#ibuaafiyah

Instagram photos and videos

#assalamualaikum#ibuaafiyah#ctdk#picoftheday#laraalana#cheta#ohabangkosmetik#aaishahdhiarana#sipipimerah#instafollowers#doarezeki#tabungharapan#alhamdulillah#instapic#peace#syedsaddiq#love#syukurselalu#kekechallenge#dramasangat#instagramer#kekechallengemalaysia#movement#restaurant#jombeli#bohostyle#makan

Hashtags #ibuaafiyah for Instagram

Pagi tadi @ctdk berkesempatan hadir ke majlis pelancaran Muamalat Beyond Premier Banking Ampang Point... #ctdk #sitinurhaliza #ibuaafiyah 🌷🌷🌷 ... πŸ“Έ by @ctdk


1

My Idol & her "comel pipi merah"πŸ’ž
#firsttimejumpacomelpipimerah
#sitiaafiyah
#ibuaafiyah


4

Dengar suara Ibu Aafiyah @ctdk sedapnyee.. lembuttt.. Pleasee kakiti nyanyikan lagu buat septi, sebab tak bisa tido dah.. πŸ˜­πŸ˜’πŸ˜“ #ctdk #sitinurhaliza #sitizoners #dafbama2018siti #aafiyah #aafiyahkhalid #babyaafiyah #ibuaafiyah #Repost @ctdk - Bila aafiyah tunggu ibu balik


1

Suka tgk Ibu Aafiyah ni... @ctdk #ctdk #ibuaafiyah #sitinurhaliza #datositinurhaliza πŸ’–πŸ’– . πŸ“Έ by @rozisangdewi


1

Bila jumpa face to face kecik molek je orgnya, pinggang ramping.. tp bila tgk gmbr mcm agak gemok sikit.. klu nmpk kat tv lg la nmpk lg gemok.. mcm silap mata.. πŸ˜œπŸ˜‚πŸ˜πŸ˜† #ibuaafiyah @ctdk #ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza
πŸ“Έ by NSTP


9

Berdiri tegak, tangan ditepi badan, angkat tangan ke atas, dongak melihat ke arah atas, regang lebih ke belakang, rasa regangan lega bahagian belakang dan abdomen. Pernafasan biasa. #pose #fit #workout #windowview #clouds #sky

#senamspa #exerciseoftheday #balanceoftheday #sashimi #instagramer #ctdk #cheta #aaishahdhiarana #ibuaafiyah #tabungharapan #ohabangkosmetik #picoftheday #instapic i #alhamdulillah #sipipimerah ##restaurant #bajumelayu #love #doarezeki #assalamualaikum #instafollowers #syukurselalu #dramasangat #laraalana #sipipimerah


4

First time jumpa Siti AafiyahπŸ˜πŸ’ž
Tak sangka aafiyah datang jugak tq ya #ibuaafiyah πŸ’‹
#anaksapalani
#aafiyah


0

Alhamdulillah anak dapat top 5 dalam kelas. Ada A ada B itula nak tambah baik cara, sistem ke atau study di rumah. Biasa buat latihan, hafalan serta fahamkan formula. InshaAllah. Baru ja tanam minat membaca dgn mengetahui jalan cerita apa yang digemari anak-anak. Pada mula buku cerita dlm bahasa inggeris Sekarang dah tukar dalam bahasa melayu. Moga lebih mahir dalam bahasa ibunda.

#anaksoleh #anaksolehah #mckk #tkc #instagramer #ibuaafiyah #ctdk #zsrcwfamily #chedet #cheta #laraalana #babyterlajaklaris #aaishahdhiarana #picoftheday #parenting #himpunanmurabbi #awani501 #tabungharapan #assalamualaikum #alhamdulillah #travel #kidslife #instachildren #brosaddiq #books #comics #instafollowers #ohabangkosmetik


5

My fav colour mcm ni, sukanye.. like like like.. πŸ’šπŸ’πŸ’™ #ctdk #sitinurhaliza #ibuaafiyah


5

Selamat g kenduri n selamat beraya mkn2 openhouse.. πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza #ibuaafiyah ... πŸ“Έ by @ctdk


4

Terfikir jugak memberi ganjaran kepada anak-anak untuk menggalakkan mereka ada keseronokkan (fun) belajar. Berdasarkan tindakkan "buat ni, undi saya, saya bagi ni" dah kurang berkesan. Malah, undi lah yang mengembalikan maruah lebih mendalam. Apa pun takut kehilangan kasih sayang dan perhatian ibubapa patut di tanam dalam diri kanak-kanak, tak mungkin sama tetapi lebih kurang seperti di dalam #surah nanti saya paparkan di sin di mana sifat #taqwa dapat membawa diri keperingkat yang tinggi.

