#hijabistahubelenaluxe

Instagram photos and videos

#HHAuthorisedAgent#elenaluxepeplum#hijabistahubelenaluxe#elenaluxe#bajukurung#sayajualbajukurung#sayajualkurung#bajukenduri#kurungtrendy#kurungmurah#elenaluxe2#hijabistahubelenapeplume#wudhufriendly#dressraya#bajuraya#bajunikah#bajutunang#kurunglace#kurungmoden#bazarpaknilbajukurung#bajuwedding#hijabistahubelenaluxepeplum

Hashtags #hijabistahubelenaluxe for Instagram

Ramai rupanya yang request nak veil sahaja. BOLEH! kami ada jual veil sahaja, buat masa ni ada 3 warna - White, Grey & Pink.
.
Veil sahaja RM 49
(White, Grey, Pink)
.
.
COMBO Carla Luxe / Elena Peplum with veil RM 200.00 (Normal Price RM 239 without Veil) 🌸 Carla Luxe Dusty Pink 🌸 Carla Luxe Lilac 🌸 Elena Peplum Nude 🌸 Elena Peplum Dusty Pink
Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

ELENA LUXE PEPLUM | RM179

Available size : S , M , L , XL
Available colour : Nude and Dusty Pink

WhatsApp us to purchased +60135163408

#HijabistaHubElenaLuxe
#HhAuthorisedAgent


0

PRE ORDER SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
Kalini last kami restock tau, lepas ni tak restock lagi dah jadi ni last chance untuk korang dapatkan elena luxe peplum ni dan dgn harga sale!
.

DELIVERY DATE 25/11/2018
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Elena Peplum Light Purple tinggal XL sahaja, tak banyak stock dah dan kami takkan restock lagi tau! So celat grab sementara promo dan sementara stock masih ada ni 😍
.
CELARANCE SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

PRE ORDER SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
Kalini last kami restock tau, lepas ni tak restock lagi dah jadi ni last chance untuk korang dapatkan elena luxe peplum ni dan dgn harga sale!
.

DELIVERY DATE 25/11/2018
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Elena Luxe Peplum, just for you😍

Price RM179 (Normal Price RM239)

WhatsApp Purchased +60135163408
#HhAuthorisedAgent
#HijabistaHubElenaLuxe


0

Ada lagi yang nak pre-order Elena Luxe Peplum? Kalau pre-order boleh dapat harga lagi jimat tau iaitu RM179😍

Bila uols order masa item ready stock harga akan kembali normal iaitu RM239.

Estimated delivery on 25th November 18 . Tak lama dah tau😘

#HijabistaHubElenaLuxe


0

PRE ORDER SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
Haritu ramau yg kecewa bila sold out dan xde open pre order lagi. Tapi sebab ramai sangat yg suka elena peplum ni, kami open lg pre order tau!
.

DELIVERY DATE 25/11/2018
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

PRE ORDER SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
Haritu ramau yg kecewa bila sold out dan xde open pre order lagi. Tapi sebab ramai sangat yg suka elena peplum ni, kami open lg pre order tau!
.

DELIVERY DATE 25/11/2018
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


1

PRE ORDER SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
Haritu ramau yg kecewa bila sold out dan xde open pre order lagi. Tapi sebab ramai sangat yg suka elena peplum ni, kami open lg pre order tau!
.

DELIVERY DATE 25/11/2018
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Elena Luxe Peplum yang super tiktok ni pun RM150 jurr😝 Tapi harini je boleh dapat harga RM150 tau. Hari lain back to normal price RM239😏

#HijabistaHubSale1111
#HhAuthorisedAgent
#HijabistaHubElenaLuxe


0

Elena luxe peplum masih promo RM 199 tau! (Normal price RM 239)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM 199 ONLY! (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


2

DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM 199 ONLY! (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


1

DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM 199 ONLY! (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


1

DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM 199 ONLY! (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Last call untuk elena peplum light purple! Tinggal saiz XL sahaja tau! Promo deepavali masih berlangsung & dapatkan Elena peplum ni dengan harga RM 199 sahaja!
.
DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM199 (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


1

DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM 199 ONLY! (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


2

Elena Luxe Peplum
Material : Lace with full lining
Colour : Light Purple
Price : RM239
Size available: XL
#HijabistaHub
#HijabistaHubLuxeSeries
#HijabistaHubElenaLuxe
#HijabistaHubElenaKurung
#HijabistaHubbySha
#hhauthorisedagent
#hhauthorizedagent


0

Ramai yang pening nak beli mana satu, lalu terbeli dua dua. Yang mana belum beli jangan lupa whatsapp sis untuk lebih details tau. .

