#hoodiesbajet

Instagram photos and videos

#kataloghoodies#hoodiesbajet#hoodiesmalaysia#hoodiesmurah#like4like#sweatshirtmalaysia#hoodiescustom#hoodies#alanwalker#hoodiesalanwalker#hoodiesjustinbieber#hoodiesbalr#hipstermalaysia#zumbamalaysia#tshirtmurah#kakymotor#tshirtmalaysia#hoodiesnama#tshirtcustom#hoodiessupreme#tshirtsupreme#suprememalaysia

Hashtags #hoodiesbajet for Instagram

HOODIES CUSTOM πŸ™ŒπŸ™Œ
.
DESIGN BY OUR CUSTOMERπŸ’ž
.
Swipe tepi for black colourπŸ˜‹
.
Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr #kakimotoracing #onepiece


0

HAIKAL UP SIKIT FEEDBACK😁
.
Bro Kay dah grab Hoodies ALAN WALKER berzip + poket
.
Tq bro purchase with us😘😘
.
Sila swipe tepi utk tgk design Full✌️😊😊
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #zumbamalaysia


0

HOODIES NIPIS .
KEEP IT MELLOπŸ™Œ
.
Nipis ni tak ada poket tau,ketebalan dia sama mcm tshirtπŸ˜€ .
Nak order??screenshot je ye sayang2πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiesthrasher #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #thrasher #marshmellow #hoodiesmarshmellow


0

SELAMAT PETANG😁
.
MOH la kiter pulang ke rumah,waktu keje dh habisπŸ˜‹
.
Ha,Tshirt 1975... Pun kami ada buat,nak buat custom pun boleh send design tau✌️😊
.
Utk order,boleh screenshot sikit😁
.
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom #tshirtnirvana #tshirt1975


0

HOODIES CUSTOM πŸ™ŒπŸ™Œ
.
DESIGN BY OUR CUSTOMERπŸ’ž
.
Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr #kakimotoracing #onepiece


0

Thrasher pun ramai yang minat gakπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
βœ…Hoodies Thrasher
.
βœ…size Xs -3XL utk hoodies nipis
.
βœ…Free Postage semenanjung wei😁 (1helai)
.
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiesthrasher #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #thrasher


0

CUSTOM TSHIRT NAME✌️
.
Customer pilih long sleeve😊
.
Tq awk order dgn kami @hoodiesbajet 😘😘
.
Nak order?? Lekaih pmπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #tshirtalanwalker #alanwalker #tshirtcustom #tshirtmurah #hoodiescustom #tshirtnama #tshirtidot


0

CUSTOM TSHIRT NAME✌️
.
Customer pilih long sleeve😊
.
Tq awk order dgn kami @hoodiesbajet 😘😘
.
Nak order?? Lekaih pmπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #tshirtalanwalker #alanwalker #tshirtcustom #tshirtmurah #hoodiescustom #tshirtnama #tshirtidot


0

HAPPY WEEKENDπŸ’ž
.
Sis comel pun dah bergaya dgn Tshirt dari @hoodiesbajet 😘😘
.
Customer tempah Tshirt Custom Museβœ”οΈ
.
Material sejuk +cotton + lembut je kain diaπŸ˜‰πŸ˜‰
.
Utk order,boleh screenshot sikit😁
.
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom #tshirtnirvana


1

HOODIES DEADPOOL CUSTOMπŸ”₯
.
Bro Azri tempah Hoodies design depan belakang,cer swipe tepi satπŸ™ˆ
.
Dan swipe tepi lagi ada FEEDBACK DARI BRO AZRIπŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜Š
.
Tq bro purchase with us😘😘
.
Untuk order design ni,boleh screenshot tauπŸ“·
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #zumbamalaysia #deadpool


2

HOODIES NIPIS PUMAπŸ”₯
.
Untuk hoodies nipis tak ada poket ye😁😁
.
Dan ada dari size XS-3XL
.
Nak order?? Lekaih pmπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hipstermalaysia


