#hbrendah

Instagram photos and videos

#hbrendah#anemia#shakleemurah#vitaleashaklee#shakleemelaka#ibumengandung#shakleeseremban#shakleejohorbahru#shakleejb#vitaleashakleemurah#mudahbersalin#shakleeshahalam#shakleetermurah#shakleesabah#like4like#shakleepenang#shakleeklang#iron#shakleepanchorjaya#shakleeparoijaya#shakleelavenderheights#shakleerahang

Hashtags #hbrendah for Instagram


1

Ibu-ibu yang tengah hamil mabuk, muntah, loya, lemau ?
.
Nak atasi masalah diatas dengan mudah dan cepat?
.
Ni akak nak habaq. Prenatal ni memang diformula khas dengan penuh kasih sayang untuk ibu hamil.
.
Terutama yang ada masalah hb rendah. Atau yang lembik lemau masa awal preggy ni.
.
Awak faham faham lah kalau dah lemau melepek kannn... satu mende pun tak boleh buat kan.
.
Bahan dalam Prenatal ni semuanya bahan SUPERFOOD. Actually, awak boleh je nak amik satu persatu bahan yang diadun dalam Prenatal ni tapi akak percaya awak tak boleh konsisten dan rasa leceh yak amat nak kupas satu satu bahan yang ada ni.
.
Paling best, Prenatal ni dah lengkap Asid_Folik yang diperlukan oleh ibu hamil. Tau kan kepentingan asid folik tu. Ke tak tahu πŸ™Š
.
Perlukan segera suplemen prenatal lamamma wasaap kami 6016-9402898. .
.


1

Waktu pregnant, apa yang kita tak kisah waktu pregnant semuaΒ kita akan jadi kisah. Daripada hujung rambut sampai la hujung kaki? Mana taknya, tanpa nutrien yang cukup - kita jadi tak sihat, baby dalam kandungan punΒ ikut sama. Jadi, kitaΒ WAJIB jaga kesihatan diri untuk pastikanΒ diri kita dan bayi cukupΒ sihat.
Jadi apa #supplemen untuk menyokong keperluan nutrien badan kita sewaktu hamil? 🐞VITALEA

Vitalea ni paling penting sebab SEMUA vitamin dan mineral penting ada dalam setiap tablet. Termasuklah zat besi (iron) yang membantu meningkatkan HB bagi mengelakkan #anemia dan gangguan pada tumbesaran bayi. 🐞VITAMIN C

Apa peranan Vitamin C sewaktu #pregnant? Vitamin C diambil bersama Vitalea untukΒ MENGOPTIMUMKAN penyerapan zat besi lada tubuh kita. Selain tu, Vitamin C juga lah yang paling penting untuk melindungi #immune system kita yang FRAGILE sewaktu hamil. Macam Wawa sendiri, Vitamin C bantu Wawa terkecuali daripada eczema dan demam waktu pregnant.
Call atau WhatsApp Wawa ye?
0179201295

0179201295

0179201295

#shakleeklang #shakleeshahalam #shakleesubang #shakleesunway #codklang #codshahalam #codbanting #pengedarshakleeklang #pengedarshakleeshahalam #anemia #hbrendah #firsttimemom #pregnant #prenatal #forher #portklang #jalankebun


0

Saat mengandung, ibu & bayi sangat perlukan nutrisi yang cukup.

Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi.
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi.
🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan. .
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu. .
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. .
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain. .
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan, untuk perkembangan minda bayi. Ibu juga tidak alami syndrome pelupa lepas bersalin. .
011-10797936
011-10797936
@shakleemurah_wani


2

MINYAK KELAPA DARA IBU

Minyak Kelapa Dara Ibu (MKDI) mengandungi 1001 khasiat. Ianya adalah organik dan 100% semulajadi.

Sesuai diamalkan oleh semua peringkat usia . Minyak Kelapa Dara Ibu (MKDI) juga mendapat sambutan dikalangan ibu hamil kerana khasiatnya kepada ibu dan kepada bayi yang dilahirkan.
Kanak-Kanak πŸ‘¦πŸ‘§
🌴 Atasi masalah RUAM, GATAL-GATAL, EKZEMA 🌴 Merawat JANGKITAN KULIT 🌴 Mencegah DEMAM & SELSEMA 🌴 Membantu PELAWASAN
Dewasa πŸ‘¨πŸ‘© 🌴 Atasi Masalah RESDUNG 🌴 Mengurangkan SENGGUGUT 🌴 MKDI sebagai agen ANTI-PENUAAN 🌴 Hilangkan JERAWAT & JERAGAT 🌴 Merawat KULIT KERING 🌴Atasi Masalah SEMBELIT DAN BUASIR

Warga Emas πŸ‘΄πŸΌπŸ‘΅ 🌴 Mengawal KENCING MANIS 🌴 Bantu Bekal TENAGA SEGERA 🌴 Merendahkan PARAS KOLESTROL 🌴 Hilangkan Masalah SEMBELIT 🌴 Menyihatkan TUBUH BADAN
Ibu Hamil & Bayi πŸ€°πŸ‘Ά 🌴 Bantu Naikkan HB RENDAH 🌴 Atasi Masalah LOYA & MUNTAH 🌴 Menstabilkan TEKANAN DARAH 🌴 Membantu Memudahkan PROSES BERSALIN 🌴 Tingkatkan IMUNISASI BADAN 🌴 Atasi RUAM LAMPIN / SUSU 🌴 Hilangkan Masalah SEMBELIT dan BUASIR

Info lanjut whatsapp
http://www.wasap.my/60137502040

#minyakkelapadaraibu
#untuksemua #mkdi #minyakkelapadara #minyakkelapadaraibujohor #ruambaby #ruambayi #sembelit #hbrendah #mudahbersalin


0

TESTIMONI HOT ‼️‼️ Minum Min kaffe + garlic tgh bulan puasa ritu, terus... Turun 3kg 😱😱😱
Biar betoi!! Best nya !!!
Dah cuba baru percaya.

Sebelum ni pun cust ni mmg ada masalah #HBrendah, tak larat, cepat letih.

Alhamdulillah, asbab #minkaffe #garlic masalah dah settle.

Inbox Mis @ ☎️ http://www.wasap.my/60138774298

Biz Online | Modal RM 47
PERCUMA produk bernilai RM111
#projekSTG
#ELITkingdom
Program #2GAJIsebulan


0

HB RENDAH BAHAYA TAU

Cuba amalkan air rebusan OMB.
InshaAllah.. Untuk wanita preggy 4 bulan ke atas.
Lelaki wanita boleh minum.

Nak cuba whatsapp ayu.

01127735540

#hblow
#hbrendah
#anemia
#pregnant
#mengandung
#ombviral


0

HB RENDAH BAHAYA TAU

Cuba amalkan air rebusan OMB.
InshaAllah.. Untuk wanita preggy 4 bulan ke atas.
Lelaki wanita boleh minum.

Nak cuba whatsapp ayu.

01127735540

#hblow
#hbrendah
#anemia
#pregnant
#mengandung
#ombviral


0

HB RENDAH BAHAYA TAU

Cuba amalkan air rebusan OMB.
InshaAllah.. Untuk wanita preggy 4 bulan ke atas.
Lelaki wanita boleh minum.

Nak cuba whatsapp ayu.

