#homedeco

Instagram photos and videos

#homedeco#interiordesign#design#interior#homedecor#home#homedecoration#decor#decoration#interiorstyling#sayajualonline#homedesign#deco#interiors#interiordecor#pillow#seremban#홈데코#putrajaya#interior4all#livingroom#homeinspiration#interior123#cinta#instashopmalaysia#murah#instalikes#lena#malaysia

Hashtags #homedeco for Instagram

안녕하세요. 세상의 모든 그림 #위아트 입니다.
.
오늘은 클림트_음악 20호 화이트관액자를 설치해주신 고객님의 소중한 후기를 소개해드립니다.
.
 작품을 보며 감상에 젖느라 집안일도 까먹겠어요 곧 몇 작품 더 설치할 예정인데 아무래도 작품에 빠져 집안일 놓을듯요~ㅎ 좋은작품 감사합니다^^
.
따뜻한 옐로우컬러가 포인트가 되는 <음악> 한 점 걸어, 가정에 행복함을 더해보세요. 
#인테리어액자 #인테리어소품 #인테리어 #셀프인테리어 #홈스타일링 #주방인테리어 #그림인테리어 #액자인테리어 #집꾸미기 #집스타그램 #홈데코 #액자 #그림 #디자인 #homedeco #selfie #interiorstyling #interiordesign #artwork #painting #illustration #interior #homedeco #interior #instahome


0

-
‘SUMMER HOMECANCE’
-
무더위와 열대야로 잠못 이루는 요즘
까스텔바작 홈의 차렵이불과 편안한 밤을 보내보세요~
-
#castelbajachome #living #homedeco #interior
#homefashion #18SS #collection #cuba #havana #homecance #까스텔바작홈 #리빙 #홈데코 #홈패션 #쿠바 #하바나 #홈캉스


0

요몇일 너무 더워서 보리가 힘들어했다..그래서
오늘은 보리를 데리고 출근 😱

사진은 오늘자 테이블..
#감성테이블 #감성기록 #감성스냅 #감성사진 #온마이테이블 #온더테이블 #사진찍기연습 #감성일상 #홈데코 #홈스타일링 #소통 #일상기록
✔️물결접시 @urbanhouse_official


1

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
Handmade from @umrik_handmade
Ready rug mocca only
Harga masih promo
IDR 180,000.-
SIZE diameter 7.5 cm
Berat 1kg
Bahan polyster
Warna bisa request
Wa 081290191017

#umrik_handmade #handmade #homedeco #decorrumah #crochetpattern #crochet #rug
#homedecorlovers
#homedecorbogor
#baitijannati
#shabbychichouse
#shabbychichome
#shabbyhouse
#shabbyhome
#shabbychicinterior
#shabbychicdesign
#rumahshabby
#rumahshabbychic
#livingroom
#mylivingroom
#designrumah
#rumahmasakini
#interiorcantik
#designinterior
#ruangtamu


0

hot summer with 🎩✨
우리 공간의 분위기를 담당하는 유화성(@mars_bymars) 작가의 햇 램프(hat lamp) 우아하고 위트있는 오브제 조명. 많이들 알아봐주시고 좋아해주셔서 불을 끄고 켤때마다 므흣합니다
#유화성 #hatlamp #bymars #designer #lighting
#컬렉트바이알코브 #kollektxalkov


1

#서재인테리어#레어로우
책상,TV소파,장식장...
놓고 싶은건 많은데 좁아 보이지는 않을런지, 비용이 많이 들진 않을런지, 이쁘지 않고 언밸런스한 디자인이 되진 않을런지...걱정이 많으시다면 추천드립니다~👍
하부장과 서랍벤치는 제작가구입니다~
패브릭쿠션은 세탁가능하도록 지퍼분리형으로 제작했어요~💁🏻‍♂️
.
.
.
#디자인아젤리아#부산인테리어#rareraw
#부산#인테리어#디자인#인테리어디자인
#부산인테리어디자인#인테리어디자이너
#인테리어디자이너이동욱#interior
#interiordesign#interiordesigner
#홈스타일링#홈드레싱#집꾸미기#홈데코
#homestyling#homedressing
#homedeco#houseinterior#work
#일#여름#일상#daily#목요일#소통


