#hmpcosmeticsjb

Instagram photos and videos

#hmpcosmeticsjb#agenthmpjb#masteragenthmpjb#minihmpjb#hmpfoundationjb#hmppremiumfoundationjb#hmpeyebrowgeljb#hmpnerolinerjb#hmpbeautyspongejb#foundationmurah#hmpconcealerjb#codjb#carirezekihalal#hmpfoundation#foundationringan#loketemasjohor#spongelembut#hmpbeautysponge#minifoundationhmp#beautyblender

Hashtags #hmpcosmeticsjb for Instagram

by @hana.karlina.abdullah

Rasa jatuh cinta kat teloq pink ke kat org yg pegang teloq pink nih?πŸ˜†πŸ˜† Teloq pink aka HMP BEAUTY SPONGE dah READY STOCK tauuu!
Cepat order sebelum licin lagi

RM19 sahaja setanding yg beli kat sephora tu haa.πŸ‘πŸ» #hmpbeautyspongejb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Teringin nak pakai foundation jugak tapi tak mampu yg mahal2

Lahhh meh pakai MINI HMP FOUNDATION meh
Memang teramat MAMPU MILIK sayang sayang

29 hengget sajo
πŸ’‹πŸ˜ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Kalau dah sampai GLOWING TERUK camni takkan tergamak takmau try lagi foundation nih?🀭 Founder pakai foundation mix code LUVIA & YELLOWISH
TANPA PAKAI BEDAKπŸ˜‹

1st time nak try? Meh try yg kecik 10ml
RM29 sahaja
πŸ’™

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Euwww awak
Dok gebu gebas situ nak pegi mana pagi pagi nih?
πŸ˜†πŸ˜‹ Teloq pink bakal bakalan ada stock ya
Insyaallah stock banyakπŸ™‚

Yg nak COD? Mestilah bolehhh, area JB saja tau
Bagitahu awal awal ya, kita arrange secepatnya.

#hmpbeautyspongejb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Product HMP COSMETICS yg menjadi kegilaan ramai.😍😍 Foundation 50ml & 10ml
Beauty Sponge
Eyebrow Gel
Nero Liner

Order order jangan tak order.😁 #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmpbeautysponge #hmpeyebrowgeljb #hmpnerolinerjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Sebelum make up nampak biasa biasa je
Dah make up terus jadi LUAR BIASA SYANTEKSS!

Make up pakai apa tu??? Semestinya HMP COSMETICS la sayang sayang😍😍 Takda alasan utk tak boleh syanteks syanteks tau!😏 #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmpeyebrowgeljb #hmpnerolinerjb #hmpconcealerjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Hari Merdeka semalam dapat gambar meletiupss dari hot mommy sorang ni pakai HMP Foundation,
Harini baru dan nak post.πŸ˜†πŸ˜‚ Kod YELLOWISH semestinya jadi pilihan dia

Start beli yg Mini Pack 10ml jer,
Habis je terus repeat order yg besar 50ml pulak

Nampak ke idak kehebatan foundation nih?πŸ€“ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Selamat bercuti semuanyaaa.πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
Esok plan pegi mana je yuols?

Nak pegi mana mana pon tak kesah janji WAJIB PAKAI HMP FOUNDATION tau tauuu.πŸ˜†πŸ˜ Biar orang pakat tengok tak berkelip mata.πŸ€£πŸ‘€ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Orangnya dah sedia ada syanteks

Pakai pulak EYEBROW GEL HMP, ehh makin melampau lampau syanteksnyaaa.😍😍 EYEBROW GEL ni tahan lama amat tau
Iols punya dah dekat 2 tahun pakai.πŸ˜‚πŸ˜‚ Dia punya JIMAT sampai taktau nak habaq camna.πŸ˜… #hmpeyebrowgeljb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Nak bagi mata uols terbeliak petang petang ni tengok para jelitawan pakai HMP COSMETICS.πŸ‘€πŸ™€ Baru yuols tahu erti penyesalan tak try dia awal awal.🀣🀣🀣 #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmpeyebrowgeljb #hmpconcealerjb #hmpnerolinerjb #hmpbeautyspongejb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Pengantin yg make up pakai Foundation HMP nih dia punya seri lawa lain maciammm sungguh la.πŸ€­πŸ˜† Code YELLOWISH.

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Wewittts!πŸ’
Kepantin pegi honeymoon pon tak mampu nak tinggal HMP Foundation

Wajib bawak pegi mana mana

Nampak tak heybat sungguh aura HMP nih.πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

19.08.18
Throwback majlis sanding adik pakai HMP Cosmetics
Dok panaih terik belemuihhh pon make up maintain je
Tak crack tak bercapuk

Ni lah yg terpaling best pasal HMP nih tau!

