#happypeople

Instagram photos and videos

#happypeople#happy#photooftheday#happiness#love#instagram#friends#photography#blessed#behappy#fun#london#artist#happyplace#likeforlikes#HappyPeople#music#zumbaclass#singer#happypuppy#hype#newsong#sing#karaoke#travel#girls#karaokekeluarga#singasong#uk#2019#happylife#positivity#smiles#motivation#gelextensions

Hashtags #happypeople for Instagram

Coba nae MRT dulu, biar pigi dinegara orang nnt tara halifuru bay🤭
Hehehehe😋
#mrt #indonesia #happydays #happypeople


0

Repost from @xingfutang_indonesia using @_repostplus

Happy news for #HappyPeople!

Untuk mengapresiasi antusias #HappyPeople atas special merchandise Xing Fu Tang, kami mengadakan #HappyPopGripGiveaway

Bagi kamu yang mau dapat #HappyPopGrip Mango Smoothie & Rabbit Panna Cotta kamu dapat :

1. Follow akun Instagram @xingfutang_indonesia
.
2. Posting poster Grand Opening Xing Fu Tang Neo Soho di instagram story
.
3. Mention 3 temanmu, dan dikolom komen dengan hastag #HappyPopGripGiveaway
.

10 Happy People teraktif masing-masing akan memenangkan 1 piece #HappyPopGrip Mango Smothie & Rabbit Panna Cotta
.
Periode: Selasa, 19 November 2019 pukul 18.00 hingga Minggu, 24 November 2019 pukul 18.00
-
Good Luck!

#xingfutangid #happinessishere


0

Salve, Ruth de Souza🎭🙌
Salve, o Príncipe do Pagode Reinaldo, da emoção da música 🎵Eu e a Dor🎵🙌
e SALVE SALVE GRANDE JORGE BEN JOR 🙌 no Feriado da Consciência Negra, Praça da República, SP, Brasil🥁🎸✊#consciencianegra
#conscienciahumana #ruthdesouza #reinaldoprincipedopagode #jorgebenjor #feriado #eueador #ator #atrizbrasileira #atriznegra #humanconsciousness #blackmusic #soulmusic #musicadaalma #sp #saopaulo #saopaulocity #pracadarepublica #happypeople #povofeliz #pagode #samba #mpb #heavymetal #musicabrasileira #brazilianmusic #zumbidospalmares #brazil #obgdeus #tksgod


0

La aventura te espera a la vuelta de la esquina, no olvides tener tu backpack lista. #happypeople #backpack #hechoenmexico #gold #silver


0

待ってるよ!また日曜日に ⠀
ー⠀
See you on Sunday!⠀

#lifehousesendai #friendlypeople #church #community #internationalchurch #christianchurch #happypeople #family


0

Hai haii happy people. Udah pertengahan bulan aja nih. Mau karaoke tipis2? Bisa loh di Happy Puppy.

Nih ya mimin kasih tau, kalo di Happy Puppy tu kalian ga cuma nyanyi aja. Bisa juga buat ngerayain ultah, bisa buat arisan, bisa buat meeting, dan kita juga ada party room juga, loh. Paket komplit deh pokoknya. Nyanyi, makan, minum, dijamin hepi.

Ga percaya nih ?? Yuk, langsung ke Happy Puppy aja. Rame-rame yaa, ditunggu kedatangannya.

#happythursday #kamissemangat #happypuppyjogja #happypuppykaraoke #happypuppy #happy #karaoke #karaokekeluarga #happypeople #sing #singasong #2019 #hype #newsong #artist #singer #music #greatplace


0

Karaoke bikin sehat? Serius deeh gengs coba pantengin fakta menarik berikut ini.

1. Memproduksi hormon bahagia. Hormon endorphin atau yang sering disebut hormon bahagia akan dikeluarkan saat kita bernyanyi dan akan membuat kita merasa senang
2. Meningkatkan sistem imun tubuh. Abis karaoke kan happy tuh, sistem imun tubuh juga bisa meningkat loh, ketika hormon stres atau kortisol menurun
3. Meningkatkan rasa percaya diri. Dengan karaoke bersama teman atau rekan kerja, kadang kita unjuk gigi untuk menyanyi. Nahh, bisa tuh belajar buat mengasah rasa percaya diri dengan maksimal. Semakin tinggi rasa percaya diri, maka semakin kuat pula pribadi kita ketika menerima tekanan di dunia kerja atau bisnis
4. Menstimulasi otak dengan baik. Jangan salah, tidak cuma kerja saja yang harus mikir. Nyanyi juga mikir lho, terutama saat karaoke. Soalnya, kita menyanyi dengan mengikuti teks yang terpampang di layar agar nyanyiannya pas dengan irama

Hmmm, banyak juga yah ternyata manfaat karaoke. Gimana?? Langsung jadwalin aja karaoke di Happy Puppy, yukk.

