#instantshawl

Instagram photos and videos

#instantshawl#bawalmurah#shawlmurah#tudunginstant#shawl#shawlchiffon#tudungsoftawning#instantshawlmurah#tudungsarung#bawallabuh#tudung#bawalchiffonmurah#bawalbidang50#shawlcantikmurah#plainchiffonwideshawl#bawalbidang60#bawalcantikmurah#bawalinstant#bawallabuhmurah#instantdoubleloop#bawal#tudunglabuh

Hashtags #instantshawl for Instagram

IANYA BUKAN SHAWL BIASA, TUDUNG SITIMURNI TERPANTAS DI PAKAI.
TENGOK HABISS TAU..ADA TUTORIAL.

#TUDUNG #VIRAL 2018!

Istimewa Aidiladha kami tampilkan Koleksi Casandra Edisi Premium.

Menggunakan fabrik sutera satin yang lembut membuatkan tudung terletak cantik di bahagian kepala.
Istimewanya kami hadir membantu menyelesaikan masalah wanita!

1. Tiada alergi besi kerongsang.
2. Tiada lagi masalah hilang kerongsang.
3. Terpantas di pakai.
4. Kemas dan cantik.

Apa tunggu lagi!! JOMM #WOWrayabersamaSITIMURNI.

Wasap.my/60136950430/CasandrabySITIMURNI
.
.
Cepar-cepat wasap sekarang! Only few colors left
.
#instantshawl #tudungsitimurni #terengganu #luvlyteamsitimurni #putrajaya #temerloh #hijab #ttdi #johor #kemaman #merlimau #kuantan #kotadamansara #kedah #hijabfesyen #pahang #perak #bazaaronline #melaka #kelanajaya #muslimahapparel #vendormalaysia #malaysiaonlineshopping #sale #tudungraya #ejendiperlukan #janapendapatan


0

Alhamdulillah. Happy sangat bila baca feedback macam ni dari customers. Di Nur Saifullah, kami bukan sahaja mementingkan kualiti dan material produk, tapi kami juga menitikberatkan penghasilan tudung yang cantik dan bergaya. ๐Ÿง•โฃ๏ธ
.
.
.
Siapa yang belum lagi, boleh whatsapp 0193666093 untuk memiliki Dahlea Flare ni sekarang. ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#DahleaFlare
#InstantShawl
#NurSaifullah


0

Siapa di sini selalu ada masalah bila nak pakai shawl? Inner hilang, inner tak matching dengan shawl, inner longgar, inner tak melekat, inner tak best lah. Lepas tu, shawl pula susah nak bentuk, susah nak belit, pin tudung tak jumpa, tercucuk jarum lahโ€ฆ masalah tak habis-habis. Potong mood betul! ๐Ÿ˜”
.
.
.
Meh sini admin nak suggest kat korangโ€“ koleksi Dahlea Flare ni anda terus pakai, sarungโ€ฆ dan siap! Inner maintain, selesa, dan paling bestโ€“ masih bergaya dan lawa macam pakai shawl biasa. Confirm tak rosak mood korang. ๐Ÿ˜‰
.
.
Tunggu apa lagi? Anda boleh terus whatsapp ke 0193666093 untuk memiliki Dahlea Flare ni.
.
.
.
#DahleaFlare
#InstantShawl
#NurSaifullah


0

IANYA BUKAN SHAWL BIASA, TUDUNG SITIMURNI TERPANTAS DI PAKAI.
TENGOK HABISS TAU..ADA TUTORIAL.

#TUDUNG #VIRAL 2018!

Istimewa Aidiladha kami tampilkan Koleksi Casandra Edisi Premium.

Menggunakan fabrik sutera satin yang lembut membuatkan tudung terletak cantik di bahagian kepala.
Istimewanya kami hadir membantu menyelesaikan masalah wanita!

1. Tiada alergi besi kerongsang.
2. Tiada lagi masalah hilang kerongsang.
3. Terpantas di pakai.
4. Kemas dan cantik.

Apa tunggu lagi!! JOMM #WOWrayabersamaSITIMURNI.

Wasap.my/60136950430/CasandrabySITIMURNI
.
.
Cepar-cepat wasap sekarang! Only few colors left
.
#instantshawl #tudungsitimurni #terengganu #luvlyteamsitimurni #putrajaya #temerloh #hijab #ttdi #johor #kemaman #merlimau #kuantan #kotadamansara #kedah #hijabfesyen #pahang #perak #bazaaronline #melaka #kelanajaya #muslimahapparel #vendormalaysia #malaysiaonlineshopping #sale #tudungraya #ejendiperlukan #janapendapatan


4

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


3

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


2

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


2

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


3

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


3

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


2

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


2

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


2

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


3

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


2

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


3

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


3

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


2

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


3

.
.
โฃ๏ธโฃ๏ธCANTIK, MURAH & BERKUALITIโฃ๏ธโฃ๏ธ
. .
๐Ÿ’—Tudung 5saat utk 7 helai hanya RM100 sahaja
๐Ÿ’—Ade 28 pilihan warna utk dipilih
๐Ÿ’—Ready stok
๐Ÿ’—Poslaju setiap Isnin-Jumaat.
๐Ÿ’—Yg dah try pakat komen puas hati sangat ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’—Wasap ke 0192691127 (klik link di bio ye)


2

Inspired Naelofar

Be Lofa Instant Raya
Price : RM60
Postage : RM8SM / RM12SS
#instantshawl
#shawl
#tudung
#instant
#hijabinspired


1

Cant wait tomorrow! Are you ready guys something new is coming..๐Ÿ”ฅ
.

stay tune love kak ton โค๏ธ
.
.
Ada yg dah tak sabar ke tu? ๐Ÿ˜
.
.