Sapa yg belum try tuh ai hanya mampu cakap RUGI BESAQQQ.πŸ€­πŸ˜† #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpeyebrowgeljb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Mini Foundation HMP 10ml

Available all codes
Luvia
Yellowish
Natural
Dark

Harga?? 29 hengget saja
Sangat mampu milik.πŸ˜‡ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

18.08.18
Throwback nikah adek pakai foundation dari HMP COSMETICS.β™₯οΈπŸ‘°πŸ» Perfect!

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Kebusyyann terlampau sampai baru ni sempat post gambar kepantin kita pakai HMP COSMETICS.🀭🀭 Foundation kod YELLOWISH

Eyebrow Gel kod IRISH

Kita tunggu pulak gambar2 dari Mr Photographer
Lagi meletiupppssπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmpeyebrowgeljb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @evyroslan

Stock sponge beauty kt tangan iolls tinggal bape ketul jaa . Nape masing2 pakat borong nk raya haji ni ? πŸ€”
Haaa sape lagi yang beg makeup dia tak de set HMP ☝🏼 Orang lain dah memborong , uolls bila lagi πŸ˜†
.
Foundation Mini 10ml RM29❀️
Beauty SPONGE RM19❀️
Nero Liner RM23❀️
.
#foundationmurah #foundationringan #spongelembut #carirezekihalal #hmpcosmeticsjb

Johor Bahru
1

by @evyroslan

Kenapa perlu berkira untuk cantikkan diri sendiri ?
Foundation HMP kan ada πŸ’‹
.
βœ…tahan lama 8 jam
βœ…tidak crack
βœ…rasa ringan
βœ…skin nampak glowing
βœ…mudah dibawa
βœ…mesra wuduh
βœ…medium coverage
.
Avalaible code
▢️YELLOWISH ‼️HOT ITEM‼️
▢️NATURAL
▢️DARK
.
10ml RM29/pcs
50ml RM60/pcs
.
COD JB πŸš—πŸ’¨πŸ’¨
Selain tu kite postage ye 😘
#carirezekihalal #hmpcosmeticsjb #loketemasjohor #codjb #minifoundationhmp #foundationmurah #foundationringan #beautyblender #spongelembut #agenthmpjb

Johor Bahru
2

by @hana.karlina.abdullah

Hujung minggu ni banyak kenduri kannn
Next week pulak raya

So gamak ke takmau make up lawa2?πŸ€­πŸ˜‹ Pastikan pakai HMP FOUNDATION okay!
Harga sangat mampu milik.πŸ‘πŸ»
Hasil yg amat wowwww syantekk.πŸ‘πŸ» #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Semoga HMP dapat mensyantekkan anda sabtu ahad ni.πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Mini Foundation kod NATURAL
RM29
#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @evyroslan

Sape kata loket emas ni tak cantik?
See, adik i pakai kemain lip lap jee . Yg penting i bg FREE cangkuk sadur emas siap ada cop 925 okey tahan karat dan tk hitam sbb emas 24k bkn 18k . Jgn kena perfume dan air laut sudah .
Incase uolls nk tukar emas 916 pon boleh tkde masalah 😍
#loketemasjohor #codjb #hmpfoundation #hmpcosmeticsjb #carirezekihalal #loketemas999murah


0

by @hana.karlina.abdullah

Next week RAYA yuolsss RAYA tauuu!
Walaupon raya haji tetap jugak kena syantek syantek

Takkan nak sememeh gitu🀭🀭 Jom dapatkan product HMP COSMETICS yg boleh buat yuols jadi syantekk bak bidadari.😍😍 #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Memang betul sangat sis! Lepas pakai HMP akan rasa wow woowww sangat

Memang sangat selesa memang sangat bestπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Hasil yg amat syantekkk😍

10ml RM29
50ml RM60

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Kod paling cerah ada kod paling gelap pon ada, pilih je ikut tone asal kulit yuols

Utk kod DARK ni bukan akan jadi gelap gelita pon tauπŸ˜‚πŸ˜‚ Jangan risau, sangat sesuai utk mereka yg kenis kulit hitam manis/sawo matang
Tetap nampak coklat2 sweet gitewww
😌😌 #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Foundation kod YELLOWISH my favouriteπŸ’›

Kod ni HOT SELLING tau, sat licin sat licin

Nampak macam tak pakai foundation pon kan kan😌

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Patung hidup nih kan melampau nauuu lawa dia!!
Mesti pakai product international kann!
Ehhh tak pon lah, dia pakai HMP COSMETICS je!!
😍😍 #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmpnerolinerjb #hmpeyebrowgeljb #hmpconcealerjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Pondesen yg sangat ringan sesuai utk pakai harian
Pakai dia rasa macam tak pakai apa2 pon

Paling best pakai TANPA BEDAK pon takpa!
Yg first time nak cuba ai suggest ambil yg 10ml dulu

RM29 saja

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Sebelum make up nampak biasa biasa je
Tapi lepas dah make up terus nampak wowww, cantek! Berseri seri!

Penangan make up pakai HMP COSMETICS🧑

#hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

by @hana.karlina.abdullah

Saya pakai saya suka saya jual dan saya akan buat ramai orang suka jugakss.πŸ˜ŒπŸ˜† #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0