#hellopeachpleasemalaysia

Instagram photos and videos

#ohmychocolate#amyerabeauty#amyerabeauty2018#hellopeachplease#hellopeachpleasemalaysia#hellopeachpleasebyasyallie#ohmychocolatebyasyalliee#hpp#ohmychocolateloveliee#hellopeachpleasekl#hellopeachpleasekualalumpur#ainaaserum#ainaaserumkl#ainaacosmetics#ainaacosmeticselangor#ainaacosmeticsreadystock#amyerabeautytestimonial

Hashtags #hellopeachpleasemalaysia for Instagram

CUSTOMER FEEDBACK
_
Alhamdulillah syukur customer dapat hasil yang di idamkan selama ini hanya dengan #hellopeachpleasesupplement dan beberapa penjagaan luaran โœจ
_
Sudah beratus ribu kami dapat feedback positif dari customer kesayangan kami pasal kebekesanan HPP ni ๐Ÿ˜ Mereka gembira kami pun gembira
_
Kebaikkan hello peach please ๐Ÿ‘
๐ŸŒŸMelembapkan kulit
๐ŸŒŸMenghilangkan jerawat/Jeragat
๐ŸŒŸMengecutkan jerawat
๐ŸŒŸMengecilkan liang pori
๐ŸŒŸMencerahkan kulit
๐ŸŒŸMenaikkan seri wajah
๐ŸŒŸMenghilangkan kulit terbakar
๐ŸŒŸMerawat kulit bermasalah
๐ŸŒŸMenghilangkan bintik bintik merah
_
Hello peach please supplement
1 kotak 14 sachets RM89
_
@loveliee.my_klg +60187796249

#luvbabeskluang #ohmychocolatedetox #ohmychocolate #hpp #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasekluang #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasebyasyallie #ohmychocolate #ohmychocolateagent #ohmychocolatemurah #ohmychocolatekluang #ohmychocolatebyasyalliee #luvlies #loveliee #luvbabes


0

Hari ni sis luv nak cerita sikit kebaikkan buah peach. Kalau korang nak tahu buah peach adalah MAIN INGREDIENTS dalam hpp tau

Buah peach menyimpan beragam nutrisi penting yang sangat bermanfaat untuk tubuh. Adapun nutrisi yang terkandung adalah vitamin C, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin E, beta-karoten, vitamin B6 hingga vitamin K. Tak hanya itu, buah peach juga sangat sarat akan kandungan mineral seperti magnesium, zat besi, kalsium, mangan dan juga fosfor

Kebaikkan buah peach adalah

1.Pencegah Kerutan Tanda Penuaan
2.Melindungi Kulit Dari Sinar UV
3.Membantu Menurunkan berat badan
4.Melancarkan Sistem Pencernaan Tubuh
5.Melembabkan dan Mencerahkan Kulit
Jadi sis luv nak buat jadi sachet supaya senang untuk awak semua consume tauu so jadilah #hellopeachpleasesupplement
@loveliee.my_klg +60187796249

#luvbabeskluang #ohmychocolatedetox #ohmychocolate #hpp #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasekluang #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasebyasyallie #ohmychocolate #ohmychocolateagent #ohmychocolatemurah #ohmychocolatekluang #ohmychocolatebyasyalliee #luvlies #loveliee #luvbabes


0

๐ŸŒทHELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE๐ŸŒท
.
HARGA :
1- RM89
2- RM170
.
HPP untuk mereka yg ada masalah:
.
โœ… SUNBURN
โœ… MUKA KUSAM
โœ… BERMINYAK
โœ… KERING
โœ… SENSITIF
โœ… JERAGAT
โœ… PANAU
โœ… GELAP
โœ… BEKAS JERAWAT
โœ… BEKAS BERLUBANG
โœ… JERAWAT PASIR / BATU / NANAH
โœ… TONA KULIT TAK SEKATA
.
*kesan seawal 3 paket pertama!
.
Ramai yang tanya
_
โ€ข Lelaki boleh consume tak ? .
โ€ข Yang ada cysts boleh consume tak ?
โ€ข Breastfeeding boleh consume tak ?
โ€ข Ibu mengandung boleh consume ?
_
InshaAllah semua boleh Sebab supplement kami tiada HORMONE ! kerana bahan-bahan kami ๐Ÿ’ฏ bahan natural . Untuk ibu mengandung disarankan ambil semasa second-third trimester.
.
Dijamin 100% originalโœ”๏ธ
Money back guaranteeโœ”๏ธ
Ready stok kecuali diberitahu โœ”๏ธ
.

