#hmpcosmeticstaiping

Instagram photos and videos

#hmpcosmeticstaiping#hmpcosmetics#hmpcosmeticsperak#hmppremiumfoundation#foundationsuperb#hmpfoundation#foundation#hmpcosmeticspenang#hmpminifoundation#hmplovers#hmp#feedbackhmpcosmetics#merdeka#merdekasale#tutorialmakeup#makeuplovers#sayajualsayapakai#hidemepleasecosmetic#videohmp#hmpscosmetics

Hashtags #hmpcosmeticstaiping for Instagram

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

HMP Foundation boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak.
Kalau pakai bedak dia akan nampak mcm matte..
Kalau tanpa bedak pulak dia akan nampak sikit glowing dan effect mcm pakai bb cream.

Dijamin tak berminyak dan tak melekit walaupun pakai berjam2.. 50 ML tahan lebih 3 bulan.😍😍 #hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak


1

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

YA ALLAAAHHH 😍😍 Glowingnya make up uoollsss. Pakai apa cik kak manis nya mukaaa.

Tgk sendiri la botol apa tu. Tak mau habaq apa dia 😝

#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hidemepleasecosmetic #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #hmpfoundation #foundationsuperb


1

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Haiihh la awak.. dah la comey. Ramai betul yg pinang awak.. semoga jodoh awak dgn tuan2 baru awak kekal lama la ya.. 😂😂 10ml RM29.00 SAHAJA.

#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundationsuperb #foundation


1

by @hmpcosmetics_penang

AVAILABLE STOCK
HMP FOUNDATION 50ML CODE NATURAL @ YELLOWISH

HMP FOUNDATION 10ML CODE NATURAL

HMP BEAUTY SPONGE

HMP NERO LINER

HMP EYEBROW GEL CODE LATTE

HMP CONCEALER

DO WS ME 0174746911 FOR ORDER

STOCK TAK BANYAK SEBAB LAKUU KERASSSS HMP NIEEE

NAK MAKEUP LAWA,CANTIK,TAHAN LAMA,FULL COVERAGE GUNALAH PRODUK HM

DIJAMIN BAGUS !! WS 0174746911

AVAILABLE FOR ;; COD (PENANG ISLAND DAN KAWASAN BERDEKATAN)

POS SM & SS

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#hmp
#sayajualsayapakai

Penang, Malaysia
5

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Kenapa mereka kata mereka suka HMP FOUNDATION? - bau wangi
- senang blend
- tak berminyak
- tahan lama
- lebih cantik kalau pakai dengan bedak

Mini pack 10ml
Rm29.00 sahaja
Www.wasap.my/601136014515

#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpminifoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundationsuperb


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

HIDE ME PLEASE foundation

Nak makeup nampak natural, boleh guna hmp fd sebab dia sangat ringgan dan kesan bila pakai sanggat terbaik " Kami suka hmp fd sebab pakai sepanjang hari, tak naik jerawat pun.. kalau foundation lain dah lama muka kami naik jerawat" cust.simpang taiping

Hangpa kalau nk cuba , boleh ja cuba hat kecik dulu MINI HMP FD rm29 (10ml) ja

Www.wasap.my/601136014515

#hmpcosmetics #hmpcosmeticstaiping #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticsperak #hmpfoundation


0

by @hmpcosmetics_penang

Thank You Customer Amirah yang membeli dengan saya HMP Beauty Sponge 😘😘 Ada lagi nak selit order ?
Meyhh lekaih ws idaaa

HMP Mini FD ada offerr nieee 😍😍 Ws 0174746911

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmp
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#makeuplovers

Penang, Malaysia
0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Kalau pengantin pun pakai #hmpcosmetics awak bila lagi ? Medium to full coverage.

Promosi Merdeka
- 10ml : RM25
- 60ml : RM55
( Postage : RM8sm, RM12ss )
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpminifoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak


0

by @hmpcosmetics_penang

MERDEKA SALEEEE SAMPAI 31 AUGUSTT SAHAJAAA

HMP FD 50ML RM55
NP RM60

AVAILABLE CODE
NATURAL & YELLOWISH

COD PENANG ISLAND @ KAWASAN BERDEKATAN

WHATSAPP 0174746911

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#hmp


0

by @hmpcosmetics_penang

MERDEKA SALE

HMP MINI FD 10ML

RM25

EXC POSTAGE

COD PENANG ISLAND @ KAWASAN BERDEKATAN

#hmpfoundation
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticstaiping
#hmp
#merdekasale
#merdeka


0

by @hmpcosmetics_penang

READY STOCK

HMP FOUNDATION 50ML

CODE NATURAL & YELLOWISH

RM60.00

EXC POSTAGE

COD PENANG ISLAND @KAWASAN BERDEKATAN

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmpfoundation

Penang, Malaysia
0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

5 bahan utama didalam HMP PREMIUM FOUNDATION

Argan Oil (Argania Spinosa)
- Melindungi Dari kulit kering
- Tidak membuatkan kulit berminyak
- Boleh digunakan siang & malam