#newarrival
#instantshawl
#instantprinted
#marshmallowscarf


0

Cant wait tomorrow! Are you ready guys something new is coming..๐Ÿ”ฅ
.

stay tune love kak ton โค๏ธ
.
.
Ada yg dah tak sabar ke tu? ๐Ÿ˜
.
.

#newarrival
#instantshawl
#instantprinted
#marshmallowscarf


0

Cant wait tomorrow! Are you ready guys something new is coming..๐Ÿ”ฅ
.

stay tune love kak ton โค๏ธ
.
.
Ada yg dah tak sabar ke tu? ๐Ÿ˜
.
.

#newarrival
#instantshawl
#instantprinted
#marshmallowscarf


0

Thank you very much to all our supporters. Feedback for our #JaneLaceyInstantShawl. Nampak lebih BERGAYA & lebih MUDA. Material premium heavy chiffon kami, lembut & flowy je tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
2x sarung terus siap. 1 shawl, bermacam gaya boleh buat โค๏ธ
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
Kesemua shawl kami dilengkapi FLEXI-STRETCH TECHNOLOGYโš™๏ธโš™๏ธโš™๏ธ
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
What is FLEXI-STRETCH TECHNOLOGY???๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ
Boleh stretch to fit various face sizes and no pin needed ๐Ÿ˜
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
www.sazuk.com.my
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
#tutorialshawl #tutorialhijab #heavychiffonshawl #looseinstantshawl #instantshawlloose #instantshawlflare #instantshawltwoface #instantshawl2muka #instantshawlduamuka #chiffonshawl #instantscarf #shawlduamuka #instantshawl #hijabtutorial #instanthijab #instantshawlmurah #tudungtutorial #shawlinstant #scarftutorial #tutorialtudung #pinlessshawl #ironlessshawl #printedshawl #instantshawlprinted #shawlraya2018
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
#SAZUKยฎ๏ธ๏ธ


1

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
JOM KITA CUCI MATA TENGOK DESIGN BARU YANG MEMUKAU NI๐Ÿ˜๐Ÿ˜
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
DESIGN BARU YANG DIGAYAKAN OLEH FAFAU AKAN RELEASE TAK LAMA LAGI.
.
FOLLOW RAPAT2, STAY TUNE SEMUA โค๏ธ


3

8 SEBAB KENAPA TUDUNG BELLA PATUT JADI TUDUNG PILIHAN ๐Ÿ’•
===================
โœ”๏ธTUDUNG INSTANT
โ€“ Sekali sarung je terus siap
..
..
โœ”๏ธAWNING
โ€“ Awning dari material Scuba sangat PADU. Sekali sarung terus terletak kemas
..
..
โœ”๏ธMATERIAL kain High Quality moss crepe berat dan tebal tapi tak panas, tahan lasak dan tidak berbulu
..
..
โœ”๏ธSOFT AWNING ANTI-TEMBAM
โ€“ Soft awning mudah dijaga dan tak perlu risau akan rosak
..
..
โœ”๏ธIRONLESS & PINLESS
โ€“ Jimat masa untuk bersiap
..
..
โœ”๏ธPENAMBAH SERI
โ€“ Ada kemasan piping di sekeliling tudung dan button comel warna sama dengan awning
..
..
โœ”๏ธSAIZ โ€“ Ada 3 saiz supaya mudah untuk anda membuat pilihan mengikut kebiasaan cara pemakaian anda
..
..
#tudungawninglembut #tudungawning #cottonlycra #tudungsoftawning #tudungsarung #tudunginstant #tudungekspres #softawning #awninglembut #tudungsorokpipi #tudungtutuptembam #tudungantitembam #antitembam #tudung #tudungsarunglabuh #tudungsoftawning #tudunginstantshawl #instantshawl #instantshawllabuh #tudunginstantlabuh #tudunghayfa #tudunginstant #tudungchiffon #tudunginstantsarung


4

8 SEBAB KENAPA TUDUNG BELLA PATUT JADI TUDUNG PILIHAN ๐Ÿ’•
===================
โœ”๏ธTUDUNG INSTANT
โ€“ Sekali sarung je terus siap
..
..
โœ”๏ธAWNING
โ€“ Awning dari material Scuba sangat PADU. Sekali sarung terus terletak kemas
..
..
โœ”๏ธMATERIAL kain High Quality moss crepe berat dan tebal tapi tak panas, tahan lasak dan tidak berbulu
..
..
โœ”๏ธSOFT AWNING ANTI-TEMBAM
โ€“ Soft awning mudah dijaga dan tak perlu risau akan rosak
..
..
โœ”๏ธIRONLESS & PINLESS
โ€“ Jimat masa untuk bersiap
..
..
โœ”๏ธPENAMBAH SERI
โ€“ Ada kemasan piping di sekeliling tudung dan button comel warna sama dengan awning
..
..
โœ”๏ธSAIZ โ€“ Ada 3 saiz supaya mudah untuk anda membuat pilihan mengikut kebiasaan cara pemakaian anda
..
..
#tudungawninglembut #tudungawning #cottonlycra #tudungsoftawning #tudungsarung #tudunginstant #tudungekspres #softawning #awninglembut #tudungsorokpipi #tudungtutuptembam #tudungantitembam #antitembam #tudung #tudungsarunglabuh #tudungsoftawning #tudunginstantshawl #instantshawl #instantshawllabuh #tudunginstantlabuh #tudunghayfa #tudunginstant #tudungchiffon #tudunginstantsarung


