#hmpconceler

Instagram photos and videos

#hmpconceler#paidreview#multiuseoil#baazarpaknil#sariyanti#mirafilzah#aidajebat#ayerlanas#ctdk#serumoil#moodrepubliktour#vitcpowder#testomonivitcpowder#jushinecbynleebeauty#hmpfoundation#baazaronline#vitamincbynleebeauty#skinpotionoilbyileesh#aurainsta#muabella#nleebeauty#fattzura#jerawat#testimoniskinpotionoil

Hashtags #hmpconceler for Instagram

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitaminc #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #furaiha #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #muaperak #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #kulitcantik


0

TESTIMONI


7

Sesuai dengan perkataan โ€œFace Oilโ€ jika diterjemahkan secara literal bermaksud minyak muka. Bila sebut muka maka sudah tentulah face oil digunakan khas di kulit muka.

Apa sebenarnya fungsi face oil ni?

Face oil Skin Potion Oil mempunyai fungsi tersendiri iaitu ;
1. Membantu mencegah jerawat
2. Merawat masalah pori terbuka
3. Membantu mengelakkan kulit kusam dan tona kulit sekata
4. Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata

Kelebihan dan keistimewaan Skin Potion Oil?
1. Tidak membuatkan kulit menjadi berminyak
2. Boleh digunakan sebagai make-up remover, base make-up dan mix bersama foundation/blusher/shading.
3. Berbau harum daripada bauan pelbagai campuran oil termasuklah rose petal oil.
4. Selamat digunakan oleh ibu hamil kerana bahan kandungannya diperbuat daripada 100% pure oil.
5. Sesuai dan selamat digunakan oleh semua peringkat golongan termasuklah kanak-kanak. (Sesuai digunakan jika ada parut luka atau parut lama.) http://www.wasap.my/+601116307572


5

Tips Memakai Face Oil Dengan Tepat Agar Muka Berseri

1. Pilih Produk Yang Tepat

Face oil memiliki manfaat yang baik untuk kulit . Namun, pastikan produk face oil yang dipilih disesuaikan dengan keadaan kulit.
Untuk mencegah munculnya jerawat kamu boleh menggunakan face oil yang mengandungi minyak argan, jojoba, tea tree atau almond.
2. Gunakan Face Oil Dalam Keadaan Wajah Bersih

Memang tidak ada cara yang baku menggunakan face oil. Namun pastikan bahawa wajah sudah dibersihkan sebelum memakai face oil.
Bila kamu memiliki kulit berminyak sebaiknya diaplikasikan pada saat wajah dalam keadaan lembap agar kandungannya mudah terserap. Setelah memakai pelembap diamkan beberapa minit agar lebih meresap kemudian aplikasikan face oil.

3. Gunakan Secukupnya

Beberapa face oil menyediakan paip yang kecil untuk mengeluarkan minyak. Hal ini akan lebih mudah dan tidak mudah untuk tumpah. Kamu boleh menggunakan face oil cukup dua atau tiga titis saja untuk seluruh wajah.
Mengikut masalah muka yang kamu hadapi.

4. Hindari Menggunakan Face Oil dengan Menggosok

Berbeza dengan pemakaian pelembap yang diusap. Titiskan face oil secukupnya pada telapak tangan, kemudian dap-dap pada wajah hingga minyak terserap sempurna.
Panas telapak tangan akan membantu minyak menyerap ke dalam kulit. Cara ini lebih nyaman tanpa kamu menggosoknya pada wajah.

Khas untuk pengguna face oil Skin Potion Oil. โค๏ธ
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #kolej #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

Kenapa nurul keluarkan dan pakai face oil Skin Potion Oil?
Skin type nurul Oily & Sensitive skin. Tau tak oily skin sebenarnya disebabkan oleh dryness?
Kulit normal dan dry akan terus kering bila dehydrated. Tapi combo oily & oily ni bila dehydrated, sebum semakin banyak dihasilkan. Sebab nak moistkan balik kulit.

The point is : Semua jenis skin perlukan HYDRATION untuk kawal sebum.
Oily skin tak makin oily ke bila pakai benda yang contain oil?

NO! โ˜๐Ÿป
Malahan makin kurang minyak tu nanti.

