#glowfoundation

Instagram photos and videos

#glowfoundation#goldenserum#ekinbeauty#ekinbeautymelaka#ekinbeautyskincare#sabuntomatoekin#GlowFoundation#sabuntomato#dropshipneeded#merlimau#fdglow#mitc#alorgajah#duriandaun#ayerkerohheight#melakamall#mbmb#bandarhilir#alai#ayerkeroh#ayermolek#duyung#bukitkatil#codmelakatengah#selfpickupbukitkatil#semabok

Hashtags #glowfoundation for Instagram

SEMAKIN HARI SEMAKIN ANJAL, GLOWING DAN LICIN SELEPAS MENGGUNAKAN GOLDEN SERUM &FOUNDATION GLOW. HANYA DUA PRODUK PUN DAH DAPAT MERAWAT KULIT SAMBIL MENCERAHKAN KULIT..RM35 je uolsss😘😘 Uols pun nak cantik dan putih gebu berseri ..Jom wassap kazie😘

Www.wasap.my/60139687346/setcomborm35

#glowfoundation
#goldenserum
#codkemaman


0

Sejak pakai produk EKINBEAUTY licin berkilat ni pergi mana-mana mesti ada orang puji kulit cantik. .
❌ Tak perlu nak makeup tebal
❌ Tak perlu nak inject
❌ Tak perlu pakai skincare
Cukup pakai produk ni je kulit makin lama makin licin berseri.
. EKIN BEAUTY SET .
🍅SABUN TOMATO RM15 .
🍅GOLDEN SERUM RM25 .
🍅GLOW FOUNDATION RM 15
. 🍅SPRAY MOISTERIZER GOLD RM20

EXCLUDE POS
.
WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663
.
#ekinbeauty #ekinbeautymelaka #ekinbeautyskincare #glowfoundation #sabuntomatoekin #moisterizergoldspray #goldenserum #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc


0

New makeup I've been testing and fell in love with. ✨ Starting with absolutely magical foundations:
Yves Saint Laurent Touche Éclat 'All-in-One Glow Foundation' ✨
Clarins 'Skin Illusion' Natural Hydration Foundation ✨
Essence 'Insta Perfect' Liquid Makeup Matte Foundation ✨
Beautiful and intriguing ESSIE's Concrete Glitters polish in 'Venture to the Venue' ✨
And the New Year's Eve gem eyeshadow palette by Maybelline 'Countdown Palette' which has the best of UD's Naked Cherry and Naked Heat. Maybelline's palettes have come far since the first palettes. ✨
#YSLbeauty #YSL #clarins #skinillusion #countdownpalette #venturetothevenue #toucheeclat #glowfoundation #mattefoundation #essencecosmetics #instaperfect #nakedcherry #nakedHEAT #scarf #goldeyeshadow #cherryeyeshadow #orangeeyeshadow #nailpolish #essie
#PRgift by @yslbeauty @maybelline @clarinsofficial @essence_cosmetics


7

HEY !
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Did you know that our #GlowFoundation is rich with #LavenderOil ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lavender Oil can treat your skin likes magic! It can treat #acne, heal your wound, treat #sunburns, also an antiseptic to helps your skin recover from pimples faster and prevent further infection to your skin! 😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wow its great!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BEAUGLAMZ
#BeauGlamzBeautyLine
#BeauGlamzBeauty
#BeauGlamzCosmetic
#BeauglamzTestimoni
#BeauglamzFeedback
#sayajualprodukmurah #sayajualskincaremurah #sayajualskincaremurahmalaysia #sayajualfoundationmurah #sayajualfoundationmurahmalaysia #sayajualserummurah #sayajualserummurahmalaysia #sayajualkosmetikmurah #sayajualkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeupmurahmalaysia #kosmetikmurah #putihgebu


3

Alhamdulillah customer jatuh hati dengan #GlowFoundation ‼️ Tesktur lembut dan moist yang pasti memikat hati uolsss. Pakai memang glowing dan tak crack! Paling best dapat kecutkan jerawat & pudarkan parut 😍😍😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cepat cepat whatsapp tekan je link dekat BIO untuk dapatkan BEUGLAMZ tau ‼️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BEAUGLAMZ
#BeauGlamzBeautyLine
#BeauGlamzBeauty
#BeauGlamzCosmetic
#BeauglamzTestimoni
#BeauglamzFeedback
#sayajualprodukmurah #sayajualskincaremurah #sayajualskincaremurahmalaysia #sayajualfoundationmurah #sayajualfoundationmurahmalaysia #sayajualserummurah #sayajualserummurahmalaysia #sayajualkosmetikmurah #sayajualkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeupmurahmalaysia #kosmetikmurah #putihgebu


