#hilangkanjeragat

Instagram photos and videos

#hilangkanjeragat#hilangkanjerawat#kulitkusam#vitamincrosehip#secretleaf#produkputihkankulit#kulitputih#cerahkankulit#produkkecantikanmalaysia#awetmuda#secretleafmalaysia#setjeragat#jeragat#kulitlicin#kulitberminyak#hilangkanparut#marykaywangsamaju#jerawat#bangi#beevenomsecretleaf#tipskulitberminyak#argansecretleaf

Hashtags #hilangkanjeragat for Instagram

Nak putih melepak?

Guna je snowy lotion ni ๐Ÿ’ƒ
Confirm puas hati.
Tak melekit pun. Senang menyerap.
Kalau kulit jenis kering tu, pakai instant lotion nak bagi moist kan kulit. ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’—

Lagipun losyen susu unta tu,ultra whitening booster. Pati ibu putih, glutathione, kojic acid dengan Arbutin ada dalam losyen susu unta (instant losyen). ๐Ÿ‘

Muka, kaki tangan boleh guna.

Memang exclusive dan power ๐Ÿ˜Ž
Bau pun wangii semerbak.

nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa. ๐Ÿ“ฒ 011 27489987

#snowhitesecret #snowhitesecretmalaysia
#snowhitesecretviral
#putihcepat #putihmelepak #putihpantas
#putihkekal #pencerahkulit #hilangsunburn #hilangkanjeragat #putihkankulit #supplementputih #vitaminputihkankulit #produkkecantikanmalaysia #hilangparut #tambahpendapatan #hilangkanjerawat
#pudarkanjeragat #whiteningboostermurah #cerahkankulit #shaliciousbeauty #thejunniPutihkorea #pudarparut #nakkulitcantik #produkputih #putihkorea #produkputihkankulit #vitamincrosehip #muamalaysia
#nakputihkankulit


0

Essential Set + Hand&body Lotion + Astaceracol + Pea protein = RM99.90

Tinggal seminggu je lagi ni.

Cepat order sebelum terlepas.

Berbaloi yang amat.

Stok terhad.

Jom dapatkan sekarang your natural skincare with premium ingredients.

Wassap rina 017 681 0316

Atau klik link di bio.

#maryjardin #maryjardinduriantunggal #maryjardinmelaka #maryjardinpromo #maryjardinmurah #setmaryjardin #simpleskincare #naturalskincare #skincareselamat #skincarekkm #skincarekulitberminyak #skincarekulitkusam #skincarekulitjeragat #skincarekulitkering #hilangkanparut #kecutkanjerawat #kulitkusam #hilangkanjeragat #simplefacial #facialathome #facialdirumah #trustedseller #hilangkanwhitehead #buangblackhead #kulitlicin


0

Done postage for today.
Tengkiu semua.
Dah sampai nanti jangan lupa inform taw sebab Ayu nak guide cara pakai dkt uolls ๐Ÿ˜˜
.
Siapa lagi nak join pos utk esok Jom whatsapp 0163484315 Ayu.
.
SAYA JUAL SAYA PAKAI


5

Patutlah ramai yang percaya dengan produk Secretleaf ni sebab Elfira Loy pun pakai produk ni. Korang boleh tgk sendiri kan kulit Elfira mcm mana , sihat & bersih je ๐Ÿ˜ Well, sebenarnye kalau korang rajin buka TV Al Hijrah setiap pagi selalunya mesti ada review produk #secretleaf ni tau. Produk ni semakin berkembang sebab produk ni natural dari bahan semulajadi. Takde chemical. Once korang stop pakai, takde apa2 kesan pun pada kulit. Bila korang konsisten pakai #secretleaf , lagi lah kesan dia memang tiptop ! Jom whatsapp sis , borak2 pasal produk ni โ˜บ๏ธโค๏ธ
Whatsapp 01126394917 atau click je link whatsapp dekat profile ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #lipmatte #secretleafpromosi #kajang #bangi #setkombo3
#setkombosecretleaf #setjeragat #hilangkanjeragat #produkjeragat #secretleafmalaysia #mysecretleaf #lipmattesecretleaf #yearendsale #sabunbeevenom #beevenomsecretleaf #sabunbeevenompromosi #arganoilsecretleaf #argansecretleaf #tipskulitberminyak #kulitberminyak


0

Nak cerah tanpa makan supplement atau injection?