01127735540

#hblow
#hbrendah
#anemia
#pregnant
#mengandung
#ombviral


1

Vitalea adalah multivitamin terbaik masa kini oleh kerana fungsi Vitalea adalah pelengkap nutrisi tubuh badan utk membantu tubuh sihat & cergas...
.
Manfaat Utama Vita-Lea Shaklee :
βœ”οΈPenambahan Tenaga Segera – pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian. βœ”οΈPelengkap Nutrisi – Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya m ereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anaemia. βœ”οΈKeupayaan Sistem Produktif – Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar. βœ”οΈMetabolisma – Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan. βœ”οΈElemen Penting Pada Sel Tubuh – Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon, serta menjaga kesihatan tirod. βœ”οΈMelindungi Organ – melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.
.
Jgn tunggu lagi utk terus kelihatan sihat.. Kena bertindak sekarang...
.
.
.
Wassap 0193895811 utk harga best!
.
#vitaleashakleemurah #vitalea #skudai #ibuhamilbertenaga #ibuhamil #shakleelovers #ibumengandung #shakleemurah #hbrendah #hblow #tenaga #bazarig #shakleeonline #shakleejb #ShakleeSkudai #shakleejohorbahru #shakleemutiararini #codshakleejb #shakleehargapromo #shakleebestprice #shakleetestimonial #shakleepalingmurah #Shakleehargatermurah #shakleehargastudentmurah #shakleeoriginal #shakleeonline #codshakleejb #codshakleeskudai #codshakleeutm #shakleepalingmurah #shakleehargastudent #shakleehargaspecial


0

#hbrendah & keletihan merupakan masalah yg sering dialami oleh #ibuhamil . Kalo mommy ada masalah #hblow semasa hamil boleh try #sethamilshaklee ni untuk maintain bp semasa hamil. Paling best, badan jd extra bertenaga. Xla lesu je, asyik nak tido je time peknen. Hiks. Mommy yg nak ikhtiar control bp and cergaskan badan semasa pregnant boleh klik link whatsapp Tyaa di bio yea 😊


1

Alhamdulillah. .
Siap asing untuk dipos dan COD pada pelanggan Isnin ini.


4

PROMOSI VITALEA SHAKLEE -

HARGA MURAH πŸ”₯πŸ”₯ -

HARGA MURAH πŸ”₯πŸ”₯ -

KELEBIHAN VITALEA SHAKLEE ‡️‡️ -

MASALAH HB LOW ↩️ -

IBU HAMIL ↩️ -

IBU BERPANTANG ↩️ -

ATASI MIGRAIN ↩️ -

KERAP SAKIT KEPALA DAN PITAM ↩️ - -

NAK TAMBAH TENAGA ↩️ -

TAK SUKA MAKAN BANYAK VITAMIN ↩️ -

NAK ORDER VITALEA ❔❔ -

NAK HARGA MURAH ❔❔ -

WHATSAPP πŸ“² 0196836302 UTK HARGA MURAH! -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleetermurah#shakleehargaahli#shakleepromosi#vitaleashakleemurah#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleebangi#shakleeputrajaya#shakleecyberjaya#shakleeklang#shakleecheras#shakleemurah#vitaleashaklee#anemia#hbrendah#like4like#like4follow#instamood#likeforlike#likeforfollow


1

FREE GIFT BERBALOI2 DENGAN PEMBELIAN JUS MAMA MARIAM
.
Akak ni dh try guna mandian herba spa ni. Memang best katanya. Wangi, sedap sangat guna 😍😍
.
Yg best lagi, mandian ni dapat FREE je masa beli set jus mama mariam *3 free 1* haritu. Rugi tak amik masa free gift masih ada. Kalau beli asing mmg mahal sikit πŸ˜… Ni dapat freeeeee ajeeeee, bestnyaa😍😍
.
Lgpun free gift ni untuk yg terawal ajeπŸ€’ .
.
Nak dptkan free gift ni? Cepat2 inform sis ya. Sis tunggu tauu πŸ˜‰πŸŒΉ
.
Whatsapp sis ➑️ 018 789 1411
Whatsapp sis ➑️ 018 789 1411
Whatsapp sis ➑️ 018 789 1411
.
#Mamariam #jusmamariam #jusibumengandung #jusibuhamil #jusdelima #jusalkurma #ibumengandung #hbrendah #ibugdm #keputihanteruk #jusmariam #preggymom #pregnantmom #jusminumansunnah #lawas #sembelit


2

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Vco treenea liquid....ori / nenas mana pilihan uolss??
Meh order..free postage..free gift...
www.shopee.com.my/ctwawa
www.shopee.com.my/ctzera
#vcotreenea
#hbrendah
#hbmaintain
#mudahbersalin
#sebagaipelincir
#resdung
#kulitsihatdancantik


0

Untuk set asas bagi trimester pertama terdiri daripada: πŸ’œESP πŸ’œVitamin C πŸ’œVitalea πŸ’œB Complex πŸ’œOstematrix

Bagi trimester ke 2 dan 3, ibu hanya perlu menambah satu vitamin sahaja lagi iaitu πŸ’œOmega Guard

ESP – Protein (Energy Soy Protein)
Untuk pembentukan kuku,rambut dan kulit.ESP juga memberikan ibu tenaga dimana bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk.ESP juga memelihara dan mengelakkan janin menjadi cacat.Selain itu, protein ini juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu.
Multivitamin VitaLea
Mengandungi 12 vitamin dan 7 galian dan ianya lengkap dengan iron formula.Iron formula sangat penting bagi ibu yang mengadung dan menyusukan anaknya.Kekurangan iron boleh membuatkan si ibu lemah, mudah nak pitam atau pengsan, Hb rendah dan sentiasa kelihatan pucat lesu.

B Complex
Lengkap dengan 8B iaitu keperluan tubuh yang sempurna ke atas vitamin B.Suplemen B complex Shaklee mengandungi Folic acid, Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon .Vitamin B dikatakan sangat penting untuk pembentukan tulang tengkorak anak di dalam kandungan. Β Vitamin C (Sustained Release Vit C)
Sebiji vitamin C Shaklee bersamaan 7 setengah biji oren dan memenuhi keperluan vitamin C minima tubuh kita iaitu 500mg.Ianya adalah sustained realese dan akan digunakan secara beransur-ansur mengikut keperluan badan kita.

Ostematrix
Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel dan pembentukan tulang bayi. Membaiki ransangan urat saraf, mengelakkan kekejangan otot, sakit pinggang, lenguh-lenguh dan kebas kaki/tangan.
Omega Guard
Sangat penting dalam membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan.Mengandungi DHA yang sangat penting untuk otak.


1

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


2

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

VITALEA UNTUK TENAGA!!
.
Hi korg... Bila badan penat & letih rasa cepat jer nak marah kan... hihi.. mcm la marah tu blh hilangkan penat πŸ˜‚ Nah saya perkenalkan suppliment untuk anda. Apa kata uolls cuba vitalea ni.. mmg bagus utk memberi tenaga.
.
SIAPA YANG PERLUKAN MULTIVITAMIN VITA-LEA SHAKLEE?
➑️individu yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh.
individu yang tidak dapat diet yang seimbang / kekurangan nutrisi.
➑️individu yang ingin meningkatkan sistem pertahanan tubuh.
➑️golongan dewasa, remaja sama ada lelaki dan wanita.
➑️wanita hamil, bersalin, menyusu.
➑️individu yang ada ANEMIA.
➑️wanita yang sudah menopous.
.
.
.
Nak Vitalea? Meh contact akk.. wassap 0193895811.
.
#vitaleashakleemurah #vitalea #skudai #ibuhamilbertenaga #ibuhamil #shakleelovers #ibumengandung #shakleemurah #hbrendah #hblow #tenaga #like4like #shakleeonline #shakleejb #ShakleeSkudai #shakleejohorbahru #shakleemutiararini #codshakleejb #shakleehargapromo #shakleebestprice #shakleetestimonial #shakleepalingmurah #Shakleehargatermurah #shakleehargastudentmurah #shakleeoriginal #shakleeonline #codshakleejb #codshakleeskudai #codshakleeutm #shakleepalingmurah #shakleehargastudent #shakleehargaspecial


