#jamuputerimalaysia

Instagram photos and videos

#jamuputeriviral#jamuputerimalaysia#jamuputerihq#manbooster#royalbooster#jusherba#ladybooster#projeksurijp#skinzbooster#jamuputeriarmy#justradisional#gogokgogokteruscantik#jamuputeri#jusputeriviral#minumanherba#jamuputerikualalumpur#dramasangat#dropshipwanted#jusputeri#suejamuputeri#trustedseller#bazarpaknil

Hashtags #jamuputerimalaysia for Instagram

Kenapa awak kena try JP ?

70-75% dari badan kita terdiri daripada air, dan jamu dalam bentuk air sangat mudah menyerap dan dapat kesan yang maksima seawal 24jam.

Testimoni :
#jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputrihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putsbeauty
#pencucimukamalas
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia
#dropshipwanted


0

Thank you lovely customer selalu repeat order
Sis lyn comey ni suka sangat minum #royalbooster,katanya Kalau tak boleh gogok jp ni tak senang duduk dibuatnya.
Angin yang bersarang dalam badan mudah keluar katanya,badan jadi lebih cergas dan tak mengantuk di siang hari lagi.

Jom awak cuba jamu puteri mana tau kot- kot sangat serasi dengan awak.

Jom whatsapp ke 0193984480
Lagi mudah klik link dekat bio jurrr .
#suejamuputeri
#trustedseller
#royalbooster
#skinzbooster
#ladybooster
#manbooster
#jamuputeriviral
#jamuputericheras
#jamuputerikualalumpur
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriarmy
#jamuputeriagent
#teammaya
#jamumoden
#isterimenawan
#suamihebat
#darajelita
#jusherba
#munafik2
#dramasangat
#igshop
#onlineshop
#bazarpaknil
#onlineshoppingmalaysia
#kualalumpur
#cheras
#tampin
#alorgajah
#paskal
#pujaanhatikanda


0

Ramuan SKINZ BOOSTER
.
.
🍋 lemon
🍋 kurma merah
🍋 goji berry
🍋 putik mawar
🍋 Longan 🍋 garcinia cambogia
🍋 ceylon cinnamon
🍋 asam jawa
🍋 gula batu
🍋 cekur
🍋 halia
🍋 air tapis
.
.

Kebaikan dan khasiat ❤️mengecutkan jerawat
❤️anti oksida
❤️ menyokong sistem pencernaan ❤️mencerahkan kulit
❤️menganjalkan kulit
❤️ naikkan seri wajah
❤️ mengempiskan perut
❤️milk booster
.
.

Harga sebotol Rm25/Ss Rm30
.
.

Untuk tempahan boleh whatsapp ke 0193984480
Nak mudah boleh klik link dekat bio .
.
#suejamuputeri
#trustedseller
#royalbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#manbooster
#jamuputeriviral
#jamuputericheras
#jamuputerikualalumpur
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriarmy
#jamuputeriagent
#jamuputerihq
#teammaya
#jamumoden
#isterimenawan
#suamihebat
#darajelita
#jusherba
#dramasangat
#igshop
#onlineshop
#bazarpaknil
#onlineshoppingmalaysia
#kualalumpur
#cheras
#alorgajah
#tampin
#pujaanhatikanda


0

Beli 3 percuma 1 guys 👍cepat grabs 😄 dengan harga RM 60 #free 1 botol tau 😍 .. Promosi untuk #Authentic & #Manbooster.. Nak order jamuputeri viral Meh whatsapp 📲http://www.wasap.my/601123730136

#jamuputeriviral
#jamupiterihq
#teamjpamal
#jamuputerimalaysia
#jamuputerisetiawangsa
#jamuputerisetapak
#jamuputeriselangor
#jamuputerikualalumpur
#jamuputeriwangsamaju
#jamuputerigombak
#jamuputeriarmy
#jamuputerilovers
#jpauthentic
#jpmanbooster
#dropshipwanted


0

“ SAYA SANGAT BAHAGIA SEJAK AMAL JAMU PUTERI..” Bestnya jamu puteri bukan sahaja buat ramai wanita yang ada masalah senggugut hilang rasa sakit ketika datang bulan, tapi membantu mereka untuk lebih bersedia sebagai isteri, lebih bersedia sebagai ibu.

