#hmpconcealer

Instagram photos and videos

#hmpcosmetics#hmpconcealer#hmpbeautysponge#hmpeyebrowgel#hmpneroliner#hmpfoundation#hmppremiumfoundation#produkkecantikkan#produkmuslim#hmpcosmeticsperak#agenthmpcosmetics#agentpenang#hmplovers#makeuplovers#hmpcosmeticspenang#halal#DHMP123#feedbackhmpcosmetics#sayajualsayapakai#luluskkm#laveendacleansergel

Hashtags #hmpconcealer for Instagram

HMP NERO LINER
- warna yang terang
- Mudah dicuci (wudhuk friendly)
- Tidak mudah comot
- Cepat kering selepas disapu pada mata

Harga asal : RM23.00
Harga promosi : RM20
...
HMP BEAUTY SPONGE
Harga asal : RM19
Promosi : RM15

Postage rm8 sm rm12 ss
.
#hmpcosmetics #hmpbeautysponge #hmpneroliner #hmpconcealer #hmpeyebrowgel #hmppremiumfoundation #laveendacleansergel #halal #selamat #produkkecantikkan #produkmuslim #dropshipsahhmp #DHMP123


0

Patut lah flawless, guna hmp cosmetics rupanya 😍
.
Hmp premium foundation
10 ml Rm29
50 ml Rm60
.
Postage rm8 sm rm12 ss
..
#hmpcosmetics #hmpbeautysponge #hmpneroliner #hmpconcealer #hmpeyebrowgel #hmppremiumfoundation #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #selamat #luluskkm #sayajualsayapakai #dropshipsahhmp #DHMP123


0

Nad dah pernah share sebelum ni tentang kebaikan 5 bahan utama dalam HMP PREMIUM FONDATION ni..ingat tak?? Meh sini nad share sekali lagi πŸ’•
.
5 bahan utama didalam HMP PREMIUM FOUNDATION

Argan Oil (Argania Spinosa)
- Melindungi Dari kulit kering
- Tidak membuatkan kulit berminyak
- Boleh digunakan siang & malam

Peppermint
- Merawat kulit berminyak
- Mengatasi jerawat
- Pelindung sinar Matahari
- Mengatasi masalah penuaan
Leaf Extract (Lidah Buaya)
- bersifat anti-bakteria, anti-oksida dan anti-penuaan
- melembapkan dan menghidrasi kulit secara semulajadi
- memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit

Vitamin C
- membuatkan kulit lebih cerah
- membuatkan kulit lebih sihat dan bercahaya
- membantu memperbaiki keadaan kulit yang kusam dan pucat
- bertindak sebagai anti-oksidan
- bertindak sebagai anti-penuaan

Vitamin E
- Kulit menjadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS
- Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam
- Membantu menghilangkan PARUT dan JERAWAT
- Membantu kulit yang cepat SUNBURN
- Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran
- Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpneroliner #hmpbeautysponge #hmpconcealer #laveendacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #sayajualsayapakai #dropshipsahhmp #DHMP123


0

Cantiknya uolls 😍😍😍
.
Hmp foundation memang the best. Sebab apa The Best sangat?? Sebab #hmppremiumfoundation sangat2 full coverage. Semua cela, bintik2 hitam habis dia tutup. Dah lah texture dia ringan je, pakai pun tak rasa apa 😊
.
Hmp Premium foundation
10 ml Rm29
50ml Rm60
Postage : rm8 sm rm12 ss
...
Berminat?? Uolls boleh whatsapp nad ke 0132896854, atau tekan je link di bio nad okay πŸ˜˜πŸ˜†
.
#hmpcosmetics #hmpconcealer #hmppremiumfoundation #hmpbeautysponge #hmpeyebrowgel #hmpneroliner #laveendacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #selamat #luluskkm #diujisecaraklinikal #sayajualsayapakai #dropshipsahhmp #DHMP123


0

Hye uollls 😊
.
Jangan lupa dapatkan super fluffy beauty sponge by HMP Cosmetic. RM19 je uolls 😍 Beauty sponge yang sangat gebu dan mudah untuk meratakan foundation anda 😘
.
Postage : Rm8 sm Rm12 ss
.
#hmpcosmetics #hmpbeautysponge #hmppremiumfoundation #hmpeyebrowgel #hmpneroliner #hmpconcealer #hmp8faceoil #laveendacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #selamat #luluskkm #sayajualsayapakai #dropshipsahhmp #DHMP123