0

Awak taw, kalau awak ambil #prenatal semasa hamil, bukan je ibu kekal CERGAS BERTENAGA. HILANG PENAT DAN LETIH LESU.
Tapi baik untuk baby dalam perut tu sekali. Tau kenapa? Haaa.. Prenatal ni ada DHA dan OMEGA 3 yang baik untuk perkembangan otak baby. Messssti baby happy tepuk tangan sambil menari-nari riang gembira suka hati. Huntonngg dapat ibu prihatin lagi mithali.
Jom grab sementara ada PROMOSI NI.πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– #hblow
#hbrendah
#hbteruk
#darahkurang
#anemia
#hbturun
#pucat
#pucatlesi
#pening
#pakciktopeng
#peningteruk
#mual
#loya
#mabukalahan
#alahanhamil
#bazaarpaknil
#mengandung
#preggy
#sembelit
#taklawas
#susahmembuang
#suplemenhamil
#suplemenpreggy
#mudahbersalin
#nelofa
#mrsgrey
#ikhtiarhamil
#usahahamil
#susubadan


2

Anda bakal pengantin? Ikhtiar hamil? Masalah susah lekat? Ibu hamil? Masalah HB LOW? Nak tambah tenaga? -

Jom dapatkan B COMPLEX SHAKLEE dan VITALEA yang sangat membantu dalam mengekalkan KESIHATAN dan KESUBURAN yg OPTIMUM πŸ˜™ -

NAK HARGA MURAH ❔❔ -

WHATSAPP πŸ“² 0196836302 UTK HARGA SPECIAL! -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleetermurah#shakleehargaahli#setkesuburanshaklee#vitaleashakleemurah#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#setikhtiarhamilshaklee#shakleeklang#shakleecheras#shakleemurah#vitaleashaklee#anemia#hbrendah#like4like#instamood#likeforlike#bcomplexshaklee#folicacid#asidfolik#bcomplexshakleemurah


1

RAWAT MASALAH ANGIN DALAM BADAN DENGAN PEPPERMINT GINGER PLUS!
.
Siapa yang boleh mengambil Peppermint Ginger plus?
βœ”οΈMereka yang suka mengembara dan mengalami mabuk laut/darat
βœ”οΈMereka yang ada masalah gastrik dan angin dalam badan βœ”οΈIbu mengandung yang ada masalah loya dan morning sickness
βœ”οΈMereka yang kerap mengalami kembung perut
βœ”οΈMereka yang ada masalah kencing kotor dan lawas
βœ”οΈMereka yang mengalami masalah sembelit / kurang lawas
.
.
.
Nak dapatkan peppermint? Wassap 0193895811.
.
#ibuhamilbertenaga #hamil #ibuhamil #ibumengandung #ShakleeEffect #hbrendah #alahanmengandung #peppermintgingerplus #morningsickness #shakleemurah #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemutiararini #ShakleeSkudai #codshakleejb #loya #codshakleeskudai #codshakleeskudai #alahan #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleetestimoni #shakleehargapromosi #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleeutm #shakleehargatermurah #shakleemurahmalaysia #shakleebestprice


0

JAUH TU NAIK! PADAHAL SEKALI SEHARI JE PUN.
.
Awak yang tengah berikhtiar untuk naikkan Hb tu banyakkan bersabar ye. AlongYaya (admin) faham sesangat lah perasaan awak.
.
Bila husben pun da start mengeluh asyikkkk la duk ngulang kk sampai 2 kali sebulan. Hurmm. Akhirnya, pergi sendiri aje lah.
.
Tapi, letih sebenarnya nak drive sendiri. Sesekali dua tak apa. Dahlah parking susah. Mau nye tak stress khenn.
.
Stress nau nau nau rasa nak kena repeat appointment lagi sebab Hb masih merah. Merah lagi! Lagi lagi merah. Ngengadelah Hb ni...
.
Kalau ikutkan hati, ada jugak skip appointment. Bagi je apa apa alasan. Tapi kang dapat hadiah bebel ikat tepi kang dari misi. Bahaya woi sebab tu dia suruh datang lagi and nak pantau.
.
Nak buat macam mana.. Saborria je la pi ngadap.
.
Iye..betul da cuba macam macam.. Pena dah ikhtiar. Memacam makanan naii Hb da awak cuba. Masak sayur brokoli, makan hati ayam bagai.
.
Sampai kene mengadap pakar pemakanan! Hamboi!
.
Tapi dah kata demi zuriat. Ngadapp lah jugak.
.
Dah dah jangan sedih. Jangan give up. Ni PreMamma ok ni. MUDAH resap, TERBUKTI BERKESAN.
.
Kurma, madu, brokoli, delima dan vitamin c bergabung hebat! MUDAH je nak amalkan. Sehari cuma 2kali.
.
hah toksah tangguh dah. Bertindak sekarang laaa ni. Tekan nah link pintu masuk izin AY bantu meh www.wasap.my/60197618169/hblowsangatsangat


1

Terima kasihlah banyak banyak ye PreMamma. Sejak awak ada, berat badan mommy da ok. Datang dah selera. Tekak tak terasa takde selera macam before ni. Semua mampu tengok je.
.
Berat badan pun dipantaunya ye misi misi ni. Bagusnya lahhai. Semuanya demi keselamatan mommy and baby.
.
Rasa sedapnya PreMamma ni betul betul betul serasi dengan tekak mommy yang tengah preggy. Terharulah! Saat benda lain tak boleh lalu, PreMamma jadi Avengers.
.
Rezeki dan jodoh ditemukan dengan PreMamma. Allah yang bagi. Penyelamat cinta hati dalam perut sehingga lahir nanti.


1

Discuss pasal HB Low.
.
"Kurangkan minum kopi atau pengambilan kafein."
.
"Ambil 2 sudu pagi & malam masa perut kosong."
.
"Sebarang produk tenusu memang akan bagi efek pada bacaan HB. Produk yang berkalsium tinggi. Tapi, problemnya, ibu hamil tetap memerlukan kalsium. Untuk tumbesaran tulang bayi. So, memerlukan plan dan strategi untuk makan tu. Tak boleh consume sekali. Satu lagi trik. Jangan minum susu dekat dekat nak check HB."
.
Faham ke faham? .
#Prenatal - Suplemen TERBAIK untuk ibu hamil yang ada masalah HB Low.


1

RASA SEBAK NAK MENITIK AIR MATA BILA HB NAIK.
.
Hb da terok nau nau dah before ni. Asbab PreMamma, yippi naikkkk. Alhamdulillah...
.
PreMamma FORMULASINYA dari bahan yang biasa kita dengar. Tak de lah ragu-ragu.
.
Antaranya:
⏩Kurma
⏩Brokoli
⏩Zaafaran
⏩Ekstrak brokoli
.
Semua bahan makanan. PREMIUM pulak tu.
.
www.wasap.my/60197618169/HbNaik


2

ZASSS LINCAH SANA SINI MAKYONG BEKERJA.
.
Itulah respon customer. Alhamdulillah rasa bertenaga dan tak melepek dah kat meja kerja. Kalau tak bos dok jeling je. Ya lah, tak semua orang faham masalah kita.
.
Rasa SEDAP jus ni memang sesuai nau nau lalu kat tekak saya. Terharu la kan. Saat saat benda lain dah tak leh telan, PreMamma ni la penyelamat baby tercinta dalam perut.
.
Jatuh cinta sungguh dengan jus ni. Setiap kali, rasa tak sabar nak minum PreMamma.
.
Terbayang bayang rasa SEDAP masam-masam manis dok lalu kat tekak. Masukkan dalam peti sejukk.. Waduhhh.. Rasa nak teguk sebotol tu rasanya
.

www.wasap.my/60197618169/bertenagaPreMamma


2

EH, THALASSEMIA PUN NAIK 13.9!
.
Muak juga asyik ngadap dakwat merah aje. Berkerut dahi piker macam mana lah nak naikkan.
.
Tak naik naik ni ade jugak kena ngadap suntikan inferon tu karang hah. Aduhhhh mintak jauh!
.
Hopkoslah ngadap bebelan hakak baju putih, topi putih, kasut putih ittuw. Lemah asee.
.
Sekali tengok, da naik. Kalau tak paling tinggi bape je lagi lagi lagi kalau ada thalassemia.
.
www.wasap.my/60197618169/thalassemiapregnant


