#ironamway

Instagram photos and videos

#ironamway#ironphilips#coverironboardamway#ironamwaymurah#noxxa#philipsiron#amwayiron#iron#ironboardcover#coveriron#philipsamway#ironboardcoverextralarge#worldcup#ironboard#ironamwayphilips#ironboardphilipsxl#sarungwayarironamwaytermurah#extralarge#onlinetailor#tempahanmenjahitonline#tempahanmenjahitmurah

Hashtags #ironamway for Instagram

Menyiapkan tempahan Cover Ironboard Amway Philips...
.
.
Ironboard dah uzur. Wayarnya dah berbulu2. Cover pulak koyak sampai terkeluar span. Kadang2 bertompok2. Bertahun2 pakai tak pernah tukar2 sarungnya. Kalau mak mertua datang, saudara mara datang, malu lah nak bagi pinjam guna. Hehehe.
.
Takpe... jangan risau. Jom tempah alas ironboard dgn sarung wayar. MASALAH SELESAI 😉😘 UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❤️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
🍄 Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
🍄Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
🍄Material kain ~ heavy cotton.
.
.
🍄Tanpa span @ Dengan span.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan klik link di BIO atau wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #coverironboardamway #worldcup #coverironboardmurah #coverironboardamway #SewWithHeart


0

👕 Philips Perfectcare Performer Iron GC8755 👕 *Ciri-Ciri Iron*
👍🏻 Menjimatkan masa menggosok juga jimat tenaga elektrik kerana masa diambil lebih singkat dari iron biasa.
👍🏻 Tidak perlu set suhu atau pilih jenis fabrik/kain. Iron akan auto-detect kerana ia mempunyai advanced smart control processor.
👍🏻 Ringan
👍🏻 Tanki air bersaiz 1.8L
👍🏻 Untuk re-fill air ke dalam, mudah. Terus tambah. Boleh re-fill pada bila-bila masa.
👍🏻 Tak akan merosakkan atau terbakar pakaian.
👍🏻 Tidak perlu menukar kartrij.
👍🏻 Steam boost upto 450g.
👍🏻 Cara decalc yang senang.
👍🏻 Ada tempat simpanan wayar iron.
👍🏻 Up to 6.5 bar Pressure. 👍🏻 Ada safety lock. Tak mudah jatuh.
👍🏻 Manufacturer warranty : 2 tahun
FREE Ironing Board size XL bernilai RM400

#ironhebat
#ironamway
#ironviral
#ironphillipsamway
#kutuadacashpnada


0

PROMO GILA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PLUS IRON PHILIPS
.
Sangat sesuai untuk mak-mak ni. Siapa yang tengah riki-riki nak beli iron tu, meh la.. Sambil slimkan badan, kita senangkan uollz dapatkan iron yang boleh memudahkan kerja2 ironing korang dengan harga mampu milik. Gitu..
.
Dengan setiap pembelian satu set PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, kawan-kawan boleh dapatkan IRON PHILIPS model di bawah hanya dengan RM349 sahaja ok!
.
Apa lagi korang? Best kan kan? Pape roger!
.
Promo while stock last.
.
#IrdaIdris
#ExAuditorJualCorset
#PromoIronPhilips
#ironamway
#ironphilips
#promosiironphilips
#BeliPBCorsetDapatIronMurah
#PromosiPremiumBeautiful


0

PROMO GILA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PLUS IRON PHILIPS
.
Sangat sesuai untuk mak-mak ni. Siapa yang tengah riki-riki nak beli iron tu, meh la.. Sambil slimkan badan, kita senangkan uollz dapatkan iron yang boleh memudahkan kerja2 ironing korang dengan harga mampu milik. Gitu..
.
Dengan setiap pembelian satu set PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, kawan-kawan boleh dapatkan IRON PHILIPS model di bawah hanya dengan RM349 sahaja ok!
.
Apa lagi korang? Best kan kan? Pape roger!
.
Promo while stock last.
.
#IrdaIdris
#ExAuditorJualCorset
#PromoIronPhilips
#ironamway
#ironphilips
#promosiironphilips
#BeliPBCorsetDapatIronMurah
#PromosiPremiumBeautiful


0

PROMO GILA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PLUS IRON PHILIPS
.
Sangat sesuai untuk mak-mak ni. Siapa yang tengah riki-riki nak beli iron tu, meh la.. Sambil slimkan badan, kita senangkan uollz dapatkan iron yang boleh memudahkan kerja2 ironing korang dengan harga mampu milik. Gitu..
.
Dengan setiap pembelian satu set PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, kawan-kawan boleh dapatkan IRON PHILIPS model di bawah hanya dengan RM349 sahaja ok!
.
Apa lagi korang? Best kan kan? Pape roger!
.
Promo while stock last.
.
#IrdaIdris
#ExAuditorJualCorset
#PromoIronPhilips
#ironamway
#ironphilips
#promosiironphilips
#BeliPBCorsetDapatIronMurah
#PromosiPremiumBeautiful


0

PROMO GILA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PLUS IRON PHILIPS
.
Sangat sesuai untuk mak-mak ni. Siapa yang tengah riki-riki nak beli iron tu, meh la.. Sambil slimkan badan, kita senangkan uollz dapatkan iron yang boleh memudahkan kerja2 ironing korang dengan harga mampu milik. Gitu..
.
Dengan setiap pembelian satu set PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, kawan-kawan boleh dapatkan IRON PHILIPS model di bawah hanya dengan RM349 sahaja ok!
.
Apa lagi korang? Best kan kan? Pape roger!
.
Promo while stock last.
.
#IrdaIdris
#ExAuditorJualCorset
#PromoIronPhilips
#ironamway
#ironphilips
#promosiironphilips
#BeliPBCorsetDapatIronMurah
#PromosiPremiumBeautiful


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0

SET FULL ALAS & SARUNG WAYAR IRON AMWAY/PHILIPS/TEFAL 🎀cover board+cover wire+cover iron
HANYA RM69 sahaja dan termurah dipasaran😎 🎀material tebal heavy cotton
🎀board max 125cm x45 cm
🎀 grib dengan getah tebal bermutu tinggi
🎀Design iron cover penuh dan bereben untuk mengelakkan habuk🎖🎉 Harga 1 set (cover board+cover wire+cover iron) = RM69

Harga (cover board+cover wire) =RM54

Harga cover iron shja = RM25

whatsapp 0145020786

#covernoxxa #coveriron #alasiron #alasnoxxa #ironphilips #irontefal #ironamway #noxxa #covercantik #covermurah #sarungnoxxa #sarungiron #noxxa


0