0

Hye uolls 😊 Boleh nad tahu tak siapa yang dah cuba hmp premium foundation ni?? Angkat tangan plis πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
Ramai yang dah cuba #hmppremiumfoundation ni dan mereka semua kata best gilerrr 😍 Hmp premium foundation dah menjadi pilihan bagi ramai makeup artist di luar sana 😘😘 Sebab apa?
.
Sebab hmp premium foundation ni banyak kelebihan dia. Antaranya :-
- menutup cela di muka
- mencerahkan kulit
- melindungi kulit dari sinaran uv
dan banyak lagi ☺
.
Harga :
10ml Rm29
50ml Rm60
.
Cepat dapatkan sekarang sementara stock masih ada 😍😍 whatsapp nad ke 0132896854 atau tekan link pada bio di atas πŸ‘†πŸ“²
.
#hmpcosmetics #hmpconcealer #hmppremiumfoundation #hmpbeautysponge #hmpneroliner #hmpeyebrowgel #laveendacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #selamat #sayajualsayapakai #dropshipsahhmp #DHMP123


1

Korang tahu tak apa kebaikan Peppermint untuk kulit kita?? Taktahu? Ok ni nad nak bagi tahu ni yang peppermint banyak sangat kebaikan dia 😍 Antaranya :-
.
Peppermint
- Merawat kulit berminyak
- Mengatasi jerawat
- Pelindung sinar Matahari
- Mengatasi masalah penuaan
.
Extrac peppermint ni ada dalam hmp foundation, so korang dah boleh cantik sambil merawat kulit. Tak payah pening2 kepala nak pakai banyak2 produk. #hmppremiumfoundation ada semua dalam 1 tau 😊 jimat sangat..
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpbeautysponge #hmpneroliner #hmpconcealer #hmpeyebrowgel #laveendacleansergel #halal #selamat #produkkecantikkan #produkmuslim #luluskkm #sayajualsayapakai #dropshipsahhmp #DHMP123


0

Cantik betul ladyboss kita harini pakai HMP Premium Foundation code Luvia 😍
.
Code yang available semuanya sesuai untuk kulit orang2 asia tau. Dah lah full coverage, ada SPF 30 lagi tu 😍
..
Price :
10ml RM29
50ml RM60

Postage : rm8 sm rm12 ss
.
#hmpcosmetics
#hmpbeautysponge #hmpneroliner #hmpconcealer #hmppremiumfoundation #laveendacleansergel #produkmuslim #produkkecantikkan #halal #selamat #luluskkm #sayajualsayapakai #DHMP123 #dropshipsahhmp


0

Selamat pagi semua πŸ˜ŠπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Weekend macam ni mesti ada yang dapat jemputan kahwin atau kemana2 je kan??
.
Jangan lupa masa makeup tu pastikan korang semua pakai #hmpconcealer ni tau. Sebab apa?? Sebabnya :-
.
Kelebihan HMP Concealer :
* Bau yg menyenangkan (wangi)
* Mudah diratakan
* Menutup dengan rata (full coverage)
* Tidak mudah bercapuk dan merekah

Kegunaan :
* Menutup cela diwajah
* Menutup eyebag dan dark circle
* Membentuk kening yg kemas (lukis kening)

Harga pula?? Hehe cuma berharga RM39 je uolls. Hmp concealer ni boleh tahan 1 ke 2 bulan (ikut cara pemakaian seseorang). Sangat berbaloi β˜ΊπŸ€—
.
#hmpcosmetics #hmpbeautysponge #hmpconcealer #hmpneroliner #hmpeyebrowgel #laveendacleansergel #hmppremiumfoundation #hmp8faceoil #selamat #halal #produkkecantikkan #produkmuslim #luluskkm #sayajualsayapakai #dropshipsahhmp #DHMP123


0

Kebaikan bahan utama dalam hmp premium foundation 😍
.
Leaf Extract (Lidah Buaya)
- bersifat anti-bakteria, anti-oksida dan anti-penuaan
- melembapkan dan menghidrasi kulit secara semulajadi
- memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit
.
10ml RM29
50ml RM60
postage : +rm8 sm +rm12 ss
.
Whatsapp 0132896854 (nad) untuk sebarang pertanyaan mahupun pembelian 😊
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpbeautysponge #hmpconcealer #hmpneroliner #hmpeyebrowgel #laveendacleansergel #hmp8faceoil #selamat #halal #produkkecantikkan #produkmuslim #luluskkm #sayajualsayapakai #dropshipsahhmp #DHMP123


