#instantshaping

Instagram photos and videos

#instantshaping#korsetkesihatan#premiumbeautifulmedan#solusikurus#korsetperampingbadan#pengecilperut#BengkungModen#tipslangsing#bodyshapingmaker#korsetbagus#langsingtanpadiet#slipdisc#CorsetWithFir#sakitbelakang#backsupport#kuruslepasbersalin#pelangsingcepat#korsetperamping#agentpremiumbeautiful#kempiskanperut

Hashtags #instantshaping for Instagram

Malu tapi mauuu kan.. Elok-elok sorang nak pakai.. Terus 1 geng cikgu pun nak pasang badan dengan PB. Helokk la ramai-ramai pakai.. Sama2 cantik bentuk badan, sama2 sihat dalaman badan..
.

Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.

Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan.. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #korsetpeha #ikhtiarhamil #trytoconceive #carakecilkanperutbuncit #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #korsetbakarlemak #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsettulangbelakang #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Mulut ni tak reti duk diam.. Asyik kepochi nak btahu offer PB murah-murah takde GST.. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.

Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan.. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #korsetpeha #ikhtiarhamil #trytoconceive #carakecilkanperutbuncit #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #korsetbakarlemak #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsettulangbelakang #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Nak kurus sihat kan... Ke 2-2 tools ni boleh dimanfaatkan utk bakar kalori badan! Kalau tak manfaatkan ke 2-2 ni badan boleh jadi LEBARAN๐Ÿคฃ
.

Bezanya sebelah kiri tu kena spend time masa lah nk berbasikal.. And jika ada spare part rosak @ karat takde warranty kena bayar kos repair sendiri!
.

Tapi dengan Premium Beautiful dlm kita usaha nak kurus langsing sihat jika ada kerosakan tertentu ia LIFETIME WARRANTY rosak repair free.. Hari2 pakai tanpa gangguan kehidupan taww๐Ÿ˜
.

PB ni satuยฒnya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping kemas bentuk badan bukan TERUS KURUS tau.. Kena jelas KONSEP KORSET nih yea...


1

The best ever #LongBraPremiumBeautifulElegance nk suggest kat smua wanita beli especially mom yg baru lepas bersalin and fully BF. Lembut & super comfy bagai tak pakai korset. Jangan sembarangan pakai bra biasaยฒ.. Sebaiknya pakai #LongBraPremiumBeautiful ni mampu sokong payudara. Mom yg berpantang, menyusu anak, cenderung utk mengalami masalah payudara jatuh. Walaupun dh habis berpantang, badan tetap kena jaga. Lepas habis pantang, masih berterusan pakai PB. Nak menyusu anak pun tak risau payudara jatuh.
.
Bukan sekadar mengempiskan bahagian perut bawah dada.. #LongBraPB juga membantu ibu-ibu menyusu untuk: . .
โœ”๏ธMeningkatkan pengeluarkan susu badan.
.
โœ”๏ธMengemaskan bentuk payudara.
.
โœ”๏ธMengurangkan "saggy breast" / #backFat
.
โœ”๏ธMenyokong tulang belakang terutamanya semasa penyusuan bayi.
.
โœ”๏ธMengecikkan lengan
.

Order harini utk Special #PromoPB dari sis + FREE PENCUCI PB WASH.
.
Azza Amri | +60102262734
.

#BengkungModen #badposture
#bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #pelangsingindo #pengecilperut #waistshaperindonesia #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #tipslangsing #korsetperampingbadan #agentpbcheras #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping


1

The best ever #LongBraPremiumBeautifulElegance nk suggest kat smua wanita beli especially mom yg baru lepas bersalin and fully BF. Lembut & super comfy bagai tak pakai korset. Jangan sembarangan pakai bra biasaยฒ.. Sebaiknya pakai #LongBraPremiumBeautiful ni mampu sokong payudara. Mom yg berpantang, menyusu anak, cenderung utk mengalami masalah payudara jatuh. Walaupun dh habis berpantang, badan tetap kena jaga. Lepas habis pantang, masih berterusan pakai PB. Nak menyusu anak pun tak risau payudara jatuh.
.
Bukan sekadar mengempiskan bahagian perut bawah dada.. #LongBraPB juga membantu ibu-ibu menyusu untuk: . .
โœ”๏ธMeningkatkan pengeluarkan susu badan.
.
โœ”๏ธMengemaskan bentuk payudara.
.
โœ”๏ธMengurangkan "saggy breast" / #backFat
.
โœ”๏ธMenyokong tulang belakang terutamanya semasa penyusuan bayi.
.
โœ”๏ธMengecikkan lengan
.

Order harini utk Special #PromoPB dari sis + FREE PENCUCI PB WASH.
.
Azza Amri | +60102262734
.