#keratanakhbar #newspapercutting #parenting #keibubapaan #mendidikanak #mengajaranak #parentlife #casestudy #election #malaysianig #newmalaysia #ctdk #education #picoftheday #diaryoftheday #ohabangkosmetik #assalamualaikum #champs #aaishahdhiarana #supplementbudak #vitaminkanakkanak #doarezeki #review #ibuaafiyah #laraalana #cnn #followers #cheta


8

The best gift is your present

Beraya di #starbucks selepas menjamu selera di #Pelita, ke Little Penang juga. Bila menghala pulang baru sedar salah seorang yang penting bersama kami memang ada agenda di #KLCC dan di KL. Barulah tahu masa yang panjang disana rupanya memberi peluang kehadiran kami menemani dan menikmati masa bersama sangat bermakna. Bersyukur menerima rezeki dan dapat muncul ketika itu. Bila lelama di luar merindui duduk di rumah ingat balik pasti ada tujuannya kenapa di luar tadi. #quotesoftheday #storyoftheday #whywherewhowhomewhathow #daughterlife #ctdk #aaishahdhiarana #cheta #zebraline #jaywalking #mom #grandmomlife #ohabangkosmetik #cycleoflife #schoolholiday #chedet #loftsoflove #ibuaafiyah #picoftheday #assalamualaikum #murahrezeki #coffeetime #laraalana #instafollowers


9

Sambil menunggu budak2 turun sempatlah snap gambar ruang makan. Rak lemari tu dikosongkan supaya bolela letak cawan ke atau piring ke bila ada tetamu

#diningtable #ruangmakan #bohodecor #meriahbersama #aidilfitri2018 #aaishahdhiarana #assalamualaikum #sayangaidilfitri #instadecor ##instapic #picoftheday #rumah #orangmelayu #impiana #ohabangkosmetik #ctdk #arifjiwaasyraf #tya #ibuaafiyah #laraalana #cheta #chedet


7

Dapur serba dua sebab ada rosak belum ready untuk repair risau cost akan di bentangkan. Terima kasih atas doa-doa sahabat2, saya doakan yang sama untuk semua. #Aamiin #dapur #kitchen #rise #assalamualaikum #doarezeki ##instapic #picoftheday #decor #diykitchen #bohostyle #ctdk #palace #momdiary #momlife #asian #ohabangkosmetik #sayangaidilfitri #ibuaafiyah #laraalana #neelofa #aaishahdhiarana #cheta #chedet #kakidekor


8

Aafiyah with her fav cousin #kakya 😍 #cucusulong #cucubongsu #ibuaafiyah


4

Tak dapat melawan perasaan lagi (cant fight this feeling anymore) untuk tidak mengepost kenangan, sesudah memberi tumpuan di alam nyata. #maafzahirbatin #selamathariraya dimulakan dgn suasana awal Ramadhan semasa berbuka bersama anak-anak yatim. Berada di sana atas jemputan sebagai tetamu tidak betkenaan. Di hati rasa malu kerana duduk di kerusi bermeja yang sepatutnya bersama anak-anak sambil melayan mereka. InshaAllah pada Tahun depan jika ada peluang berniat lakukan sebaliknya. Penghujung lebih terharu bila di minta hidangan kedua penganjur di saji lepas terawikh, penganjur cakap tak perlu bagitau, sesuka hati pihak pusat. Tahun lepas lebih menyentuh inshaAllah akan dititip di sini.

#videoftheday #salamramadhan #sayangaidilfitri #assalamualaikum #doa #igers #ohabangkosmetik #ctdk #ibuaafiyah #laraalana #aaishahdhiarana #lyricoftheday #songoftheday


8

#throwπŸ”™ jumpa dengan #ibuaafiyah @ctdk makin slim dan pipi gebus 😊 #dafBAMA2018Siti


2

Mencari produk penjagaan wajah semulajadi yang dijamin berkesan?
.
Youth sememangnya hebat bagi cegumanes. Segala jenis masalah kulit wajah berjaya diatasi dengan youth.
.
Dapatkan di sini wasap.my/60133946178
.
#pengedarshakleemuar #shakleemuar #youthshaklee #ctdk #ibuaafiyah


