#godisgood

Instagram photos and videos

#godisgood#god#love#faith#hope#bible#blessed#instagood#instagay#pray#bestfriend#Godisgood#grace#sunday#instagram#church#jesus#thankful#amen#godsplan#live#beautiful#christianity#jesuschrist#singer#GODISGOOD#insta#prayer#christian#worship#GodIsGood#liar#bully#family#damn#arianagrande#focus#sza#mood#gayboy

Hashtags #godisgood for Instagram

Gendong adek donk bang..
Eeeaaaa 😂😂😂
.
Dulu jaman masih pacaran, payung aja dipegangin..
Trus ini jaman baru nikah mintak gendong juga dijabanin..
Sekarang.?!?
Jawab si abang:
“Jangankan mintak gendong, mintak bulan’pun pasti abang ambilin dek klo abang bisa” 😜
.
Iyeess, rasa sayangnya dia justru makin lebih dan lebih stelah kita punya kiddos😊
Meskipun istrinya yg skrg lebih sering ngomel dan moodie (mamak2 pasti pahamlah😆)
.
Karna dia tau seperti apa perjuangan wanita saat mengandung dan melahirkan si buah hati..
Belum lagi megang peranan sebagai istri, mamak & include asisten rumah tangga😊
.
Bon weekend Happy Sunday 💟
.
.
.
.
.
.
.
.
#sundayvibes #happysunday #weekendvibes #tb #storyofmylife #soblessed #myotherhalf #myman #eswarsoschön #honeymoon #indonesia #throwback #schönezeit #happylife #marriedlife #mylifeisablessing #godisgood


0

Blessed Sunday
Thanks Jesus
#AmInLovewithyouJESUS
#GODISGOOD


0

Sometimes you have to claim this things into existence. I found the location for when I get married. Now, I don't even have a boyfriend, but I know God is busy preparing both of us. That's why it is important to not go by what's before you, and put your faith and trust in the man above.
#GodsInControl
#godisalwaysontime🙏✝️❤️ #godsplan
#godisgood


0

Good morning 🙏🏻 #godisgood


0

I am another year older, wiser and more grateful 💕

Birthday kali ini terasa sangat special karena Tuhan kasih kado yang luar biasa indahnya.. Yang tahun lalu masih seukuran 3mm dan sekarang udah 60cm.. Yang tadinya masih diperut dan sekarang udah bisa digendong dan diajak main.. Bersyukur banget Tuhan udah kasih kepercayaan jadi mamanya Keiko ❤️ Bersyukur punya suami yang luar biasa, yang selalu berusaha memberikan yang terbaik buat keluarga 💕

Bersyukur punya mama yang baiknya kaya malaikat, beneran sebaik dan sehebat itu!💕 Bersyukur kalo Tuhan selalu ada di saat baik dan saat buruk dalam hidup saya 💕

God is good all the time 👍🏻 #birthday #birthdaypost #grateful #thankful #godisgood #family #moments #preciousmoments #blessed #welcome30 #goodtimes #keikoeolinsetiady #qualitytime #birthdaycake


0

God watches over us always, to guide us and lead us in the right path.
📷: Youversion Bible
#godlovesyou #inspirational #christian #christianworship #godisgood #believe #faith #hope #pray #wordsofgod #abideingodswords


0

Yes, everything else is worthless when compared with the infinite value of knowing Christ Jesus my Lord. For his sake I have discarded everything else, counting it all as garbage, so that I could gain Christ Philippians 3:8 .... https://www.facebook.com/Jesus-the-Greatest-Name-on-Earth…/…
✅ Videos, Photos Highlight Daily Update
🙏 Please Follow us @jesuschrist_4u @jesus_stronger @Christliberty @jesuscosy @Christ_freedom
Thanks you so much! 😃🤙


1

In all situations, praise Him and look to Him for help 🙏 He wants to help you.
⠀⠀⠀ ⠀
⠀⠀⠀ ⠀
⠀⠀⠀ ⠀
⠀⠀⠀ ⠀
⠀⠀⠀ ⠀

Please follow me: -@trustinggod_


1

We time ❤️😊
Karna berteman itu harus punya hati yang lapang agar saling ngerti dan saling paham agar ketika masalah mencoba meruntuhkan hubungan pertemanan kita mampu kita laluin dengan kebahagiaan yang kita ciptaka n. Cercahanhati 💌
.
.
.
#friendshipgoals #qualitytime #humble #godisgood #photography #photoshoot #girl #love #view #jakarta #indonesia


