#ironphilipsamway

Instagram photos and videos

#ironphilipsamway#sayajualironphilips#kutuiron#iron#ironviral#steamiron#ironamway#bazaarpaknil#philipsiron#ironajaib#ironperfectcareperformer#promosiironphilips#seterikaphilipsamway#seterikaamway#ironmagic#seterika#seterikaphilips#ironmurah#steamgeneratoriron#makkututrusted#sale#promosi#instashop#instaonline

Hashtags #ironphilipsamway for Instagram

LAIN DARI YANG LAIN! .
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda. .
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak? .
.
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan! .
.
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun! .
.
Pssssttttt..... Hati² kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
.
.
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan. Tunai boleh. Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips


0

🎀🎀Assalamualaikum... saya nak open kutu untuk noxxa dan Iron philis viral .. 🌸siapa yang berminat boleh pm saya 0176208354.. 🌼🌼boleh share ngan akak2 adik2 nak men kutu.. 🌼🌼boleh guna bersama.. 🌼🌼boleh hadiahkan untuk ibu tersayang .. 🌼🌼memudahkan kerja rumah .. 🌹🌹#amwayseremban #amwaynegerisembilan #amwaysenawang #amwayparoi #amwayampangan #noxxa #ironphilipsamway #ironphilips #ironviral #amway πŸ’•β€οΈ


0

Siapa lg berhajat nak dptkan #noxxapressurecooker #ironphilipsamway jom join group kutu #kaktemahjualamway . Pelan2 kita menabung kutu pejam celik tiba giliran ke depan lintu #citylink hantarkan. ☎️0162066434 utk info. Kita mula gaji julai. Nak beli cash pon di alu-alukan.


0

Alhamdulillah..iron yg sis order online mggu lps dah selamat sampai ke tangan anak kutu 😊
Lps ni dah boleh gosok baju dan tudung bling2.
Dah tak risau batu tercabut ke apa ke πŸ˜‰
Dah bole gosok baju dgn hati girang sb tak lengguhkan tangan dan pinggang pun tak sakit berdiri lama πŸ˜„
.
Promosi bulan Julai beli iron Steam Philips dapat kupon RM20 untuk redeem Sabun SA8 dan kupon RM20 untuk redeem #deodoranviral. Bestnya byk free gift dpt jika shopping bln ni 😍
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


3

[ BERPELUH PELUH SETIAP KALI MENGGOSOK BAJU πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ ]

Meh Che Ta close up sikit tentang SMART
IRON
IRON PHILIPS AMWAY
πŸ§₯πŸ‘šπŸ‘•πŸ‘–πŸ‘”πŸ‘˜
.
πŸ‘š Auto adjust tahap kepanasan fabrik (auto adjust suhu).
.
πŸ‘š FREE iron board XXL (Harga iron board RM419).
.
πŸ‘š sangat sesuai utk badan uniform@tukang jahit@dobi.
.
πŸ‘š Jimat masa & Tenaga (semua baju iron one side sahaja).
.
πŸ‘šSutera berbatu@manik mudah diseterika dgn sekali gosok tanpa tesekat @ rosak.
.
πŸ‘š Tidak perlu risau terlupa off elektrik (Akan auto off selepas 10minit terbiar).
.
πŸ‘š Dual Safety lock iron takkan jatuh dari base.
.
πŸ‘š full detachable tank 1.8 liter iron 2.5 hours non stop.
.
πŸ‘š Silent Steam Technology (teknologi steam tanpa bunyi).
.
πŸ‘š Preassure 6.5 bar
.
πŸ‘š Wajib dimiliki oleh SURIRUMAH dan WANITA YG BEKERJA
.
BERMINAT?? πŸ€©πŸ˜ƒ
.
TUNAI / ANSURAN / KUTU
.

Hubungi Che Ta ye!

#amwaykotabharu
#ironphilipsamway
#kutu
#installment
#cash
#iron
#trustedpersonalshopper


0

Alhamdulillah
Close 2 #ironphilipsamway

Semoga dapat membantu dan meringankan kerja rumah anda ye !

Tq support Che Ta 😍

Berminat boleh hubungi Che Ta.
Terbaik untuk anda semua.

