#hmpcosmeticsjb

Instagram photos and videos

#hmpcosmeticsjb#masteragenthmpjb#agenthmpjb#hmpfoundationjb#minihmpjb#hmppremiumfoundationjb#hmpeyebrowgeljb#hmpbeautyspongejb#hmpnerolinerjb#hmpconcealerjb#minihmp#jushinecadvancejb#hmppremiumfoundation#nleebeautyproducts#minihmpfoundationjb#nleebeautyjb#nleebeauty#hmpbeautysponge#luvitzjb#agentwanted

Hashtags #hmpcosmeticsjb for Instagram

Ummi gojes mai sampai ke ofis beli JUSHINE C ADVANCE & MINI FOUNDATION HMP๐Ÿคฉ

Baby boy yg gebusss tuh baby LUVITZ tauuu๐Ÿ˜

Masa pregnant ummi konsisten consume Luvitz, Alhamdulillah sangat bermanfaat๐Ÿ‘๐Ÿป Iols jual barang barang baekkk jer.๐Ÿ˜‹ #jushinecadvance #jushinecadvancejb #minihmpjb #hmpcosmeticsjb #luvitzjb #nleebeauty #nleebeautyjb #nleebeautyproducts


2

Foundation HMP yg besar tinggal se ni saja
Kod NATURAL

Sapa cepat dia dapat ya.๐Ÿ˜Œ #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


1

Mini Foundation HMP masih ada stok ya
RM20 SAJAโ€ผ๏ธ Lekaihhh order takyah fikir lama sangat aihh

Nanti licin dikebas org barulah nak kuciwaaa kan.๐Ÿ˜† #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Melampau sungguh la mommy hot sorang ni
Pakai Foundation HMP sampai glow bersinau nauuu giteww

Haish mana boleh tahan! Wajib lah grab satu ke dua ke tiga

Sebab sekarang ada PROMO HARGA TAK LOGIK utk MINI FOUNDATION

Seketui hanya 20 hengget sajaโ€ผ๏ธ
Kaihhh order๐Ÿคฉ

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


2

Okay ni LAST PROMO!

CONCEALER HMP RM20 jugaksโ€ผ๏ธ Sebelum make up kena pakai concealer dulu utk tutup segala cela di muka๐Ÿ‘๐Ÿป Murah gila gila kannn, tergamak takmo grab?๐Ÿ˜† #hmpconcealerjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Ni PROMO TERPALING best bagi sapa sapa yg dah lama teringin nak try FOUNDATION HMP tapi masih berkira kira budget

MINI FOUNDATION HMP hanya RM20 sahajaโ€ผ๏ธ
Ulang suara RM20โ€ผ๏ธ Ada 4 kod warna pilihan

Yg ni kalau tak grab cepat memang rugi besauuu la u๐Ÿคญ

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Pengantin kena make up pakai HMP COSMETICS JADI LUAR BIASA CANTEK pulak nengoknyaa.๐Ÿ˜ Foundation kod YELLOWISH
Eyebrow Gel kod IRISH

Dah gaji kan? Orderla kaihhh๐Ÿคญ

#minihmpfoundationjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpeyebrowgeljb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

2 ketoi sahabat baik yg saling melengkapi๐Ÿ’ž

Nak make up mesti kena ada FOUNDATION iye tak
Pastu nak dapdap foundation kena ada SPONGE kann๐Ÿ˜Œ

Jadi betul tak ianya saling melengkapi?๐Ÿคญ Harga?? Ya ampun dua ketoi ni tak sampai RM50 pon tauuu
๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฎ MINI HMP FOUNDATION RM29
HMP BEAUTY SPONGE RM19

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpbeautyspongejb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Foundation HMP ni adalah foundation jenis liquid yg tersangat best
Jgn ingat foundation jenis liquid susah nak pakai, susah blend pulak tauu

No no no salah tu
Foundation ni lah terpaling senang nak pakai, blend2 je terus helok tak bercapuk langsung

Ringat amat amat rasa mcm tak pakai foundation pon๐Ÿ‘๐Ÿป Pack kecik ada, besar pon ada u

10ml RM29
50ml RM60
#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Kakak syomell dari Sandakan pon grab HMP BEAUTY SPONGE dari org Johor
Jauh tuuu๐Ÿ˜

Stock masih ada.
Jomss grab, RM19 sahaja
๐Ÿ˜‰

#hmpbeautyspongejb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Yuols pegi berjalan mana cuti cuti ni?๐Ÿ‘€
Haa nak keluar tu jgn lupa calit Foundation HMP tau

Sampai ke malam karang dok maintain elok, tak bercapuk, glowwww memanjang
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Ya memang pakai foundation HMP ni nipis2 saja dah cukup, tak perlu tebal2 pon

Sebab tu dia sangat sesuai utk daily make up
Tak melekit pulak tu!
Ni antara yg terpaling best foundation HMP nih๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Jom try jom๐Ÿ˜‹

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Bersinau terok kan?
Kalau terer acer teka bos ai pakai foundation apa๐Ÿคญ๐Ÿคญ Yg teringin bersinauuu glowing begini silalah roger cepat nah
Rugi dok fikir2 lama sangat๐Ÿคฉ๐Ÿ‘Œ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Patung pon pakai TELOQ PINK tau yuolsssss.๐Ÿคญ
Eh ni bukan patung, ni sis @ameeraashaari yg cantekkk terok!