Sapu2 je dua item ni untuk putih gebu, mosturizer dan anti penuaan. ๐Ÿ’•

Losyen susu unta untuk whitening booster dan snowy lotion untuk perlindungan kulit daripada sinaran UV.

nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa. ๐Ÿ“ฒ 011 27489987

#snowhitesecret #snowhitesecretmalaysia
#snowhitesecretviral
#putihcepat #putihmelepak #putihpantas
#putihkekal #pencerahkulit #hilangsunburn #hilangkanjeragat #putihkankulit #supplementputih #vitaminputihkankulit #produkkecantikanmalaysia #hilangparut #tambahpendapatan #hilangkanjerawat
#pudarkanjeragat #whiteningboostermurah #cerahkankulit #shaliciousbeauty #thejunniPutihkorea #pudarparut #nakkulitcantik #produkputih #putihkorea #produkputihkankulit #vitamincrosehip #muamalaysia
#nakputihkankulit


1

"Imaan, akak dah suka sangat dengan Bee Venom ni . Memang berkesan sangat dekat kulit akak. Saja tanya.. Bee Venom ada set ke ?" Jawapannya .. MESTILAH ADA ๐Ÿ˜
.
Harini Imaan nak perkenalkan Set Bee Venom 4 In 1 . Ada 4 item iaitu :
1. Beeliv Bee Venom Beauty Bar
2. Beeliv Bee Venom Double Peptide CC Cream
3. Beeliv Bee Venom Moisturiser
4. Beeliv Bee Venom Sleep Mask
5.FOC Liquid Cleanser Bee Venom & Wonders Foundation โœจ
.
Amacam ? Punya banyak item dalam set ni , mesti awak semua dah cuak harga berapa kan ? Jeng jeng jenggg ๐Ÿ˜ฐ
.
Normal price : RM89 Sahaja !!
.
Whatsapp 01126394917 atau click je link whatsapp dekat profile ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #lipmatte #secretleafpromosi #kajang #bangi #setkombo3
#setkombosecretleaf #setjeragat #hilangkanjeragat #produkjeragat #secretleafmalaysia #mysecretleaf #lipmattesecretleaf #yearendsale #sabunbeevenom #beevenomsecretleaf #sabunbeevenompromosi #arganoilsecretleaf #argansecretleaf #tipskulitberminyak #kulitberminyak


0

Kenali jenis kulit anda dengan tisu. Caranya ;.
1. Cuci & keringkan wajah. Biarkan selama 30 minit.
2. Koyakkan tisu kepada 4 bahagian & lekatkan pada ;. - dahi,. - hidung,. - pipi,. - dagu.
.
Kesimpulannya;.
.
๐ŸŒนKULIT NORMAL.
-Sekiranya tisu melekat buat seketika & kemudiannya jatuh.
.
๐ŸŒนKULIT KERING.
-Semua tisu jatuh terus & tidak melekat.
.
๐ŸŒนKULIT BERMINYAK.
-Semua tisu akan melekat pada wajah yg berminyak.
.
๐ŸŒนKULIT KOMBINASI.
-Tisu melekat pada bahagian hidung & dagu sahaja.
.
Selamat mencuba ๐Ÿ’œ๐Ÿ˜Š.
.
Kalau korang tak nak terlepas #tipscantikbyAlin, jangan lupa follow Alin dan tekan ON notification yer ๐Ÿ˜‰

#tipscantikbyAlin #DianzBPbyAlin #DianzVitamin #vitaminCnE #vitaminuntukkulit #hilangkanjerawatdanparut #hilangkanjeragat #lembapkankulit #hilangkankulitberminyak #DianzBatuPahat #DianzMelaka #numiesbuddies