0

Alhamdulillah customer jatuh hati dengan #GlowFoundation ‼️ Tesktur lembut dan moist yang pasti memikat hati uolsss. Pakai memang glowing dan tak crack! Paling best dapat kecutkan jerawat & pudarkan parut 😍😍😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cepat cepat whatsapp tekan je link dekat BIO untuk dapatkan BEUGLAMZ tau ‼️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BEAUGLAMZ
#BeauGlamzBeautyLine
#BeauGlamzBeauty
#BeauGlamzCosmetic
#BeauglamzTestimoni
#BeauglamzFeedback
#sayajualprodukmurah #sayajualskincaremurah #sayajualskincaremurahmalaysia #sayajualfoundationmurah #sayajualfoundationmurahmalaysia #sayajualserummurah #sayajualserummurahmalaysia #sayajualkosmetikmurah #sayajualkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeupmurahmalaysia #kosmetikmurah #putihgebu


0

Alhamdulillah customer jatuh hati dengan #GlowFoundation ‼️ Tesktur lembut dan moist yang pasti memikat hati uolsss. Pakai memang glowing dan tak crack! Paling best dapat kecutkan jerawat & pudarkan parut 😍😍😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cepat cepat whatsapp tekan je link dekat BIO untuk dapatkan BEUGLAMZ tau ‼️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#BEAUGLAMZ
#BeauGlamzBeautyLine
#BeauGlamzBeauty
#BeauGlamzCosmetic
#BeauglamzTestimoni
#BeauglamzFeedback
#sayajualprodukmurah #sayajualskincaremurah #sayajualskincaremurahmalaysia #sayajualfoundationmurah #sayajualfoundationmurahmalaysia #sayajualserummurah #sayajualserummurahmalaysia #sayajualkosmetikmurah #sayajualkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeupmurahmalaysia #kosmetikmurah #putihgebu


0

Ekin beauty Glowing pnky spray 😝 🍓KELEBIHAN GLOWING PINKY SPRAY🍓 🍓makeup tahan lama
🍓mengawal minyak pada wajah
🍓Berbau wangi 🍓Glitter yang sangat halus 🍓Ada campuran vitamin c 🍓Melembabkan muka

Soryy sticker x helok mane sbb xleh kena panas, tpi isi dlam fresh ii bau ala ii strawberry , sumpah wngi ginloss, gliterr pom hado, xpadan dgn RM10 jer sek u 😘brminat tekan link 😻

www.wasap.my/+60147569344

#eykinbeauty #glowingpinkyspray #glowingpink #glowfoundation #glowfoundationekin #goldenserum #goldenserumekinbeauty #glowingskin
#feedbackflawlessgoldenserum
#feedbackflawlessglowfoundation
#ekinbeautyskincare #ekinbeautysenawang #ekinbeautypuchong #ekinbeautymelaka #sabuntomatoekinbeauty #sabuntomatoekin


0

Golden serum !

Tngok isi weyy, penuh gold 😻 , say no jerawat ❤,RM25 , 15ml besarr gedebokk 😘 feedback bertimun ( 24K Gold Serum ) *24K Gold Serum*
••••••••••••••••• Mengandungi Collagen Menjadikan Kulit Gebu & Putih Berseri Menganjalkan Kulit Melembapkan Permukaan Kulit Merawat Sel-sel Kulit Mati & kulit kusam Mengatasi Masalah Jerawat & Jeragat Mengecilkan Liang Pori Muka

Www.wasap.my/+0147569344

#eykinbeauty #glowingpinkyspray #glowingpink #glowfoundation #glowfoundationekin #goldenserum #goldenserumekinbeauty #glowingskin
#feedbackflawlessgoldenserum
#feedbackflawlessglowfoundation
#ekinbeautyskincare #ekinbeautysenawang #ekinbeautypuchong #ekinbeautymelaka #sabuntomatoekinbeauty #sabuntomatoekin


0

Glow foundation

KELEBIHAN FD GLOWING 💋
✔Merangsang pertubahan sel kulit yang baru
✔anti penuaan bertindak sebagai krim siang
✔mudah di ratakan di seluruh wajah dan tidak bercepuk
✔merawat perbagai jenis masala kulit muka spt jerawat dan jeragat
✔melembabkan kulit dan bila berpeluh makin glowing ✔tidak menutupi lubang pori anda
✔menjadikan kulit anda lebih lembut dan cela selepas 5-10minit lepas pemakaian
✔mengecilkan liang roma
✔menutup cela dan parut jirawat dengan serta merta
✔kulit menjadi "Flawless" selepas sapuan pertama
✔sesuai untuk semua jenis kulit.
✔mengandungi SPF60++ MEMBERI PERLINDUNGAN DARI SINARAN
UVA DAN UVB

INGREDIENTS
Collagen rumpai laut
Beswax
Vitamin ace
Titanium dioxide
Serbuk mutiara
Vit E oil
Pewarna
Pewangi

Www.wasap.my/+0147569344

#eykinbeauty #glowingpinkyspray #glowingpink #glowfoundation #glowfoundationekin #goldenserum #goldenserumekinbeauty #glowingskin
#feedbackflawlessgoldenserum
#feedbackflawlessglowfoundation
#ekinbeautyskincare #ekinbeautysenawang #ekinbeautypuchong #ekinbeautymelaka #sabuntomatoekinbeauty #sabuntomatoekin


0

SABUN TOMATO BY EKIN BEAUTY dah upgrade tau! Ditambah dgn habbatussauda, lagi lawa la kulit korang klu tonyoh2 dgn sabun tomato ni.

