#hunaglowingbar

Instagram photos and videos

#organicskincare#hunaglowingbar#hunaaloeveragel#hunafabulousfoundation#hunalipcrush#jerawat#jeragat#aloevera#hff#organicproduct#trustedseller#luluskkm#pelembab#localproduct#hunaskincareofficial#hunahq#lidahbuaya#agenhunasabah#kilanggmp#hunasabah#parut#uitmkk#ilpkk#umskk#kkcity#hlc#hgb#havg#agenhunakotakinabalu

Hashtags #hunaglowingbar for Instagram

Tampil cantik & Natural dgn Huna Lipcrush . .
Panas-panas ni elok sapu Huna Lipcrush mengekalkan bibir sentiasa lembap .
.
Ingat Natural ingatlah Huna 😊


1

Happy Tuesday, macam mana raya ? Dah puas belum makan rendang ketupat? .
.
Yang penting beraya mesti cantik dgn Huna 😍


1

.
.
Lutut luka akibat excident, konsisten menggunakan HUNA ALOEVERA GEL, kulit semakin kering dan pulih 😘
.
Sebotol HUNA ALOEVERA GEL RM 35, 100 ML, 2-5 bulan tahan lama penggunaan.
.
Jom sihat, whatsApp 016 817 6597!
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
HUNA LIP CRUSH mengandungi ALOEVERA & VITAMIN E yang membantu melembabkan bibir dan merawat masalah bibir.
.
Antara kebaikannya ialah :
🌸 Melembabkan bibir
🌸 Merawat bibir kering
🌸 Merawat bibir mengelupas
🌸 Merawat bibir pucat
🌸 Merawat bibir hitam
.
HUNA LIP CRUSH berharga RM 35, 2-3 bulan tahan lama penggunaan.
.
Jom grab, whatsApp 016 817 6597!
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
Konsisten dengan HUNA ALOEVERA GEL, alhamdulilah kulit luka semakin kering, parut pun semakin sembuh ☺️
.
Sebotol HUNA ALOEVERA GEL berharga RM 35, 100 ML, 2-5 bulan tahan lama penggunaan.
.
Jimat dan berkesan!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
🌸HUNA GLOWING BAR🌸
- Inovasi pertama gabungan minyak kelapa dan minyak biji kelapa sawit. Dicampur dengan ekstrak hijau yang bermutu untuk menjadikan sabun yang berkualiti tinggi.
.
🌼KEISTIMEWAAN HUNA GLOWING BAR🌼
- Mencerahkan kulit
- Melembabkan dan menganjalkan kulit
- Memudarkan parut jerawat dan jeragat
- Merawat penyakit kulit ekzema
- Anti Penuaan - Memudarkan selulit
- Merawat jerawat dan kulit muka berminyak
.
.
🌸HUNA LIP CRUSH🌸
- Gabungan Aloevera Asli dan Vitamin E membantu merawat dan melembabkan bibir sepanjang hari.
.
🌼KEISTIMEWAAN HUNA LIPCRUSH🌼
- Melembabkan bibir
- Merawat masalah bibir kering
- Merawat masalah pucat
- Merawat masalah bibir hitam
- Merawat masalah bibir mengelupas
- Boleh dijadikan based sebelum menggunakan lipcreme/lipstick
- Tekstur lembut dan ringan
- Terasa sejuk berangin seperti ada mint
- Warna natural pinkish ikut warna darah
.
.
Jom dapatkan HUNA COMBO SET dan free postage sekarang!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
🌸HUNA GLOWING BAR🌸
- Inovasi pertama gabungan minyak kelapa dan minyak biji kelapa sawit. Dicampur dengan ekstrak hijau yang bermutu untuk menjadikan sabun yang berkualiti tinggi.
.
🌼KEISTIMEWAAN HUNA GLOWING BAR🌼
- Mencerahkan kulit
- Melembabkan dan menganjalkan kulit
- Memudarkan parut jerawat dan jeragat
- Merawat penyakit kulit ekzema
- Anti Penuaan - Memudarkan selulit
- Merawat jerawat dan kulit muka berminyak.
.
.
🌸HUNA ALOEVERA GEL🌸
- HUNA ALOEVERA GEL mengandungi lidah buaya asli + air aqua.
- HUNA ALOEVERA GEL mampu mengurangkan parut, menyelesaikan masalah jerawat/ruam/jeragat/ekzema/kulit kering dan sebagainya.
- HUNA ALOEVERA GEL boleh dijadikan sebagai pelembab kulit, makeup based dan gel rambut.
.
Jom dapatkan HUNA COMBO SET dan free postage sekarang.
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597!
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


