#hmplovers

Instagram photos and videos

#hmplovers#hmpcosmetics#makeuplovers#hmpcosmeticspenang#hmpcosmeticsperak#hmpfoundation#hmpcosmeticstaiping#agenthmpcosmetics#agentpenang#bazaarpaknil#hmpbeautysponge#feedbackhmpcosmetics#bazaaronlinemurah#hmpeyebrowgel#foundation#simplemakeup#dailymakeup#makeupviral#hmpneroliner#hmpconcealer#feedback

Hashtags #hmplovers for Instagram

HIDE ME PLEASE Premium foundation
Kod :
YELLOWISH (kulit cerah & kuning langsat)
NATURAL (kulit sederhana, sawo matang)
DARK ( kulit sawo matang, gelap)

Jenis : Liquid Foundation

Kuantiti :
50 ml (Tahan 4 bulan ke atas)

Spf : Spf35 ✔Anti rekahan
✔Tahan lama ( 8 jam )
✔Flawless
✔Full coverage
✔Serap minyak
✔Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
✔Berbau wangi
✔Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering

Not kkm number : NOT170300741K

Cara penggunaan :-
✔ Goncangkan sebelum guna
✔ Titikkan pada wajah (pipi,dagu,dahi)
✔ Ratakan dengan menggunakan berus / sponge lembab
✔ Boleh apply bersama bedak compact / loose powder ✔ Boleh pakai ia sahaja

Whatsapp for fast deal 📲 📞 http://www.wasap.my/60174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#hmplovers


2

🌸 *HMP BEAUTY SPONGE* 🌸

RM19 💧 Super soft setanding brand mahal (dijamin) 💧 Meratakan foundation, shading, concealer dengan sangat mudah 💧 Sponge yang boleh mengembang bila dibasahkan 💧 Warna yang menarik 💧 Hasil makeup menjadi lebih kemas dan wow 💧 Harga yang mampu milik 💧 Tahan lama, lasak dan tidak mudah rosak 💧 Boleh digunakan kering atau lembap

Whatsapp for fast deal 📲 📞 http://www.wasap.my/60174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#hmplovers
#spongemakeup


0

AVAILABLE STOCK
HMP FOUNDATION 50ML CODE NATURAL @ YELLOWISH

HMP FOUNDATION 10ML CODE NATURAL

HMP BEAUTY SPONGE

HMP NERO LINER

HMP EYEBROW GEL CODE LATTE

HMP CONCEALER

DO WS ME 0174746911 FOR ORDER

STOCK TAK BANYAK SEBAB LAKUU KERASSSS HMP NIEEE

NAK MAKEUP LAWA,CANTIK,TAHAN LAMA,FULL COVERAGE GUNALAH PRODUK HM

DIJAMIN BAGUS !! WS 0174746911

AVAILABLE FOR ;; COD (PENANG ISLAND DAN KAWASAN BERDEKATAN)

POS SM & SS

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#hmp
#sayajualsayapakai


5

Thank You Customer Amirah yang membeli dengan saya HMP Beauty Sponge 😘😘 Ada lagi nak selit order ?
Meyhh lekaih ws idaaa

HMP Mini FD ada offerr nieee 😍😍 Ws 0174746911

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmp
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#makeuplovers


0

MERDEKA SALEEEE SAMPAI 31 AUGUSTT SAHAJAAA

HMP FD 50ML RM55
NP RM60

AVAILABLE CODE
NATURAL & YELLOWISH

COD PENANG ISLAND @ KAWASAN BERDEKATAN

WHATSAPP 0174746911

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#hmp


0

Memang ramai pengguna HMP fd bagi feedback👇🏼
.
❌Crack
❌Bercapuk
❌Tebal
.
Mmg best lah hmp fd ni! Tak caye try & rasa sendiri☺️
.
🌸Mini size- RM29
🌸Full size- RM60
**exc pos (+RM7)
.
📱013-5888056
.
#hmplovers #hmpcosmetics #hmpfoundation #makeupviral #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


0

Heloksss sis ni pakai fd code LUVIA.. ni code yg plg cerah kami ade ye korang.. Yg putih melepak gebu mcm sis ni boleh pakai code ni😊 .
**RM29 exc pos**
.
📱013-5888056
.
#hmplovers #hmpfoundation #hmpcosmetics #makeupviral #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


0

Nah customer pakai hmp fd code dark.. Jgn risau uolss code dark ni xbuatkan muka uolls jadi makin gelap.. Mmg sesuai utk yg berkulit hitam manis mcm sis ni☺️ Ingat, pilih fd yg sesuai dgn tone kulit kite ye.. Jgn pilih code yg lg cerah sbb malu dgn kulit gelap atau nak nampak lg putih.. Nnt uolss jadi KELABU lg haru😝
.
**RM29 exc pos**
.
📱013-5888056
.
#hmplovers #hmpcosmetics #hmpfoundation #makeupviral #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


0

• • •
Antara 4 code HMP Mini Foundation yang mana satu menjadi pilihan korang ?? Natural ?
Yellowish ?
Luvia ?
Dark ?