2

PROMOSI VITALEA SHAKLEE -

HARGA MURAH πŸ”₯πŸ”₯ -

HARGA MURAH πŸ”₯πŸ”₯ -

KELEBIHAN VITALEA SHAKLEE ‡️‡️ -

MASALAH HB LOW ↩️ -

IBU HAMIL ↩️ -

IBU BERPANTANG ↩️ -

ATASI MIGRAIN ↩️ -

KERAP SAKIT KEPALA DAN PITAM ↩️ - -

NAK TAMBAH TENAGA ↩️ -

TAK SUKA MAKAN BANYAK VITAMIN ↩️ -

NAK ORDER VITALEA ❔❔ -

NAK HARGA MURAH ❔❔ -

WHATSAPP πŸ“² 0196836302 UTK HARGA MURAH! -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleetermurah#shakleehargaahli#shakleepromosi#vitaleashakleemurah#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleebangi#shakleeputrajaya#shakleecyberjaya#shakleeklang#shakleecheras#shakleemurah#vitaleashaklee#anemia#hbrendah#like4like#like4follow#instamood#likeforlike#likeforfollow


2

Anda bakal pengantin? Ikhtiar hamil? Masalah susah lekat? Ibu hamil? Masalah HB LOW? Nak tambah tenaga? -

Jom dapatkan B COMPLEX SHAKLEE dan VITALEA yang sangat membantu dalam mengekalkan KESIHATAN dan KESUBURAN yg OPTIMUM πŸ˜™ -

NAK HARGA MURAH ❔❔ -

WHATSAPP πŸ“² 0196836302 UTK HARGA SPECIAL! -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleetermurah#shakleehargaahli#setkesuburanshaklee#vitaleashakleemurah#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#setikhtiarhamilshaklee#shakleeklang#shakleecheras#shakleemurah#vitaleashaklee#anemia#hbrendah#like4like#instamood#likeforlike#bcomplexshaklee#folicacid#asidfolik#bcomplexshakleemurah


2

Anda bakal pengantin? Ikhtiar hamil? Masalah susah lekat? Ibu hamil? Masalah HB LOW? Nak tambah tenaga? -

Jom dapatkan B COMPLEX SHAKLEE dan VITALEA yang sangat membantu dalam mengekalkan KESIHATAN dan KESUBURAN yg OPTIMUM πŸ˜™ -

NAK HARGA MURAH ❔❔ -

WHATSAPP πŸ“² 0196836302 UTK HARGA SPECIAL! -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleetermurah#shakleehargaahli#setkesuburanshaklee#vitaleashakleemurah#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#setikhtiarhamilshaklee#shakleeklang#shakleecheras#shakleemurah#vitaleashaklee#anemia#hbrendah#like4like#instamood#likeforlike#bcomplexshaklee#folicacid#asidfolik#bcomplexshakleemurah


2

Mari kita baca kebaikan GLA COmplex Shaklee :
_ 🌸 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
🌸 Meningkatkan kesuburan.
🌸 Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome).
🌸 Membantu dalam menangani menopause.
🌸 Menguatkan kuku & rambut.
🌸 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
🌸 Membantu menangani ekzema.
🌸 Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
🌸 Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
🌸 Menguatkn immuniti badan.
🌸 Mempelahankn process penuaan.
🌸 Mengurangkn β€œblood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
🌸 Mengawal kencing manis.
🌸 Mengawal kolesterol.
🌸 Bagus untuk saraf. . .

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. .

GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.
#shakleebyfarahwahida
#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#sengugut
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#nakanak
#HBrendah #periodtakteratur
#jeragat
#ttcmalaysia
#vitaminshakleemurah #sayabeli #igersmalaysia #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #reviewigshop #instaqoute #paidreviewmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #teaminstamf


3

PROMOSI VITALEA SHAKLEE -

HARGA MURAH πŸ”₯πŸ”₯ -

HARGA MURAH πŸ”₯πŸ”₯ -

KELEBIHAN VITALEA SHAKLEE ‡️‡️ -

MASALAH HB LOW ↩️ -

IBU HAMIL ↩️ -

IBU BERPANTANG ↩️ -

ATASI MIGRAIN ↩️ -

KERAP SAKIT KEPALA DAN PITAM ↩️ - -

NAK TAMBAH TENAGA ↩️ -

TAK SUKA MAKAN BANYAK VITAMIN ↩️ -

NAK ORDER VITALEA ❔❔ -

NAK HARGA MURAH ❔❔ -

WHATSAPP πŸ“² 0196836302 UTK HARGA MURAH! -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleetermurah#shakleehargaahli#shakleepromosi#vitaleashakleemurah#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleebangi#shakleeputrajaya#shakleecyberjaya#shakleeklang#shakleecheras#shakleemurah#vitaleashaklee#anemia#hbrendah#like4like#like4follow#instamood#likeforlike#likeforfollow


3

[AWAS!] 9 Bahaya Bila #HB #Rendah Semasa Mengandung Dan Cara Mengatasinya. .
1. Baby kekurangan oksigen dan boleh kelemasan

2. Baby lahir dan ada masalah Spina Bifida (masalah tulang belakang dan otak)

3. Bayi lahir tak cukup bulan (pra-matang) dan kuning berpanjangan

4. Bayi mempunyai masalah lambat membesar (salah satunya sindrom down)

5. Ibu hamil mudah pitam dan pengsan

6. Ibu hamil mudah kekejangan otot dan cepat penat

7. Kulit ibu nampak pucat dan tak bermaya

8. Memerlukan pemindahan darah (blood transfusion) semasa bersalin

9. Ibu berisiko tinggi untuk mati semasa proses bersalin
.
.
Kini sis dah tak perlu risau. Ada cara mudah untuk naikkan HB. Dah tak perlu takut kena marah dengan nurse dan doktor setiap kali checkup.
.
.
Memperkenalkan... PRENATAL LA MAMMA
.
Supplemen yang dihasilkan dari 9 jenis superfood yang dapat membantu menaikkan HB dan menambah darah ibu hamil.
.
.
β€œSalam akak. Tadi saya pi check up...Alhamdulillah syukur HB dah naik..Hari tu kena minum air gula sebab HB 10.5,hari ni check dah naik jadi 11.0. hehe..nurse tak complain dah”. - Hafzan
.
.
Amalkan Prenatal dengan konsisten dua kali setiap hari. Mudah dah senang. InsyaALLAH bacaan HB anda boleh naik.
.
.
Jangan susah hati dah yer sis. Kalau sis berminat, sis boleh
.
.
komen β€œPM” dibawah.
komen β€œPM” dibawah
komen β€œPM” dibawah
.
.
Boleh bantu akak untuk ketik butang β€œTAGS” dibawah? Supaya lebih ramai ibu hamil yang tahu dan dapat dibantu. .
Terima kasih daun keladi sis =) -


6

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"B COMPLEX + VITALEA PERSEDIAAN UNTUK MENGANDUNG"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Vitamin terbaik untuk Ibu Hamil bagi mengekalkan bacaan hb darah cantik dan kekal cergas bertenaga !πŸ’ͺ
.
Vita-Lea with Iron Formula
Kenapa Iron penting untuk tambah darah?

Perlu difahami bahawa masalah low HB/Anemia?kurang darah adalah disebabkan oleh kegagalan badan membentuk sel darah merah. Pembentukan sel darah merah memerlukan oksigen. Oksigen memerlukan agen pengangkut dan pengangkut oksigen dalam darah ialah Iron!! Tanpa agen pengangkut, oksigen tidak dapat dibekalkan untuk pembentukan sel darah merah yang menyebabkan anemia yang akhirnya pada tahap tertentu boleh mengancam nyawa.
.
2) B-Complex with Folic Asid
Tambahan dos B-12 dan asid folik dalam nutrisi harian.

Vitamin B-12 merupakan vitamin terpenting untuk memastikan pembentukan sel darah merah yang sihat dan sempurna.

Asid folik pula untuk pembentukan, pertumbuhan dan perkembangan sel yang sempurna.

