#haniszalikha

Instagram photos and videos

#haniszalikha#nealofa#serumc#sitiaafiyah#marykaypenang#ctdk#fattzura#hairulazreen#makeup#marykayjitra#mirafilzah#marykaykedah#marykaysarawak#marykayselangor#nazimothman#marykayalorsetar#feedback#Magnificentmaryunit#sideincome#skincare#trustedseller#neelofa#bazaarpaknil#toujoursadvanced#handbagmalaysia

Hashtags #haniszalikha for Instagram

MINUM AIR PUTIH LEPAS MINUM MANIS, BANTU DIET ATAU MITOS🔥🔥🔥
.
Minum air putih lepas minum air manis tu cuma bantu KURANGKAN rasa manis kat LIDAH, tapi kalori yg masuk dlm badan tu tetap sama ya.
.
Ingat usus kita ni BAJU ke nak BILAS2x. hehee Badan tetap akan proses GULA tu untuk DISERAP dlm badan. Kalau berlebihan, tetap jd LEMAK.
.
Pendaftaran #KurusOnlineCoaching intake December kini dibuka !
.
📲 017-771 0807 (SYEERA)
.
#Kurus #TipsKurus #Diet #TipsDiet #DietSihat #DietSeimbang #Cantik #TipsCantik #MenuSihat #MenuDiet #ProgramKurus #KurusTanpaLapar #KurusSelepasBersalin #KurusBudget #KurusMurah #TipsKurusMudah #Azam2018 #Azam2019 #KurungModen #Kebaya #Blouse #GegarVaganza #MaharajaLawakMega #ctdk #fattzura #haniszalikha #Kalori #KiraKalori #IceBlended


1

Guyssss wawacosmestic ada product baru lagy... 😱😱😱Cleanser paraben free sesuai utk kulit sensitif, jenis O2 bubble.... Serious wangi.... Kalai nak order boleh tekan link kat bio atau boleh jew direct wassap 01115667640...😉😉 #teamSyaEmpire
#teamakyra
#sayajual
#lipmatte
#lipstik
#wawazainal
#aerilzafrel
#wawacosmetics
#serumfoundation
#foundation
#serumbooster
#haniszalikha
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#selangor
#kelantan
#johor
#lipmatteviral
#sayajuallipmatte
#wawalipmatteviral
#wawamascara
#serumfoundation
#wawaserum
#wawalipmatte
#teamSyaEmpire


1

Ni admin nk ckp beli #kolagen #toujoursadvanced kami akan bagi macam2 gift..ramai yg tanya klu sy luar kwsn admin COD,dapat tak gift yg sm???NAK MAKLUM MN YG POS SEMENANJUNG/SABAH/SARAWAK DPT GIFT YG SAMA MACAM COD..admin POS N COD HARI2.klik bio profile +60126522437 untuk tempahan dan utk dptkn info lebih lanjut ttg kebaikan n kelebihan #toujours.. 🍭Order dgn kami uols akan dpt:-
💐Percuma Gift🎁
💥Percuma Bag👝
💐Percuma paper bag 🛍 jika COD n POS 💐Percuma postage SM/SS
💥Percuma Delivery🛵
💐Percuma pamplet sbg panduan
💐Percuma bubble wraping jika pos. 🚗 cod 👉kuala lumpur (seluruh)
👉 putrajaya
👉cyberjaya 👉kajang
👉Damansara,Petaling Jaya
👉Bndr baru bangi semua sekyn
👉Bandar Mahkota n Sri Putra Bangi
👉cheras,PGA,suntex
👉kepong
👉Bandar tun hussein onn(BTHO)
👉bndr mahkota cheras (BMC), sg long
👉cheras jaya, tmn impian ehsan
👉🏻the mines -pekan batu 11
👉🏻ukm,upm,uniten,iukl,unikl,gmi
👉sunway
👉kptm bangi,GMI
👉puncak alam
👉s.alam2
👉Shah alam 👉klang,andalas bayu perdana
👉Bndr saujana putra, jenjarom
👉 banting,klia
👉kota kemuning,jln kebun,bukit rimau
👉bandar puteri,putera,bayuemas
👉 mpkj
👉telok panglima garang
👉salak tinggi,dengkil
👉🏻bandar tun razak
👉🏻gombak, batu caves,UIA
👉🏻selayang
👉🏻keramat
👉Air keroh,Cheng
👉Port Dickson 🏃🏃 walk in @blinksouk.bazaar sekyn 7 shah alam
👉Serta kawasan2 behampiran dengannya
👉sape nk jd agent negeri2 lain dialu2kan