1

8 SEBAB KENAPA TUDUNG BELLA PATUT JADI TUDUNG PILIHAN ๐Ÿ’•
===================
โœ”๏ธTUDUNG INSTANT
โ€“ Sekali sarung je terus siap
..
..
โœ”๏ธAWNING
โ€“ Awning dari material Scuba sangat PADU. Sekali sarung terus terletak kemas
..
..
โœ”๏ธMATERIAL kain High Quality moss crepe berat dan tebal tapi tak panas, tahan lasak dan tidak berbulu
..
..
โœ”๏ธSOFT AWNING ANTI-TEMBAM
โ€“ Soft awning mudah dijaga dan tak perlu risau akan rosak
..
..
โœ”๏ธIRONLESS & PINLESS
โ€“ Jimat masa untuk bersiap
..
..
โœ”๏ธPENAMBAH SERI
โ€“ Ada kemasan piping di sekeliling tudung dan button comel warna sama dengan awning
..
..
โœ”๏ธSAIZ โ€“ Ada 3 saiz supaya mudah untuk anda membuat pilihan mengikut kebiasaan cara pemakaian anda
..
..
#tudungawninglembut #tudungawning #cottonlycra #tudungsoftawning #tudungsarung #tudunginstant #tudungekspres #softawning #awninglembut #tudungsorokpipi #tudungtutuptembam #tudungantitembam #antitembam #tudung #tudungsarunglabuh #tudungsoftawning #tudunginstantshawl #instantshawl #instantshawllabuh #tudunginstantlabuh #tudunghayfa #tudunginstant #tudungchiffon #tudunginstantsarung


0

8 SEBAB KENAPA TUDUNG BELLA PATUT JADI TUDUNG PILIHAN ๐Ÿ’•
===================
โœ”๏ธTUDUNG INSTANT
โ€“ Sekali sarung je terus siap
..
..
โœ”๏ธAWNING
โ€“ Awning dari material Scuba sangat PADU. Sekali sarung terus terletak kemas
..
..
โœ”๏ธMATERIAL kain High Quality moss crepe berat dan tebal tapi tak panas, tahan lasak dan tidak berbulu
..
..
โœ”๏ธSOFT AWNING ANTI-TEMBAM
โ€“ Soft awning mudah dijaga dan tak perlu risau akan rosak
..
..
โœ”๏ธIRONLESS & PINLESS
โ€“ Jimat masa untuk bersiap
..
..
โœ”๏ธPENAMBAH SERI
โ€“ Ada kemasan piping di sekeliling tudung dan button comel warna sama dengan awning
..
..
โœ”๏ธSAIZ โ€“ Ada 3 saiz supaya mudah untuk anda membuat pilihan mengikut kebiasaan cara pemakaian anda
..
..
#tudungawninglembut #tudungawning #cottonlycra #tudungsoftawning #tudungsarung #tudunginstant #tudungekspres #softawning #awninglembut #tudungsorokpipi #tudungtutuptembam #tudungantitembam #antitembam #tudung #tudungsarunglabuh #tudungsoftawning #tudunginstantshawl #instantshawl #instantshawllabuh #tudunginstantlabuh #tudunghayfa #tudunginstant #tudungchiffon #tudunginstantsarung


0

8 SEBAB KENAPA TUDUNG BELLA PATUT JADI TUDUNG PILIHAN ๐Ÿ’•
===================
โœ”๏ธTUDUNG INSTANT
โ€“ Sekali sarung je terus siap
..
..
โœ”๏ธAWNING
โ€“ Awning dari material Scuba sangat PADU. Sekali sarung terus terletak kemas
..
..
โœ”๏ธMATERIAL kain High Quality moss crepe berat dan tebal tapi tak panas, tahan lasak dan tidak berbulu
..
..
โœ”๏ธSOFT AWNING ANTI-TEMBAM
โ€“ Soft awning mudah dijaga dan tak perlu risau akan rosak
..
..
โœ”๏ธIRONLESS & PINLESS
โ€“ Jimat masa untuk bersiap
..
..
โœ”๏ธPENAMBAH SERI
โ€“ Ada kemasan piping di sekeliling tudung dan button comel warna sama dengan awning
..
..
โœ”๏ธSAIZ โ€“ Ada 3 saiz supaya mudah untuk anda membuat pilihan mengikut kebiasaan cara pemakaian anda
..
..
#tudungawninglembut #tudungawning #cottonlycra #tudungsoftawning #tudungsarung #tudunginstant #tudungekspres #softawning #awninglembut #tudungsorokpipi #tudungtutuptembam #tudungantitembam #antitembam #tudung #tudungsarunglabuh #tudungsoftawning #tudunginstantshawl #instantshawl #instantshawllabuh #tudunginstantlabuh #tudunghayfa #tudunginstant #tudungchiffon #tudunginstantsarung


2

8 SEBAB KENAPA TUDUNG BELLA PATUT JADI TUDUNG PILIHAN ๐Ÿ’•
===================
โœ”๏ธTUDUNG INSTANT
โ€“ Sekali sarung je terus siap
..
..
โœ”๏ธAWNING
โ€“ Awning dari material Scuba sangat PADU. Sekali sarung terus terletak kemas
..
..
โœ”๏ธMATERIAL kain High Quality moss crepe berat dan tebal tapi tak panas, tahan lasak dan tidak berbulu
..
..
โœ”๏ธSOFT AWNING ANTI-TEMBAM
โ€“ Soft awning mudah dijaga dan tak perlu risau akan rosak
..
..
โœ”๏ธIRONLESS & PINLESS
โ€“ Jimat masa untuk bersiap
..
..
โœ”๏ธPENAMBAH SERI
โ€“ Ada kemasan piping di sekeliling tudung dan button comel warna sama dengan awning
..
..
โœ”๏ธSAIZ โ€“ Ada 3 saiz supaya mudah untuk anda membuat pilihan mengikut kebiasaan cara pemakaian anda
..
..
#tudungawninglembut #tudungawning #cottonlycra #tudungsoftawning #tudungsarung #tudunginstant #tudungekspres #softawning #awninglembut #tudungsorokpipi #tudungtutuptembam #tudungantitembam #antitembam #tudung #tudungsarunglabuh #tudungsoftawning #tudunginstantshawl #instantshawl #instantshawllabuh #tudunginstantlabuh #tudunghayfa #tudunginstant #tudungchiffon #tudunginstantsarung