Kenapa perlu B-Complex sedangkan hanya B-12 dan asid folik (B9) yang diperlukan untuk mengatasi masalah anemia?

Perlu difahami bahawa setiap vitamin B, terutama 8 vitamin terpenting dalam B-Complex saling menyokong fumgsi utama satu sama lain. Adalah penting untuk mengambil kesemua 8 vitamin B untuk keseimbangan fungsi dalam badan.
.
3) Sustained Release Vitamin C
Membantu penyerapan zat besi, asid folik & B-12. Kegagalan penyerapan vitamin hanya mensia-siakan pengambilan vitamin tambah darah. Lengkapkan kesemua keperluan untuk memastikan penyembuhan menyeluruh.

Jom dapatkan set tambah darah Shaklee anda pada harga yang menarik. πŸ“± Klik link CALL di bio ig saya ye untuk dapatkan dengan harga istimewa 😊

#settambahdarahshaklee
#shakleemurah
#shakleerawang
#shakleekl
#shakleebrunei
#shakleemelaka
#teampermata2018
#miracleteam
#rinashaklee_0176605224
#sejutarasabuatadelia
#andainyatakdir2
#janganbencicintaku
#hbrendah
#ibumengandung


0

Vitamin terbaik untuk Ibu Hamil bagi mengekalkan bacaan hb darah cantik dan kekal cergas bertenaga !πŸ’ͺ
.
Vita-Lea with Iron Formula
Kenapa Iron penting untuk tambah darah?

Perlu difahami bahawa masalah low HB/Anemia?kurang darah adalah disebabkan oleh kegagalan badan membentuk sel darah merah. Pembentukan sel darah merah memerlukan oksigen. Oksigen memerlukan agen pengangkut dan pengangkut oksigen dalam darah ialah Iron!! Tanpa agen pengangkut, oksigen tidak dapat dibekalkan untuk pembentukan sel darah merah yang menyebabkan anemia yang akhirnya pada tahap tertentu boleh mengancam nyawa.
.
2) B-Complex with Folic Asid
Tambahan dos B-12 dan asid folik dalam nutrisi harian.

Vitamin B-12 merupakan vitamin terpenting untuk memastikan pembentukan sel darah merah yang sihat dan sempurna.

Asid folik pula untuk pembentukan, pertumbuhan dan perkembangan sel yang sempurna.

Kenapa perlu B-Complex sedangkan hanya B-12 dan asid folik (B9) yang diperlukan untuk mengatasi masalah anemia?

Perlu difahami bahawa setiap vitamin B, terutama 8 vitamin terpenting dalam B-Complex saling menyokong fumgsi utama satu sama lain. Adalah penting untuk mengambil kesemua 8 vitamin B untuk keseimbangan fungsi dalam badan.
.
3) Sustained Release Vitamin C
Membantu penyerapan zat besi, asid folik & B-12. Kegagalan penyerapan vitamin hanya mensia-siakan pengambilan vitamin tambah darah. Lengkapkan kesemua keperluan untuk memastikan penyembuhan menyeluruh.

Jom dapatkan set tambah darah Shaklee anda pada harga yang menarik. πŸ“± Klik link CALL di bio ig ema ye untuk dapatkan dengan harga istimewa 😊 -faema ismail-

#settambahdarahshaklee
#shakleemurah
#shakleesimpangampat
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
#shakleepenang
#teampermata2018
#miracleteam
#faema_vitaminsihat
#sejutarasabuatadelia
#andainyatakdir2
#janganbencicintaku
#hbrendah
#ibumengandung
#fendybakry


0

Vitamin terbaik untuk Ibu Hamil bagi mengekalkan bacaan hb darah cantik dan kekal cergas bertenaga !πŸ’ͺ
.
Vita-Lea with Iron Formula
Kenapa Iron penting untuk tambah darah?

Perlu difahami bahawa masalah low HB/Anemia?kurang darah adalah disebabkan oleh kegagalan badan membentuk sel darah merah. Pembentukan sel darah merah memerlukan oksigen. Oksigen memerlukan agen pengangkut dan pengangkut oksigen dalam darah ialah Iron!! Tanpa agen pengangkut, oksigen tidak dapat dibekalkan untuk pembentukan sel darah merah yang menyebabkan anemia yang akhirnya pada tahap tertentu boleh mengancam nyawa.
.
2) B-Complex with Folic Asid
Tambahan dos B-12 dan asid folik dalam nutrisi harian.

Vitamin B-12 merupakan vitamin terpenting untuk memastikan pembentukan sel darah merah yang sihat dan sempurna.

Asid folik pula untuk pembentukan, pertumbuhan dan perkembangan sel yang sempurna.

Kenapa perlu B-Complex sedangkan hanya B-12 dan asid folik (B9) yang diperlukan untuk mengatasi masalah anemia?

Perlu difahami bahawa setiap vitamin B, terutama 8 vitamin terpenting dalam B-Complex saling menyokong fumgsi utama satu sama lain. Adalah penting untuk mengambil kesemua 8 vitamin B untuk keseimbangan fungsi dalam badan.
.
3) Sustained Release Vitamin C
Membantu penyerapan zat besi, asid folik & B-12. Kegagalan penyerapan vitamin hanya mensia-siakan pengambilan vitamin tambah darah. Lengkapkan kesemua keperluan untuk memastikan penyembuhan menyeluruh.

Jom dapatkan set tambah darah Shaklee anda pada harga yang menarik. πŸ“± Klik link CALL di bio ig saya ye untuk dapatkan dengan harga istimewa 😊

#settambahdarahshaklee
#shakleemurah
#shakleerawang
#shakleekl
#shakleebrunei
#shakleemelaka
#teampermata2018
#miracleteam
#kakjashaklee
#sejutarasabuatadelia
#andainyatakdir2
#janganbencicintaku
#hbrendah
#ibumengandung
#Shakleekakja
#0134180748


1

Vitamin terbaik untuk Ibu Hamil bagi mengekalkan bacaan hb darah cantik dan kekal cergas bertenaga !πŸ’ͺ
.
Vita-Lea with Iron Formula
Kenapa Iron penting untuk tambah darah?

Perlu difahami bahawa masalah low HB/Anemia?kurang darah adalah disebabkan oleh kegagalan badan membentuk sel darah merah. Pembentukan sel darah merah memerlukan oksigen. Oksigen memerlukan agen pengangkut dan pengangkut oksigen dalam darah ialah Iron!! Tanpa agen pengangkut, oksigen tidak dapat dibekalkan untuk pembentukan sel darah merah yang menyebabkan anemia yang akhirnya pada tahap tertentu boleh mengancam nyawa.
.
2) B-Complex with Folic Asid
Tambahan dos B-12 dan asid folik dalam nutrisi harian.

Vitamin B-12 merupakan vitamin terpenting untuk memastikan pembentukan sel darah merah yang sihat dan sempurna.

Asid folik pula untuk pembentukan, pertumbuhan dan perkembangan sel yang sempurna.

Kenapa perlu B-Complex sedangkan hanya B-12 dan asid folik (B9) yang diperlukan untuk mengatasi masalah anemia?

Perlu difahami bahawa setiap vitamin B, terutama 8 vitamin terpenting dalam B-Complex saling menyokong fumgsi utama satu sama lain. Adalah penting untuk mengambil kesemua 8 vitamin B untuk keseimbangan fungsi dalam badan.
.
3) Sustained Release Vitamin C
Membantu penyerapan zat besi, asid folik & B-12. Kegagalan penyerapan vitamin hanya mensia-siakan pengambilan vitamin tambah darah. Lengkapkan kesemua keperluan untuk memastikan penyembuhan menyeluruh.

Jom dapatkan set tambah darah Shaklee anda pada harga yang menarik. πŸ“± Klik link CALL di bio ig saya ye untuk dapatkan dengan harga istimewa 😊

#settambahdarahshaklee
#shakleemurah
#shakleerawang
#shakleekl
#shakleebrunei
#shakleemelaka
#teampermata2018
#miracleteam
#kakjashaklee
#sejutarasabuatadelia
#andainyatakdir2
#janganbencicintaku
#hbrendah
#ibumengandung
#Shakleekakja
#0134180748


2

Vitamin terbaik untuk Ibu Hamil bagi mengekalkan bacaan hb darah cantik dan kekal cergas bertenaga !πŸ’ͺ
.
Vita-Lea with Iron Formula
Kenapa Iron penting untuk tambah darah?