Free pos ๐Ÿšš ke semenanjung malaysia.
โœˆ๏ธSabah/ sarawak tambah rm5.
.

To order Whatapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196
.
#satinskinzpremium #beautysecretshalicious #shalicious #beautysecretmurah #beautysecret #beautysecretoriginal #whiteningbooster #shhazbeauty #shhazwhiteningbooster #shhazbeautywhiteningbooster #magicslimwhite #magicslimwhitemurah #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeace #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleaseoriginal


0

13/8/2018
-
Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
๐Ÿ“JLN KLANG LAMA KL
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi


0

13/8/2018
-
Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
๐Ÿ“JLN KLANG LAMA KL
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi


0

HELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE

HPP untuk mereka yg ada masalah:
.
โœ… SUNBURN
โœ… MUKA KUSAM
โœ… BERMINYAK
โœ… KERING
โœ… SENSITIF
โœ… JERAGAT
โœ… PANAU
โœ… GELAP
โœ… BEKAS JERAWAT
โœ… BEKAS BERLUBANG
โœ… JERAWAT PASIR / BATU / NANAH
โœ… TONA KULIT TAK SEKATA
.
HARGA 1 KOTAK RM89 TAK TERMASUK POS
.
*kesan seawal 3 paket pertama!

Ramai yang tanya
_
โ€ข Lelaki boleh consume tak ? .
โ€ข Yang ada cysts boleh consume tak ?
โ€ข Breastfeeding boleh consume tak ?
โ€ข Ibu mengandung boleh consume ?
_
InshaAllah semua boleh Sebab supplement kami tiada HORMONE ! kerana bahan-bahan kami ๐Ÿ’ฏ bahan natural . Untuk ibu mengandung disarankan ambil semasa second-third trimester
_
asyalliee pun consume masa dia berpantang & menyusukan anaknya haider , Kan cantik kulit haider tu ๐Ÿ˜ Gitew
.
0193851102
.
#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleasesenawang


1

HELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE

RM89 + POS RM7 SM / RM11 SS

HPP untuk mereka yg ada masalah:
.
โœ… SUNBURN
โœ… MUKA KUSAM
โœ… BERMINYAK
โœ… KERING
โœ… SENSITIF
โœ… JERAGAT
โœ… PANAU
โœ… GELAP
โœ… BEKAS JERAWAT
โœ… BEKAS BERLUBANG
โœ… JERAWAT PASIR / BATU / NANAH
โœ… TONA KULIT TAK SEKATA
.
HARGA 1 KOTAK RM89 TAK TERMASUK POS
.
*kesan seawal 3 paket pertama!

Ramai yang tanya
_
โ€ข Lelaki boleh consume tak ? .
โ€ข Yang ada cysts boleh consume tak ?
โ€ข Breastfeeding boleh consume tak ?
โ€ข Ibu mengandung boleh consume ?
_
InshaAllah semua boleh Sebab supplement kami tiada HORMONE ! kerana bahan-bahan kami ๐Ÿ’ฏ bahan natural . Untuk ibu mengandung disarankan ambil semasa second-third trimester
_
asyalliee pun consume masa dia berpantang & menyusukan anaknya haider , Kan cantik kulit haider tu ๐Ÿ˜ Gitew

#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasemalaysia


0

HELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE
.
Limited offer Rm78
.
#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleaseoriginal #hellopeachpleasemalaysia


0

10/8/2018 -
Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi


0

10/8/2018 -
Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi


0

10/8/2018 -
Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi #trialsomebymi