1

8 SEBAB KENAPA TUDUNG BELLA PATUT JADI TUDUNG PILIHAN ๐Ÿ’•
===================
โœ”๏ธTUDUNG INSTANT
โ€“ Sekali sarung je terus siap
..
..
โœ”๏ธAWNING
โ€“ Awning dari material Scuba sangat PADU. Sekali sarung terus terletak kemas
..
..
โœ”๏ธMATERIAL kain High Quality moss crepe berat dan tebal tapi tak panas, tahan lasak dan tidak berbulu
..
..
โœ”๏ธSOFT AWNING ANTI-TEMBAM
โ€“ Soft awning mudah dijaga dan tak perlu risau akan rosak
..
..
โœ”๏ธIRONLESS & PINLESS
โ€“ Jimat masa untuk bersiap
..
..
โœ”๏ธPENAMBAH SERI
โ€“ Ada kemasan piping di sekeliling tudung dan button comel warna sama dengan awning
..
..
โœ”๏ธSAIZ โ€“ Ada 3 saiz supaya mudah untuk anda membuat pilihan mengikut kebiasaan cara pemakaian anda
..
..
#tudungawninglembut #tudungawning #cottonlycra #tudungsoftawning #tudungsarung #tudunginstant #tudungekspres #softawning #awninglembut #tudungsorokpipi #tudungtutuptembam #tudungantitembam #antitembam #tudung #tudungsarunglabuh #tudungsoftawning #tudunginstantshawl #instantshawl #instantshawllabuh #tudunginstantlabuh #tudunghayfa #tudunginstant #tudungchiffon #tudunginstantsarung


0

KHIMAR AISYA - XL
.
Terletak elok cantik jew sepanjang hari? ๐Ÿ˜˜
.
โค๏ธ Material Chiffon Georgette
โค๏ธ 2 Lapis & tak jarang
โค๏ธ Jahit tepi halus hitam yang kemas
โค๏ธ Jahit kelim bahagian muka (mudah bentuk)
.
Panjang 1.4m X Lebar 0.9m
.
Boleh adjust labuh ikut keselesaan masing2
Boleh juga pakai atas bahu atau bawah bahu

HARGA SERENDAH : RM45
REQUEST PURDAH : RM10

Nak kod warna apa ya sis? ๐Ÿ˜˜

Nk tanya klik WhatsApp
http://wasap.my/+60172089957

p/s : warna sedikit berbeza disebabkan faktor pencahayaan skrin phone masing2
.
#bawalchiffon
#toturialtudung
#tudung
#tudungsarung
#tudunginstant
#instantshawl
#khimar
#instantkhimar
#tudungsarung
#tudungtravel
#travelhijab
#tudungustazah
#tudunglabuh
#shawl
#bawal
#instanthijab
#instantshawl
#instantbawal
#bawalchiffon
#toturialtudung
#tudungmuslimah
#tudunglabuhmalaysia
#tudungbawallabuh
#meletop
#comelpipimerah
#andainyatakdir2
#dramamonalisa
#love


3

KHIMAR AISYA - XL
.
Terletak elok cantik jew sepanjang hari? ๐Ÿ˜˜
.
โค๏ธ Material Chiffon Georgette
โค๏ธ 2 Lapis & tak jarang
โค๏ธ Jahit tepi halus hitam yang kemas
โค๏ธ Jahit kelim bahagian muka (mudah bentuk)
.
Panjang 1.4m X Lebar 0.9m
.
Boleh adjust labuh ikut keselesaan masing2
Boleh juga pakai atas bahu atau bawah bahu

HARGA SERENDAH : RM45
REQUEST PURDAH : RM10

Nak kod warna apa ya sis? ๐Ÿ˜˜

Nk tanya klik WhatsApp
http://wasap.my/+60172089957

p/s : warna sedikit berbeza disebabkan faktor pencahayaan skrin phone masing2
.
#bawalchiffon
#toturialtudung
#tudung
#tudungsarung
#tudunginstant
#instantshawl
#khimar
#instantkhimar
#tudungsarung
#tudungtravel
#travelhijab
#tudungustazah
#tudunglabuh
#shawl
#bawal
#instanthijab
#instantshawl
#instantbawal
#bawalchiffon
#toturialtudung
#tudungmuslimah
#tudunglabuhmalaysia
#tudungbawallabuh
#meletop
#comelpipimerah
#andainyatakdir2
#dramamonalisa
#love


2

KHIMAR AISYA - XL
.
Terletak elok cantik jew sepanjang hari? ๐Ÿ˜˜
.
โค๏ธ Material Chiffon Georgette
โค๏ธ 2 Lapis & tak jarang
โค๏ธ Jahit tepi halus hitam yang kemas
โค๏ธ Jahit kelim bahagian muka (mudah bentuk)
.
Panjang 1.4m X Lebar 0.9m
.
Boleh adjust labuh ikut keselesaan masing2
Boleh juga pakai atas bahu atau bawah bahu