0

LOSYEN SUSU UNTA ๐Ÿ’•

Texturee lebih lembut
mcm losyen baby
so siang mlm nk pakai pun xde maslaah
makin kerap pakai makin cepat la putih...โ˜บ๏ธ losyen nie smaa mcm losyen ibu putih
mmg lmaa2 pakai akan putih
soo ini akan jadi putih kekal

ini utk kulit gelap
suggest sgt pakai bnyak2 n kerap
insyAllah seminggu akan nampak skin cerah
.
.
nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa. ๐Ÿ“ฒ 011 27489987

#snowhitesecret #snowhitesecretmalaysia
#snowhitesecretviral
#putihcepat #putihmelepak #putihpantas
#putihkekal #pencerahkulit #hilangsunburn #hilangkanjeragat #putihkankulit #supplementputih #vitaminputihkankulit #produkkecantikanmalaysia #hilangparut #tambahpendapatan #hilangkanjerawat
#pudarkanjeragat #whiteningboostermurah #cerahkankulit #shaliciousbeauty #thejunniPutihkorea #pudarparut #nakkulitcantik #produkputih #putihkorea #produkputihkankulit #vitamincrosehip #muamalaysia
#nakputihkankulit


0

Nak kulit cantik pkai la azian serum
Hnye 2 kali shri
Insyaallah jerawat n jeragat akan hilang
Tpiiiiiiii3 jangan ingt pkai hbis 1btol dh lcin muka No.no.no
Kita pkai la ape2 pn msti kne konsister baru nmpak ksan kan. .sooo nak cantik pkai la azian serum harga mmpu mlik
Rm15 shja

#serumviral #serumazian #serumkejutkanjerawat #hilangkanparutjerawat #hilangkanjeragat #glowingkanmuka #licinkankulutmuka #lelakidanwanitabolehpakai


1

Tq sebab sudi bg feedback dkt nylez ... alhamdulillah dpt jgk good feedback .. siapa yg nk cntik putih gebu mcm sis kite ni ... meh la dm @ tekan shj link ws .. kmi akn rep ASAP ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Benefit : โœ… mempunyai kelulusan KKM โœ… terbukti selamat dan berkesan โœ… merawat dalaman dan luaran โœ… mencantikkan kulit seluruh badan โœ… memerahkan pipi,bibir semulajadi โœ… melindungi kulit dari sinar UV โœ… melambatkan proses penuaan โœ… meremajakan kulit ๐Ÿ”ด BANYAK LAGI KELEBIHAN NYLEZ ANDA PERLU CUBA ANDA RASAKAN SENDIRI

Hanya RM149 sebotol(60capsuls)
Berminat nak mencuba jom PM TEPI
JOM CANTIK . BUY 2 DISCOUNT 20% !!! HURRY !! #nylezsweetagent #nylezsweetdimana2saja #nylezsweethq #nylezsweet #nylezsweetcheewy #whiteningtablet #putihgebu #hilangkanjeragat #hilangkajerawat #kulitkusam #awetmuda #kulitkering #uvblocking #maskulin


0

Tq sebab sudi bg feedback dkt nylez ... alhamdulillah dpt jgk good feedback .. siapa yg nk cntik putih gebu mcm sis kite ni ... meh la dm @ tekan shj link ws .. kmi akn rep ASAP ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Benefit : โœ… mempunyai kelulusan KKM โœ… terbukti selamat dan berkesan โœ… merawat dalaman dan luaran โœ… mencantikkan kulit seluruh badan โœ… memerahkan pipi,bibir semulajadi โœ… melindungi kulit dari sinar UV โœ… melambatkan proses penuaan โœ… meremajakan kulit ๐Ÿ”ด BANYAK LAGI KELEBIHAN NYLEZ ANDA PERLU CUBA ANDA RASAKAN SENDIRI

Hanya RM149 sebotol(60capsuls)
Berminat nak mencuba jom PM TEPI
JOM CANTIK . BUY 2 DISCOUNT 20% !!! HURRY !! #nylezsweetagent #nylezsweetdimana2saja #nylezsweethq #nylezsweet #nylezsweetcheewy #whiteningtablet #putihgebu #hilangkanjeragat #hilangkajerawat #kulitkusam #awetmuda #kulitkering #uvblocking #maskulin