0

Boucherouite rug😍😍 Available for €240
Quality 😘
#ibizastyles #amsterdamcity #bohemianstyle #vlogger #homedeco #vloerkleed #vtwonen #loods5


1

👉Antilop
👉Highchair tray/ pink 💖
👉Rm9.40 👉Antilop
👉Highchair with safety belt/Pink
👉RM37.60

Berminat nak order WS
📲0127220687
👧Nadia

Harga tidak termasuk kos upah & kos penghantaran🚗📦 No gst❌

#ikea #loveikealways #kaison #lovekaisonalways #homedeco #furniture #jualansaleikea #ikeasale #hotitem #newitem #shoppingbarangikeakaison #ikearaya #sayajualbarangikeakaison #personalshopper #kuantan


0

💢SPECIAL DISCOUNT 30%. FOR ALL DECORATIVE ITEM 💢
.
CODE : 3+DL-HD1301-3B-VG
.
✴️✳️Untuk Ex display dapatkan diskon potongan 50% ✳️✴️
.
Rp 1.576.400
.
Pendant Lamp Stainless Steel and Bubble Crystal
Power : 3*5W
Bulb Base : GU10
Free bulb GU10
.
.
GO GET YOURS. AND LET YOUR LIFE FILLED BY LIGHT 💡 💡 💡

Produk lain like www.3plusprojects.com / email : 3plusonline@gmail.com atau Telepon Dan WA ke 08111368201.

atau datang langsung ke kantor kami di : Jl.Griya Blok O-31 - 99 Sunter Agung, Tanjung Priok - Jakarta Utara.

#supplierlampu #spesialislampu #importirlampuled #importirlampu #konsultanlampu #readystock

#juallampu #juallampuimport
#lampukolam #lampugantung #lampuhias #lampuplafon #lampuled #lamputaman
#lampumeja #lampudinding
#homedecoration #homedeco #led #design #indoorlamp #outdoorlamp #interiordesign #hangoutlighting
#3plusprojects #likeforlike #followforfollow


0


1

전면 컷팅되어 빈티지 스러운 매력이 돋보이는 #유리잔 입니다
.
.
프랑스제 제품으로 퀼리티는 물론이고,
정말 많은 분들이 좋아해주셔요
.
.
세가지 사이즈(L, M, S)
.
.
👉🏻레트로맘 홈페이지에서 플리츠글라스 검색
👉🏻레트로맘 주소 www.retromom.co.kr
.
.
#레트로맘#집꾸미기#살림살이#살림스타그램#신혼집인테리어#신혼집꾸미기#신혼집#신혼부부#신혼생활#결혼준비#혼수준비#예비신부#인테리어소품#이케아##신혼생활#주부스타그램#신혼일상#꿀하우스#홈스타그램#젊줌마#homedeco#카페인테리어#신혼살림#카페#새댁인스타#주부인스타#북유럽인테리어#예쁜그릇#시원한음료


0

💢SPECIAL DISCOUNT 30%. FOR ALL DECORATIVE ITEM 💢
.
CODE : 3+DL-HD1302-1B-VG
.
✴️✳️Untuk Ex display dapatkan diskon potongan 50% ✳️✴️
.
Rp 512.400
.
Pendant Lamp Stainless Steel and Bubble Crystal
Power : 1*5W
Bulb Base : GU10
Free bulb GU10
.
.
GO GET YOURS. AND LET YOUR LIFE FILLED BY LIGHT 💡 💡 💡

Produk lain like www.3plusprojects.com / email : 3plusonline@gmail.com atau Telepon Dan WA ke 08111368201.

atau datang langsung ke kantor kami di : Jl.Griya Blok O-31 - 99 Sunter Agung, Tanjung Priok - Jakarta Utara.