Perlu difahami bahawa masalah low HB/Anemia?kurang darah adalah disebabkan oleh kegagalan badan membentuk sel darah merah. Pembentukan sel darah merah memerlukan oksigen. Oksigen memerlukan agen pengangkut dan pengangkut oksigen dalam darah ialah Iron!! Tanpa agen pengangkut, oksigen tidak dapat dibekalkan untuk pembentukan sel darah merah yang menyebabkan anemia yang akhirnya pada tahap tertentu boleh mengancam nyawa.
.
2) B-Complex with Folic Asid
Tambahan dos B-12 dan asid folik dalam nutrisi harian.

Vitamin B-12 merupakan vitamin terpenting untuk memastikan pembentukan sel darah merah yang sihat dan sempurna.

Asid folik pula untuk pembentukan, pertumbuhan dan perkembangan sel yang sempurna.

Kenapa perlu B-Complex sedangkan hanya B-12 dan asid folik (B9) yang diperlukan untuk mengatasi masalah anemia?

Perlu difahami bahawa setiap vitamin B, terutama 8 vitamin terpenting dalam B-Complex saling menyokong fumgsi utama satu sama lain. Adalah penting untuk mengambil kesemua 8 vitamin B untuk keseimbangan fungsi dalam badan.
.
3) Sustained Release Vitamin C
Membantu penyerapan zat besi, asid folik & B-12. Kegagalan penyerapan vitamin hanya mensia-siakan pengambilan vitamin tambah darah. Lengkapkan kesemua keperluan untuk memastikan penyembuhan menyeluruh.

Jom dapatkan set tambah darah Shaklee anda pada harga yang menarik. πŸ“± Klik link CALL di bio ig saya ye untuk dapatkan dengan harga istimewa 😊

#settambahdarahshaklee
#shakleemurah
#shakleerawang
#shakleekl
#shakleebrunei
#shakleemelaka
#teampermata2018
#miracleteam
#kakjashaklee
#sejutarasabuatadelia
#andainyatakdir2
#janganbencicintaku
#hbrendah
#ibumengandung
#Shakleekakja
#0134180748


0

Vitamin terbaik untuk Ibu Hamil bagi mengekalkan bacaan hb darah cantik dan kekal cergas bertenaga !πŸ’ͺ
.
Vita-Lea with Iron Formula
Kenapa Iron penting untuk tambah darah?

Perlu difahami bahawa masalah low HB/Anemia?kurang darah adalah disebabkan oleh kegagalan badan membentuk sel darah merah. Pembentukan sel darah merah memerlukan oksigen. Oksigen memerlukan agen pengangkut dan pengangkut oksigen dalam darah ialah Iron!! Tanpa agen pengangkut, oksigen tidak dapat dibekalkan untuk pembentukan sel darah merah yang menyebabkan anemia yang akhirnya pada tahap tertentu boleh mengancam nyawa.
.
2) B-Complex with Folic Asid
Tambahan dos B-12 dan asid folik dalam nutrisi harian.

Vitamin B-12 merupakan vitamin terpenting untuk memastikan pembentukan sel darah merah yang sihat dan sempurna.

Asid folik pula untuk pembentukan, pertumbuhan dan perkembangan sel yang sempurna.

Kenapa perlu B-Complex sedangkan hanya B-12 dan asid folik (B9) yang diperlukan untuk mengatasi masalah anemia?

Perlu difahami bahawa setiap vitamin B, terutama 8 vitamin terpenting dalam B-Complex saling menyokong fumgsi utama satu sama lain. Adalah penting untuk mengambil kesemua 8 vitamin B untuk keseimbangan fungsi dalam badan.
.
3) Sustained Release Vitamin C
Membantu penyerapan zat besi, asid folik & B-12. Kegagalan penyerapan vitamin hanya mensia-siakan pengambilan vitamin tambah darah. Lengkapkan kesemua keperluan untuk memastikan penyembuhan menyeluruh.

Jom dapatkan set tambah darah Shaklee anda pada harga yang menarik. πŸ“± Klik link CALL di bio ig saya ye untuk dapatkan dengan harga istimewa 😊

#settambahdarahshaklee
#shakleemurah
#shakleerawang
#shakleekl
#shakleebrunei
#shakleemelaka
#teampermata2018
#miracleteam
#rinashaklee_0176605224
#sejutarasabuatadelia
#andainyatakdir2
#janganbencicintaku
#hbrendah
#ibumengandung


2

Vitamin terbaik untuk Ibu Hamil bagi mengekalkan bacaan hb darah cantik dan kekal cergas bertenaga !πŸ’ͺ
.
Vita-Lea with Iron Formula
Kenapa Iron penting untuk tambah darah?

Perlu difahami bahawa masalah low HB/Anemia?kurang darah adalah disebabkan oleh kegagalan badan membentuk sel darah merah. Pembentukan sel darah merah memerlukan oksigen. Oksigen memerlukan agen pengangkut dan pengangkut oksigen dalam darah ialah Iron!! Tanpa agen pengangkut, oksigen tidak dapat dibekalkan untuk pembentukan sel darah merah yang menyebabkan anemia yang akhirnya pada tahap tertentu boleh mengancam nyawa.
.
2) B-Complex with Folic Asid
Tambahan dos B-12 dan asid folik dalam nutrisi harian.

Vitamin B-12 merupakan vitamin terpenting untuk memastikan pembentukan sel darah merah yang sihat dan sempurna.

Asid folik pula untuk pembentukan, pertumbuhan dan perkembangan sel yang sempurna.

Kenapa perlu B-Complex sedangkan hanya B-12 dan asid folik (B9) yang diperlukan untuk mengatasi masalah anemia?

Perlu difahami bahawa setiap vitamin B, terutama 8 vitamin terpenting dalam B-Complex saling menyokong fumgsi utama satu sama lain. Adalah penting untuk mengambil kesemua 8 vitamin B untuk keseimbangan fungsi dalam badan.
.
3) Sustained Release Vitamin C
Membantu penyerapan zat besi, asid folik & B-12. Kegagalan penyerapan vitamin hanya mensia-siakan pengambilan vitamin tambah darah. Lengkapkan kesemua keperluan untuk memastikan penyembuhan menyeluruh.

Jom dapatkan set tambah darah Shaklee anda pada harga yang menarik. πŸ“± Klik link CALL di bio ig saya ye untuk dapatkan dengan harga istimewa 😊

#settambahdarahshaklee
#shakleemurah
#shakleerawang
#shakleekl
#shakleebrunei
#shakleemelaka
#teampermata2018
#miracleteam
#rinashaklee_0176605224
#sejutarasabuatadelia
#andainyatakdir2
#janganbencicintaku
#hbrendah
#ibumengandung


0

Vitamin terbaik untuk Ibu Hamil bagi mengekalkan bacaan hb darah cantik dan kekal cergas bertenaga !πŸ’ͺ
.
Vita-Lea with Iron Formula
Kenapa Iron penting untuk tambah darah?

Perlu difahami bahawa masalah low HB/Anemia?kurang darah adalah disebabkan oleh kegagalan badan membentuk sel darah merah. Pembentukan sel darah merah memerlukan oksigen. Oksigen memerlukan agen pengangkut dan pengangkut oksigen dalam darah ialah Iron!! Tanpa agen pengangkut, oksigen tidak dapat dibekalkan untuk pembentukan sel darah merah yang menyebabkan anemia yang akhirnya pada tahap tertentu boleh mengancam nyawa.
.
2) B-Complex with Folic Asid
Tambahan dos B-12 dan asid folik dalam nutrisi harian.

