#hoodiesbajet

Instagram photos and videos

#hoodiesbajet#hoodiescustom#kataloghoodies#hoodiesmalaysia#hoodiesmurah#like4like#sweatshirtmalaysia#alanwalker#hoodies#tshirtmurah#tshirtcustom#hoodiesjustinbieber#hoodiesnama#hoodiessupreme#hipstermalaysia#tshirtmalaysia#suprememalaysia#tshirtsupreme#tshirtsteveaoki#kakymotor#zumbamalaysia#hoodiescouple

Hashtags #hoodiesbajet for Instagram

TSHIRT RAGLAN KHAS UTK ABANG GYM๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Colour baju boleh mintak dgn admin di whatsapp๐Ÿ˜
.
Utk order,screenshot sikit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom #tshirtraglan


0

TSHIRT RAGLANโœŒ
.
JENTERA SENDIRI BIKIN๐Ÿ”ฅ
.
Abam dan adik2 motor jom pakai raglan pulak๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
..
Colour baju boleh mintak dgn admin di whatsapp๐Ÿ˜
.
Utk order,screenshot sikit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom #tshirtraglan


0

WAH,SIS DAH GRAB OFFER TSHIRT RAGLAN๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Cantik sangat๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Fuhh ,boleh la pakai OOTD dgn pakwe๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Utk order,screenshot sikit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom #winstep #tshirtraglan


1

CUSTOM HOODIES๐Ÿ’—
.
Design by customer team sale๐Ÿ‘๐Ÿ‘
. .
Tq bro custom hoodies dgn kami๐Ÿ˜˜
.
.
Size dari Xs -3XL
.
Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom


3

CUSTOM HOODIES๐Ÿ’—
.
Design by customer team sale๐Ÿ‘๐Ÿ‘
. .
Tq bro custom hoodies dgn kami๐Ÿ˜˜
.
.
Size dari Xs -3XL
.
Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom


1

BUDAK PONDOK KAKI LARI๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Tq bro custom hoodies dgn kami๐Ÿ˜˜
.
.
Size dari Xs -3XL
.
Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom


1

TSHIRT 4:20 .
Yeahh boleh je klau korang nk custom,korang submit je design kat whatsapp ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š .
Nak buat design ni pun ada la๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kasi screenshot sikit sebelum order๐Ÿ’—๐Ÿ’—
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom


2

RAMAI DAH MINAT NAK BUAT FULL PATTERN MACAM NI๐Ÿ˜ฑ
.
Nampak lagi menarik ye dok๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ,
.
Banyak pattern kami ada,sampai korang pening nk pilih,sbb semua cantikยฒ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Hampir 200 design kami ada๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak order?? Lekaih pm๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #tshirtalanwalker #alanwalker #tshirtcustom #tshirtmurah #hoodiescustom #tshirtnama #tshirtidot


0

WIFE N HUBBY TSHIRT
.
Sesuai sangat utk couple๐Ÿ’—๐Ÿ’—
.
Nak tambah nama pun bolehโœŒ
.
Nak order mcm dlm gambar?? Lekaih pm๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #tshirtcouple #hoodiesalanwalker #tshirtalanwalker #alanwalker #tshirtcustom #tshirtmurah #hoodiescustom #tshirtnama #tshirtidot


0

TSHIRT RAGLANโœŒ
.
DESIGN STUSSY๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Raglan ada 3 jenis wei๐Ÿ’–
.
Ada short sleeve
Ada long sleeve
Dan 3/4 sleeve
.
Pilih hat mna berkenan deh๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
..
Colour baju boleh mintak dgn admin di whatsapp๐Ÿ˜
.
Utk order,screenshot sikit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom #tshirtraglan


0

TSHIRT RAGLANโœŒ
.
JARANGโŒFLY๐Ÿ”ฅ
.
Abam dan adik2 motor jom pakai raglan pulak๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
..
Colour baju boleh mintak dgn admin di whatsapp๐Ÿ˜
.
Utk order,screenshot sikit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom #tshirtraglan


1

SELAMAT PAGI๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
Dengan rasminya kami di @hoodiesbajet lancarkan tshirt raglan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Amacam cun tak๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Kami nak habaq hari ini dan esok kami buat offer teruk punya ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
50% daripada HARGA ASAL๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Banyak tak??
.
Lekaih cepat order๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.