#amwaykotabharu
#iron
#kutu
#cash
#installment
#kerjarumah


0

*KUTU IRON PHILIPS* *WARRANTY 2 year*
*FREE iron board*
*delivery FREE*

kutu rm95 x 15
kutu 140 x 10

sape minat bole bagi nama & no tel.
lepas cukup org saye akan cabut undi. *tolong jgn tarik diri lepas cabut undi. join kalo u olls betol2 serius*

wasap 01123661874

link wasap
http://uwaisfurniture.wasap.my

#amwaycenter #ironphilipsamway #amway #iron #bazaaronline #bazaarpaknil #paknilreviewpercuma #paknil #mudah #throwback #like4like #followforfollow #likeforfollow #onlineshopping


2

Kalau saya tak ingatkan, nanti orang ingat saya dah tak aktif.

Saya memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni... Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Hafikah yeke boleh buat kutu iron tu akk tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahahaπŸ˜…

Ha ni nak bagitahu saya memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata saya bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Saja ajar dpt gadget free.
Saya bg keahlian.
Saya bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 xperlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Malam tadi punya aktiviti.
Lepas hantar ke jb town kita cepat-cepat ke pulai indah pula hantar iron. Sporting betul customer downline saya siap ajak terus masuk bilik minta pasang dan ajarkan guna iron baru nya...
Ala, senang je teruja memasing tengok... 🌹
Lelagi dapat iron board yang besar tu gagah mengangkat naik tangga. Hihihihiiiiii

Cemanapun customer saya semua baik-baik alhamdulillah.
Terima kasih gunakan khidmat saya yaπŸ‘πŸ™
Saya edar iron ni dengan bayaran tunai dan kutu mampu milik tau... Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkannya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 0142992720 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @sady eleena untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

Alhamdulillah untuk rezeki harini.
Settle penghantaran steam iron philips di jb town.
Pasni ke pulai indah dan kulai pulak.

Nasib baik kereta kita muat nak masukkan 3 set iron + iron board yang besar2 gadang tu.

Ya Allah Kau permudahkanlah urusan penghantaran barang kami kepada pelanggan2 kami... Anak2 kutu sabar ya. Saya sedang settlekan batch by batch.lagipun order online stok iron memang tengah takde. Almaklumlah produk hot kanπŸ”₯

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Dulu kita buat utk suami, sekarang suami buat utk kita.
Haa otomatik suami jd rajin gosok baju sendiri siap offer lagi, " ada baju nk gosok? Meh nak tlg gosokkan." Kihkihkih.
#ironphilipsamway


0

BUAT APA BELI KAT LUAR KALAU KAMI TAWARKAN HARGA YANG LEBIH BAIK UNTUK KUALITI YANG SAMA SERTA PELBAGAI FREE GIFT BEST? 😁😁 Ingat sikit eaa.... Beli kat luar tak dapat free iron board.
Beli kat luar tak dapat lagi rebate belian.
Beli kat luar tak dapat bonus.
Bersama saya?
Dapat mcm2 free gift
Dapat keahlian percuma
Tiada interest
Harga lebih murah banding ngan mall
Pilihan bayaran samada nak bayar tunai ke hutang ke ansuran kutu ke semua boleh!
Anda tentukan dan pilihlah ya.
Jadi pengguna bijak.
Cantik takkkk iron baru ni. Merecik takkkk... #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kalau sis tak ingatkan, nanti orang ingat sis dah tak aktif.

Sis memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni...
Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Nora..yeke boleh buat kutu iron tu akak tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha πŸ˜…

Ha ni nak bagitahu sis memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata sis bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Sis ajar dpt gadget free.
Sis bg keahlian.
Sis bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 tak perlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Kalau sis tak ingatkan, nanti orang ingat sis dah tak aktif.

