#ironamway

Instagram photos and videos

#ironamway#philipsiron#iron#sayajualironphilips#kutuiron#bazaarpaknil#ironmurah#ironajaib#seterikaphilips#ironmagic#ironphilipsamway#ironperfectcareperformer#steamiron#seterikaamway#seterika#promosiironphilips#seterikaphilipsamway#ironamwaymurah#steamgeneratoriron#ironviral#makkututrusted#instashop#promosi

Hashtags #ironamway for Instagram

LAIN DARI YANG LAIN! .
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda. .
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak? .
.
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan! .
.
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun! .
.
Pssssttttt..... Hati² kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
.
.
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan. Tunai boleh. Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips


0

Design2 baru untuk pilihan customer❀️❀️❀️
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Restock Design2 yang laris untuk pilihan customer❀️❀️❀️
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Design2 baru untuk pilihan customer❀️❀️❀️
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan (pilihan)

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway
.
.
Klik link di BIO πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† untuk direct wasap.
.
Lawati:
.
.

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #worldcup2018 #worldcup #alasironboard #coverironboard


0

Assalamualaikum dan selamat pagi.. semua tau yg skrg ni kes penyakit HFMD dah meningkat. Kepada ibu bapa yang anaknya telah dijangkiti HFMD, kita nak share dua produk dari Amway yg boleh tolong mengurangkan dan melegakan ruam2 dan bintik2 dibadan anak2...kisahnya begini, awal tahun ni, ada seorang ibu contact saya sbb anak dia ada HFMD. Beliau nak beli 2 item ni. Katanya ada orang suggest kat dia pakaikan lotion & bedak ni kt badan anak. Alhamdulillah lepas pakai, semakin elok keadaan anaknya. Sejak tu, bila ada kawan2 yg anaknya terkena HFMD, memang saya akan suggest pakai ni. Parents2 yang pernah pakai tentu setuju dgn keberkesanannya.

1. Allano Hand & Body Lotion - RM40
.
2. Allano Talcum Powder - RM20
.
Alhamdulillah feedback dari parents yg pakai ni mmg baik. .
.
Jika berminat nak try,
Hubungi kami di
www.wasap.my/60102255284
.
At your service,
Nora & Amir.

#amwaymalaysia
#amwaydistributor
#ABOmy
#noxxa
#nutrilite
#deodorantamway
#ironamway
#sayajualamway
#sayajualdeodorant
#sayajualnoxxa
#sayajualironamway
#sayajual
#bazaarpaknil


0

Alhamdulillah..iron yg sis order online mggu lps dah selamat sampai ke tangan anak kutu 😊
Lps ni dah boleh gosok baju dan tudung bling2.
Dah tak risau batu tercabut ke apa ke πŸ˜‰
Dah bole gosok baju dgn hati girang sb tak lengguhkan tangan dan pinggang pun tak sakit berdiri lama πŸ˜„
.
Promosi bulan Julai beli iron Steam Philips dapat kupon RM20 untuk redeem Sabun SA8 dan kupon RM20 untuk redeem #deodoranviral. Bestnya byk free gift dpt jika shopping bln ni 😍
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


3

Only from Amway.
Each product has its own benefits for our body. .
.
Ingin mencuba barang2 seperti dalam gambar? .
Hubungi kami di
www.wasap.my/60102255284
.
At your service,
Nora & Amir.

#amwaymalaysia
#amwaydistributor
#ABOmy
#noxxa
#nutrilite
#deodorantamway
#ironamway
#sayajualamway
#sayajualdeodorant
#sayajualnoxxa
#sayajualironamway
#sayajual
#bazaarpaknil


0

How often do you need to clean everything?
.
Panduan yang bagus dan menarik dari Amway.
.
Ingin mencuba barang2 seperti dalam gambar? .
Hubungi kami di
www.wasap.my/60102255284
.
At your service,
Nora & Amir.