#BengkungModen #badposture
#bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #pelangsingindo #pengecilperut #waistshaperindonesia #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #tipslangsing #korsetperampingbadan #agentpbcheras #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping


1

Harap tak jemula layan gambar #diamondnight2018 sis ni. Banyak lagi ni lol
.
Masa ni #premiumbeautiful melekap je seharian. Tak rimas dan tak panas apalagi tak selesa. Best pakai pergi event, zumbapun sis on je. Kalau duduk lama mau sakit belakang dan lenguh kalau tak pakai PB. Lepas tu tak adalah nak melahap tak ingat dunia. Still boleh makan. Antara amalan sis makan perlahan. Sis makan memang slow macam pengantin sebab tu sis susah nak naik badan walaupun makan nasi . Lagi satu sis sejenis menikmati makanan so bertambah sedap makanan tu bertambah lamala nak habis ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜†
.
.
#tipskurus #tipskurusmudah #korsetabangsayang #korsetpelangsing #korsetpengurusbadan #korsetpengecilpaha #premiumbeautifulkl #korsetkesihatan #korsetkesehatan


2

BERAPA BERAT BADAN KALIAN? 60kg? BOLEH PAKAI PB! 20 TERAWAL BERAT 60kg DAPAT HARGA RM2000 Untuk minggu ni shj. SCREEN SHOT DAN TERUS TEKAN LINK WA SIS DI BIO. TERHAD YEA..
.
Nak pakai PB FREE & dpt duit skali up to RM6,000.. Takpun pakai sendiri dgn harga diskaun!!
.
Pilihan di tangan anda..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #TipsKecilkanPeha #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#tipskuruskanbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Raya haji lagi seminggu ni. Berat badan dah turun ke?

Jangan kata tak celebrate Aidiladha, jadi tak kisah lah pasal badan. Jangan tau! Sebab kita kena fikir kan kepuasan sendiri. Tak masuk lagi bab kesihatan.
Tok sah la dok berangan saja. Kalau takat berangan tapi badan tetap selebar daun pisang, nak buat apa. Baik berangan sambil buat tindakan.

Premium Beautiful ni kalau pakai-pakai secara konsisten, badan yang lebar pun boleh jadi cantik. Sebab tu product ni selalu banyak demand. Sebab banyak faedahnya.

Nak tau? Cepat pm sis. Nanti kita cerita.

#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulkorset
#premiumbeautifulsepang
#premiumbeautifulselangor
#premiumbeautifuljakarta
#premiumbeautifulmedan
#waistshaper
#bodyshaper
#buncit
#korsetpelangsing
#badancantik
#bakarlemak
#badanlangsing
#pinggangramping
#punggungmontok
#instantshaping
#setperampingbadan
#setcelana
#setpengecilperut
#setberpantang
#lumbarspine
#sakittulangbelakang
#slipdisc
#scoliosis
#bengkungmoden
#ibumil
#kurustanpadiet
#kuruslepasbersalin
#solusikurus


0

The best ever #LongBra nk suggest kat smua wanita beli especially mom yg baru lepas bersalin and fully BF. Jangan sembarangan pakai bra biasaยฒ.. Sebaiknya pakai #LongBraPremiumBeautiful ni mampu sokong payudara. Mom yg berpantang, menyusu anak, cenderung utk mengalami masalah payudara jatuh. Walaupun dh habis berpantang, badan tetap kena jaga. Lepas habis pantang, masih berterusan pakai PB. Nak menyusu anak pun tak risau payudara jatuh.
.
Bukan sekadar mengempiskan bahagian perut bawah dada.. #LongBraPB juga membantu ibu-ibu menyusu untuk: . .
โœ”๏ธMeningkatkan pengeluarkan susu badan.
.
โœ”๏ธMengemaskan bentuk payudara.
.
โœ”๏ธMengurangkan "saggy breast" / #backFat
.
โœ”๏ธMenyokong tulang belakang terutamanya semasa penyusuan bayi.
.
โœ”๏ธMengecikkan lengan
.

Order harini utk Special #PromoPB dari sis + FREE PENCUCI PB WASH.
.
Azza Amri | +60102262734
.

#BengkungModen #badposture
#bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #pelangsingindo #pengecilperut #waistshaperindonesia #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #tipslangsing #korsetperampingbadan #agentpbcheras #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping


2

The best ever #LongBra nk suggest kat smua wanita beli especially mom yg baru lepas bersalin and fully BF. Jangan sembarangan pakai bra biasaยฒ.. Sebaiknya pakai #LongBraPremiumBeautiful ni mampu sokong payudara. Mom yg berpantang, menyusu anak, cenderung utk mengalami masalah payudara jatuh. Walaupun dh habis berpantang, badan tetap kena jaga. Lepas habis pantang, masih berterusan pakai PB. Nak menyusu anak pun tak risau payudara jatuh.
.
Bukan sekadar mengempiskan bahagian perut bawah dada.. #LongBraPB juga membantu ibu-ibu menyusu untuk: . .
โœ”๏ธMeningkatkan pengeluarkan susu badan.
.
โœ”๏ธMengemaskan bentuk payudara.
.
โœ”๏ธMengurangkan "saggy breast" / #backFat
.
โœ”๏ธMenyokong tulang belakang terutamanya semasa penyusuan bayi.
.
โœ”๏ธMengecikkan lengan
.