Sis memang suka nak remind banyak kali pasal sis ada buat kutu steam iron baru ni...
Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Nora..ye ke boleh buat kutu iron tu akak tak tahu pun?"
So dari suara-suara netizen ni buatkan sis berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha πŸ˜…

Ha ni nak bagitahu sis memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata sis bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Sis ajar dpt gadget free.
Sis bg keahlian.
Sis bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 tak perlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Lepas ni Xtakut baju hangit la, kalau dulu pakai iron biasa mesti hangus baju, nak gosok mesti ada kesan hitam kat baju, strees sangat, ibuΒ² kat luar sana Xyah risau dah, iron Phillips kan ade, Xmampu beli cash boleh beli secara ansuran atau join kutu dengan saya, time turn, dpt barang

Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kalau saya tak ingatkan, nanti orang ingat saya dah tak aktif.

Saya memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni... Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"sa yeke boleh buat kutu iron tu akk tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahahaπŸ˜…

Ha ni nak bagitahu saya memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata saya bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Saja ajar dpt gadget free.
Saya bg keahlian.
Saya bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 xperlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

"SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU X OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan... mcm mn nak atasi masalah ni...jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎 BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
Oppssss..😲😲Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚ ✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Sy ada open kutu
Boleh booked nama cepat
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board

wasap.my/60196767678/iron

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Open kutu iron philip... Berminat terus whatsapp yana... 0135151844..
Ada 4 lg tempat kosong

#ironphilips #ironphilipsamway #kutuiron


0

IRON terhebat utk bantu para isteri/suami/ibu.. Kelebihan Philips steam iron:
βœ…tak perlu laras suhu. Smart iron ni akan auto adjust suhu mengikut material kain
βœ…takkan terbakar. Smart detect - jika iron msh ON dan tertinggal atas kain, kain takkan hangus. Ia akan auto off
βœ…tank blh ditanggalkn dan senang nk isi air
βœ…sgt ringan, mudah dibawa
βœ…cara decalc (self auto clean) utk cuci iron
βœ…tank 1.8 L
βœ…pressure lbh tinggi 6.5
βœ…xde bunyi bising
βœ…cara mantanance lbh senang dan blh buat sdiri je...x perlu tukar cartridge berkali2 mcm yg bli kt luarπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
πŸ’“plg BEST akan dpt ironboard FREE yg besar gedabak tuπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒbernilai rm399 tau... Bole beli tunai/cash @ ansuran kad kredit tanpa faedah 12-24 bulan, atau KUTU 😍. Wasap 0129-9006349 atau klik link biru kat bio ena ye πŸ™‹πŸ» .
.
#amway #amwaykemaman #amwaychukai #amwayterengganu #farenamwayfamily #jomamway #ironhebat #ironphilipsamway #ironamway


0

Jom grab sementara zero gst and sst ni
Penat tunggu turn untuk dapat barang??
Tak perlu tunggu giliran barang kita bagi dulu.
βœ”οΈcuma perlu ikut terma dan syarat
#kutuphilips #kutunoxxa #ironphilipsamway #ironphilipsmurah #ironsteamermurah


0

"SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU TAK OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜–
.
korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan...
macam mana nak atasi masalah ni...
jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎
.
BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
.
Oppssss..😲😲
Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚
✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Skrg sis dah open GROUP KUTU OGOS
Boleh booked nama dulu
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board size XXL

wasap.my/60133889802/Iron
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

Thanks tuan @shahrilftri beli 1 Iron Philips bagi hadiah kt isteri.. macam mana suami2 lain.. nak hadiahkan isteri anda 1 iron yg lebih bermakna untuk ulang tahun.. boleh terus Dm.. hahah #ironphilipsamway #ironphilipsmurah ironphilipsperfectcare #ironphilipsperfectcareaqua


1

Apa?! Boleh main kutu untuk dapatkn #ironphilipsperfectcareaqua? .
.
.
Mari dapatkan sekarang. Ada dua cara untuk dapatkan. Cash atau main kutu 😁
#ironphilipsmurah
#ironphilipsamway
#ironphilips


0

Cantikkann? Promosi raya still ada lagi guys. No gst pulak tu. Cepat grab satu 😍
#ironphilips
#ironphilipsamway
#ironphilipsmurah


2

#THI50KVIRAL_00000 "SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU X OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan... mcm mn nak atasi masalah ni...jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎 BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
Oppssss..😲😲Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚ ✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Sy ada open kutu
Boleh booked nama cepat
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board

wasap.my/601116858924/Iron

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Jom join kutu steam iron bersama saya!
Slot baru mula bayar gaji Julai ni ya.
Tempoh kutu 10 bulan sahaja.
Info lanjut wasap 0133940574 (Puan Sasa)
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴

Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸

Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

#philips oh be mine ! .
MAID MODERN 😱😱😱
.
Dengan adanya iron magic nih, kerja2 menggosok lebih cepat dan jimat tenaga! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
Nak menggosok pon rasa lebih bersemangat dan happy!πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Ahhhh kegilaan apakah ini !
Yaa hidupku lebih sempurna πŸ’‹ thanks #philips !
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
. .
#siscuba
#berminatpmya
#ironviral
#semogaAllahlorongkanrezeki
#ironphilipsamway
#instalmentditerima
#hadiahuntukisteri
#relationshipgoals
#happywifehappylife
#mencarirezekihalal


0

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴

Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info promosi terkini!

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

sana,sini,sinun,semua durian
ok,kakak dah trauma sikit dengan durian sebab ter overload..
kalau lah IRON LAMBORGHINI ni boleh hilangkan kedut kepala kakak,alangkah bahagianya rasa.
tapi dia dah kurangkan keje kakak dengan IRON baju 5-6helai sekaligus pun kakak dah riang ria gembira tau

Nak CASH ke ANSURAN ke UNDI

kakak bukak harga mampu milik je
serendah RM120

jom dapatkan sementara masih murah ni tau

much love πŸ’—
kakak yang terlebih makan durian
#bajusulam #amwaymuar #sterikaphilips #ironphilipsamway #ironphilips


6

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @r33naa3har untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

LAIN DARI YANG LAIN! .
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
.
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
.
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


5

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau..
Kak lina 0196767778

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Tawaran masih di buka utk sahabat pelanggan baru dan setia saudara mara utk join kutu #ironphilipsamway
Bayaran mulai gaji julai.

Boleh ☎️ klik link di bio utj info ya ☝🏻☝🏻


2

Alhamdulillah
Done cod
1 #ironphilipsamway
2#cushionfoundationamway

Berminat utk dapatkan #ironphilipsamway,
#noxxapressurecooker#cushionfoundation dan macam2 lagi..cepat2 hubungi Che Ta ye!

#amwaykotabharu
#trustedpersonalshopper


0

Bila suami memahami isteri..memudahkan kerja isteriΒ² dirumah..salah satu caranya... bila suami bagi hadiah Iron yg jdi idaman wanitaΒ² ni pd isteri...ape yg isteri rasa?... mesti lah rasa bersyukur & seronok... tugas Iron baju keje suami, baju sek anakΒ²...nampak mudah...tpi cuba korang buat... X berpeluh satu bdn... tapi bila diberi hadiah istimewa Iron paling pantas ni... senyum lebar lahh kita para isteriΒ² ye.. X sempat nak peluh dah settle gosok baju... X sampai 5 minit dpt berhelaiΒ² baju digosok..sgtΒ² best πŸ‘πŸΌ. bila dah bgi isteri hadiah power ni..baru lah dpt anugerah suami paling mithali tahun ni..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†.. 😎Nak 1 set iron..
😎free iron board besar..
😎free postage seluruh malaysia.
🎈Jom tgh komen dibawah..
πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


5

Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah :

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaran TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah:

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaranΒ TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ Β hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau.. #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


2

IRON PHILIPS AMWAY
πŸ§₯πŸ‘šπŸ‘•πŸ‘–πŸ‘”πŸ‘˜
.
πŸ‘š Auto adjust tahap kepanasan fabrik (auto adjust suhu).
.
πŸ‘š FREE iron board XXL (Harga iron board RM419).
.
πŸ‘š sangat sesuai utk badan uniform@tukang jahit@dobi.
.
πŸ‘š Jimat masa & Tenaga (semua baju iron one side sahaja).
.
πŸ‘šSutera berbatu@manik mudah diseterika dgn sekali gosok tanpa tesekat @ rosak.
.
πŸ‘š Tidak perlu risau terlupa off elektrik (Akan auto off selepas 10minit terbiar).
.
πŸ‘š Dual Safety lock iron takkan jatuh dari base.
.
πŸ‘š full detachable tank 1.8 liter iron 2.5 hours non stop.
.
πŸ‘š Silent Steam Technology (teknologi steam tanpa bunyi).
.
πŸ‘š Preassure 6.5 bar
.
πŸ‘š Wajib dimiliki oleh SURIRUMAH dan WANITA YG BEKERJA
.
BERMINAT?? πŸ€©πŸ˜ƒ
.
TUNAI / ANSURAN / KUTU
.