HARGA SERENDAH : RM45
REQUEST PURDAH : RM10

Nak kod warna apa ya sis? ๐Ÿ˜˜

Nk tanya klik WhatsApp
http://wasap.my/+60172089957

p/s : warna sedikit berbeza disebabkan faktor pencahayaan skrin phone masing2
.
#bawalchiffon
#toturialtudung
#tudung
#tudungsarung
#tudunginstant
#instantshawl
#khimar
#instantkhimar
#tudungsarung
#tudungtravel
#travelhijab
#tudungustazah
#tudunglabuh
#shawl
#bawal
#instanthijab
#instantshawl
#instantbawal
#bawalchiffon
#toturialtudung
#tudungmuslimah
#tudunglabuhmalaysia
#tudungbawallabuh
#meletop
#comelpipimerah
#andainyatakdir2
#dramamonalisa
#love


1

Sis tewas hr nie . Trpksa half day keja kt office sbb ad kematian . Trus gerak blk kedah ๐Ÿš— even bzy , sis tetap amik order cstmr2 utk raya nie ๐ŸŽ‰ jgn rsau guys . Alang2 sis kt kedah nie . .
Tdi sis dh RESTOCK semua warna yg dh hbs . .
Jgn lmbt2 oke guys ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป sis restock sllu cpt hbs . Ramai SERBU sebab PROMO RAYA . Dah murH , promo plk . LAGI MURAH ๐ŸŽ‰ .
.
Serabut2 pon . Tudung still maintain okey . Tak kan xmau lgi ๐Ÿ˜ .
Nk order cepat2 dm or ws oke . Link ad kt bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป. Esok sis dh nk gerak blik, kena msuk keja lerr . . Smpai sna nnti sis reply satu2 ws u alls nahhh ๐Ÿ˜˜ .
#tudungmurah #bawalmurah #bawalcantik #bawalborong #bawallabuh #shawlchiffon #shawlkeknis #bawalmaterialcAntik #instantshawl #shawl #exclusiveshop #bawalexclusiveshop


0

โ€œ OMGGGG!!! CANTIK-CANTIKNYAAA.. NAK SEMUA PLSSSSS!! โ€

Seiring dengan peredaran masa.. ramai wanita aktif masa kini ingin tampil menawan dan bijak! Pantas bertindak!Pandai memikat hati suami! Penampilan menarik! .
.

Kami memperkenalkan shawl keluaran terbaru kami WIDESHAWL SAFEENA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #drahmahwideshawlsafeena .
. ๐ŸŒนSenang pakai & Mudah Bentuk .
. ๐ŸŒนLabuh & Menutup dada .
. ๐ŸŒนMaterial : Premium dull Satin .
. ๐ŸŒนTak melekap di muka dan badan .
. ๐ŸŒนMudah diurus dan iron . .
. ๐ŸŒนAda 9 pilihan warna yg cantik2. .
. ๐ŸŒน2.0 m * 0.7 m .
.

HARGA WIDESHAWL SAFEENA ๐Ÿ‘‰๐ŸปSEHELAI RM18 EXC POSTAGE.

CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FAVOURITE KORANG HABIS๐Ÿ˜ฑ PROMOSI BEBILA MASA BOLEH TAMAT TAUโ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP " WIDESHAWL SAFEENA " KE 01132329272

Nak request Instant Dua Muka pon boleh ( Tambah RM2 )
.
.
.

Atau klik je link kat bawah๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/601132329272
.

#teamdrahmah #drahmahboutique #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #instantdoubleloop #bawalcantikmurah #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalinstant #instantshawlmurah #instantshawl


4

โ€œ OMGGGG!!! CANTIK-CANTIKNYAAA.. NAK SEMUA PLSSSSS!! โ€

Seiring dengan peredaran masa.. ramai wanita aktif masa kini ingin tampil menawan dan bijak! Pantas bertindak!Pandai memikat hati suami! Penampilan menarik! .
.

Kami memperkenalkan shawl keluaran terbaru kami WIDESHAWL SAFEENA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #drahmahwideshawlsafeena .
. ๐ŸŒนSenang pakai & Mudah Bentuk .
. ๐ŸŒนLabuh & Menutup dada .
. ๐ŸŒนMaterial : Premium dull Satin .
. ๐ŸŒนTak melekap di muka dan badan .
. ๐ŸŒนMudah diurus dan iron . .
. ๐ŸŒนAda 9 pilihan warna yg cantik2. .
. ๐ŸŒน2.0 m * 0.7 m .
.

HARGA WIDESHAWL SAFEENA ๐Ÿ‘‰๐ŸปSEHELAI RM18 EXC POSTAGE.

CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FAVOURITE KORANG HABIS๐Ÿ˜ฑ PROMOSI BEBILA MASA BOLEH TAMAT TAUโ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP " WIDESHAWL SAFEENA " KE 01132329272

Nak request Instant Dua Muka pon boleh ( Tambah RM2 )
.
.
.

Atau klik je link kat bawah๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/601132329272
.

#teamdrahmah #drahmahboutique #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #instantdoubleloop #bawalcantikmurah #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalinstant #instantshawlmurah #instantshawl


5

โ€œ OMGGGG!!! CANTIK-CANTIKNYAAA.. NAK SEMUA PLSSSSS!! โ€

Seiring dengan peredaran masa.. ramai wanita aktif masa kini ingin tampil menawan dan bijak! Pantas bertindak!Pandai memikat hati suami! Penampilan menarik! .
.

