#hmpconceler

Instagram photos and videos

#testomonivitcpowder#vitcpowder#jushinecbynleebeauty#hmpconceler#aidajebat#jerawat#hmpfoundation#ctdk#moodrepubliktour#sariyanti#mirafilzah#baazaronline#baazarpaknil#paidreview#testimoniskinpotionoil#serumoil#aurainsta#muabella#ayerlanas#skincare#fattzura#multiuseoil#minyakseriwajah#vitamincbynleebeauty

Hashtags #hmpconceler for Instagram

by @vitaminc.nlee.beauty

New Price 4 Botol RM100 +FREEGIFT. ..
.
.

FOLLOW @vitaminc.nlee.beauty
FUNGSI VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY:
✔ Mencerahkan kulit wajah dan badan.
✔ Memudarkan parut jerawat dan badan.
✔ Menutup liang pori di wajah.
✔ Mengurangkan kulit berminyak.
✔ Merawat kulit yang bermasalah.
✔ Merawat kulit kering.
✔ Merawat tumit merekah.
✔ Merawat kulit kusam.
✔ Merawat eye bag.
✔ Merawat resedung dan alergi.
✔ Menguatkan kuku.
✔ Menguatkan rambut yang rapuh .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02


3

by @vitaminc.nlee.beauty

New Price 4 Botol RM100 +FREEGIFT. ..
.
.

FOLLOW @vitaminc.nlee.beauty
FUNGSI VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY:
✔ Mencerahkan kulit wajah dan badan.
✔ Memudarkan parut jerawat dan badan.
✔ Menutup liang pori di wajah.
✔ Mengurangkan kulit berminyak.
✔ Merawat kulit yang bermasalah.
✔ Merawat kulit kering.
✔ Merawat tumit merekah.
✔ Merawat kulit kusam.
✔ Merawat eye bag.
✔ Merawat resedung dan alergi.
✔ Menguatkan kuku.
✔ Menguatkan rambut yang rapuh .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02


0

by @vitaminc.nlee.beauty

New Price 4 Botol RM100 +FREEGIFT. ..
.
.

FOLLOW @vitaminc.nlee.beauty
FUNGSI VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY:
✔ Mencerahkan kulit wajah dan badan.
✔ Memudarkan parut jerawat dan badan.
✔ Menutup liang pori di wajah.
✔ Mengurangkan kulit berminyak.
✔ Merawat kulit yang bermasalah.
✔ Merawat kulit kering.
✔ Merawat tumit merekah.
✔ Merawat kulit kusam.
✔ Merawat eye bag.
✔ Merawat resedung dan alergi.
✔ Menguatkan kuku.
✔ Menguatkan rambut yang rapuh .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02


1

by @vitaminc.nlee.beauty

New Price 4 Botol RM100 +FREEGIFT. ..
.
.

FOLLOW @vitaminc.nlee.beauty
FUNGSI VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY:
✔ Mencerahkan kulit wajah dan badan.
✔ Memudarkan parut jerawat dan badan.
✔ Menutup liang pori di wajah.
✔ Mengurangkan kulit berminyak.
✔ Merawat kulit yang bermasalah.
✔ Merawat kulit kering.
✔ Merawat tumit merekah.
✔ Merawat kulit kusam.
✔ Merawat eye bag.
✔ Merawat resedung dan alergi.
✔ Menguatkan kuku.
✔ Menguatkan rambut yang rapuh .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02


0

by @vitaminc.nlee.beauty

New Price 4 Botol RM100 +FREEGIFT. ..
.
.

FOLLOW @vitaminc.nlee.beauty
FUNGSI VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY:
✔ Mencerahkan kulit wajah dan badan.
✔ Memudarkan parut jerawat dan badan.
✔ Menutup liang pori di wajah.
✔ Mengurangkan kulit berminyak.
✔ Merawat kulit yang bermasalah.
✔ Merawat kulit kering.
✔ Merawat tumit merekah.
✔ Merawat kulit kusam.
✔ Merawat eye bag.
✔ Merawat resedung dan alergi.
✔ Menguatkan kuku.
✔ Menguatkan rambut yang rapuh .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02


0

by @vitaminc.nlee.beauty

New Price 4 Botol RM100 +FREEGIFT. ..
.
.

FOLLOW @vitaminc.nlee.beauty
FUNGSI VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY:
✔ Mencerahkan kulit wajah dan badan.
✔ Memudarkan parut jerawat dan badan.
✔ Menutup liang pori di wajah.
✔ Mengurangkan kulit berminyak.
✔ Merawat kulit yang bermasalah.
✔ Merawat kulit kering.
✔ Merawat tumit merekah.
✔ Merawat kulit kusam.
✔ Merawat eye bag.
✔ Merawat resedung dan alergi.
✔ Menguatkan kuku.
✔ Menguatkan rambut yang rapuh .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02


1

by @vitaminc.nlee.beauty

New Price 4 Botol RM100 +FREEGIFT. ..
.
.