Kenapa?
Minyak dari oil akan gantikan minyak muka kita dan muka kita tak keluarkan minyak lagi dah. :Nurul Asmahan

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #wangi #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


5

Makin dekat nak raya, setiap hari HQ dapat order Combo Set โ€œSkin Potion Serum + Skin Potion Oilโ€. Combo set paling best untuk skin abad ini. Sebab natural bahan je & selamat.
Ingat ye, untuk makeup flawless & smooth bukan dengan beli foundation mahal atau foundation full coverage. No No No !โ˜๐Ÿป Tapi makeup yang cantik, smooth bermula dari skin yang bersih dan sihat. Paling penting jangan on off buat skincare routine.

P/s : Setiap hari ni benda wajib nurul akan apply malam, pagi dan tiap kali lepas solat. Awak takkan percaya selagi tak cuba. 1st time cuba awak pasti takkan curangi dia
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #wangi #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1


5

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


4

KENAPA SKIN POTION OIL & SKIN POTION SERUM MENJADI PILIHAN HATI !

MERANA : Tak sanggup lagi nak teruskan skincare yang menipiskan kulit , kesan teruk selepas stop gunakan produk merkuri .
Bila stop ! Kulit jadi BERJERAWAT , KUSAM , makin GELAP segalanya menjelma dengan sekelip mata .
NATURAL produk : sejenis suka kulit cerah cepat memang akan rasa agak lambat .
Tapi paling penting kulit muka kita guna produk selamat . Jangan expect pakai produk natural akan dapat effect cerah segera . No No No ! โ˜๐Ÿป Produk ILEESHยฎ๏ธ : Sejenis suka beramah mesra gitchewww ! Sapu di muka zup zasss terus meresap , kulit tak pedih dan dia melembapkan kulit .

P/s : Kaknughul nak bagi 10 โญ๏ธ untuk produk ILEESHยฎ๏ธ .

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #wangi #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

PERBEZAAN SKIN POTION SERUM & SKIN POTION OIL ? โ€ข Fahamkan dulu perbezaan kedua produk ni tau .

SKIN POTION SERUM by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis gel.
๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk mencerahkan kulit, melembapkan kulit dan merawat masalah kulit(tona tidak sekata, parut , jerawat/jeragat dan Pori terbuka)
๐Ÿƒ Kulit nampak lebih sihat dan tak kusam. ๐Ÿ’ฆ Bahan utama ; Aqua, Vitamin E Essential Oil, Vitamin E Beads, Witch Hazel Extract, Hyaluronic Acid, Pink Guava Extract.

SKIN POTION OIL by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis minyak. ๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk merawat masalah kulit berjerawat , masalah parut dan membantu kulit muka (melembapkan, kulit kusam, Pori terbuka). ๐Ÿ’ฆ Bahan utama ; Aprikot Oil, Argan Oil & Rose Petal Oil. .

Step Skin Potion Serum + Skin Potion Oil dalam routine : โœจ Cleanser > Toner > Skin Potion Serum > Skin Potion Oil > Moisturizer > Sunblock (waktu siang). .

P/s : Nak kesan letup, guna dua produk ni ๐Ÿ‘๐Ÿป.
Ramai sangat ambil Set Combo SPO & SPS ni . Seriously , sangat best dan selamat .
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #wangi #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

PERBEZAAN SKIN POTION SERUM & SKIN POTION OIL ? โ€ข Fahamkan dulu perbezaan kedua produk ni tau .

SKIN POTION SERUM by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis gel.
๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk mencerahkan kulit, melembapkan kulit dan merawat masalah kulit(tona tidak sekata, parut , jerawat/jeragat dan Pori terbuka)
๐Ÿƒ Kulit nampak lebih sihat dan tak kusam. ๐Ÿ’ฆ Bahan utama ; Aqua, Vitamin E Essential Oil, Vitamin E Beads, Witch Hazel Extract, Hyaluronic Acid, Pink Guava Extract.

SKIN POTION OIL by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis minyak. ๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk merawat masalah kulit berjerawat , masalah parut dan membantu kulit muka (melembapkan, kulit kusam, Pori terbuka). ๐Ÿ’ฆ Bahan utama ; Aprikot Oil, Argan Oil & Rose Petal Oil. .

Step Skin Potion Serum + Skin Potion Oil dalam routine : โœจ Cleanser > Toner > Skin Potion Serum > Skin Potion Oil > Moisturizer > Sunblock (waktu siang). .

