#heejabscarf

Instagram photos and videos

#heejabscarf#tudunglabuh#bawallabuh#instantshawllabuh#escarves#elrah#shawl2muka#tudungbidang60#tudungbidang50#hijabgaleria#elsajida#bymirasya#shawllabuh#instantshawllabuhmurah#shawllabuhmurah#like4like#leezempire#jimmyscarves#rizqiammara#helizahelmi#bawalshawl#pink#handsock#shokingpink#fushiapink#leeyanarahman

Hashtags #heejabscarf for Instagram

Harini mesti ramai keluar shopping baju raya kan? Cuti lama 3 hari, ke ade yg extend sampai Rabu? 🀭
Tapi paling susah nak cari hat tudung labuh... Yes, yg betul2 labuh! Kalau tempat Kak Syu ni memang tak jumpala tudung labuh... Tempat sis macamana? .
.
.

Bawal Instant Maya ni memang betul2 labuh tau.. Especially Bidang 60.. Memang cover habis depan belakang! 😍
.
.

Jom grab time promo mampu milik ni (LIMITED TIME ONLY sis!)
😘

Bidang 50 RM27
Bidang 60 RM29 (Exc pos)
.
.
.

Berminat whatsapp kak Syu 01128847622 atau klik link di bio atas 😍 .
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #properhijab #muslimahheejab #bymirasya #mawaddahizzati #masyarabia #elsajida #properhijab #elrah #dustyblue #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #islike4like #bawalshawllabuh #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungbawal #tudungbawallabuh


0

BERMINAT NAK ORDER?
.
> Picit link wasap di bio aminaheejab dan hantar gambar tudung idaman hati
> Insya-Allah, Ijah akan respon asap ;)
.
#HeejabScarf @ #fajriyah #instantshawldoubleloop #tudunginstantduamuka #instantsarung #instantbawal #tudungsarung #tudungbawal #tudunginstant #tudungchiffon #tudungmosscrepe #tudunglabuh


0

Feedback customer bila dah dpt parcel tudung khimar zunaidah 😍 .

Masha Allah siapa je tk jatuh cinta dgn khimar zunaidah kan ❀️😎
.

Awak2 semua dah grab ke belum ? Dah nk raya ni lagi cantik kalau pakai khimar zunaidah πŸ™ˆ .

Belum try belum tahu tau 😏
.

Tktau nk plih wrna apa? Jgn risau , sis akan assist/suggestkan anda tudung mana yg ssuai utk baju raya korg πŸ™ˆ
.

Berminat ? 😍 jom whatsapp sis trus 0107669416 atau tekan shja link di bio πŸ€—
.

#zuzasdotes #zuzasdotesfamilyteam #zuzasdotesheejab #heejabscarf #tudunglabuhmurah #zunaidahkhimar #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #khimar #dropshipping #malaysia #dstudungkhimarzuzasdotesheejab #jomjihadjagaaurat


0

SabilyHijabs Instant Magic Gris Perle/Pearl Grey

Hijab Γ  enfiler/ Ready to wear Hijab πŸ’³Shop online
:
www.sabilycollection.com

International shipping 🌎
6 to 11 open days everywhere

Video Tutorial by Nailahijab

#hijab #hijabstyle #hijabs #hijabers #hijaboutfit #hijaber #hijabmodesty #hijabtutorial #tutorialhijab #hijaboftheday #hijabvideo #video #hijabfashion #hijabi #scarf #islam #fertig #hijab #hejab #heejabscarf #hijeb #hyjab #readytowear #readytowearhijab #hijablondon #hijabusa


5

Salam hujung minggu πŸ₯°
#heejabscarf


0

Sis biasa pakai saiz apa tu?
Cer citer😍

#HeejabScarf
#trustedbrandforprofesionalwomen
#TudungLabuh2019
#TudungRayaLabuh


0

"Kadang-kadang rezeki lari hanya sebab kita kurang bersyukur"
.
Assalamualaikum😍

#HeejabScarf
#TrustedBrandForProfesionalWomen


0

Balik lewat masing-masing harini, menyiapkan pergunungan order yang masuk. .
Maklumlah, semua nak pastikan tudung dan inner raya masing-masing sampai sebelum raya.
.
Eh, awak dah ada tudung atau inner raya belum tu?
.
Jangan lambat-lambat, kang tak pasal-pasal pakai tudung lepas raya, gara-gara lambat pinang dari awal.
.
Dik, kalau buat homework dedulu, dah biasa last minit, haish, pinang tudung raya last minit kang, haru pagi raya dik oiπŸ˜…
.
Jangan cakap hakak tak payong yer. Apalagi, pi teropong wakil jualan Heejab Scarf yang sah. Hantar pinangan dengan mas kahwin #SuperJimat.
.
Atau terus ke ketik link ni untuk tanya tanya manja dengan admin
.
www.wasap.my/60133068406/NakKoleksiRayaHeejabScarf
😍😘
Salam leffgetarπŸ’ŸπŸ’ž
Selamat berbuka!
Salam sayang, salam cinta😘
.
.
#HeejabScarf
#StokistWanted


0

β€œTudung cantik sgt!! πŸ˜β€
.

