#hmpFoundation

Instagram photos and videos

#hmpfoundation#jerawat#ctdk#mirafilzah#SkinPotionOil#vitcpowder#MissGiltterSpray#nleebeauty#luckydraw#aidajebat#vitamincbynleebeauty#baazaronline#sariyanti#Fatimahshow#moodrepubliktour#nursajat02#baazarpaknil#Aamyrarosli#bvrlovers#instafamouse#Babyctdk#jushinec#kulitjeragat#princessbvrc#bvrcnew#testomonivitcpowder

Hashtags #hmpFoundation for Instagram

💜HIDE ME PLEASE premium foundation 💜
.
.
Warna : Natural (Sesuai utk tona kulit Asia)
Jenis : Liquid Foundation
✔ Mengandungi SPF 35
✔Anti rekahan
✔Tahan lama ( 8 jam )
✔Flawless
✔Full coverage
✔Serap minyak
✔Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
✔Berbau wangi
✔Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering
.
.
#finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #muautara #hidemeplease #hidemepleasefoundation #foundation #hmpfoundation #hidemepleaseperak


0

Keajaiban Miss Glitter: 🌷 Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
🌷 Sesuai untuk semua jenis kulit.
🌷 Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder.
🌷 Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
🌷 Boleh digunakan seluruh badan.
🌷 Mengurangkan kesan penuaan.
🌷 Menambah seri pada wajah. 🌷 Memberi kesan glowing selepas solekan.
🌷 Mengawal minyak pada wajah.
🌷 Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
🌷 Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
🌷 Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama.
🌷 Mempunyai serbuk mutiara asli.

Korang xmenyesal punya beli sure puas hati 👍


2

#MissGiltterSpray ni effect dia glow sambil protect skin . Selalu jatuh hati dengan mgs. Serbuk mutiara bertabur atas muka. Apa yang best mgs ni ? ampa boleh nampak serbuk mutiara asli dok berenang dalam botol, dah tu bila spray akan melekat kat kulit blink2.. blink2 plak bukan hiasan taw, banyak khasiatnya
.
#MissGiltterSprayTravelEdition❤️❤️❤️ #MissGiltterSpray #missglitterspraymolly #glow #merawatkulitkering #merawatkulitkusam #parutjerawat #parut #jerawat #vitaminkulit #ajimaura #terapiinstagram #MollysBeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #businessonlinemalaysia #kuantan #pahang #gambang #aa #glowing #makeup #innerbeauty #hijabista #remaja #cover #hmpfoundation


2

#MissGiltterSpray ni effect dia glow sambil protect skin . Selalu jatuh hati dengan mgs. Serbuk mutiara bertabur atas muka. Apa yang best mgs ni ? ampa boleh nampak serbuk mutiara asli dok berenang dalam botol, dah tu bila spray akan melekat kat kulit blink2.. blink2 plak bukan hiasan taw, banyak khasiatnya
.
#MissGiltterSprayTravelEdition❤️❤️❤️ #MissGiltterSpray #missglitterspraymolly #glow #merawatkulitkering #merawatkulitkusam #parutjerawat #parut #jerawat #vitaminkulit #ajimaura #terapiinstagram #MollysBeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #businessonlinemalaysia #kuantan #pahang #gambang #aa #glowing #makeup #innerbeauty #hijabista #remaja #cover #hmpfoundation


1

#MissGiltterSpray ni effect dia glow sambil protect skin . Selalu jatuh hati dengan mgs. Serbuk mutiara bertabur atas muka. Apa yang best mgs ni ? ampa boleh nampak serbuk mutiara asli dok berenang dalam botol, dah tu bila spray akan melekat kat kulit blink2.. blink2 plak bukan hiasan taw, banyak khasiatnya
.
#MissGiltterSprayTravelEdition❤️❤️❤️ #MissGiltterSpray #missglitterspraymolly #glow #merawatkulitkering #merawatkulitkusam #parutjerawat #parut #jerawat #vitaminkulit #ajimaura #terapiinstagram #MollysBeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #businessonlinemalaysia #kuantan #pahang #gambang #aa #glowing #makeup #innerbeauty #hijabista #remaja #cover #hmpfoundation


2

Nak bagi #free je setiap belian 3 box #Bvrcababy 😊 . .

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #n


0

Nak bagi #free je setiap belian 3 box #Bvrcababy 😊 . .

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #n


0

Nak bagi #free je setiap belian 3 box #Bvrcababy 😊 . .

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #n


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #selafazcinta


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #selafazcinta


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #selafazcinta


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #selafazcinta


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #selafazcinta


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #selafazcinta


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #selafazcinta


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #selafazcinta


0

PROMO TERLAJAK RUNTUH

HMP FOUNDATION 50ML

RM50
EXC POSTAGE

WITH FREE GIFT

AVAILABLE CODE NATURAL

#clearstock
#offer
#promo
#hmpfoundation
#hmpcosmeticspenang


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #selafazcinta


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #selafazcinta


1

#MissGiltterSpray ni effect dia glow sambil protect skin . Selalu jatuh hati dengan mgs. Serbuk mutiara bertabur atas muka. Apa yang best mgs ni ? ampa boleh nampak serbuk mutiara asli dok berenang dalam botol, dah tu bila spray akan melekat kat kulit blink2.. blink2 plak bukan hiasan taw, banyak khasiatnya
.
#MissGiltterSprayTravelEdition❤️❤️❤️ #MissGiltterSpray #missglitterspraymolly #glow #merawatkulitkering #merawatkulitkusam #parutjerawat #parut #jerawat #vitaminkulit #ajimaura #terapiinstagram #MollysBeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #businessonlinemalaysia #kuantan #pahang #gambang #aa #glowing #makeup #innerbeauty #hijabista #remaja #cover #hmpfoundation


2

Kenapa ramai suka #MissGiltterSpray ?

