa dah, TAPI kan. Ramai yang tak tahu RAHIM sendiri sihat ke tak 😩

Yang lebih parah tak ambik tahu langsung & tak mencegah dari awal!

Jom cek kat sini petanda RAHIM tidak sihat : 👉 KELUAR ANGIN DARI MISS V @ KENTUT FARAJ selalunya bila bersama 👉PERIOD TAK TERATUR
kadang2 berbulan2 tak period tapi tak mengandung 👉KELUAR LENDIRAN, KEPUTIHAN, LELEHAN BERLEBIHAN sehingga miss V berbau 👉PERIOD TAPI SEDIKIT darah keluar sikit sikit.. ON OFF! ON OFF! 👉TIME PERIOD, perut sakit teramat sangat, senggugut kronik sampai terpaksa telan panadol/ubat tahan sakit.. Dah dapat info TANDA RAHIM TAK SIHAT KAN ?! JOM RAWAT SEGERA DENGAN JAMU MAHARANI ❤️ Inshaallah SIHAT & CANTIK ITU SEIRING💃
Mencegah itu kan lebih baik dari mengubati . .

Meh PM/WA ciklela👇🏻
www.wasap.my/+601112155116

#spiritofjanuary
#projekSTG Program #2GajiSebulan
#glitterschampion
#maharani #herbakuatwanita


0

🌹 MENAWAN DENGAN COZUMA SERIES 🌹
Tak semua orang mahir bersolek, betul tak??? Tapi dengan SET COZUMA SERIES tak pandai bersolek pun boleh jer tampil cantik!!! Set make up COZUMA ni sangat² berbaloi untuk dimiliki oleh setiap wanita...
Gabungan berseries produk ni boleh nampak perbezaan, dari pucat & kusam terus nampak berseri 😍😘✌ 💋COZUMA CC CREAM
💋COZUMA LIPSTICK MATTE 💋COZUMA LIPGLOSS
💋COZUMA EYE PALETTE
💋COZUMA BLUSHER

Sesuai untuk semua jenis kulit...
Anda cuma calit-calitkan di muka, ratakan ....
Tak payah heavy make-up.... Saya calit sikit pandora red siap! Mudah & mesra solat😍

Pm for info 0196249888

#projekstg
#glitterschampion


0

Baza..
bangunlah wahai adikku..
Dah lama sangat awak tidur..
Dah lama sangat awak rehat.. kami semua rindu kan awak..
kami semua rindukan celoteh awak..
kami semua rindu coaching awak... #glitterschampion masih perlukan awak..
kami nak awak ada sentiasa dengan kami..
kami nak awak selalu guide kami lagi& lagi.. kami semua sayangkan awak..
awak mesti bangun semula..
kami tahu awak kuat..
awak tabah.. kami sentiasa doakan yang terbaik utk awak..
kami sentiasa nantikan awak.
Doa kami #glitterschampion sentiasa ada dgn awak.
semoga awak cepat sembuh.. ya Allah ya Mujibb
Kau sembuhkanlah insan baik bernama Siti Noorbaza Manshor seperti sediakala.aamiin ya Allah... #prayforCdmBaza
#rinduBaza
#Doatawakal jangan pernah berhenti.
kawan² mohon Doakan juga yer.t.kasih.


0

Mohon semua doakan Cdm Baza sembuh& dipermudahkan segalanya..aamiin.. Baza hang kena kuat..
hang de suami,hang de anak,hang de kami #glitterschampion
hang kena lawan apa jua sakit hang..
hang kena bangun utk semua orang yang sayang hang.. kak rindu hang..
kak rindu suara potpet hang..
rindu gelak tawa hang.. bukan setakat kak sorang..
kami semua #glitterschampion rindu hang..
rindu nak dengar potpet hang..
rindu nak dengar coaching hang.. kak doakan hang cepat sembuh..
kak doakan segala urusan hang dipermudahkan olehNya..
kami semua syg hang..
kami semua tunggu hang.. hang kena kuat..
semoga hang cepat sembuh.
kami #glitterschampion
syang Cdm @ Siti Noorbaza.


0

T/B kelas #f2f bersama cdm #glitterschampion
lama x #f2f dengan ahli..
jom team kte buat lagi.


0

1st evant SHOM cjan sorang diri ja dng cDDM Jamilah.... #MUT26 cjan Mai bawak team...
Alhamdulillah... Tahniah utk semua ... HR Tu Kita meraikan CDM #glittersChampion , nanti giliran Kita pulak akn diraikan.... Biz berjemaah #winWincollaboration ... Semoga d permudahkan #toTheNextLevel.... Biz santai2 #gayaKoperat


0

BB+ GLO ‼

Upgrade dari #BbPlusCollagen. Formulasi baru, ada tambahan L-cystein. New packaging dan hasilnya lagi pantas dari BB Plus Collagen dan rasanya lagi sedappppp.

Kandungan selamat. Ada klinikal research & diiktiraf selamat oleh FDA.

