#haysbabyfood

Instagram photos and videos

#haysbabyfood#babyfood#haysbabyfoodagent#Repost#salmonfloss#agentplentong#homemadebabyfood#johorjaya#bandarserialam#fawwaz#pasirgudang#ulutiram#organicfood#muslimproduct#penangbabyfood#serbukayam#haysbabyfoodpenang#babyfoodpenang#babyfoodutara#cheesepowder#Anchoviespowder#haysbaby#johorbahru#assalamualaikum

Hashtags #haysbabyfood for Instagram

#assalamualaikum
#happysunday
.
alhamdulillah...terima kasih allah untuk rezeki harini... ☺️☺️
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
#muslimproduct
#babyfoodutara
#babyfoodpenang
#homemadebabyfood
#organicfood
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#haysbabyfoodpenang
#penangbabyfood

#MeltyKurmaCookies
#MilkyCheeseCokies
#BrowrnRice
#Anchoviespowder
#Chickenpowder
#Vegetablespasta
#WheatnOatpasta
#MixVege
#salmonfloss
#cheesepowder
#beefpowder
#organictomatoricenoodles
#organicyamricenoodles
#organicpumpkinricenoodles
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
Ada sebarang pertanyaan atau nak order,
WhatsApp @ DM
🌼 YATH
b.a.b.y.f.o.o.d.p.e.n.a.n.g
📲www.wasap.my/60133978482/babyfoodpenang
🖥 IG: www.instagram.com/babyfoodpenang


0

#assalamualaikum
#salamjumaat
cod to customer...
tq sis 😍😍😘
nanti boleh try satay dekat sis pulak... 😉😉😚
alhamdulillah...terima kasih allah untuk rezeki harini... ☺️☺️
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
#muslimproduct
#babyfoodutara
#babyfoodpenang
#homemadebabyfood
#organicfood
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#haysbabyfoodpenang
#penangbabyfood

#MeltyKurmaCookies
#MilkyCheeseCokies
#BrowrnRice
#Anchoviespowder
#Chickenpowder
#Vegetablespasta
#WheatnOatpasta
#MixVege
#salmonfloss
#cheesepowder
#beefpowder
#organictomatoricenoodles
#organicyamricenoodles
#organicpumpkinricenoodles
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
Ada sebarang pertanyaan atau nak order,
WhatsApp @ DM
🌼 YATH
b.a.b.y.f.o.o.d.p.e.n.a.n.g
📲www.wasap.my/60133978482/babyfoodpenang
🖥 IG: www.instagram.com/babyfoodpenang


0

#assalamualaikum
#salamhujungminggu
tq sis mai collect di rumah td
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
#muslimproduct
#babyfoodutara
#babyfoodpenang
#homemadebabyfood
#organicfood
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#haysbabyfoodpenang
#penangbabyfood

#MeltyKurmaCookies
#MilkyCheeseCokies
#BrowrnRice
#Anchoviespowder
#Chickenpowder
#Vegetablespasta
#WheatnOatpasta
#MixVege
#salmonfloss
#cheesepowder
#beefpowder
#organictomatoricenoodles
#organicyamricenoodles
#organicpumpkinricenoodles
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
Ada sebarang pertanyaan atau nak order,
WhatsApp @ DM
🌼 YATH
b.a.b.y.f.o.o.d.p.e.n.a.n.g
📲www.wasap.my/60133978482/babyfoodpenang
🖥 IG: www.instagram.com/babyfoodpenang


0

Kenapa Savory Powder ni best??
.
Sebab kedua-dua savory ni jarang ada di luar susah nak dapatkannya.Nak buatnya pn sedikit leceh sekiranya mommy busy bekerja.
.
Jadi mommy boleh dptkn savory powder ni dekat kak farah.Kekadang risau kan nk bg baby try intro daging why not mommy try in powder.Takdelaa risau baby tercekik ke ape.Dan yang bestnya satu lagi adalah fish powder ia menggunakan ikan tenggiri uoals utk jadikan savory.Pihak HQ dah upgrade.
.
Boleh roger kak farah ok 😘

#savorypowderbabyfawwaz #savorypowder #fawwaz #fawwazjb #babyfoodjb #babyfood #haysbaby #haysbabyfood #johor #johorbahru #meatpowder #fishpowder


1

#assalamualaikum
#salamjumaat
alhamdulillah...terima kasih allah untuk rezeki harini... ☺️☺️
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
#muslimproduct
#babyfoodutara
#babyfoodpenang
#homemadebabyfood
#organicfood
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#haysbabyfoodpenang
#penangbabyfood

