#hijabistahubelenapeplume

Instagram photos and videos

#elenaluxe#sayajualbajukurung#wudhufriendly#dressraya#bajuraya#bajunikah#bajutunang#kurunglace#kurungmoden#bazarpaknilbajukurung#bajuwedding#bajukenduri#sayajualkurung#elenaluxepeplum#bajukurung#kurungelegant#kurungmurah#kurungtrendy#HijabistaHubAuthorizedAgent#hijabistahubagent#hijabistahubelenaluxepeplum

Hashtags #hijabistahubelenapeplume for Instagram

Ramai rupanya yang request nak veil sahaja. BOLEH! kami ada jual veil sahaja, buat masa ni ada 3 warna - White, Grey & Pink.
.
Veil sahaja RM 49
(White, Grey, Pink)
.
.
COMBO Carla Luxe / Elena Peplum with veil RM 200.00 (Normal Price RM 239 without Veil) 🌸 Carla Luxe Dusty Pink 🌸 Carla Luxe Lilac 🌸 Elena Peplum Nude 🌸 Elena Peplum Dusty Pink
Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

PRE ORDER SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
Kalini last kami restock tau, lepas ni tak restock lagi dah jadi ni last chance untuk korang dapatkan elena luxe peplum ni dan dgn harga sale!
.

DELIVERY DATE 25/11/2018
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Elena Peplum Light Purple tinggal XL sahaja, tak banyak stock dah dan kami takkan restock lagi tau! So celat grab sementara promo dan sementara stock masih ada ni 😍
.
CELARANCE SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

PRE ORDER SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
Kalini last kami restock tau, lepas ni tak restock lagi dah jadi ni last chance untuk korang dapatkan elena luxe peplum ni dan dgn harga sale!
.

DELIVERY DATE 25/11/2018
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

PRE ORDER SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
Haritu ramau yg kecewa bila sold out dan xde open pre order lagi. Tapi sebab ramai sangat yg suka elena peplum ni, kami open lg pre order tau!
.

DELIVERY DATE 25/11/2018
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

PRE ORDER SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
Haritu ramau yg kecewa bila sold out dan xde open pre order lagi. Tapi sebab ramai sangat yg suka elena peplum ni, kami open lg pre order tau!
.

DELIVERY DATE 25/11/2018
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


1

PRE ORDER SALE! RM 179 SAHAJA! (normal price RM 239)
.
Haritu ramau yg kecewa bila sold out dan xde open pre order lagi. Tapi sebab ramai sangat yg suka elena peplum ni, kami open lg pre order tau!
.

DELIVERY DATE 25/11/2018
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Elena luxe peplum masih promo RM 199 tau! (Normal price RM 239)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM 199 ONLY! (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


2

DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM 199 ONLY! (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


1

DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM 199 ONLY! (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


1

DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM 199 ONLY! (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Last call untuk elena peplum light purple! Tinggal saiz XL sahaja tau! Promo deepavali masih berlangsung & dapatkan Elena peplum ni dengan harga RM 199 sahaja!
.
DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM199 (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


1

DEEPAVALI SALE!
ELENA LUXE PEPLUM RM 199 ONLY! (NORMAL PRICE : RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


2

SALE! Elena Luxe Peplum in dusty pink
.
PRICE : RM 189.00 (normal price RM 239.00)
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


2

Nude, dusty pink, navy blue. Celat grab sebelum habis stock yaaa!
.
ELENA LUXE PEPLUM
PRICE : RM 239.00
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Elena luxe peplum ni bukan je sesuai untuk dinner, casual wear, tapi sangat sangat sesuai untuk majlis tunang, nikah dan ada yg guna untuk majlis sanding juga tau!.
.
.
Jom order sementara stok masih ada 😘
.
ELENA LUXE PEPLUM
PRICE : RM 239.00
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Haritu ramai sangat yang terlepas pre order sale untuk carla luxe kurung kan? Sekarang, in conjunction with the pink month for breast cancer, kami buat sale lagi!
.
.
PINK MONTH SALE!!! - valid for pink colored items only
Elena Luxe Peplum RM 189 (Normal Price RM 239) .

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Pengantin cantik pakai Elena Luxe Peplum lah 🤩🤩😍😍.
.
.
Jom dapatkan elena luxe peplum sementara stok masih ada!
.
ELENA LUXE PEPLUM NUDE RM 239.00
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Carla luxe kurung (kanan) dah sold out. Elena luxe peplum still available tau! Jom cepat2 place order sebab item yang warna pink tengah sale ni! .
Lambat habis lagi nnti 🙈
.
Haritu ramai sangat yang terlepas pre order sale untuk carla luxe kurung kan? Sekarang, in conjunction with the pink month for breast cancer, kami buat sale lagi!
.
.
PINK MONTH SALE!!! - valid for pink colored items only
Elena Luxe Peplum RM 189 (Normal Price RM 239) .

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

Haritu ramai sangat yang terlepas pre order sale untuk carla luxe kurung kan? Sekarang, in conjunction with the pink month for breast cancer, kami buat sale lagi!
.
.
PINK MONTH SALE!!! - valid for pink colored items only
Elena Luxe Peplum RM 189 (Normal Price RM 239) .

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

CEPAT KORANG, HARI NI LAST DAY UNTUK DAPATKAN ELENA LUXE PEPLUM 2.0 DENGAN HARGA SALE!
(PRE ORDER)
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
.
Estimate Delivery : 2 October 2018 / Tuesday
. .
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

CEPAT KORANG, HARI NI LAST DAY UNTUK DAPATKAN ELENA LUXE PEPLUM 2.0 DENGAN HARGA SALE!
(PRE ORDER)
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
.
Estimate Delivery : 2 October 2018 / Tuesday
. .
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


2

CEPAT KORANG, ESOK LAST DAY UNTUK DAPATKAN ELENA LUXE PEPLUM 2.0 DENGAN HARGA SALE!
(PRE ORDER)
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
.
Estimate Delivery : 2 October 2018 / Tuesday
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

ELENA LUXE PEPLUM 2.0
(PRE ORDER)
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
.
Estimate Delivery : 2 October 2018 / Tuesday
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

ELENA LUXE PEPLUM 2.0
(PRE ORDER)
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
.
Estimate Delivery : 2 October 2018 / Tuesday
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

ELENA LUXE PEPLUM 2.0
(PRE ORDER)
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
.
Estimate Delivery : 2 October 2018 / Tuesday
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

ELENA LUXE PEPLUM 2.0
(PRE ORDER)
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
.
Estimate Delivery : 2 October 2018 / Tuesday
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


1

ELENA LUXE PEPLUM 2.0
(PRE ORDER)
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
.
Estimate Delivery : 2 October 2018 / Tuesday
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

ELENA LUXE PEPLUM 2.0
(PRE ORDER)
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
.
Estimate Delivery : 2 October 2018 / Tuesday
.

Lace Peplum Design
Full Lace with lining
Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Half Rubber Skirt
Wudhu Friendly
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.

Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#elenaluxe #elenaluxepeplum #elenaluxe2 #hijabistahubelenaluxe #hijabistahubelenapeplume #hijabistahubelenaluxepeplum #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent


0

The end of the page