0

๐ŸŒทHELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE๐ŸŒท
.
HARGA :
1- RM89
2- RM170
.
HPP untuk mereka yg ada masalah:
.
โœ… SUNBURN
โœ… MUKA KUSAM
โœ… BERMINYAK
โœ… KERING
โœ… SENSITIF
โœ… JERAGAT
โœ… PANAU
โœ… GELAP
โœ… BEKAS JERAWAT
โœ… BEKAS BERLUBANG
โœ… JERAWAT PASIR / BATU / NANAH
โœ… TONA KULIT TAK SEKATA
.
*kesan seawal 3 paket pertama!
.
Ramai yang tanya
_
โ€ข Lelaki boleh consume tak ? .
โ€ข Yang ada cysts boleh consume tak ?
โ€ข Breastfeeding boleh consume tak ?
โ€ข Ibu mengandung boleh consume ?
_
InshaAllah semua boleh Sebab supplement kami tiada HORMONE ! kerana bahan-bahan kami ๐Ÿ’ฏ bahan natural . Untuk ibu mengandung disarankan ambil semasa second-third trimester.
.
Dijamin 100% originalโœ”๏ธ
Money back guaranteeโœ”๏ธ
Ready stok kecuali diberitahu โœ”๏ธ
.

Free pos ๐Ÿšš ke semenanjung malaysia.
โœˆ๏ธSabah/ sarawak tambah rm5.
.

To order Whatapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196
.
#satinskinzpremium #beautysecretshalicious #shalicious #beautysecretmurah #beautysecret #beautysecretoriginal #whiteningbooster #shhazbeauty #shhazwhiteningbooster #shhazbeautywhiteningbooster #magicslimwhite #magicslimwhitemurah #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeace #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleaseoriginal


0

BODY DREAM COCO S (KURUS CEPAT, CARA SELAMAT)
.
โ‡จ9 Kelebihan Body Dream Coco S :
.
โ—Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
โ—Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
โ—Mengecilkan perut yang boroi
โ—Boleh diamalkan lelaki dan wanita
โ—Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
โ—Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi (half sachet) & Gastrik (wajib heavy breakfast sebelum consume)
โ—Berperisa coklat yang sedap.
โ—Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
โ—Bersifat Fat Blocker
(menghalang penghasilan lemak kegemukan)
โ—Tiada efek cirit-birit
โ—Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar
(jantung laju)
โ—Tiada efek yoyo
(naik berat badan semula selepas berhenti)
โ—Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
Body Dream Coco S
1 kotak - 15 sachets x 20gm
Stok penggunaan 15 hari
.
.
Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah
#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleasesenawang


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

06/08/2018. Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

06/08/2018. Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

HPP untuk mereka yang ada masalah:
-
โœ…SUNBURN
โœ…MUKA KUSAM
โœ…BERMINYAK
โœ…KERING
โœ…SENSITIF
โœ…JERAGAT
โœ…PANAU
โœ…GELAP
โœ…BEKAS JERAWAT
โœ…JERAWAT PASIR/ BATU/ BERNANAH
โœ…TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
*kesan seawal 3 paket pertama๐Ÿ˜
-
๐Ÿ‘ Harga Jualan:
- 1 BOX : RM89 exc postage
๐Ÿ“ฎPostage : SM RM7 / SS RM11
-
Berminat nak order? whatsapp me now ๐Ÿ’‹
-
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP : +60194036150
.
๐Ÿ’FREE COD
๐Ÿ’FREE CONSULTANT ๐Ÿ’FREE GIFT
-
๐Ÿ“ช POSTAGE SETIAP HARI
๐Ÿšจ COD AREA: SETAPAK, WANGSA MAJU, SRI RAMPAI , GOMBAK , SENTUL , TITIWANGSA , SETIAWANGSA , BUKIT ANTARABANGSA , AMPANG , DANAU KOTA , KLCC , PWTC , PAVILION , BANGSAR , KERAMAT , JALAN KUCHING , JALAN IPOH , BATU CAVES , SELAYANG , KEPONG , SUNWAY PYRAMID -

#hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #hellopeachpleaseklsentral
#ohmychocolateklsentral #hellopeachpleasejalanklanglama #ohmychocolatejalanklanglama #ohmychocolatebukitbintang #hellopeachpleasebukitbintang #hellopeachpleaseklcc #hellopeachpleasesetapak #hellopeachpleasedanaukota #hellopeachpleasewangsamaju #hellopeachpleasesrirampai #hellopeachpleasesentul #hellopeachpleaseampang #hellopeachpleasesetiawangsa #hellopeachpleaseklcc #hellopeachpleasegombak #luvbabes #luvbabesagent


