#ibuaafiyah

Instagram photos and videos

#ibuaafiyah#assalamualaikum#instapic#picoftheday#laraalana#ohabangkosmetik#ctdk#cheta#instafollowers#aaishahdhiarana#aaisyahdhiarana#bohodecor#arifjiwaasyraf#rumah#decor#chedet#malaysianig#impiana#momlife#sayangaidilfitri#malaysiabaru#doarezeki#ruangmakan#sayangramadhan#igers#instadecor#love#foodie#dekorasi

Hashtags #ibuaafiyah for Instagram

Sambil menunggu budak2 turun sempatlah snap gambar ruang makan. Rak lemari tu dikosongkan supaya bolela letak cawan ke atau piring ke bila ada tetamu

#diningtable #ruangmakan #bohodecor #meriahbersama #aidilfitri2018 #aaishahdhiarana #assalamualaikum #sayangaidilfitri #instadecor ##instapic #picoftheday #rumah #orangmelayu #impiana #ohabangkosmetik #ctdk #arifjiwaasyraf #tya #ibuaafiyah #laraalana #cheta #chedet


5

Dapur serba dua sebab ada rosak belum ready untuk repair risau cost akan di bentangkan. Terima kasih atas doa-doa sahabat2, saya doakan yang sama untuk semua. #Aamiin #dapur #kitchen #rise #assalamualaikum #doarezeki ##instapic #picoftheday #decor #diykitchen #bohostyle #ctdk #palace #momdiary #momlife #asian #ohabangkosmetik #sayangaidilfitri #ibuaafiyah #laraalana #neelofa #aaishahdhiarana #cheta #chedet


8

Aafiyah with her fav cousin #kakya 😍 #cucusulong #cucubongsu #ibuaafiyah


4

Tak dapat melawan perasaan lagi (cant fight this feeling anymore) untuk tidak mengepost kenangan, sesudah memberi tumpuan di alam nyata. #maafzahirbatin #selamathariraya dimulakan dgn suasana awal Ramadhan semasa berbuka bersama anak-anak yatim. Berada di sana atas jemputan sebagai tetamu tidak betkenaan. Di hati rasa malu kerana duduk di kerusi bermeja yang sepatutnya bersama anak-anak sambil melayan mereka. InshaAllah pada Tahun depan jika ada peluang berniat lakukan sebaliknya. Penghujung lebih terharu bila di minta hidangan kedua penganjur di saji lepas terawikh, penganjur cakap tak perlu bagitau, sesuka hati pihak pusat. Tahun lepas lebih menyentuh inshaAllah akan dititip di sini.

#videoftheday #salamramadhan #sayangaidilfitri #assalamualaikum #doa #igers #ohabangkosmetik #ctdk #ibuaafiyah #laraalana #aaishahdhiarana #lyricoftheday #songoftheday


7

#throwπŸ”™ jumpa dengan #ibuaafiyah @ctdk makin slim dan pipi gebus 😊 #dafBAMA2018Siti


2

Syantikkk sgt.. Xde rezeki nak jumpa.. Uwaaaaa.. 😒Rindu berat.. Semoga semuanya berjalan lancar.. Aamiin

Salam Sayang dan rindu #IbuAafiyah dan babyAafiyah πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹


0

Mencari produk penjagaan wajah semulajadi yang dijamin berkesan?
.
Youth sememangnya hebat bagi cegumanes. Segala jenis masalah kulit wajah berjaya diatasi dengan youth.
.
Dapatkan di sini wasap.my/60133946178
.
#pengedarshakleemuar #shakleemuar #youthshaklee #ctdk #ibuaafiyah


0

Dua saudara
Berpelukan trus yaaa nduuk
Meski ada ribut
Meski ada berantem
Tapi banyak tawa
Tapi banyak canda
Tapi banyak bahagia
Tapi banyak cinta
Tapi darah tetap gak nipu yaa sayang
Rasa sayang ada di darah kalian
Smpe kapan pun. Aamiin...
Karena kalian cuman dua bersaudara yaa harus saling erat yaa... #salsabilaayuningmaulida
#7th3bln
#sangkakak
#ygmanjamalahan
#tppenyayang
#sabarklodirebutadenya
#syakiraayuningaafiyah
#3th9bln
#sangadek
#ygngikutiiinnkkmulu
#ygmandiri
#mbusalsa
#mbusyakira
#ibumaulida
#ibuaafiyah


0

Menonton kakiti @ctdk live di CJ Wow Shop TV9 pagi tadiπŸ˜πŸ’‹
Two Way Cake Air Asia & lipgloss ni memang best..kakiti pun usung ke mana~mana dia pegi😍
#rindukakiti
#ibuaafiyah
#penggunasetiasimplysiti
#ahlielitsimplysiti