#amwaymalaysia
#amwaydistributor
#ABOmy
#noxxa
#nutrilite
#deodorantamway
#ironamway
#sayajualamway
#sayajualdeodorant
#sayajualnoxxa
#sayajualironamway
#sayajual
#bazaarpaknil


1

Kalau anda rasa kurang keyakinan diri kerana ada masalah bau badan, kami syorkan anda cuba deodorant dari Amway ni. Anda pasti jatuh cinta πŸ˜πŸ’œ
.
.
Deodorant Amway
Rm36.60
.
.
Poslaju & Cod ada extra charge.
www.wasap.my/60102255284
.
At your service,
Nora & Amir.

#amwaymalaysia
#amwaydistributor
#ABOmy
#noxxa
#nutrilite
#deodorantamway
#ironamway
#sayajualamway
#sayajualdeodorant
#sayajualnoxxa
#sayajualironamway
#sayajual
#bazaarpaknil


0

Kalau saya tak ingatkan, nanti orang ingat saya dah tak aktif.

Saya memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni... Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Hafikah yeke boleh buat kutu iron tu akk tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahahaπŸ˜…

Ha ni nak bagitahu saya memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata saya bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Saja ajar dpt gadget free.
Saya bg keahlian.
Saya bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 xperlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Malam tadi punya aktiviti.
Lepas hantar ke jb town kita cepat-cepat ke pulai indah pula hantar iron. Sporting betul customer downline saya siap ajak terus masuk bilik minta pasang dan ajarkan guna iron baru nya...
Ala, senang je teruja memasing tengok... 🌹
Lelagi dapat iron board yang besar tu gagah mengangkat naik tangga. Hihihihiiiiii

Cemanapun customer saya semua baik-baik alhamdulillah.
Terima kasih gunakan khidmat saya yaπŸ‘πŸ™
Saya edar iron ni dengan bayaran tunai dan kutu mampu milik tau... Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkannya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 0142992720 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @sady eleena untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

Ramai suri Rumah/ibu2 bekerjaya berkenan dengan iron philips..Banyak kebaikan nye...πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ‘πŸ‘πŸ”₯πŸ”₯
berminat
ansuran
kutu
cash
rm140 sahaja X 10 bulan😍
10 orang pemain
.
Tinggal lagi beberapa tempat kosong untuk d isi...πŸ’ƒπŸ’ƒβœ¨βœ¨
Jom sape cepat dia dapat...PERCUMA IRON BOARD BERHARGA RM419.00.
.
wassup saya www.wasap.my/60195129720 Sha
.
#steamiron
#ironphilips
#iron
#amway
#jimatmasajimattenaga
#berbaloibaloibeli
#ironamway


0

Alhamdulillah untuk rezeki harini.
Settle penghantaran steam iron philips di jb town.
Pasni ke pulai indah dan kulai pulak.

Nasib baik kereta kita muat nak masukkan 3 set iron + iron board yang besar2 gadang tu.

Ya Allah Kau permudahkanlah urusan penghantaran barang kami kepada pelanggan2 kami... Anak2 kutu sabar ya. Saya sedang settlekan batch by batch.lagipun order online stok iron memang tengah takde. Almaklumlah produk hot kanπŸ”₯

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

BUAT APA BELI KAT LUAR KALAU KAMI TAWARKAN HARGA YANG LEBIH BAIK UNTUK KUALITI YANG SAMA SERTA PELBAGAI FREE GIFT BEST? 😁😁 Ingat sikit eaa.... Beli kat luar tak dapat free iron board.
Beli kat luar tak dapat lagi rebate belian.
Beli kat luar tak dapat bonus.
Bersama saya?
Dapat mcm2 free gift
Dapat keahlian percuma
Tiada interest
Harga lebih murah banding ngan mall
Pilihan bayaran samada nak bayar tunai ke hutang ke ansuran kutu ke semua boleh!
Anda tentukan dan pilihlah ya.
Jadi pengguna bijak.
Cantik takkkk iron baru ni. Merecik takkkk... #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kalau sis tak ingatkan, nanti orang ingat sis dah tak aktif.