0

Dua saudara
Berpelukan trus yaaa nduuk
Meski ada ribut
Meski ada berantem
Tapi banyak tawa
Tapi banyak canda
Tapi banyak bahagia
Tapi banyak cinta
Tapi darah tetap gak nipu yaa sayang
Rasa sayang ada di darah kalian
Smpe kapan pun. Aamiin...
Karena kalian cuman dua bersaudara yaa harus saling erat yaa... #salsabilaayuningmaulida
#7th3bln
#sangkakak
#ygmanjamalahan
#tppenyayang
#sabarklodirebutadenya
#syakiraayuningaafiyah
#3th9bln
#sangadek
#ygngikutiiinnkkmulu
#ygmandiri
#mbusalsa
#mbusyakira
#ibumaulida
#ibuaafiyah


0

Menonton kakiti @ctdk live di CJ Wow Shop TV9 pagi tadiπŸ˜πŸ’‹
Two Way Cake Air Asia & lipgloss ni memang best..kakiti pun usung ke mana~mana dia pegi😍
#rindukakiti
#ibuaafiyah
#penggunasetiasimplysiti
#ahlielitsimplysiti


2

Our lives are made
In these small hours
These little wonders #lyricdoftheday

Balik dari beli roti, susu dan gula, budak2 benti #chatting #mama #snapping sambil cakap #yall ni cute, then anak lelak AF cakap "cute tu for baby!" #siblings #nighttoremember #assalamualaikum #ohabangkosmetik #ibuaafiyah #ctdk #laraalana #arifjiwaasyraf #aaisyahdhiarana #family #slidingdoor #teakwood #potchair #coffeetable #grass #frontyard #picoftheday #instapic #bohodecor #instafollowers #cheta #malaysiabaru #malaysianig


5

Green, love to see squirrels n birds too

Beberapa kali nak post pic ni, tapi caption hilang. Cuma suka tingkap yg permandangan hijau ni, rasa tak sanggup nak tutup dgn #langsir. Bila terbuka lebih ada pendekatan dan saling berhubung dengan alam luar.

#quoteoftheday #ibuaafiyah #ctdk #arifjiwaasyraf #windowview #bohostyle #bohodecor #dekorasi #sofa #kilim #carpet #quietsunday #love #malaysiabaru #malaysianig #decoroftheday #cheta #aaisyahdhiarana #palacealiffsyukri#rumah #instapic #assalamualaikum #picoftheday #studytable #exercisebook #room #salamterawikh #naturelover


8

Suka tengok penampilan terbaru #ibuaafiyah @ctdk .. Cantik, langsing dan awet muda. .
.

Betullah kata orang tua2.. Kalau masa pantang kita disiplin betul2 jaga makan, berbengkung dan sebagainya.. InsyaAllah hasilnya lepas 44 hari pantang memang cantik. Tak kisahlah bersalin normal atau czer..
.

Di sini Azza nak offer kawan-kawan berpantang dengan bengkungmoden Premium Beautiful. Pilihan ramai ibu2 lepas bersalin berbengkung dengan PB.. Mudah dan senang dipakai semasa berpantang.
.

#PremiumBeautifulCorset satuΒ²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#kuruslepasbersalin #bengkungibu #bengkungczer #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #langsinglepasbersalin #agentpbcheras #agentpbshahalam #caesarean
#bengkung #bodyshapingmaker #normaldelivery
#waistshaperjakarta #berpantang #agentPBDamansara #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #korsetberpantang


2

Suka tengok penampilan terbaru #ibuaafiyah @ctdk .. Cantik, langsing dan awet muda. .
.

Betullah kata orang tua2.. Kalau masa pantang kita disiplin betul2 jaga makan, berbengkung dan sebagainya.. InsyaAllah hasilnya lepas 44 hari pantang memang cantik. Tak kisahlah bersalin normal atau czer..
.

Di sini Azza nak offer kawan-kawan berpantang dengan bengkungmoden Premium Beautiful. Pilihan ramai ibu2 lepas bersalin berbengkung dengan PB.. Mudah dan senang dipakai semasa berpantang.
.

#PremiumBeautifulCorset satuΒ²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#kuruslepasbersalin #bengkungibu #bengkungczer #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #langsinglepasbersalin #agentpbcheras #agentpbshahalam #caesarean
#bengkung #bodyshapingmaker #normaldelivery
#waistshaperjakarta #berpantang #agentPBDamansara #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #korsetberpantang


1