3

LAVEENDA CLEANSER GEL
- 50ml
- Kegunaan : 1 hingga 2 bulan

Antara bahan utama :
☘ Lavender Oil - utk merawat jerawat
☘ Arbutin - mencerahkan kulit & memberi kesan pinkish
☘Glutathione - Mencerahkan & memudarkan jerawat
☘Hyaluronic Asid - melembapkan kulit wajah
☘Witch Hazel - anti jerawat, tinggi antioksida
☘Salicylic Acid - menanggalkan kulit mati. Mencuci daki hingga ke dalam pori.
☘Shea Butter - anti inflamasi.
- Mengekalkan kelembapan kulit

p/s : Cleanser kami ni KURANG BUIH.
- kenapa cleanser kami ni less buih. Buih boleh mengeringkan kulit wajah kita kalau mencuci muka terlalu kerap. Jadi cleanser kami ni anda tak perlu risau kerana tak mengeringkan kulit. Rasa lembut ja lepas cuci muka.

Kelulusan KKM : NOT180606974K

Harga :
RM40.00 sm RM45.00 ss
Postage rm8.00 sm rm12.00 ss
.
Whatsapp 0132896854 sekarang❗❗❗
.
#hmpcosmetics #hmpbeautysponge #hmppremiumfoundation #hmpconcealer #hmpeyebrowgel #hmpneroliner #laveendacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #luluskkm #selamat #sayajualsayapakai #DHMP123


0

Kebaikan bahan utama dalam HMP PREMIUM FOUNDATION 😊
.
Argan Oil (Argania Spinosa)
- Melindungi Dari kulit kering
- Tidak membuatkan kulit berminyak
- Boleh digunakan siang & malam
.
10 ml RM29 (exclude post)
50 ml RM60 (exclude post)
Post +rm8 sm +rm12 ss
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpconcealer #hmpneroliner #hmpeyebrowgel #hmpbeautysponge #laveendacleansergel #halal #selamat #luluskkm #produkmuslim #produkkecantikkan #sayajualsayapakai #DHMP123


0

Cantiknya adik ni dengan #hmppremiumfoundation 😍 nampak glowing, tertutup semua cela dimuka😊
.
Awak bila lagi? Confirm tak tukar lain dah lepas guna HMP premium foundation ni πŸ€—
.
Sangat berbaloi tau. Sebab apa??? Sebab #hmppremiumfoundation ni tahan 6 ke 12 bulan tau (ikut pada cara penggunaan seseorang)
.
Cepat2 whatsapp nad untuk grab korang punya tau. Whatsapp ke 0132896854 πŸ‘†πŸ“²
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpbeautysponge #hmpconcealer #hmpneroliner #hmpeyebrowgel #laveendacleansergel #halal #selamat #luluskkm #produkkecantikkan #produkmuslim #sayajualsayapakai #DHMP123


0

Good morning uolls 😍
.
Artis pun guna #hmpcosmetics uolls 😍 Korang bila lagi? Hehe cepat dapatkan sementara stock masih ada
.
HMP PREMIUM FOUNDATION
10ml RM29 (exclude post)
50ml RM60 (exclude post)

Postage +Rm8 sm +Rm12 ss
.
#hmpcosmetics #hmpbeautysponge #hmppremiumfoundation #hmpneroliner #hmpconcealer #laveendacleansergel #hmpeyebrowgel #halal #produkkecantikkan #produkmuslim #selamat #luluskkm #sayajualsayapakai #DHMP123


0

Kenapa HMP premium foundation??? .
Hehe meh nak cerita sikit ni..hmp foundation ada banyak sangat kebaikan. Dalam foundation tu sendiri ada extract pokok lidah buaya vitamin c & e, extract argan dan peppermint. Bahan2 ni akan bantu pulihkan kulit uolls disamping menetup cela2 di muka tu hehe.
.
Dengan SPF30, kulit uolls akan dilindungi dari sinaran matahari. Mekap tebal2 pun tak cair tau, still cantik macam mula2 pakai
.
Nad dah cuba sendiri memang lain dari yang lain. Setanding dengan produk antarabangsa tau. Dengan harga RM60 untuk 50 ml, boleh tahan 6 ke 12 bulan. Berbaloi sangat2 tau. .
Jom pakat2 cuba. Kita juga ada mini trial pack punya cuma RM29 je 😊
.
Boleh whatsapp nad ke 0132896854 okay, jangan tunggu lama2 tau 😘
.
#DHMP123 #hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpbeautysponge #hmpneroliner #hmpconcealer #hmpeyebrowgel #laveendacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #selamat #luluskkm #sayajualsayapakai