1

Anak kalau travel lama mesti demam . Lepas tahu anak demam terus sapu Huna Aloevera belakang badan, bawah ketiak dgn tengkok . Alhamdulillah demam anak kebah 😁❀️
.
.
.
Huna Aloevera Gel
Rm 35 /100 ml
0176936954


1

Makeup cantik pakai apa sebagai based?
Tentulah Huna Aloevera Gel
Ia juga boleh dijadikan based & pelembap muka semasa makeup .


1

.
.
Jangan lupa basuh kulit muka setiap hari dengan menggunakan HUNA GLOWING BAR supaya kulit kelihatan bersih, segar dan sihat 😘
.
HUNA GLOWING BAR RM 35, jimat dan mampu milik, berkesan dan selamat digunakan.
.
Jom kulit sihat. Lets HUNA!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

Our top selling product
πŸ’žHUNA GLOWING BARπŸ’ž

Jangan biarkan masalah kulit terus menghalang kita utk menjadi diri sendiri

RM35
Sangat berbaloi & tahan lama & JIMAT
Beli banyak ada diskaun & gift😘

0174265549
COD : Paka & Kerteh

#huna #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaterengganu #jerawat #kusam #jeragat #aloevera #aloeveragel #parutjerawat #eczema #kulitkering #skincareroutine #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitsihat #palmkerneloil #oliveoil #castoroil #kkmproduct #flawlesskin #bebascela


1

Alhamdulillah mmg puas hati dgn Huna Glowing Bar .
.
.
Customer sukakannya , masalah dia selesai ❀️


3

Di pagi raya mestilah nak kelihatan cantik sekali.
.
.
So jangan lupa sebelum makeup pakai Huna aloevera Gel sebagai based makeup uols utk muka kekal glow & glowing


3

.
.
Guys, jangan berani-2 nak buat pembedahan plastik eh. Tak sayang kulit ker?
.
Tak payah nak belanja beribu riban. Membazir amalan syaiton. Kalau hasil bagus untuk sepanjang hayat takpe la kan.
.
Haa ni sis sarankan guna HUNA SKINCARE jer lahh. Settle masalah ☺️
.
Nak cuba ?
Mehh whatsApp 016 817 6597!
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

❀️HUNA LIPCRUSH ❀️
.
.
Dengan adunan AloeVera asli dalam HLC ini confirm akan buat anda rasa selesa sepanjang hari.
Lipbalm moden yang sangat bagus untuk sesiapa yang gemas tampil ringkas tetapi tetap elegan.
.
.
Huna lip crush ini juga boleh membantu menyihatkan bibir anda dengan khasiat ALOEVERA dan VITAMIN E yang ada di dalamnya.
.
.
Tekstur nya yang lembut dan akan mengikut warna darah pengguna pasti akan membuatkan si pemakai SELESA sepanjang hari.
.
.
Selain itu HUNALIPCRUSH sangat sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai banyak masa untuk bersiap. Dengan khasiat yang ada dalam HLC, pasti akan membuatkan bibir anda sihat, bersinar dan lembut.
.
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaejenbukitundahgelangpatahsentosa


0

❀️HUNA LIPCRUSH ❀️
.
.
Dengan adunan AloeVera asli dalam HLC ini confirm akan buat anda rasa selesa sepanjang hari.
Lipbalm moden yang sangat bagus untuk sesiapa yang gemas tampil ringkas tetapi tetap elegan.
.
.
Huna lip crush ini juga boleh membantu menyihatkan bibir anda dengan khasiat ALOEVERA dan VITAMIN E yang ada di dalamnya.
.
.
Tekstur nya yang lembut dan akan mengikut warna darah pengguna pasti akan membuatkan si pemakai SELESA sepanjang hari.
.
.
Selain itu HUNALIPCRUSH sangat sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai banyak masa untuk bersiap. Dengan khasiat yang ada dalam HLC, pasti akan membuatkan bibir anda sihat, bersinar dan lembut.
.
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaejenbukitundahgelangpatahsentosa


0

7 kebaikan yg Huna Glowing Bar mampu banteras masalah muka anda 🌸
.
Jom order last postage 9 Jun 2018 ni tau!