P/s : Nak kesan letup, guna dua produk ni ๐Ÿ‘๐Ÿป.
Ramai sangat ambil Set Combo SPO & SPS ni . Seriously , sangat best dan selamat .
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #wangi #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


3

PERBEZAAN SKIN POTION SERUM & SKIN POTION OIL ? โ€ข Fahamkan dulu perbezaan kedua produk ni tau .

SKIN POTION SERUM by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis gel.
๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk mencerahkan kulit, melembapkan kulit dan merawat masalah kulit(tona tidak sekata, parut , jerawat/jeragat dan Pori terbuka)
๐Ÿƒ Kulit nampak lebih sihat dan tak kusam. ๐Ÿ’ฆ Bahan utama ; Aqua, Vitamin E Essential Oil, Vitamin E Beads, Witch Hazel Extract, Hyaluronic Acid, Pink Guava Extract.

SKIN POTION OIL by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis minyak. ๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk merawat masalah kulit berjerawat , masalah parut dan membantu kulit muka (melembapkan, kulit kusam, Pori terbuka). ๐Ÿ’ฆ Bahan utama ; Aprikot Oil, Argan Oil & Rose Petal Oil. .

Step Skin Potion Serum + Skin Potion Oil dalam routine : โœจ Cleanser > Toner > Skin Potion Serum > Skin Potion Oil > Moisturizer > Sunblock (waktu siang). .

P/s : Nak kesan letup, guna dua produk ni ๐Ÿ‘๐Ÿป.
Ramai sangat ambil Set Combo SPO & SPS ni . Seriously , sangat best dan selamat .
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #wangi #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

PERBEZAAN SKIN POTION SERUM & SKIN POTION OIL ? โ€ข Fahamkan dulu perbezaan kedua produk ni tau .

SKIN POTION SERUM by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis gel.
๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk mencerahkan kulit, melembapkan kulit dan merawat masalah kulit(tona tidak sekata, parut , jerawat/jeragat dan Pori terbuka)
๐Ÿƒ Kulit nampak lebih sihat dan tak kusam. ๐Ÿ’ฆ Bahan utama ; Aqua, Vitamin E Essential Oil, Vitamin E Beads, Witch Hazel Extract, Hyaluronic Acid, Pink Guava Extract.

SKIN POTION OIL by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis minyak. ๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk merawat masalah kulit berjerawat , masalah parut dan membantu kulit muka (melembapkan, kulit kusam, Pori terbuka). ๐Ÿ’ฆ Bahan utama ; Aprikot Oil, Argan Oil & Rose Petal Oil. .

Step Skin Potion Serum + Skin Potion Oil dalam routine : โœจ Cleanser > Toner > Skin Potion Serum > Skin Potion Oil > Moisturizer > Sunblock (waktu siang). .

P/s : Nak kesan letup, guna dua produk ni ๐Ÿ‘๐Ÿป.
Ramai sangat ambil Set Combo SPO & SPS ni . Seriously , sangat best dan selamat .
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #wangi #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

"MASAALAH JERAWAT NANAH DIPIPI DAH HILANG SEPENOHNYA"
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

"MAKIN LAMA MAKIN LAWA SKIN KAMI"
.
Tips Memakai Face Oil Dengan Tepat Agar Muka Berseri

1. Pilih Produk Yang Tepat

Face oil memiliki manfaat yang baik untuk kulit . Namun, pastikan produk face oil yang dipilih disesuaikan dengan keadaan kulit.
Untuk mencegah munculnya jerawat kamu boleh menggunakan face oil yang mengandungi minyak argan, jojoba, tea tree atau almond.
2. Gunakan Face Oil Dalam Keadaan Wajah Bersih

Memang tidak ada cara yang baku menggunakan face oil. Namun pastikan bahawa wajah sudah dibersihkan sebelum memakai face oil.
Bila kamu memiliki kulit berminyak sebaiknya diaplikasikan pada saat wajah dalam keadaan lembap agar kandungannya mudah terserap. Setelah memakai pelembap diamkan beberapa minit agar lebih meresap kemudian aplikasikan face oil.

