#impianahotel

Instagram photos and videos

#impianahotel#photographerceria#selangorphotographer#sumiraplacetitiwangsa#sumiraplace#masjidbatu16rawang#masjidwilayah#masjidjameksultanibrahim#masjidbukitaman#sepang#dewankomunitibatumuda#batumuda#selayang#klphotographer#gombakphotographer#jurufotowanita#potrait#jurufotoperempuan#leencreationphotography

Hashtags #impianahotel for Instagram

Outstanding achievement for Cedar on 15 Restaurant #impianaklcc #impianahotel #impianachefs #impianainspires


2

🌸
.
.
.
#impianahotel


1

Dah siap dah, dah makan dah anak2 ku... Sorry tak dpt bersama, pandai2 lah bawak diri ye anak2. Tqq kak @amyibunda jasamu dikenang... #SeriPermasDancers #DancingShow #UNIKLseriAlam dan #MajlisAnugerahCemerlangUTM malam ni di #ImpianaHotel #Senai


1

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muaru


1

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muaru


1

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muaru


1

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muaru


3

Alhamdulillah, dpt jenjalan bawak ma dan abah ngan adik ayu sekali❤️❤️❤️❤️
#jdt #impianahotel #asampedasclaypotmelaka sgt2 recommend pd sapa2 gi Johor


0

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muaru


2

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muaru


0

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muaru


1

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muaru


1

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muaru


2

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muar


1

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muar


1

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muar


1

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muar


2

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muar


1

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Dewan Perdana Indera
Date : 10 November 2018
Makeup by : leencreation ❤️ Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muar


3

Hi Mommies! 🤗 Haa untuk mommies yang baru kenal BeBJ, kita provide 4 stages healthy frozen baby food untuk baby berumur 6 bulan sehingga 32 bulan okay. Yang penting dah siap masak tau, jimat masa hanya perlu panaskan sahaja.

Each stages mempunyai texture yang berbeza. Mommies perlu ubah tekstur dan cara penyediaan makanan secara beransur-ansur mengikut tumbesaran dan bersesuaian dengan perkembangan dan keupayaan baby.

Berikan makanan dengan tesktur yang sesuai untuk mengelakkan baby daripada tercekik.

Baby yg berusia 6 dan 7 bulan sesuai diberikan makanan yang dipuri atau dikisar kerana pada usia ni, sistem penghadaman bayi masih tidak matang. So boleh bagi makanan yang bertekstur halus untuk memudahkan penghadaman baby. Mommies boleh cuba produk BeBJ Stage 1 untuk baby 6 bulan dan Stage 2 untuk baby 7 bulan.
Untuk baby berumur 8 hingga 10 bulan dah boleh makan makanan yang dicincang atau dipotong kecil dan lebih textured seperti bubur. Kita ada 8 pilihan menu dalam Stage 3 yang mommies boleh cuba.

Untuk baby 10-32 bulan, dah boleh bagi makanan keluarga (table food) contohnya pasta. But make sure makanan tu lembut (mudah dikunyah) dan tidak pedas ya mommies ☺️ Kita ada 7 pilihan menu dalam Stage 4 yang boleh mommies cuba.

#babyeatsbyjustlixa #bebjmelawati #bebjklcc #bebjampang #ampangjaya #wangsamaju #bebjwangsamaju #bebjsetapak #bebjsrirampai #wangsawalk #mandarinoriental #impianahotel


2

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Gombak

Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muar


0

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Gombak

Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muar


3

Majlis Persandingan Hadi & Banu
Lokasi : Gombak

Receive a complimentary treats from us!! Jom like page www.facebook.com/leencreationphotography
Memori indah bersama kami dan pm utk dapatkan harga kasih sayang u olls!
www.wasap.my/60126791102
Visit our ig leencreation

#leencreationphotography #photography #photomurah #majlisnikah #majlissanding #majlisbertandang #ladyphotographer #muslimahphotographer #photographerceria
#jurufotowanita #jurufotoperempuan #potrait
#klphotographer #gombakphotographer #selangorphotographer
#selayang #batumuda #dewankomunitibatumuda #sepang #masjidbukitaman #masjidwilayah #masjidbatu16rawang #sumiraplace #sumiraplacetitiwangsa #impianahotel #dewantunrahah #masjidjameksultanibrahim #muar


0