1

Jangan risau Huna Glowing Bar Mampu merawat masalah kulit .
.
Korang mmg patut try Huna Glowing Bar sekali dah pakai mesti takkan menyesal tau πŸ˜„
.
Rm 35 / 60 gram tahan 2-3 bulan 🌸


6

.
.
βœ… Kulit muka menjadi lembut
βœ… Kulit muka menjadi lembab
βœ… Jerawat kecil semakin hilang
βœ… Kulit bertambah cerah
.
Alhamdulilah, HUNA sesuai dengan kulit customer nie. Siapa yang ada masalah kulit cuba pakai HUNA SKINCARE insha allah kulit sihat dan cantik.
.
.
Jom dapatkan kulit bersih dan sihat. Lets HUNA!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
βœ… Muka tak berminyak
βœ… Kulit lembut
βœ… Jerawat berkurangan
.
.
Siap nak order 2 HUNA lagi tau. Barang baik mestilah kena order, betul tak?
.
🌼 1 x HUNA RM 35
Exc Postage
🌼 2 x HUNA RM 70 free postage
.
Jom dapatkan kulit sihat, bersih dan cantik. Lets HUNA!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

🌹HUNA FABULOUS FOUNDATION (20ml)🌹
#hff #teamHUNA
Huna Fabulous Foundation ini mengandungi ekstrak keladi yang terkenal dengan khasiat beta carotene vitamin B6 dan vitamin C yang mampu melawan proses penuaan seperti kedutan , garis2 wajah, muka kusam dan sebagainya.
.
.
Kebaikan Huna Fabulous Foundation ● Merawat masalah kulit
● Membaiki kulit rosak ● Meningkatkan tekstur kulit
● Menutup cela di wajah
● Memberi keyakinan di wajah
● Muka makin Glowing walaupun berpeluh
.
.
Ciri Huna Fabulous Foundation β™‘ waterbased
β™‘ spf 30
β™‘ tekstur ringan dan lembut
β™‘ selesa untuk semua jenis kulit
β™‘ tahan lama
β™‘ mudah di cuci
β™‘ wudhu friendly
.
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaejenbukitundahgelangpatahsentosa


0

🌹HUNA FABULOUS FOUNDATION (20ml)🌹
#hff #teamHUNA
Huna Fabulous Foundation ini mengandungi ekstrak keladi yang terkenal dengan khasiat beta carotene vitamin B6 dan vitamin C yang mampu melawan proses penuaan seperti kedutan , garis2 wajah, muka kusam dan sebagainya.
.
.
Kebaikan Huna Fabulous Foundation ● Merawat masalah kulit
● Membaiki kulit rosak ● Meningkatkan tekstur kulit
● Menutup cela di wajah
● Memberi keyakinan di wajah
● Muka makin Glowing walaupun berpeluh
.
.
Ciri Huna Fabulous Foundation β™‘ waterbased
β™‘ spf 30
β™‘ tekstur ringan dan lembut
β™‘ selesa untuk semua jenis kulit
β™‘ tahan lama
β™‘ mudah di cuci
β™‘ wudhu friendly
.
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaejenbukitundahgelangpatahsentosa


0

Kenapa perlu cuba Huna Aloevera Gel?
.
βœ… Pelembab
βœ… Merawat kulit seperti jerawat
βœ… Pelbagai kegunaan
βœ… Tidak melekit
βœ… Tidak berminyak
βœ… 100% Aloevera
βœ… Tiada bahan merbahaya
.
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaejenbukitundahgelangpatahsentosa


0

Kenapa perlu cuba Huna Aloevera Gel?
.
βœ… Pelembab
βœ… Merawat kulit seperti jerawat
βœ… Pelbagai kegunaan
βœ… Tidak melekit
βœ… Tidak berminyak
βœ… 100% Aloevera
βœ… Tiada bahan merbahaya
.
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaejenbukitundahgelangpatahsentosa


0

🌹🌹 KELEBIHAN HUNA GLOWING BAR 🌹🌹
.
.
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
.
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
.
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
.
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
.
✿ Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan efektif
.
✿ Memudarkan dark spot dan kedutan di bawah mata
.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
.
✿ Mengecilkan liang pori
.
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kulit termasuk enzema
.
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaejenbukitundahgelangpatahsentosa


0

🌹🌹 KELEBIHAN HUNA GLOWING BAR 🌹🌹
.
.
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
.
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
.
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
.
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
.
✿ Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan efektif
.
✿ Memudarkan dark spot dan kedutan di bawah mata
.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
.
✿ Mengecilkan liang pori
.
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kulit termasuk enzema
.
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaejenbukitundahgelangpatahsentosa


0

.
.
Inilah dia pelembab kegemaran sis, multipurpose Aloevera Gel.
.
Kegemaran juga bagi si ibu-ibu untuk melindungi kulit anak-anaknya 😘
.
Sebotol hanya RM 35 jerr, murr murr jimat dan berbaloi baloi guys!
.
So, nak cuba HUNA ALOEVERA GEL ni?
Mehh whatsApp 016 817 6597!
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


2

.
.
Ya sememangnya jeragat amat degil dihapuskan. Tapi kita wajib usaha dan ikhtiar untuk menghapuskan jeragat itu selain menggunakan kaedah laser.
.
Tak rugi mencuba walaupun hasil nampak lambat, tapi yang penting berkesan dan selamat tanpa penghakisan kulit berlaku. Gitew guys 😁
.
Jadi untuk mengatasi masalah jeragat ni, korang boleh cuba HUNA SKINCARE. Insha allah sesuai dengan kulit.
.
Jom dapatkan dari Dy sekarang, whatsApp 016 817 6597!
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
Wahai abang-2 sekalian, awak tak nak cuba ke HUNA ALOEVERA GEL kami yang pelbagai guna ni?
.
Rambut ok tak?
Tak gugur?
Rambut sihat tak?
.
Kalau rasa-2 pakai pomade ke pakai gel rambut tak ngam, awak boleh cuba HUNA ALOEVERA GEL ni.
.
Boleh digunakan bukan takat pada kulit jer, kat rambut pun boleh!
.
Tak mahal bang, murr murr jer RM 35 sebotol. Jimat dan berbaloi-baloi. Cuba dulu bang baru tahu.
.
Boleh dapatkan dari Dy 016 817 6597!
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


2

.
.
"KULIT BREAKOUT TERUK"
.
Iva bersyukur sangat2 sebab Huna membantu, memulihkan & neutral kan semula kulit Iva yang breakout teruk kulit rosak buruk! πŸ˜–
.
Hampir 10 bulan Iva setia dengan Huna, tak pernah Iva setia dgn product lama macam ni, Alhamdulillah Huna mengajar Iva erti sabar jangan gatal nak tukar2 product jangan terpedaya dengan nak cepat cantik tapi muka hancur πŸ€¦πŸ»β€β™€
.
Mula2 macam ish iye ke Huna ni, tapi korang tak tahu resultnya lepas tu, mmg berbaloi bersabar dan konsisten guna! I ❀️ HUNA!
.
Iva rasa kulit Iva lebih sihat dan bertambah elok dengan penggunaan Huna natural product ni.
.
Korang dah try? Kalau belum meh order Whatsapp 016 817 6597 🌸
.
.
#teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafabulousfoundation


0

.
.
Alhamdulilah, pilihlah produk yang sesuai dengan kulit dan dijamin selamat digunakan.
.
Hati-hati ya dengan produk yang mengandungi high chemical, sayangilah kulit anda!
.
Jom dapatkan kulit yang sihat, bersih dan cantik. Lets HUNA 🌸
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597!
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

Sesiapa yg ada jerawat tu jgn risau , dalam bahan Huna Glowing bAr terdapat Tree Tea debagai agent membasmi jerawat di muka πŸ˜—


1

Lelaki dan perempuan mmg menghadapi masalah yg sama iaitu kulit berminyak . Kalau kulit berminyak ni mmg senang sgt jerawat akan hinggap .
.
So bestnya Huna ni , dia boleh meresap minyak dan control minyak di muka anda 🌸😁


1

Bila terdedah pada cahaya matahari mmg senang muka kita akn menghasilkan jeragat kalau kita tak pakai sunblock .
So jgn penyelesaian huna mmg boleh bantu rawat jeragat .