#MeltyKurmaCookies
#MilkyCheeseCokies
#BrowrnRice
#Anchoviespowder
#Chickenpowder
#Vegetablespasta
#WheatnOatpasta
#MixVege
#salmonfloss
#cheesepowder
#beefpowder
#organictomatoricenoodles
#organicyamricenoodles
#organicpumpkinricenoodles
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
Ada sebarang pertanyaan atau nak order,
WhatsApp @ DM
🌼 YATH
b.a.b.y.f.o.o.d.p.e.n.a.n.g
📲www.wasap.my/60133978482/babyfoodpenang
🖥 IG: www.instagram.com/babyfoodpenang


1

.
#assalamualaikum
#alhamdulillah
cod for today..
ke hospital pantai..
.
.
utk situasi begini..mmg agak sukar mommies nk sediakan makanan utk si kecil..memandangkan kekanggan waktu yg agak terhad utk sentiasa berada disisi si kecil...dan agak sukar utk sediakan makanan...
.
.
oleh itu.. @haysbabyfood menyiadakan makan yg cepat & mudah utk sikecil...walaupon x sihat..tapi kena juga sediakan makanan yg berkhasiat agar si kecil cepat sembuh seperti sediakala...di doakan utk si kecil ini cepat sembuh...amin 😚☺️
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
#muslimproduct
#babyfoodutara
#babyfoodpenang
#homemadebabyfood
#organicfood
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#haysbabyfoodpenang
#penangbabyfood

#MeltyKurmaCookies
#MilkyCheeseCokies
#BrowrnRice
#Anchoviespowder
#Chickenpowder
#Vegetablespasta
#WheatnOatpasta
#MixVege
#salmonfloss
#cheesepowder
#beefpowder
#organictomatoricenoodles
#organicyamricenoodles
#organicpumpkinricenoodles
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
Ada sebarang pertanyaan atau nak order,
WhatsApp @ DM
🌼 YATH
b.a.b.y.f.o.o.d.p.e.n.a.n.g
📲www.wasap.my/60133978482/babyfoodpenang
🖥 IG: www.instagram.com/babyfoodpenang


1

🎉🎉🎉[YEAR END SALE 2018]🎉🎉🎉
.
.
Hai mummy2.
Anak mummy2 semua suka makan "snack" tak waktu masa terluang?
Kalau ya, sis nk recommend Snack Fruit untuk ganti "snack" yang anak2 mummy2 makan tu.
.
.
Snack fruit Fawwaz ni diperbuat daripada buah-buahan yang 100% asli dan original untuk baby, jadi, memang berkhasiat sngt.
.
.
Kelebihan snack fruit Fawwaz:
👉Boleh dimakan begitu sahaja
.
👉Boleh juga dimakan bersama yogurt ataupun ais krim
.
👉100% buah-buahan asli seperti Strawberry, Banana, Peach, Apricot dan juga Mango
.
👉Pengganti 'jajan' untuk baby mummy
.
.
Ditambah pula sekarang ni Fawwaz ada Year End Sale,
setiap pembelian 5 produk Fawwaz, akan ada diskaun sebanyak RM 12 dan akan dapat 3 item seperti barangan bayi, bekas makanan bayi dan juga free tester..
.
.
Beli apa2 5 item Fawwaz : Diskaun RM12 + 4 free gift
.
Beli apa2 10 item Fawwaz : Diskaun RM24 + 8 free gift
.
Beli apa2 20 item Fawwaz : Diskaun RM48 + 16 free gift
.
.

Gila tak gila?? Jadi, mari cepat2 order dengan sis Farah ya!!
.
.
#snackfruits #fruitsnacks #fawwaz #fawwazthelittlekitchen #babyfood #haysbabyfood #haysbaby #babyfood #johorbahru


0

🎉🎉🎉[YEAR END SALE 2018]🎉🎉🎉
.
.
Hai mummy2.
Anak mummy2 semua suka makan "snack" tak waktu masa terluang?
Kalau ya, sis nk recommend Snack Fruit untuk ganti "snack" yang anak2 mummy2 makan tu.
.
.
Snack fruit Fawwaz ni diperbuat daripada buah-buahan yang 100% asli dan original untuk baby, jadi, memang berkhasiat sngt.
.
.
Kelebihan snack fruit Fawwaz:
👉Boleh dimakan begitu sahaja
.
👉Boleh juga dimakan bersama yogurt ataupun ais krim
.
👉100% buah-buahan asli seperti Strawberry, Banana, Peach, Apricot dan juga Mango
.
👉Pengganti 'jajan' untuk baby mummy
.
.
Ditambah pula sekarang ni Fawwaz ada Year End Sale,
setiap pembelian 5 produk Fawwaz, akan ada diskaun sebanyak RM 12 dan akan dapat 3 item seperti barangan bayi, bekas makanan bayi dan juga free tester..
.
.
Beli apa2 5 item Fawwaz : Diskaun RM12 + 4 free gift
.
Beli apa2 10 item Fawwaz : Diskaun RM24 + 8 free gift
.
Beli apa2 20 item Fawwaz : Diskaun RM48 + 16 free gift
.
.