Jadi orang perempuan ni tak mudah, perlukan tenaga yang lebih. Perlukan lebih focus. Perlukan jiwa yang lebih tenang. Emosi yang lebih stabil.

Alhamdulillah bahan bahan dalam jamu puteri seperti goji berry sangat membantu uolls untuk bertenang dan bahagia.
Bahan seperti kencur dan temukunci boleh buat anda lebih bersedia sebagai isteri.

Nak tahu lagi? 📲www.wasap.my/60135314862

#jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putscleanser
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia
#jamuputerikulaijohor
#teamInaz
#dropshipwanted
#dramasangat
#pujaanhatikanda


0

J U S H E R B A - Lady Booster
Khusus untuk keintiman wanita.. JP Lady Booster jamu yang diformulakan khas untuk wanita yang sudah berkahwin,dan mementingkan kesihatan dalaman wanit.

khasiat JP Lady Booster adalah :
💖Awet muda.
💖Mencegah bau busuk miss v.
💖Meningkatkan kenikmatan seks.
💖Meransang hormon.
💖Meningkatkan kesuburan.
💖Merawat otot-otot miss v.
💖Mengurangkan lendiran miss v.
💖Menegangkan payudara dan punggung.
💖Merampingkan tubuh badan.
💖Menganjalkan dan menegangkan kulit.
💖Mencegah jerawat.
💖Mengurangkan risiko kanser servik.
💖Membantu sistem penghadaman.
💖Mengekalkan kesihatan mata.
💖Mengurangkan berat badan.
💖Mengurangkan kolestrol.
💖Menjaga fungsi buah pinggang.
💖Mengurangkan stress.
💖Mengekalkan tenaga
.
Ingredient :
Air tapis, manjakani ,serapat, temu putih ,ceylon cinamon,garnicia kambogia, goji ,halia ,kencur, asam jawa, gula jawa, garam gunung, daun pandan, limau nipis, beras, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.
.
Mendapat kelulusan :
✔ PRODUK MUSLIM.
✔ BUATAN MALAYSIA.
✔ PPIM.
✔ ISO.
.
Cara consume : 50ml 2x sehari pagi dan malam.
Minum air sekurang2 2.5liter sehari. .
Tips ! Utk lebih energetik sila bersenam utk mengeluarkan peluh.

Memang best Tau...dh try!!!😍
.
PRICE : RM25sm/RM30ss.
Net : 500ml ( seminggu )
Postage : RM8sm/RM12.

Www.wasap.my/60189459989

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriarmy
#jamuputerihq
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerigombak
#jamuputeriselayang
#jamuputerisetapak
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#flawlessskincare


0

ANAK DARA MINUM JAMU, PERIOD PAIN HILANG. JERAWAT KECUT, BODY LEBIH SOLID MOLID ! PERUT KEMPIS HOIH !
.
.
Ramai yang beranggapan jamu ni untuk mak mak je kan ? Well hello orang indonesia mengamalkan jamu dari anak dara lagi tau. .
.
Mencegah lebih baik dari mengubati, kan ? Bagus ke Authentic# Royal booster untuk anak dara ni ? (+) bagus untuk menguatkan rahim. (+) bagus untuk menstabilkan hormon. (+) mengecutkan jerawat. (+) menghaluskan kulit wajah. (+) mengurangkan period pain. (+) mengurangkan keputihan. (+) mengempiskan perut.