Order harini utk Special #PromoPB dari sis + FREE PENCUCI PB WASH.
.
Azza Amri | +60102262734
.

#BengkungModen #badposture
#bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #pelangsingindo #pengecilperut #waistshaperindonesia #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #tipslangsing #korsetperampingbadan #agentpbcheras #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping


1

STRESS seluar xleh nak katup/butang/zip??
Nak tarik nafas dulu baru dapat katup.

Meh kita shushushu LEMAK DEGIL tu.
Bab perut rasa semua WANITA kat sini ada baby tummy๐Ÿ™Š
.

Tapi kita cepat pakai PB supaya baby tummy tu tak jadi FAT TUMMY๐Ÿคฆ๐Ÿปโ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ™€๏ธ Oh no no no ๐Ÿ˜… โœ”๏ธMengempiskan perut.
โœ”๏ธInstant shaping.
โœ”๏ธBadan jadi HOURGLASS.
โœ”๏ธBACKPAIN hilang.
โœ”๏ธSAKIT PINGGANG pun hilang.

Eh2 lain bebenor korset PB ni nak cantik tapi banyak jugak membantu dalam kesihatan.

Jangan tak tau.
PB KORSET ne 70% kesihatan, 30% kecantikan.
So pakai PB dapat 2 manfaat dalam 1 korset๐Ÿ˜‰

READY STOCK.
โœ…CASH + diskaun RM150 + FREE GIFT.

Http://www.wasap.my/60195894599 ๐Ÿ’‹

#premiumbeautiful #tokeyPB #perutbuncit #perutkempis #sakitbelakang #sakitpinggang #instantshaping #cantikmelentik #korsetpremium #setberpantang #selangor #kualalumpur


0

Bila pakai PB memang 5 minit instant shaping mcm testimoni ni. Sebab tu kita galakkan setiap wanita ada PB. Tak rugi beli utk kecantikan body sendiri. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Bila pakai PB memang 5 minit instant shaping mcm testimoni ni. Sebab tu kita galakkan setiap wanita ada PB. Tak rugi beli utk kecantikan body sendiri. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Bila pakai PB memang 5 minit instant shaping mcm testimoni ni. Sebab tu kita galakkan setiap wanita ada PB. Tak rugi beli utk kecantikan body sendiri. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


0

BERAPA BERAT BADAN KALIAN? 60kg? BOLEH PAKAI PB! 20 TERAWAL BERAT 60kg DAPAT HARGA RM2000 Untuk minggu ni shj. SCREEN SHOT DAN TERUS TEKAN LINK WA SIS DI BIO. TERHAD YEA..
.
Nak pakai PB FREE & dpt duit skali up to RM6,000.. Takpun pakai sendiri dgn harga diskaun!!
.
Pilihan di tangan anda..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

<< #PremiumBeautifulCorset >>
.
Sharing Kelebihan Premium Beautiful Korset Dulu Dengan Kenkawan...
.
Ada Yang Tanya Apa Kelebihan Ketiga-Tiganya.. Ni salhani Share...
Sesuai Utk Semua Wanita Di Luar Sana.. Nak Berdiet Tapi Susah Nak Control.?? Premium Beautiful Korset & Set Kurus Bajet Adalah Jalan Penyelesaian Bagi Masalah Anda...
.
Jom Grab Sementara PROMOSI Masih ON.. Bole Jimat Taw!!! Sangat BERBALOIII...
.
Buat Bakal Mommy Ini Memang Berbaloii Beli Untuk Pakai Semasa Berpantang.. Habis Pantang Bole Slim Melim.. Ada Pakej Berpantang Jugak Taw!! Hah!! Nak Tahu Detail Bole Roger2 salhani
.
DM/WA/ROGER Noormizan +60185711521
.
#OnlineBusniess #TrustedAgent #kedah #sayajual #joinmyteam #instantshaping #nakpantang #nakkahwin #nakpregnant #setberpantang #setbersalin #agentutara
#agentkedahperlispenangperak #setiaalam #shahalam #selangor
#agentperak #serimanjung #ipoh #sitiawan #agentshahalam #setiaalam #setiadamai #setiamurni #selangor


0

#instantshaping ... Sebab utama ramai wanita yang suka dan jatuh cinta dengan #korsetcantekmelentik ni... .
Bila sarung jer confirm boleh nampak perubahan bentuk badan.. dari yang ade "sparetyre" terus nampak flat & shaping.. konsisten pkai setiap hari confirm lagi cantik.. .
Beli #pb skang dapat free gift + jimat rm400.. nak tahu cara mudah je PM/WA 0125052381 .