#supplierlampu #spesialislampu #importirlampuled #importirlampu #konsultanlampu #readystock

#juallampu #juallampuimport
#lampukolam #lampugantung #lampuhias #lampuplafon #lampuled #lamputaman
#lampumeja #lampudinding
#homedecoration #homedeco #led #design #indoorlamp #outdoorlamp #interiordesign #hangoutlighting
#3plusprojects #likeforlike #followforfollow


0

💢SPECIAL DISCOUNT 30%. FOR ALL DECORATIVE ITEM 💢
.
CODE : 3+DL-HD1301-3A-VG
.
✴️✳️Untuk Ex display dapatkan diskon potongan 50% ✳️✴️
.
Rp 1.576.400
.
Pendant Lamp Stainless Steel and Bubble Crystal
Power : 3*5W
Bulb Base : GU10
Free bulb GU10
.
.
GO GET YOURS. AND LET YOUR LIFE FILLED BY LIGHT 💡 💡 💡

Produk lain like www.3plusprojects.com / email : 3plusonline@gmail.com atau Telepon Dan WA ke 08111368201.

atau datang langsung ke kantor kami di : Jl.Griya Blok O-31 - 99 Sunter Agung, Tanjung Priok - Jakarta Utara.

#supplierlampu #spesialislampu #importirlampuled #importirlampu #konsultanlampu #readystock

#juallampu #juallampuimport
#lampukolam #lampugantung #lampuhias #lampuplafon #lampuled #lamputaman
#lampumeja #lampudinding
#homedecoration #homedeco #led #design #indoorlamp #outdoorlamp #interiordesign #hangoutlighting
#3plusprojects #likeforlike #followforfollow


0

【Airfree T40 睡房專用空氣消毒殺菌機 讓你擁有清新家居】

香港的空氣污染問題日益嚴重,人們患病及引致呼吸道敏感症的次數越來越多,尤其是在家居中,空氣不流通的地方,就更加會增加病菌塵埃滋生的機會。所以在家中擁有一部能助你殺滅空氣中有害微生物的機器是十分重要。由歐洲製造的Airfree 空氣消毒殺菌機,可以助你殺滅空氣中的細菌病毒及有機微生物,提升空氣質素,減輕異味、霉味及煙味,解決哮喘、過敏、霉菌及病毒感染問題。

資料來源:Jebsen Consumer Products
更多設計Follow @designidk @restaurantinterior @microlivingspace
designidk#design #designidk #homedeco #home #interiordesign #decor #interiorstyle #style #homes #architecture #luxuryhome #室內設計 #interiors #interior


1


1

🐠🍧 today 🍧🐠

本当に熱いっ毎日です🔥
(暑いでは物足りない…)
魚たちの氷作り❣️
ミント入りで、
気分だけでも爽やか〜になりますように🏄‍♀️

뜨겁네요! 매일매일 뜨거운 날들💥
귀여운 물고기들 얼음 만들어봤어요!
민트도 같이 넣어 기분이라도 상쾌하게~🏄‍♂️
____________________
🎋🎐 심모노잡화판매소 온라인숍 🎐🎋
지극히 주관적 주인장 제멋대로 셀렉한 아이템들。
→ shop 바로가기는 인스타 프로필 링크로 ♪
→ 海外からの購入はDMで取り合わせ下さい ♪
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
#雑貨屋 #セレクトショップ #店主勝手にセレクト #lifestyle #homedeco #잡화점 #일본수입 #셀렉샵 #주인장제멋대로셀렉 #일본가정식 #수입잡화 #홈데코 #특별한선물 #생활용품 #暮らし #더위조심