Gila tak gila?? Jadi, mari cepat2 order dengan sis Farah ya!!
.
.
#snackfruits #fruitsnacks #fawwaz #fawwazthelittlekitchen #babyfood #haysbabyfood #haysbaby #babyfood #johorbahru


0

🎉🎉🎉[YEAR END SALE 2018]🎉🎉🎉
.
.
Hai mummy2.
Anak mummy2 semua suka makan "snack" tak waktu masa terluang?
Kalau ya, sis nk recommend Snack Fruit untuk ganti "snack" yang anak2 mummy2 makan tu.
.
.
Snack fruit Fawwaz ni diperbuat daripada buah-buahan yang 100% asli dan original untuk baby, jadi, memang berkhasiat sngt.
.
.
Kelebihan snack fruit Fawwaz:
👉Boleh dimakan begitu sahaja
.
👉Boleh juga dimakan bersama yogurt ataupun ais krim
.
👉100% buah-buahan asli seperti Strawberry, Banana, Peach, Apricot dan juga Mango
.
👉Pengganti 'jajan' untuk baby mummy
.
.
Ditambah pula sekarang ni Fawwaz ada Year End Sale,
setiap pembelian 5 produk Fawwaz, akan ada diskaun sebanyak RM 12 dan akan dapat 3 item seperti barangan bayi, bekas makanan bayi dan juga free tester..
.
.
Beli apa2 5 item Fawwaz : Diskaun RM12 + 4 free gift
.
Beli apa2 10 item Fawwaz : Diskaun RM24 + 8 free gift
.
Beli apa2 20 item Fawwaz : Diskaun RM48 + 16 free gift
.
.

Gila tak gila?? Jadi, mari cepat2 order dengan sis Farah ya!!
.
.
#snackfruits #fruitsnacks #fawwaz #fawwazthelittlekitchen #babyfood #haysbabyfood #haysbaby #babyfood #johorbahru


0

🎉🎉🎉[YEAR END SALE 2018]🎉🎉🎉
.
.
Hai mummy2.
Anak mummy2 semua suka makan "snack" tak waktu masa terluang?
Kalau ya, sis nk recommend Snack Fruit untuk ganti "snack" yang anak2 mummy2 makan tu.
.
.
Snack fruit Fawwaz ni diperbuat daripada buah-buahan yang 100% asli dan original untuk baby, jadi, memang berkhasiat sngt.
.
.
Kelebihan snack fruit Fawwaz:
👉Boleh dimakan begitu sahaja
.
👉Boleh juga dimakan bersama yogurt ataupun ais krim
.
👉100% buah-buahan asli seperti Strawberry, Banana, Peach, Apricot dan juga Mango
.
👉Pengganti 'jajan' untuk baby mummy
.
.
Ditambah pula sekarang ni Fawwaz ada Year End Sale,
setiap pembelian 5 produk Fawwaz, akan ada diskaun sebanyak RM 12 dan akan dapat 3 item seperti barangan bayi, bekas makanan bayi dan juga free tester..
.
.
Beli apa2 5 item Fawwaz : Diskaun RM12 + 4 free gift
.
Beli apa2 10 item Fawwaz : Diskaun RM24 + 8 free gift
.
Beli apa2 20 item Fawwaz : Diskaun RM48 + 16 free gift
.
.

Gila tak gila?? Jadi, mari cepat2 order dengan sis Farah ya!!
.
.
#snackfruits #fruitsnacks #fawwaz #fawwazthelittlekitchen #babyfood #haysbabyfood #haysbaby #babyfood #johorbahru


0

🎉🎉🎉[YEAR END SALE 2018]🎉🎉🎉
.
.
"PENGHABISAN STOK ORGANIC NOODLE FAWWAZ"
.
.
Sempena Year End Sale, mummy2 boleh dapatkan produk Fawwaz dengan harga yang sangat2 la murah!!!
.
.

Dengan setiap pembelian 5 item, mummy2 akan dpt diskaun sebanyak RM12 tau. Maknanya klau mummy2 beli 10 item, akan dapat diskaun sebanyak RM24!!!😱😱
.
.
MANA NAK DAPAT HARGA MURAH MACAM NI!!!
.
.
Noodle Fawwaz ada 5 jenis perisa :
👉 Spinach
.
👉 Carrot
.
👉 Sweet Corn
.
👉 Tomato
.
👉 Pumpkin
. *👉 Beetroot [Limited Edition]

Jadi boleh cepat2 dapatkan produk Fawwaz ya😘😘
.
.
#organicbabynoodle #babynoodle #fawwaz #fawwazjb #fawwazthelittlekitchen #haysbabyfood #haysbaby #babyfood #babyfoodjb


0

🎉🎉🎉[YEAR END SALE 2018]🎉🎉🎉
.
.
"PENGHABISAN STOK ORGANIC NOODLE FAWWAZ"
.
.
Sempena Year End Sale, mummy2 boleh dapatkan produk Fawwaz dengan harga yang sangat2 la murah!!!
.
.

