#hunaglowingbar

Instagram photos and videos

#organicskincare#hunaglowingbar#hunaaloeveragel#hunalipcrush#trustedseller#organicproduct#aloevera#hgb#hff#hunasabah#havg#hlc#kkcity#ilpkk#uitmkk#parut#jerawat#jeragat#agenhunasabah#pelembab#lidahbuaya#localproduct#luluskkm#kilanggmp#hunaskincareofficial#hunahq#hunaskincaresabah#agenhunakotakinabalu#umskk

Hashtags #hunaglowingbar for Instagram

Hi cantik semua πŸ™‹ Ini adalah set combo paling basic customer cari, Aloevera Gel dan Huna Glowing Bar tau, .
.
Dah ramai berjaya hanya dengan set ini, 😎
.
1 Item : Rm35 Tak Masuk Postage ❌
2 Item : Rm70 FREE POSTAGE 😍🌸
.
.
#aloevera #huna #HunaAloeveraGel #HunaGlowingBar .
.
Boleh whatsapp Nur 016-4085440 πŸ“²


0

HUNA LIPCRUSH ❀️

Dengan adunan AloeVera asli dalam HLC ini confirm akan buat anda rasa selesa sepanjang hari.
Lipbalm moden yang sangat bagus untuk sesiapa yang gemas tampil ringkas tetapi tetap elegan.

Huna lip crush ini juga boleh membantu menyihatkan bibir anda dengan khasiat ALOEVERA dan VITAMIN E yang ada di dalamnya.

Tekstur nya yang lembut dan akan mengikut warna darah pengguna pasti akan membuatkan si pemakai SELESA sepanjang hari.

Selain itu HUNALIPCRUSH sangat sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai banyak masa untuk bersiap. Dengan khasiat yang ada dalam HLC, pasti akan membuatkan bibir anda sihat, bersinar dan lembut.

#teamHUNA #hunalipcrush #hunaaloeveragel #hunaglowingbar #hunafabulousfoundation


0

Sabun ni 1 ketul je boleh tahan bulan bulan, tak percaya? Ha korang tengok ni macam mana kita berjimat dengan Huna 🌸 Yang penting tak mudah cair even kena air tau, .
.
Nak maklumat lebih lanjut? Boleh pm Nur 016-4085440 πŸ“² #HunaAloeveraGel #HunaGlowingBar


0

Kenapa korang kena pilih Huna Beauty ni sebagai skincare harian korang? Ha korang kena baca kelebihan sabun ni! Memang best, 😎
.
.
Pm whatsapp Nur untuk maklumat lebih lanjut 016-4085440 πŸ“² #HunaGlowingBar #HunaAloeveraGel


0

#HunaGlowingBar 🌸
.
.
1 Pcs Rm35 EXC POSTAGE πŸ“Œ
2 Pcs Rm70 FREE POSTAGE πŸ“Œ
3 Pcs Rm100 FREE POSTAGE πŸ“Œ


0

Pregnant jerawat naik 😱😱 pakai Huna jerawat kecut semua 🌸
.
.
Kalau tak bagus customer tak cakap, terima kasih sebab percayakan HUNA, mereka dah berjaya atasi masalah mereka, anda bila lagi? .
.
Whatsapp Nur 016-4085440 πŸ“² #HunaAloeveraGel #HunaGlowingBar


0

Jerawat kecut dan kering 😍😍 Menyesal tak cuba dari awal 🌸
.
.
Kalau tak bagus customer tak cakap, terima kasih sebab percayakan HUNA, mereka dah berjaya atasi masalah mereka, anda bila lagi? .
.
Whatsapp Nur 016-4085440 πŸ“² #HunaAloeveraGel #HunaGlowingBar


0

Jangan risau jika anda ada masalah kulit wajah, sebab Huna Soap akan membantu anda supaya kekal aktif sepanjang hari πŸ’ͺ
.
.
Yang tak konfiden pun boleh jadi konfiden, kulit terlalu berminyak? Tiada masalah! Huna kan ada πŸ’•
.
.
Berminat boleh pm Nur 016-4085440 πŸ“² #HunaGlowingBar


0

Anda ada masalah jerawat? .
.
Ketahuilah terdapat 7 punca masalah jerawat yg anda wajib tahu.
.
.
Jom kita lihatπŸ€—