#stockistsah #original #sayajualkolagen #like4like #murah #kolagen #beauty #sayajualtoujours #bazarpaknil #cantik #toujoursmurah #stockistoujoursadvanced #toujoursadvanced #sayajualtoujoursadvanced #toujours #toujoursbangi #toujourskajang #keknis #kolagenhaniszalikha #tiktok #toujoursshahalam #hairulazreen #haniszalikha
#tateamms


0

Have acne prone skin? Worry not! As Fayce foundation not only covers, it treats acne while you cover . Here’s the proof from one of our Fayce user! Her skin got better after using Fayce.
So don’t be afraid to try Fayce foundation even if you have acne prone skin as your Fayce might get better due to the witch hazel. You won’t regret your purchase once you try Fayce ! Give it a shot!

DM for enquiries 💌
#fayce #faycefoundation #haniszalikha #faycefoundationbyhaniszalikha #beauty #makeup #flawless #foundation


0

Thank You so much kerana memberikan sepenuh kepercayaan kepada Yana sebagai Beauty Consultant anda😍
Alhamdulillah dah selamat pos out semua barang yang sampai baru2 ni.. Selamat merasai betapa bestnyaa Mary Kay😘hihi .
Siapa lagi yang nak dapatkan nasihat dari saya? .
.

Ws je yana 011-12960823 (jangan lupa save no tau😉) .
Diyana
Beauty Consultant Mary Kay
.
FREE POSTAGE & FREE GIFT & FREE CONSULTATION💓
.
#nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar#serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang


2

Thank You so much kerana memberikan sepenuh kepercayaan kepada Yana sebagai Beauty Consultant anda😍
Alhamdulillah dah selamat pos out semua barang yang sampai baru2 ni.. Selamat merasai betapa bestnyaa Mary Kay😘hihi .
Siapa lagi yang nak dapatkan nasihat dari saya? .
.

Ws je yana 011-12960823 (jangan lupa save no tau😉) .
Diyana
Beauty Consultant Mary Kay
.
FREE POSTAGE & FREE GIFT & FREE CONSULTATION💓
.
#nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar#serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang


0

Thank You so much kerana memberikan sepenuh kepercayaan kepada Yana sebagai Beauty Consultant anda😍
Alhamdulillah dah selamat pos out semua barang yang sampai baru2 ni.. Selamat merasai betapa bestnyaa Mary Kay😘hihi .
Siapa lagi yang nak dapatkan nasihat dari saya? .
.

Ws je yana 011-12960823 (jangan lupa save no tau😉) .
Diyana
Beauty Consultant Mary Kay
.
FREE POSTAGE & FREE GIFT & FREE CONSULTATION💓
.
#nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar#serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang


1

Thank You so much kerana memberikan sepenuh kepercayaan kepada Yana sebagai Beauty Consultant anda😍
Alhamdulillah dah selamat pos out semua barang yang sampai baru2 ni.. Selamat merasai betapa bestnyaa Mary Kay😘hihi .
Siapa lagi yang nak dapatkan nasihat dari saya? .
.

Ws je yana 011-12960823 (jangan lupa save no tau😉) .
Diyana
Beauty Consultant Mary Kay
.
FREE POSTAGE & FREE GIFT & FREE CONSULTATION💓
.
#nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar#serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang


0

Dalam group coaching semua happy dapat lost weight cara semula jadi dan sangat selamat.. .
Bila kita faham nak kurus cara betul.. Tak perlu kita nak ubah ciptaan tuhan yg sememangnya sempurna.. .
Kita gemuk bukan pasai kurang sapu.. Usus lebih panjang.. Atau masalah keturunan.. Kalori lebihan yg tidak di guna kan sebagai tenaga buat kira makin berat juga gaya hidup tak sihat.. .
Syukur alhamdulillah dlm group coaching ni semua ada kesedaran dan Ilmu.. Baru faham mudah nya nak kurus.. Tak perlu ubat pun.. Cuma kena faham makanan yg kita makan.. .
Klik link bio di IG sekiranya anda serius nak turunkan berat badan 3 - 5kg dgn cara yg betul.. .
#mai_zainol
#santaisantaikurus
#everybodycanslim .
Coach Mai - 0123012783
Coach Zainol - 0105416001 .
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #gemukisawsome #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #motifviralofficial #makansedapkurus #badanbesar #megadrama #resepisedap #kurusmenawan #fashionvalet #haniszalikha #lazada