Dengan setiap pembelian 5 item, mummy2 akan dpt diskaun sebanyak RM12 tau. Maknanya klau mummy2 beli 10 item, akan dapat diskaun sebanyak RM24!!!😱😱
.
.
MANA NAK DAPAT HARGA MURAH MACAM NI!!!
.
.
Noodle Fawwaz ada 5 jenis perisa :
👉 Spinach
.
👉 Carrot
.
👉 Sweet Corn
.
👉 Tomato
.
👉 Pumpkin
. *👉 Beetroot [Limited Edition]

Jadi boleh cepat2 dapatkan produk Fawwaz ya😘😘
.
.
#organicbabynoodle #babynoodle #fawwaz #fawwazjb #fawwazthelittlekitchen #haysbabyfood #haysbaby #babyfood #babyfoodjb


1

🎉🎉🎉[YEAR END SALE 2018]🎉🎉🎉
.
. "TAK TAHU NAK BAGI MENU APA DEKAT BABY TERCINTA?"
.
.

Untuk mummy luar sana yang tak tahu nak bagi menu apa dekat bayi selain nasi, ni sis nak habaq mai, mummy semua boleh cuba Multigrain cereal Snack Fawwaz.
.
.
Multigrain cereal Snack sesuai untuk baby yang dah berumur 7 bulan, boleh dijadikan sebagai makanan pengganti bubur ataupun boleh digunakan sebagai snack untuk baby bila mummy bwk baby jalan2 ke, shopping ke. .
.
Haa, nnti tak la meragam je baby mummy kn????
.
.
Multigrain cereal snack Fawwaz ni ada 2 perasa, 👉Multigrain cereal snack strawberry 🍓
.
👉Multigrain cereal snack Banana 🍌
.

Sekarang ni tengah YEAR END SALE, dimana setiap pembelian 5 produk Fawwaz, akan ada diskaun sebanyak RM 12 dan akan dapat 3 free gift seperti barangan bayi, bekas makanan bayi dan juga free tester.
.
.
👉Beli 5 item - Diskaun RM12
.
👉Beli 10 item - Diskaun RM24
.
👉Beli 15 item - Diskaun RM36
.
.
Murah kan?? 😁😁
.
.
Apa lagi mummy2 semua, dapatkan sekarang!!
.
.
Place order tekan link di profile tau mommy 😘😘 #multigraincereal #multigraincerealsnack #multigrainfawwaz #fawwaz #agentjb #fawwazjb #babyfoodjb #babyfood #haysbabyfood #haysbaby


0

🎉🎉🎉[YEAR END SALE 2018]🎉🎉🎉
.
. "TAK TAHU NAK BAGI MENU APA DEKAT BABY TERCINTA?"
.
.

Untuk mummy luar sana yang tak tahu nak bagi menu apa dekat bayi selain nasi, ni sis nak habaq mai, mummy semua boleh cuba Multigrain cereal Snack Fawwaz.
.
.
Multigrain cereal Snack sesuai untuk baby yang dah berumur 7 bulan, boleh dijadikan sebagai makanan pengganti bubur ataupun boleh digunakan sebagai snack untuk baby bila mummy bwk baby jalan2 ke, shopping ke. .
.
Haa, nnti tak la meragam je baby mummy kn????
.
.
Multigrain cereal snack Fawwaz ni ada 2 perasa, 👉Multigrain cereal snack strawberry 🍓
.
👉Multigrain cereal snack Banana 🍌
.

Sekarang ni tengah YEAR END SALE, dimana setiap pembelian 5 produk Fawwaz, akan ada diskaun sebanyak RM 12 dan akan dapat 3 free gift seperti barangan bayi, bekas makanan bayi dan juga free tester.
.
.
👉Beli 5 item - Diskaun RM12
.
👉Beli 10 item - Diskaun RM24
.
👉Beli 15 item - Diskaun RM36
.
.
Murah kan?? 😁😁
.
.
Apa lagi mummy2 semua, dapatkan sekarang!!
.
.
Place order tekan link di profile tau mommy 😘😘 #multigraincereal #multigraincerealsnack #multigrainfawwaz #fawwaz #agentjb #fawwazjb #babyfoodjb #babyfood #haysbabyfood #haysbaby


0

Tq for purchase babyfood 💋💋
.
🎀Banana Cinnamon 🎀Cheese Powder

#babycookies #bananacinnamon #babyfood #haysbabyfood #haysbabyfoodagentjb #fawwaz #fawwazjb #cheesepowdermurah