1

5 cara menghilangkan jerawat, menggunakan bahan-bahan tradisional. .
.
Jom cari bahan-bahan di dapur dan buat 😍


1

Happy weekends uolls.
Haa nampak tu dalam gelap Huna dapat menerangi sampai bersinar.
.
Rugi betul siapa belum guna Huna , makin lama guna makin bersinar 😍


1

Selain daripada merawat jerawat, Huna Glowing Bar juga mampu merawat pigmentasi dan garis kedutan pada wajah.
.
Ianya sesuai digunakan untuk warga emas jugak. Kalau nak bagi mak atau ayah pakai pun takde masalah tau! Memang boleh pakai untuk semua peringkat umur 😊
.
Nak order atau more info, just click link at bio for fast reply! 😊
.
#hunagemencheh #trustedseller #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafabulousfoundation #hunalipcrush #agenthunagemencheh #organicbeauty #bazaaronline #sayajualskincare #nomercury #codavailable #sensitiveskin #acnetreatment #sayajual #organicproduct #organicskincare #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural #hunagemencheh #skincaremurahmalaysia #hilangkanparut #kulitjerawat #eczema #sunburn #bibirkering #bibirmerekah #halalproducts #skincareaddict


0

Salam pagi Jumaat πŸ€—πŸ€—
.
Siapa yang boleh berHuna dgn Glowing Bar ni.
Alhamdulillah untuk meraka yang alami masalah penyakit kulit, jerawat dan jeragat.
.
Khusus buat remaja,belia dan warga emas ta kirala lelaki dan perempuan.
.
SELESAIKAN MASALAH KORANG DGN BERHUNA JEK πŸ˜‰πŸ˜‰
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaagentbandardatoonnbukitindah


0

Happy weekends Huna Lovers, jangan lupapakai Huna sebelum keluar dgn yg tersayang.


2

.
.
Kulit gelap semakin cerah, jerawat semakin kering dan pudar. Alhamdulilah πŸ€—
.
Nak tips?
Mudah jer tau.
Penggunaan secara konsisten dan sabar, insha Allah menampakkan hasil yang terbaik!
.
πŸ’ž Huna Glowing Bar : Rm35.00
πŸ’ž Huna Aloevera Gel : Rm35.00
(Postage Fee : Rm7 ss | Rm10 sm)
.
πŸ’žπŸ’žHuna Combo Set : Rm70.00 ss | Rm75.00 sm free postageπŸ’žπŸ’ž
.
Lets HUNA!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

Good morning Huna Lovers !


4

.
.
Penggunan secara konsisten boleh buat bulu mata jadi panjang. Ehh! Panjang dengan semulajadi menggunakan #hunaaloeveragel je 😘
.
πŸ’ž 1 x Huna Aloevera Gel : Rm35.00
(Exc Postage)
πŸ’ž 2 x Huna Aloevera Gel : Rm70.00 free postage
.
Mehh panjangkan bulu mata!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Alhamdulilah, happy bila ex housemate sendiri bagi feedback yang positif.
.
Penat deh cari skincare yg sesuai dengan kulit, akhirnya Huna jugaklah penyelesaiannya ☺️
.
Ya, kawan kite ni guna Huna Combo Set jerr!
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Alhamdulilah, suka tengok bila customer bagi feedback yang positif. Kiter tumpang gembira πŸ€—
.
Harga combo untuk 3 item ni, Rm100.00 with free postage! On ke tak onz?
.
Kalau onz mehh whatsApp 016 817 6597 πŸ’ž
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
HUNA FABULOUS FOUNDATION (20ml)
.
.
Huna Fabulous Foundation satu satunya foundation yang mengandungi ekstrak keladi yang terkenal dengan khasiat Beta Carotene Vitamin B6 dan Vitamin C serta kolagen yang mampu melawan proses penuaan seperti kedutan, garis-garis halus pada wajah, muka kusam dan sebagainya.
.
Kelebihan Huna Fabulous Foundation :
● Tidak Berminyak
● Melindungi kulit dari sinaran UV
● Anti Penuaan
● Melembapkan kulit
● Tidak bercapuk walaupun ketika berpeluh
● Membantu masalah kulit seperti jerawat/parut
● Meningkatkan tekstur kulit
● Menutup cela di wajah
● Memberi keyakinan pada diri
● Make up tahan lebih lama
● Kulit tampak glowing dan flawless selepas sapuan
● Mengurangkan garis halus pda wajah
● Menutup eyebag
● Nampak lebih natural
.
.
Ciri Huna Fabulous Foundation
β™‘ waterbased
β™‘ spf 30
β™‘ tekstur ringan dan lembut
β™‘ sesuai untuk semua jenis kulit
β™‘ tahan lama
β™‘ mudah di bersihkan
β™‘ wudhu friendly
.
Harga : Rm35.00
Exc Postage
.
Pembelian HUNA set akan dapat free postage dan pada harga combo!
.
.
#hff #teamHUNA
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Bersabar selama 4 bulan dan alhamdulilah hasilnya terbaik πŸ‘πŸ»
.
βœ… Kulit lebih bersih, sihat dan segar
βœ… Parut jerawat semakin pudar
βœ… Kulit tidak berminyak
βœ… Tona kulit sekata
.
Tak rugi bersabar dan konsisten menggunakan Huna Glowing Bar ni. Terima kasih Huna!
.
Siapa nak ber Huna πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ
Mehh whatsApp 016 817 6597!
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