0

Indeed Allah is with the patient
.
Al-Baqarah:153
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
Selamat pagi semua. Semoga Allah permudahkan urusan kita hari ini. Gambar di atas adalah gambar kepala katil di bilik tetamu. Sebelum mendeco rumah, Elda suka membaca tips-tips deco daripada interior designer terutamanya yang menekankan unsur-unsur islamik 👳
.
Antara tips yang Elda nak kongsikan hari ini adalah berkaitan dengan gambar bergantung. Kata mereka, apa yang kita lihat akan masuk ke otak dan akan diproses ke dalam diri yang boleh memberikan impak positif ataupun negatif ke atas individu tersebut. Oleh itu, selain meletakkan gambar pemandangan, bunga, orang atau sebagainya, adalah bagus jika kita dapat menggantungkan kata-kata positif yang apabila kita terbaca, boleh memberikan kesan positif terhadap jiwa 💖
.
Sebagai seorang muslim, rasanya ramai yang sudah tahu tentang larangan menggantung gambar makhluk bernyawa seperti binatang atau manusia di dalam rumah kerana ia menghalang malaikat pembawa rahmat masuk ke rumah kita. Boleh google "hadith tentang larangan menggantung gambar makhluk bernyawa" untuk lebih info. Akan tetapi, menggantung gambar manusia yang di cuci daripada filem (bukan lukisan tangan) ada khilaf oleh sebahagian ulamak, ada yang membenarkan dengan syarat tidak mendedahkan aurat dan bukan untuk tujuan pemujaan. Elda hanya letak gambar kawin dalam bilik tidur utama je untuk tatapan kami suami isteri. Terpulang pada individu untuk memilih ya.
.
Oleh itu, pilihan Elda adalah lebih suka gantung frame positif vibe seperti di atas. Elda beli di IG @eastetica.garage. Boleh usha kot korang pun terkenan 😁
.
Lastly, blok kayu dikiri kanan frame tu Elda beli di Daiso je. Bagi Elda, bilik tidur adalah bilik yang perlu lebih bersih dan perlu lebih tenang pemandangannya berbanding ruangan lain kerana ia adalah tempat untuk beristirehat. Selamat menghampiri hujung minggu guys 😘
.
#homedeco #scandihome #interiordesign #rumahkusyurgaku #gambar


2

굶으려고 했는데.. 안되겠다🔥
든든히 먹고 정신차리고 열심히 살자🙏🏻






6

Tempat layan feeling @ my reading nook #homedeco #readingnook


1

시댁에서 방울 토마토를 너무 많이 얻어와서... 또 안 먹고 버릴까봐 매실액기스 부어 놓으니 요런 절임 음식이된다..
껍질을 좀 깨끗하게 안 벗겼더니 모양은 영...😅
#방울토마토매실절임
#온더테이블 #onthetable
#온마이테이블 #마이홈 #마이테이블 #홈데코 #홈스타일링 #줌마스타그램 #신혼 #사진기록 #감성기록 #감성사진 #소통 #살림그램 #푸드스타그램


6

Boa noite, vizinhas com essa inspiração para o quarto de hóspedes que é bem minha cara 💡💛
.
.
Ph: @nest_twenty_eight
.
#weddingdecor #arquitetura #inspiração #homedeco #lifestylephotography #camaarrumada #designdeinteriores #detalles #deco #weddingday #boanoite


1

#Repost @alcab_arquitectura
• • • • •
▪️55 Blaird Road
📐 Project by ONG & ONG Pte. Ltd
📍 located in Singapore
📷 Photo by Derek Swalwell
.
#alcab_arquitectura
_____________________________
Follow to @alcab_arquitectura for more!.
Tag your friends...👥💡 .
_____________________________
#house #arquitectura #arquitetura #design #homesweethome #interiors #interior #instaarchitecture #homedesign #style #architect #luxury #interiordesign #modern #concept #creativity #decoration #israel #details #detail #housedesign #stylish #architecture #home #interiorstyling #interiordecor #decor #homedeco


3

Carpet Retro Ranya
Size :140x190 cm
RM95.00
Size: 190x230cm
RM160.00
Whatsapp 0135595483

#karpetmurah #karpetbulu #karpetmurah #karpetbulu #karpetcantik #homedeco #homedecomalaysia #rugsmalaysia


2

구조가 긴 20평 아파트 인테리어🌷
@__stella.kim 님의 소중한 집 입니다.
.
.
“저희 부부가 가장 많은 시간을 보내는 거실부터 설명할게요. 저희 집은 구조가 긴 직사각형태의 23평 아파트라 거실이 주방과 붙어 있어요. 거실과 주방이 한 공간에 있는 셈이죠. 거실 한켠에는 작은 다이닝 테이블을 두었어요. 거실과 주방이 오픈되어 있는 형태라서 중간에 아파트에서 장착되어 나온 아일랜드바가 있어요. 집이 좁아 아일랜드바를 활용했어도 되었지만, 남편과 마주보면서 밥을 먹고 싶어 공간에 맞게 작은 원형 테이블을 두었어요.”
.
.
[가구정보]
*소파 : 바이헤이데이 Unit Sofa Ecoclean - 3 Units
*커튼 : 이케아 MATILDA 속커튼 한쌍
*원형테이블 : 베로마르모
*의자 : 이케아 JANINGE 의자
*조명 : Louis Poulsen PH 4/3
.
.
@ggumigi 프로필링크 누르시면
더 많은 제품 보실 수 있으세요:)
.
.