0

ๅณๅฐ†่ฆ็”Ÿไบงๆˆ–ๅˆš็”Ÿไบงไบ†็š„ๆœ‹ๅ‹็œ‹่ฟ‡ๆฅๅ•Š๏ผ

Kodenshi่ฃคๅญๆ˜ฏ็ปๅฏนๅฏไปฅๅธฎๅŠฉ็”ŸไบงๅŽ็š„ๅก‘่บซ็š„๏ผŒๅ› ไธบ็”ŸไบงๅŽ็š„้ฆ–ๅ…ญไธชๆœˆๆ˜ฏๅก‘่บซ้ป„้‡‘ๆœŸๅ•Š๏ผŒไธ็”จๆ€€็–‘ไบ†๏ผŒๆ›ดไธ่ฆ้”™่ฟ‡้ป„้‡‘ๅก‘่บซๆœŸๅ•Šใ€‚
ๆˆ‘ไปฌ็œ‹็œ‹ไผ™ไผด็š„่ง่ฏๅˆ†ไบซ็ฏ‡ๅ“ฆใ€‚

ๆ„Ÿ่ฐขไผ™ไผด็š„่ง่ฏๅˆ†ไบซใ€‚ ๐ŸŽˆ Day 1 vs. Day 6 ๐ŸŽˆ

This is really crazy!! First time confinement I didnโ€™t call for Urut, first time after birth I can back in shape so fast!! First time I had this huge blood clot dispelled during my shower... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ This pant is so amazing for after birth mommies, you said this pant is expensive ???!! How much is your massage session?? A picture has said it all already!! P/s: No time to write more as I have 2 babies to take care!! Thanks to Aulora Kodenshi Pants!! #aulorakodenshi #kodenshipant #afterbirth #instantslimming #instantshaping #beamazingyou #happyconfinement


0

Pakai #premiumbeautiful #korset ni mmg Insyaallah akan dpt #instantshaping . Mmg dah tabiat manusia kan, mesti nak tengok #instantresult .
.
Dgn pakai #korsetpelangsing ni #pinggang akan menjadi semakin #ramping dan #perutboroi pun semakin #kempis .
.
Kalau nak rasa #freefitting dan juga free consultation, roger saya.
.
Nak tahu lebih lanjut, jom sembang sambil mengeteh dgn #mincha atau mengopi dgn #minkaffe .
.
#korsetperut #korsetcelana #korsetkurus #bengkungmoden #waistshaper #bodyshaper #bodyshapermalaysia
#setpelangsingperut


2

Tak kira umur, #bentukbadan , size, bujang atau mak kepada 2 atau 5 org anak. Bila pakai #premiumbeautiful Insyaallah memang boleh dapat #instantshaping .
.
Makan #ubatkurus berkodi2 pun tak akan dpt #instantresult mcm ni.
.
Yg bestnya, walau ia instant result, kalau pakai konsisten, bentuk badan memang akan jadi lebih #kemas dan #cantik .
#beratbadan pun boleh #turun kerana #premiumbeautifulkorset ni akan membantu mengawal #pengambilan makanan. Ia tak akan menghalang selera makan, tapi membantu mengawal kuantiti makanan. .
Roger saya utk #freeconsultation .
#thediamondcircle #waistshaper #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetpelangsing #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan


2

Gila harga ni.. Jomlah grab pakai PB sekarang sementara takde GST & SST.. Tak perlu minta diskaun sebab murah dan mampu milik.. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan.. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


2

Alahai! Kalau pergi function and ini je yang ada dalam menu, mau nya angkat handbag terus cari kedai makan.

Sis memang yang suka makan. Eh, tak! Sis kuat makan.

Nasib baik metabolisma tinggi. Badan pun tinggi la juga. Tak la nampak merendang.

Sebarang lemak yang menepek terlebih tu, Sis hilangkan je dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Pakai secara konsisten la. Jangan bergilir pakai dengan almari pula.

#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulkorset
#premiumbeautifulsepang
#premiumbeautifulselangor
#waistshaper
#bodyshaper
#buncit
#korsetpelangsing
#badancantik
#bakarlemak
#badanlangsing
#pinggangramping
#instantshaping
#setperampingbadan
#setcelana
#setpengecilperut
#setberpantang
#lumbarspine
#sakittulangbelakang
#slipdisc
#scoliosis
#bengkungmoden


1

Ehem...ehem..cun habis macam anak dara padahal dah jadi momy kepada 2 orang anak.
.
Kan Awie dah bagitau awal-awal lagi, bila sarung je #premiumbeautiful confirm ada shaping, badan semakin kecil, posture badan semakin baik, dan paling ketara nampak awet muda kan. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Dulu Amy ada masalah bongkok yang ketara selain daripada perut buncit selepas menjalani proses kelahiran secara ceaser sebanyak 2 kali. Masa tu memang confidence diri tu nun jauh di dasar gaung. Nak bergaya dengan baju cantik-cantik pun takut. But look at her now..
.
Pada korang yang nak tahu RAHSIA amy yang selanjutnya cepat-cepat pm amy ok.. Korek rahsia keremajaan beliau habis-habis. Amy akan assist korang 1 by 1.. Memang tak rugi beli #corsetfir dari #pbexpert @_amy.othman