3. Gunakan Secukupnya

Beberapa face oil menyediakan paip yang kecil untuk mengeluarkan minyak. Hal ini akan lebih mudah dan tidak mudah untuk tumpah. Kamu boleh menggunakan face oil cukup dua atau tiga titis saja untuk seluruh wajah.
Mengikut masalah muka yang kamu hadapi.

4. Hindari Menggunakan Face Oil dengan Menggosok

Berbeza dengan pemakaian pelembap yang diusap. Titiskan face oil secukupnya pada telapak tangan, kemudian dap-dap pada wajah hingga minyak terserap sempurna.
Panas telapak tangan akan membantu minyak menyerap ke dalam kulit. Cara ini lebih nyaman tanpa kamu menggosoknya pada wajah.

Khas untuk pengguna face oil Skin Potion Oil. โค๏ธ
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

"YAKIN DAN KONSISTEN INSHAALLAH KULIT CANTIK"
. "MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan
.
Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


3

PERBEZAAN SKIN POTION SERUM & SKIN POTION OIL ?

SKIN POTION SERUM by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis gel.
๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk mencerahkan kulit, melembapkan kulit dan merawat masalah kulit(tona tidak sekata, parut , jerawat/jeragat dan Pori terbuka)
๐Ÿƒ Kulit nampak lebih sihat dan tak kusam.
๐Ÿƒ Bahan utama ; Aqua, Vitamin E Essential Oil, Vitamin E Beads, Witch Hazel Extract, Hyaluronic Acid, Pink Guava Extract.

SKIN POTION OIL by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis minyak. ๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk merawat masalah kulit berjerawat , masalah parut dan membantu kulit muka (melembapkan, kulit kusam, Pori terbuka). ๐ŸƒBahan utama ; Aprikot Oil, Argan Oil & Rose Petal Oil.

Step Skin Potion Serum + Skin Potion Oil dalam routine : โœจ Cleanser > Toner > Skin Potion Serum > Skin Potion Oil > Moisturizer > Sunblock (waktu siang). .

P/s : Nak kesan lebih letup , sis suggest guna kedua produk ni ๐Ÿ‘๐Ÿป Produk yang best dan selamat digunakan.
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

Alhamdulillah, pagi2 lagi dah dapat good news dr hq ileesh yang SKIN POTION SERUM akan launch by this week ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untunglah SPO dah temu jodoh terbaik .
Orang kata jodoh hingga hujung nyawa lar ๐Ÿ˜‚
Ketaq kaki nak pi ambek stok dah ni uii .

Berminat nak join?
Wassap.my/+601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


0

Apa itu SKIN POTION OIL?

Skin Potion Oil adalah produk perawatan kulit yang diformulasikan secara khusus untuk membantu memperbaiki dan merawat kulit muka akibat penggunaan produk bermerkuri, kulit berjerawat, parut jerawat, kulit berminyak, kulit kering, kulit kombinasi, stretch mark, warna kulit tidak sekata dan sebagainya.

Selain itu, formula uniknya ialah ada bahan Aprikot Oil, Argan Oil dan Rose Petal Oil juga sangat efektif untuk mencegah kulit kering dan penuaan kulit.
Skin Potion Oil akan membuat kulit jadi lebih sihat dan bercahaya.
Produk ini non-comedogenic serta sesuai untuk digunakan pada semua jenis kulit muka.
Skin Potion Oil mampu merawat masalah kulit : .
โ„๏ธ Kulit Berminyak
โ„๏ธ Kulit Kering
โ„๏ธ Kulit Kombinasi
โ„๏ธ Kulit Normal
โ„๏ธ Berjerawat
โ„๏ธ Parut Jerawat
โ„๏ธ Ruam-Ruam
โ„๏ธ Tona Kulit Tak Sekata
โ„๏ธ Lingkaran Gelap Mata
โ„๏ธ Jeragat
โ„๏ธ Stretch Mark

Skin Potion Oil bukan hanya mampu merawat masalah kulit, ia juga sebagai alas solekan dan dicampur bersama bedak asas(foundation) supaya solekan menjadi lebih tahan lama dan lebih glowing

Dapat kan skrng
Www.wasap.my/+601116307572
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


6

Apa itu SKIN POTION OIL?