8

Apa ada dalam freezer akak?

Ikan
Ayam
Daging
Udang
Tauhu
Fishcake
Fishball
Meatball
Daging cincang
Fries
Lala/kerang
Ketam TAKDE ye

Setiap bekas tu akak dh pack siap2 utk sekali masak je cukup utk kami makan lunch dan dinner, kami sejenis lauk sehari dgn sayur, salad atau telur pun dh cukup 😉..means klu ada sembilan bekas tu penuh..tu la stok lauk kami utk 9 hari 😝 ....dan yg penting 👇

Segala macam pes yg akak frozenkan..orang keja tak tentu masa mcm akak ni, tu lah penyelamat lg2 bila ada tetamu bertandang kan 😝 ..ada pes 👇
Rendang
Sambal tumis
Masak merah
Kari
Kicap berempah
Kuah kacang
Kuah laksa
Bawang, halia, bawang putih blend pun akak buat stok kadang2

Bekas2 pes kecik kt atas tu cukup utk sekali masak bg keluarga akak la, nak masak lebih akak pki dua bekas, ikutlah kesesuaian ye..nak cakap rajinnya akak buat pes? Takde maknanya..haha..akak jenis bila masak mmg suka buat perencah atau pes lebih, boleh simpan utk frozen stok, senang kerja akak. Tu yg suka masak main campakkkk je tu😆

Ye laaa.. hidup dlm era mengejar masa ni, buat la, create la, praktikkan la apa2 pun yg bole menyenangkan kita. Sat lagi karang tak menang tangan dik oiii nak hadap semua. Marathon seharian pun tak settle2 lagi kerja.. Gitu laaa akak
Tak lah rajin mana
Semua akak nak kerja senang je
Bila part2 kerja rumah la
Boleh ada masa belai kek2 akak lebih sikit betul tak? Utk korang jugak kan...ehhh 😝😝😝 #diaryseorangbaker #sedaponline #homedeco #deco #rumahkusyurgaku #inspirasidapur


2

DECOVIEW ' 호텔식 화이트 시폰커튼!!
.
데코뷰 이애* 님의 소중한 후기입니다.
-
방에는 5폭 거실에는 7폭으로 구매했어요. 방에는 낱장으로 달려고 구매했고 거실에는 이중천으로 달을려고 구매했는데 생각했던거보다 정말 고급스러워요. 주름도 엄청 잘 잡혀있고 사이즈 재는게 어려워서 문의드렸더니 친절하게 상담해주셨어요.추천합니다!
.
침실에도 예쁜 데코뷰 화이트 시폰커튼!
.
제품정보 : 호텔식 화이트 시폰 커튼
.
더 보러가기 : @decoview_korea .


2

IM LOVING THIS VIBE

It’s all about a touch of white bohemian tapestry to your white wall.

#bohemianstyle #bohemian #homedecor #homedeco #decor #dreamcatcher #homesg #roominspiration #roomdecor #roominspo


0

they called us the Pop Kids.


4

🌿🌿🌿


3

テレビボードの収納には、ステー金物を付けておりゆっくりと扉が開きます。
また、赤外線リピーター(別売)を使用することにより、扉を閉めたままでDVDデッキなどを使用することができます。
是非一度、商品ページをご覧下さい
#mitsuya工房 #テレビ台#テレビボード#TVstand
↓商品ページ
base
https://workshopmits.base.shop/

minne
https://minne.com/@yuta-1477

creema
https://www.creema.jp/c/mitsuyakoubou/item/onsale
#interiordecor#homeinterior#decorstyle#familyroom#furnitureshop#interiorstyling#myhouseidea#interiorideas#homedeco#decoration#instadecor#designhome#wood#bedroom#cabinet#bookshelf#furnitures#myhouse#myhome


1