0

Kebaikan SeriBella๐Ÿ˜
โœ… Mengatasi masalah dan parut jerawatโœจ
. โœ…Melembabkan dan menaikkan seri wajah โœจ
. โœ…Anti penuaan dan atasi masalah jeragatโœจ
. โœ…Diperkaya dengan vitamin, mineral dan antioksida (Detox)โœจ
. โœ… Memberi tenaga sepanjang hari๐Ÿ’ช
.
.
Harga? Hanya RM60 je ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Berminat? Boleh Dm atau Ws Saya (0147351023) atau tekan link di bio je nak senang๐Ÿ˜˜ .
.
#seribella #serift #produkkecantikkan #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #kurangkanjeragat #kurangkanjerawat #sugarbelle #produkviral #permintaanramai #produkkesihatan #kankukejarcintakamu #Pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan


0

.
SET KECUT JERAWAT. .
.
Ramai yang dah guna macam macam untuk hilang atau kurangkan masalah jerawat. Ada yang sampai habis beribu ribu pun ada.
.
Sebab tu sleeping mask ni Elysian bawa keluar khas untuk bantu atasi masalah jerawat dan alhamdulillah terbukti dapat kecutkan jerawat dalam masa sehari je.
.
Apa rahsianya? Takda rahsia.. Formulasi #seboclearmp dari Switzerland ni memang sangat berkesan.
.
.
Siapa yang dah guna Sleeping Mask ni, memang takkan cari lain. Sleeping mask ni memang setiap wanita perlu ada satu. Terutamya yang susah nak tdo malam.. selalu sakit kepala๐Ÿ˜Œ
.
.
Kenapa perlu? Sebab dalam sleepng mask ni ada effect #aromatherapy untuk bagi effect tenang dan sekaligus boleh menghilangkan sakit kepala dengan cepat dan mudah.
.
.
Pendek kata,sleeping mask ni memang hebat. Walaupun harganya cuma RM65 sahaja. Manfaatnya sangat banyak dan bole tahan sehingga 6 bulan.
.
WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 0162060016


1

.
Best ever serum..
.
Lom cuba lom tau.. dah try baru dapat rasa macam mana bestnye serum ni..
.
Kulit yang salah guna produk pun dapat kembali sihat dengan penggunaan yang konsisten..
.
WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 0162060016


1

Daulat Tuanku
.

Kelebihan Glutab :
๐Ÿ’Ž mencerah dan memutihkan kulit.
๐Ÿ’Ž meremajakan kulit ( awet muda ).
๐Ÿ’Žmembantu atasi masalah jeragat
๐Ÿ’Ž mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
๐Ÿ’Ž membaiki bekas jerawat dan cacar.
๐Ÿ’Ž membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
๐Ÿ’Ž mengecilkan pori pori kulit.
๐Ÿ’Ž menghalang pembentukan jerawat.
๐Ÿ’Žmerawat masalah lingkaran gelap bawah mata

Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609

Atau klik link di bio profile ya โฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธ๐Ÿ˜˜ #fereenafams
#fereenateam
#fereenasquad
#jeragat
#jeragathilang
#ajimaura
#serumjeragat
#kulitkusam
#nakcantik
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat
#jeragatpudar
#antijeragat
#hilangkanjeragat
#hilangjeragat
#masalahjeragat
#jeragatdegil
#setjeragat
#bebasjeragat
#kulitjeragat
#rawatanjeragat
#sabunjeragat
#parutjeragat
#jeragattebal
#jeragathitam
#jeragatkurang
#jeragatteruk


0

" Testimony by mommy zara "
.
.
kakak saya kerja malam jerawat selalu on off on off .
hmm mungkin waktu rehat tak menentu kot kak , waktu tidur pun x betul habuk lagii ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ
.
.
โ€œyes! betul act jerawat ni mmg sesuatu sangat lagi lagi utk org skin sensetif ๐Ÿ˜ž salah makan naik salah itu naik ini naik . .
.
โœ… Sy pakai
โœ… Sy jual
โœ… Sy guide
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60163484315/nakvslayu
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ™€๏ธVslbeautycareAgentPahang
๐Ÿš˜COD Disediakan
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธSELF PICKUP pun bole
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia


2

Konsisten dan terus konsisten amalkan snowhite secret.