2


2

Ehem...ehem..cun habis macam anak dara padahal dah jadi momy kepada 2 orang anak.
.
Kan Awie dah bagitau awal-awal lagi, bila sarung je #premiumbeautiful confirm ada shaping, badan semakin kecil, posture badan semakin baik, dan paling ketara nampak awet muda kan. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Dulu Amy ada masalah bongkok yang ketara selain daripada perut buncit selepas menjalani proses kelahiran secara ceaser sebanyak 2 kali. Masa tu memang confidence diri tu nun jauh di dasar gaung. Nak bergaya dengan baju cantik-cantik pun takut. But look at her now..
.
Pada korang yang nak tahu RAHSIA amy yang selanjutnya cepat-cepat pm amy ok.. Korek rahsia keremajaan beliau habis-habis. Amy akan assist korang 1 by 1.. Memang tak rugi beli #corsetfir dari #pbexpert @_amy.othman


2

Gila harga ni.. Jomlah grab pakai PB sekarang sementara takde GST & SST.. Tak perlu minta diskaun sebab murah dan mampu milik.. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan.. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Ada masalah perut buncit dan peha melimpah?
Pecahkan lelemak perut dan peha dengan bengkung moden kesihatan yang selamat dengan Premium Beautiful.
Jom Afni bantu korang DM terus ja
0194606338


1

Gila harga ni.. Jomlah grab pakai PB sekarang sementara takde GST & SST.. Tak perlu minta diskaun sebab murah dan mampu milik.. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan.. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Selesai smua masalah dengan Premium Beautiful. Kalau korang plan nk Kurus, langsing dengan pantas dan sihat .. Ni peluang best sbb bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari.
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #korsetpremium #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkurus #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Gila harga ni.. Jomlah grab pakai PB sekarang sementara takde GST & SST.. Tak perlu minta diskaun sebab murah dan mampu milik.. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #premiumbeautifulkelantan #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Peha "Drumstick" rasa susah kan.Nak beli seluar,asyik sangkut je.

Cer tengok kakak ni.Dulu dia pon ada masalah #pehalebar tapi setelah memakai #LongGirdlePB ,peha dah makin mengecil.

Nak jadi macam Kak Long?Boleh roger farah.Nak FREE FITTING pon boleh.

www.wasap.my/017-4962315


3

Peha "Drumstick" rasa susah kan.Nak beli seluar,asyik sangkut je.

Cer tengok kakak ni.Dulu dia pon ada masalah #pehalebar tapi setelah memakai #LongGirdlePB ,peha dah makin mengecil.

eh,jangan tak percaya taw kakak ni anak dah 2.Mantain je body.

Nak jadi macam Kak Ija?Boleh roger farah.Nak FREE FITTING pon boleh.

www.wasap.my/017-4962315


1

Peha "Drumstick" rasa susah kan.Nak beli seluar,asyik sangkut je.

Cer tengok kakak ni.Dulu dia pon ada masalah #pehalebar tapi setelah memakai #LongGirdlePB ,peha dah makin mengecil.

eh,jangan tak percaya taw kakak ni anak dah 3.Mantain je body.

Nak jadi macam Kak Ain?Boleh roger farah.Nak FREE FITTING pon boleh.

www.wasap.my/017-4962315


1

BERAPA BERAT BADAN KALIAN? 60kg? BOLEH PAKAI PB! 20 TERAWAL BERAT 60kg DAPAT HARGA RM2000 Untuk minggu ni shj. SCREEN SHOT DAN TERUS TEKAN LINK WA SIS DI BIO. TERHAD YEA..
.
Nak pakai PB FREE & dpt duit skali up to RM6,000.. Takpun pakai sendiri dgn harga diskaun!!
.
Pilihan di tangan anda..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Demand panas... So 20 terawal #shortbrapremiumbeautiful & #longgirdlepremiumbeautiful harga promosi. Those aktif bersukan, berzumba, gym.. #braPB berfungsi sbg sportbra yg sangat selesa. .

PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohor #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Demand panas... So 20 terawal #shortbrapremiumbeautiful & #longgirdlepremiumbeautiful harga promosi. Those aktif bersukan, berzumba, gym.. #braPB berfungsi sbg #sportbra yg sangat selesa. .
PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PREVENT BREAST CANCER ๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Berminat? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohor #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #preventcancer


1

Mana-mana wanita pun idamkan bentuk badan langsing. Nak kurus. Tapi bukan senang jika tak konsisten pd niat dan usaha. Nak makan #ubatkurus pun tak elok juga. Effect kesihatan.
.