0

Assalamualaikum 😁 Siapa yang dah cuba #hmpconcealer ni?? Pssst, nad nak cakap sikit ni rahsia kita2 je tau πŸ˜†
.
HMP CONCEALER
Jenis : Liquid
Kuantiti : 8ml
Warna : Light
Kelebihan :
- Bau yg menyenangkan (wangi)
- Mudah diratakan
- Menutup dengan rata (full coverage)
- Tidak mudah bercapuk dan merekah

Kegunaan :
- Menutup cela diwajah - Menutup eyebag dan dark circle
- Membentuk kening yg kemas (lukis kening)

Harga :
Rm39.00 (Tak termasuk pos)
Postage +rm8 sm +rm12 ss
.
#hmpcosmetics #hmpbeautysponge #hmpneroliner #hmpconcealer #hmppremiumfoundation #laveendacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #selamat #mesrawudhu #luluskkm #sayajualsayapakai #dropshipsahhmp #DHMP123


0

Hye, selamat tengah hari semua 😊😍
.
HMP EYEBROWGEL- CREAM
Size : 5 Gram
Warna : πŸ‘‰πŸ»Irish (light) πŸ‘‰πŸ»Latte (dark) .
🌈 Tekstur cream gel
🌈 Mudah dilukis pada kening
🌈 Mudah ditanggalkan dgn sekali cucian saja
🌈 Water proof (tidak comot)
🌈 2 warna menarik sesuai dgn warna kening orang asia
🌈 Sesuai utk make up harian dan majlis

Harga :
RM39.00 *postage RM8.00 sm RM12.00 ss
.
#hmpcosmetics #hmpconcealer #hmppremiumfoundation #hmpbeautysponge #hmpeyebrowgel #laveendacleansergel #halal #selamat #produkkecantikkan #produkmuslim #luluskkm #sayajualsayapakai #DHMP123


0

β€’ β€’ β€’
HMP NERO LINER
- warna yang terang
- Mudah dicuci (wudhuk friendly)
- Tidak mudah comot
- Cepat kering selepas disapu pada mata

HARGA : RM23.00
(TAK termasuk postage)
.
BERMINAT??
DM or WASAP Tiah
011-39534403
.
#DHMP120
#hmpcosmeticssgsiput #hmppremiumfoundation #hmpfoundationsgsiput #hmpcosmetics #hmpbeautysponge #hmpneroliner #hmpconcealer #hmppremiumfoundation #hmpeyebrowgel #laveedacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #luluskkm #wudhufriendly


0

Assalamualaikum πŸ˜‰
.
Korang dah cuba belum hmp premium foundation ni??? Best tau rugi tak cuba. Warna2 ni sesuai sangat dengan semua jenis kulit orang malaysia. Ada spf30 lagi tau ☺
.
10ml RM29
50ml RM60
Postage +rm8 sm +rm12 ss
.
Cepat2 whatsapp nad di 0132896854 atau boleh clink link di bio nad okay πŸ“²πŸ‘†
.
#hmpcosmetics #hmpbeautysponge #hmppremiumfoundation #hmpneroliner #hmpconcealer #laveendacleansergel #hmpeyebrowgel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #luluskkm #selamat #sayajualsayapakai #DHMP123


0

Testimoni FOUNDATION HMP COSMETICS 😘😘😘 #DHMP128#hmpcosmetics#hmpfoundation#hmpcleanser#hmpeyebrowgel#hmpbeautysponge#hmpconcealer


0

Dah dapatkan #LCG ? Pencuci Muka yang diluluskan KKM & telah lulus ujian ( Lab Test ) menyatakan FREE Hidroquinone & Mercury. Kenapa #LCG ? Mengandungan bahan BOOSTER iaitu Arbutin & Glutathione bertindak memutihkan kulit lebih pantas. -

#DHMP128#hmpcosmetics#hmpfoundation#hmpcleanser#hmpeyebrowgel#hmpbeautysponge#hmpconcealer


0

Happy Weekend uoollsss. Keluar jangan lupa dab dab HMP FOUNDATION tauuuuu. HMP FOUNDATION ada 2 size ye
.
50ml - RM60
10ml - RM29
( postage : RM8sm, RM12ss )
.
.
#DHMP128#hmpcosmetics#hmpfoundation#hmpcleanser#hmpeyebrowgel#hmpbeautysponge#hmpconcealer