Skin Potion Oil adalah produk perawatan kulit yang diformulasikan secara khusus untuk membantu memperbaiki dan merawat kulit muka akibat penggunaan produk bermerkuri, kulit berjerawat, parut jerawat, kulit berminyak, kulit kering, kulit kombinasi, stretch mark, warna kulit tidak sekata dan sebagainya.
.
Selain itu, formula uniknya ialah ada bahan Aprikot Oil, Argan Oil dan Rose Petal Oil juga sangat efektif untuk mencegah kulit kering dan penuaan kulit.
Skin Potion Oil akan membuat kulit jadi lebih sihat dan bercahaya.
Produk ini non-comedogenic serta sesuai untuk digunakan pada semua jenis kulit muka.
Skin Potion Oil mampu merawat masalah kulit : .
โ„๏ธ Kulit Berminyak
โ„๏ธ Kulit Kering
โ„๏ธ Kulit Kombinasi
โ„๏ธ Kulit Normal
โ„๏ธ Berjerawat
โ„๏ธ Parut Jerawat
โ„๏ธ Ruam-Ruam
โ„๏ธ Tona Kulit Tak Sekata
โ„๏ธ Lingkaran Gelap Mata
โ„๏ธ Jeragat
โ„๏ธ Stretch Mark
.
Skin Potion Oil bukan hanya mampu merawat masalah kulit, ia juga sebagai alas solekan dan dicampur bersama bedak asas(foundation) supaya solekan menjadi lebih tahan lama dan lebih glowing

Dapat kan skrng
Www.wasap.my/+601116307572
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

Selamat pagi ๐Ÿ˜
Salam Ceria๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.

Kalau ada masalah tumit merekah , cuba ambil Skin Potion Oil sapu je selalu dekat situ .
In shaa Allah , nanti merekah atau bahagian yang kering akan berkurangan .
Kalau ada jerawat baru tumbuh , cuba sapu Skin Potion Oil pada cik jerawat tu .
Esok-esok dia kembali ke tempat asal tanpa tinggalkan parut pun .

Kalau nak pergi ber"sunbathing" tepi laut , haa sapu dulu Skin Potion Oil selepas tu jangan di lupa sunblock ye tempek seluruh muka dan bahagian yang terdedah tu .
In shaa Allah , tak ada kesan sunburn nanti .

Kalau nak make up nampak sekata dan tak bercapuk , sapu Skin Potion Oil dulu sebelum pakai foundation pada wajah .
Baru dapat kesan glowing dan make-up pun tahan lama .

Kalau pedih je mata bila nak cuci make-up bahagian mata tu , ambil je Skin Potion Oil untuk cuci bahagian mata , tak pedihkan mata pun tau .

Satu botol , 15ml tahan lebih satu bulan (kalau tak mandi minyak la) .
Apa yang best Skin Potion Oil ni sebab ia Multi-Use Oil di situ dah jimat wang , jimat masa , jimat space ๐Ÿค—
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #kolej #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


3

Apa kelebihan EYEBROW GEL dari HMP COSMETICS?
.
. .
.
- warna yang terang dan menarik
- mudah disapu pada kening
- tidak mudah comot
- WATERPROOF
- mudah dicuci dgn sekali cucian (guna pencuci muka / make up remover)
.
.

Terdapat dalam 2 warna :
LATTE - Dark
IRISH - Medium Light
.
.
#byesyadira #trustedseller #hmpfd #hmpcosmetics #hidemepleasefoundation #premiumfoundation #hmpconceler #hmpneroeyeliner #hmpeyebrowgel #ebglatte #ebgirish #sayajualmurah #bumiputera #hargamampumilik #mua #makeupartist #makeuptools #foundationviral #feedbackcustomer


2

Apa kelebihan EYEBROW GEL dari HMP COSMETICS?
.
. .
.
- warna yang terang dan menarik
- mudah disapu pada kening
- tidak mudah comot
- WATERPROOF
- mudah dicuci dgn sekali cucian (guna pencuci muka / make up remover)
.
.

Terdapat dalam 2 warna :
LATTE - Dark
IRISH - Medium Light
.
.
#byesyadira #trustedseller #hmpfd #hmpcosmetics #hidemepleasefoundation #premiumfoundation #hmpconceler #hmpneroeyeliner #hmpeyebrowgel #ebglatte #ebgirish #sayajualmurah #bumiputera #hargamampumilik #mua #makeupartist #makeuptools #foundationviral #feedbackcustomer


0

Apa kelebihan EYEBROW GEL dari HMP COSMETICS?
.
. .
.
- warna yang terang dan menarik
- mudah disapu pada kening
- tidak mudah comot
- WATERPROOF
- mudah dicuci dgn sekali cucian (guna pencuci muka / make up remover)
.
.