Utk order,screenshot sikit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom #winstep #tshirtraglan


2

HOODIES ANTI SOCIAL SOCIAL CLUB๐Ÿ”ฅ
.
Pakai time jogging pun best ni,material dia tak panas๐Ÿ‘๐Ÿ”ฅ
.
.
Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom


3

SWEATSHIRT COVISTAR
.
Pakai time travel pun cun ni,material dia sejuk je pakai tak panas๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.

Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom


0

SWEATSHIRT CUSTOM๐Ÿ”ฅ
.
Design by our customer๐Ÿ‘
.
Boleh send design customโœŒ .
Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom


0

TSHIRT PUBG MALAYSIA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Ni mesti kaki pubg game ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Nak order mcm dlm gambar?? Lekaih pm๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #tshirtcaptainamerica #tshirtcouple #hoodiesalanwalker #tshirtalanwalker #alanwalker #tshirtcustom #tshirtmurah #hoodiescustom #tshirtnama #tshirtidot


0

CUSTOMER ORDER 2 HELAI TSHIRT LAWO๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Warna hitam dgn putih
Lengan panjang๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Tq awk tempah dgn kami๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Utk order,screenshot sikit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustomi


1

ADIK NAUFAL PAKAI TSHIRT CAPTAIN AMERICA ๐Ÿ˜ฑ
.
Tq sis @puanunee tempah dgn hoodiesbajet๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Dan self collect di kedai๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Utk ibu bapa di luar sana nak order tshirt kanak kanak pun ada kita boleh custom utk event2 ๐Ÿ’—๐Ÿ’—
.

Nak order mcm dlm gambar?? Lekaih pm๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #tshirtcaptainamerica #tshirtcouple #hoodiesalanwalker #tshirtalanwalker #alanwalker #tshirtcustom #tshirtmurah #hoodiescustom #tshirtnama #tshirtidot


0

HOODIES NIPIS BLESSED๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Boleh send design yg nak custom๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
.
Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom


0

KEEP CALM AND PLAY DOTA๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ
.
boleh buat hadiah kat someone yg suka main dota๐Ÿ™ˆ
.
Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom


2

HOODIES CUSTOM ๐Ÿ”ฅ
.
Design depan belakang,
Design yg you minat send kat kami utk kami prosesโœŒ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom #twice


1

MR HANSOME๐Ÿ˜‹
MRS CUTE๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sesuai sangat utk couple๐Ÿ’—๐Ÿ’— Nak buat tshirt name design ni pun ada tau๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Nak order mcm dlm gambar?? Lekaih pm๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #tshirtcouple #hoodiesalanwalker #tshirtalanwalker #alanwalker #tshirtcustom #tshirtmurah #hoodiescustom #tshirtnama #tshirtidot


0

TSHIRT LAWO๐Ÿ˜ฑ
.
Bagi sapa nak warna baju yg lain,pm di whatsapp๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Utk order,screenshot sikit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodiessupreme #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiescustom #tshirtsupreme #suprememalaysia #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirtsteveaoki #hipstermalaysia #tshirtcustom


0

TSHIRT NAME CUSTOM๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Sesuai sangat utk couple๐Ÿ’—๐Ÿ’— Nak buat tshirt name design ni pun ada tau๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Nak order mcm dlm gambar?? Lekaih pm๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Whatsapp : 0112-0723374 .
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #tshirtalanwalker #alanwalker #tshirtcustom #tshirtmurah #hoodiescustom #tshirtnama #tshirtidot


2

HOODIES COUPLE๐Ÿ’—๐Ÿ’—
.

Sejuk je pakai๐Ÿ˜
Hoodies nipis tak ada poket yeโœŒ
.
Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom


5

EH,HOODIES DORAEMON PUN BOLEH BUAT๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Custom by our customer๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.

Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom #twice


2

HOODIES NIPIS SMOKE WEED๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Beli siap2 sebelum travel bulan 2-3 ni,kan ada cuti lama๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
..
Size hoodies nipis dari XS -3XL๐Ÿ’–๐Ÿ’– .
Nak order design ni?? Screenshot kit๐Ÿ’ƒ
.
Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom #twice


3