1

Sedih sangat cik zira dulu bile adik cik zira sendiri menangiss menahan sakit bile dia tersalah guna produk yang hott tu. Ingat lagi bile dia kate "Pedih kaklang..Allah je tahu rasa pedih tu cam mane😭😭😭"
.
Melihat perubahan muka dia dengan jerawat nanah dan parut yang makin banyak, cik zira hanya bagi dia #HunaGlowingBar , #HunaAloeveraGel & #HermosaCharcoalSoap sahaja. Masa tu cik zira cume cakap kat dia pakai la sampai dia sendiri yakin Huna dan Hermosa ni ok atau tak..
.
Selepas seminggu penggunaan, Alhamdulillah jerawat mula mengecut satu persatu. Sejak tu dia mula beli dan konsisten pakai Huna & Hermosa ni. Tak pernah sekali pun putus asa. Tetap setia ikut segala tunjuk ajar cik zira macam mana nak jaga muka.
.
Now ni bile muka dah ok baru lah dia start pakai vitamin untuk muka which is #HermosaSerum.. dan start tu la dia baru boleh makeup sikit2. Kalau tak dulu, letak la foundation tebal mane pun tetap nampak juga jerawat & parut tu..
.
TQ Huna & Hermosa sebab membantu adik cik zira😍😍😍 ~Real testimoni dari adik cik zira sendiri.


0

.
.
Lintang pukang jerawat, dah beberapa minggu tak naik! Adik jangan cakap lah, lagi dia suka sebab jerawat dia semakin berkurang. Alhamdulilah 😘
.
.
Hanya 2 item je sayang, mudah dan cepat. Dan berkesan!
🌸 Huna Glowing Bar - RM 35
🌸 Huna Aloevera Gel - RM 35
(Exc Postage)
.
🌸 Huna Combo Set - RM 70 free postage
.
Grab jangan tak grab!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597!
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
Tabah. Sabar. Yakin. Rajin. Konsisten.
Dapatlah hasil yang memuaskan hati macam ni.
Bila ada 5 ni insha allah kulit bersih, sihat dan cantik 😘
.
Guna dua item jerrr masalah kulit dapat diatasi. Cuci muka menggunakan HUNA GLOWING BAR, kemudian sapu HUNA ALOEVERA GEL diseluruh kulit muka 😘
.
Esok pagi kulit lebih terasa segar dan bermaya!
.
Jom grab, Lets HUNA 🌸
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597!
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
FUH! JERAWAT PENYERI πŸ˜…
Siapa takut jerawat naik???
Jangan risau HUNA kan ado!
Tumbuh lah banyak-2 nanti kita tempek HUNA jerr 😏
.
Hek hek hek ! Gurau-gurau yerr 😘
🌸 1 x HUNA RM 35 exc postage
🌸 2 x HUNA RM 70 free postage
.
Jom dapatkan kulit sihat, bersih dan cantik. Lets HUNA!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
Kulit kasar semakin halus, lubang pori pun semakin mengecil ☺️
.
Jom dapatkan HUNA SKINCARE sekarang;
🌸 Huna Glowing Bar - RM 35
🌸 Huna Aloevera Gel - RM 35
(Postage Fee : RM 7 SS | RM 12 SM)
.
🌸 Huna Combo Set - RM 70 free postage
.
Boleh dapatkan dari Dy 016 817 6597!
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


1

.
.
Bestnya bila apply HUNA LIPCRUSH ni 😍
.
Bibir terasa ringan dan lembab je, sejuk berangin pulak tu. Warna pun ikut warna darah natural pinkish ☺️
.
RM 35 je sayang, tak mahal pun tapi mampu milik!
.
Mehh lah boleh dapatkan dari Dy ye sayang. WhatsApp je 016 817 6597 🌸
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


1

Huna Glowing Bar juga , mampu menyegarkan kulit muka anda. Bila cuci mmg rasa fresh sgt 🌸