Dan banyak lagi khasiat lain yang uolls sendiri kene cuba. .
.
——> BERMINAT ?
Meh whatssapp Najah..
📲http://www.wasapm.my/60177635341/nakjamu

#jamuputeriviral #jamuputerihq
#jamuputerimalaysia #teamerni #teamjamuputeri #jamuputerijohor #jamuputeriarmy #jamuputerilovers #jusjamumoden #projeksurijp #jusroyalboosterjp #jusladyboosterjp
#jusmanboosterjp #minumanherbajp
#jusherbajamuputeri #justradisional
#jussedap #jusmurah #justuruntemurun
#dropshipwanted #miniagenwanted
#gogokgogokteruscantik
#gogokgogokterussado ❤️ Thanks awak!


0

Testimoni fresh everyday
.
"Angin banyak keluar,keputihan berkurangan,rasa royal booster tak pahit"
-ema jalan tembusu- .
.
.
Pastikan minum air masak secukupnya dan buat sedikit senaman ringkas untuk keluarkan peluh yer.
.
.
Jom dapatkan JP dalam menu diet harian anda.
Sila klik link dekat bio untuk order atau wasap ke 0193984480
.
.
#suejamuputeri
#trustedseller
#royalbooster
#skinzbooster
#ladybooster
#manbooster
#jamuputeriviral
#jamuputericheras
#jamuputerikualalumpur
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriarmy
#jamuputeriagent
#teammaya
#jamumoden
#isterimenawan
#suamihebat
#darajelita
#jusherba
#munafik2
#dramasangat
#igshop
#onlineshop
#bazarpaknil
#onlineshoppingmalaysia
#kualalumpur
#cheras
#tampin
#alorgajah
#paskal


0

“ SAYA SANGAT BAHAGIA SEJAK AMAL JAMU PUTERI..” Bestnya jamu puteri bukan sahaja buat ramai wanita yang ada masalah senggugut hilang rasa sakit ketika datang bulan, tapi membantu mereka untuk lebih bersedia sebagai isteri, lebih bersedia sebagai ibu.

Jadi orang perempuan ni tak mudah, perlukan tenaga yang lebih. Perlukan lebih focus. Perlukan jiwa yang lebih tenang. Emosi yang lebih stabil.

Alhamdulillah bahan bahan dalam jamu puteri seperti goji berry sangat membantu uolls untuk bertenang dan bahagia.
Bahan seperti kencur dan temukunci boleh buat anda lebih bersedia sebagai isteri.

Nak tahu lagi? 📲www.wasap.my/60135314862

#jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putscleanser
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia
#jamuputerikulaijohor
#teamInaz


0

“RAMAII YANG FOBEA BILE DENGAR PERKATAAN JAMU PAHIT..RASE KUNYIT LA..BERGAS LAH..TAPI JAMUPUTERI NI RASA DIA LAIN MACAM.. JATOH CINTA BETUL LA DENGAN JP NIE..SAPE YANG TRY KOMPEM ABISKAN HINGGA TITISAN TERAKHIR DAN REPEAT BERKALI2.. Mula2 LEEZ ROSLY (ARTIS) alahhh wife dramaband punye vokelisss tue lah!!Dia suka sangat dengan #jamuputeri,memang suka habis sampai repeat orderr kali kedua 10 botol terus !!Badan ringan dan lawasss katenye..Bangun pagi pun senang yuuhuuu 💃💃..
.
.
Dah ramaii tau artisss2 terkenal sukakan #jamuputeri nie..Dah la murahh gilaaa RM20 jew..Yang besttt ada kelulusan ISO dan nutrisi pemakanan,memang terjamin chuolss!!Sesuaiii pulak tuh dengan seisi keluarga..
.
Memang tak rugilah kalau korang cuba 👍👍.. Nak details lanjut??Nak oder??Jomms klik link dibawah⤵ 📲http://www.wasap.my/601123730136

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jusherbakesihatan
#authentic
#manbooster
#beli3percuma1
#teamjpamal


0

Siapa ada masalah seperti mereka ? ✔️ senggugut.
✔️ period tak teratur.
✔️ keputihan.
✔ rasa lesu,letih, tidak bertenaga