Kami memperkenalkan shawl keluaran terbaru kami WIDESHAWL SAFEENA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #drahmahwideshawlsafeena .
. ๐ŸŒนSenang pakai & Mudah Bentuk .
. ๐ŸŒนLabuh & Menutup dada .
. ๐ŸŒนMaterial : Premium dull Satin .
. ๐ŸŒนTak melekap di muka dan badan .
. ๐ŸŒนMudah diurus dan iron . .
. ๐ŸŒนAda 9 pilihan warna yg cantik2. .
. ๐ŸŒน2.0 m * 0.7 m .
.

HARGA WIDESHAWL SAFEENA ๐Ÿ‘‰๐ŸปSEHELAI RM18 EXC POSTAGE.

CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FAVOURITE KORANG HABIS๐Ÿ˜ฑ PROMOSI BEBILA MASA BOLEH TAMAT TAUโ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP " WIDESHAWL SAFEENA " KE 01132329272

Nak request Instant Dua Muka pon boleh ( Tambah RM2 )
.
.
.

Atau klik je link kat bawah๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/601132329272
.

#teamdrahmah #drahmahboutique #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #instantdoubleloop #bawalcantikmurah #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalinstant #instantshawlmurah #instantshawl


3

โ€œ OMGGGG!!! CANTIK-CANTIKNYAAA.. NAK SEMUA PLSSSSS!! โ€

Seiring dengan peredaran masa.. ramai wanita aktif masa kini ingin tampil menawan dan bijak! Pantas bertindak!Pandai memikat hati suami! Penampilan menarik! .
.

Kami memperkenalkan shawl keluaran terbaru kami WIDESHAWL SAFEENA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #drahmahwideshawlsafeena .
. ๐ŸŒนSenang pakai & Mudah Bentuk .
. ๐ŸŒนLabuh & Menutup dada .
. ๐ŸŒนMaterial : Premium dull Satin .
. ๐ŸŒนTak melekap di muka dan badan .
. ๐ŸŒนMudah diurus dan iron . .
. ๐ŸŒนAda 9 pilihan warna yg cantik2. .
. ๐ŸŒน2.0 m * 0.7 m .
.

HARGA WIDESHAWL SAFEENA ๐Ÿ‘‰๐ŸปSEHELAI RM18 EXC POSTAGE.

CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FAVOURITE KORANG HABIS๐Ÿ˜ฑ PROMOSI BEBILA MASA BOLEH TAMAT TAUโ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP " WIDESHAWL SAFEENA " KE 01132329272

Nak request Instant Dua Muka pon boleh ( Tambah RM2 )
.
.
.

Atau klik je link kat bawah๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/601132329272
.

#teamdrahmah #drahmahboutique #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #instantdoubleloop #bawalcantikmurah #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalinstant #instantshawlmurah #instantshawl


0

CLEARANCE STOCK 2018!
-
Kali ni harga memang gempak habis, kita nk clear warna lama dan inshaAllah akan keluar warna yang lebih menarik.
-
Harga jimat berganda-ganda. Dari RM 49 tinggal RM 34 sehelai . Kalau beli lebih dari 1 dapat harga RM 31 sehelai ๐Ÿ˜
-
#chiffonshawls #sayajualtudung #sayajualmurah #shawl #shawls #plainwideshawl #plainshawl #plainshawls #isell #iselltudung #isellshawl #instantshawl #instantshawls #wideinstantshawl #tudunglabuh #tudunglabuhinstant #khimar #khimamurah #khimarlabuh #salemurah #murahonline #awningshawl #purdah #niqabmurah #sayajualonline #tudungmurah #2018 #instantshawl #shawllabuh


1

20 pilihan warna Purdah Hamra ๐Ÿ˜ jom pilih warna yang korang berkenan. Nak permudahkan urusan pembelian, korang ws/dm macam kat bawah ni :
-
Nama :
Item Order :
Quantity :
Colours :
-
Mudah je kan? So nanti kita boleh reply ws/dm korang laju laju ๐Ÿ˜˜
-
1-6 helai RM 8 sehelai
7-14 helai RM 7 sehelai
15 helai ke atas RM 6 sehelai
-
#chiffonshawls #sayajualtudung #sayajualmurah #shawl #shawls #plainwideshawl #plainshawl #plainshawls #isell #iselltudung #isellshawl #instantshawl #instantshawls #wideinstantshawl #tudunglabuh #tudunglabuhinstant #khimar #khimamurah #khimarlabuh #salemurah #murahonline #awningshawl #purdah #niqabmurah #sayajualonline #tudungmurah #2018 #instantshawl #shawllabuh


2

TERIMA KASIH SAUDARI HAZIMA DARI KEDAH SUDI ORDER LOVE ISABELLE๐Ÿ˜
.
HAAA ADA BERITA GEMBIRA NI, LOVE ISABELLE RESTOCK !!
.
DESIGN TUDUNG SARUNG ALA2 SHAWL PALING MELETOPS ๐Ÿ˜
.
Nak order? Boleh whatsapp Sue di 0193205297 atau tekan link kt bawah ni, tak perlu save no:
.
Wasap.my/60193205297/SayaNakOrder_LoveIsabelle


3

CANTEKNYA BILA SEDONDON MACAM NI๐Ÿ˜
.
.
Korang nak sedondon jugak tak?Jom order cepat.Kalau tidak, melepasss la jawabnyer
.
.
Promosi Raya Haji
Rm100/7helaiโ€ผ๏ธ
Rm100/7helaiโ€ผ๏ธ
Rm100/7helaiโ€ผ๏ธ
.
.
KLIK LINK DIBIO / WHATSAPP AIN
016 -9421365 UNTUK INFO/ORDER
.
.
#tudungbridesmaid #tudungseragam #tudunginstant #tudung5saat #instantshawl #tudungchiffon #shawlchiffon #shawlheavychiffon #instantshawlmurah #tudungborong #tudungborongmalaysia #shawlmurah #ajimaura #ajimaura30 #salerayahaji #bazarpaknil