Kelebihan sabun tomato 👇👇👇👇👇 🍅Sesuai untuk kulit muka berminyak
🍅Membantu Mengeringkan Jerawat 🍅Mengekalkan keanjalan kulit dan melambatkan penuan sel kulit
🍅Membersih secara mendalam serta mengawal rembesan minyak berlebihan 🍅Membantu mengecilkan liang pori2 yang terbuka
🍅Memberi pipi anda natural pink-ish glow
🍅Menghapus jerawat 🍅Lebih muda dan segar
🍅Merawat kulit kusam
🍅Mencerah kulit menjadi glowing

#ekinbeautyskincare #ekinbeauty #ekinbeautysenawang #ekinbeautypuchong #ekinbeautymelaka #sabuntomatoekinbeauty #sabuntomatoekin #goldenserum #glowfoundation


0

Hasil pakai Glow Foundation and Golden Serum 😍 Omaigod ini hasil dia❤️Memang kebabom uolls😘 flawless giler weyy skin👍🏻syantikk uolls keluar rumah tak perlu makeup tebal-tebal dah.Just pakai dua benda ni jer uolls💕

#glowfoundation
#goldenserum
#setcombo
#codkemaman

Www.wasap.my/60139687346/setcomborm35


0

Moreen, Mesret, and Jessica are all smiles after finishing a seminar at our annual GLOW workshop. We're eager to get back to Kenya this Spring and welcome this year's recipients to the weekend workshop!


2

Nama diberi Glow Foundation, seindah namanya pada sapuan pertama sudah mampu membuat para peminat nyew tergiler giler membeli sampai ada yang grab banyak terus

Sebab diorang tahu barang baik macam ni permintaan tinggi sampaikan kilang tak sempat nak proses, pening hq dibuat nyew

Buka sahaja mampu hilangkan kekusaman dimuka, tapi juga mampu melindungi kulit wajah kita kerana mengandungi Spf60+, serta mampu merangsang penghasilan sel sel baru kulit muka kita,baru kulit sihat wajah cantik berseri

Yang tak suka glowing jangan beli nanti u ouls komplen berminyak lah apa, padahal u ouls yang tak reti nak bezakan antara glowing dan berminyak! Dalam ni ada serbuk mutiara tau, best wei

#GlowFoundation


0

Yang suka muka berkilat tapi natural tue boleh lah sebelum keluar dap dap Glow Foundation ni, ada spf 60+ untuk lindungi kulit awap, mur mur jew tapi efek alhamdulillah ramai yang suka

#GlowFoundation


0

Glow foundation by Ekin Beauty memang murah jer rm15

Selesa dipakai tanpa sebarang.. √kesan melekit atau berminyak √mudah hanya sapu guna jari ja
√dah tak perlu bedak
√2 kali sehari pg.dan mlm & √setiap kali sebelum make up

www.wasap.my/60169431302

#glowfoundation
#areakualaterengganu


0

Spray gold by ekin beauty ni memang best sgt2 tau...boleh pakai sbelum mekap dan selepas mekap.. Jomm scroll kat bawah uolss...tgk kelebihan spray ni....skali spray,mesti jatuh hatii tauu...😘😘 💕 .
KELEBIHAN MOSTURIZER GOLD SPRAY ⤵️⤵️ ☑Boleh digunakan oleh semua peringkat umur
☑Sesuai untuk semua jenis kulit
☑Mempunyai aloe vera dan serbuk mutiara
☑Boleh disembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan pada kulit
☑Menambah seri pada wajah
☑Memberi kesan glowing selepas solekan
☑Mengawal minyak pada wajah
☑Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat
☑Kulit wajah lebih lembut dan sekata
☑Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama

RM 20 EXC POS
.
WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663
.
#moisterizergoldspray #moisterizerekinbeauty #ekinbeautymelaka #goldenserum #glowfoundation #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc


0

Alhamdulillah thankyou semua yg join cod dan postage harini 👏

#krimparutpuako #TheQueen #GlowFoundation


0

Nape la semua skin pengguna produk #ekinbeauty ploles,glowing & cerah pink pink macam ni😘😘berkesan sungguh produk nih,,semua berjaya cantikk bila konsistan dan sabar.