0

HPP untuk mereka yang ada masalah:
-
โœ…SUNBURN
โœ…MUKA KUSAM
โœ…BERMINYAK
โœ…KERING
โœ…SENSITIF
โœ…JERAGAT
โœ…PANAU
โœ…GELAP
โœ…BEKAS JERAWAT
โœ…JERAWAT PASIR/ BATU/ BERNANAH
โœ…TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
*kesan seawal 3 paket pertama๐Ÿ˜
-
๐Ÿ‘ Harga Jualan:
- 1 BOX : RM89 exc postage
๐Ÿ“ฎPostage : SM RM7 / SS RM11
-
Berminat nak order? whatsapp me now ๐Ÿ’‹
-
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP : +60194036150
.
๐Ÿ’FREE COD
๐Ÿ’FREE CONSULTANT ๐Ÿ’FREE GIFT
-
๐Ÿ“ช POSTAGE SETIAP HARI
๐Ÿšจ COD AREA: SETAPAK, WANGSA MAJU, SRI RAMPAI , GOMBAK , SENTUL , TITIWANGSA , SETIAWANGSA , BUKIT ANTARABANGSA , AMPANG , DANAU KOTA , KLCC , PWTC , PAVILION , BANGSAR , KERAMAT , JALAN KUCHING , JALAN IPOH , BATU CAVES , SELAYANG , KEPONG , SUNWAY PYRAMID -

#hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #hellopeachpleaseklsentral
#ohmychocolateklsentral #hellopeachpleasejalanklanglama #ohmychocolatejalanklanglama #ohmychocolatebukitbintang #hellopeachpleasebukitbintang #hellopeachpleaseklcc #hellopeachpleasesetapak #hellopeachpleasedanaukota #hellopeachpleasewangsamaju #hellopeachpleasesrirampai #hellopeachpleasesentul #hellopeachpleaseampang #hellopeachpleasesetiawangsa #hellopeachpleaseklcc #hellopeachpleasegombak #luvbabes #luvbabesagent


0

HPP untuk mereka yang ada masalah:
-
โœ…SUNBURN
โœ…MUKA KUSAM
โœ…BERMINYAK
โœ…KERING
โœ…SENSITIF
โœ…JERAGAT
โœ…PANAU
โœ…GELAP
โœ…BEKAS JERAWAT
โœ…JERAWAT PASIR/ BATU/ BERNANAH
โœ…TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
*kesan seawal 3 paket pertama๐Ÿ˜
-
๐Ÿ‘ Harga Jualan:
- 1 BOX : RM89 exc postage
๐Ÿ“ฎPostage : SM RM7 / SS RM11
-
Berminat nak order? whatsapp me now ๐Ÿ’‹
-
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP : +60194036150
.
๐Ÿ’FREE COD
๐Ÿ’FREE CONSULTANT ๐Ÿ’FREE GIFT
-
๐Ÿ“ช POSTAGE SETIAP HARI
๐Ÿšจ COD AREA: SETAPAK, WANGSA MAJU, SRI RAMPAI , GOMBAK , SENTUL , TITIWANGSA , SETIAWANGSA , BUKIT ANTARABANGSA , AMPANG , DANAU KOTA , KLCC , PWTC , PAVILION , BANGSAR , KERAMAT , JALAN KUCHING , JALAN IPOH , BATU CAVES , SELAYANG , KEPONG , SUNWAY PYRAMID -

#hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #hellopeachpleaseklsentral
#ohmychocolateklsentral #hellopeachpleasejalanklanglama #ohmychocolatejalanklanglama #ohmychocolatebukitbintang #hellopeachpleasebukitbintang #hellopeachpleaseklcc #hellopeachpleasesetapak #hellopeachpleasedanaukota #hellopeachpleasewangsamaju #hellopeachpleasesrirampai #hellopeachpleasesentul #hellopeachpleaseampang #hellopeachpleasesetiawangsa #hellopeachpleaseklcc #hellopeachpleasegombak #luvbabes #luvbabesagent


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

2/8/2018. Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

2/8/2018. Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

BODY DREAM COCO S (KURUS CEPAT, CARA SELAMAT)
.
โ‡จ9 Kelebihan Body Dream Coco S :
.
โ—Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
โ—Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
โ—Mengecilkan perut yang boroi
โ—Boleh diamalkan lelaki dan wanita
โ—Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
โ—Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi (half sachet) & Gastrik (wajib heavy breakfast sebelum consume)
โ—Berperisa coklat yang sedap.
โ—Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
โ—Bersifat Fat Blocker
(menghalang penghasilan lemak kegemukan)
โ—Tiada efek cirit-birit
โ—Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar
(jantung laju)
โ—Tiada efek yoyo
(naik berat badan semula selepas berhenti)
โ—Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
Body Dream Coco S
1 kotak - 15 sachets x 20gm
Stok penggunaan 15 hari
.
.
Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah
#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleasesenawang


1

HELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE
.
WhatsApp for more discount
.
.
untuk mereka yg ada masalah:
.
.
โœ… SUNBURN
โœ… MUKA KUSAM
โœ… BERMINYAK
โœ… KERING
โœ… SENSITIF
โœ… JERAGAT
โœ… PANAU
โœ… GELAP
โœ… BEKAS JERAWAT
โœ… BEKAS BERLUBANG
โœ… JERAWAT PASIR / BATU / NANAH
โœ… TONA KULIT TAK SEKATA
.
.
#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleaseoriginal #hellopeachpleasemalaysia


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask #miracleserumsomebymi


0

๐ŸŒทHELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE๐ŸŒท
.
HARGA :
1- RM89
2- RM170
.
HPP untuk mereka yg ada masalah:
.
โœ… SUNBURN
โœ… MUKA KUSAM
โœ… BERMINYAK
โœ… KERING
โœ… SENSITIF
โœ… JERAGAT
โœ… PANAU
โœ… GELAP
โœ… BEKAS JERAWAT
โœ… BEKAS BERLUBANG
โœ… JERAWAT PASIR / BATU / NANAH
โœ… TONA KULIT TAK SEKATA
.
*kesan seawal 3 paket pertama!
.
Ramai yang tanya
_
โ€ข Lelaki boleh consume tak ? .
โ€ข Yang ada cysts boleh consume tak ?
โ€ข Breastfeeding boleh consume tak ?
โ€ข Ibu mengandung boleh consume ?
_
InshaAllah semua boleh Sebab supplement kami tiada HORMONE ! kerana bahan-bahan kami ๐Ÿ’ฏ bahan natural . Untuk ibu mengandung disarankan ambil semasa second-third trimester.
.
Dijamin 100% originalโœ”๏ธ
Money back guaranteeโœ”๏ธ
Ready stok kecuali diberitahu โœ”๏ธ
.

Free pos ๐Ÿšš ke semenanjung malaysia.
โœˆ๏ธSabah/ sarawak tambah rm5.
.

To order Whatapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196
.
#satinskinzpremium #beautysecretshalicious #shalicious #beautysecretmurah #beautysecret #beautysecretoriginal #whiteningbooster #shhazbeauty #shhazwhiteningbooster #shhazbeautywhiteningbooster #magicslimwhite #magicslimwhitemurah #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeace #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleaseoriginal


0

31/07/2018
-
Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0

31/07/2018
-
Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0

30/07/2018
-
Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0

30/07/2018
-
Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0

30/07/2018
-
Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ Jangan lupa follow @thefafaushop ya ๐Ÿ’•
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0

Memang hobi perempuan suka makan makan dan makan. Lagi lagi time tengah period lagi kuat makan yum yum ;3
_
Tapi risau apa ? risau berat badan naik pula ๐Ÿคฃ hahaha no worries my dear, sis luv di sini membantu anda
_
Siapa yang nak maintainkan berat badan ? ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ cara cara dia
๐ŸฉMakan la sebanyak mana yang awak nak makan tapi jangan lupa #ohmychocolatedetox tau sebab lepas makan dia akan keluar melalui berak ewww hahaha tapi berat still maintain la
_
Siapa pula nak turunkan berat badan ? ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ cara-cara dia adalah
๐ŸฉWajib DIET okay ! walaupun makan makanan diet jangan lupa detox OMC tauu . InsyaAllah dengan sekali niat tu berat akan turun
_
Tapi ikut kepada hormone tau , ada cepat ada lambat yang pasti kena konsisten tau baby โœจ
_
Ada orang tanya boleh ke consume time period dan breastfeeding ? Jawapan dia YES boleh dear
_
@loveliee.my_klg WHATSAPP +60187796249 (NISA)
_
#loveliee #luvlies #ohmychocolatekluang #ohmychocolate #hpp #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasekluang #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasesupplement #omc #ohmychocolateagent #ohmychocolatemurah #ohmychocolatedetox #ohmychocolateloveliee #ohmychocolatebyasyalliee #luvbabes #dropshipwanted #heybepure #heybepurekluang #heybepurebyasyalliee #heybepureskincare #kecantikkankesihatan #kecantikkankulit #kecantikkanwanita