Sis memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni...
Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Nora..yeke boleh buat kutu iron tu akak tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha πŸ˜…

Ha ni nak bagitahu sis memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata sis bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Sis ajar dpt gadget free.
Sis bg keahlian.
Sis bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 tak perlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Kalau sis tak ingatkan, nanti orang ingat sis dah tak aktif.

Sis memang suka nak remind banyak kali pasal sis ada buat kutu steam iron baru ni...
Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Nora..ye ke boleh buat kutu iron tu akak tak tahu pun?"
So dari suara-suara netizen ni buatkan sis berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha πŸ˜…

Ha ni nak bagitahu sis memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata sis bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Sis ajar dpt gadget free.
Sis bg keahlian.
Sis bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 tak perlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Lepas ni Xtakut baju hangit la, kalau dulu pakai iron biasa mesti hangus baju, nak gosok mesti ada kesan hitam kat baju, strees sangat, ibuΒ² kat luar sana Xyah risau dah, iron Phillips kan ade, Xmampu beli cash boleh beli secara ansuran atau join kutu dengan saya, time turn, dpt barang

Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kalau saya tak ingatkan, nanti orang ingat saya dah tak aktif.

Saya memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni... Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"sa yeke boleh buat kutu iron tu akk tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahahaπŸ˜…

Ha ni nak bagitahu saya memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata saya bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Saja ajar dpt gadget free.
Saya bg keahlian.
Saya bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 xperlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

"SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU X OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan... mcm mn nak atasi masalah ni...jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎 BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
Oppssss..😲😲Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚ ✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Sy ada open kutu
Boleh booked nama cepat
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board

wasap.my/60196767678/iron

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

IRON terhebat utk bantu para isteri/suami/ibu.. Kelebihan Philips steam iron:
βœ…tak perlu laras suhu. Smart iron ni akan auto adjust suhu mengikut material kain
βœ…takkan terbakar. Smart detect - jika iron msh ON dan tertinggal atas kain, kain takkan hangus. Ia akan auto off
βœ…tank blh ditanggalkn dan senang nk isi air
βœ…sgt ringan, mudah dibawa
βœ…cara decalc (self auto clean) utk cuci iron
βœ…tank 1.8 L
βœ…pressure lbh tinggi 6.5
βœ…xde bunyi bising
βœ…cara mantanance lbh senang dan blh buat sdiri je...x perlu tukar cartridge berkali2 mcm yg bli kt luarπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
πŸ’“plg BEST akan dpt ironboard FREE yg besar gedabak tuπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒbernilai rm399 tau... Bole beli tunai/cash @ ansuran kad kredit tanpa faedah 12-24 bulan, atau KUTU 😍. Wasap 0129-9006349 atau klik link biru kat bio ena ye πŸ™‹πŸ» .
.
#amway #amwaykemaman #amwaychukai #amwayterengganu #farenamwayfamily #jomamway #ironhebat #ironphilipsamway #ironamway


0

"SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU TAK OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜–
.
korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan...
macam mana nak atasi masalah ni...
jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎
.
BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
.
Oppssss..😲😲
Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚
✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Skrg sis dah open GROUP KUTU OGOS
Boleh booked nama dulu
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board size XXL

wasap.my/60133889802/Iron
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

#THI50KVIRAL_00000 "SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU X OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan... mcm mn nak atasi masalah ni...jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎 BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
Oppssss..😲😲Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚ ✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Sy ada open kutu
Boleh booked nama cepat
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board

wasap.my/601116858924/Iron

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Alhamdulillah. 3rd batch alas ironboard semua sold out.
.
InsyaAllah akan restock kain dalam minggu ni utk batch ke 4.
.
First come first serve. Jangan tunggu2 tau kalau nak tempah.
.
UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️❀️❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)❀️❀️❀️
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Pilihan tanpa span @ dengan span.
.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Jom join kutu steam iron bersama saya!
Slot baru mula bayar gaji Julai ni ya.
Tempoh kutu 10 bulan sahaja.
Info lanjut wasap 0133940574 (Puan Sasa)
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴

Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸

Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴

Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info promosi terkini!