Kesan yang ampunn. Macam aweks korea dah. G mana2 pun mesti tegur, apa rahsia dyba.
Dyba amalkan kemam snowhite setiap malam dan sapu snowy setiap hari ๐Ÿ’•

Sunblock penting untuk kulit kita. Kalau makan pun tapi xlindungi kulit, gelap jugak.

Nak selesaikan masalah dengan snow white secret? Boleh whatsapp 01127489987 atau bantu korang dapatkan kulit cantik ๐Ÿ˜‰

#snowwhitesecretviral #snowwhitesecretoriginal #caraputihkankulit
#kulitgebu #kulitkusam #kulitputih
#kulitglowing #kulitlicin #produkmurah
#cerahkankulit #awetmuda #hilangkanjerawat #glutalachel
#hilangkanjeragat #Aurorasx #produkkecantikanmalaysia#glutafrosta
#supplementputihmalaysia
#produkmalaysia #produkputihkankulit #produkdetoks #vitamincrosehipuk #vitcrosehipuk #vitamincrosehip #vitamincrosehip #VitaminCMalaysia #vitcrosehipukmurah #VitaminCmurah #glutax500gs #mixingwhitemurah


0

TIMEWISE REPAIR LIFTING SERUM โ€ข Menegang & menganjalkan kulit
โ€ข Mengenyalkan kulit
โ€ข Memulihkan keremajaan kulit & keserian
โ€ข Memulihkan kelembutan kulit
โ€ข Mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher
โ€ข Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera

#marykaykl #marykayklcc #kulitanjal #marykaygombak #jerawat #jeragat #makeup #skincareroutine #ordernow #bazar #marykay #sayajual #produkkecantikan #produkviral #marykayselangor #liftingserum #marykaywangsamaju #sayajualmakeup #marykaybatucaves #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaymalaysia #marykaysrirampai #serumwajah #serumglowing #serumviral #serum #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat


0

Best serum ever! โค
SERUM C mary kay~

BOTOX ? Kitorg pggil dia botox sbb hasil dia mcm botox uoolss!!
Tp botox cucuk2 tu illegal, yg ni legal ok, sebab hanya sapu je!

Apa yg ada dalam Serum C?

Kita ada 5 bahan tumbuhan terpilih yang exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C!

1. Kakadu Plum Extract
2. Camu - camu extract
3. Acerola Cherry extract
4. Blackcurrant Berry extract
5. Pomegranate extractdelima!

Dirumus khas dan ujikaji klinikal menunjukkan โœ…90% kulit lebih glowing n bersih
โœ…89% kulit lebih terbentuk (lifted)
โœ…86%kulit lebih anjal (firm)
โœ…71% kulit lebih kelihatan muda ๐Ÿ˜ฑ

Wow...patutlah parut mudah hilang..pipi licin bak kertas...sbb kandungan serum C yg sgt best ๐Ÿ˜˜. Pipi toing toing mmg antara result yg customer suka.....๐Ÿ˜Š Product mary kay telah menjalani ujian klinikal dan ianya selamat digunakan certified by FDA ( food drug administration). 90 days customer satisfaction!

Take 1 serum C for your skin

#marykaykl #marykayklcc #kulitanjal #marykaygombak #bibirkering #jerawat #jeragat #makeup #skincareroutine #ordernow #bazar #marykay #sayajual #produkkecantikan #produkviral #marykayselangor #marykaywangsamaju #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaymalaysia #marykaysrirampai #serumwajah #serumglowing #serumviral #marykaywangsamelawati #serum #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #blackpearl


0

LumiVie Intensive Serum ๐Ÿ˜ . ๐ŸŒทMengandungi Black Pearl yg memberikan kesan terhadap proses melindung dan mencerahkan kulit ๐ŸŒทOpti-Bright Complex utk sekatakan warna kulit ๐ŸŒทSamphire (sejenis tumbuhan) berfungsi meningkatkan kandungan air dlm kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembap ๐Ÿ’•Sesuai utk semua jenis kulit
๐Ÿ’•Non-comedogenic (tidak menutup liang pori)
๐Ÿ’•Sesuai utk kulit sensitif
๐Ÿ’•Sesuai untuk wanita berumur 25-45 tahun
๐Ÿ’•Kesan penggunaan seawal 2 minggu