Maybe sebab botol dia menawan hati berbunga2, boleh letak lam beg, dah la 30ml ,extra pearl powder, dah tu pulak harga mampu milik #RM20 jurr!! Ada yang dah guna berbotol2 sejak 1st keluar.

Yela, mgs ni boleh bagi muka glowing,makeup tahan lama n fresh ja kalau pakai. serbuk mutiara dok nampak elok ja dalam botol, bila spray dia masuk dalam kulit dan rawat taw .

Best ke best?? #AgentMollysBeauty #mollysbeauty


3

#MissGiltterSpray ni effect dia glow sambil protect skin . Selalu jatuh hati dengan mgs. Serbuk mutiara bertabur atas muka. Apa yang best mgs ni ? ampa boleh nampak serbuk mutiara asli dok berenang dalam botol, dah tu bila spray akan melekat kat kulit blink2.. blink2 plak bukan hiasan taw, banyak khasiatnya
.
#MissGiltterSprayTravelEdition❤️❤️❤️ #MissGiltterSpray #missglitterspraymolly #glow #merawatkulitkering #merawatkulitkusam #parutjerawat #parut #jerawat #vitaminkulit #ajimaura #terapiinstagram #MollysBeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #businessonlinemalaysia #kuantan #pahang #gambang #aa #glowing #makeup #innerbeauty #hijabista #remaja #cover #hmpfoundation


2

Keajaiban Miss Glitter:
• Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
• Sesuai untuk semua jenis kulit.
• Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder.
• Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
• Boleh digunakan seluruh badan.
• Mengurangkan kesan penuaan.
• Menambah seri pada wajah.
• Memberi kesan glowing selepas solekan.
• Mengawal minyak pada wajah.
• Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
• Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
• Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama.
• Mempunyai serbuk mutiara asli. Antara kelebihan serbuk mutiara adalah:
Menjadikan kulit kelihatan berseri-seri, tampak muda, lembut dan pejal.
Memperbaharui kulit baru.
Menjana kolagen.
Menyembuhkan jerawat/parut.
Menghalang penuaan sel kulit.
Mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan kulit dari gelimbir.
Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran matahari dan parut.
Mengurangkan tompok-tompok hitam dan perubahan warna pada kulit.
Mengurangkan liang-liang pori yang besar.
Meningkatkan keanjalan kulit.

Kegunaan untuk individu TIDAK BERSOLEK:
- Miss Glitter spray mempunyai collagen, vitamin c, aloe vera dan pearl satin powder.
- Boleh spray direct ke wajah ketika hendak keluar kerja atau sebelum tidur. Kesemua bahan yg terdapat di dalam spray akan melindungi wajah anda dr UV, habuk, serta menghalang jerawat/jeragat timbul pada wajah anda.
Kegunaan untuk individu yang bersolek:
- Selepas solekan, seeloknya menggunakan bb doll stick foundation. Kemudian spray ke seluruh wajah. Ia akan memberi kesan glowing, mengelakkan minyak dan pori terbuka. Ia juga menghalang jerawat akibat solekan tebal. Ia juga boleh di spray sebelum solekan untuk menjadikan solekan anda bertambah mudah ketika sapuan bb cream.
Kegunaan untuk individu 40an ke atas:
- Khasiat yg terdapat di dalam spray terutama collagen, vitamin C serta pearl satin powder dapat mengakis/menghalang jeragat yg terdapat pada wajah. Ia juga dapat menghilangkan kedutan pada bahagian mata dan leher. Spray pada setiap pagi dan malam sebelum tidur. Ini kerana salah satu kebaikan pearl powder ialah dapat menghalang penuaan dari waja


1

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


3

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen_stellacollagen . .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


0

#MissGiltterSpray ni effect dia glow sambil protect skin . Selalu jatuh hati dengan mgs. Serbuk mutiara bertabur atas muka. Apa yang best mgs ni ? ampa boleh nampak serbuk mutiara asli dok berenang dalam botol, dah tu bila spray akan melekat kat kulit blink2.. blink2 plak bukan hiasan taw, banyak khasiatnya
.
#MissGiltterSprayTravelEdition❤️❤️❤️ #MissGiltterSpray #missglitterspraymolly #glow #merawatkulitkering #merawatkulitkusam #parutjerawat #parut #jerawat #vitaminkulit #ajimaura #terapiinstagram #MollysBeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #businessonlinemalaysia #kuantan #pahang #gambang #aa #glowing #makeup #innerbeauty #hijabista #remaja #cover #hmpfoundation


0

#MissGiltterSpray ni effect dia glow sambil protect skin . Selalu jatuh hati dengan mgs. Serbuk mutiara bertabur atas muka. Apa yang best mgs ni ? ampa boleh nampak serbuk mutiara asli dok berenang dalam botol, dah tu bila spray akan melekat kat kulit blink2.. blink2 plak bukan hiasan taw, banyak khasiatnya
.
#MissGiltterSprayTravelEdition❤️❤️❤️ #MissGiltterSpray #missglitterspraymolly #glow #merawatkulitkering #merawatkulitkusam #parutjerawat #parut #jerawat #vitaminkulit #ajimaura #terapiinstagram #MollysBeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #businessonlinemalaysia #kuantan #pahang #gambang #aa #glowing #makeup #innerbeauty #hijabista #remaja #cover #hmpfoundation


0