Dah kena make up jadi sebijik patung

Sentuhan sapa lagi kalau bukan kakak cyg kita @annabutterflyflyaway โ™ฅ๏ธ
Good job kakak!

Stock teloq pink makin menyusut. Kaihhh order๐Ÿ˜Ž

#hmpbeautyspongejb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

MINI HMP FOUNDATION kegilaan ramaiiii
Nampak je kecik cotet tapi boleh tahan sampai 3 bulan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sangat ringan, rasa macam tak pakai foundation
Effect glowing mowing terokkk

Jom try sementara stock masih ada.๐Ÿ˜ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Hasil make up guna Foundation HMP memang perfect teruk tau!

Dah macam hasil pakai international brand๐Ÿ‘๐Ÿป Teringin nak try? Mehla order lekaihh
Alang alang dah gaji tu kan๐Ÿคฉ

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Fuhhhh syantek sis kita ni pakai HMP
Dari biasa2 terus jadi LUAR BIASA SYANTEK.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฒ Nak syantek macamni meh order lekaih meh.
Harga mampu milik.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Rasa jatuh cinta kat teloq pink ke kat org yg pegang teloq pink nih?๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Teloq pink aka HMP BEAUTY SPONGE dah READY STOCK tauuu!
Cepat order sebelum licin lagi

RM19 sahaja setanding yg beli kat sephora tu haa.๐Ÿ‘๐Ÿป #hmpbeautyspongejb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Teringin nak pakai foundation jugak tapi tak mampu yg mahal2

Lahhh meh pakai MINI HMP FOUNDATION meh
Memang teramat MAMPU MILIK sayang sayang

29 hengget sajo
๐Ÿ’‹๐Ÿ˜ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Kalau dah sampai GLOWING TERUK camni takkan tergamak takmau try lagi foundation nih?๐Ÿคญ Founder pakai foundation mix code LUVIA & YELLOWISH
TANPA PAKAI BEDAK๐Ÿ˜‹

1st time nak try? Meh try yg kecik 10ml
RM29 sahaja
๐Ÿ’™

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Euwww awak
Dok gebu gebas situ nak pegi mana pagi pagi nih?
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‹ Teloq pink bakal bakalan ada stock ya
Insyaallah stock banyak๐Ÿ™‚

Yg nak COD? Mestilah bolehhh, area JB saja tau
Bagitahu awal awal ya, kita arrange secepatnya.

#hmpbeautyspongejb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Product HMP COSMETICS yg menjadi kegilaan ramai.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Foundation 50ml & 10ml
Beauty Sponge
Eyebrow Gel
Nero Liner

Order order jangan tak order.๐Ÿ˜ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmpbeautysponge #hmpeyebrowgeljb #hmpnerolinerjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Sebelum make up nampak biasa biasa je
Dah make up terus jadi LUAR BIASA SYANTEKSS!

Make up pakai apa tu??? Semestinya HMP COSMETICS la sayang sayang๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Takda alasan utk tak boleh syanteks syanteks tau!๐Ÿ˜ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmpeyebrowgeljb #hmpnerolinerjb #hmpconcealerjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Hari Merdeka semalam dapat gambar meletiupss dari hot mommy sorang ni pakai HMP Foundation,
Harini baru dan nak post.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚ Kod YELLOWISH semestinya jadi pilihan dia

Start beli yg Mini Pack 10ml jer,
Habis je terus repeat order yg besar 50ml pulak

Nampak ke idak kehebatan foundation nih?๐Ÿค“ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Selamat bercuti semuanyaaa.๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Esok plan pegi mana je yuols?

Nak pegi mana mana pon tak kesah janji WAJIB PAKAI HMP FOUNDATION tau tauuu.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ Biar orang pakat tengok tak berkelip mata.๐Ÿคฃ๐Ÿ‘€ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Orangnya dah sedia ada syanteks

Pakai pulak EYEBROW GEL HMP, ehh makin melampau lampau syanteksnyaaa.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ EYEBROW GEL ni tahan lama amat tau
Iols punya dah dekat 2 tahun pakai.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Dia punya JIMAT sampai taktau nak habaq camna.๐Ÿ˜… #hmpeyebrowgeljb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Nak bagi mata uols terbeliak petang petang ni tengok para jelitawan pakai HMP COSMETICS.๐Ÿ‘€๐Ÿ™€ Baru yuols tahu erti penyesalan tak try dia awal awal.๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmpeyebrowgeljb #hmpconcealerjb #hmpnerolinerjb #hmpbeautyspongejb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Pengantin yg make up pakai Foundation HMP nih dia punya seri lawa lain maciammm sungguh la.๐Ÿคญ๐Ÿ˜† Code YELLOWISH.

#minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

Wewittts!๐Ÿ’
Kepantin pegi honeymoon pon tak mampu nak tinggal HMP Foundation

Wajib bawak pegi mana mana

Nampak tak heybat sungguh aura HMP nih.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0

19.08.18
Throwback majlis sanding adik pakai HMP Cosmetics
Dok panaih terik belemuihhh pon make up maintain je
Tak crack tak bercapuk

Ni lah yg terpaling best pasal HMP nih tau!

Sapa yg belum try tuh ai hanya mampu cakap RUGI BESAQQQ.๐Ÿคญ๐Ÿ˜† #minihmpjb #hmpfoundationjb #hmppremiumfoundationjb #hmpeyebrowgeljb #hmpcosmeticsjb #masteragenthmpjb #agenthmpjb


0