Siapa ?
Atau anda ade kenal siapa siapa yang ada masalah macam ni dan nak selesaikan cepat cepat ?

whatssapp kak lyn..
📲http://www.wasap.my/60127543452

#jamuputeriviral
#jamuputerihq
#jamuputerimalaysia
#teamerni


0

“RAMAII YANG FOBEA BILE DENGAR PERKATAAN JAMU PAHIT..RASE KUNYIT LA..BERGAS LAH..TAPI JAMUPUTERI NI RASA DIA LAIN MACAM.. JATOH CINTA BETUL LA DENGAN JP NIE..SAPE YANG TRY KOMPEM ABISKAN HINGGA TITISAN TERAKHIR DAN REPEAT BERKALI2.. Mula2 LEEZ ROSLY (ARTIS) alahhh wife dramaband punye vokelisss tue lah!!Dia suka sangat dengan #jamuputeri,memang suka habis sampai repeat orderr kali kedua 10 botol terus !!Badan ringan dan lawasss katenye..Bangun pagi pun senang yuuhuuu 💃💃..
.
.
Dah ramaii tau artisss2 terkenal sukakan #jamuputeri nie..Dah la murahh gilaaa RM20 jew..Yang besttt ada kelulusan ISO dan nutrisi pemakanan,memang terjamin chuolss!!Sesuaiii pulak tuh dengan seisi keluarga..
.
Memang tak rugilah kalau korang cuba 👍👍.. Nak details lanjut??Nak oder??Jomms klik link dibawah⤵ 📲http://www.wasap.my/601123730136

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jusherbakesihatan
#authentic
#manbooster
#beli3percuma1
#teamjpamal


0

Utk wanita yg ada masalah #KEPUTIHAN tu boleh ikhtiar pulihkan masalah dgn mencuba #JamuPuteri..
boleh pilih nk minum yg mana..sama fungsinya #merawat masalah keputihan wanita tu..
Harga👇
💋#RM25 utk #RoyalBooster
💋#RM25 utk #LadyBooster

Utk oder boleh wasap kaknita 📲http://www.wasap.my/60199055726

#JamuPuteriViral
#JamuPuteriMalaysia
#JusHerbaKesihatan
#JusRoyalBooster
#JusLadyBooster
#TeamRaniaqis
#JPTerengganu


0

🍃 5 JENIS #KEPUTIHAN YANG PERLU WANITA TAHU! 🍃

1.📌 Berwarna Putih Jernih

Ini ialah keputihan pada tahap normal.Jika anda mempunyai simptom lain seperti gatal, panas dan pedih pada kemaluan ia mungkin disebabkan jangkitan yis (kulat). 2.📌 Berwarna Kekuningan

Ini ialah keputihan tidak normal. Ia mungkin disebabkan oleh dua faktor iaitu jangkitan kuman atau STI (Sexually Transmitted Infection)

3.📌 Berwarna Perang (Seolah Bercampur Darah)

Ini ialah keputihan yang disebabkan kitaran haid yang tidak teratur. Jika anda mengalami keputihan jenis ini secara berpanjangan, ia mungkin tanda awal kepada kanser rahim.

4.📌 Berwarna Hijau

Ini juga ialah keputihan tidak normal. Ia mungkin disebabkan oleh dua faktor iaitu jangkitan kuman atau STI (Sexually Transmitted Infection). Biasanya ia akan menyebabkan bau busuk disertai rasa pedih ketika buang air kecil. Pembengkakan pada vagina dan gatal-gatal sekitar vagina juga antara simptom keputihan jenis ini.

5.📌 Jangkitan Yis (Kulat)

Keputihan jenis ini akan menghasilkan gumpalan tebal bewarna putih seperti cheese dan menyebabkan kegatalan, kemerahan, kerengsaan dan panas pada vagina.

Rawat masalah #keputihan anda segera!

Consume JP secara konsisten dapat membantu masalah keputihan anda. Dan bukan itu sahaja ia juga dapat membantu masalah #senggugut tau.