#happypuppy #happy #karaoke #karaokekeluarga #happypeople #sing #singasong #newyear #2019 #hype #songlist #newsong #artist #singer #karaokeseru


0

😍😍 Pemesanan via WA
#mamiakitchen #brownies #classicbrownies #homemadefood #kulinercirebon #jajanancirebon #happypeople 💚💚💚 Thanks youu sis @pratiwiiwit23 😘😘


0

मैने ये भी सोचा है अक्सर
तू भी मैं भी सभी हैं शीशे
खुदी को हम सभी में देखें
नहीं हूँ मैं हूँ मैं तो फिर भी
सही ग़लत, तुम्हारा मैं
मुझे पाना, पाना है खुद को
जो भी मैं कहना चाहूँ
बर्बाद करे अल्फ़ाज़ मेरे
.
I, have often thought
As you as me, as I as you, all are mirrors
Self is all we see in all
I ‘am’ not, still I am
Right, wrong, yours still
I seek, to find myself, to have ‘me’
Whatever it is, that I seek to say...
gets ruined, by words... of mine...
.
.
.
#lovelaughlive #happypeople #alltimefavorite #rockstar #jobhimainkehnachahoon #mindbodysoul #music #rome #italy #europe #wanderlust #traveldiaries #photooftheday #travel #travelog #amaturephotography #photography #bluesky #portrait #portraits #photoblog #architecturelovers #backdrop #picoftheday #travelphotography #architecture #wanderlust #travelgram


0

11 лет! @mikhail.levushkin, это много?)
С нашим днем тебя, любимый ❤
#стальнаясвадьба #levushkiny #нашдень #loveyou #happypeople #beautifulday #wedding #21november #mylove #mylife #family


1

Karaoke bikin sehat? Serius deeh gengs coba pantengin fakta menarik berikut ini.

1. Memproduksi hormon bahagia. Hormon endorphin atau yang sering disebut hormon bahagia akan dikeluarkan saat kita bernyanyi dan akan membuat kita merasa senang
2. Meningkatkan sistem imun tubuh. Abis karaoke kan happy tuh, sistem imun tubuh juga bisa meningkat loh, ketika hormon stres atau kortisol menurun
3. Meningkatkan rasa percaya diri. Dengan karaoke bersama teman atau rekan kerja, kadang kita unjuk gigi untuk menyanyi. Nahh, bisa tuh belajar buat mengasah rasa percaya diri dengan maksimal. Semakin tinggi rasa percaya diri, maka semakin kuat pula pribadi kita ketika menerima tekanan di dunia kerja atau bisnis
4. Menstimulasi otak dengan baik. Jangan salah, tidak cuma kerja saja yang harus mikir. Nyanyi juga mikir lho, terutama saat karaoke. Soalnya, kita menyanyi dengan mengikuti teks yang terpampang di layar agar nyanyiannya pas dengan irama

Hmmm, banyak juga yah ternyata manfaat karaoke. Gimana?? Langsung jadwalin aja karaoke di Happy Puppy, yukk.

#happypuppy #happy #karaoke #karaokekeluarga #happypeople #sing #singasong #newyear #2019 #hype #songlist #newsong #artist #singer #karaokeseru


1

Bukan sarapan tapi ngemil 😁,,
Lagi nunggu cucian sambil lihat instagram semua foto yg muncul di beranda tap 2x 😃, menebarkan ❤ di hari kamis manis 🥰.