0

Tq for purchase babyfood 💋💋
.
🎀Banana Cinnamon 3bottle

Sekali amik 3 sebab katanya anaknya suka pisang dan beli banyak utk simpanan stok.Bijak mommy 😘😘 #babycookies #bananacinnamon #babyfood #haysbabyfood #haysbabyfoodagentjb #fawwaz #fawwazjb


0

#Repost @cunababyfoods
• • •
Thank you😍
Puan Fatin Amira
📮 kajang, selangor
.
.
🌸 serbuk beras perang
🌸 serbuk ikan bilis
🌸 serbuk ayam
🌸 mixed veggies
.
.
#meltykurmacookies
#milkycheesecookies
#bananacinnamoncookies
#cocobitescookies
#serbukikanbilis
#serbukayam
#serbukkeju
#mixedveggies
#salmonfloss
#brownrice
#oatnwheatpasta
#vegetablepasta
#pumpkinricenoodles
#tomatoricenoodles
#purpleyamricenoodle .
.
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#agentplentong
#tamanplentongbaru
#bandarserialam
#pasirgudang
#kotamasai
#scientex
#johorjaya
#permasjaya
#tamanmolekjb
#desatebrau
#kempas
#ulutiram
.
.
mummy nak cuba?
nak order atau sebarang pertanyaan
DM / wasap now +60177726775
📦📮 pos seluruh malaysia


3

#Repost @cunababyfoods
• • •
Thank you😍
Tuan Farid, kg cahaya baru
.
.
🌸 tomato rice noodles
🌸 melty kurma cookies
🌸 milky cheese cookies
🌸 banana cinnamon cookies
.
.
#meltykurmacookies
#milkycheesecookies
#bananacinnamoncookies
#cocobitescookies
#serbukikanbilis
#serbukayam
#serbukkeju
#mixedveggies
#salmonfloss
#brownrice
#oatnwheatpasta
#vegetablepasta
#pumpkinricenoodles
#tomatoricenoodles
#purpleyamricenoodle .
.
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#agentplentong
#tamanplentongbaru
#bandarserialam
#pasirgudang
#kotamasai
#scientex
#johorjaya
#permasjaya
#tamanmolekjb
#desatebrau
#kempas
#ulutiram
.
.
mummy nak cuba?
nak order atau sebarang pertanyaan
DM / wasap now +60177726775
📦📮 pos seluruh malaysia


2

🎉🎉🎉[YEAR END SALE 2018]🎉🎉🎉
.
.

Hai mummy2 semua. 😘😘
.

Stok makanan baby ada lagi x? Klau ada lagi, okay la. Tapi kalau dah nk habis, atau dah habis, tu mummy2 kena cepat2 restock tau.
.
.
"TAK SEMPAT NAK RESTOCK?"
.
.
Takpe, Fawwaz Baby Food kan ada. Senang je, urusan semua online. Kalau nk datang HQ beli pun boleh😘😘
.
.

Kalau mummy tak tahu nk beli apa, sis cadangkan beli je Brown Rice Fawwaz. Brown rice Fawwaz ni memang HOT SELLING, setiap kali restock je mesti habis. 😘😘
.
.

Brown rice Fawwaz ada 4 jenis yang mana memang dicipta khas untuk baby2.
.
. 👉Brown Rice Plain
.
👉Brown Rice Instant Balance Meal
.
👉Brown rice Instant Complete Meal
.
👉Brown rice Instant Sweety Meal
.
.
Sekarang ni tengah YEAR END SALE, dimana setiap pembelian 5 produk Fawwaz, akan ada diskaun sebanyak RM 12 dan akan dapat 3 item seperti barangan bayi, bekas makanan bayi dan juga free tester..
.
.
Beli 5 item- Diskaun RM12
.
Beli 10 item - Diskaun RM24
.
Beli 15 item - Diskaun RM36
.
.

Murah kan??
.
.
Apa lagi mummy2 semua, dapatkan sekarang!!
.
.

Whatsap boleh tekan. Link dibio ye 😀😀 #brownrice #brownricebaby #instantbrownrice #sweetymeal #balancemeal #completemeal #brownriceplain #babyfoodjb #fawwazjb #fawwaz #haysbabyfood #haysbaby #johorbahru #johor


0

🎉🎉🎉[YEAR END SALE 2018]🎉🎉🎉
.
.

Hai mummy2 semua. 😘😘
.

Stok makanan baby ada lagi x? Klau ada lagi, okay la. Tapi kalau dah nk habis, atau dah habis, tu mummy2 kena cepat2 restock tau.
.
.
"TAK SEMPAT NAK RESTOCK?"
.
.
Takpe, Fawwaz Baby Food kan ada. Senang je, urusan semua online. Kalau nk datang HQ beli pun boleh😘😘
.
.

