#hijabistahubelenaluxepeplum

Instagram photos and videos

#HijabistaHubElenaLuxePeplum#bajunikah#HijabistaHubLebaran2018#hhauthorisedagent#bajutunang#hijabistahubcarlaluxekurung#bajupengantin#bajukahwin#solemnization#trustedseller#jualan#jualanku#HHAuthorizedAgent#etsyseller#igsg#onlineshopping#shopping#supernatural#bajuraya#kurus#foodie#zulariffin#dress#gucci

Hashtags #hijabistahubelenaluxepeplum for Instagram

The Royalè is READY STOCK now❗️Material cantik sangat and nampak exclusive
.
Colours available :
- Dusty blue pink
- Dusty blue grey
- Nude
- Dusty pink
.
PROMO PRICE : RM199
Normal Price : RM239
.
Price exclude postage!
.
Click link whtsapp di bio saya untuk measurements/more details 🤗 FAST RESPOND ⚡️.
.
#HHAuthorisedAgent #HijabistahubLebaran #HijabistaHubElenaLuxePeplum #bajukonvokesyen #sayajual #minaz #leeyanarahman #bazarpaknil
#HijabistaHubCarlaLuxeKurung #HijabistaHubTheRoyalè


0

The Royalè is READY STOCK now❗️Material cantik sangat and nampak exclusive
.
Colours available :
- Dusty blue pink
- Dusty blue grey
- Nude
- Dusty pink
.
PROMO PRICE : RM199
Normal Price : RM239
.
Price exclude postage!
.
Click link whtsapp di bio saya untuk measurements/more details 🤗 FAST RESPOND ⚡️.
.
#HHAuthorisedAgent #HijabistahubLebaran #HijabistaHubElenaLuxePeplum #bajukonvokesyen #sayajual #minaz #leeyanarahman #bazarpaknil
#HijabistaHubCarlaLuxeKurung #HijabistaHubTheRoyalè


0

OPEN NOW!!!!
.
PRE ORDER : 13.12.18 - 17.12.18
.
Normal Price / Hotline : RM199
Pre Order Price : RM119.
.
Order akan ditutup pada 17/12/2018 tauuu uools, so cepat cepat buat pembelian untuk grab baju design baru ni tauuuu!!!
.
🎁 SETIAP PEMBELIAN BERMULA 1/12/2018 - 23/1/2019 AKAN TURUT SERTA DALAM GIVEAWAY SALLI & CO.
.
📲 Whatsapp 010-8143106 .
📲 Whatsapp 010-8143106
. .
🌼 No service charge.
🌼 Harga tak termasuk postage
.
#spcasual #shawlpublika #personalshopper #shawlpublikapreloved #sumpahlasale #shawlpublikalovers #trustedsaller #blouse #saree #shawlpublikadropship #psshawlpublika #personalshoppermalaysia #personalshopper #personalshoppershawlpublika #personalshoppermelaka #shawlpublikapersonalshopper #HijabistaHubCarlaLuxeKurung
#HijabistaHubBrideSeries #HijabistaHubElenaLuxePeplum


0

OPEN NOW!!!!
.
PRE ORDER : 13.12.18 - 17.12.18
.
Normal Price / Hotline : RM199
Pre Order Price : RM119.
.
Order akan ditutup pada 17/12/2018 tauuu uools, so cepat cepat buat pembelian untuk grab baju design baru ni tauuuu!!!
.
🎁 SETIAP PEMBELIAN BERMULA 1/12/2018 - 23/1/2019 AKAN TURUT SERTA DALAM GIVEAWAY SALLI & CO.
.
📲 Whatsapp 010-8143106 .
📲 Whatsapp 010-8143106
. .
🌼 No service charge.
🌼 Harga tak termasuk postage
.
#spcasual #shawlpublika #personalshopper #shawlpublikapreloved #sumpahlasale #shawlpublikalovers #trustedsaller #blouse #saree #shawlpublikadropship #psshawlpublika #personalshoppermalaysia #personalshopper #personalshoppershawlpublika #personalshoppermelaka #shawlpublikapersonalshopper #HijabistaHubCarlaLuxeKurung
#HijabistaHubBrideSeries #HijabistaHubElenaLuxePeplum