0

Happy Sunday 💕❤️🙏🏾
Simply because CONGOLESE GIRLS ROCK!
Nzambe mobundeli ya Congo! #GodisGood -------------------------------------------
G E N E R A T I O N SANS C O M P L E X E
-------------------------------------------
#CongoToGlobal @shadd_ndmbx #HappySunday #PraiseFod #Gospel #BeautifulSunday #Melanin #Mwana #Congolese #GenerationSansComplexe #ProudAfrican #Team243 #AFRICA #RetourAlaSource #Piano #CongoPosts #Congo #congopositif #BlackLivesMatter #AfricanLivesMatter #CongoleseLivesMatter #EverydayCongo #EverydayAfrica #CongoGirl #KinshasaStreet #CongoleseCulture
-------------------------------------------
#FollowUs 👉🏽👉🏽 @CongoToGlobal @CongoToGlobal @CongoToGlobal @congotoglobal


2

❣️ Please follow me: -@christ_istheword


1

🏰🎶🎡 "Yes, that's correct Dug, @curtisandfizzo will be performing LIVE at DCA with Five Got Rhythm!!" 🐶 "Oh I can't wait to... SQUIRREL!!" • • Paradise Garden Bandstand • Anaheim, CA • 7.22.2018 • Sets starting at 1:00PM until 7:30PM •
www.fizzological.com • 🦆🦆🦆 • • • .
.
.
.
.
#up #dog #dogsofinstagram #CurtisAndFizzo #smile #performance #disneyland #waltdisney #disney #castle #fantasy #anaheim #californiaadventure #entertainment #thankgod #godisgood #california #music #photography #photooftheday #vocals #sing #singer #guitar #drums #saxophone #bass #concert #grateful #thankful
_______________________________
🏰 at @disneyland / @disneycaliforniadventure
🎶 by @thefreshrhythm


0

1 Thessalonians 5:16-18Rejoice always,pray continually, Give thanks no matter what happens.
#GODISLOVE #GODISGOOD #GOD #JESUSISLOVE #JESUS #JESUSCHRIST #JESUSCALLING #CHRISTIAN #CHRISTIANITY #BIBLE #BIBLESCRIPTURE #BIBLEVERSE #LOVE


0

Friday night fellowship, fun & games #GodIsGood #AllTheTime #StayLit4Christ 🔥🙌🏼


0

Oh, happy day. Lord, you washed my sin away. I'll never be the same. Forever I am changed. ❤️ #happyday #Jesusisalive


1

I have seen the lily. Dancing with the wind. Open to the sunshine. Open to the rain. Dressed in all her beauty. Given what she needs. If I listen closely I can hear her sing to me: Hold on love. Things are gonna get better, things are gonna get better. I know it’s hard.
#lifeisgreat #dontworry #thingsaregonnagetbetter #dontstress #enjoylife #godisgood


0

Сегодня бродила по просторам бессонницы... И знаешь, что поняла, что все не случайно : ни знакомства, ни мимолетные встречи... ни жизнь, ни смерть... Все ведёт к определённым действиям, мыслям... к каким-то внутренним толчкам. Все приводит к переосмыслению...
7 утра, я ещё не спала... подхожу к окну, а там молния с громом... и дождь... эпично. .
.
@prilaga #church #hope #prayforme #religion #prayer #grace #spirituality #spiritual #mind #trust #prilaga #godisgood #god #faithful #peace #praying #godbless #faith #meditation #believe #amen #destiny #soul #thankful #prayers #calm #pray #compassion #wisdom #forgiveness


0

1 Yohanes 4 : 16 (TB)
"Kita telah mengenal dan telah percaya akan kasih Allah kepada kita. Allah adalah kasih, dan barangsiapa tetap berada di dalam kasih, ia tetap berada di dalam Allah dan Allah di dalam dia."

Tindakan melayani bukan hanya ditujukan kepada para istri atau para ibu saja. Setiap orang harus melayani. Alangkah indahnya jika suami melayani istrinya, bahkan kalaupun harus membantu bebersih rumah atau menyiapkan sarapan atau melakukan hal- hal sederhana lainnya. Alangkah indahnya jika orang tua mau melayani anak- anaknya, menemani anaknya bermain, memberikan dukungan kepada anaknya tampil di sebuah pertunjukan, dan hal- hal sederhana lainnya. Bagaimana dengan kalian Sahabat OWG sebagai pelayan di gereja secara internal dan eksternal?

Sentuhan adalah obat yang sangat manjur. Jika ada bagian tubuh Sahabat OWG yang sakit dengan menyentuh dan mengusapnya, secara ajaib rasa sakitnya berkurang, bukan? So yuk ekspresikan kasih Sahabat OWG dengan sentuhan. Berikan pelukan hangat. Ciuman lembut di kening. Atau usapan penuh kasih kepada pasangan Sahabat OWG atau anak- anak Anda. Sentuhan Anda adalah ekspresi kasih anda. Budaya di Indonesia masih malu- malu jika harus mengekspresikan kasih secara terbuka, namun jika kita melatihnya dengan memberi sentuhan penuh kasih kepada pasangan, maka hubungan kita pun akan menjadi lebih berkualitas.