FOLLOW @vitaminc.nlee.beauty
FUNGSI VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY:
✔ Mencerahkan kulit wajah dan badan.
✔ Memudarkan parut jerawat dan badan.
✔ Menutup liang pori di wajah.
✔ Mengurangkan kulit berminyak.
✔ Merawat kulit yang bermasalah.
✔ Merawat kulit kering.
✔ Merawat tumit merekah.
✔ Merawat kulit kusam.
✔ Merawat eye bag.
✔ Merawat resedung dan alergi.
✔ Menguatkan kuku.
✔ Menguatkan rambut yang rapuh .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02


1

by @vitaminc.nlee.beauty

New Price 4 Botol RM100 +FREEGIFT. ..
.
.

FOLLOW @vitaminc.nlee.beauty
FUNGSI VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY:
✔ Mencerahkan kulit wajah dan badan.
✔ Memudarkan parut jerawat dan badan.
✔ Menutup liang pori di wajah.
✔ Mengurangkan kulit berminyak.
✔ Merawat kulit yang bermasalah.
✔ Merawat kulit kering.
✔ Merawat tumit merekah.
✔ Merawat kulit kusam.
✔ Merawat eye bag.
✔ Merawat resedung dan alergi.
✔ Menguatkan kuku.
✔ Menguatkan rambut yang rapuh .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02


0

by @vitaminc.nlee.beauty

New Price 4 Botol RM100 +FREEGIFT. ..
.
.

FOLLOW @vitaminc.nlee.beauty
FUNGSI VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY:
✔ Mencerahkan kulit wajah dan badan.
✔ Memudarkan parut jerawat dan badan.
✔ Menutup liang pori di wajah.
✔ Mengurangkan kulit berminyak.
✔ Merawat kulit yang bermasalah.
✔ Merawat kulit kering.
✔ Merawat tumit merekah.
✔ Merawat kulit kusam.
✔ Merawat eye bag.
✔ Merawat resedung dan alergi.
✔ Menguatkan kuku.
✔ Menguatkan rambut yang rapuh .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02


0

by @skinpotion_oil_serum

"MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
❤ MANFAAT SKIN POTION OIL ❤.
.
🍃Merawat masalah jerawat
🍃Merawat masalah kulit berminyak
🍃Melembabkan kulit muka yang kering
🍃Merawat masalah pori terbuka
🍃Menghilangkan kesan parut.
🍃Menghilangkan rashes
🍃Menghilangkan kulit muka yang kusam
🍃Sekatakan tona kulit muka
🍃Memudarkan masalah jeragat
🍃Merawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
🍃Merawat bibir yang kering, gelap dan luka
🍃Merawat masalah kuku
🍃Merawat masalah strechmark.
🍃Boleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
💋 Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


0

by @skinpotion_oil_serum

SPO + SPS REAL TESTIMONI


1

by @skinpotion_oil_serum

PARUT JERAWAT DAH HILANG..KULIT MAKIN LICIN DAN LEMBUT "MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
❤ MANFAAT SKIN POTION OIL ❤.
.
🍃Merawat masalah jerawat
🍃Merawat masalah kulit berminyak
🍃Melembabkan kulit muka yang kering
🍃Merawat masalah pori terbuka
🍃Menghilangkan kesan parut.
🍃Menghilangkan rashes
🍃Menghilangkan kulit muka yang kusam
🍃Sekatakan tona kulit muka
🍃Memudarkan masalah jeragat
🍃Merawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
🍃Merawat bibir yang kering, gelap dan luka
🍃Merawat masalah kuku
🍃Merawat masalah strechmark.
🍃Boleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
💋 Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1

by @skinpotion_oil_serum

#TTESTIMONI

PARUT CHICKEN POP DAH MEMBAIK "MENYESAL TAK CUBA DARI DULU".
.
Nak tahu apa kelebihan @skinpotionoil ni? .
.
.
❤ MANFAAT SKIN POTION OIL ❤.
.
🍃Merawat masalah jerawat
🍃Merawat masalah kulit berminyak
🍃Melembabkan kulit muka yang kering
🍃Merawat masalah pori terbuka
🍃Menghilangkan kesan parut.
🍃Menghilangkan rashes
🍃Menghilangkan kulit muka yang kusam
🍃Sekatakan tona kulit muka
🍃Memudarkan masalah jeragat
🍃Merawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
🍃Merawat bibir yang kering, gelap dan luka
🍃Merawat masalah kuku
🍃Merawat masalah strechmark.
🍃Boleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
💋 Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut.

WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
WHATSAAP : +601116307572
.

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


0

by @skinpotion_oil_serum

TESTIMONI


7

by @skinpotion_oil_serum

Sesuai dengan perkataan “Face Oil” jika diterjemahkan secara literal bermaksud minyak muka. Bila sebut muka maka sudah tentulah face oil digunakan khas di kulit muka.

Apa sebenarnya fungsi face oil ni?

Face oil Skin Potion Oil mempunyai fungsi tersendiri iaitu ;
1. Membantu mencegah jerawat
2. Merawat masalah pori terbuka
3. Membantu mengelakkan kulit kusam dan tona kulit sekata
4. Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata

Kelebihan dan keistimewaan Skin Potion Oil?
1. Tidak membuatkan kulit menjadi berminyak
2. Boleh digunakan sebagai make-up remover, base make-up dan mix bersama foundation/blusher/shading.
3. Berbau harum daripada bauan pelbagai campuran oil termasuklah rose petal oil.
4. Selamat digunakan oleh ibu hamil kerana bahan kandungannya diperbuat daripada 100% pure oil.
5. Sesuai dan selamat digunakan oleh semua peringkat golongan termasuklah kanak-kanak. (Sesuai digunakan jika ada parut luka atau parut lama.) http://www.wasap.my/+601116307572


5

by @skinpotion_oil_serum

Tips Memakai Face Oil Dengan Tepat Agar Muka Berseri

1. Pilih Produk Yang Tepat

Face oil memiliki manfaat yang baik untuk kulit . Namun, pastikan produk face oil yang dipilih disesuaikan dengan keadaan kulit.
Untuk mencegah munculnya jerawat kamu boleh menggunakan face oil yang mengandungi minyak argan, jojoba, tea tree atau almond.
2. Gunakan Face Oil Dalam Keadaan Wajah Bersih

Memang tidak ada cara yang baku menggunakan face oil. Namun pastikan bahawa wajah sudah dibersihkan sebelum memakai face oil.
Bila kamu memiliki kulit berminyak sebaiknya diaplikasikan pada saat wajah dalam keadaan lembap agar kandungannya mudah terserap. Setelah memakai pelembap diamkan beberapa minit agar lebih meresap kemudian aplikasikan face oil.

3. Gunakan Secukupnya

Beberapa face oil menyediakan paip yang kecil untuk mengeluarkan minyak. Hal ini akan lebih mudah dan tidak mudah untuk tumpah. Kamu boleh menggunakan face oil cukup dua atau tiga titis saja untuk seluruh wajah.
Mengikut masalah muka yang kamu hadapi.

4. Hindari Menggunakan Face Oil dengan Menggosok

Berbeza dengan pemakaian pelembap yang diusap. Titiskan face oil secukupnya pada telapak tangan, kemudian dap-dap pada wajah hingga minyak terserap sempurna.
Panas telapak tangan akan membantu minyak menyerap ke dalam kulit. Cara ini lebih nyaman tanpa kamu menggosoknya pada wajah.

Khas untuk pengguna face oil Skin Potion Oil. ❤️
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #kolej #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #unisza #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


2

by @skinpotion_oil_serum

Kenapa nurul keluarkan dan pakai face oil Skin Potion Oil?
Skin type nurul Oily & Sensitive skin. Tau tak oily skin sebenarnya disebabkan oleh dryness?
Kulit normal dan dry akan terus kering bila dehydrated. Tapi combo oily & oily ni bila dehydrated, sebum semakin banyak dihasilkan. Sebab nak moistkan balik kulit.

The point is : Semua jenis skin perlukan HYDRATION untuk kawal sebum.
Oily skin tak makin oily ke bila pakai benda yang contain oil?

NO! ☝🏻
Malahan makin kurang minyak tu nanti.

Kenapa?
Minyak dari oil akan gantikan minyak muka kita dan muka kita tak keluarkan minyak lagi dah. :Nurul Asmahan

#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #wangi #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


5

by @skinpotion_oil_serum

Makin dekat nak raya, setiap hari HQ dapat order Combo Set “Skin Potion Serum + Skin Potion Oil”. Combo set paling best untuk skin abad ini. Sebab natural bahan je & selamat.
Ingat ye, untuk makeup flawless & smooth bukan dengan beli foundation mahal atau foundation full coverage. No No No !☝🏻 Tapi makeup yang cantik, smooth bermula dari skin yang bersih dan sihat. Paling penting jangan on off buat skincare routine.

P/s : Setiap hari ni benda wajib nurul akan apply malam, pagi dan tiap kali lepas solat. Awak takkan percaya selagi tak cuba. 1st time cuba awak pasti takkan curangi dia
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #wangi #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


1