Kalau mummy tak tahu nk beli apa, sis cadangkan beli je Brown Rice Fawwaz. Brown rice Fawwaz ni memang HOT SELLING, setiap kali restock je mesti habis. 😘😘
.
.

Brown rice Fawwaz ada 4 jenis yang mana memang dicipta khas untuk baby2.
.
. 👉Brown Rice Plain
.
👉Brown Rice Instant Balance Meal
.
👉Brown rice Instant Complete Meal
.
👉Brown rice Instant Sweety Meal
.
.
Sekarang ni tengah YEAR END SALE, dimana setiap pembelian 5 produk Fawwaz, akan ada diskaun sebanyak RM 12 dan akan dapat 3 item seperti barangan bayi, bekas makanan bayi dan juga free tester..
.
.
Beli 5 item- Diskaun RM12
.
Beli 10 item - Diskaun RM24
.
Beli 15 item - Diskaun RM36
.
.

Murah kan??
.
.
Apa lagi mummy2 semua, dapatkan sekarang!!
.
.

Whatsap boleh tekan. Link dibio ye 😀😀 #brownrice #brownricebaby #instantbrownrice #sweetymeal #balancemeal #completemeal #brownriceplain #babyfoodjb #fawwazjb #fawwaz #haysbabyfood #haysbaby #johorbahru #johor


0

#assalammualaikum
#tomatoricenoodle .
#haysbabyfood .
.
🍝RICE NOODLES.
🍝Rice Noodles dari Hay's Baby Food diperbuat daripada beras dan Sayuran Organik yang berkualiti tinggi
🍝Semestinya produk Muslim Halal & Toyyiban. 🍝sangat sesuai untuk si kecil seawal 8 bulan.
🍝Boleh dijadikan salah satu pengganti nasi jika anak tidak mahu makan nasi.Merupakan karbohidrat yg boleh mengenyangkan.
🍝Rice Noodles kaya akan vitamin A dan lemak.

Cara-cara penyediaan Rice Noodles :-
🍝Anggaran rebus mee 10-15 minit atau sehingga kembang dan lembut.
🍝Boleh di blend halus untuk bayi yg masih belum boleh mengunyah.
🍝Rice Noodles ini boleh dicampurkan dengan sayur sayuran, ikan,ayam atau daging memgikut kesesuaian umur bayi.
🍝Boleh di buat Sup atau mee goreng .
. 🔊Digalakkan simpan dalam tempat yang dingin untuk tahan lama

DIJAMIN 100%
❌GULA ❌ GARAM ❌ PEWARNA
❌ PENGAWET 🌼🌸🌷🌺🌹🌻
#muslimproduct
#babyfoodshahalam
#babyfoodselangor
#homemadebabyfood
#organicfood
#haysbabyfood
#haysbabyfooddropship
#haysbabyfoodshahalam
#shahalambabyfood

#MeltyKurmaCookies
#MilkyCheeseCokies
#BrownRice
#Anchoviespowder
#Chickenpowder
#Vegetablespasta
#WheatnOatpasta
#MixVege
#salmonfloss
#cheesepowder
#beefpowder
#organictomatoricenoodles
#organicyamricenoodles
#organicpumpkinricenoodles . 🌼🌸🌷🌺🌹🌻
Ada sebarang pertanyaan atau nak order,

WhatsApp @ DM
🌼 Nurul 📲 012-7514250
🖥 IG: www.instagram.com/ateh.babyfood
Face 📚:http://www.facebook.com/ateh.babyfood


6

WALAUPUN TAWAR ANAK MAKAN BERKEPING KEPING”* Siapa cakap kukis baby tak sedap? Tawar? Tiada Rasa Gula? Tiada Rasa Garam? Nah walaupun TIADA perasa Gula dan Garam rasa kukis series dari Haysbabyfood mampu buat si kecil mommy menjerit Mommyyy!!! please please i wantttt moreeeee!! Eat baby Eat, mommy kelip kelip mata tengok si kecil makan lajuuuu 😋😋😋😋
.
*COOKIES SERIES BY HAY’S BABYFOOD* snack untuk baby laku keras yg mesti mommy dapatkan.Terdapat 4 jenis kukis yang marbelous :- 🍪Melty Kurma-RM18 (18pcs)
🍪Cocoa Cookies-RM22(18pcs)
🧀Milky Cheese-RM22 (20pcs)
🍌Banana Cinnamon-RM22 (21pcs) *NEW FLAVOUR*
.
Mommy perlu grab ketiga-tiga jenis cookies ni sbb:- 💯diperbuat daripada pure butter
💯menggunakan buah-buahan sebagai pemanis semulajadi
💯tiada tambahan garam&gula
💯tiada bahan pengawet dan bahan perasa tambahan
💯menggunakan tepung organik
.
Bagaimana cara nak dapatkan?