Peppermint
- Merawat kulit berminyak
- Mengatasi jerawat
- Pelindung sinar Matahari
- Mengatasi masalah penuaan
Leaf Extract (Lidah Buaya)
- bersifat anti-bakteria, anti-oksida dan anti-penuaan
- melembapkan dan menghidrasi kulit secara semulajadi
- memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit

Vitamin C
- membuatkan kulit lebih cerah
- membuatkan kulit lebih sihat dan bercahaya
- membantu memperbaiki keadaan kulit yang kusam dan pucat
- bertindak sebagai anti-oksidan
- bertindak sebagai anti-penuaan

Vitamin E
- Kulit menjadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS
- Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam
- Membantu menghilangkan PARUT dan JERAWAT
- Membantu kulit yang cepat SUNBURN
- Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran
- Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh whatsapp Www.wasap.my/601136014515

#hmpcosmetics #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #hmppremiumfoundation #foundation #foundationsuperb


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Gebu gebasnyaaaaaa. Semestinya HMP FOUNDATION. 100% selamat dan diluluksan KKM. .
50ml - RM60
10ml - RM29
.
Whatsapp 01136014515
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #hmpminifoundation #foundation #foundationsuperb


0

by @hmpcosmetics.perak

Mua pun guna hmp foundation dalam solekan ❣️ cantikkan

Mini 10ml : rm29
Besar 50ml :rm60
(Postage rm8sm, rm12ss)

#hmpcosmeticstaiping #hmpcosmetics


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Manisnyeee. kulit nampak shine betul. Apa rahsia tu ? HMP FOUNDATION TAHAN LEBIH 8JAM. ANTI CRACK. .
.
50ml - RM60
10ml - RM29

#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundation #foundationsuperb


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Rasa nak nangih bila dapat feedback pakai HMP COSMETICS utk photoshoot. Hasilnya ohseeemm dan BOOOMMM-!!!!
.
Foundation :- Kod Natural
Eyebrow Gel :- kod Irish
Eyeliner :- Nero Liner
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundation #foundationsuperb


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Bila la nak cantik mcm ni 😭😭 hari2 kena pakai HMP COSMETICS la kot jadi mcmni 😂😂 #hmpscosmetics
#hmpminifoundation #hmpcosmeticstaiping #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticsperak #foundation #foundationsuperb


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Kod YELLOWISH 50ml
.
Kalau pakai HMP FOUNDATION pastu x pakai bedak. Effect dia glowing serta merta.. kalau pkai bedak, bila dh berpeluh sikit baru dia akan slow2 glowing..
.
Yang penting glowing tau 😍😍
.
1 picit 1 muka 😊
.
Www.wasap.my/601136014515
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticstaiping #foundation #foundationsuperb


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Alhamdulillah makin tinggi permintaan HMP PREMIUM FOUNDATION..
.
Rata-rata yg pakai PREMIUM FOUNDATION kami ni kata senang blend, tak terlalu pekat, tak terlalu tebal, makin lama makin glowing, tak bercapuk
.
Kami ada sediakan 2 size utk mereka yg berminat utk mencuba dulu
.
10 ml (mini pack)
50 ml (full pack)
.
Kod :-
Luvia
Yellowish
Natural
Dark
.
Klik whatsapp di bawah ni ya 👇🏻👇🏻👇🏻 Www.wasap.my/601136014515
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundation #foundationsuperb


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Feedback lagi uollsss 😍
.
Premium Foundation code Natural
Eyebrow : HMP EYEBROW GEL CODE LATTE
Eyeliner : NERO LINER
.
Www.wasap.my/601136014515
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundation #foundationsuperb


0

by @hmpcosmetics.perak

Hmp concealer rm39
Harga asal rm43

Postage rm8sm,rm12ss
#hmpcosmeticstaiping


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Apa yg best pasal HMP FOUNDATION?
.
1. Berbentuk liquid senang utk blend
2. Effect glowing serta merta
3. Tidak bercapuk
4. Tahan lebih 8 jam
5. Boleh utk make up harian atau event
6. 3 kod warna kulit
7. Tidak terlalu tebal pada kulit wajah
8. Tidak rasa melekit
.
4 kod warna
Luvia : putih ala2 chinese
Yellowish: utk kulit cerah dan kuning langsat
Natural : utk kulit sederhana cerah dan sawo matang
Dark : utk kulit sawo matang dan gelap
.
2 size
10ml : RM29.00
50ml : RM60.00
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticsperak #hmpcosmeticstaiping #foundation #foundationsuperb


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

Kita close up sikit before dgn after pakai HMP Premium Foundation.
.
Smooth saja sbb tekstur foundation kami cair dan ringan..
.
Yg mana berminat nak cuba boleh beli Mini Pack 10ml
.
RM29.00 sahaja
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundation #foundationsuperb


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

OMG OMG OMG hati i berdebar la
.
Foundation : Code Yellowish (dlm gambar pegang code Natural)
Eyeliner : Nero Liner
Concealer : HMP concealer
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticsperak #hmpcosmeticstaiping #foundation #foundationsuperb


0