#hotfm

Instagram photos and videos

BUNGA @arajohari 🌹 #bungabyarajohari
.
If belum dengar yang original version jangan play video ni!!! (p spotify , joox & Itunes sana) πŸ˜‚πŸ˜œ
.
Cover dari si pencipta lagu Hang Nadim @akimahmad 😍😍 .. Jangan nak berbunga bunga sangat eh korang.. Kang Eshaal ketuk nanti πŸ˜‚
.
Sebenarnya nak mintak cover part intro sbb suka gila part tu..”setiap yang indah & manis di lidah pasti hilang... Segalanya” tapi tak tercakap .. πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Oh datang #fanfanatik semalam memang ni salah satu agenda.. nak mintak cover.. πŸ™ˆ βœ… ..
.
.
@gafim_mers @arasquadofficial @teamkerjagila
.

#akimahmad #arajohari #hangnadim #laq #kadok #bunga #erafm #thrgegar #hotfm #suriafm


55

apa yang anda akan dapat bila beli argan oil ini???
.
βœ…Muka anda mulai glowing
βœ…parut semakin pudar
βœ…Rambut semakin bersinar dan berkilat
βœ…Bibir anda mulai pink kemerahan
βœ…tumit kaki anda tidak pecah lagi
βœ…Ruam panas baby anda kini sudah baik
βœ…kuku anda yang cepat rapuh tu dah kembali pulih
.
Jom rasai perubahannya bersama!
.
Wsp 0192794063 for orderπŸ‘

#arganoilmalaysia#handbagmalaysia#meletop#lokalah#cleansermalaysia#foundationhd#makeupremover#kurus#skinsolution#tv3#followme#parut#minyakargan#ootd#terlajaklaris#ootd#hotfm##bangkitbersama#followback#blousemurah#followforfollow#organikmakeup#arganoilmurah##teatox#jeragat#muamakeup#makeupartist


1

Have you had your shake today? πŸ˜‰
.
.
❗️❗️END YEAR CHALLENGE‼️❗️❗️
β–ͺ️Turun 5-15 kg sebelum 2018 =========================== PROGRAM KURUS 30 HARI
βœ”οΈ Turun 4-7KG
βœ”οΈ Mealplan mudah untuk kurus
βœ”οΈAda Coaching Group
βœ”οΈ Coach Check Food Diary
βœ”οΈ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
⏺️ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
πŸ“±Coach AinS 0123456982

#HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia
#KurusSebelum2018
#KurusLepasBersalin
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus


1

Payu Maxx keluaran V’Asia membantu kaum wanita memiliki payudara yang lebih besar, gebu dan menawan.
.
.
KHASIAT / KEBAIKAN :
.
~ Membantu menambahkan saiz payudara
~ Meningkatkan ketegangan dan keanjalan bahagian payudara
~ Membentuk payudara anda agar ia tampil lebih gebu, pejal dan montok
~ Meningkatkan kecerahan kulit terutamanya di bahagian payudara
~ Membantu mengembalikan warna asal puting
~ Membantu mengawal hormon estrogen di dalam tubuh kaum wanita
~ Mengatasi masalah parut, kedutan dan garis-garis halus
~ Memelihara kejelitaan dan keremajaan kulit anda
~ Membantu memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
.
Dapatkan di cawangan Adinda Beauty berhampiran anda atau WA saja kami untuk sebarang pertanyaan.
.
www.wasap.my/60192065771
.
#kedaijamu #lokalah #cantik #lebihcantik #kecantikan #skincare #jamumalaysia #sapotlokal #produkmalaysia #erafm #hotfm #koolfm #skincare #skincaremurah #murah #barangmurah #adindabeauty #kedaiig #instashopmalaysia #instafamousmalaysia #fattzura #loffatah #meniagaonline #kedai #lawa #kekalcantik