Terdapat dalam 2 warna :
LATTE - Dark
IRISH - Medium Light
.
.
#byesyadira #trustedseller #hmpfd #hmpcosmetics #hidemepleasefoundation #premiumfoundation #hmpconceler #hmpneroeyeliner #hmpeyebrowgel #ebglatte #ebgirish #sayajualmurah #bumiputera #hargamampumilik #mua #makeupartist #makeuptools #foundationviral #feedbackcustomer


0

Hai hampa . Jangan la tunggu raya baru nak cari ubat kecut jerawat , untuk lembapkan kulit . Kulit kena menten flawless always all the time gitchuu .
Kalau malas sangat nak jaga kebersihan dan kesihatan kulit , biarlah skin tu berlopak lopak . Then , tutup dengan make-up foundation tebal berkilo .
Kesian kulit nanti meghah-meghah ๐Ÿ˜š

Tapi siapa yang nak kulit cantik sebelum raya masih sempat lagi ni !
Jom guna minyak penyeri wajah ni๐Ÿ˜†

Yang pentinggg , produk dari bahan natural dan selamat uolss ! ๐ŸƒSKIN POTION OIL by ILEESH ๐Ÿƒ
.
Wasap 011.16307572
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #kolej #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

Selamat pagi ๐Ÿ˜
Salam Jumaat Barakah
.

Kalau ada masalah tumit merekah , cuba ambil Skin Potion Oil sapu je selalu dekat situ .
In shaa Allah , nanti merekah atau bahagian yang kering akan berkurangan .
Kalau ada jerawat baru tumbuh , cuba sapu Skin Potion Oil pada cik jerawat tu .
Esok-esok dia kembali ke tempat asal tanpa tinggalkan parut pun .

Kalau nak pergi ber"sunbathing" tepi laut , haa sapu dulu Skin Potion Oil selepas tu jangan di lupa sunblock ye tempek seluruh muka dan bahagian yang terdedah tu .
In shaa Allah , tak ada kesan sunburn nanti .

Kalau nak make up nampak sekata dan tak bercapuk , sapu Skin Potion Oil dulu sebelum pakai foundation pada wajah .
Baru dapat kesan glowing dan make-up pun tahan lama .

Kalau pedih je mata bila nak cuci make-up bahagian mata tu , ambil je Skin Potion Oil untuk cuci bahagian mata , tak pedihkan mata pun tau .

Satu botol , 15ml tahan lebih satu bulan (kalau tak mandi minyak la) .
Apa yang best Skin Potion Oil ni sebab ia Multi-Use Oil di situ dah jimat wang , jimat masa , jimat space ๐Ÿค—

#SkinPotionOil
#NaturalProduct
#MultiUseOil
#potionlover
#faceoilover


1

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil.house ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil.house ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


3

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil.house ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

Face oil pertama di M'sia bertindak sebagai merawat dengan pelembap solekan.
.
. . "MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #sitiaafiyah #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

Face oil pertama di M'sia bertindak sebagai merawat dengan pelembap solekan.
.
. . "MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


4

Face oil pertama di M'sia bertindak sebagai merawat dengan pelembap solekan.
.
. . "MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

Face oil pertama di M'sia bertindak sebagai merawat dengan pelembap solekan.
. . "MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

Face oil pertama di M'sia bertindak sebagai merawat dengan pelembap solekan.
. "MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


3

Face oil pertama di M'sia bertindak sebagai merawat dengan pelembap solekan.
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


5

Cantiknyaaaa ! Mua Mimie gunakan face oil sebagai base make-up untuk make-up tak mudah crack dan glow , serius tak lengkap kalau tak ada Skin Potion Oil .

2 step face oil dalam make-up :
โœจ Apply face oil Skin Potion Oil sebelum apply foundation .
โœจ Mix face oil Skin Potion Oil bersama foundation .