Hubungi Che Ta ye!

#amwaykotabharu
#ironphilipsamway


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tao

Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , tak akan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem tak terbakor walaupun iron masih on..
Skarang iron philips dah keluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila..
Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai tak dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau..
.
CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

Ada 3 tempat utk di isi bg kutu #ironphilipsamway giliran kita cabut undi. ☎️0162066434

Kutu #noxxapressurecooker pon ada ya


0

Nak lagi 2 org pleaseee!!
Kutu iron philips
Slot no 4 dan 10
Kita bg loket free

#ironphilips #ironphilipsamway #sayajual #sayajualironphilips


0

HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
Dah nak habis raya ni jangan duit pun sama habis pulak ya.
Simpan sikit duit untuk modal beli gadget best2 😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!! Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

:: Flash SALE. RM 1280 (full payment only) πŸ‘‰πŸΎ Philips GC9410/60 Perfect Care Aqua Pro Steam Generator Iron, 2.5 Litre, 2100 W, 6.7 Bar, Champagne. Product Description
Ultra powerful ironing & perfect vertical steaming with our lightest iron and largest water tank Perfect Care Aqua Pro comes with our ultra-light iron and extra large 2,5L water tank, ideal for long ironing sessions and perfect vertical steaming. Carefree ironing, no temperature setting required Most powerful steam for the fastest ironing results Iron from jeans to silk with no temperature setting required Silent steam technology: Powerful steam with minimum sound Safe to leave the hot soleplate on the ironing board Tested and approved by independent textile experts Ultra fast ironing & perfect vertical steaming Our best gliding soleplate Up to 6.7 bar pressure Steam boost up to 450 g Extremely convenient Large 2.5 L fully visible water tank Ultra light weight iron for maximum comfort Refill tap water anytime
Box Contains
Steam Gen base with water tank. Steam iron and hose. User manual. 2-year guarantee #philipsironmalaysia #philipsironviral #philipsironmurah #philipsironmurahmalaysia #philipssteamironmalaysia #philipsironmurah #philipssteamironmurah #ironphilipsmurah #ironphilips #ironphilipsamway #ironphilipsmalaysia


2

:: Flash SALE. RM 1280 (full payment only) πŸ‘‰πŸΎ Philips GC9410/60 Perfect Care Aqua Pro Steam Generator Iron, 2.5 Litre, 2100 W, 6.7 Bar, Champagne. Product Description
Ultra powerful ironing & perfect vertical steaming with our lightest iron and largest water tank Perfect Care Aqua Pro comes with our ultra-light iron and extra large 2,5L water tank, ideal for long ironing sessions and perfect vertical steaming. Carefree ironing, no temperature setting required Most powerful steam for the fastest ironing results Iron from jeans to silk with no temperature setting required Silent steam technology: Powerful steam with minimum sound Safe to leave the hot soleplate on the ironing board Tested and approved by independent textile experts Ultra fast ironing & perfect vertical steaming Our best gliding soleplate Up to 6.7 bar pressure Steam boost up to 450 g Extremely convenient Large 2.5 L fully visible water tank Ultra light weight iron for maximum comfort Refill tap water anytime
Box Contains
Steam Gen base with water tank. Steam iron and hose. User manual. 2-year guarantee #philipsironmalaysia #philipsironviral #philipsironmurah #philipsironmurahmalaysia #philipssteamironmalaysia #philipsironmurah #philipssteamironmurah #ironphilipsmurah #ironphilips #ironphilipsamway #ironphilipsmalaysia


2

:: RM 850 (full payment only) πŸ‘‰πŸΎ PerfectCare Viva GC7037/27 is Philips best and most efficient steam generator iron. The innovative Philips OptimalTEMP technology guarantees no burns on all ironable fabrics. During ironing, there is no need to put your iron back on the base station; just leave the hot iron soleplate directly on the garments or cotton ironing board cover without an additional resting accessory. It will not damage any of your ironable garments, or the board. This makes your ironing easier, with less wrist effort.