Meh nak suggest pakai #perisaibadan dengan Premium Beautiful. Sebabnya Promo July dh habis. Tapi sy tetap bagi kalian harga mampu milik. Kalian sihat cantik melentik, saya tumpang gembira.
.
Ok still ada masa.. Nak pakai PB FREE & dpt duit skali up to RM6,000.. Takpun pakai sendiri dgn harga diskaun!!
.
Pilihan di tangan anda..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Sempena bulan Merdeka ni..akak nak open installment utk yg nak pakai PB (Premium Beautiful) samada Shortbra Fullset PB @ By Part , so boleh pilih nak part yg mana atau kaler..hitam/grey??
-
Tak salah kan melabur sikit manjakan diri utk jaga kesihatan dalaman kita, fungsi FIR & fabrik yg berquality (lebih 20thn dlm pasaran)
-
Sesuai utk semua wanita diluar sana..jgn kata dh berusia xleh ber PB..setiap part memainkan peranan tersendiri. Yg dah ada tu..jgn simpan plk ye..daily used baru berkesan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š yg paling best - lifetime warranty boleh repair wt (T&C)
-
Slot sgt2 limited, so kena cepat grab tau..benda yg mendatangkan manfaat utk kawan2 kita share infos sama2..kita sihat sama2 utk kebaikan awk jgk..kann
Sekian!
-
WA @fida_ali | 012 9209725 for details..
-
#sayagunasayajual
#g8unitypreneur
#productsahajidahhaiomarketing
#premiumbeautifulTopAgent
#premiumbeautifulbandarseriputrabangi
#premiumbeautifulkualalumpur
#premiumbeautifulsarawak
#premiumveautifulsabah
#premiumbeautifulsingapore
#premiumbeautifulbrunei
#premiumbeautifuljakarta
#premiumbeautifulbandung
#premiumbeautifulmedan
#premiumbeautifulsurabaya
#premiumbeautifulbukittinggi
#premiumbeautifulcorset
#korsetperampingbadan
#berpantangdenganpremiumbeautiful
#korsetmurah
#peluangjanaincomemeroket
#bengkongmoden
#healtycorset
#instantshaping
#fida_ali


1

<< #PremiumBeautifulCorset >>
.
Sharing Kelebihan Premium Beautiful Korset Dulu Dengan Kenkawan...
.
Ada Yang Tanya Apa Kelebihan Ketiga-Tiganya.. Ni salhani Share...
Sesuai Utk Semua Wanita Di Luar Sana.. Nak Berdiet Tapi Susah Nak Control.?? Premium Beautiful Korset & Set Kurus Bajet Adalah Jalan Penyelesaian Bagi Masalah Anda...
.
Jom Grab Sementara PROMOSI Masih ON.. Bole Jimat Taw!!! Sangat BERBALOIII...
.
Buat Bakal Mommy Ini Memang Berbaloii Beli Untuk Pakai Semasa Berpantang.. Habis Pantang Bole Slim Melim.. Ada Pakej Berpantang Jugak Taw!! Hah!! Nak Tahu Detail Bole Roger2 salhani
.
DM/WA/ROGER Noormizan +60185711521
.
#OnlineBusniess #TrustedAgent #kedah #sayajual #joinmyteam #instantshaping #nakpantang #nakkahwin #nakpregnant #setberpantang #setbersalin #agentutara
#agentkedahperlispenangperak #setiaalam #shahalam #selangor
#agentperak #serimanjung #ipoh #sitiawan


0

Tuan rumah nak share testimoni juga lah.
.
.
Tuan rumah dah ada tiga anak dah ni, paling bongsu baru nak masuk setahun. Selepas mengandung anak pertama, berat paling ringan dalam 60, lepas anak kedua dah tak jumpa angka 6 tu dah. .
.
Paling berat is 82kg.
.
.
Tapi bila dah mengandung anak ketiga, pasak dalam hati nak beli Premium Beautiful untuk start berpantang nanti.
.
.
Mmg berbaloi beli satu set ni. 90 hari berpantang, dapat masuk angka 6! Haaa! Semua sebab Premium Beautiful je tau.
.
.
Love your body with Premium Beautiful ๐Ÿ’ž


2

Demand panas... So 20 terawal #shortbrapremiumbeautiful & #longgirdlepremiumbeautiful harga promosi. Those aktif bersukan, berzumba, gym.. #braPB berfungsi sbg sportbra yg sangat selesa. .

PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PREVENT BREAST CANCER ๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Berminat? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohor #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #preventcancer


1

Demand panas... So 20 terawal #shortbrapremiumbeautiful & #longgirdlepremiumbeautiful harga promosi. Those aktif bersukan, berzumba, gym.. #braPB berfungsi sbg sportbra yg sangat selesa. .

PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohor #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Cara ukur Premium Beautiful.. Untuk pengetahuan smua.. Premium Beautiful takde size S M L XL XXL. Ia custom made.. Semua size ada dari kecil hingga size besar. Harga pula base on size badan kalian. .
.

Nak tahu size dan price PB kalian.. Cuba ukur badan dulu menggunakan pita tape dlm ukuran Centimeter bukan inci. .
.

PROMO MASIH ADA. TAPI DAPATKAN DARI SAYA.
Sebabnya Promo July dh habis. Tapi sy tetap bagi kalian harga mampu milik. Kalian sihat cantik melentik, saya tumpang gembira.
.
Ok still ada masa.. Nak pakai PB FREE & dpt duit skali up to RM6,000.. Takpun pakai sendiri dgn harga diskaun!!
.
Pilihan di tangan anda..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Cara ukur Premium Beautiful.. Untuk pengetahuan smua.. Premium Beautiful takde size S M L XL XXL. Ia custom made.. Semua size ada dari kecil hingga size besar. Harga pula base on size badan kalian. .
.