2

Our lives are made
In these small hours
These little wonders #lyricdoftheday

Balik dari beli roti, susu dan gula, budak2 benti #chatting #mama #snapping sambil cakap #yall ni cute, then anak lelak AF cakap "cute tu for baby!" #siblings #nighttoremember #assalamualaikum #ohabangkosmetik #ibuaafiyah #ctdk #laraalana #arifjiwaasyraf #aaisyahdhiarana #family #slidingdoor #teakwood #potchair #coffeetable #grass #frontyard #picoftheday #instapic #bohodecor #instafollowers #cheta #malaysiabaru #malaysianig


4

Eh eh mak iti sudah slim la. Magicnya. Stay mantain n chomellll mak iti.
#ibuaafiyah

credit foto: ig @ctdk


0

Green, love to see squirrels n birds too

Beberapa kali nak post pic ni, tapi caption hilang. Cuma suka tingkap yg permandangan hijau ni, rasa tak sanggup nak tutup dgn #langsir. Bila terbuka lebih ada pendekatan dan saling berhubung dengan alam luar.

#quoteoftheday #ibuaafiyah #ctdk #arifjiwaasyraf #windowview #bohostyle #bohodecor #dekorasi #sofa #kilim #carpet #quietsunday #love #malaysiabaru #malaysianig #decoroftheday #cheta #aaisyahdhiarana #palacealiffsyukri#rumah #instapic #assalamualaikum #picoftheday #studytable #exercisebook #room #salamterawikh #naturelover


8

Suka tengok penampilan terbaru #ibuaafiyah @ctdk .. Cantik, langsing dan awet muda. .
.

Betullah kata orang tua2.. Kalau masa pantang kita disiplin betul2 jaga makan, berbengkung dan sebagainya.. InsyaAllah hasilnya lepas 44 hari pantang memang cantik. Tak kisahlah bersalin normal atau czer..
.

Di sini Azza nak offer kawan-kawan berpantang dengan bengkungmoden Premium Beautiful. Pilihan ramai ibu2 lepas bersalin berbengkung dengan PB.. Mudah dan senang dipakai semasa berpantang.
.

#PremiumBeautifulCorset satuΒ²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#kuruslepasbersalin #bengkungibu #bengkungczer #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #langsinglepasbersalin #agentpbcheras #agentpbshahalam #caesarean
#bengkung #bodyshapingmaker #normaldelivery
#waistshaperjakarta #berpantang #agentPBDamansara #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #korsetberpantang


2

Suka tengok penampilan terbaru #ibuaafiyah @ctdk .. Cantik, langsing dan awet muda. .
.

Betullah kata orang tua2.. Kalau masa pantang kita disiplin betul2 jaga makan, berbengkung dan sebagainya.. InsyaAllah hasilnya lepas 44 hari pantang memang cantik. Tak kisahlah bersalin normal atau czer..
.

Di sini Azza nak offer kawan-kawan berpantang dengan bengkungmoden Premium Beautiful. Pilihan ramai ibu2 lepas bersalin berbengkung dengan PB.. Mudah dan senang dipakai semasa berpantang.
.

#PremiumBeautifulCorset satuΒ²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#kuruslepasbersalin #bengkungibu #bengkungczer #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #langsinglepasbersalin #agentpbcheras #agentpbshahalam #caesarean
#bengkung #bodyshapingmaker #normaldelivery
#waistshaperjakarta #berpantang #agentPBDamansara #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #korsetberpantang


1

Sweet.. nmpk lain muka #ibuaafiyah ni ye.. @creacionbysitinurhaliza πŸ’šπŸ’šπŸ’š .. πŸ“Έ by @ctdk


5

Dah dekat dah nie.. 😬 #ibuaafiyah @RepostIt_app @ctdk


2

Dah dekat dah nie.. 😬 #ibuaafiyah


2

#275 Selamat Hari Ahad !

Regrann from @ctdk - Dah dekat dah nie.. 😬 #ibuaafiyah - #regrann


0

@Regrann from @ctdk - Dah dekat dah nie.. 😬 #ibuaafiyah ibu @sitiaafiyahdatoserikhalid dah nak sampai dah @creacionbysitinurhaliza


1

Dah dekat dah nie.. 😬 #ibuaafiyah


1,071

Alhamdulillah..yeayy !! Ada org tuh da abes pantang..sama lar mcm kita dlu abes jew pantang tros mkn luar...hehehe.. @ctdk πŸ™ŠπŸ™Šβ€οΈ mana aafiyah tuh ibu sdp mkn2 nampak.. πŸ˜œπŸ˜† #ibuaafiyah #comelpipimerah


0

The end of the page