DM or WASAP
011-39534403

#DHMP120
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#minifoundation
#hmplovers
#makeuplovers
#dailymakeup
#simplemakeup
#makeup
#makeuppengantin
#foundation
#fullcoverage


0

Bila sepupu kau dah rembat foundation, kena la beli lain😂 Nampak tak betapa bestnye HMP fd ni😎 #hmplovers #hmpcosmetics #hmpfoundation #makeupviral #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


0

Customer Ai sorang ni mmg IN LOVEEEEE sgt dgn hmp fd! Pegi pasar pon pakai hmp fd uolssss😍 #hmplovers #makeupviral #hmpcosmetics #hmpfoundation #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


0

Hari ni mood rajin nak lukis kening.. Padahal nak g pos barang je pon😂 Foundation & eyebrow gel by HMP Cosmetics💛 .
.
**Yukha Lipmatte code ‘Lovely Pink’ beli dari @zarifahhanisahalwi Serius best! Dah jadi one of my favourite lipmatte skang ni😍
.
#hmplovers #hmpcosmetics #hmpfoundation #hmpeyebrowgel #yukhalipmatte #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


1

Nahh tgk betapa bestnye hmp fd ni sampai kena belah tiub fd tu taknak bazir punye pasal.. Korek sampai titisan terakhir!😂 #hmplovers #hmpfoundation #hmpcosmetics #makeupviral #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


5

5 bahan utama didalam HMP PREMIUM FOUNDATION

Argan Oil (Argania Spinosa)
- Melindungi Dari kulit kering
- Tidak membuatkan kulit berminyak
- Boleh digunakan siang & malam

Peppermint
- Merawat kulit berminyak
- Mengatasi jerawat
- Pelindung sinar Matahari
- Mengatasi masalah penuaan
Leaf Extract (Lidah Buaya)
- bersifat anti-bakteria, anti-oksida dan anti-penuaan
- melembapkan dan menghidrasi kulit secara semulajadi
- memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit

Vitamin C
- membuatkan kulit lebih cerah
- membuatkan kulit lebih sihat dan bercahaya
- membantu memperbaiki keadaan kulit yang kusam dan pucat
- bertindak sebagai anti-oksidan
- bertindak sebagai anti-penuaan

Vitamin E
- Kulit menjadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS
- Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam
- Membantu menghilangkan PARUT dan JERAWAT
- Membantu kulit yang cepat SUNBURN
- Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran
- Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh whatsapp terus kami di

www.wasap.my/60174746911
www.wasap.my/60174746911
www.wasap.my/60174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#hmplovers
#hmpcosmeticstaiping


0

Sebelum ni dia try hmp fd yg mini.. Best katenye.. Yg mini dah habis, tros repeat yg botol besar! Zassssss Ai pegi cod kat die sbb yg mini sebelum ni dah habis langsung! Xboleh kalau xde hmp fd! Terbukti hmp fd ni mmg BESTTTTTT🧡
.
Ready stock mini & full size. Whatsapp 013-5888056
.
#makeupviral #hmpfoundation #hmpcosmetics #hmplovers #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


0

Seronok pakai hmp foundation nie sebab bila pakai dy jaa muka nampak glowing 😍😍 #hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#feedbackhmpcosmetics
#hmplovers
#makeuplovers
#glowing


0

Ada yang tanya lembut ke HMP Sponge nie ?? Jom layan video nie..lembut tak lembut lahh sponge niee.. Sedap jurr dap dap dap kat muka.. Lain daripada yang lain sponge nie..tak sama macam amsponge yang lain..lembut dy pon tak sama.

Gerenti puas hati lah pakai sponge niee

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#hmpbeautysponge
#hmplovers
#makeuplovers


0

HMP FOUNDATION 50ML RM60

HMP NERO LINER RM23

HMP BEAUTY SPONGE RM19

HMP EYEBROW GEL RM39

WS 0174746911

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#makeuplovers
#hmpfoundation


1

READY STOCKKK

HMP FOUNDATION 50ML

AVAILABLE CODE ✔ NATURAL
✔ YELLOWISH

RM60 SAHAJAAA

TAHAN 4/5 BULAN

WS 0174746911

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#makeuplovers


1

HMP Foundation READY STOCK ALL CODE!!
.
50mL
✅ Yellowish
✅ Natural
.
10mL
✅ Luvia
✅ Yellowish
✅ Natural
✅ Dark
.
Boleh pilih code ikut kesesuaian kulit korang😘
.
📱whatsapp 013-5888056
.
#HMPcosmetics #HMPfoundation #hmplovers #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


0

READY STOCKKKKKK

HMP MINI FOUNDATION 10ML

WS 0174746911

#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#hmpfoundation


0

Alhamdulillah customer puas hati dengan hmp foundation code luvia.

Code luvia nie cerah sikit jurr daripada yellowish. Sesuai untuk yg berkulit cerah.

Available in mini pack 10ml RM29 sahajaaa *Setiap pembelian akan mendapat free gift*

Ws 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticstaiping
#hmpfoundation
#hmplovers
#feedbackhmpcosmetics


0

Hai💖
.
HMP Foundation (Code: Yellowish) + HMP Eyebrow Gel (Code: Latte) #hmplovers


0

Keluar COD pagi td tepek hmp fd + calit lipstick sket je.. dah siap!! .
.
Ai suka skin Ai skrg.. Xde la peloles tp better la dari dulu.. Susah nk tumbuh jerawat.. Bila skin cantik & bersih, makeup pon smooth je xpyh pakai fd tebal2.. Ai amalkan Luvitz + skincare routine je.. lps tu pakai HMP fd terus peloles!!💚
.
#hmplovers #hmpcosmetics #makeupviral #hmpfoundation #luvitzbynleebeauty #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


0

Normal price RM48.. Lps tu kite bg harga combo RM45.. Skang ni RM40 je weyhhh😱 Jimat 8 hengget sape nak bagi uiiiiiii
.
**exclude postage
.
📱013-5888056 atau terus klik link di bio
.
#makeupviral #makeupraya #hmpcosmetics #hmpfoundation #hmpbeautysponge #hmpklang #hmpbanting #hmplovers #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah


0