#hargaruntuh

Instagram photos and videos

#hargaruntuh#bazarpaknil#sayajual#sayajualbag#setiausaha#bagborong#handbagpromosi#cikgu#hargakasihsayang#bagmurah#sabah#handbagmurahmalaysia#assalamulaikum#klang#bagjalan#pahang#slingbagmurahmalaysia#bagviral#sayajualonline#kelantan#utm#igshopmurah#bazaarmalaysia#bagtangan#bagberkualiti#sayajualhandbag

Hashtags #hargaruntuh for Instagram

by @pvmanofficial

Always dress well but keep it simple 👕💫
• • • •
Bermula dari 1 Oktober sehingga 31 December 2018 Jualan Akhir Tahun (YES) sudah bermula gais❗️ Harga memang gila gila menjunam dengan diskaun sehingga 70% di outlet @primavalet Ostia Bangi dan @primavaletwangsamaju‼️ ♨️💢
ㅤㅤㅤ
Jadi tunggu apa lagi⁉️Jom ramai ramai kita terjah outlet Primavalet atau whatsapp ke 0102218349📲 untuk pertanyaan dan pembelian melalui whatsapp okay💋💋💋
.
#yearendsale #pvyearendsale #hargajunam #hargaruntuh #jualanmurah #stockclearance #sayajual #busanamuslim #busanamuslimah #readytowear #streetwear #bajumelayu #bajukurung #kurta


0

by @terpaksaviral_

Hai guyss. Okay hari ini admin nak cari siapa yang betul-betul minat nak jana pendapatan dan jugak nak jadi agent sah kami. Pendaftaran hanya Rm100. Dengan Rm100 anda akan dapat baju dari syarikat kami

Korang tunggu apa lagi ? Belum cuba belum tahu, dah cuba pasti jatuh cinta.

Tekan link dekat bio
Whatsapp 01140717701

#sayajualmurah #sayajual #murah #murahsangat #tudung #trustedseller #tudungonline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #lawak #lawakhambar #tiktok #tiktokmalaysia #paidreview #awek #promosi #hargaruntuh


0

by @pvwomanofficial

If you can’t stop thinking about it, BUY IT❗️👗✨✨
• • • •
Bermula dari 1 Oktober sehingga 31 December 2018 Jualan Akhir Tahun (YES) sudah bermula gais❗️ Harga memang gila gila menjunam dengan diskaun sehingga 70% di outlet @primavalet Ostia Bangi dan @primavaletwangsamaju‼️ ♨️💢
ㅤㅤㅤ
Jadi tunggu apa lagi⁉️Jom ramai ramai kita terjah outlet Primavalet atau whatsapp ke 0102218349📲 untuk pertanyaan dan pembelian melalui whatsapp okay💋💋💋
.
#yearendsale #pvyearendsale #hargajunam #hargaruntuh #jualanmurah #stockclearance #sayajual #busanamuslim #busanamuslimah #readytowear #streetwear #bajumelayu #bajukurung #kurta #kebaya


0

by @sofea_sac

PICTURE CREDIT TOO GOOGLE AND FOR REFERENCE ONLY 📢📢📢📢📢📢 READYSTOCK ............................................................☑️ PRADA BIBLIOTHEQUE TOTE............................... ☑️ REAL PICTURE OF THE BAG
☑️ BOUTIQUE GRADE
✔️ HIGH QUALITY MATERIAL
✔️ COMES WITH BOX,PAPERBAG,DUSTBAG AND CARE CARD
_______________________________________________________ 🔴 PRICE : RM 1️⃣2️⃣5️⃣0️⃣ only
_______________________________________________________☑️ 3x Installment Provided 👉 WASSAP ME : 0192496251

#sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag
#sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia #jombeli #terlajaklaris #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishopping #ladydiormalaysia #chanelmalaysia #bagraya2018 #bagraya2016 #bagrayamalaysia


0

by @sofea_sac

PICTURE CREDIT TO INSTA AND FOR REFERENCE ONLY 📢📢📢📢📢📢 READYSTOCK ............................................................☑️ PRADA BIBLIOTHEQUE TOTE............................... ☑️ REAL PICTURE OF THE BAG
☑️ BOUTIQUE GRADE
✔️ HIGH QUALITY MATERIAL
✔️ COMES WITH BOX,PAPERBAG,DUSTBAG AND CARE CARD
_______________________________________________________ 🔴 PRICE : RM 1️⃣2️⃣5️⃣0️⃣ only
_______________________________________________________☑️ 3x Installment Provided 👉 WASSAP ME : 0192496251

#sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag
#sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia #jombeli #terlajaklaris #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishopping #ladydiormalaysia #chanelmalaysia #bagraya2018 #bagraya2016 #bagrayamalaysia


0

by @sofea_sac

REAL ITEM PHOTO 📢📢📢📢📢📢 READYSTOCK ............................................................☑️ PRADA BIBLIOTHEQUE TOTE............................... ☑️ REAL PICTURE OF THE BAG
☑️ BOUTIQUE GRADE
✔️ HIGH QUALITY MATERIAL
✔️ COMES WITH BOX,PAPERBAG,DUSTBAG AND CARE CARD
_______________________________________________________ 🔴 PRICE : RM 1️⃣2️⃣5️⃣0️⃣ only
_______________________________________________________☑️ 3x Installment Provided 👉 WASSAP ME : 0192496251

#sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag
#sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia #jombeli #terlajaklaris #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishopping #ladydiormalaysia #chanelmalaysia #bagraya2018 #bagraya2016 #bagrayamalaysia


0

by @izzara_s

Victoria Secret original
Lace Version

Apa yg istimewa tentang lace version nih????
Bau dia lebih lembut..so,sesiapa yg suka bau smooth gitu memang sesuai beli ni.. Lagi 1, lace version ni dah TAK ADA kat butik Malaysia..tapi,korang jangan sedih2..sis ada jual lagi special untuk korang yg suka bau lembut nyaman.. Harga???special untuk Pink October nih.. Harga butik RM79❌
Harga sis RM 55❌
Harga promosi Pink October cuma ✔️RM 50 je
Suka tak suka ☺️☺️☺️ Cepat grab sebelum terlambat nangis bucu katil..bulan dpn harga lain dah.. Komen "nak" @ boleh whatsapp +60137936378

#victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretmurah #pinkoctober #promosivictoriasecret #diskaunvictoriasecret #hargaruntuh #hargapecahkepala #victoriasecretlaceversion #victoriasecretlace #smoothsmell #baulembut #bodymistlaceversion #victoriasecretbodymistmurah


0

by @handbagmurah_byjue

➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📣📣 READY STOCK📣📣
.
.

Linos Double Handle Square Handbag
Backpack/sling can used

Material: Leather
Size: 30 x 15 x 33 cm

Agen: Rm56 sm/ss

Readystock code 0338 .
.
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE

STOCK LIMITED!! 💚
STOCK LIMITED!! 💚
.
.

CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .
.

#Assalamulaikum
#setiausaha
#utm


1

by @handbagmurah_byjue

➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📣📣 READY STOCK📣📣
.
.

SB2004 Furr Ball Keychain Slingbag

Material: Leather
Size: Refer gambar

Agen: Rm55 sm/ss

Readystock code 038A .
.
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE

STOCK LIMITED!! 💚
STOCK LIMITED!! 💚
.
.

CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .
.

#Assalamulaikum
#setiausaha
#utm


1

by @handbagmurah_byjue

➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📣📣 READY STOCK📣📣
.
.

Bs3017 Fashion Bag Canvas 2in1

Material: canvas
Size: Refer gambar

Agen: Rm42 sm/ss

Readystock code 038 .
.
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE

STOCK LIMITED!! 💚
STOCK LIMITED!! 💚
.
.

CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .
.

#Assalamulaikum
#setiausaha
#utm


1

by @handbagmurah_byjue

➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📣📣 READY STOCK📣📣
.
.

Inspired Lv Classic Tote Bag

Material: Leather
Size: 35 x 30 x 11 cm
Agen: Rm37 sm/ss

Readystock code 084 .
.
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE

STOCK LIMITED!! 💚
STOCK LIMITED!! 💚
.
.

CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .
.

#Assalamulaikum
#setiausaha
#utm


1

by @nfh_collection

PREORDER ETA 20/10-22/10.
Momo blouse

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM8
SS - Add RM12
(Postage 1-8pcs)

Material :
Thick crepe

Other :
Button at the back neck

Measurement :

In cm
Length 63, shoulder 38, sleeve 56, armhole 48, bust 107, hip above 130.

In inch
Length 25, shoulder 15, sleeve 22, armhole 19, bust 42, hip above 51.