0

[#RESTOCK] OMAIGADD!! BAWAL ANNUR KE TUU??๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
.
Berita heppi utk korang yang tak sempat grab Bawal Annur stock dah licin dah๐Ÿ˜ฉ
.
.
Bawal Annur kini restock dengan 20 warna baruu yang menarik dan kita nk belanja Free Shipping SS/SM untuk semua pengikut setiaโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
.
DAPATKAN PROMO MAMPUMILIK + FREE SHIPPING SELURUH MALAYSIA SEKARANG!!
.
.
Uolls klik link wasap dibawah sekarang sebab PROMO MAMPUMILIK kami tawarkan untuk masa terhad sahaja! .
.
http://www.wasap.my/60109568803/ANNUR
http://www.wasap.my/60109568803/ANNUR
http://www.wasap.my/60109568803/ANNUR
.
.
Atau Pm dengan code "ANNUR" untuk kami berikan info lanjut
.
.
#syariedesign #thesdshopp #blousemuslimah #tuniclabuh #peplummurah #straightcutpants #instantshawl #jubahsyarie #jubahmurah #jubahmuslimah #hoodiemuslimah #coupledesign #tudunglabuh #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #malaysia #fashion #selangor


1

[#RESTOCK] OMAIGADD!! BAWAL ANNUR KE TUU??๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
.
Berita heppi utk korang yang tak sempat grab Bawal Annur stock dah licin dah๐Ÿ˜ฉ
.
.
Bawal Annur kini restock dengan 20 warna baruu yang menarik dan kita nk belanja Free Shipping SS/SM untuk semua pengikut setiaโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
.
DAPATKAN PROMO MAMPUMILIK + FREE SHIPPING SELURUH MALAYSIA SEKARANG!!
.
.
Uolls klik link wasap dibawah sekarang sebab PROMO MAMPUMILIK kami tawarkan untuk masa terhad sahaja! .
.
http://www.wasap.my/60109568803/ANNUR
http://www.wasap.my/60109568803/ANNUR
http://www.wasap.my/60109568803/ANNUR
.
.
Atau Pm dengan code "ANNUR" untuk kami berikan info lanjut
.
.
#syariedesign #thesdshopp #blousemuslimah #tuniclabuh #peplummurah #straightcutpants #instantshawl #jubahsyarie #jubahmurah #jubahmuslimah #hoodiemuslimah #coupledesign #tudunglabuh #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #malaysia #fashion #selangor


1

[#RESTOCK] OMAIGADD!! BAWAL ANNUR KE TUU??๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
.
Berita heppi utk korang yang tak sempat grab Bawal Annur stock dah licin dah๐Ÿ˜ฉ
.
.
Bawal Annur kini restock dengan 20 warna baruu yang menarik dan kita nk belanja Free Shipping SS/SM untuk semua pengikut setiaโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
.
DAPATKAN PROMO MAMPUMILIK + FREE SHIPPING SELURUH MALAYSIA SEKARANG!!
.
.
Uolls klik link wasap dibawah sekarang sebab PROMO MAMPUMILIK kami tawarkan untuk masa terhad sahaja! .
.
http://www.wasap.my/60109568803/ANNUR
http://www.wasap.my/60109568803/ANNUR
http://www.wasap.my/60109568803/ANNUR
.
.
Atau Pm dengan code "ANNUR" untuk kami berikan info lanjut
.
.
#syariedesign #thesdshopp #blousemuslimah #tuniclabuh #peplummurah #straightcutpants #instantshawl #jubahsyarie #jubahmurah #jubahmuslimah #hoodiemuslimah #coupledesign #tudunglabuh #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #malaysia #fashion #selangor


1

Our lovely customer in Patties code ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’‹
.
.
๐Ÿ’™Half Crush Pleated Shawl Mira Filzah๐Ÿ’™ .
.
โœ”๏ธ Material high quality heavy chiffon.
โœ”๏ธ Kemas dibahagian kepala.
โœ”๏ธ Mudah dibentuk dan tidak panas.
โœ”๏ธ Cantik dalam satu minit.
โœ”๏ธ 1.9 x 0.8m .
.
SIMPLE YET ELEGANT .
.
PROMO PRICE ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM29
Normal price ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM39
.
Whatsapp +60137824512 or click on bio ๐Ÿ™‚
.

#shawlmurah #shawlborong #instantshawl #chiffoncrush #kl #bangsar #rahsiahatiperempuan #tudungmirafilzah #arianichiffoncrushinspired #shawlmirafilzah #pleatedshawl #shawltravel #mirafilzah #nyskarvz #ironlessshawl #kekechallenge #trending #hijabistamalaysia #malaysia #hijabfashion #hijabfashionmurah #janganbencicintaku #husna #fika #shah #cintatiadaganti #klfw2018


2

CANTEKNYA BILA SEDONDON MACAM NI๐Ÿ˜
.
.
Korang nak sedondon jugak tak?Jom order cepat.Kalau tidak, melepasss la jawabnyer
.
.
Promosi Raya Haji
Rm100/7helaiโ€ผ๏ธ
Rm100/7helaiโ€ผ๏ธ
Rm100/7helaiโ€ผ๏ธ
.
.
KLIK LINK DIBIO / WHATSAPP AIN
016 -9421365 UNTUK INFO/ORDER
.
.
#tudungbridesmaid #tudungseragam #tudunginstant #tudung5saat #instantshawl #tudungchiffon #shawlchiffon #shawlheavychiffon #instantshawlmurah #tudungborong #tudungborongmalaysia #shawlmurah #ajimaura #ajimaura30 #salerayahaji #bazarpaknilmurah