MashaAllah siapa je tak jatuh cinta dgn khimar zunaidah by @zuzasdotes_heejab @zuzasdotes ni kan! 😍😍😍
.

Simple, cantik, tutup aurat, ad functional zip kt tgh, senang bentuk , kain flowy, murah pun murah ! masha Allah bestnya!! 😍😭
.

Raya dah nak dekat ni. Dah ad tudung raya ke belum? 😱
.

Korg nak ke nak sangat? Nk order? Nk details? Boleh tekan link di bio ok ! Saya akan bantu awak plih2 tudung utk matching utk baju raya nnt . Hehe πŸ˜‹
.

#zuzasdotes #zuzasdotesfamilyteam #zuzasdotesheejab #heejabscarf #tudunglabuhmurah #zunaidahkhimar #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #khimar #dropshipping #malaysia #dstudungkhimarzuzasdotesheejab #jomjihadjagaaurat


1

BERMINAT NAK ORDER?
.
> Picit link wasap di bio aminaheejab dan hantar gambar tudung idaman hati
> Insya-Allah, Ijah akan respon asap ;)
.
#HeejabScarf @ #fajriyah #instantshawldoubleloop #tudunginstantduamuka #instantsarung #instantbawal #tudungsarung #tudungbawal #tudunginstant #tudungchiffon #tudungmosscrepe #tudunglabuh


0

Bawal Instant Mayaa
.
. ⏩ Material Chiffon Flamingo (tidak jarang)
.
. ⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap)
.
. ⏩ Bidang 50 dan 60
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


2

Bawal Instant Mayaa
.
. ⏩ Material Chiffon Flamingo (tidak jarang)
.
. ⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap)
.
. ⏩ Bidang 50 dan 60
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Bawal Instant Mayaa
.
. ⏩ Material Chiffon Flamingo (tidak jarang)
.
. ⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap)
.
. ⏩ Bidang 50 dan 60
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


1

Bawal Instant Mayaa
.
. ⏩ Material Chiffon Flamingo (tidak jarang)
.
. ⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap)
.
. ⏩ Bidang 50 dan 60
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Bawal Instant Mayaa
.
. ⏩ Material Chiffon Flamingo (tidak jarang)
.
. ⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap)
.
. ⏩ Bidang 50 dan 60
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


2

Bawal Instant Mayaa
.
. ⏩ Material Chiffon Flamingo (tidak jarang)
.
. ⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap)
.
. ⏩ Bidang 50 dan 60
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Bawal Instant Mayaa
.
. ⏩ Material Chiffon Flamingo (tidak jarang)
.
. ⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap)
.
. ⏩ Bidang 50 dan 60
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


1

Bawal Instant Mayaa
.
. ⏩ Material Chiffon Flamingo (tidak jarang)
.
. ⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap)
.
. ⏩ Bidang 50 dan 60
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Bawal Instant Mayaa
.
. ⏩ Material Chiffon Flamingo (tidak jarang)
.
. ⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap)
.
. ⏩ Bidang 50 dan 60
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Bawal Instant Mayaa
.
. ⏩ Material Chiffon Flamingo (tidak jarang)
.
. ⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap)
.
. ⏩ Bidang 50 dan 60
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Qeesha Instant Shawl
.
.
⏩ Material Premium Chiffon .
.
⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap).
.
⏩ Size xl 2.2m x 0.72m.
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Qeesha Instant Shawl
.
.
⏩ Material Premium Chiffon .
.
⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap).
.
⏩ Size xl 2.2m x 0.72m.
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Qeesha Instant Shawl
.
.
⏩ Material Premium Chiffon .
.
⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap).
.
⏩ Size xl 2.2m x 0.72m.
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Qeesha Instant Shawl
.
.
⏩ Material Premium Chiffon .
.
⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap).
.
⏩ Size xl 2.2m x 0.72m.
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Qeesha Instant Shawl
.
.
⏩ Material Premium Chiffon .
.
⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap).
.
⏩ Size xl 2.2m x 0.72m.
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Qeesha Instant Shawl
.
.
⏩ Material Premium Chiffon .
.
⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap).
.
⏩ Size xl 2.2m x 0.72m.
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Qeesha Instant Shawl
.
.
⏩ Material Premium Chiffon .
.
⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap).
.
⏩ Size xl 2.2m x 0.72m.
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0

Qeesha Instant Shawl
.
.
⏩ Material Premium Chiffon .
.
⏩ Softawning Scuba dengan jahitan tulang (Mudah bentuk & tak melekap).
.
⏩ Size xl 2.2m x 0.72m.
.
.

Details whatsapp 011-28847622 atau klik link bio di atas
.
.

#tudunglabuh#shawllabuh #shawllabuhmurah #bawallabuh #instantshawllabuhmurah #instantshawllabuh #escarves #heejabscarf #bymirasya #bymi #elsajida #rizqiammara #jimmyscarves #leezempire #leeyanarahman #fushiapink #shokingpink #elrah #pink #hijabgaleria #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawl2muka #like4like #bawalshawl #helizahelmi #ctdk #handsock


0