0

OPEN NOW!!!!
.
PRE ORDER : 13.12.18 - 17.12.18
.
Normal Price / Hotline : RM199
Pre Order Price : RM119.
.
Order akan ditutup pada 17/12/2018 tauuu uools, so cepat cepat buat pembelian untuk grab baju design baru ni tauuuu!!!
.
🎁 SETIAP PEMBELIAN BERMULA 1/12/2018 - 23/1/2019 AKAN TURUT SERTA DALAM GIVEAWAY SALLI & CO.
.
📲 Whatsapp 010-8143106 .
📲 Whatsapp 010-8143106
. .
🌼 No service charge.
🌼 Harga tak termasuk postage
.
#spcasual #shawlpublika #personalshopper #shawlpublikapreloved #sumpahlasale #shawlpublikalovers #trustedsaller #blouse #saree #shawlpublikadropship #psshawlpublika #personalshoppermalaysia #personalshopper #personalshoppershawlpublika #personalshoppermelaka #shawlpublikapersonalshopper #HijabistaHubCarlaLuxeKurung
#HijabistaHubBrideSeries #HijabistaHubElenaLuxePeplum


1

NEW promo 12.12
.
SOFINA TOP offer sehelai RM69 , 2 helai RM100 sahaja !!!!
.
Baju apa lagi yang offer ??? Haaa boleh check list di bawah. DM atau whatsapp hakak cepat² utk dapatkan promo ni dengan harga postage hanya RM8 sahaja !!
.
TOP 2 FOR RM100
• Aisya Lacey Top
• Lisa Lacey Top
• Scha Lacey Top
• Vivy Layered Top
• Victorie Top
.
#HijabistaHubLebaran2018 #hijabista #hijabistahub_perak #hijabistahub.perak #malaysia #ipoh #fashion #bajukurung #hhauthorisedagent #carlaluxekurung #sofinatop #hijabistahubcarlaluxekurung #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #bajukahwin #solemnization #bajuakadnikah
#HijabistaHubElenaLuxePeplum


0

CELINE PUFFY TOP PINK
.
CELINE PUFFY TOP offer sehelai RM69 , 2 helai RM100 sahaja !!!!
.
Baju apa lagi yang offer ??? Haaa boleh check list di bawah. DM atau whatsapp hakak cepat² utk dapatkan promo ni dengan harga postage hanya RM8 sahaja !!
.
#HijabistaHubLebaran2018 #hijabista #hijabistahub_perak #hijabistahub.perak #malaysia #ipoh #fashion #bajukurung #hhauthorisedagent #carlaluxekurung #hijabistahubcarlaluxekurung #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #bajukahwin #solemnization #bajuakadnikah
#HijabistaHubElenaLuxePeplum


0

SALE AKAN TAMAT PADA JAM 12 MALAM ESOK ❗❗ dapatkan Carla Luxe Kurung, dengan harga promosi RM150 sahaja 😘😘
-

stok dah makin sikit, cepat dapatkan sekarang 💋💋 whatsapp 013-7980908 @ klik link di bio 🌹
-

#HHAuthorizedAgent
#HijabistaHubLebaran2018 #HijabistaHubElenaLuxePeplum #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2018 #hija


1

CELINE PUFFY TOP BLACK
.
CELINE PUFFY TOP offer sehelai RM69 , 2 helai RM100 sahaja !!!!
.
Baju apa lagi yang offer ??? Haaa boleh check list di bawah. DM atau whatsapp hakak cepat² utk dapatkan promo ni dengan harga postage hanya RM8 sahaja !!
.
#HijabistaHubLebaran2018 #hijabista #hijabistahub_perak #hijabistahub.perak #malaysia #ipoh #fashion #bajukurung #hhauthorisedagent #carlaluxekurung #hijabistahubcarlaluxekurung #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #bajukahwin #solemnization #bajuakadnikah
#HijabistaHubElenaLuxePeplum


0

CELINE PUFFY TOP WHITE
.
CELINE PUFFY TOP offer sehelai RM69 , 2 helai RM100 sahaja !!!!
.
Baju apa lagi yang offer ??? Haaa boleh check list di bawah. DM atau whatsapp hakak cepat² utk dapatkan promo ni dengan harga postage hanya RM8 sahaja !!
.
#HijabistaHubLebaran2018 #hijabista #hijabistahub_perak #hijabistahub.perak #malaysia #ipoh #fashion #bajukurung #hhauthorisedagent #carlaluxekurung #hijabistahubcarlaluxekurung #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #bajukahwin #solemnization #bajuakadnikah
#HijabistaHubElenaLuxePeplum


0

Baju pink kiri tu available S-XL
Yang tengah tinggal M-XL (S SOLD OUT YA❗️)
Yang kanan tu dah totally SOLD OUT

Konsep time promo ni 𝐒𝐈𝐀𝐏𝐀 𝐂𝐄𝐏𝐀𝐓 𝐃𝐈𝐀 𝐃𝐀𝐏𝐀𝐓 ‼️ So siapa nak dapatkan baju cantik gila ni dengan harga serendah RM 150 sahaja sepasang, boleh whatsapp sis 0173761086 / click saja link dekat bio sis tu ya ☺️ Much ❤️ from SisRich
#hijabistahub1212bigsale #hijabistahubcarlaluxekurung #hijabistahubelenaluxepeplum #hhauthorisedagent #bajunikahmurah #bajunikah #bajutunang #bajukurungmurah