Semoga Bermanfaat! -
DAPATKAN dr saya sekarang picit link bwh ni utk fb..

http://www.wasap.my/60133187914

utk IG blh pergi di bio sis & tekan kt no. situ.. — —
#jparmy
#jamuputeriviral
#luckydrawOppof9
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#projeksurijp
#TeamKilauanRania


0

Yg kusam jadi Comel gebu♀️...
Yg buncit jadi kempis sadooo💪..
Yg bulat jadi kuyussss💃.. Haaaa.. Dgn amal #jamuputeri semuanya tersedia dlm 1 botol dgn jutaan khasiat 🌿🌿🌱🍒🍒 Harga rm25 tpi kesannya setanding produk mahal RM250.. Woww x woww!! Kenapa perlu fikir lama kalu kami dah sediakan yg terbaikk utk anda👄😊 Tekan➡️➡️↘️
www.wasap.my/60177635341/nakjamu
jom kongsi masalah anda.. #jamuputeriviral #jamuputerihq
#jamuputerimalaysia #teamerni #teamjamuputeri #jamuputerijohor #jamuputeriarmy #jamuputerilovers #jusjamumoden #projeksurijp #jusroyalboosterjp #jusladyboosterjp
#jusmanboosterjp #minumanherbajp
#jusherbajamuputeri #justradisional
#jussedap #jusmurah #justuruntemurun
#dropshipwanted #miniagenwanted
#gogokgogokteruscantik
#gogokgogokterussado ❤️ Thanks awak!


0

ANAK DARA MINUM JAMU, PERIOD PAIN HILANG. JERAWAT KECUT, BODY LEBIH SOLID MOLID ! PERUT KEMPIS HOIH !
.
.
Ramai yang beranggapan jamu ni untuk mak mak je kan ? Well hello orang indonesia mengamalkan jamu dari anak dara lagi tau. .
.
Mencegah lebih baik dari mengubati, kan ? Bagus ke Authentic# Royal booster untuk anak dara ni ? (+) bagus untuk menguatkan rahim. (+) bagus untuk menstabilkan hormon. (+) mengecutkan jerawat. (+) menghaluskan kulit wajah. (+) mengurangkan period pain. (+) mengurangkan keputihan. (+) mengempiskan perut.

Dan banyak lagi khasiat lain yang uolls sendiri kene cuba. .
.
——> BERMINAT ?
Meh whatssapp kita borak sampai jadi😉
📲http://www.wasapm.my/60135314862

#jamuputeriviral #jamuputerihq
#jamuputerimalaysia #jamuputerikulaijohor #teamInaz #jamuputeriarmy #jamuputerilovers #jusjamumoden #projeksurijp #jusroyalboosterjp #jusladyboosterjp
#jusmanboosterjp #minumanherbajp
#jusherbajamuputeri #justradisional
#jussedap #jusmurah #justuruntemurun
#dropshipwanted #miniagenwanted
#gogokgogokteruscantik
#gogokgogokterussado ❤️ Thanks awak!


0

Ada cyst??Fibroid??Nak up kn aset² dalaman & luaran?? Jom cuba jus herba jamuputeri ❤️ Kita rawat & kasi letopsss dengan jamuputeri ❤️ Nak details lanjut??Nak oder??Jomms klik link dibawah⤵

http://www.wasap.my/601123730136 -
#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#authentic
#manbooster
#jamuputeri
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#gogokgogokteruscantik
#teamjpamal


0

Testimoni fresh everyday
.
"Angin senang keluar dan lawas membuang " .
.
.
Pastikan minum air masak secukupnya dan buat sedikit senaman ringkas untuk keluarkan peluh yer.
.
.
Jom dapatkan JP dalam menu diet harian anda.
Sila klik link dekat bio untuk order atau wasap ke 0193984480
.
.
#suejamuputeri
#trustedseller
#royalbooster
#skinzbooster
#ladybooster
#manbooster
#jamuputeriviral
#jamuputericheras
#jamuputerikualalumpur
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriarmy
#jamuputeriagent
#teammaya
#jamumoden
#isterimenawan
#suamihebat
#darajelita
#jusherba
#munafik2
#dramasangat
#igshop
#onlineshop
#bazarpaknil
#onlineshoppingmalaysia
#kualalumpur
#cheras
#tampin
#alorgajah
#paskal