0

Minuman bernutrisi Smart Coco A+ yang berfomulasi istimewa berpontensi untuk meningkatkan daya ingatan, konsentrasi minda, peredaran darah serta sebagai ajen antioksida.
.
.
KHASIAT / KEBAIKAN :
.
~ Membantu meningkatkan daya ingatan tahap kecerdasan minda, IQ & konsentrasi minda
~ Memperbaiki sistem perjalanan darah
~ Mencantikkan kulit
~ Membantu membekalkan bahan keperluan dalam badan untuk baik pulih sel-sel, tumbesaran dan fungsi organ dalam badan
~ Mengandungi serat, protein, banyak vitamin & mineral yang baik untuk badan
~ Membantu menenangkan & tidur malam yang nyenyak
~ Menggunakan krimer bukan tenusu
.
Dapatkan di cawangan Adinda Beauty berhampiran anda atau WA saja kami untuk sebarang pertanyaan.
.
www.wasap.my/60192065771
.
#kedaijamu #lokalah #cantik #lebihcantik #kecantikan #skincare #jamumalaysia #sapotlokal #produkmalaysia #erafm #hotfm #koolfm #skincare #skincaremurah #murah #barangmurah #adindabeauty #kedaiig #instashopmalaysia


1

superfood dalam diet...😍
.
salah satu sumber karbo yg sihat yg boleh diselang seli kan dengan nasi perang.. dan complete ada protein dan juga serat.. biasanya boleh dapatkan di pasaraya.
.
satu cup quinoa biasanya dalam 200 kalori dan ideal untuk meal lunch anda.. gabungkan dgn protein sihat
seperti ayam atau ikan...πŸ’ͺ🏻
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamnickhinhussien
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali #lowcarbdiet #senamankurus#kecilkanpeha #shawlmurah#unikl#weightlosschallengeonline#tipskurus#hotfm#jomkurus#tipsdiet#naelofarhijab
#fatburner#trendterkini #jubahmoden#sayanakkurus
#shahalam#airasia#breastfeedingmom
#kempiskanperut #loseweight#kurussihat #fitmama #tv9#onlineshopping
#tudungbawal
#fitcouplethangs


1

Hi korang!!!! Berat badan dah naik? Tapi malas nak jogging? Haaa jom la berzumba!! Menari pun boleh kurus tau. Lagi la kalau ada instructor handsome meletopssss!
.
Korang cuma perlukan RM35 sahajaaaa!!!! dan korang akan dapat
➑️ T-Shirt
➑️ String Bag
➑️ Glowsticks
➑️ Refreshment
➑️ Experience yg korang tak boleh lupakannnn!
.
Lets having fun and stay healthy people!
Save the date okay!!
➑️11.11.2017
➑️Kompleks Komuniti Muhibbah Jalan Klang Lama, KL.
.
Untuk pembelian tiket, korang boleh go through this link πŸ‘‡πŸ»
https://www.eventbrite.com/e/sweat-on-2017-fit-for-life-tickets-38676253716?aff=es2
.....OR....
CLICK TERUS DEKAT BIO @sweat_on2017 !!
.
Any inquires boleh contact
πŸ“±01119703706 (Lara)
πŸ“±0176285972 (Hanisah)
.
Jumpa anda disana!!!
#sweaton2017 #sekolahuni #hotfm #mediaprima #zumba #zumbamalaysia #fitness #zumbafitness #zumbalover #zumbaevent #zumba #zumbafitness #zumbainstructor #zumbalove #zumbafun #zumbakualalumpur #zumbaselangor #saphhireevent #sweaton2017 #fitness #fit #healthylifestyle #jomberzumba #so17 #repost #celebrityfitness #fitnessmotivation #mediaprima #tonton #sekolahuni #hotfm #erafm #astro #astrogempak #zumbaparty #zumbagalaxy #2017 #repost #so17


1

Ramai client akak suka sangat dengan Foundation Mary Kay tau!! 😘 .
Wajib ada dalam handbag awak semua kalau nak nampak awet muda dan glowing!! Kelihatan berseri 😘
.
Akak! Nak tanyalah kalau skin kita jenis oily nak pakai yang mana?? Akak akan suggest uolls guna matte wear liquid foundation. Kalau kering pulak? Kalau kering awak guna luminous, luminous akan lembapkan skin awk! 😘
.
πŸ’• TimeWise Liquid Foundation Mary Kay πŸ’•
.
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARY KAY
.
πŸ’‹ Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah
.
πŸ’‹ berupaya menutupi garis garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan pada wajah.
.
πŸ’‹ penggunaan foundation mampu membuatkan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri seri sepanjang hari.
.
Keistimewaan TimeWise Liquid Foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat.

Whatsapp www.wasap.my/60193759520
Beauty Consultant Mary Kay

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #motifviral #cctv #utmskudai #uthm #uitm #erafm #hotfm #hitzfm #meletop


1