Whatsap 0137091332
Kalau malas nk taip boleh klik di bio dan akan terus direct whatsap sis.

#haysbabyfood #haysbabyfoodjohor #haysbabyfoodagent #agentjb #johorbahru #foodporn #food #photography #babyfood #babyfoodjb #chickenpowder #bilispowder #salmonfloss #powdernails #homemade #babyfoodhomemade #fawwazthelittlekitchen #fawwaz #cookiesbaby #babycookies #recepiebaby #meltykurmacookies #bananacinnamon #cheese #meltycheese


0

WALAUPUN TAWAR ANAK MAKAN BERKEPING KEPING”* Siapa cakap kukis baby tak sedap? Tawar? Tiada Rasa Gula? Tiada Rasa Garam? Nah walaupun TIADA perasa Gula dan Garam rasa kukis series dari Haysbabyfood mampu buat si kecil mommy menjerit Mommyyy!!! please please i wantttt moreeeee!! Eat baby Eat, mommy kelip kelip mata tengok si kecil makan lajuuuu 😋😋😋😋
.
*COOKIES SERIES BY HAY’S BABYFOOD* snack untuk baby laku keras yg mesti mommy dapatkan.Terdapat 4 jenis kukis yang marbelous :- 🍪Melty Kurma-RM18 (18pcs)
🍪Cocoa Cookies-RM22(18pcs)
🧀Milky Cheese-RM22 (20pcs)
🍌Banana Cinnamon-RM22 (21pcs) *NEW FLAVOUR*
.
Mommy perlu grab ketiga-tiga jenis cookies ni sbb:- 💯diperbuat daripada pure butter
💯menggunakan buah-buahan sebagai pemanis semulajadi
💯tiada tambahan garam&gula
💯tiada bahan pengawet dan bahan perasa tambahan
💯menggunakan tepung organik
.
Bagaimana cara nak dapatkan?

Whatsap 0137091332
Kalau malas nk taip boleh klik di bio dan akan terus direct whatsap sis.

#haysbabyfood #haysbabyfoodjohor #haysbabyfoodagent #agentjb #johorbahru #foodporn #food #photography #babyfood #babyfoodjb #chickenpowder #bilispowder #salmonfloss #powdernails #homemade #babyfoodhomemade #fawwazthelittlekitchen #fawwaz #cookiesbaby #babycookies #recepiebaby #meltykurmacookies #bananacinnamon #cheese #meltycheese


0

.
#Assalamualaikum
#restocked
Semalam mommy yath resotck lg @haysbabyfood utk awal december ni...dengan harapan stock sentiasa ada setiap kali mommies memerlukan baby food...skrg kan musim cuti so sng lah mommies nk guna utk travel 🤗🤗😍
.
.
To all mommies yg nk order stock masih ada lg...cuma ada beberapa produk yg dh kehabisan...
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
#muslimproduct
#babyfoodutara
#babyfoodpenang
#homemadebabyfood
#organicfood
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#haysbabyfoodpenang
#penangbabyfood

#MeltyKurmaCookies
#MilkyCheeseCokies
#BrowrnRice
#Anchoviespowder
#Chickenpowder
#Vegetablespasta
#WheatnOatpasta
#MixVege
#salmonfloss
#cheesepowder
#beefpowder
#organictomatoricenoodles
#organicyamricenoodles
#organicpumpkinricenoodles
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
Ada sebarang pertanyaan atau nak order,
WhatsApp @ DM
🌼 YATH
b.a.b.y.f.o.o.d.p.e.n.a.n.g
📲www.wasap.my/60133978482/babyfoodpenang
🖥 IG: www.instagram.com/babyfoodpenang


2

#assalammualaikum
#yamricenoodle .
#haysbabyfood .
.
🍝RICE NOODLES.
🍝Rice Noodles dari Hay's Baby Food diperbuat daripada beras dan Sayuran Organik yang berkualiti tinggi
🍝Semestinya produk Muslim Halal & Toyyiban. 🍝sangat sesuai untuk si kecil seawal 8 bulan.
🍝Boleh dijadikan salah satu pengganti nasi jika anak tidak mahu makan nasi.Merupakan karbohidrat yg boleh mengenyangkan.
🍝Rice Noodles kaya akan vitamin A dan lemak.