Nak tahu size dan price PB kalian.. Cuba ukur badan dulu menggunakan pita tape dlm ukuran Centimeter bukan inci. .
.

PROMO MASIH ADA. TAPI DAPATKAN DARI SAYA.
Sebabnya Promo July dh habis. Tapi sy tetap bagi kalian harga mampu milik. Kalian sihat cantik melentik, saya tumpang gembira.
.
Ok still ada masa.. Nak pakai PB FREE & dpt duit skali up to RM6,000.. Takpun pakai sendiri dgn harga diskaun!!
.
Pilihan di tangan anda..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Premium Beautiful memang menjadi kegilaan wanita2 sekarang. Sebabnya, bukan setakat bagi #instantshaping dalam masa 5 minit, tapi boleh jadi #puncaawetmuda jugak.
Pakai #PremiumBeautiful bukan setakat nak kurus, tapi boleh beri macam2 manfaat kesihatan. Nak2 lg sebab #korsetNoraDanish #korsetfazura ni dia ada #FarInfraredRays or #korsetFIR yang membantu melancarkan perjalanan darah.
Sebab tu bila sesetengah org pakai, badan akan berpeluh, migrain berkurang, senggugut makin jarang kena, period makin teratur, jerawat makin kurang, mudah buang air, kurang sakit belakang.
Bila dh ada "bodyguard" protect badan kita, memang terasa diri ni dihargai and lebih menghargai badan kita sendiri. Akan rasa lebih confident bila sarung #korset ni.
Boleh PM/DM/Whatsapp Reen terus ye utk tahu lebih lanjut ttg #korsetpengecilperut ni. Tak perlu minta diskaun sebab kualiti and result mesti puas hati. And harga dah murah sangat lepas 0% GST.


0

Tak pee kalau badan kita besar tak kurus2 pun. Yang penting kak, kita pny badan ada #bodyshape yang mengancam. Bukan nak menunjuk sangat bentuk badan tu kt org. Ni kita sendiri yang rasa. Bayangkan kalau kita pny perut terasa FLAT sikit lepas kita membuang air besar, perasaan happy dia tu mcm mana. Ni kan pulak bila dah sarung #korsetpelangsingperut ni, tiba2 dpt pulak pakej #instantshaping , maunyaa tak HAPPY! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Bukan la nak kata pakai #PremiumBeautiful ni boleh kurus terus, TAKKK... tapi dapat bantu kemaskan bentuk badan kita ni, pn dah ckup. Boleh nak buat baju berfesyen sikit, xda laa baju kurung memanjang kan. Hihi.. Memang kalau sarung PB ni, akan diajar cara kemaskan lemak ditmpat yg betul.
Boleh whatsapp/DM Reen ye. InsyaAllah puas hati bila sarung PB ni secara konsisten 8 jam sehari. Kebaikan #korsetfir ni, from top to toe, sangat2 berbaloi dengan harga.
FREE FITTING and CONSULTATION available.

#korsetpelangsing #bengkungmudah #slimmingproduct #slimmingworld #weightlosstransformation #produkkurus #bodyshaper #bodylentik #korsetkurus


0

Gabungan Premium Beautiful dan #SetKomboKurus transform kurus dan awet muda. Kalau korang plan nk Kurus, langsing dengan pantas dan sihat .. Ni peluang best sbb bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari.
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Gabungan Premium Beautiful dan #SetKomboKurus transform kurus dan awet muda. Kalau korang plan nk Kurus, langsing dengan pantas dan sihat .. Ni peluang best sbb bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari.
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Gabungan Premium Beautiful dan #SetKomboKurus transform kurus dan awet muda. Kalau korang plan nk Kurus, langsing dengan pantas dan sihat .. Ni peluang best sbb bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari.
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Premium Beautiful ni konsep dia makin pakai confirm makin mengecil bentuk badan tu. Tapi kena pakai hari-hari la. Konsisten at least 8 jam sehari ye kekakak sekalian. Baru dapat result yang meletop kebabom.
.
.
Tak percaya lagi? Cer tengok molek testimoni tu.

#premiumbeautiful #g8unity #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #bengkung #bengkungmoden #korsetpengecilperut #korsetkesihatan #instantshaping #premiumbeautifulterengganu


3

Gabungan Premium Beautiful dan #SetKomboKurus transform kurus dan awet muda. Kalau korang plan nk Kurus, langsing dengan pantas dan sihat .. Ni peluang best sbb bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari.
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak????
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


4

Siapa kata orang kurus slim tak perlu pakai Korset?!
.
1. Kurus tak bermakna berat badan ideal.
2. Kurus tak bermakna bentuk badan menarik.
3. Kurus tak bermakna sihat & cantik.
.
"Papan" is not beautiful..
"Curvy" is beautiful.. .
.