0

Hye assalamualaikum semua πŸ€—
.
Weekend macam ni tak pergi ke mana2 ke? Sebelum tu, uolls jangan lupa apply hmp foundation dulu tau, sikit pun dah cukup untuk tutup semua cela di muka 😊 .
Foundation ni ada SPF 30, insyaAllah dia akan bantu untuk lindungi kulit kita dari sinaran matahari 🀩 jimat sangat kalau uolls beli mini pack ni sebab boleh tahan 1 ke 2 bulan tau (ikut pada penggunaan seseorang)..memang berbaloi πŸ‘
.
HMP foundation mini trial pack
10ml RM29
Postage +rm8 sm +rm12 ss
.
Berminat??? Boleh whatsapp nad ke 0132896854 atau tekan link di atas 😘
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpneroliner #hmpbeautysponge #hmpeyebrowgel #hmpconcealer #laveendacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #luluskkm #selamat #sayajualsayapakai #DHMP123


0

Nad belanja tutorial makeup untuk korang malam ni. Cantik kan makeup simple macam ni. Just nice je, tak over sangat pun. Sesuai lah untuk mereka yang baru nak kenal2 dengan makeup.Korang pun boleh try makeup simple macam ni juga 🌹😍
.
HMP premium foundation
Rm29 10ml
Rm60 50ml
.
HMP concealer
Rm39
.
HMP eyebrow gel
Rm39
.
HMP nero liner
Rm23
.
Berminat?? Boleh Whatsapp nad sekarang di 0132896854 πŸ˜ŠπŸ€—
.
#hmpcosmetics #hmpbeautysponge #hmpneroliner #hmppremiumfoundation #hmpeyebrowgel #hmpconcealer #laveendacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #luluskkm #selamat #sayajualsayapakai #DHMP123


0

β€’ β€’ β€’

Hi lovelies.. Jom baca pasal HMP concealer nih.. Mmg best tau.. πŸ˜‰πŸ‘‡πŸ‘‡
.
. ❀ HMP CONCEALER ❀

Jenis : cecair (liquid)
Kuantiti : 8ml
Warna : Light ❀Kelebihan :
- Bau yg menyenangkan (wangi)
- Mudah diratakan
- Menutup dengan rata (full coverage)
- Tidak mudah bercapuk dan merekah ❀Kegunaan :
- Menutup cela diwajah
- Menutup eyebag dan dark circle
- Membentuk kening yg kemas (lukis kening) ❀Harga :
Rm39.00 (tidak termasuk harga pengeposan)
.
Hasil yg sgt awesome.. Lovelis semua bila nak awesome.. πŸ˜‰

Berminat?? DM or WA 01139534403

#DHMP120
#dhmp120
#hidemeplease #hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpconcealer #hmpneroliner #hmpeyebrowgel #hmpbeautysponge #laveendacleansergel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #luluskkm #mesrawudhu #sayajualsayapakai


1

Hide me please (HMP) foundation .
10ml,50ml ready stock tau πŸ˜‰

Yg suka foundation full coverage meh cuba yg ni hokey 😍

#DHMP128#hmpcosmetics#hmpfoundation#hmpcleanser#hmpeyebrowgel#hmpbeautysponge#hmpconcealer


0

Eyebrow Gel dari HMP COSMETICS akan buat kening yuols helokkk kemas dan rapi

Nak lukis dia pon mudah sangat, tak mudah comot

Seketui cuma RM39 tahan lebih setahun.πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #DHMP128#hmpcosmetics#hmpfoundation#hmpcleanser#hmpeyebrowgel#hmpbeautysponge#hmpconcealer


0

Cantekkkkk nyaaaa 😍😍😍 Pakai HMP COSMETICS lahhh baru Cantikkkkk 😘😘😘 Foundation Liquid yg the best utk blend dengan kulit.. 1 pump 1 muka. πŸ‘πŸ» Premium Foundation
Concealer
Nero Liner
Eyebrow Gel-Cream

#DHMP128#hmpcosmetics#hmpfoundation#hmpcleanser#hmpeyebrowgel#hmpbeautysponge#hmpconcealer


0

Selamat pagi semua πŸ€—
.
Pagi2 ni nad nak share sikit dgn korang feedback #hmppremiumfoundation . Foundation yg sangat senang di blend dan tak bercapuk bila pakai. Makeup akan kekal lama tau uolls 😍 memang sangat berbaloi 😊😊😊.
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpbeautysponge #hmpneroliner #hmpconcealer #hmpeyebrowgel #produkkecantikkan #produkmuslim #halal #luluskkm #sayajualsayapakai #DHMP123


1