Cara-cara penyediaan Rice Noodles :-
🍝Anggaran rebus mee 10-15 minit atau sehingga kembang dan lembut.
🍝Boleh di blend halus untuk bayi yg masih belum boleh mengunyah.
🍝Rice Noodles ini boleh dicampurkan dengan sayur sayuran, ikan,ayam atau daging memgikut kesesuaian umur bayi.
🍝Boleh di buat Sup atau mee goreng .
. 🔊Digalakkan simpan dalam tempat yang dingin untuk tahan lama

DIJAMIN 100%
❌GULA ❌ GARAM ❌ PEWARNA
❌ PENGAWET 🌼🌸🌷🌺🌹🌻
#muslimproduct
#babyfoodshahalam
#babyfoodselangor
#homemadebabyfood
#organicfood
#haysbabyfood
#haysbabyfooddropship
#haysbabyfoodshahalam
#shahalambabyfood

#MeltyKurmaCookies
#MilkyCheeseCokies
#BrownRice
#Anchoviespowder
#Chickenpowder
#Vegetablespasta
#WheatnOatpasta
#MixVege
#salmonfloss
#cheesepowder
#beefpowder
#organictomatoricenoodles
#organicyamricenoodles
#organicpumpkinricenoodles . 🌼🌸🌷🌺🌹🌻
Ada sebarang pertanyaan atau nak order,

WhatsApp @ DM
🌼 Nurul 📲 012-7514250
🖥 IG: www.instagram.com/ateh.babyfood
Face 📚:http://www.facebook.com/ateh.babyfood


3

#Repost @theababybootique
• • •
Enjoy holiday tak lama lagi! Yeay!! Dapatkan seasoning powder hays series
Beli min 2 botol utk diskaun RM1/botol! 🍗Ayam
🌱Vege
🐟Bilis
🧀Cheese
🦈Salmon 📲WA 0166237387

Walk in
Little Angels Centrio Seremban 2
189G, Jalan S2 B22
Dataran Centrio
Seremban 2

Pos sm
Cod Seremban Sendayan Senawang

#travelwithbaby #travelbaby #cuticutimalaysia #babyshop
#babyshop #babyshopseremban #babyshopnegerisembilan #babyfood #babyfoodseremban #babyfoodnegerisembilan #meetomato #haysbabyfood #meesayur #vegenoodles #makananbayi #homemadebabyfood #pickyeater #seremban #breastfeeding #tommeetippee #avent #mam #bfjourney #bfconsultation #seremban #panaskanje #readytoeat


1

#Repost @theababybootique
• • •
Thea Baby Bootique berpindah ke lokasi baru bersama

Little Angels
189G, Jalan S2 B22
Dataran Centrio
Seremban 2

Hubungi 0166237387 utk details

#babyshop #babyshopseremban #babyshopnegerisembilan #babyfood #babyfoodseremban #babyfoodnegerisembilan #meetomato #haysbabyfood #meesayur #vegenoodles #makananbayi #homemadebabyfood #pickyeater #seremban


0

#Repost @babyfoodpenang
• • •
.
#Assalamualaikum
#restocked
Semalam mommy yath resotck lg @haysbabyfood utk awal december ni...dengan harapan stock sentiasa ada setiap kali mommies memerlukan baby food...skrg kan musim cuti so sng lah mommies nk guna utk travel 🤗🤗😍
.
.
To all mommies yg nk order stock masih ada lg...cuma ada beberapa produk yg dh kehabisan...
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
#muslimproduct
#babyfoodutara
#babyfoodpenang
#homemadebabyfood
#organicfood
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#haysbabyfoodpenang
#penangbabyfood

#MeltyKurmaCookies
#MilkyCheeseCokies
#BrowrnRice
#Anchoviespowder
#Chickenpowder
#Vegetablespasta
#WheatnOatpasta
#MixVege
#salmonfloss
#cheesepowder
#beefpowder
#organictomatoricenoodles
#organicyamricenoodles
#organicpumpkinricenoodles
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
Ada sebarang pertanyaan atau nak order,
WhatsApp @ DM
🌼 YATH
b.a.b.y.f.o.o.d.p.e.n.a.n.g
📲www.wasap.my/60133978482/babyfoodpenang
🖥 IG: www.instagram.com/babyfoodpenang


1

#Repost @cunababyfoods
• • •
S.A.L.E
COCO BITES COOKIES
RM 20 ( jimat RM2)
available : 2 box
EXP : march 2019
.
.
sesuai untuk baby
12 month+
.
.
wasap sekarang
+60177726775
.
.
📮📦 pos - seluruh malaysia
.
🚗 COD rm2 - rm10
plentong, johor jaya, permasjaya, bandar seri alam, pasir gudang , mega ria, taman rinting, kota puteri, desa jaya, ehsan jaya, kempas , ulu tiram dan sekitarnya

#haysbabyfoodjohor #haysbabyfood #makananbayi #babyfood #serbukayam #plentong #bandarserialam #pasirgudang #tamanmolek #johorjaya #desajaya #ulutiram #ehsanjaya #agentplentong #agentjohor #agentplentong #muar #tangkak #shahalam #selangor #melaka #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak


0