0

.
SAPA TENGOK VIDEO NI LEBIH DARI 1X CER TINGGAL ‍❤️ SIKIT -
-
alahai Mommy Daddy @theyusufiskandar tak pernah tak sweet tak comel 😂😍
-
hiburan petang petang gini 👯 bagi yg mengadap jammed kaya 😁


5

Atasi MASALAH SEMBELIT dengan minum #HalalJuiceModen Malaysia SETIAP HARI.. Sangat membantu melawaskan dan masalah sembelit dah takde dalam masa 2 tahun amalkan ini.. MasyaAllah best !! kulit kusam pun dah takde tau..penyakit datang bila usus tak sihat.. #Jomikhtiar #JusiChantique #JusiKachak #halaljuicemodenmalaysia #keretauntukabah #toyotachr #fattahaminz #missfazura #ctdk #neelofa #haniszalikha #bazaarpaknil


2

Here’s a short makeup tutorial. She’s using our Fayce in shade Sonata and summer . Results is she loves it! 😍
Want to give it a try?
DM us for enquiries ✉️ #fayce #faycefoundation #haniszalikha #faycesg #beauty #makeup #flawless #foundation #teamqaqasg #daretofayce #repost


0

Alhamdulillah..semua nya dgn izin Allah jua..Kita hanya berusaha dan tawakal.
.
Sesungguhnya setiap penyakit ada ubat nya..
.
Terima kasih eye beauty😍
.
JOM GRAB HARGA PROMOSI SKRG! .
.
Wasap segera klik link di bio👆👆👆
.
.
.
#ainunbeauty
#ceRRohhhmatee
#ainunbeautyperak
#eyebeauty #teamainunbeautyJB #rawatanmataalternatif #rawatrabun #rabun #rawatsilau #silau #penawarrabun #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #rabunsilau #matamerah #matakering #mataberair #comelpipimerah #babyctdk #sakitmata #ctdk
#fattzura #selaput
#haniszalikha
#eyebeautypremium
#nutrieye
#kekechallenge
#johorbahru


1

Terkejut tengok pepagi ni
Rease nak jual sendiri punye nak beli rosegold pulok 😂😂
Rose gold ye rose gold!
Bagi yang ade baby 1-3month bolehla order
Or yang masih pregnant
Sempat sangat ni nak beli utk baby

Ikut pengalaman sendiri guna ni memang mudah sangat
Masak bubur/puree nasi/nasi lembik pun tak yah atas api
Jangan fikir lame2 hehe

cpt pm www.wasap.my/601128212243
ETA end feb/mac

ETA end feb/mac
pm/ www.wasap.my/601128212243

#barangdariuk #barangmurahdariuk #personalshopper #personalshopperuk #bazaarpaknil #sayajualbarangdariuk #sayajualdariukmurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangbaby #beabababycook #makananbaby #haniszalikha #theyusufiskandar #sayajualbarangbaby #blenderbaby #homemadefoodbaby #babyfood #airtanganibu #makananbaby #makananbabymalaysiamurah


13

Mary Kay Fragrance Mist ni kalau pakai, bau wanginya tu lekat sampai ke malam😍😍 Ada 3 haruman berbeza. Semua pun wangi-wangi tau. Sampai pening nak pilih yang mana . 🌈 Paint the Sky 🌈 Chase a Rainbow ⛵ Sail to the Moon
Ada juga dijual 1 set bersama body shower & body lotion. Lagi meletop wanginya kalau pakai sekaligus.

Sesuai sangat untuk kegunaan sendiri, sebagai hadiah untuk hantaran,ulangtahun kelahiran atau ulangtahun perkahwinan.
jum sembang... Sis boleh tolong anda untuk buatkan set hadiah untuk yang tersayang❤❤ Love,
Yana
Mary Kay Beauty Consultant 💜
Www.wasap.my/601112960823
.
#nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar#serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang


0

Mary Kay Fragrance Mist ni kalau pakai, bau wanginya tu lekat sampai ke malam😍😍 Ada 3 haruman berbeza. Semua pun wangi-wangi tau. Sampai pening nak pilih yang mana . 🌈 Paint the Sky 🌈 Chase a Rainbow ⛵ Sail to the Moon
Ada juga dijual 1 set bersama body shower & body lotion. Lagi meletop wanginya kalau pakai sekaligus.

