#hunaglowingbar

Instagram photos and videos

#hunaglowingbar#hunaaloeveragel#trustedseller#nomercury#organicproduct#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#teamhuna#whitehead#hunaskincaresabah#bebasmerkuri#agenthunaskincaresabah#huna#localproduct#kulitsensitif#parutjerawat#hunaskincarekotakinabalu#bebaskimia#kotakinabalu#sabah#luluskkm#nochemical

Hashtags #hunaglowingbar for Instagram

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
.
Alhamdulilah, produk baik wajib repeat πŸ’•
.
.
Kita kenalah cari produk yang terbaik dan sesuai untuk kulit kita. Bukan untuk masa yang singkat, tapi untuk masa yang panjang.
.
.
Jom sembang tentang Huna Skincare, whatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast respon 🌸
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
1

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
HUNA GLOWING BAR sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.
.
.
Kulit kering?
Kulit berminyak?
Kulit sensitif?
Kulit kusam?
Kulit tona tak sekata?
Jerawat?
.
.
Lets HUNA!
🌸 RM35 each, excluding postage fee
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply β™₯️
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
.
Antara kebaikan Huna Skincare ialah mengatasi masalah jerawat.
.
.
Kombinasi dua produk yang hebat ini mengandungi bahan kandungan yang berkualiti tinggi!
.
.
Tak sabarnya kulit bebas dari masalah kulit. Kulit bersih dan sihat. Jangan lambat nanti lambat cantik. Lets HUNA!
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast respond πŸ’•
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
.
Dua gabungan hebat Aloevera dan Vitamin E untuk mengatasi masalah:
◾️ Bibir kering
◾️ Bibir luka dan mengelupas
◾️ Bibir pucat dan merekah
.
.
Untuk mengekalkan bibir lembab dan segar sentiasa, oleskan Huna Lip Crush pada bibir tu 😊
.
.
RM35 each, tidak termasuk postage fee!
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast respond πŸ’•
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
HUNA GLOWING BAR sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.
.
.
Kulit kering?
Kulit berminyak?
Kulit sensitif?
Kulit kusam?
Kulit tona tak sekata?
Jerawat?
.
.
Lets HUNA!
🌸 RM35 each, excluding postage fee
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply β™₯️
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
Aduh! Sakitnya tuh di sini. Alhamdulilah, Huna Aloevera Gel dah banyak membantu customer ni dalam mempercepatkan proses pemulihan kulit.
.
.
Luka? Sapulah konsisten Huna Aloevera Gel tu insha allah sedikit sebanyak boleh membantu 😊
.
.
🌸 Huna Aloevera Gel RM35 sebotol | 100 ML
(Postage Fee RM7 SS | RM12 SM)
.
.
Lets HUNA!
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply β™₯️
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
Alhamdulilah! Cuba dulu baru tahu kehebatannya.
5 hari dah nampak kesan yang positif 🀩
.
.
🌸 Huna Glowing Bar RM35
🌸 Huna Aloevera Gel RM35
(Exc Postage Fee)
.
🌸 Huna Combo Set RM70 + free postage
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply β™₯️
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
Bukan saja senyuman nampak sweet, bibir pun sihat bebas dari masalah bibir πŸ’‹
.
.
Dengan adunan Aloevera dan Vitamin E bibir terasa lembab dan segar sepanjang hari β™₯️
.
.
Seketul Huna Lip Crush berharga RM35 sahaja, tidak termasuk postage fee!
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply 🌸
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
Apa keistimewaan HUNA ALOEVERA GEL?
βœ… Boleh digunakan untuk semua peringkat umur termasuk bayi
βœ… Boleh digunakan untuk lecuran kecil dan memudarkan parut
.
.
Penggunaan secara konsisten menghasilkan kesan yang terbaik!
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply β™₯️
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
Biar lambat asalkan selamat, sabar dan konsisten menghasilkan kesan yang terbaik!
.
Ditekankan sekali lagi HUNA SKINCARE bukanlah produk timbang kilo yang sehari dua pakai terus nampak hasil kulit licin glowing!
.
HUNA SKINCARE bebas dari bahan merbahaya dan 100% dijamin selamat digunakan untuk kita semua 😊
.
.
Ada yang mau ber HUNA?
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply β™₯️
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
Alhamdulilah, HUNA SKINCARE sesuai dengan kulit customer ni 😊
.
Seketul Huna Glowing Bar berharga RM35, tahan sehingga 2 bulan lebih penggunaan mengikut cara penggunaan setiap individu.
.
Kulit bersih, sihat dan cantik, semestinya Lets HUNA!
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply β™₯️
.
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
Halu guys β™₯️
Cash on delivery available di beberapa kawasan Kota Kinabalu & Beaufort :
βœ… Sembulan
βœ… Tanjung Aru
βœ… Putatan
βœ… Kepayan Ridge
βœ… Center Point KK
.
.
With oil charges bergantung jarak tempat!
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply 🌸
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
Halu guys β™₯️
Cash on delivery available di beberapa kawasan Kota Kinabalu & Beaufort :
βœ… Sembulan
βœ… Tanjung Aru
βœ… Putatan
βœ… Kepayan Ridge
βœ… Center Point KK
.
.
With oil charges bergantung jarak tempat!
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply 🌸
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens


0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
Halu guys β™₯️
Cash on delivery available di beberapa kawasan Kota Kinabalu & Beaufort :
βœ… Sembulan
βœ… Tanjung Aru
βœ… Putatan
βœ… Kepayan Ridge
βœ… Center Point KK
.
.
With oil charges bergantung jarak tempat!
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply β™₯️
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
Sejenis lipbalm modern yang mengandungi Aloevera dan Vitamin E yang membantu melembabkan dan menyihatkan bibir πŸ’‹
.
.
Boleh dijadikan based sebelum menggunakan Lipcreme/Lipmatte agar bibir terasa kekal lembab sentiasa.
.
.
RM35 seketul, tidak termasuk postage fee!
.
.
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply β™₯️
.
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens


0

by @hunaskincare.sabahofficial

.
.
πŸ€HUNA ALOEVERA GELπŸ€
.
.
Pelbagai kegunaan dan manfaat yang sangat baik untuk kulit kita. Ada sebotol Huna Aloevera Gel ni pun sudah memadai.
.
.
RM35 sebotol, tidak termasuk postage fee!
(Postage Fee RM7 SS | RM12 SM)
.
.
Lets HUNA!
WhatsApp 016 817 6597 atau click link on my bio for fast reply β™₯️
.
.
.
#huna #hunaskincaresabah #agenthunaskincaresabah #agentsabah #trustedseller #hunaskincarekotakinabalu #kotakinabalu #sabah #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #blackhead #whitehead #localproduct #organicproduct #naturalproduct #luluskkm #nomercury #nochemical #bebaskimia #bebasmerkuri #bebasparabens

Kota Kinabalu
0

by @hunaglowing.co

Siapa cakap kena pakai skincare mahal-mahal untuk jaga kulit muka ? Try dulu product HUNA mesti korang PUAS HATI 😍
_____
.
Siapa nak try boleh whatsapp sekarang ! Nanti kita akan share more details okay ! Boleh bagitau juga apa masalah kulit muka awak untuk saya suggest mana yg trbaik untuk awak try ❀️
Whatsapp +60102187820
#hunaglowingbar #hunafeedback #hunafabulousfoundation #hunalipcrush #hunaaloeveragel #tipskulitcantik


0

by @hunaglowing.co

Good morning semuaaa ! Untuk pengetahuan semua Huna bukan sahaja ada sabun muka tau ! ada juga ALOEVERA GEL , LIP CRUSH & FOUNDATION 😍
Awak dah cuba yang mana πŸ€”
#hunaglowingbar #hunafeedback


2

by @huna.gemencheh

Sampai tershasul hakak nak bercerita. Part last sekali. Hehe abaikan jelah ek? πŸ˜‚
.
Best sangat Huna Lip Crush ni tau. Calit calit je terus berseri muka macam dalam video tu πŸ˜‚. Kenapa perlu pakai pelembap bibir seperti Huna Lip Crush ni? Dapat melembapkan bibir dengan adanya Vitamin E & Aloe Vera didalamya. Tak best lah kalau terus apply lipstick kan. Sebab nanti bila dah pakai lipstick tu jadi merekah je, tak cantik langsung 🀭. So, pakai lah lip balm dulu! Kalau takda boleh dapatkan Huna Lip Crush ni dengan ayien. Nak order klik link dekat bio πŸ˜‰
.
#hunagemencheh #trustedseller #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafabulousfoundation #hunalipcrush #agenthunagemencheh #organicbeauty #bazaaronline #sayajualskincare #nomercury #codavailable #sensitiveskin #acnetreatment #sayajual #organicproduct #organicskincare #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural #hunagemencheh #skincaremurahmalaysia #hilangkanparut #kulitjerawat #eczema #sunburn #bibirkering #bibirmerekah #halalproducts #skincareaddict

Gemencheh
1

by @huna.gemencheh

Anda ada masalah bibir kering dan menggelupas?
.
JOM TRY HUNA LIPCRUSH ❀
.
Dengan adunan AloeVera asli dalam HLC ini confirm akan buat anda rasa selesa sepanjang hari.
.
Lipbalm moden yang sangat bagus untuk sesiapa yang gemas tampil ringkas tetapi tetap elegan.
.
Huna lip crush ini juga boleh membantu menyihatkan bibir anda dengan khasiat ALOEVERA dan VITAMIN E yang ada di dalamnya.
.
Teksturnya yang lembut dan akan mengikut warna darah pengguna pasti akan membuatkan si pemakai SELESA sepanjang hari.
.
Selain itu HUNALIPCRUSH sangat sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai banyak masa untuk bersiap. Dengan khasiat yang ada dalam HLC, pasti akan membuatkan bibir anda sihat, bersinar dan lembut.
.
Harga: RM35 (tak termasuk postage)
.
#hunagemencheh #trustedseller #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafabulousfoundation #hunalipcrush #agenthunagemencheh #organicbeauty #bazaaronline #sayajualskincare #nomercury #codavailable #sensitiveskin #acnetreatment #sayajual #organicproduct #organicskincare #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural #hunagemencheh #skincaremurahmalaysia #hilangkanparut #kulitjerawat #eczema #sunburn #bibirkering #bibirmerekah #halalproducts #skincareaddict

Gemencheh
1

by @hunaglowing.co

Alhamdulillah ! seronok bila kita dapat suggestkan pada customer yang memang ada masalah kulit muka ni . Kulit kering th biasalah kan yang penting kena pakai product yang baik ingredients-nya 😘
_____
.
Siapa yang masih ada masalah jerawat ? bekas jerawat ? kulit kering dan selalu mengelupas ? kulit burn tak sekata ? Korang WAJIB cuba product HUNA okay ! Natural product 😘
.
.
whatsapp now +60102187820
#hunaglowingbar


0

by @hunaglowing.co

Bestnyaaa bila dah dapat kulit yang sihat dan bersih kan ? .
.
Jom try product Huna ! Confirm korang jatuh cinta tau 😍 Untuk orang melaka boleh cod yaa ❀️
.
.
whatsapp +60102187820
#hunaglowingbar


0