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

RM1500.
Boleh flexi payment sampai 10 bulan.
Free Amway membership worth RM86
Free lagi valuable vouchers worth more than RM50
DM me now.
Or Whatsapp 013-5363354

#amwaybatucaves
#ironamway
#ironmagic
#amway
#flexipayment


0

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @r33naa3har untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

LAIN DARI YANG LAIN! .
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
.
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
.
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


5

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

-SOLD-

Gasket/ getah periuk Noxxa baru mendarat. Ada 2 unit je.. cepat2 order nanti melepas... RM55 only

www.wasap.my/60102255284
.
At your service,
Nora & Amir.

#amwaymalaysia
#amwaydistributor
#ABOmy
#noxxa
#nutrilite
#deodorantamway
#ironamway
#sayajualamway
#sayajualdeodorant
#sayajualnoxxa
#sayajualironamway
#sayajual
#bazaarpaknil


2

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau..
Kak lina 0196767778

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

New design for Ironboard Cover.
.
UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Selamat Hari minggu,
Jom iron baju,
Saya iron belah depan je....
Sb tu sy dh siap 10 pasang.. awak baru nk masuk 5..πŸ˜‹.
.
Selamat hari raya! .
#ironphilips #sayaaboamway #sayagunasayaju #sayapakaisayajual #ironperfectcareperformer #ironamway


0

Bila suami memahami isteri..memudahkan kerja isteriΒ² dirumah..salah satu caranya... bila suami bagi hadiah Iron yg jdi idaman wanitaΒ² ni pd isteri...ape yg isteri rasa?... mesti lah rasa bersyukur & seronok... tugas Iron baju keje suami, baju sek anakΒ²...nampak mudah...tpi cuba korang buat... X berpeluh satu bdn... tapi bila diberi hadiah istimewa Iron paling pantas ni... senyum lebar lahh kita para isteriΒ² ye.. X sempat nak peluh dah settle gosok baju... X sampai 5 minit dpt berhelaiΒ² baju digosok..sgtΒ² best πŸ‘πŸΌ. bila dah bgi isteri hadiah power ni..baru lah dpt anugerah suami paling mithali tahun ni..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†.. 😎Nak 1 set iron..
😎free iron board besar..
😎free postage seluruh malaysia.
🎈Jom tgh komen dibawah..
πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


5

Tadi jalan IOI City Mall, Home Pro, Parkson dan Index Living semua duk promo Steam Iron. Sis pun ada buat promo lah. Harga sebenar cam dalam gambar RM1556. Tapi, sis memang selalu jual mur mur je. Sis nak ramai orang luar sana pun pakai iron macam sis ni. Memang tak tipu, kerja menggosok jadi lebih mudah dan cepat.

Jom beli. Legakan sikit housechores kat rumah.

Philips PerfectCare Performer GC8755
#philipsperfectcareperformer #philipsmalaysia #philipsamway #philipsiron #philipsironmurah
#amwayiron #ironamwaymurah philipsmurah #philipsmalaysia #ironphilipsmurah #ironamwaymurah #ironamway #ironajaib #ironsteammurah #ironamwaymurah #philipsoffer #saleiron #seremban #ironmurah #ironboardamway #philipsiron #seterikaphilips #sayajualironamway #sayajualironphilips #ironphilipsmurah #philipsamway #coverironboard #amwayiron #gc8625 #gc8625murah #philipsgc8755 #amwayphilipsgc8755 #gc8755murah #gc8755amway
#amwayportdickson #amwayseremban #ironphilips #philipsmalaysia