1

.
.
Ehh kulit muka dah jaga tapi bibir pula tak terjaga πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
.
Jangan risau sayang, Huna Lip Crush kan ada. Sesuai untuk mereka yang suka simple, natural, cepat dan santai.
.
Selalu yang tiba2 mood muncul malas atau mak2 yang tak sempat makeup tu boleh je oleskan Huna Lip Crush di bibir ☺️
.
Warna Huna Lip Crush ni ikut warna darah ye sayang. Sangat sweet natural pinkish. Berbaloi dengan harga Rm35 seketul πŸ’πŸ»β€β™€οΈ
.
Haa nak nampak sweet macam cik akak manis ni tak?
Mehh Huna whatsApp 016 817 6597!
.
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Ehh kulit muka dah jaga tapi bibir pula tak terjaga πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
.
Jangan risau sayang, Huna Lip Crush kan ada. Sesuai untuk mereka yang suka simple, natural, cepat dan santai.
.
Selalu yang tiba2 mood muncul malas atau mak2 yang tak sempat makeup tu boleh je oleskan Huna Lip Crush di bibir ☺️
.
Warna Huna Lip Crush ni ikut warna darah ye sayang. Sangat sweet natural pinkish. Berbaloi dengan harga Rm35 seketul πŸ’πŸ»β€β™€οΈ
.
Haa nak nampak sweet macam cik akak manis ni tak?
Mehh Huna whatsApp 016 817 6597!
.
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Feedback Huna Aloevera Gel yang sangat positif πŸ€—
.
πŸ’ž Gel yang best
πŸ’ž Tidak melekit
πŸ’ž Cepat meresap
.
Sebotol Huna Aloevera Gel berharga Rm35.00, 100ml, 2-6 bulan lebih tahan lama penggunaan.
.
Siapa nak Huna Aloevera Gel πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597!
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

Morning, Happy Monday Huna Lovers !


3

Menggunakan Huna Glowing Bar bekas jerawat makin pudar , ruam dekat badan pun makin berkurangan . .
.
Best betul Huna ni rugi sesiapa belum cuba 😘


1

Wow! Cantiknya .
Hanya menggunakan Huna sahaja , masalah kukit selesai. Tengok lah cantik betul kulit customer ni. .
.
Putih gebu mulis je , ruginya sesiapa yg belum try lagi tu 😍


1

.
.
Bestkan bila ada kawan yg support bisnes kita 😍
.
Ehh ehh ni bukan paid review yer, tapi ni review yang ikhlas dari hati customer kami.
.
Sila baca dengan berhemah ya sayang, terima kasih 😘
.
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


2

.
.
Kenali jenis kulit anda sekarang!
.
Adakah anda mengalami jerawat pasir?
Adakah anda mengalami pori tersumbat?
.
Jangan risau. Huna kan ada!
Tunggu apa lagi tu. Lets HUNA!
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Alhamdulilah, sebagai seller Huna Skincare kami sangat happy bila customer bagi feedback yang sangat positif πŸ€—
.
Yang belum try Huna Skincare, boleh lah try sekarang!
Kulit terasa bersih, sihat dan segar. Lets HUNA!
.
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Kenali jenis kulit anda sekarang!
.
Adakah anda mengalami jerawat pasir?
Adakah anda mengalami pori tersumbat?
.
Jangan risau. Huna kan ada!
Tunggu apa lagi tu. Lets HUNA!
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

HUNA IS CELEBRATING OUR 53RD NATIONAL DAY!