Order : whatapps 01132185814 or DM

#bazarpaknil #blousemurah #blousemurah #hargaruntuh #blousemurahmalaysia #jubahmurah #bajukurungmurah #innersilangmurah #innersilang #innersnowcap


0

by @fatinhusna91

PREORDER ETA 20/10-22/10.
Momo blouse

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM8
SS - Add RM12
(Postage 1-8pcs)

Material :
Thick crepe

Other :
Button at the back neck

Measurement :

In cm
Length 63, shoulder 38, sleeve 56, armhole 48, bust 107, hip above 130.

In inch
Length 25, shoulder 15, sleeve 22, armhole 19, bust 42, hip above 51.

Order : whatapps 01132185814 or DM

#bazarpaknil #blousemurah #blousemurah #hargaruntuh #blousemurahmalaysia #jubahmurah #bajukurungmurah #innersilangmurah #innersilang #innersnowcap


1

by @sv.foundation_fyr

.
Alhamdulillah , rezeki masuk lagi ✨
.
Nak cantik dalam masa 5 minit? Jom dapatkan SUREVOGUE FOUNDATION now !!!
.
Ianya bukan bertindak sebagai pelembap or kecantikkan je tau , malah ianya juga boleh merawat skin korang yg rosak tu !!! 😘
.
Nak ? Nak ? Nak ?
Meh pm kita , untuk area JB , kita BOLEH cod sampai depan rumah 🔥
.
#svfoundationjb #svfoundation #svfoundation_fyr #svfoundationfeedback #produkviral #produkoriginal #skincareviral #johorbahru #kotatinggijohor #ulutiram #tamandaya #codkotatinggi #codjohorbahru #codulutiram #hargaruntuh #foundationoriginal #foundationviral #skincareroutine #tipscantik #tipskulitcantik #kulitkusam #kulitjerawat #kulitglowing #paruthitam #jerawat #toturialmakeup #makeupmalaysia #jomlawa #bazarkaratjb #bazaarpaknil


0

by @sv.foundation_fyr

.
Kenapa korang kena dapatkan surevogue foundation ni !!!
.
💕 Memudarkan parut jerawat / luka
💕 Melembapkan kulit muka
💕 Mencerahkan kulit muka
💕 Melindungi muka daripada sinaran UV
💕 Mengecutkan jerawat 💕 Menutup liang pori
💕 Mengglowingkan kulit muka
.
Nak kulit lawa macam min ? Whatsapp fir cepat !! 😘 Atau korang tekan je link kat bio tu heee . Tak rugi pun 😝
.
.
.
#svfoundationjb #svfoundation #svfoundation_fyr #svfoundationfeedback #produkviral #produkoriginal #skincareviral #johorbahru #kotatinggijohor #ulutiram #tamandaya #codkotatinggi #codjohorbahru #codulutiram #hargaruntuh #foundationoriginal #foundationviral #skincareroutine #tipscantik #tipskulitcantik #kulitkusam #kulitjerawat #kulitglowing #paruthitam #jerawat #toturialmakeup #makeupmalaysia #jomlawa #bazarkaratjb #bazaarpaknil


0

by @fatinhusna91

PREMIUM COLLECTION
Oversized top

1 PCS RM45
2 PCS RM85
3 PCS RM120

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM5

Material :
Mosscrepe

Other :
•Mudah di iron
•’Functional button’ pada bahagian depan dan bahagian hujung lengan

Measurement :

In cm
Length 87 - 92, shoulder 46, sleeve 57, armhole 46, bust 120, hips 132.

In inch
Length 34 - 36, shoulder 18, sleeve 22.5, armhole 18, bust 47, hips 52.

Order : whatapps 01132185814 or DM

#bazarpaknil #blousemurah #blousemurah #hargaruntuh #blousemurahmalaysia #jubahmurah #bajukurungmurah #innersilangmurah #innersilang #innersnowcap


0

by @nfh_collection

PREMIUM COLLECTION
Oversized top

1 PCS RM45
2 PCS RM85
3 PCS RM120

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM5

Material :
Mosscrepe

Other :
•Mudah di iron
•’Functional button’ pada bahagian depan dan bahagian hujung lengan

Measurement :

In cm
Length 87 - 92, shoulder 46, sleeve 57, armhole 46, bust 120, hips 132.

In inch
Length 34 - 36, shoulder 18, sleeve 22.5, armhole 18, bust 47, hips 52.