Makanya Reen suggest u olls ladies pakailah PremiumBeautifulCorset. Baik yg badan size kurus & badan size besar. PROMO JIMAT is ON. Grab sekarang utk tawaran harga special..
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #slimmingworld #waistshaper #sayanakkurus #backpainrelief #weightlossjourney


1

My client dari Sepang. Alhamdulillah 2 bulan konsisten pakai PB.. Doktor sahkan #fibroid hilang sebelum operation. Tak perlu lagi sebarang ubat dan checkup.
.
Ramai lagi tak tahu selain nak kurus PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
. .
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

My client dari Sepang. Alhamdulillah 2 bulan konsisten pakai PB.. Doktor sahkan #fibroid hilang sebelum operation. Tak perlu lagi sebarang ubat dan checkup.
.
Ramai lagi tak tahu selain nak kurus PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
. .
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

My client dari Sepang. Alhamdulillah 2 bulan konsisten pakai PB.. Doktor sahkan #cyst hilang sebelum operation. Tak perlu lagi sebarang ubat dan checkup.
.
Ramai lagi tak tahu selain nak kurus PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
. .
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Gabungan Premium Beautiful dan #SetKomboKurus transform kurus dan awet muda. Kalau korang plan nk Kurus, langsing dengan pantas dan sihat .. Ni peluang best sbb bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari.
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

PROMO PB MASIH ADA. SPECIAL HARG SAYA BERI. TAPI DAPATKAN DARI SAYA.
.

Sebabnya Promo July dh habis. Tapi sy tetap bagi kalian harga mampu milik. Kalian sihat cantik melentik, saya tumpang gembira.
.
Ok still ada masa.. Nak pakai PB FREE & dpt duit skali up to RM6,000.. Takpun pakai sendiri dgn harga diskaun!!
.
Pilihan di tangan anda..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


3

Alhamdulillah another Cash Buyer PB.. PROMO MASIH ADA. TAPI DAPATKAN DARI SAYA.
Sebabnya Promo July dh habis. Tapi sy tetap bagi kalian harga mampu milik. Kalian sihat cantik melentik, saya tumpang gembira.
.
Ok still ada masa.. Nak pakai PB FREE & dpt duit skali up to RM6,000.. Takpun pakai sendiri dgn harga diskaun!!
.
Pilihan di tangan anda..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Harini lambakan cust dr #Indonesia ask PREMIUM BEAUTIFUL.. Tengok wanita2 dari luar Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ nak pakai PB Corset.. Pembayaran pun mudah je.. Guna saja service #WesternUnion di tempat anda. Pengiriman & menerimaan wang mudah & pantas. And pantas juga anda memakai #PremiumBeautifulCorset nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Selalu my cust oversea 3 Negara ni mmg masing2 manfaatkan WU.. Service yg mudah!
.

PB ni sudah terkenal di 3 Negara ini di mana satuยฒnya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan.
#GrabNowOrNever !!!! A few days left. Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 . .

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


2

Gabungan Premium Beautiful dan #SetKomboKurus transform kurus dan awet muda. Kalau korang plan nk Kurus, langsing dengan pantas dan sihat .. Ni peluang best sbb bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT
๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID
๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM
๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari.
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


1

Mingguni lambakan cust dr #Indonesia ask PREMIUM BEAUTIFUL.. Tengok wanita2 dari luar Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ nak pakai PB Corset.. Pembayaran pun mudah je.. Guna saja service #WesternUnion di tempat anda. Pengiriman & menerimaan wang mudah & pantas. And pantas juga anda memakai #PremiumBeautifulCorset nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Selalu my cust oversea 3 Negara ni mmg masing2 manfaatkan WU.. Service yg mudah!
.

PB ni sudah terkenal di 3 Negara ini di mana satuยฒnya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan.
#GrabNowOrNever !!!! A few days left. Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 . .

#agentpremiumbeautiful
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #tipslangsing #premiumbeautifulmedan


2

Mau tak happy bila suami belikan PB! Kalau akk pun happy๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Suami puan lagi suka kalau isteri cantik pasang badan.. Berbelanja pun sekali je.. .
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satuยฒnya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 . .

#GuruSekolah #CikguSekolah #exbanker #korsetbadan #ipohperak #jakarta #medan #gurusekolah #jururawat #sekolahrendah #jururawatmalaysia #cikgusejarah #cikgupendalaman #cikgusarawak #cikgusabah #banker #cikguPJ #pengecilperut #solusikurus #premiumbeautifuljohor #bengkung #korsetkesihatan #cikgusekolahmalaysia


2

Ini yang best!! Instant shaping terus bila sarung #premiumbeautiful
.
Lemak dah berkurun lama bersepah & tersimpan, pastu u all boleh la plan pakai baju apa ja kan sebab cutting dah cun..
.
Macam akak kita ni pakai PB terus nampak body lebih kemas. Memang sangat sesuai utk uols yg kerja beruniform kan..
.
Pakai terus #premiumbeautifulcorset secara konsisten. Baru dapat hasil yang kita puas hati & caranya lebih selamat untuk kesihatan.
.
Jom pakai PB.
.
#testimonipremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #bengkung #korsetpengempisperut #korsetpelangsing #bengkungmoden
#instantshaping


0