She is feeling so pariotic and she is giving you her National Day Promotion. You get to choose any 3 items for $53 only! (U.P. $60) You can save $7 leh! And the best thing, I can have the full set of Huna beauty products. - Huna Glowing Bar (for washing my ugly face. Ugly face needs maintenance hor.)
- Huna Aloe Vera Gel (after washing my face with HGB, i use the aloe vera gel as moisturiser. The feeling damn shiok! And nice smell too)
- Huna Fabulous Foundation (this one i like. Why? Becos no need to think which colour code, colour number lah. This one for all skin colour one.)
- Huna Lipcrush (This one i also like. Becos it is natural. Follow your body temperature. Cool right)

Okay lah, i talk so much. Ladies and girls, get HUNA today or you will regret. This promotion valid till 31 Aug 18. So while stocks last!

#huna #hunaglowingbar #hunaaloevera #hunafabulousfoundation #hunalipcrush


0

Yang baru lepas scrub muka tu jangan lupa apply Huna Aloevera Gel tok moist kan balik kulit muka tu. Barula sedap nyaman nenyak tidurannya tu.
.
.
http://www.wasap.my/601116284226
.
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaagentbandardatoonnbukitindah


0

Morning sahabat hebat!


4

.
.
βœ… 3 bulan untuk sabun Huna Glowing Bar
βœ… 6 bulan untuk Huna Aloevera Gel
.
Jimat dan tahan lama penggunaan Huna Skincare ni tau. Tak rugi beli dan tak rugi juga menggunakan Huna Skincare 😍
.
🌸 Huna Glowing Bar : Rm35.00
🌸 Huna Aloevera Gel : Rm35.00
(Postage Fee : Rm7 ss | Rm10 sm)
.
🌸 Huna Combo Set : Rm70.00 ss | Rm75.00 sm
(Free Postage)
.
Jom jimat wang dan cantik.
Lets HUNA!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Ehh makcik2 pun tak nak kalah eh. Tetap juga nak ber Huna Lip Crush 😍
.
Simple dan santai memang sesuai lah dengan Huna Lip Crush ni.
.
Ramai suka sebab tekstur lembut dan ringan, warna natural pinkish. Nampak sangat awet muda. Bila oles je di bibir terasa pula sejuk berangin. Segar dan lembab sentiasa. Leff sangat!
.
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


3

.
.
Ehh ehh pipi baby yusuf naik ruam lah 😱
So, mummy apa tindakan yang patut mummy buat?
.
Alahai sayang, mummy tak risau lah bila ada sebotol Huna Aloevera Gel ni.
.
Semua orang tahu yang Huna Aloevera Gel ni boleh merawat ruam pada baby. Jadi, bila naik ja ruam mummy terus tenyeh.
.
Sebotol Huna Aloevera Gel ni memang sangat membantu mummy dan baby Yusuf.
.
Pesan mummy dekat semua mummy2 diluar sana, wajib ada sebotol Huna Aloevera Gel tau 😘
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

What Happens When You Don't Wash Your Face?
.
If you don't wash your face twice a day, your skin is in danger of breakouts due to oil, dirt and makeup clogging pores.
.
Your pores will appear larger and your skin will look dull and textured, instead of having a radiant, youthful glow.
.
So, do not skip cleansing your face, okay dearies ❀️
.
#penjagaankulit #penjagaanwajah #skincare #infowajahcantik #tipscantik #jomlawa #jomcantik #kaymanbeauty #hunaglowingbar #beautiful