BB+ Glo ade effect memutihkan kulit dan mencantikkn kulit serta baik untuk sendi2. BB+ Glo confirm akan jadi kegilaan baru para wanita masa kiniiii.
#glitterschampion
#agentndropshipwanted


0

😱 teruja!!!! 💕Terima kasih cddm 2018 @liezaraziff untuk sejambak bunga kekal yang sangat cantik & jam yang terukir Nama kalian untuk mamaticer sentiasa nampak Dan kenang,
💕Terima kasih buat Puspanita Cikta untuk tudung merah berenergy serta Kuih yang sedap..pandai awak buat..berbakat serba serbi😊 💕Terima kasih cddm Noor Nazalina Rozali untuk kain Saree mewah tu.. Mamaticer dah terpikir nak buat punjabi utk kami 4 berempat. Pandai kak pilih.. Mamaticer xada lagipun warna gitu.. Nampak mudoooo.. 💕 Terima kasih cddm Musliha Ali Musa Dan team hebat untuk frame modern yakmat tu.. Nampak berseni sangat.. Ini memng betul2 boleh gantung remaining sendiri🙈 💕 Terima kasih cdsm Nurul Eliza Musa Dan team untuk shawl #ariani hitam tu.. Mamaticer tak ada lagi koleksi ariani shawl yang bercorak gitu. Yang banyak plain colour.. Macam tau tau ja Mamaticer nk try pakai 😚 #tothenextlevel katanya... Hihi

#glitterschampion ,mewah rezeki kalian 💓... biz ukhuwah menghargai & di hargai
Program #2slipgaji #MUTshom2018 #bizzgayakorporat #winwincollaboration


0

wlaupun tak sempat bergambar ramai² bersama #glitterschampion yg lain
tapi..
syukur jugak sebab sempat jumpa,bergambar dan tap enrgy hebat penerima anugerah tertinggi dlm SHOM sbtu lepas iaitu Crown Diamond Manager
.
.
tahniah sekali lagi CDM hebat #glitterschampionXj50 CDM MAMATICER BAZA
.
.
tap energy cikgu acc yg luar biasanya hebat
sebab apa
di sekolah dia sebgai guru
d rumah dia sbgai ibu dan isteri
di dalam bisnes #STG dia adalah guru dan ibu kepada kmi #glitterschampion
.
hebatnya beliauuu
kejayaanya menjadi inspirasi kpda kami
semoga kami juga berjaya sepertinya aamiin
♥♥


0

salam jumaat,slmt pagi!

class ko jah!!😂😂 Alhamdulillah,Bas ke MUT fighters utagha kelas bergaya weyy..
tq pada en @arip4040 yg sediakan bas utk kami.😘😘 Dapat amanah dari 3 org Cdm utagha utk bantu uruskan transpot sahabat ke majlis MUT esok..
malam ni kami bakal bertolak.
2buah bas full..
semoga perjalanan kami dipermudahkan..aamiin.. tq Cdm CI @siti_rahimah_a.kechil , Cdm TM @sitimariyahismail &Cdm Baza @siti_noorbaza yang bagi peluang& kepercayaan pada k.lieza untuk uruskan semua.TQVM CDMs!!😍 we are
#DA #DME #glitterschampion
#projekstg
#HAPPYBONUSDAY


0

Asbab copy paste..
update status kt fb..
upload pic kt IG
setiap bulan de income sampai 4 angka camtue.. best ke best sangat?? nak tau caranya meh inbox ticer laju² ok!

#bizgayakoporat
#modalrm47jer
#glitterschampion via #projekStg


0

Bismillah... PENCARIAN PROTEGE 2018

Bila cerita dengan orang tentang biz STG , alhamdulillah mesti orang akan sebut , "Sana Sini STG !" 😁
Nak buat macam mana, perkara yang baik tu memang patut kita sebarkan. Ye dak?
Sekarang dah lebih MUDAH tau, bila dah ada kolaborasi bersama STG menjad100% ONLINE

Meh sini kita sembang ringkas tentang biz Online kami nie👌

PRODUK?
Kami guna kami sharing. Beribu testimoni terbukti dengan keberkesanan produk kami. Golongan professional, Peguam, Pensyarah, Cikgu, Doktor dan jururawat antara sebahagian dari keluarga besar STG. Alhamdulillah.. ILMU?
Sentiasa dibimbing mentor-mentor 24/7. Memang tak kering ilmu bisnes. Online, Offline? Anytime, anywhere ! Yang penting FOLLOW dan BUAT ! 👓 INCOME?
Boleh dapat bonus hingga 41% , untung runcit pun dapat. 100% kita punya! Yang lagi best melancong FREE pun bole !

Alhamdulillah, sy dah rasa kemanisan bisnes ni. Hampa pun boleh!

Nak join??? RM47 je dah boleh start mula siap ada free gift lgi.. Hubungi sy📲013-5987374

#GlittersChampion
#WinWinCollaboratian
#ToTheNextLevel


0