3

Huna juga mampu melembapkan kukit anda secara semulajadi . So mmg tak tugi korang try Huna ni tau 😁


1

.
.
Kulit glowing selepas apply HUNA 😍
.
HUNA ALOEVERA GEL tekstur ringan dan lembut, cepat pula meresap ke dalam kulit 😘
.
🌸 Huna Glowing Bar - RM 35.00
🌸 Huna Aloevera Gel - RM 35.00
(Exc Postage)
.
🌸 Huna Combo Set - RM 70.00 free postage
.
Mehh jaga kulit dengan produk organik. Lets HUNA!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597!
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
Lelaki boleh guna HUNA SKINCARE ker?
Mesti lah boleh, produk kami adalah produk mesra pengguna 😘
.
Zaman sekarang lelaki pun nak jaga kulit muka tau, bukan perempuan saja 😏
.
Selain kulit cantik, sihat dan bersih. Keyakinan diri pun tinggi uols 😘
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

KELEBIHAN 🌹HUNA GLOWING BAR iaitu membantu :
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan efektif
✿ Memudarkan dark spot dan kedutan di bawah mata
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kulit termasuk enzema.

Lot's Of Love Natural!

Let's Huna!πŸ’• 0174265549

#huna #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaterengganu #jerawat #kusam #jeragat #aloevera #aloeveragel #parutjerawat #eczema #kulitkering #skincareroutine #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitsihat #palmkerneloil #oliveoil #castoroil #kkmproduct #skincare #naturalproducts #organicproduct


0

WHEN HUMAN MEET NATURE ~🌹HUNA GLOWING BAR ~
HUNA GLOWING BAR adalah sabun yang diperbuat dari bahan semulajadi yang berkualiti tinggi dapat membantu menyelesaikan masalah kulit anda !

Kandungan semulajadi yang tinggi seperti :
β˜†air tulen
β˜†palm kernel oil (inti kelapa sawit)
β˜†minyak kastor
β˜†cocos nucifera (minyak kelapa)
β˜†collagen
β˜†olive oil (buah zaitun)
β˜†grape seed extract
β˜†tea tree oil
β˜†seaweed

KELEBIHAN 🌹HUNA GLOWING BAR iaitu membantu :
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan efektif
✿ Memudarkan dark spot dan kedutan di bawah mata
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kulit termasuk enzema.

Lot's Of Love Natural!

Let's Huna!πŸ’• 0174265549

#huna #teamHUNA #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaterengganu #jerawat #kusam #jeragat #aloevera #aloeveragel #parutjerawat #eczema #kulitkering #skincareroutine #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitsihat #palmkerneloil #oliveoil #castoroil #kkmproduct #naturalskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #skincare


0

.
.
Yeszzaa! throwback 2016 ‼️
Me in newspaper article by my friend 🌸
.
Dah terbukti Dy memang trusted seller uols, so sesiapa yang ada masalah kulit tu eloklah cuba produk organik ni.
.
Dy agen sah HUNA SKINCARE, cover kawasan KOTA KINABALU & BEAUFORT.
.
Dy akan buat COD di kawasan yang tertentu dan akan buat POSTAGE SELURUH MALAYSIA πŸ€—
.
Dy ikhlas nak bantu sesiapa sahaja yang mengalami masalah kulit yang teruk. Insha Allah, yang penting awak memberi kerjasama yang baik dengan Dy!
.
So, jangan lupa DM atau whatsApp Dy 016 817 6597 β™₯️
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


2

.
.
HUNA ALOEVERA GEL memang diperlukan setiap masa termasuk bila berlakunya kemalangan kecil seperti anak terhantuk. Haa kan dah bengkak kepala tu 😒
.
Nasib baik lah ada HUNA ALOEVERA GEL ni membantu juga lah merawat dahi yang bengkak tu πŸ€—
.
🌸 Huna Aloevera Gel - RM 35.00
🌼 Postage Fee : RM7 SS | RM 10 SM
.
🌸 2 x Huna Aloevera Gel - RM 70.00 free postage
.
Jom grab, lindungi kulit anak anda dengan HUNA ALOEVERA GEL 🌸
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597!
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
Opss kulit glowing bak hangg!
Kali ni bawak boyfriend sekali ber HUNA 😍
.
Nak harga diskaun & combo tak?
Ini pricelist HUNA;
2 x HUNA = RM 70 free postage
3 x HUNA = RM 100 diskaun & free postage
4 x HUNA = RM 130 diskaun & free postage
.
Woww! Best nya!
Dah lah dapat diskaun, dapat free postage pulak 😘
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
Alhamdulilah, kot-kot lah awak belum ada HUNA LIP CRUSH boleh je calit HUNA ALOEVERA GEL kat bibir, bila bibir kering atau luka, calit HUNA ALOEVERA GEL insha allah membantu 😘
.
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