0

Good Morning, dearie ❀️
Jom tengok apa tu Basic Skin Care ✨
.
Mesti ada pencuci muka low PH utk jaga kesihatan kulit *like CoalFace (pH 5.6-6)*
.
Kena moisturize. Especially yg jenis kulit kering. Mesti ya. Kalau nak kulit supple, lembut, licin & awet muda. Org yg ada kulit kering tend to look... More mature *bahasa kasau, tua. Omg*
.
Sunscreen, sunblock. Yes wajib bagi org yg selalu keluar rumah siang. Pegi keje etc. UVA, UVB akan menyebabkan hyper pigmentation, kulit kering, kedut etc. Big No to me.
.
Kukuhkan Basic Skin care dulu ya, baru boleh extend to advance, like including chemical exfoliation, 5-10 step skin care & stuff. Terkejut kulit tu nanti.
.
#penjagaankulit #penjagaanwajah #jomcantik #jomlawa #kaymanbeauty #coalface #hunaglowingbar #hgb


0

.
.
Ehh ehh pipi baby yusuf naik ruam lah 😱
So, mummy apa tindakan yang patut mummy buat?
.
Alahai sayang, mummy tak risau lah bila ada sebotol Huna Aloevera Gel ni.
.
Semua orang tahu yang Huna Aloevera Gel ni boleh merawat ruam pada baby. Jadi, bila naik ja ruam mummy terus tenyeh.
.
Sebotol Huna Aloevera Gel ni memang sangat membantu mummy dan baby Yusuf.
.
Pesan mummy dekat semua mummy2 diluar sana, wajib ada sebotol Huna Aloevera Gel tau 😘
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Syukurlah kulit serasi dengan Huna Aloevera Gel ni. Dahi yang berparut tu pun dah semakin pudar. Tak lama lagi bersih dan flawless lettew kulit nye ☺️
.
Sebotol Huna Aloevera Gel berharga Rm35.00, 100ml, 2-6 bulan lebih tahan lama penggunaan.
.
Siapa nak try boleh lah whatsApp titew 016 817 6597 πŸ‘πŸ»
.
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Apakah kebaikan Huna Glowing Bar?
βœ… Memudarkan dark spot dan kedutan bawah mata
βœ… Menyekat pembentukan jerawat
βœ… Mengecilkan liang pori
βœ… Mengatasi masalah jerawat yang serius
βœ… Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
βœ… Kulit lebih gebu, lembab dan tegang
βœ… Membantu menghilangkan parut
.
πŸ’ž Rm35.00
πŸ’ž 2-3 bulan tahan lama penggunaan
.
Lets HUNA!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Adakah anda mempunyai masalah kulit yang teruk seperti ini?
.
Adakah anda sudah berjaya menjumpai skincare yang sesuu untuk kulit anda?
.
Jika belum, anda boleh lah mencuba menggunakan Huna Skincare ni. Insha Allah membantu ☺️
.
πŸ’ž Huna Glowing Bar : Rm35.00
πŸ’ž Huna Aloevera Gel : Rm35.00
(Postage Fee : Rm7 ss | Rm10 sm)
.
πŸ’ž Huna Combo Set : Rm70 ss | Rm75 sm)
.
Jom grab it now!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

Berkat kesabaran dan kerajinannya, dapatlah hasil yang terbaik! Bukan mudah nak dapatkan kulit bersih ni. Lagi2 bila menggunakan natural produk.

Kalau korang sabar, korang yang dapat kulit muka bersih.
#agenHUNAjohor
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaejenbukitundahgelangpatahsentosa


0

.
.
Haii uols, hakak nak tunjuk dua item Huna Cosmetic ni ☺️
.
πŸ’ž Huna Fabulous Foundation yang berekstrakkan keladi yang berfungsi sebagai anti penuaan. So, sesiapa nak awet muda tu boleh lah tempek-2 foundation ni. Nak elakkan kulit dari garis2 halus dan kedutan, boleh gunakan Huna Fabulous Foundation.
.
πŸ’ž Huna Lip Crush pula diasaskan dari Aloevera dan Vitamin E. Yang ni lipbalm sangat sesuai untuk korang yang suka simple2, cepat dan natural. Warna ikut darah tau, natural pinkish gitew!
.
Harganya Rm35.00 serba satu, tapi hakak nak pesan better beli dua2. Sebab bila beli dua harga jadi Rm70.00 dan free postage. Ha kauu! Jimat kat situ πŸ’πŸ»β€β™€οΈ
.
So guys, jangan lupa tau dapatkan dua item ni 😘
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