Sesuai sangat untuk kegunaan sendiri, sebagai hadiah untuk hantaran,ulangtahun kelahiran atau ulangtahun perkahwinan.
jum sembang... Sis boleh tolong anda untuk buatkan set hadiah untuk yang tersayang❤❤ Love,
Yana
Mary Kay Beauty Consultant 💜
Www.wasap.my/601112960823
.
#nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar#serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang


1

Fayce is a liquid foundation that is perfect for Asian skin tone and weather. It’s made with Korean technology, halal, has SPF 30 And contains witch hazel.

Benefits of witch hazel:
Prevents acne
Regulates oil
Brightening and helps reduce acne scars
♥️Medium to high coverage (buildable)
♥️Easy to blend
♥️Long lasting, waterproof
♥️Non comedogenic ♥️Weightless
♥️Suitable for all types of skin
♥️Easy to remove
4 shades:
Sonata - for fair skin
Autumn- for medium skin
Spring - between medium-Tan skin
Summer- for Tan skin

DM for enquiries 💌

#fayce #faycefoundation #haniszalikha #faycesg #beauty #makeup #flawless #foundation #teamqaqasg #daretofayce #repost


0

Mary Kay Fragrance Mist ni kalau pakai, bau wanginya tu lekat sampai ke malam😍😍 Ada 3 haruman berbeza. Semua pun wangi-wangi tau. Sampai pening nak pilih yang mana . 🌈 Paint the Sky 🌈 Chase a Rainbow ⛵ Sail to the Moon
Ada juga dijual 1 set bersama body shower & body lotion. Lagi meletop wanginya kalau pakai sekaligus.

Sesuai sangat untuk kegunaan sendiri, sebagai hadiah untuk hantaran,ulangtahun kelahiran atau ulangtahun perkahwinan.
jum sembang... Sis boleh tolong anda untuk buatkan set hadiah untuk yang tersayang❤❤ Love,
Yana
Mary Kay Beauty Consultant 💜
Www.wasap.my/601112960823
.
#nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar#serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang


1

Mary Kay Fragrance Mist ni kalau pakai, bau wanginya tu lekat sampai ke malam😍😍 Ada 3 haruman berbeza. Semua pun wangi-wangi tau. Sampai pening nak pilih yang mana . 🌈 Paint the Sky 🌈 Chase a Rainbow ⛵ Sail to the Moon
Ada juga dijual 1 set bersama body shower & body lotion. Lagi meletop wanginya kalau pakai sekaligus.

Sesuai sangat untuk kegunaan sendiri, sebagai hadiah untuk hantaran,ulangtahun kelahiran atau ulangtahun perkahwinan.
jum sembang... Sis boleh tolong anda untuk buatkan set hadiah untuk yang tersayang❤❤ Love,
Yana
Mary Kay Beauty Consultant 💜
Www.wasap.my/601112960823
.
#nealofa #fattzura #sitiaafiyah #haniszalikha #hairulazreen #marykaykedah #marykaypenang #marykayjitra #marykayalorsetar#serumc #skincare #ctdk #sitiaafiyah #sideincome #makeup #trustedseller #Magnificentmaryunit #feedback #nazimothman #mirafilzah #nealofa #serumc #marykayselangor #marykaysarawak #marykaypenang


0

New design Armani Dress cinggg 🌟
.
(recommended!)
Soft Cotton Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
RM30 exc postage
.
Whatsapp 0146054675
.
#dress #dresslabuh #dresslawa #dressmurah #dresspreggymom #preggymom #dressborong #dresscantik #ukm #usm #uitm #uia #unikl #uniten #ump #umt #unimas #ums #unimap #kmns #kmpp #kmkt #neelofa #haniszalikha #dressdinner #dressootd #dresscorak #plaindress #printeddress


1

New design Armani Dress cinggg 🌟
.
(recommended!)
Soft Cotton Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
RM30 exc postage
.
Whatsapp 0146054675
.
#dress #dresslabuh #dresslawa #dressmurah #dresspreggymom #preggymom #dressborong #dresscantik #ukm #usm #uitm #uia #unikl #uniten #ump #umt #unimas #ums #unimap #kmns #kmpp #kmkt #neelofa #haniszalikha #dressdinner #dressootd #dresscorak #plaindress #printeddress


1

Ready Stock #toujoursadvanced
Siapa yang nak join postage/cod esok boleh whtsapp/dm min laju2. Min akan reply sepantas kilat. Layanan mcm adik beradik je 😙 Hari ni nak? Hari ni jugak boleh
dpt. Admin sentiasa ada stock utk anda.

Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW!