Nak cantik,bukan ambil masa sehari dua,bukan ambil masa seminggu dua.Kulit setiap dari kita tidak sama,ada yang cepat ada yang lambat.YANG PENTING YAKIN,SABAR, KONSISTEN..ITU SAHAJA.
.
.
#ekinbeauty #sabuntomato #serumgold #goldenserum #moisturizerspray #sprayglowing #fdglow #glowfoundation #codkotabharu #codpasirmas #cantiksambilmerawat #dropshipneeded


0

Bile ramai yg tanya kulit sentiasa nampk sihat tegang & tanpa kedut² dekat bawah mata. .
Rahsienye amalkan serum 2x sehari.. Pagi & malam sebelum tido.. Jika pakai skincare tapi xde serum rasenye sgtlah rugii 😚 so yg xde serum & masih mencari² serum ape yg terbaikk & harga mampu milik boleh try GOLDEN SERUM RM25 je 👏
(tdk termasuk pos)
.
.
#ekinbeauty #sabuntomato #fdglow #glowfoundation #moisturizerspray #goldenserum #serumgold #codkotabharu #codpasirmas #cantiksambilmerawat #dropshipneeded


0

Makeup sepantass kilatt,,hanya apply golden serum,,calit calit glow foundation,,calit calit blusher cikpinky,,lukis kening n maskara sikit okey da settle,,hasill cantikk giloss weaa😱😱😱 Rm50 je 3 item ni👏😍
.
.
#ekinbeauty #sabuntomato #fdglow #glowfoundation #moisturizerspray #sprayglowing #goldenserum #serumgold #codkotabharu #codpasirmas #dropshipneeded


0

Of all Kenyans who receive a salary, only 29% are women. GLOW is advocating for more women in the workforce by providing women access to higher education.


2

Wah orang lelaki 👦 pon guna skincare EkinBeauty segaknya 👍🏻👍🏻👍🏻
😍😍😍 Hebat

Sabun Tomato 🍅 by Ekin Beauty dah kembali dgn version baru dari buah tomato 🍅 dicampurkan dgn biji2 HABASTUSAUDA

KEBAIKAN SABUN TOMATO🍅 💕Sesuai utk kulit berminyak.
💕Membantu mengecutkan jerawat.
💕Memberi keanjalan pada kulit.
💕Melambatkan penuaan pd kulit muka.
💕Membersihkan kulit secara mendalam.
💕Mengurangkan pengeluaran minyak.
💕Mengecilkan liang2 pori muka.
💕Memberikn efek PINKISH & GLOWING.
💕Merawat masalah kulit.
💕Merawat kulit kusam.
💕Mencerahkan kulit wajah.
💕Kulit terasa lebih MULUS dan FRESH.
💕Mengandungi biji TOMATO ASLI.
💕Berat Sabun = 50GM.

Sabun Tomato
Harga Rm15 shj
(tdk termasuk pos)
Golden Serum
RM25 tidak termasuk postage
.
.
#ekinbeauty #sabuntomato #goldenserum #serumgold #moisturizerspray #fdglow #glowfoundation #codkotabharu #codpasirmas #dropshipneeded


0

Produk viral Ekin Beauty
Serum emas atau golden serum..
.
FUNGSI =
.
✔Memperbaiki jaringan kulit yang rosak / kerutan pada wajah serta membuka pancaran aura wajah anda menjadi tampak lebih cerah serta-merta.
.
✔Memutihkan wajah dalam waktu singkat
.
✔ Gunakan secara rutin, maka akan membantu menghilangkan masalah bintik hitam,
.
✔Menjadikan kulit anda cerah & lebih putih bercahaya
.
✔Pemakaian pertama dapat langsung dirasakan kelebihan serum ini
.
Cara penggunaan Gold Serum⬇⬇
.
➨ Titiskan 2-3 titik serum pada tangan / langsung pada wajah, kemudian usapkan pada kulit wajah & leher secara merata.
.
➨ Gunakan serum ini pada wajah yang sudah dibersihkan terlebih dahulu.
.
➨ Gunakan 2 kali sehari sebelum menggunakan krim pagi & malam secara teratur.
.
Rm25 sebotol 😍
.
.
#ekinbeauty
#ekinbeautyskincare
#fdglow #glowfoundation #moisturizerspray #serumgold #goldenserum #dropshipneeded #sabuntomato


1

Nak glowing meh try #GlowFoundation harga pasar malam sangatt sis,,makin lama sis pakai makin glowing taw♥♥nak try piyem lelaju,, st0k terhad ❗❗ 📦 🔛 postage seluruh negeri 🇲🇾 🚘 🔛 cod area ganu kawasan berdekatan


0

One child, one teacher, one book and one pen can change the world - Malala Yousafzai @malalafund


1