0

J U S H E R B A - Royal Booster.
#gogokgogokteruscantik
-
Kebaikkan :~
-
🌹 Detox toksin keluar dari badan setiap hari.
🌹 mengempiskan perut.
🌹 menstabilkan hormon punca jerawat.
🌹 menghilangkan bau miss v.
🌹 mengurangkan rasa lapar.
🌹 menguatkan pangkal rahim.
🌹 menghilangkan keputihan.
🌹 mengecutkan jerawat.
🌹 mencerahkan dan glowingkan kulit.
🌹 meningkatkan tenaga dalaman.
🌹 memberi bentuk badan ygang menawan.
🌹 memberi tenaga berpanjangan.
🌹 mengeluarkan angin dalam badan.
🌹 melegakan senggugut.
🌹 memelihara kesihatan dalaman.
🌹 mengurangkan rasa penat.
🌹 memperbanyakkan susu badan.
🌹 menegangkan payudara.
🌹 mengurangkan sakit-sakit badan.
🌹 energy booster.
🌹 membakar lemak berlebihan.
-
Boleh diamalkan oleh lelaki dan wanita berumur 16 tahun keatas. Sesuai untuk ibu baru lepas bersalin. Tidak disarankan untuk pengidap penyakit kronik.
-
🚫 Tidak disarankan untuk ibu mengandung.
🚫 berhenti jika ada simptom penyakit berpanjangan.
🚫 segera dapatkan khidmat doktor.
-
Ingredient :
cekur, temulawak,temukunci,halia,kunyit, asam jawa, gula jawa, garam gunung, daun pandan, limau nipis, ceylon, garcinia cambogia, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.
-
Mendapat kelulusan :
✔ PRODUK MUSLIM.
✔ BUATAN MALAYSIA.
✔ PPIM.
✔ ISO.
-
Cara consume : 50ml 1-2x sehari pagi dan malam.
Minum air sekurang2 2.5liter sehari.
-
Harga : RM25sm/RM30ss.
Net : 500ml.
Postage : RM8sm/RM12ss
-
Whatsapp to oder
http://www.wasap.my/60135314862/nakjamu
-
Testimoni :
#jamuputeri #jamuputeriviral #royalbooster #jamuputeriHQ #jamuviral #jamuputerikulaijohor #dropshipwanted #trustedseller #agentkulai #teamInaz
#jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putscleanser
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia


0

Alhamdulillah done restok JamuPuteri ❤️ 💦 Bismillahirrahmannirrahim.. Ya ALLAH sahaja aku berniaga hari ini kerana ALLAH swt. semoga segala urusan ku dipermudahkan oleh- Nya.. Dilipat gandakan lagi rezekiku & dikurniakan rezeki yg berkat.. Aaminn.. Semoga cust yg mengamalkan #jamuputeri ni diberi kesihatan yg lebih baik.

aamin 💕

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerigombak
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#projeksurijp
#flowlessskincare


0

Jom tengok ramuan Lady booster :
.
.
🌹air tapis 🌹manjakani
🌹serapat 🌹kencur/cekur
🌹goji
🌹halia
🌹temu putih
🌹Garcinia cambogia
🌹ceylon cinnamon
🌹asam jawa 🌹gula jawa 🌹Garam gunung 🌹daun pandan 🌹limau nipis 🌹beras 🌹rempah ratus terpilih 🌹pengawet minuman dibenarkan .
.
📌untuk wanita yang dah berkahwin sahaja
📌tegangkan aset dan ketatkan balik yang mana dah longgar
📌awet muda dan mood ceria
📌mengekalkan tenaga sepanjang hari dan tambah kan keinginan untuk bersama
📌mengurangkan kolesterol
.
.
Jom dapatkan Lady booster dalam menu diet harian anda
Whatsapp ke 0193984480