2

HAPPY WEEKENDπŸ˜‹
.
Nak lepak mana er hari iniπŸ˜‚
Eh Tshirt Nirvana pun boleh korang dapat dgn @hoodiesbajet 😍
.
Material sejuk +cotton + lembut je kain diaπŸ˜‰πŸ˜‰
.
Utk order,boleh screenshot sikit😁
.
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom #tshirtnirvana


0

NAK PI OOTD PUN PAKAI TSHIRT JUST DO IT DARI @hoodiesbajet πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Kain kami 100 % cottonβœ”οΈ
Dan material dia sejuk customer cakap😁
.
Utk order,boleh screenshot sikit😁
.
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom #tshirtjustdoit


0

SELAMAT PETANGπŸ˜‹
.
Dah makan petang belumπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Payung sikit Tshirt Stoner Advisory🍁🍁
.
Haikal payung sikit design yg dah siap print✌️,cer swipe tepi
.
Utk order,awk tolong screenshot jap✌️😊😊
.
Whatsapp : 0112-0723374
#nopainnogainmalaysia #thinkgreen #tshirtnopainnogain #nopainnogain
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #tshirtstoned #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtidiot #hipstermalaysia #kakymotor #zumbamalaysia #tshirtlevis


0

HAIKAL UP SIKIT FEEDBACK😁
.
SIS FATIN dah grab Hoodies ALAN WALKER 2 helai ,berzip dan poket
.
Tq sis purchase with us😘😘
.
Sila swipe tepi utk tgk design Full✌️😊😊
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #zumbamalaysia


0

HOODIES NAME IN JAWI
.
Tak de hal nk custom nama ,in jawi pun x de halπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Nak order design mcm ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesjawi #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr #kakimotor #hoodieszauj #hoodieszaujah


0

SELAMAT PETANG😊
.
Ni ha Abang tengah pakai tshirt Steve Aoki dari @hoodiesbajet😍😍
.
Simple tapi smartπŸ™ŒπŸ™Œ
.
Utk order,boleh screenshot sikit😁
.
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom


0

CUSTOMER PILIH COLOUR LIGHT MELANGEπŸ’ž
.
Tshirt GucciπŸ”₯
.
Warna tshirt boleh pilih mcm dlm list,mintak kat admin😁😁
.
Tolong screenshot kit utk orderπŸ‘»πŸ‘»
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #hipstermalaysia #tshirtcustom


0

FEEDBACK HOODIES CUSTOM✌️
.
Tq bro Asyraf purchase with us @hoodiesbajet 😘😘
.
Sila swipe tepi utk tgk design Full✌️😊😊
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #zumbamalaysia


0

HOODIES AIR JORDAN πŸ‘¦
.
Customer siap tempah 2 helai,red dan black,katanya utk adik dia sekali,perghh sibling goalsπŸ’žπŸ’ž
.
Swipe tepi utk black colourπŸ™Œ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hipstermalaysia


0

HOODIES ADIDAS CUSTOMπŸ”₯
.
TQ BRO tempah dgn kami😘😘
.
Nak order?? Lekaih pmπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hipstermalaysia


1

TSHIRT SUPREMEπŸ”₯
.
warna tshirt boleh pilih,boleh mintak gambar dengan adminπŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜Š
.

Tolong screenshot kit utk orderπŸ‘»πŸ‘»
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #hipstermalaysia #tshirtcustom


0

OFFER MERDEKA SALESπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
OK MALAM NI HAIKAL NAK BUKA LAGI OFFER😱
.
Ada 4 design Tshirt Ready stockπŸ˜‹πŸ˜‹
Malas nk tunggu pre order,better angkat yg readyπŸ™Œ
.
Bank in malam ni,Haikal pos esok ,ok ke😏😏
.
Beli 1 helai pun Haikal bagi offer,beli 2 helai pun kita bagi OFFERπŸ˜‚πŸ˜‚
.

Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #tshirtavengedsevenfold #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtidiot #avengedsevenfoldmalaysia #hipstermalaysia #kakymotor #zumbamalaysia #blankpanther #supremetshirt #tshirtairjordan


0

πŸ’―πŸ˜˜Memang awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

HAIKAL UP SIKIT FEEDBACK😁
.
BRO AKIF dah grab Hoodies ALAN WALKER
.
Tq bro purchase with us😘😘
.
Sila swipe tepi utk tgk design Full✌️😊😊
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #zumbamalaysia


0

HOODIES COUPLE πŸ”₯
.
Customer pilih Hoodies (name + number) 😍
.
Swipe tepi for next designπŸ˜‹πŸ˜‹
.
Tq awak order dgn @hoodiesbajet 😘😘
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #zumbamalaysia


1

HOODIES CUSTOM πŸ™ŒπŸ™Œ
.
DESIGN BY OUR CUSTOMERπŸ’ž
.
Swipe tepi ada design belakang ✌️😁
.
Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr #kakimotoracing #onepiece


1

πŸ’―πŸ˜˜Mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


1

πŸ’―πŸ˜˜Mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜Mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

VπŸ’―πŸ˜˜Sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je,
haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


1

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

DπŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


1

DAH SIAP PACKπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Kami akn proceed postage hoodies/tshirt awak² semua ye asap✌️😊
.
Dan terima kasih kpd semua agenΒ² kami yg bekerjasama dgn kami menjana incomeπŸ”₯πŸ”₯
.
Dan terima kasih semua customer kami selalu support kami dari mula smpai skrgβœŒοΈπŸ˜‹
.
"We give you the best".
.

KAMI @hoodiesbajet masih mencari team agent utk bersama dgn kami meroket income πŸš€πŸš€πŸš€
.

Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


1

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

πŸ’―πŸ˜˜mmg awesome sape nk baju ni boleh order sekarang...jangan lepaskan peluang anda😍 πŸ™ƒ.. ni admin nak Kasi harga murah murah je, boleh la semua bergaya dan hensem mcm Zayn Malik lepasni πŸ˜‡

Haa kalau pakai hoodies ni konfem nmpk cute je 😍!! .

p/s: nak custom design sendiri pun boleh yer sekalian 😜

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊
.
.
.HARGA BOLEH NEGO πŸ’ͺπŸ˜‡
.
.●RM74 HOODIES NIPIS .
.●RM105 HOODIES TEBAL ZIP.
.●RM105 HOODIES TEBAL NO ZIP .
.●RM105 SWEATSHIRT (Boleh custom design)

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

RM 45 sahaja sehelai!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

RM 45 sahaja sehelai!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

SWEATSHIRT STUSSYπŸ”₯πŸ”₯
.
Nak custom boleh,send design kat whatsapp admin✌️
.
Dan nak beli sweatshirt kosong pun ada jual✌️
.
Nak order design ni?? Screenshot kitπŸ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom


4

RM 45 sahaja sehelai!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

RM 45 sahaja sehelai!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

RM 45 sahaja sehelai!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

RM 45 sahaja sehelai!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
. Wah GUCCI πŸ’–

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

HOODIES CUSTOM πŸ™ŒπŸ™Œ
.
DESIGN BY OUR CUSTOMERπŸ’ž
.
Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr #kakimotoracing #onepiece


2

HAI HAPPY WEEKENDπŸ˜‰πŸ˜‰
.
Haikal up sikit FEEDBACK ✌️
.
TQ awak dah 2 kali order dgn kami @hoodiesbajet 😘😘
.
First order hoodies nipis puma
Kedua order hoodies nipis alan walker
.
Sila swipe tepi utk tgk design Full✌️😊😊
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #zumbamalaysia


0

RM 45 sahaja πŸ’₯

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

FRM 45 sahaja sehelai!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0

RM 45 sahaja sehelai!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.

haa tunggu apa lagii, cepat cepat pm admin sementara harga promosi cun ni 😱 , admin tunggu ni 😊

INCLUDE POS SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK +RM5
=================
PREORDER 1-2 WEEKS $PERGHH RAMAI MINAT DESIGN NI RUPANYAπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
SEHARI 20-30 ORDER KAMI TERIMA UTK DESIGN NI SAHAJAπŸ˜‹πŸ˜‹
.
DAH SETARAF DGN SUPREME DAH NIπŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order design ni???
πŸ‘¦ screenshot je design ✌️
.
Whatsapp :πŸ“² 019-6305512
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #alanwalker #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #hoodiesbalr


0