Vitamin B-12 merupakan vitamin terpenting untuk memastikan pembentukan sel darah merah yang sihat dan sempurna.

Asid folik pula untuk pembentukan, pertumbuhan dan perkembangan sel yang sempurna.

Kenapa perlu B-Complex sedangkan hanya B-12 dan asid folik (B9) yang diperlukan untuk mengatasi masalah anemia?

Perlu difahami bahawa setiap vitamin B, terutama 8 vitamin terpenting dalam B-Complex saling menyokong fumgsi utama satu sama lain. Adalah penting untuk mengambil kesemua 8 vitamin B untuk keseimbangan fungsi dalam badan.
.
3) Sustained Release Vitamin C
Membantu penyerapan zat besi, asid folik & B-12. Kegagalan penyerapan vitamin hanya mensia-siakan pengambilan vitamin tambah darah. Lengkapkan kesemua keperluan untuk memastikan penyembuhan menyeluruh.

Jom dapatkan set tambah darah Shaklee anda pada harga yang menarik. πŸ“± Klik link CALL di bio ig saya ye untuk dapatkan dengan harga istimewa 😊

#settambahdarahshaklee
#shakleemurah
#shakleerawang
#shakleekl
#shakleebrunei
#shakleemelaka
#teampermata2018
#miracleteam
#rinashaklee_0176605224
#sejutarasabuatadelia
#andainyatakdir2
#janganbencicintaku
#hbrendah
#ibumengandung


0

Bahan terbaik dalam QASEH GOLD ADINDA yang memberi manfaat kepada kita wanita, terutamanya bagi ibu yang sedang menyusu & ibu hamil.
Tapi yang pasti QASEH GOLD ADINDA ini sememangnya memberi ENERGY BOOSTER kepada sayang sayang semua πŸ˜‹ .

Eh dari usia remaja pun dah boleh makan tau πŸ‘§

Jom check it out πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ MANJAKANI πŸ₯”
Membantu merawat keputihan kerana kandungan estrogen dalam buah manjakani membantu menyingkirkan bakteria dan fungus yang boleh menyebabkan bau yang kurang menyenangkan
DELIMA 🍎
Buah delima mempunyai kadar Vitamin C yang tinggi, dalam 100ml mengadungi 16 peratus kadar keperluan harian seseorang.

PASSIFLORA 🌸
Bunga ini juga terkenal sebagai ubat bagi mereka yang susah tidur di malam hari atau insomnia. Selain memberi rasa kesan ketenangan dalam keadaan gugup atau cemas.

SIREH 🌿
Manfaat daun sireh adalah untuk membantu mengatasi haid atau kitaran haid yang kurang teratur.
Moga bermanfaat untuk semua πŸ’•πŸ’•πŸ’• #QasehGold #QasehAdinda #vitaminsemulajadi #keputihan #Haidtidakteratur #senggugut #IbuHamil #IbuMenyusu #kurangseleramakan #penyusuanibu #buasir #sembelit #migrain #masalahpenghadaman #masalahtidur #gastrik #HBrendah #sunnahfood #jussangatsedap #resdung #kehamilan #fibroid #cyst #makanansunnah #darahtinggi


0

Yaya berkongsi atas pengalaman. Yaya tau lah, kalau Hb low ulang alik. klinik 2 minggu sekali.
.
Yaya tau lah, letih lesu macam mana.
.
Yaya tau lah, rasa die betul ke manis masam kurma delima.
.
Yaya tau lah, macam mana rasa happy selepas 6 bulan naik pun Hb.
.
Izin Yaya nantu awak pula. :)


1

D'AURA Minyak Kelapa Dara (MKD) banyak membantu memudahkan proses kelahiran ibu2. Anda sedang hamil? Berminat untuk mencuba MKD?
.
πŸ“²012 - 408 7389 or www.wasap.my/60124087389/MKD
βœ”οΈCOD : -Seberang Jaya (Penang)
-Sungai Petani (Kedah)
-Parit Buntar (Perak)
βœ”οΈ Dijamin ORIGINAL
.

#ibuhamil #minyakkelapadara #vcomurah #minyakkelapadaradaura #minyakkelapadaradaurapenang #minyakkelapadarakedah #perda #mudahbersalin #penang #butterworth #sungaidua #permatangpauh #seberangjaya #sungaipetani #alorsetar #vcopenang #balikpulau #vcokedah #vcoutara #nibongtebal #bertam #minyakkelapadarapenang #minyakkelapadaraoriginal #mkdassyifa #minyakkelapadaraassyifa #ibumengandung #mudahbersalin #bersalinnormal #hbrendah #bayisongsang


1

INGATKAN BIASA BIASA BIASA AJE.
.
Berdebar tunggu result hemoglobin (hb) ok ke tidak.
.
Syukur alhamdulillah, bila naik. Sukanya hati, berbunga-bunga rasa jiwa masa tu. Biasanya bila peruf makin besar Hb makin rendah.
.
Paling merundum teruk kalau masuk 5 atau 6 bulan usia kehamilan. Allahu, yang da spend duit beli PreMamma memang tak membazir ler.
.
Dapatkan sekarang tau sebelum abes freegiftnya!


1

YESSS! NAIK NAIK NAIK! .
Syarikat yang keluarkan supplement PREMAMMA ni dipantau oleh Scientific Advisor untuk pastikan SELAMAT untuk ibu dan baby.
.
Ye ler, produk ibu hamil, takkan nak bawak memain.
.
Tapi memang, sebab PreMamma kan KAYA dengan zink dan asid folik yang ibu perlukan sepanjang kehamilan.
.
Alhamdulillah, tu yang naik tuh!
.
βœ”οΈ Produk Muslim
βœ”οΈ Keluaran BUMIPUTERA
βœ”οΈ 200 % HALAL dan SUCI
.
BERITA BAIK!
Kandungan brokoli dan bahan SUPERFOOD dalam jus ni, dah bantu ramai ibu menaikkan hb.
.
Mudah sangat nak ambiknya cuma ambik 1 sudu pagi dan 1 sudu malam sebelum tidur.
.
❌Tak payah nak bancuh-bancuh apa bagai.
.
Rasa dia masam manis buah delima, sesuai bangat dengan tekak mama yang tengah loya tu.
.
Nak masuk meminang? Jemput jemput jemput masuk. meh:
www.wasap.my/60197618169/hblowpremamma


1

PERUT BESAR, MAIN BOLA SEPAK DENGAN ANAK SULONG.
.
Sapa kata ibu pregnant cepat letih, lesu tak bertenaga?
.
Tidak lagi dengan PreMamma tau!
.
Pegi kerja, balik kerja, urus anak anak pun tak jadi hal lah dengan PreMmama.


1

Alhamdulillah....packing2 utk malam ni. Tq uolss shopping dgn cik wawa.
www.wasap.my/601128892628
www.shopee.com.my/ctwawa

#vitamincserumannona
#vitamincseriesbyannona
#vitamincserum
#stokissahvcsannonapenaga
#kombobasicbeauty
#KomboTriplet
#kombosupersaver
#vcotreenea
#dealersahtreenea
#ibupreggy
#mudahbersalin
#hbrendah


0

Vco treenea
FREE POSTAGE..FREE GIFT
https://shopee.com.my/ctwawa/396307209

#vcotreenea
#ibupreggy
#hbrendah
#elakbabykuning
#tambahtenaga
#mudahbersalin


0

PROMOSI VITALEA SHAKLEE -

HARGA MURAH πŸ”₯πŸ”₯ -

HARGA MURAH πŸ”₯πŸ”₯ -

KELEBIHAN VITALEA SHAKLEE ‡️‡️ -

MASALAH HB LOW ↩️ -

IBU HAMIL ↩️ -

IBU BERPANTANG ↩️ -

ATASI MIGRAIN ↩️ -

KERAP SAKIT KEPALA DAN PITAM ↩️ - -

NAK TAMBAH TENAGA ↩️ -

TAK SUKA MAKAN BANYAK VITAMIN ↩️ -

NAK ORDER VITALEA ❔❔ -

NAK HARGA MURAH ❔❔ -

WHATSAPP πŸ“² 0196836302 UTK HARGA MURAH! -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleetermurah#shakleehargaahli#shakleepromosi#vitaleashakleemurah#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleebangi#shakleeputrajaya#shakleecyberjaya#shakleeklang#shakleecheras#shakleemurah#vitaleashaklee#anemia#hbrendah#like4like#like4follow#instamood#likeforlike#likeforfollow