Order : whatapps 01132185814 or DM

#bazarpaknil #blousemurah #blousemurah #hargaruntuh #blousemurahmalaysia #jubahmurah #bajukurungmurah #innersilangmurah #innersilang #innersnowcap


0

by @lamodastore

Double tap please❤️3 RM100 Boleh mix semua
.
Saloma Top
Price mark down

1-RM40
2-RM73
3-RM100
Boleh mix semua
.
Normal price
1-RM45
2-RM85

Postage
1-2pcs
Semenanjung-RM8
Sabah sarawak-RM13

3pcs
Semenanjung-RM10
Sabah sarawak-RM16
_________________________
.
Boleh campur yg sama harga ya
More item click 👉#happyhourlamodastore
.
Color available:
Ash blue
Black
White
.
Ukuran👇
Bahu : 41cm/16Inci
Dada : 101cm/40Inci
Arm hole : 46cm/18Inci
Labuh Lengan : 58cm/23Inci
Labuh : 56cm/22Inci

Free size best fit S-L

Free size
Material :Cotton ribbed(tak jarang/tebal/stretchable)
_______________________________________
Untuk order sila whatsapp +60173263999
NO❗ order through DM
#lamodastoreavailable ._______________________________________
.

BLACK SOLD OUT
.
.
.
#sayajual #bajucantik #bajulawa #lawa #hargaruntuh #diskaun #bazarpaknil #pakaianmurah #syjual #igshop #kedaionline #pakaiancantik #3rm100 #sayajualbaju #blousemurah #blousetrendterkini #blousecantik


0

by @handbagmurah_byjue

➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📣📣 READY STOCK📣📣
.
.

wrislet / sling
CODE : XL 71076🔰

SIZE : 26cm X 19cm
PRICE : RM 88 sm/ 93 ss .
.
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE

STOCK LIMITED!! 💚
STOCK LIMITED!! 💚
.
.

CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .
.

#Assalamulaikum
#setiausaha
#utm


1

by @handbagmurah_byjue

➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📣📣 READY STOCK📣📣
.
.

Lv 18821 / 9918 🔰

Rm 90 sm
Rm 95 ss .
.
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE

STOCK LIMITED!! 💚
STOCK LIMITED!! 💚
.
.

CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .
.

#Assalamulaikum
#setiausaha
#utm


1

by @handbagmurah_byjue

➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📣📣 READY STOCK📣📣
.
.

Coach saga carryall bag
GredAAA .
.
- bag with 2 straps ( full pu + half pu — both adjustable - logo inner lining - 3 compartment .
.

rm75 sm / rm78 ss .
.
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE

STOCK LIMITED!! 💚
STOCK LIMITED!! 💚
.
.

CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .
.

#Assalamulaikum
#setiausaha
#utm


1

by @handbagmurah_byjue

➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📣📣 READY STOCK📣📣
.
.

Coach Signature Reversible Tote #ch 808
Aaa

rm95 sm / rm100 ss

44cm x 28cm x 14cm .
.
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE

STOCK LIMITED!! 💚
STOCK LIMITED!! 💚
.
.

CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .
.

#Assalamulaikum
#setiausaha
#utm


1

by @pvmanofficial

Don’t be afraid of fear❗️Keep walking and searching🔎
• • • •
Bermula dari 1 Oktober sehingga 31 December 2018 Jualan Akhir Tahun (YES) sudah bermula gais❗️ Harga memang gila gila menjunam dengan diskaun sehingga 70% di outlet @primavalet Ostia Bangi dan @primavaletwangsamaju‼️ ♨️💢
ㅤㅤㅤ
Jadi tunggu apa lagi⁉️Jom ramai ramai kita terjah outlet Primavalet atau whatsapp ke 0102218349📲 untuk pertanyaan dan pembelian melalui whatsapp okay💋💋💋
.
#yearendsale #pvyearendsale #hargajunam #hargaruntuh #jualanmurah #stockclearance #sayajual #busanamuslim #busanamuslimah #readytowear #streetwear #bajumelayu #bajukurung #kurta #kebaya


0

by @pvwomanofficial

Just believe in yourself...💕💕
• • • •
Bermula dari 1 Oktober sehingga 31 December 2018 Jualan Akhir Tahun (YES) sudah bermula gais❗️ Harga memang gila gila menjunam dengan diskaun sehingga 70% di outlet @primavalet Ostia Bangi dan @primavaletwangsamaju‼️ ♨️💢
ㅤㅤㅤ
Jadi tunggu apa lagi⁉️Jom ramai ramai kita terjah outlet Primavalet atau whatsapp ke 0102218349📲 untuk pertanyaan dan pembelian melalui whatsapp okay💋💋💋
.
#yearendsale #pvyearendsale #hargajunam #hargaruntuh #jualanmurah #stockclearance #sayajual #busanamuslim #busanamuslimah #readytowear #streetwear #bajumelayu #bajukurung #kurta #kebaya