Lagi mudah klik link dekat bio keyh

Cod area cheras,kuala lumpur,puchong,subang,usj,sri Petaling,alor gajah,Tampin ,johol #suejamuputeri
#trustedseller
#royalbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#manbooster
#jamuputeriviral
#jamuputericheras
#jamuputerikualalumpur
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriarmy
#jamuputeriagent
#jamuputerihq
#teammaya
#jamumoden
#isterimenawan
#suamihebat
#darajelita
#jusherba
#dramasangat
#igshop
#onlineshop
#bazarpaknil
#onlineshoppingmalaysia
#kualalumpur
#cheras
#alorgajah
#tampin

#suejamuputeri
#jamuputeri
#jamuputeriviral
#teammaya


1

“ALHAMDULILLAH BADAN RINGAN SAKIT BETIS SEKEJAP JE DAH HILANG..”
-
Feeback dari customer kita Ain.
DAPATKAN DISINI —
CARA LAKUKAN PEMBELIAN
.
📲www.wasap.my/60176824910

Berminat nak sertai tim perang kami / join #projeksurijp kami? Cara terbaik kembangkan RM50 jadi RM500z
Whatsapp : 011 2624 0609 ( nana ) — —
#jparmy #jprian #jamuputeriviral #luckydrawOppof9 #jamuputerimalaysia #jamuputerihq #wawazainal #projeksurijp


1

Bismillahirrahmannirrahim..
Ya ALLAH sahaja aku berniaga hari ini kerana ALLAH swt. semoga segala urusan ku dipermudahkan..Dilipat gandakan lagi rezekiku & dikurniakan rezeki yg berkat..Aaminn.. Kedai online kak lyn sentiasa open ye.. Jus Jamu Puteri bkn ubat tp jus herba kesihatan..
In Shaa ALLAH jus yg sedap xpahit😋👍
Harga RM25, sangat2 mampu milik..Nak jaga luar dalam,nak tenaga berkekalan sepanjang hari,dan detox hari2, semua dalam sebotol.Tak perlu rebus atau bancuh,cuma goncang dan minum.Mudah👍 💯% produk muslim

Semoga cust yg mngamalkn #jamuputeriviral diberi kesihatan yg lebih baik..Aaminn💞💞 meh whatssapp kak lyn..
📲http://www.wasap.my/60127543452

#jamuputeriviral #jamuputerihq
#jamuputerimalaysia #teamerni #jamuputeriarmy #jamuputerilovers
#minumanherbajp #jusherbajamuputeri
#dropshipwanted #miniagenwanted
#gogokgogokteruscantik
#gogokgogokterussado ❤️ Thanks awak!


0

Hai awak2...dah sarapan blom...jgn skip sarapan ye..sarapan tu penting..dan jgn lupa teguk jamu puteri dulu👍👍 #jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putscleanser
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia
#jamuputeri_kulai


0

“ALHAMDULILLAH BADAN RINGAN SAKIT BETIS SEKEJAP JE DAH HILANG..”
-
Feeback dari customer kita Ain.
DAPATKAN DISINI www.jamuputeriviral.com

CARA LAKUKAN PEMBELIAN
.
1) Layari website.
2) Klik ruangan Agent.
3) Pilih agent yang berhampiran.
4) Hubungi agent pilihan anda.
5) mereka akan cod ke tempat anda.

Perlukan bantuan ?
Whatsapp 017 288 0192 ( dayah )

Berminat nak sertai tim perang kami / join #projeksurijp kami? Cara terbaik kembangkan RM50 jadi RM500z
Whatsapp : 011 2624 0609 ( nana ) — —
#jparmy #jprian #jamuputeriviral #luckydrawOppof9 #jamuputerimalaysia #jamuputerihq #wawazainal #projeksurijp


0