#marykaykl #marykayklcc #marykaygombak #bibirkering #jerawat #jeragat #makeup #skincareroutine #ordernow #bazar #marykay #sayajual #produkkecantikan #produkviral #marykayselangor #marykaywangsamaju #sayajualonline #sayajualmakeup #marykaybatucaves #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaymalaysia #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati #serum #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #blackpearl #tahitianpearls


0

Reposted from @mingguanwanita -
Pengorbanan bila dah ada anak-anak, all the best for them๐Ÿ’“๐Ÿ’“ #mingguanwanita


5

Adik abang forever๐Ÿ’“๐Ÿ’“


3

We are in black shirt๐Ÿ•บ


5

YOUTH SKINCARE 100% ORGANIC
.
.
โœ…Cleanser โ€“ untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance. Memang tak mengeringkan kulit langsung. Makeup remover juga yang ni tau. .
.
โœ…Toner โ€“ untuk freekan skin dari menjadi kusam dan jadikan kulit glowing. Pakai ni lagi lah gosok dengan kapas muka opss tertanggal sekali whiteheads dan blackheads ๐Ÿคฃ .
.
โœ…Moisturizer โ€“ untuk protect skin dari UV, lembutkan kulit dan improved skin tone. Pakai ni je cukup tak perlu foundation ke apa ke dah boleh jadi make up base
.
. โœ…Night Cream โ€“ untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan dan bagi effect cerah bercahaya. Kalau bangun pagi kulit lembut macam baby jangan terkejut pulak sebab setiap hari mira bangun pagi dok pegang kulit sendiri ๐Ÿ™ˆ .
.
Specialnya Youth ni sebab sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT. Dah dikaji oleh pakar dermatologi dan oftalmologi selama 8 tahun! .
.
100% vegan (tumbuhan) dan 100% bebas kimia berbahaya untuk kulit.
Dan 100% pengguna Youth ni dapat rasa perubahan pada kulit tau ๐Ÿ˜‰ Jom lah try. Serius berbaloi dan awak takkan menyesal ๐Ÿ˜‡
.


1

YOUTH SKINCARE 100% ORGANIC
.
.
โœ…Cleanser โ€“ untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance. Memang tak mengeringkan kulit langsung. Makeup remover juga yang ni tau. .
.
โœ…Toner โ€“ untuk freekan skin dari menjadi kusam dan jadikan kulit glowing. Pakai ni lagi lah gosok dengan kapas muka opss tertanggal sekali whiteheads dan blackheads ๐Ÿคฃ .
.
โœ…Moisturizer โ€“ untuk protect skin dari UV, lembutkan kulit dan improved skin tone. Pakai ni je cukup tak perlu foundation ke apa ke dah boleh jadi make up base
.
. โœ…Night Cream โ€“ untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan dan bagi effect cerah bercahaya. Kalau bangun pagi kulit lembut macam baby jangan terkejut pulak sebab setiap hari mira bangun pagi dok pegang kulit sendiri ๐Ÿ™ˆ .
.
Specialnya Youth ni sebab sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT. Dah dikaji oleh pakar dermatologi dan oftalmologi selama 8 tahun! .
.
100% vegan (tumbuhan) dan 100% bebas kimia berbahaya untuk kulit.
Dan 100% pengguna Youth ni dapat rasa perubahan pada kulit tau ๐Ÿ˜‰ Jom lah try. Serius berbaloi dan awak takkan menyesal ๐Ÿ˜‡
.


1

Instafamous Master @irine_nadia pun jana income dengan Shaklee tau

Sis melting tengok orangnya cantik sangatt๐Ÿ˜tak macam mak orang.macam anak dara uols

Master Irine pun pengguna supplement dan skincare dari Shaklee.

Kalau konsisten ni lah hasilnyaa๐Ÿ˜


1