0

Hi semua,
.
Nak tahu kenapa kena beli dengan @fafaushop ? ๐Ÿ˜‰
.
โœ… FAST RESPOND (whatsapp akan di reply tidak lebih dari 10 minit. tak percaya? cuba lah beli dari kami๐Ÿค—)
.
โœ… FREE GIFT MENARIK! (free gift yang kami bagi semestinya barangan berkualiti and berbaloi dapat free gituu)
.
โœ… FREE COD (pihak kami buat cod setiap hari di kawasan2 yang telah di senaraikan)
.
โœ… POSTAGE SETIAP HARI! (yes yes yes, postage kami buat setiap hari, tidak perlu tungu lama. once payment kami proceed postage)
.
โœ… LAYANAN MESRA ALAM (yes yes yes admin kami telah berkecimpung dalam bidang customer service since sekolah haha so dont worry, kami akan layan anda bagaikan RAJA ๐Ÿ’‹)
.
so apa tunggu lagi? JOM ORDER NOW โœจ
-
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudolly #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial


0

Hi semua,
.
Nak tahu kenapa kena beli dengan @fafaushop ? ๐Ÿ˜‰
.
โœ… FAST RESPOND (whatsapp akan di reply tidak lebih dari 10 minit. tak percaya? cuba lah beli dari kami๐Ÿค—)
.
โœ… FREE GIFT MENARIK! (free gift yang kami bagi semestinya barangan berkualiti and berbaloi dapat free gituu)
.
โœ… FREE COD (pihak kami buat cod setiap hari di kawasan2 yang telah di senaraikan)
.
โœ… POSTAGE SETIAP HARI! (yes yes yes, postage kami buat setiap hari, tidak perlu tungu lama. once payment kami proceed postage)
.
โœ… LAYANAN MESRA ALAM (yes yes yes admin kami telah berkecimpung dalam bidang customer service since sekolah haha so dont worry, kami akan layan anda bagaikan RAJA ๐Ÿ’‹)
.
so apa tunggu lagi? JOM ORDER NOW โœจ
-
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudolly #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial


1

Hi semua,
.
Nak tahu kenapa kena beli dengan @fafaushop ? ๐Ÿ˜‰
.
โœ… FAST RESPOND (whatsapp akan di reply tidak lebih dari 10 minit. tak percaya? cuba lah beli dari kami๐Ÿค—)
.
โœ… FREE GIFT MENARIK! (free gift yang kami bagi semestinya barangan berkualiti and berbaloi dapat free gituu)
.
โœ… FREE COD (pihak kami buat cod setiap hari di kawasan2 yang telah di senaraikan)
.
โœ… POSTAGE SETIAP HARI! (yes yes yes, postage kami buat setiap hari, tidak perlu tungu lama. once payment kami proceed postage)
.
โœ… LAYANAN MESRA ALAM (yes yes yes admin kami telah berkecimpung dalam bidang customer service since sekolah haha so dont worry, kami akan layan anda bagaikan RAJA ๐Ÿ’‹)
.
so apa tunggu lagi? JOM ORDER NOW โœจ
-
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudolly #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial


0

HELLO PEACH, PLEASE (HPP) CUSTOMER FEEDBACKโœจ
-
Alhamdullilah syukur customer dapat hasil yang di idamkan selama ini hanya dengan hello peach please supplement dan beberapa penjagaan luaran โœจ
-
Sudah beratus ribu kami dapat feedback positif dari customer kesayangan kami pasal keberkesanan HPP ni ๐Ÿ˜ Mereka gembira kami pun gembira
-
Kebaikkan hello peach please ๐Ÿ‘
๐ŸŒŸ Melembapkan kulit
๐ŸŒŸ Menghilangkan jerawat/Jeragat
๐ŸŒŸ Mengecutkan jerawat
๐ŸŒŸ Mengecilkan liang pori
๐ŸŒŸ Mencerahkan kulit
๐ŸŒŸ Menaikkan seri wajah
๐ŸŒŸ Menghilangkan kulit terbakar
๐ŸŒŸ Merawat kulit bermasalah
๐ŸŒŸ Menghilangkan bintik bintik merah
-
Berminat nak order? whatsapp me now ๐Ÿ’‹๐Ÿ“ฒ
-
๐Ÿ’ฅ1 BOX RM89 ONLY!
-postage add RM7
.
โœ…Free consult & Free gift๐ŸŽ
.
#hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleaseoriginalhq #hellopeachplease #asyaliee #hellopeachpleasemuar #hppmuar #hppmalaysia #hpporiginalhq #suka #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #raya2018 #promoraya #promomoodonz #onz #ohmychocolateoriginalhq #cantik #jerawat #kulitkusam