0

by @primavaletkotabharu

Jualan Akhir Tahun Primavalet sedang berlangsung sekarang!!! Yang mencari baju sedondon untuk majlis konvokesyen,resepsi, untuk majlis bertunang & menikah kami ada pelbagai koleksi yang sesuai untuk anda di outlet @primavaletkotabharu
ㅤㅤㅤ
Jadi, tunggu apa lagi, jom ramai ramai kita terjah outlet outlet Primavalet atau whatsapp ke 0143467997 untuk pertanyaan dan pembelian melalui whatsapp okay💋💋💋
ㅤㅤㅤ .
.
#yearendsale #pvyearendsale #hargajunam #hargaruntuh #jualanmurah #stockclearance #sayajual #busanamuslim #busanamuslimah #readytowear #streetwear #bajumelayu #bajukurung #kurta #kebaya


0

by @serojabyls

HARGA DIBAWAH 👇🏼 AVAILABLE 7 HARI SHJ BERMULA HARI INI SELASA SEHINGGA ISNIN HADAPAN (16/10 - 22/10) 🎈Harga = RM109 📬HARGA EXCLUDE POSTAGE. POSTAGE RUJUK TABLE POSTAGE RATE (DI PINNED MESSAGE)

P/S: Cepat sis. Introductory price Petal hanya 7 hari. Cepat bertindak sebelum terlambat 😌😉
.
.
.
✨PETAL✨ (✔) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal.
(✔) Jahitan yang kemas dan halus (✔) Ada Pad Di Bahu
(✔) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok
(✔) Wudhuk Friendly and Breastfeed Friendly (Zip Suruk Di Lengan dan Dada) (✔) Ada 6 Pilihan Warna Yang Sangat Exclusive
(✔) Saiz XS hingga 2XL

Details on skirts
(✔) Cutting mermaid
(✔) Ade getah di sisi kiri dan kanan (✔) Ade Zip
(✔) Cutting loose...confirm selesa dan tak sendat
.
.
.
#bajumurah #koleksiaidiladha #kurungruffle #kebaya #kurungmoden #kurungmurah #bazarpaknil #minikurung #kebarongmurah #kebayasingkat #inspiredminaz #trustedseller #trustedagent #koleksilatest #kurungkebayamurah #igshop #clearance #jualangudang #hargapecohpalo #directagent #peplum #peplummoden #kurungpeplummurah #kurungbatik #peplummurah #palomakurung #hargaruntuh #blousemurah


0

by @primavalet

#PVyearendsale sedang berlangsung di semua outlet Primavalet dari 1 Oktober - 31 Disember 2018. Diskaun sehingga 70%*.
ㅤㅤㅤ
Jom ramai ramai kita terjah outlet outlet Primavalet @primavalet Ostia Bangi @primavaletkotabharu dan @primavaletwangsamaju atau whatsapp ke 0102218349 untuk pertanyaan dan pembelian melalui whatsapp okay💋💋💋
.
.
*(Tertakluk terma dan syarat)
.
.
.
#yearendsale #pvyearendsale #hargajunam #hargaruntuh #jualanmurah #stockclearance #sayajual #busanamuslim #busanamuslimah #readytowear #streetwear #bajumelayu #bajukurung #kurta #kebaya

PRIMA VALET
7

by @nfh_collection

Lace joint blouse.

RM69 free postage

Material :
Mix polyester

Measurement :
Size S :
Length 78CM, bust 80CM, shoulder 35CM, sleeve 59CM.

Size M :
Length 79CM, bust 95CM, shoulder 36CM, sleeve 59CM.

Size L :
Length 80CM, bust 101CM, shoulder 37.5CM, sleeve 60CM.

Size XL :
Length 82CM, bust 105CM, shoulder 40CM, sleeve 61CM.

Order : whatapps 01132185814 or DM

#bazarpaknil #blousemurah #blousemurah #hargaruntuh #blousemurahmalaysia #jubahmurah #bajukurungmurah #innersilangmurah #innersilang #innersnowcap


0