Whtsapp 011-2117 6314

COD area
#MELAKA (seluruh)
#KUALALUMPUR (seluruh)
#KlangValley

FREE POSTAGE 1 MALAYSIA

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar


1

"Nak kulit sihat macam Lady Boss kita @syafiqahaina tak?
.
WAJIB dapatkan AINAA Serum untuk dapat skin sihat kerana ia boleh melembapkan, mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat & segala skin problem InsyaAllah. So tak perlu melabur ratusan ringgit lagi dah dekat skin tu.
.
Yang belum try, kena try dulu baru tahu betul ke tak AINAA Serum boleh bagi kesan yang positive and best pada skin 😉 .
.
.
Whatsapp 0196400394 or DM 💜
.
.
.
#nsabeauty #bazarpaknilmurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumkluang #ainaabeauty #ainaacleanserkluang #ainaacleanserfeedback #nsabeautystokis #nsabeautyagent #ainaaserumstokis #seriburindu #MiraFilzah #zulariffin #polisevo2 #polisevo #munafik2 #paskal #haniszalikha #errafazira


0

SAUNA BAKAR LEMAK KE 🔥🔥🔥
.
Ramai yang claim sauna 15minit boleh bakar 300-500 kalori. SALAH TU ❌
.
Yes, sauna bakar kalori. Cuma kalau nak 300-500 kena buat sejam. Depends juga dengan INTENSITY sauna , saiz badan dan banyak perkara.. SAIZ badan, tapi ia BELUM TENTU bakar lemak. Diet yg betul MESTI BAKAR LEMAK.
.
Kalau lemak tak kurang wlupun berdiet, maknanya diet kite hanya BUANG AIR dalam badan & KECILKAN OTOT sahaja.
.
Pendaftaran #KurusOnlineCoaching intake December kini dibuka !
.
📲 017-771 0807 (SYEERA)
.
#Kurus #TipsKurus #Diet #TipsDiet #DietSihat #DietSeimbang #Cantik #TipsCantik #MenuSihat #MenuDiet #ProgramKurus #KurusTanpaLapar #KurusSelepasBersalin #KurusBudget #KurusMurah #TipsKurusMudah #Azam2018 #Azam2019 #KurungModen #Kebaya #Blouse #GegarVaganza #MaharajaLawakMega #ctdk #haniszalikha #Kalori #KiraKalori #Sauna #SteammRoom


2

“KAU DIET KE ? OKAY KITE MAKAN STEAMBOAT MAIN REBUS2x JE.” BETUL ATAU SALAH KONSEP TU 🔥🔥🔥
.
❌ Of course rebus/ steam adalah pilihan UTAMA masa diet, tapi BUKAN STEAMBOAT 😅
.
Mostly makanan steamboat adalah PROCESSED FOOD, high in MSG,kalori & karbo adalah kosong & sangat tinggi LEMAK OMEGA 6.
.
Contoh mudah :- Macam kita topup lemak & kolestrol sebab ingatkan clean. RUPANYA TIDAK.
.
KUALITI & JENIS pemakanan adalah faktor UTAMA nak TURUN berat secara sihat & konsisten. Sebab tu penting untuk DIET dengan ILMU.
.
Pendaftaran #KurusOnlineCoaching intake December kini dibuka !
.
📲 017-771 0807 (SYEERA)
.
#Kurus #TipsKurus #Diet #TipsDiet #DietSihat #DietSeimbang #Cantik #TipsCantik #MenuSihat #MenuDiet #ProgramKurus #KurusTanpaLapar #KurusSelepasBersalin #KurusBudget #KurusMurah #TipsKurusMudah #Azam2018 #Azam2019 #KurungModen #Kebaya #Blouse #GegarVaganza #MaharajaLawakMega #ctdk #fattzura #haniszalikha #Kalori #KiraKalori #Steamboat


3

V EMBOSS HANDBAG
.
Material: PU Leather
Size: 24cm(l) × 12cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Pink, Red, Grey, Black
.
🌷RM45 FREE POSTAGE SM
🌷 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #slingbagmalaysia #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #handbagmalaysia #haniszalikha #handbagmurah #neelofa #noradanish #sariyanti #jihanmuse #emmamaembong


0

V EMBOSS HANDBAG
.
Material: PU Leather
Size: 24cm(l) × 12cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Pink, Red, Grey, Black
.
🌷RM45 FREE POSTAGE SM
🌷 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #slingbagmalaysia #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #handbagmalaysia #haniszalikha #handbagmurah #neelofa #noradanish #sariyanti #jihanmuse #emmamaembong


0