.
.
RUAM PANAS menyerang lagi, selalu naik di bahagian leher baby. Tapi tak apa bila ada HUNA ALOEVERA GEL yang sejuk ni dapat lah mengatasi masalah tu 😘
.
Ibu-ibu wajib ada sebotol HUNA ALOEVERA GEL yerr. Harga mampu milik RM 35, pasti puas hati dan berbaloi-baloi.
.
Jom dapatkan HUNA ALOEVERA GEL sekarang!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597!
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


2

πŸƒHUNA ALOVERA GELπŸ€
.
.
HAVG nie bukan setakat boleh guna kat muka je.. banyakk kelebihan dia tau .
Lagi jimat!!!!
.
Satu badan boleh guna
πŸ‘‰Menghilangkan parut
πŸ‘‰Mengecutkan jerawat
πŸ‘‰Menghilangkan jeragat
πŸ‘‰Melembutkan dan melebatkan rambut
πŸ‘‰Masker Wajah
πŸ‘‰Lotion πŸ‘‰Melebatkan Bulu Mata
πŸ‘‰Pelembap Bibir
πŸ‘‰Merawat Luka
dll.
.
Rugi sape tak grab Huna awal2 tau.. nakk tunggu makin terukk baru nak usaha nak cari produk untuk merawat.


3

πŸƒHUNA ALOVERA GELπŸ€
.
.
HAVG nie bukan setakat boleh guna kat muka je.. banyakk kelebihan dia tau .
Lagi jimat!!!!
.
Satu badan boleh guna
πŸ‘‰Menghilangkan parut
πŸ‘‰Mengecutkan jerawat
πŸ‘‰Menghilangkan jeragat
πŸ‘‰Melembutkan dan melebatkan rambut
πŸ‘‰Masker Wajah
πŸ‘‰Lotion πŸ‘‰Melebatkan Bulu Mata
πŸ‘‰Pelembap Bibir
πŸ‘‰Merawat Luka
dll.
.
Rugi sape tak grab Huna awal2 tau.. nakk tunggu makin terukk baru nak usaha nak cari produk untuk merawat.


4

πŸƒHUNA ALOVERA GELπŸ€
.
.
HAVG nie bukan setakat boleh guna kat muka je.. banyakk kelebihan dia tau .
Lagi jimat!!!!
.
Satu badan boleh guna
πŸ‘‰Menghilangkan parut
πŸ‘‰Mengecutkan jerawat
πŸ‘‰Menghilangkan jeragat
πŸ‘‰Melembutkan dan melebatkan rambut
πŸ‘‰Masker Wajah
πŸ‘‰Lotion πŸ‘‰Melebatkan Bulu Mata
πŸ‘‰Pelembap Bibir
πŸ‘‰Merawat Luka
dll.
.
Rugi sape tak grab Huna awal2 tau.. nakk tunggu makin terukk baru nak usaha nak cari produk untuk merawat.


2

.
.
Antara kebaikan dan manfaat HUNA GLOWING BAR untuk kulit kita.
.
HUNA GLOWING BAR sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kulit kering, dan kulit berminyak.
.
🌸 Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur
🌸 Lulus KKM & KKB
🌸 Halal & Kilang GMP
🌸 Bebas dari bahan kimia/merkuri/pewarna
🌸 Bumiputera Malaysia
.
Harga mampu milik RM 35, jimat dan berbaloi-baloi, 2-3 bulan tahan lama penggunaan.
.
Jom bebaskan kulit dari bahan kimia, Lets HUNA!
πŸ“² WhatsApp 016 817 6597
.
.
.
#trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel
#hunalipcrush #hunafabulousfoundation
#havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq


0

The end of the page