Max 5 bar pump pressure
210 g steam boost
Carry lock
1.7-l fixed water tank
H 19.4cm x W 32.2cm x D 23.6cm
Vertical steaming
Weight: 3.08kg
power cord storage included #philipsironmalaysia #philipsironviral #philipsironmurah #philipsironmurahmalaysia #philipssteamironmalaysia #philipsironmurah #philipssteamironmurah #ironphilipsmurah #ironphilips #ironphilipsamway #ironphilipsmalaysia


1

:: RM 850 (full payment only) πŸ‘‰πŸΎ PerfectCare Viva GC7037/27 is Philips best and most efficient steam generator iron. The innovative Philips OptimalTEMP technology guarantees no burns on all ironable fabrics. During ironing, there is no need to put your iron back on the base station; just leave the hot iron soleplate directly on the garments or cotton ironing board cover without an additional resting accessory. It will not damage any of your ironable garments, or the board. This makes your ironing easier, with less wrist effort.

Max 5 bar pump pressure
210 g steam boost
Carry lock
1.7-l fixed water tank
H 19.4cm x W 32.2cm x D 23.6cm
Vertical steaming
Weight: 3.08kg
power cord storage included #philipsironmalaysia #philipsironviral #philipsironmurah #philipsironmurahmalaysia #philipssteamironmalaysia #philipsironmurah #philipssteamironmurah #ironphilipsmurah #ironphilips #ironphilipsamway #ironphilipsmalaysia


0

Info cerita kisah benar #ironphilipsamway
Nak join group kutu mula julai masih ada tempat. Beli cash di alu-alukan ☎️0162066434 #kaktemahjualamway


0

Delivery and demo iron sakti Philips ke tuan empunya badan..sangat mudah dan cepat ..jimat elektrik juga warranty 2 tahun.. Selamat berkhidmat dengan cemerlang jayanyaa πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Ingin membuat tempahan? berminat boleh pm..Whatsapp Sha www.wasap.my/60195129720 😊
Tunai / Ansuran / Kutu bulanan disediakan.. πŸ˜‰kita bincang2 tepi.. .
Percuma giant iron board rm419 diberi secara percuma!! Free delivery! πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
.
#ironsaktiphilipsmudahdanpantas
#ironphilipsjimatmasa
#ironphilipsamway
#steamiron
#iron #philips
#philipsAmway
#saturumahsatuironPhilips


0

Bulan ni saya dah open group kutu untuk slot Julai-April 2019, itu pun dah masuk 1 group saya buka. Untuk group ke2 ni ada kosong lagi 4 orang pemain je sebelum kita mula.
Siapa cepat dia dapat.
Harga inshaAllah berbaloi dan masuk akal. Saya ikut harga yang benar dan barang confirm 100% original.
Waranti juga dijamin. Ada masalah hubungi saya.
Barang2 gini kalau boleh janganle beli online ya kalau rosak ke pape kan susahπŸ˜‘ πŸ‘πŸ‘ JOM PENUHKAN GROUP KUTU SAYA
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkan nya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkannya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 0133889802 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


