#instatravel

Instagram photos and videos

#instatravel#travel#travelgram#wanderlust#traveling#instago#instagood#trip#vacation#photooftheday#holiday#travelphotography#travelblogger#instatraveling#instapassport#visiting#travelling#landscape#fun#tourism#photography#nature#vsco#mytravelgram#instagram#igtravel#traveltheworld#travelingram#instavacation

Hashtags #instatravel for Instagram

短い滞在だったけどヨーロッパ感を楽しめて楽しかった☺️私はカジノしないから1泊で十分だった(笑)マカオ編はこれにて終了🙇‍♀️
#instatravel #macao #macau #macaotrip #photo #lumix #海外旅行 #マカオ #マカオ旅 #女子旅 #澳門 #マカオ歴史地区 #街歩き #ポルトガル #カメラ #マカオスタグラム

Macao, China
0

Penat dengan wisata perkotaan? Yuk liburan ke jogja😁#backtonature 🙌
Luangkan waktu buat Refreshing/berwisata.
Perjalanan wisata di jogja aman dan nyaman,Pelayanan Cepat, silahkan pilih mobil sendiri.
Call/chat CS👌081233254440 WhatApp On😂

Special Region of Yogyakarta
1

With only four bungalows on the beach, views of Bali’s Mount Agung, and not much to do here but swim, eat, read and relax, we booked a week at Via Vacare, tucked away on the sunset side of Gili Gede. --- The philosophy here is to practice ‘The Art of Doing Nothing‘. With no wifi or running water, and electricity for just a few hours a day, it felt like something out of Blue Lagoon. And the best part? It challenged our views and habits, and we became aware of the everyday luxuries we take for granted. And of course, all we had was TIME, the biggest luxury of all. Lesson learned.

Gili Gede
1

Teatime.. over 5000 meters above the sea.
_______________________________________

#annapurnacircuit #nepal #nature #travel #trekking #teatime #naturephotography #mountains #vaellus #matkailu #luonto #landscape #instatravel


0

#Throwback to my not-NZ trip but feels like NZ, which is Bromo. Yep, siapa sih yang ga tau tempat folks kekinian yang satu ini?

Yezh, I was having a trip to Bromo during rain season!
What? Ga bisa liat apa-apa dong? Ujan-ujanan dong? Ga bisa kemana mana dong?

Well what could you do you're not Avatar neither Pawang Hujan, so I'm going to give you some tips about how to enjoy Bromo during Rainy seasons!

1. Bring your thickest jacket/sweater, socks! Seriously, soalnya pas jam 1-5 pagi, disitulah momen momen terdingin buat orang lokal yang ga kebiasa sama cuaca dingin. Suhu dini hari Bromo dimusim hujan bisa mencapai 3-8 derajat, bagi yang belom pernah ke eropa kaya gue ini itungannya dingin disco.

2. Rain Jacket / Topi / Payung (yang mau rada rempong). Kalo gue bukan tipe yang suka berpayung-payung ria, jadi Topi and plastic rain-jacket always must item to bring during rainy seasons trip.

3. Raincover for your camera bag. Kalo yang sayang sama kameranya ini perlu, karena kalo lagi musim ujan, apalagi di bromo, ujan ga tentu, pengalaman gue pas sunrise lagi terang eh taunya jam 8, pas lagi naik ke kawah ujan deres.

4. When it rains, don't curse and blaming things too much! Believe it or not? Your mind and souls connected to the universe, curse more and the rain gets heavier. Just calm, enjoy the moment, praised the lord for still giving us water, and pray for a better day! Be positive as always :) 5. Bring necessary things and dressed up as comfortable as you could. Musim ujan, jangan ngeribetin diri sendiri, you're going to hike, dealing with wet soil and sand. Bawa barang-barang yang kamu butuhin aja, kaya kamera, hp, uang, rain cover, air minum, and leave the rest at your homestay, dan inget kalau bawa sampah, sampahnya dibawa pulang lagi terus buang ditempat sampah, jangan buang kertas kertas tulisan unfaedah di sekitaran kawah, katanya smart traveler? ;) So, is there any of you having tips and tricks how to enjoy trips during rainy seasons?

#imbackbloggingnow

Taman Nasional Gunung Bromo Tengger Semeru
1

Nah Ini yang sangat superr gress... jika di sebelumnya tidak ada seri ini.. di taahun 2018 FUTURA 26 melengkapi dengan teman baru tipe FUTURA 26 SL atau Women's fit.. warnanya superrr cantikkk 😍
Cocok untuk kamu para pendaki stylish yang ingin tetap mendaki dengan tangguh namun tetep ketjeh dan nyamaaannn 🤗 stock sangat terbatasss.. pastikan kamu jadi salah satu yang beruntung yang memilikinyaa 🤗

Khusus untuk series terbaru ini harga NORMAL ya.. dengan tetap ada promo POTONGAN ONGKIR dari #dikakigunung ♡ >>GESYEER UNTUK CHECK DETAILNYA << mau tahu detail harganyaa ataaau langsung ORDER?!? SEGERA CUSS KE salah satu admin #dikakigunung :
••• 📲 Line Official : @dikakigunung
📞 WhatsApp : 0819.0505.6983

Lets grab it Fast and Happy shopping, travelers 🎒 ❤️
#deuterbaru #newdeuter #deuter2018 #backpack #dikakigunung #travel #traveling #socialenvy #shopstemdesigns #vacation #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #photooftheday #deuterxv #xvseries #deuterbelt #tourism #futura26sl #deutertraveller #instatraveling #mytravelgram #travelgram #travelingram #igtravel #urbantraveller


0

Currently "packing" for my next flight ✈️ yah right! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #travelgram #instago
#traveling #travelblog #travelblogger #wanderer #instatravel #travelgram
#passportready #wanderlust #ilovetravel #instavacation #instapassport #cabincrew #flightattendant #postcardfromtheworld #bestvacation #traveltheworld #igtravel #travelpics #getaway #travelphoto #aroundtheworld #travelingram #travelphotography #worldcapture #worldingram #instagood #chanel ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

North Vancouver, British Columbia
0

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.


1