2

NEW promo 12.12
.
CELINE PUFFY TOP offer sehelai RM69 , 2 helai RM100 sahaja !!!!
.
Baju apa lagi yang offer ??? Haaa boleh check list di bawah. DM atau whatsapp hakak cepat² utk dapatkan promo ni dengan harga postage hanya RM8 sahaja !!
.
TOP 2 FOR RM100
• Aisya Lacey Top
• Lisa Lacey Top
• Scha Lacey Top
• Sofina Lacey Top
• Vivy Layered Top
• Victorie Top
.
#HijabistaHubLebaran2018 #hijabista #hijabistahub_perak #hijabistahub.perak #malaysia #ipoh #fashion #bajukurung #hhauthorisedagent #carlaluxekurung #hijabistahubcarlaluxekurung #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #bajukahwin #solemnization #bajuakadnikah
#HijabistaHubElenaLuxePeplum


0

CELINE PUFFY TOP SIZE
.
CELINE PUFFY TOP offer sehelai RM69 , 2 helai RM100 sahaja !!!!
.
Baju apa lagi yang offer ??? Haaa boleh check list di bawah. DM atau whatsapp hakak cepat² utk dapatkan promo ni dengan harga postage hanya RM8 sahaja !!
.
TOP 2 FOR RM100
• Aisya Lacey Top
• Lisa Lacey Top
• Scha Lacey Top
• Sofina Lacey Top
• Vivy Layered Top
• Victorie Top
.
#HijabistaHubLebaran2018 #hijabista #hijabistahub_perak #hijabistahub.perak #malaysia #ipoh #fashion #bajukurung #hhauthorisedagent #carlaluxekurung #hijabistahubcarlaluxekurung #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #bajukahwin #solemnization #bajuakadnikah
#HijabistaHubElenaLuxePeplum


0

Left or right? Or both? Dua2 pun seswai utk bridesmaid or bride to be herself..Promo RM150 will be ended tomorrow..jangan kata sis tak remind tau😁
.
.
Whatsapp 013-6368723 / Click Link in Bio for more details
.
.
.
.

#HHAuthorisedAgent #bajukurungmurah #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #PastelLovers #PastelColours #bajukonvo #bajukenduri #FifarasolTrustedAgent #FifaRasol #hijabistahubcarlaluxekurung #hijabistahubelenaluxepeplum


1

NEW promo 12.12
.
CELINE PUFFY TOP offer sehelai RM69 , 2 helai RM100 sahaja !!!!
.
Baju apa lagi yang offer ??? Haaa boleh check list di bawah. DM atau whatsapp hakak cepat² utk dapatkan promo ni dengan harga postage hanya RM8 sahaja !!
.
TOP 2 FOR RM100
• Aisya Lacey Top
• Lisa Lacey Top
• Scha Lacey Top
• Sofina Lacey Top
• Vivy Layered Top
• Victorie Top
.
#HijabistaHubLebaran2018 #hijabista #hijabistahub_perak #hijabistahub.perak #malaysia #ipoh #fashion #bajukurung #hhauthorisedagent #carlaluxekurung #hijabistahubcarlaluxekurung #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #bajukahwin #solemnization #bajuakadnikah
#HijabistaHubElenaLuxePeplum


0

Casual Pants size S restock ❗❗ ni dah last batch untuk harga 3 Helai RM100 tau, lepas ni restock harga dah mahal 😜😜 whatsapp 013-7980908 untuk order 🌸 -

warna available untuk Casual Pants SIZE S:
White
Nude pink
Dark blue
Black
Almond
Soft brown
Light grey
-

#HHAuthorizedAgent
#HijabistaHubLebaran2018 #HijabistaHubElenaLuxePeplum #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2018 #hija


1

Assalamualaikum, new promo 12.12

Semua SKIRT SERIES RM59 / 2 for RM88

TOP 2 FOR RM100
• Aisya Lacey Top
• Lisa Lacey Top
• Scha Lacey Top
• Sofina Lacey Top
• Vivy Layered Top
• Victorie Top
.
#HijabistaHubLebaran2018 #hijabista #hijabistahub_perak #hijabistahub.perak #malaysia #ipoh #fashion #bajukurung #hhauthorisedagent #carlaluxekurung #hijabistahubcarlaluxekurung #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #bajukahwin #solemnization #bajuakadnikah
#HijabistaHubElenaLuxePeplum


2