Yang penting dua dua cantik dan laku keras okey😝

#HijabistaHubCarlaLuxeKurung
#HijabistaHubElenaLuxe


0

Rambang mata nak pilih antara Elena Luxe Peplum dan Carla Luxe Kurung! 2-2 sesuai sangat untuk baju tunang & nikah. Ramai jugak tau yang book untuk majlis konvo! .
Elena Luxe peplum (NUDE) RM 239.00
Elena Luxe peplum (DUSTY PINK) SALE! RM 189.00
Carla Luxe Kurung RM 179.00 (pre-order promo!) . .

Jom WhatsApp +6017 767 7275 atau click je link kat bio untuk direct WhatsApp. cepat tau! kalua lambat nanti sold out 😘
.
#ElenaLuxe #ElenaLuxePeplum #ElenaPeplum #Hijabistahubelenaluxe #Hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubelenapeplum #HHAuthorisedagent #CarlaLuxe #Carlaluxekurung #Hijabistahubcarlaluxe #sayajualkurung #kurungnikah #bajukonvo #kurungkonvo #bajukonvomurah #kurungkonvomurah


1

Rambang mata nak pilih antara Elena Luxe Peplum dan Carla Luxe Kurung! 2-2 sesuai sangat untuk baju tunang & nikah. Ramai jugak tau yang book untuk majlis konvo! .
Elena Luxe peplum (NUDE) RM 239.00
Elena Luxe peplum (DUSTY PINK) SALE! RM 189.00
Carla Luxe Kurung RM 179.00 (pre-order promo!) . .

Jom WhatsApp +6017 767 7275 atau click je link kat bio untuk direct WhatsApp. cepat tau! kalua lambat nanti sold out 😘
.
#ElenaLuxe #ElenaLuxePeplum #ElenaPeplum #Hijabistahubelenaluxe #Hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubelenapeplum #HHAuthorisedagent #CarlaLuxe #Carlaluxekurung #Hijabistahubcarlaluxe #sayajualkurung #kurungnikah #bajukonvo #kurungkonvo #bajukonvomurah #kurungkonvomurah


0

Elena Luxe Peplum
Material : Lace with full lining
Colour : Maroon
Price : RM278
Sale Price : RM189
Size available: S M XL .

#HijabistaHub
#HijabistaHubLuxeSeries
#HijabistaHubElenaLuxe
#HijabistaHubElenaKurung
#HijabistaHubbySha
#hhauthorisedagent
#hhauthorizedagent


0

Bridesmaid for a day, best friend for a life πŸ’•

#HijabistaHubCarlaLuxeKurung
#HijabistaHubElenaLuxe

WhatsApp Purchase +60135163408 #HhAuthorisedAgent


0

Elena Luxe Peplum
Material : Lace with full lining
Colour : Maroon
Price : RM278
Sale Price : RM189
Size available: S M XL .

#HijabistaHub
#HijabistaHubLuxeSeries
#HijabistaHubElenaLuxe
#HijabistaHubElenaKurung
#HijabistaHubbySha
#hhauthorisedagent
#hhauthorizedagent


0

SALE! Elena Luxe Peplum in dusty pink
.
PRICE : RM 189.00 (normal price RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


2

Nude, dusty pink, navy blue. Celat grab sebelum habis stock yaaa!
.
ELENA LUXE PEPLUM
PRICE : RM 239.00
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Elena luxe peplum ni bukan je sesuai untuk dinner, casual wear, tapi sangat sangat sesuai untuk majlis tunang, nikah dan ada yg guna untuk majlis sanding juga tau!.
.
.
Jom order sementara stok masih ada 😘
.
ELENA LUXE PEPLUM
PRICE : RM 239.00
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Elena Luxe Peplum 2.0
Material : Lace with full lining
Colour : Navy Blue
Price : RM239
Size available: S M XL .

#HijabistaHub
#HijabistaHubLuxeSeries
#HijabistaHubElenaLuxe
#HijabistaHubElenaKurung
#HijabistaHubbySha
#hhauthorisedagent
#hhauthorizedagent


0

Elena Luxe Peplum 2.0
Material : Lace with full lining
Colour : Navy Blue
Price : RM239
Size available: S M XL .

#HijabistaHub
#HijabistaHubLuxeSeries
#HijabistaHubElenaLuxe
#HijabistaHubElenaKurung
#HijabistaHubbySha
#hhauthorisedagent
#hhauthorizedagent


0

The end of the page