0

CUSTOMER FEEDBACK
_
Alhamdulillah syukur customer dapat hasil yang di idamkan selama ini hanya dengan #hellopeachpleasesupplement dan beberapa penjagaan luaran โœจ
_
Sudah beratus ribu kami dapat feedback positif dari customer kesayangan kami pasal kebekesanan HPP ni ๐Ÿ˜ Mereka gembira kami pun gembira
_
Kebaikkan hello peach please ๐Ÿ‘
๐ŸŒŸMelembapkan kulit
๐ŸŒŸMenghilangkan jerawat/Jeragat
๐ŸŒŸMengecutkan jerawat
๐ŸŒŸMengecilkan liang pori
๐ŸŒŸMencerahkan kulit
๐ŸŒŸMenaikkan seri wajah
๐ŸŒŸMenghilangkan kulit terbakar
๐ŸŒŸMerawat kulit bermasalah
๐ŸŒŸMenghilangkan bintik bintik merah
_
Hello peach please supplement
1 kotak 14 sachets RM89
_
@loveliee.my_klg +60187796249

#luvbabeskluang #ohmychocolatedetox #ohmychocolate #hpp #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasekluang #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleasesupplement #hellopeachpleasebyasyallie #ohmychocolate #ohmychocolateagent #ohmychocolatemurah #ohmychocolatekluang #ohmychocolatebyasyalliee #luvlies #loveliee #luvbabes


0

Sis tahu semua tengah bermood โ€œMonday Bluesโ€
_
Jom kembalikan tenaga awak semua dengan #hellopeachplease tauu sebab HPP pun boleh memberikan tenaga untuk badan kita sekali
_
best kan ? Jom dapatkan hpp now
_
whatsapp nisa for order 0187796249
#luvbabeskluang #ohmychocolatedetox #ohmychocolate #hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasekluang #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasesupplement #ohmychocolate #ohmychocolateagent #ohmychocolateagent #ohmychocolatemurah #ohmychocolatekluang #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolatemalaysia #luvlies #loveliee #luvbabes


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0

Terima kasih tidak terhingga pada awk
semua yang beli & support sis dari dulu sehingga sekarang โค๏ธโค๏ธ
-
Semoga sama- sama di murahkan rezeki selalu & dipermudahkan segala urusan kita ya ๐Ÿ’•
.
JOM COD DENGAN SIS ๐Ÿ’•๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿ“KL SENTRAL
๐Ÿ“NU SENTRAL ๐Ÿ“MENARA TM
๐Ÿ“DATARAN MAYBANK
๐Ÿ“BANK RAKYAT
๐Ÿ“LRT BANGSAR ๐Ÿ“TNB BANGSAR
๐Ÿ“PANTAI DALAM ๐Ÿ“MASJID JAMEK
๐Ÿ“TIME SQUARE
๐Ÿ“BUKIT BINTANG
๐Ÿ“LRT BUKIT JALIL
๐Ÿ“LRT MUHIBBAH
.
Awk luar kawasan sis? dont worry boleh by pos and sis buat postage setiap hari tau! ๐Ÿ’‹
.
WHATSAPP ME now for order
.
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
๐Ÿ“ฒ014-2648966
-
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜

ORDER NOWWWWW!! #trudollymalaysia #trudollykl #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #hellopeachplease #hpp #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasekl #hellopeachpleasekualalumpur #hellopeachpleasemalaysia #ohmychocolateloveliee #ohmychocolate #ohmychocolatebyasyalliee #ohmychocolate #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaacosmetics #ainaacosmeticselangor #ainaacosmeticsreadystock #ainaacosmeticskualalumpur #amyerabeauty #amyerabeauty2018 #amyerabeautytestimonial #miracletonermalaysia #miracletonersomebymi #miracletonertrialpack #somebymitrialpack #laneigemalaysia #laneigewatersleepingmask


0