2

Donning one of our collections ๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ’™Half Crush Pleated Shawl Mira Filzah๐Ÿ’™ .
.
โœ”๏ธ Material high quality heavy chiffon.
โœ”๏ธ Kemas dibahagian kepala.
โœ”๏ธ Mudah dibentuk dan tidak panas.
โœ”๏ธ Cantik dalam satu minit.
โœ”๏ธ 1.9 x 0.8m .
.
SIMPLE YET ELEGANT .
.
PROMO PRICE ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM29
Normal price ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM39
.
Whatsapp +60137824512 or click on bio ๐Ÿ™‚
.

#shawlmurah #shawlborong #instantshawl #chiffoncrush #kl #bangsar #rahsiahatiperempuan #tudungmirafilzah #arianichiffoncrushinspired #shawlmirafilzah #pleatedshawl #shawltravel #mirafilzah #nyskarvz #ironlessshawl #kekechallenge #trending #hijabistamalaysia #malaysia #hijabfashion #hijabfashionmurah #janganbencicintaku #husna #fika #shah #cintatiadaganti #klfw2018


1

๐Ÿ’™Half Crush Pleated Shawl Mira Filzah๐Ÿ’™ .
.
โœ”๏ธ Material high quality heavy chiffon.
โœ”๏ธ Kemas dibahagian kepala.
โœ”๏ธ Mudah dibentuk dan tidak panas.
โœ”๏ธ Cantik dalam satu minit.
โœ”๏ธ 1.9 x 0.8m .
.
SIMPLE YET ELEGANT .
.
PROMO PRICE ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM29
Normal price ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM39
.
Whatsapp +60137824512 or click on bio ๐Ÿ™‚
.

#shawlmurah #shawlborong #instantshawl #chiffoncrush #kl #bangsar #rahsiahatiperempuan #tudungmirafilzah #arianichiffoncrushinspired #shawlmirafilzah #pleatedshawl #shawltravel #mirafilzah #nyskarvz #ironlessshawl #kekechallenge #trending #hijabistamalaysia #malaysia #hijabfashion #hijabfashionmurah #janganbencicintaku #husna #fika #shah #cintatiadaganti #klfw2018


3

๐Ÿ’™Half Crush Pleated Shawl Mira Filzah๐Ÿ’™ .
.
โœ”๏ธ Material high quality heavy chiffon.
โœ”๏ธ Kemas dibahagian kepala.
โœ”๏ธ Mudah dibentuk dan tidak panas.
โœ”๏ธ Cantik dalam satu minit.
โœ”๏ธ 1.9 x 0.8m .
.
SIMPLE YET ELEGANT .
.
PROMO PRICE ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM29
Normal price ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM39
.
Whatsapp +60137824512 or click on bio ๐Ÿ™‚
.

#shawlmurah #shawlborong #instantshawl #chiffoncrush #kl #bangsar #rahsiahatiperempuan #tudungmirafilzah #arianichiffoncrushinspired #shawlmirafilzah #pleatedshawl #shawltravel #mirafilzah #nyskarvz #ironlessshawl #kekechallenge #trending #hijabistamalaysia #malaysia #hijabfashion #hijabfashionmurah #janganbencicintaku #husna #fika #shah #cintatiadaganti #klfw2018


3

๐Ÿ’™Half Crush Pleated Shawl Mira Filzah๐Ÿ’™ .
.
โœ”๏ธ Material high quality heavy chiffon.
โœ”๏ธ Kemas dibahagian kepala.
โœ”๏ธ Mudah dibentuk dan tidak panas.
โœ”๏ธ Cantik dalam satu minit.
โœ”๏ธ 1.9 x 0.8m .
.
SIMPLE YET ELEGANT .
.
PROMO PRICE ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM29
Normal price ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM39
.
Whatsapp +60137824512 or click on bio ๐Ÿ™‚
.

#shawlmurah #shawlborong #instantshawl #chiffoncrush #kl #bangsar #rahsiahatiperempuan #tudungmirafilzah #arianichiffoncrushinspired #shawlmirafilzah #pleatedshawl #shawltravel #mirafilzah #nyskarvz #ironlessshawl #kekechallenge #trending #hijabistamalaysia #malaysia #hijabfashion #hijabfashionmurah #janganbencicintaku #husna #fika #shah #cintatiadaganti #klfw2018


1

๐Ÿ’™Half Crush Pleated Shawl Mira Filzah๐Ÿ’™ .
.
โœ”๏ธ Material high quality heavy chiffon.
โœ”๏ธ Kemas dibahagian kepala.
โœ”๏ธ Mudah dibentuk dan tidak panas.
โœ”๏ธ Cantik dalam satu minit.
โœ”๏ธ 1.9 x 0.8m .
.
SIMPLE YET ELEGANT .
.
PROMO PRICE ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM29
Normal price ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM39
.
Whatsapp +60137824512 or click on bio ๐Ÿ™‚
.

#shawlmurah #shawlborong #instantshawl #chiffoncrush #kl #bangsar #rahsiahatiperempuan #tudungmirafilzah #arianichiffoncrushinspired #shawlmirafilzah #pleatedshawl #shawltravel #mirafilzah #nyskarvz #ironlessshawl #kekechallenge #trending #hijabistamalaysia #malaysia #hijabfashion #hijabfashionmurah #janganbencicintaku #husna #fika #shah #cintatiadaganti #klfw2018


3