5

Ramai memang tengah cari steam iron ni rupanyaaaa... Buat apa kita buang masa sejam dua hanya untuk menggosok baju?
Dulu gosok sehelai baju ambik masa atleast 5 minit, kini taknak rasa ke gosok baju seminit?
Gosok tudung 10 helai dalam masa 5-6 minit?
Gosok baju sekolah anak untuk seminggu dlm masa 10 minit?
Dapat pulak orang nak upah anda gosok baju? Boleh tambah2 duit lanja kan... Ada gadget ohsem baru yang memudahkan ni, sambarlah satu. Sebab ianya bukan untuk kepentingan anda sorang, tapi boleh manfaatkan ramai orang dalam satu rumah!!! CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Ramai memang tengah cari steam iron ni rupanyaaaa...
Buat apa kita buang masa sejam dua hanya untuk menggosok baju?
Dulu gosok sehelai baju ambik masa atleast 5 minit, kini taknak rasa ke gosok baju seminit?
Gosok tudung 10 helai dalam masa 5-6 minit?
Gosok baju sekolah anak untuk seminggu dlm masa 10 minit?
Dapat pulak orang nak upah anda gosok baju? Boleh tambah2 duit lanja kan...
Ada gadget ohsem baru yang memudahkan ni, sambarlah satu. Sebab ianya bukan untuk kepentingan anda sorang, tapi boleh manfaatkan ramai orang dalam satu rumah!!!
.
CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Ramai memang tengah cari steam iron ni rupanyaaaa... Buat apa kita buang masa sejam dua hanya untuk menggosok baju?
Dulu gosok sehelai baju ambik masa atleast 5 minit, kini taknak rasa ke gosok baju seminit?
Gosok tudung 10 helai dalam masa 5-6 minit?
Gosok baju sekolah anak untuk seminggu dlm masa 10 minit?
Dapat pulak orang nak upah anda gosok baju? Boleh tambah2 duit lanja kan... Ada gadget ohsem baru yang memudahkan ni, sambarlah satu. Sebab ianya bukan untuk kepentingan anda sorang, tapi boleh manfaatkan ramai orang dalam satu rumah!!! CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
Welcome July! πŸ’πŸ’πŸ’
Dah nak habis raya ni jangan duit pun sama habis pulak ya.
Simpan sikit duit untuk modal beli gadget best2 😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!! Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


3

Cerita semalam 30/6 sis COD #ironviral ke player kutu di Bukit Naga Jln Kebun, Shah Alam. Happy katanya dpt iron idaman ramai ni. Alhamdulillah anak kutu happy mak kutu lagi ler happy sbb dpt bantu org diluar sana miliki brg idaman dgn join kutu undi. .
HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA! .
😍 Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih. Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!! Jom dapatkannye sekarang πŸ‘Œ
CASH BOLEH, ANSURAN PON BOLEH! Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k! .
#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #trustedmakkutu #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


3

HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
Welcome July! πŸ’πŸ’πŸ’
Dah nak habis raya ni jangan duit pun sama habis pulak ya.
Simpan sikit duit untuk modal beli gadget best2 😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!! Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


2

Jumaat lps..COD iron steam philips ke anak kutu di Kuarters Air Force, Keramat. TQ kapten Efa sbb mpercayai sis sbg makkutu. Lps ni dah bole iron uniform tentera dgn hati girang 😊
.
Promosi bulan Julai beli iron Steam Philips dapat kupon RM20 untuk redeem Sabun SA8 dan kupon RM20 untuk redeem #deodoranviral. Bestnya byk free gift dpt jika shopping bln ni 😍
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


0

HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
Welcome July! πŸ’πŸ’πŸ’ Dah nak habis raya ni jangan duit pun sama habis pulak ya.
Simpan sikit duit untuk modal beli gadget best2 😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!! Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


4

Lps cod KitchenAid The Mixer..sis cod #ironviral ke player kutu di Taman Permata. Happy katanya dpt iron idaman ramai ni. Sjk uniform nurse terbakar gara2 iron lama yg tak mampu lagi mengawal suhu kepanasan..terus tekad cari dlm fb siapa yg buat kutu iron steam philips 😊 πŸ˜‰
Alhamdulillah anak kutu happy mak kutu lagi ler happy sbb dpt bantu org diluar sana miliki brg idaman dgn join kutu undi.
.
HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
.
😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!!
Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


0

HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
Welcome July! πŸ’πŸ’πŸ’
Dah nak habis raya ni jangan duit pun sama habis pulak ya.
Simpan sikit duit untuk modal beli gadget best2 😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!! Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


2

HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
Welcome July! πŸ’πŸ’πŸ’
Dah nak habis raya ni jangan duit pun sama habis pulak ya.
Simpan sikit duit untuk modal beli gadget best2
.
😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!!
Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwayselangor #amwaykl #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarangphilips


1

Cara cuci iron yang terbakar. Sediakan 3 sudu besar garam sederhana tak kasar dan tak halus. Dan 3 keping surat kabar lama. Panaskan iron tahap paling panas dah gosokkan pada garam tas kertas surat kanar sampai bersih.


1