Skin Potion Oil bukan skincare je , tapi boleh digunakan dalam make-up jugak uolls .
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #kolej #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


0

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2


2

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


0

"SERIUS PARUT DAH KURANG"
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

"ALHAMDULILLAH RUAM DAN PARUT DAH HILANG"
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


4

"TONA KULIT DAH SEKATA JERAWAT DAN PARUT MAKIN HILANG"
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


4

"SELAMA 2 MINGGU PAKAI SPO JERAWAT DI DAHI DAH MENGECUT DAN SEMAKIN LICIN"
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

"PARUT JERAWAT 2 TAHUN LEPAS MAKIN PUDAR SEKIAN LAMA CUBA MACAM MACAM"
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


4

"KULIT JADI LEMBAB DAN JERAGAT KAT PIPI MAKIN PUDAR"

Yeahhโค๏ธโค๏ธโค๏ธ best kan๐Ÿ˜Š
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

Tips Memakai Face Oil Dengan Tepat Agar Muka Berseri

1. Pilih Produk Yang Tepat

Face oil memiliki manfaat yang baik untuk kulit . Namun, pastikan produk face oil yang dipilih disesuaikan dengan keadaan kulit.
Untuk mencegah munculnya jerawat kamu boleh menggunakan face oil yang mengandungi minyak argan, jojoba, tea tree atau almond.
2. Gunakan Face Oil Dalam Keadaan Wajah Bersih

Memang tidak ada cara yang baku menggunakan face oil. Namun pastikan bahawa wajah sudah dibersihkan sebelum memakai face oil.
Bila kamu memiliki kulit berminyak sebaiknya diaplikasikan pada saat wajah dalam keadaan lembap agar kandungannya mudah terserap. Setelah memakai pelembap diamkan beberapa minit agar lebih meresap kemudian aplikasikan face oil.

3. Gunakan Secukupnya

Beberapa face oil menyediakan paip yang kecil untuk mengeluarkan minyak. Hal ini akan lebih mudah dan tidak mudah untuk tumpah. Kamu boleh menggunakan face oil cukup dua atau tiga titis saja untuk seluruh wajah.
Mengikut masalah muka yang kamu hadapi.

4. Hindari Menggunakan Face Oil dengan Menggosok

Berbeza dengan pemakaian pelembap yang diusap. Titiskan face oil secukupnya pada telapak tangan, kemudian dap-dap pada wajah hingga minyak terserap sempurna.
Panas telapak tangan akan membantu minyak menyerap ke dalam kulit. Cara ini lebih nyaman tanpa kamu menggosoknya pada wajah.

Khas untuk pengguna face oil Skin Potion Oil. โค๏ธ
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #kolej #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


4

"LAKI LAKI PON PAKAI TAU"
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


0

"Alhamdulillah bibir hitam dan luka tiada lagi sekarang "
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


3

"Hasil konsisten Selama sebulan..memang berkesan kan sayang2 semua"
.
."MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil.house ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


0

Alhamdulillah , hasil result โ€œ Screening Test Mercury Dan Hydroquinone โ€œ #SkinPotionOil yang dah dibuat oleh pihak HQ.
Terbukti Skin Potion Oil bebas dari bahan-bahan bahaya dan terlarang . Dibawah ni ada attachment sebagai bukti.

Untuk pengetahuan semua , lady boss juga buat PH test untuk Skin Potion Oil beberapa hari lepas . Hari ni baru sempat nak update tunjuk , uolls boleh tengok PH level dari Skin Potion Oil adalah PH 5 .
Yang sememangnya level PH yang bagus untuk kulit muka kita .

Jangan ragu-ragu untuk mencuba face oil Skin Potion Oil dari ILeesh .
Ia terbukti selamat dan KKM juga lulus bernotifikasi NOT170806471K .

SKIN POTION OIL HQ .
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #kolej #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


6

"Alhamdulillah bibir hitam dan luka tiada lagi sekarang "
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

Alhamdulillah , hasil result โ€œ Screening Test Mercury Dan Hydroquinone โ€œ #SkinPotionOil yang dah dibuat oleh pihak HQ.
Terbukti Skin Potion Oil bebas dari bahan-bahan bahaya dan terlarang . Dibawah ni ada attachment sebagai bukti.

Untuk pengetahuan semua , lady boss juga buat PH test untuk Skin Potion Oil beberapa hari lepas . Hari ni baru sempat nak update tunjuk , uolls boleh tengok PH level dari Skin Potion Oil adalah PH 5 .
Yang sememangnya level PH yang bagus untuk kulit muka kita .