8

Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah :

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaran TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah:

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaranΒ TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ Β hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau.. #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


2

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tao

Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , tak akan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem tak terbakor walaupun iron masih on..
Skarang iron philips dah keluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila..
Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai tak dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau..
.
CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

Alhamdulillah
Tq ade cust beli cash iron dan alano lotion.... Sgt mudah yer semuanya dihujung jari..klik je ..siap daa....so sabaq ye cust sy from n9
Nti barng dah smpi inform sis okey.. πŸ˜πŸ˜πŸ€— So ade yg berminat nak try brangan amway blh pm sis yer.
Kot2x ade yg nak jd member pon blh pm sis...tiada paksaan πŸ‘πŸ˜ŠπŸ€— Penghantaran seluruh malaysia
0123182403

#Aboamway #businessonlinemalaysia #onlinemalaysiashop #igmalaysia #igshopping #igshopmalaysia #Ironsteamer #iron #ironmagic #ironamway #bussinesswoman #bussinesman #sayajualbarangamway #sayajualonline
@geesahfiyan


1

Extremely busy week. Almost 20 set untuk seminggu. .
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Extremely busy week. Almost 20 set untuk seminggu. .
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Extremely busy week. Almost 20 set untuk seminggu. .
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


1

Extremely busy week. Almost 20 set untuk seminggu. .
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Once you go black, forever it'll be black. DESIGN ABSTRACT😎😎😎
.
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

English Design ~ Baby Blue Base Flower 🌹🌹🌹~ LIMITED TAU.
.
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


2

Owl'licious DESIGN OWL ~ LIMITED TAU.
.
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Feeling fruit'ilicious'? 🀣😘 DESIGN WATERMELON ~ LIMITED TAU.
.
Lagi tempahan cover ironboard dan sarung wayar dari customer.

Nak raya banyak baju nak gosok ni. Jom cuba alas ironboard ni. Kemas dan lebih grip. Senang urusan nak gosok baju.

UNTUK TEMPAHAN >>>KLIK LINK DI BIO
.
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


1

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


0

Alhamdulillah...
.
Ironboard Cover / Tempahan Alas Iron Board. *Alas Iron Board Amway ~ Philips Steam Iron*
.
❀️Set ( Cover + Sarung Wayar)
.
.
❀️Cover iron board sahaja
.
.
❀️Sarung Wayar Sahaja
.
.
πŸ„ Alas iron board bergetah sepenuhnya bhgn keliling.
.
.
πŸ„Sarung wayar menggunakan velcro tape.
.
.
πŸ„Material kain ~ heavy cotton.
.
.
πŸ„Tanpa span @ Berspan

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan jahitan wassap ke >>> http://www.wasap.my/60195239114/AlasIronAmway

IG @sew_with_heart
FB @sewwithheart

Postage
RM10 Semenanjung
RM15 Sabah/Sarawak

#ironboard #ironboardcover #iron #ironamway #ironamwaymurah #ironamwayphilips #ironphilips #ironboardphilipsxl #ironboardcoverextralarge #extralarge #onlinetailor #tempahanmenjahitonline #tempahanonlinemurah #tempahanmenjahitmurah #sarungwayarironamwaymurah #sarungwayarironamwaytermurah #sarungwayar #sarungwayaramway #sarungwayarironphilips #sarungwayarphilips #sarungwayariron #amwayiron #philipsiron #ramadhan #salamramadhan #malaysiabaru #comelpipimerah