3

Anda bakal pengantin? Ikhtiar hamil? Masalah susah lekat? Ibu hamil? Masalah HB LOW? Nak tambah tenaga? -

Jom dapatkan B COMPLEX SHAKLEE dan VITALEA yang sangat membantu dalam mengekalkan KESIHATAN dan KESUBURAN yg OPTIMUM πŸ˜™ -

NAK HARGA MURAH ❔❔ -

WHATSAPP πŸ“² 0196836302 UTK HARGA SPECIAL! -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleetermurah#shakleehargaahli#setkesuburanshaklee#vitaleashakleemurah#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#setikhtiarhamilshaklee#shakleeklang#shakleecheras#shakleemurah#vitaleashaklee#anemia#hbrendah#like4like#instamood#likeforlike#bcomplexshaklee#folicacid#asidfolik#bcomplexshakleemurah


1

Cer komen sekali, tag sekali husband uolls.. 😁


17

SELAIN IBU HAMIL, SIAPAKAH YANG BOLEH MEMANFAATKAN KHASIAT D'AURA MKD?

Selain ibu hamil , bayi yang telah dilahirkan juga dapat menerima manfaat D'Aura Minyak Kelapa Dara sepenuhnya.
Apakah manfaat yang dapat diterima oleh bayi tersebut? Keterangan seperti di bawah:

MANFAAT UNTUK BAYI
=================
βœ”οΈDijadikan sebagai minyak urut untuk bayi
βœ”οΈMelebatkan rambut bayi
βœ”οΈMembantu mengatasi masalah kulit seperti ruam, kulit kering , melecet dan kurap
βœ”οΈMenghaluskan kulit bayi
βœ”οΈMelegakan lelah / asma dan sering batuk pada awal usia kelahiran

D'Aura Minyak Kelapa Dara untuk Ibu Hamil dan bayi sahaja ke?? Mestilah tidak! Manfaat D'Aura Minyak Kelapa Dara untuk semua peringkat umur. Dari bayi sehingga ke orang tua.

Selain khasiat asal D'Aura Minyak Kelapa Dara untuk rambut, kuku dan masalah wanita, banyak lagi manfaat untuk kesihatan seperti yang dinyatakan di bawah.

MANFAAT-MANFAAT LAIN
===================
βœ”οΈMencuci usus kotor
βœ”οΈMemudahkan proses membuang
βœ”οΈMerawat sakit sendi
βœ”οΈMencegah darah tinggi / sakit jantung
βœ”οΈMenurunkan bacaan diabetes
βœ”οΈMerawat resdung
βœ”οΈMenambah antibodi badan
.
Berminat?
.
πŸ“²012 - 408 7389 or www.wasap.my/60124087389/MKD
βœ”οΈCOD : -Seberang Jaya (Penang)
-Sungai Petani (Kedah)
-Parit Buntar (Perak)
βœ”οΈ Dijamin ORIGINAL
.
#ibuhamil #minyakkelapadara #vcomurah #minyakkelapadaradaura #minyakkelapadaradaurapenang #minyakkelapadarakedah #perda #mudahbersalin #penang #butterworth #sungaidua #permatangpauh #seberangjaya #sungaipetani #alorsetar #vcopenang #balikpulau #vcokedah #vcoutara #nibongtebal #bertam #minyakkelapadarapenang #minyakkelapadaraoriginal #mkdassyifa #minyakkelapadaraassyifa #ibumengandung #mudahbersalin #bersalinnormal #hbrendah #bayisongsang


1

Anda bakal pengantin? Ikhtiar hamil? Masalah susah lekat? Ibu hamil? Masalah HB LOW? Nak tambah tenaga? -

Jom dapatkan B COMPLEX SHAKLEE dan VITALEA yang sangat membantu dalam mengekalkan KESIHATAN dan KESUBURAN yg OPTIMUM πŸ˜™ -

NAK HARGA MURAH ❔❔ -

WHATSAPP πŸ“² 0196836302 UTK HARGA SPECIAL! -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleetermurah#shakleehargaahli#setkesuburanshaklee#vitaleashakleemurah#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#setikhtiarhamilshaklee#shakleeklang#shakleecheras#shakleemurah#vitaleashaklee#anemia#hbrendah#like4like#instamood#likeforlike#bcomplexshaklee#folicacid#asidfolik#bcomplexshakleemurah


1

❀️ 7 Kelebihan Qaseh Gold Adinda ❀️ 1️⃣️ Perbaiki kesihatan reproduksi wanita
2️⃣ Perbaiki kualiti & keintiman suami & isteri
3️⃣️ Bekalkan tenaga
4️⃣ Menstabilkan emosi
5️⃣️ Menguatkan sistem imun
6️⃣ Memperkuatkan daya ingatan
7️⃣️ Mengatasi masalah sembelit
Qaseh Gold Adinda ada pelbagai ramuan semula jadi yang memang diyakini mampu mengatasi pelbagai jenis masalah.
Antaranya ialah madu, kurma, buah tiin, delima, manjakani, pegaga, passiflora dan Ginkgo Biloba.
Jadi, jangan tunggu-tunggu lagi. PM Akak segera untuk maklumat lanjut.😊😊 #QasehGold #QasehAdinda #vitaminsemulajadi #keputihan #Haidtidakteratur #senggugut #IbuHamil #IbuMenyusu #kurangseleramakan #penyusuanibu #buasir #sembelit #migrain #masalahpenghadaman #masalahtidur #gastrik #HBrendah #sunnahfood #jussangatsedap #resdung #kehamilan #fibroid #cyst #makanansunnah #darahtinggi


0

APA ITU PREMAMMA?

PreMamma ialah supplemen multivitamin yang membantu membekalkan semua nutrisi dan vitamin penting seperti zink, omega-3, Asid Folik, Vitamin K, Kalsium, Anti-Oksidan, dan Vitamin B.

Kesemua nutrisi ini dapat bantu mommies menambah darah dengan mudah, memberikan tenaga dan membantu tumbesaran bayi yang sihat di dalam kandungan sepanjang 9 bulan 10 hari kehamilan.

Kini mommies boleh jadikan kehamilan memori paling indah dalam hidup mommies.😊


2

BERSALIN MUDAH DENGAN JUS MAMARIAM 🀩
.
Paling takut bila kena guntingkan & lagi takut bila kena czer😒
.
Tapi Alhamdulillah dgn bantuan jus Mamariam tak perlu kena gunting langsung.
.
Jus Mamariam, rahsia ibu mudah bersalinπŸ’ͺ🏻😍😍
.
βœ… Bersalin normal
βœ… Tak kena gunting
βœ… Tak sakit lama
βœ… Tak koyak & luka
βœ… Tak perlu jahit
βœ… Bersalin mudah
βœ… Baby keluar putih gebu
βœ… Baby tak kuning
.
Promo ada lagi tau mummies. Whatsapp kaklin cepat2 ye😍😘😘
.
#mamariam #jusmamariam #mamamariam #mamariamsetiaalam #mamariamshahalam #bersalinmudah #minyakkelapadara #jusdelima #juskurma #hblow #hbrendah #jusibuhamil #mamariammeru #mamariamklang


0

Mommies,
Biasakan kalau produk yang bantu naikkan HB ibu hamil nj dan guna pulak bahan PREMIUM berkualiti GRED A macam PREMAMA ni, dan syarikat plak ada scientific advisor yang sahkan Sebagai suplemen yang berkualiti dan selamat, standard harga mesti RM300 juga pi nya.. Ini feedback happy customer..


5