Jangan ragu-ragu untuk mencuba face oil Skin Potion Oil dari ILeesh .
Ia terbukti selamat dan KKM juga lulus bernotifikasi NOT170806471K .

SKIN POTION OIL HQ .
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #kolej #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

Wahh..testimoni hot pagi2 ini
Sampai Cik Somi asyik cium pipi je..tu dia uolls penangan minyak penyeri wajah ni.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ Best ke best?

Awak2 nak jugak
Wasap 011.16307572
Fast respon yea๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ "MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


0

"NAK REPEAT SPO PAKAI BEST MUKA LICIN"
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


4

"RASA NAK PAKAI SETIAP JAM JE..PARUT JERAWAT PON DAH PUDAR"
.
"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โค๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โค๏ธ.
.
๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut.
๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark.
๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

Tips Memakai Face Oil Dengan Tepat Agar Muka Berseri

1. Pilih Produk Yang Tepat

Face oil memiliki manfaat yang baik untuk kulit . Namun, pastikan produk face oil yang dipilih disesuaikan dengan keadaan kulit.
Untuk mencegah munculnya jerawat kamu boleh menggunakan face oil yang mengandungi minyak argan, jojoba, tea tree atau almond.
2. Gunakan Face Oil Dalam Keadaan Wajah Bersih

Memang tidak ada cara yang baku menggunakan face oil. Namun pastikan bahawa wajah sudah dibersihkan sebelum memakai face oil.
Bila kamu memiliki kulit berminyak sebaiknya diaplikasikan pada saat wajah dalam keadaan lembap agar kandungannya mudah terserap. Setelah memakai pelembap diamkan beberapa minit agar lebih meresap kemudian aplikasikan face oil.

3. Gunakan Secukupnya

Beberapa face oil menyediakan paip yang kecil untuk mengeluarkan minyak. Hal ini akan lebih mudah dan tidak mudah untuk tumpah. Kamu boleh menggunakan face oil cukup dua atau tiga titis saja untuk seluruh wajah.
Mengikut masalah muka yang kamu hadapi.

4. Hindari Menggunakan Face Oil dengan Menggosok

Berbeza dengan pemakaian pelembap yang diusap. Titiskan face oil secukupnya pada telapak tangan, kemudian dap-dap pada wajah hingga minyak terserap sempurna.
Panas telapak tangan akan membantu minyak menyerap ke dalam kulit. Cara ini lebih nyaman tanpa kamu menggosoknya pada wajah.

Khas untuk pengguna face oil Skin Potion Oil. โค๏ธ
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #kolej #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


3

FAKTA SKIN POTION NI SEJENIS APA? .
.
.
Jawapannya:
Dia adalah SERUM. .
.

Serum ada 2 tekstur, iaitu Water Based Serum dan Oil Based Serum.
.
.

Ramai tertanya , apa beza serum dan Skin Potion Oil?
Jawapan : Tak ada beza sebab ia memang serum, tapi ia Oil Based Serum. Bezanya hanyalah tekstur saja.
.
.

Tapi penyerapan Oil Based Serum ke dalam kulit wajah lebih cepat berbanding penyerapan sejenis krim. โ˜บ๏ธ

Jelas ya sayang. ๐Ÿ˜˜
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #kolej #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
โ„๏ธ MANFAAT SKIN POTION OIL โ„๏ธ.
. ๐ŸƒMerawat masalah jerawat
๐ŸƒMerawat masalah kulit berminyak
๐ŸƒMelembabkan kulit muka yang kering
๐ŸƒMerawat masalah pori terbuka
๐ŸƒMenghilangkan kesan parut. ๐ŸƒMenghilangkan rashes
๐ŸƒMenghilangkan kulit muka yang kusam
๐ŸƒSekatakan tona kulit muka
๐ŸƒMemudarkan masalah jeragat
๐ŸƒMerawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
๐ŸƒMerawat bibir yang kering, gelap dan luka
๐ŸƒMerawat masalah kuku
๐ŸƒMerawat masalah strechmark. ๐ŸƒBoleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
๐Ÿ’‹ Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877.
WHATSAAP : +601131371877. .
.

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #aidajebat #mirafilzah #ikramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #UMP #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1