#ONLINEWITHGODQuote #Generasiku #BlessedtoBless #Blessing #Godisgood #ThankGod #Hope #Joy #Thankful #Spirit #Christiansquote #salvation #Jesuswithus #godbless


0

❤️❤️ Please follow me: -@_jesus_islord_


3

Throwback when Chrysler selected my car for the month and into the Chrysler wings club #Whatdrivesyou #Godisgood #chrysler300


0

To hear my music:

Sound Cloud > SynthStreet14

Or

Click the link in my bio description to visit my YouTube channel.
Please like, subscribe, and comment.
Thanks!

#biblical #christianity #intentionalliving #god #godspeaks #godisreal #godisgood #dream #vision #dreams #visions #spiritualawakening #spiritual #spirituallife #faith #walkinthespirit #wisdom #wisewords #holy #holyspirit #newlife #jesusislord #madenew #newheart #earstohear #truth


0

Credit @biblelockscreens

Please follow me: -@christ__forever


1

BRAND NEW place of worship for the community in the Sauk Valley Area!!! Text me for more info: 815-435-5676
Hope to see y’all there for our special new year’s eve service! Can’t believe the doors are about to FINALLY be opened! Praise God!! SHARE this flyer with your friends and help spread the word around!!😊 GOD IS ON THE MOVE! CHANGE IS COMING!
Follow our other account to catch up with the new church! (Tagged in picture). Please follow me: -@_jesus__forever_


1

Happy Sunday to you all. #worship #Godisgood. It shall be well.


0

Say Thanks to God more often.
🌸🦋💓 Follow for more such writings.
Instagram : @monis_ahmad_khan
Thank you 😘


3

Please follow me: -@christ_loveyou


1

Guyssss!! Penasaran nggak nih sama master-master streamer dari agency kita???
Mereka nggak hanya main game loh! Tapi mereka juga mengajarkan beberapa hal kepada viewersnya, sehingga banyak dari viewers mereka betah disana! Nih, mimin kenalin salah 1 hot mommy streamer PM. @cendyhidayat sekarang live di CubeTV! ⭐️ [P.M]🐼Danke - 14800168

http://cubetv.sg/14800168

Jangan lupa mampir ke live Danke ya, bantu dia untuk meramaikan daily streamingnya! Siapa tau ada giveaway dari mereka!

Follow Us @pandamafiamng
Follow Us @pandamafiamng
>> Follow👇<<
@bigoliveapp
@bigoliveid
@cubetv_id
@bigolive_thailand
@bigoliveapp_rus
@bigolivein
@bigolivephilippines
@bigolive_russia
@bigolivebr
@bigolivemalaysia
@bigolivejapan
@bigolivearabia
@bigolive.korea
@bigolivetw

#bigolive
#bigoid
#bigolivegaming
#bigogaming
#cubetv
#gamersindonesia
#streamergame
#contentgaming
#dota2
#pubgmobile
#pubg
#mobilelegend
#deadbydaylight
#cutestreamer
#gamestreamer
#handsomestreamer
#gamestreaming
#streaminggamecontent
#bigopositif
#consolegame
#mobilegame
#pcgame
#godisgood


0

You don't give up!!! Im still standing 💪im still on my feet!!
#mindset#dontgiveup#motivation#getit#victory#chaseyourdreams#golfer#Godisgood


1

Matthew 5:11-12 “Blessed are you when people insult you, persecute you and falsely say all kinds of evil against you because of me. Rejoice and be glad, because great is your reward in heaven, for in the same way they persecuted the prophets who were before you.
#vitorianaguerra#deusehmais#amor#obrigadasenhor#paz#deusebom#thankyoulord#pursueyourdreams#speaktheword#godsword#speaklife#hellisnotanoption#kigdom#heaven#elevationchurch#godisgood#tohimbethegloryforever#jesusforever#noturningback#Allah#tuhanjesus#iescenter#ieschurch#reebok#steppingintofavor#thisismyseason#prophecy#thelord#jesus#christening


0

All praise will rise to christ our king 🙏🏾🤙🏽 #views #unibreak #godisgood


0

Psa. 27:14 Wait for the Lord; Be strong, and let your heart take courage; Yes, wait for the Lord

Please follow me: -@jesus__islove


1

Afternoon giggles & time at the park with Zeb. Happy Sunday ❤️ ⠀⠀
#live #love #laugh #mumlife #playwithyourkids


1

BUT IT SURE IS FUN #keepitsexy change your thoughts change your life difficult times will come people will mess with your head do that crazy shit they do and then blame it on you but all you got to do is use #prayer for focus and to ask your #god whatever you call #yourgod for what you need #strength #patience #information #guidance #help #Direction #forgiveness #understanding #clarity #uplifting whenever I am asking God for anyting I asked him in a way that I will learn and that I can do for myself too repay the gift that has been given to me #gratitude #believer #faithnotfear #workout #mindbodysoul exercise #godisgood #changeyourthoughts #changeyourlife #changeyourperspective #healthylifestyle #summerbody #tats #bearded #raw #originalinfluencer #phillipblochiseverywhere


0