1

HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
Dah nak habis raya ni jangan duit pun sama habis pulak ya.
Simpan sikit duit untuk modal beli gadget best2 😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!! Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Bulan ni saya dah open group kutu untuk slot Julai-April 2019, itu pun dah masuk 1 group saya buka. Untuk group ke2 ni ada kosong lagi 4 orang pemain je sebelum kita mula.
Siapa cepat dia dapat.
Harga inshaAllah berbaloi dan masuk akal. Saya ikut harga yang benar dan barang confirm 100% original.
Waranti juga dijamin. Ada masalah hubungi saya.
Barang2 gini kalau boleh janganle beli online ya kalau rosak ke pape kan susahπŸ˜‘ πŸ‘πŸ‘ JOM PENUHKAN GROUP KUTU SAYA
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkan nya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkannya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 0133889802 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


5

Ramai memang tengah cari steam iron ni rupanyaaaa... Buat apa kita buang masa sejam dua hanya untuk menggosok baju?
Dulu gosok sehelai baju ambik masa atleast 5 minit, kini taknak rasa ke gosok baju seminit?
Gosok tudung 10 helai dalam masa 5-6 minit?
Gosok baju sekolah anak untuk seminggu dlm masa 10 minit?
Dapat pulak orang nak upah anda gosok baju? Boleh tambah2 duit lanja kan... Ada gadget ohsem baru yang memudahkan ni, sambarlah satu. Sebab ianya bukan untuk kepentingan anda sorang, tapi boleh manfaatkan ramai orang dalam satu rumah!!! CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Ramai memang tengah cari steam iron ni rupanyaaaa...
Buat apa kita buang masa sejam dua hanya untuk menggosok baju?
Dulu gosok sehelai baju ambik masa atleast 5 minit, kini taknak rasa ke gosok baju seminit?
Gosok tudung 10 helai dalam masa 5-6 minit?
Gosok baju sekolah anak untuk seminggu dlm masa 10 minit?
Dapat pulak orang nak upah anda gosok baju? Boleh tambah2 duit lanja kan...
Ada gadget ohsem baru yang memudahkan ni, sambarlah satu. Sebab ianya bukan untuk kepentingan anda sorang, tapi boleh manfaatkan ramai orang dalam satu rumah!!!
.
CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Ramai memang tengah cari steam iron ni rupanyaaaa... Buat apa kita buang masa sejam dua hanya untuk menggosok baju?
Dulu gosok sehelai baju ambik masa atleast 5 minit, kini taknak rasa ke gosok baju seminit?
Gosok tudung 10 helai dalam masa 5-6 minit?
Gosok baju sekolah anak untuk seminggu dlm masa 10 minit?
Dapat pulak orang nak upah anda gosok baju? Boleh tambah2 duit lanja kan... Ada gadget ohsem baru yang memudahkan ni, sambarlah satu. Sebab ianya bukan untuk kepentingan anda sorang, tapi boleh manfaatkan ramai orang dalam satu rumah!!! CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
Welcome July! πŸ’πŸ’πŸ’
Dah nak habis raya ni jangan duit pun sama habis pulak ya.
Simpan sikit duit untuk modal beli gadget best2 😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!! Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


3

Cara Decalc Philips PerfectCare Performer.

Decalc iron ni senang jer. Bila naik alrm merah tu, keluarkan tapak decalc. Then letak iron atas tu. Tekan lama2 button alarm, sampai wap air keluar. Tunggu dalam 2 minit untuk proses ini siap.
Sedia untuk digunakan semula

Philips PerfectCare Performer GC8755
#philipsperfectcareperformer #philipsmalaysia #philipsamway #philipsiron #philipsironmurah
#amwayiron #ironamwaymurah philipsmurah #philipsmalaysia #ironphilipsmurah #ironamwaymurah #ironamway #ironajaib #ironsteammurah #ironamwaymurah #philipsoffer #saleiron #seremban #ironmurah #ironboardamway #philipsiron #seterikaphilips #sayajualironamway #sayajualironphilips #ironphilipsmurah #philipsamway #coverironboard #amwayiron #gc8625 #gc8625murah #philipsgc8755 #amwayphilipsgc8755 #gc8755murah #gc8755amway
#amwayportdickson #amwayseremban #ironphilips #philipsmalaysia


0