#likeforlike #followforlike #goodvibes #happypeople


2

Alexa play I’m so blessed DJ KHALED 😢

Tonight WAS ALL THAT 💪🏾 @drivewithpurpose Feeling very blessed ..... to share the opportunity to SERVE FAMILIES IN NEED .... thank you all who donated you are appreciate!!!tonight a little over 50 families took home full thanksgiving meals to be prepared for next week!!! Boys received hair cuts from @haircut4homeless
A hot meal was provided they even had a nice prayer ! Laughs jokes ..... comic hour from complete strangers had me in tears good ones !!! Nothing to say to sum up this night but #alhumdullilah for everything !!! Super humbled by the impact for this turn out So much more to come from @drivewithpurpose special thanks to the other orgs who open arms to collaborate #blessed #dwp #drivewithpurpose #Hhba #millionairemindset #lawsofattraction #kingof4 #king #840 #panamera #homeowner #realestate
#happypeople #fromthemuscle #outthemud 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡


1

Selamat pagi!! Awali pagi dengan berrrnnnaaaffasss ya guys, percuma kalau tersenyum tapi ga bernafas 😂😂😂😚😚☺️☺️ #goodmorning #krakatoanirwanaresort #resort #thursday #mood #eltykrakatoa #beachlyfe #ocean #greenlifestyle #backtonature #likeforlikes #like4follow #holiday #happypeople #blessed #sunshine #sunrise #sunkissed #southsumatera #explorelampung


0

🤷🏻‍♀️ not-so-wrapped heart
Ps: the ‘ey’ at the end is me every time I mess something up


2

A 2008 study by researchers at Harvard University and the University of California, San Diego documents how happiness spreads through social network. When a person becomes happy, a friend living close by has a 25 percent higher chance of becoming happy themselves. The message is clear spend your time with happy people!😁👍🏽#affinitydreams #happypeople #healthandlifecoach


1

It's so hard to forget pain, but it's even harder to remember sweetness. We have no scar to show for happiness. We learn so little from peace.
#happy #happymoments #happymom #behappy #happyness #happypeople #smiles #lifeqoutes #motivation #moment #moments


0

BEAUTIFUL TIMES At Zanzibar With #ThaTribeFamily, It’s Always A Lovely Celebration With @thaoutdoortribe
#ThrowBackThursday #PaintBall #Picnic #Barbecue #ThaOutDoorTribe #Zanzibar #HappyPeople #SayCheese


0

Pertemanan sehat 💪
.
.
.
Berbahagialah kalau kita dikelilingi orang2 yang positif. Toxic people? Kick ajaaaaaaahhh 🤪
.
Salam sehat 😍
.
.
.
#pelakuhidupsehat #pertemanansehat #celebrityfitness #celebrityfitnesskarawaci #zumba #seduceclass #happypeople #positivevibes


3

I don’t know about you all but stress doesn’t really go with my outfit 🤣🤣🤣
.
.
.
#canvapro #happinessisachoice #quotestoliveby #goodvibes #happypeople #graphicdesign


0

It is almost the end of the year! 😍 Have you ticked off ✔️ painting experience from your 2019 to-do list?
.
Do so with these fun paintings! Yes, we've got Christmas-themed paintings for you to learn too!
.
Let your painting experience be simple, easy, fun and relaxing with our Painting-Made-Easy classes! We will guide you through the techniques step-by-step, in the simplest and easiest way for every individual.
.
Each one of us are unique and different, so we all paint and create art differently. In Inner Joy Art, we embrace those differences and we guide you to achieve your best experience in your Painting-Made-Easy session with us. ❤️
.
Only RM 130 per person. All painting materials are provided, free-flow coffee & tea, plus lotsa candy and chocolates too! 😍
.
Get the 🎄 JOYFUL BUNDLE 🎅 when you purchase 5 Painting-Made-Easy sessions, and you'll get 1 FREE Painting-Made-Easy session + 1 FREE Art Jam too! 😍 Just mention "JOYFUL BUNDLE" when you DM us here or in WhatsApp!
.
This promotion is only until end of Dec 2019, and can be shared between 2 people. So, if you purchase it under your name, just let us know the name of the 2nd person who will be using the package too! You can use this package for the whole of 2020! 🎉 🎉 🎉 .
.
We are passionate to bring happiness to you through art experience! Follow your bliss, take care of your heart through art. Share this with the people you love. 💖
.
DM us for enquiry or to register. 😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#innerjoyart #innerjoy #followyourbliss #trustyourjourney #artgallery #workshops #workshopskl #workshopsPJ #petalingjaya #kualalumpur #discoverkl #paintingclass #painting #acrylic #paint #paintingmadeeasy #paintwithDymphna #artclass #paintforfun #paintforjoy #happinessjournal #happypeople #allvibeswelcome #christmastree #christmasMalaysia


0