2

.
.
Nak melawa tapi nak yang natural dan simple-2 je. Tapi dalam simple dan natural tu masih nampak keanggunannya disitu πŸ€—
.
Nak makeup flawless tak?
Huna Fabulous Foundation kan ada sayang!
.
Harga mampu milik Rm35.00 sebotol, satu-2nya foundation yang mengandungi keladi ekstrak!
.
Jom dapatkan Huna Fabulous Foundation segera. Mehh whatsApp 016 817 6597 πŸ’ž
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


2

.
.
Haii uols, hakak nak tunjuk dua item Huna Cosmetic ni ☺️
.
πŸ’ž Huna Fabulous Foundation yang berekstrakkan keladi yang berfungsi sebagai anti penuaan. So, sesiapa nak awet muda tu boleh lah tempek-2 foundation ni. Nak elakkan kulit dari garis2 halus dan kedutan, boleh gunakan Huna Fabulous Foundation.
.
πŸ’ž Huna Lip Crush pula diasaskan dari Aloevera dan Vitamin E. Yang ni lipbalm sangat sesuai untuk korang yang suka simple2, cepat dan natural. Warna ikut darah tau, natural pinkish gitew!
.
Harganya Rm35.00 serba satu, tapi hakak nak pesan better beli dua2. Sebab bila beli dua harga jadi Rm70.00 dan free postage. Ha kauu! Jimat kat situ πŸ’πŸ»β€β™€οΈ
.
So guys, jangan lupa tau dapatkan dua item ni 😘
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Selepas ber Huna selama 3 minggu, kulit wajah semakin cantik dan bersih. Alhamdulilah, skincare sesuai dengan kulit ☺️
.
πŸ’ž Huna Glowing Bar : Rm35.00
πŸ’ž Huna Aloevera Gel : Rm35.00
(Postage Fee : Rm7 ss | Rm10 sm)
.
πŸ’ž Huna Combo Set : Rm70.00 ss | Rm75.00 sm free postage
.
Jom bebaskan kulit dari masalah kulit sekarang!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Huna Glowing Bar is the best soap ever πŸ’ž
.
Jimat dan tahan lama penggunaan, selama dan dijamin berkesan. Harga pun mampu milik jer.
.
Macam mana nak dapatkan Huna Glowing Bar ni?
Mehh whatsApp 016 817 6597!
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Feedback positif jangan disimpan2 sendiri tau, meh lah shared dengan kite πŸ€—
.
Kulit bersih, sihat dan cantik. Tak rugi bersabar dan konsisten selama 3-4 bulan ni tau. Tunggu apa lagi tu? Lets HUNA!
.
Mehh mehh whatsApp 016 817 6597 πŸ’ž
.
.
Saya nak bantu mereka yang ada masalah :
βœ… Bibir kering dan mengelupas
βœ… Bibir pucat
βœ… Tidak mempunyai banyak masa
.
Hanya bermodalkan Rm35.00, dah boleh mengatasi masalah di atas πŸ‘†πŸ»
.
Jom dapatkan segera!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


1

.
.
Saya nak bantu mereka yang ada masalah :
βœ… Bibir kering dan mengelupas
βœ… Bibir pucat
βœ… Tidak mempunyai banyak masa
.
Hanya bermodalkan Rm35.00, dah boleh mengatasi masalah di atas πŸ‘†πŸ»
.
Jom dapatkan segera!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Mengandungi Aloevera & Vitamin E, membantu melembabkan bibir dan merawat masalah bibir.
.
Adakah anda mempunyai masalah bibir kering? Mengelupas? Bibir pucat?
.
Jangan risau oleskan Huna Lip Crush setiap hari, masalah bibir pun boleh diatasi πŸ€—
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


0

.
.
Saya nak bantu mereka yang ada masalah :
βœ… Bibir kering dan mengelupas
βœ… Bibir pucat
βœ… Tidak mempunyai banyak masa
.
Hanya bermodalkan Rm35.00, dah boleh mengatasi masalah di atas πŸ‘†πŸ»
.
Jom dapatkan segera!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah


2