#jamuputerimalaysia

Instagram photos and videos

#jamuputeriviral#jamuputerimalaysia#ladybooster#manbooster#jamuputeri#jusherba#jamuputeriarmy#jusputeriviral#royalbooster#minumanherba#justradisional#jamuputerihq#skinzbooster#jpmanbooster#jusputeri#jusputerihq#putbeauty#flawlessskincare#farskosmetic#jpladybooster#jamuputeribss#jamuputeriseremban#jamuputerisenawang

Hashtags #jamuputerimalaysia for Instagram

Assalamualaikum & morning.

Maaf sesangat sebab jamu puteri yang beharga rm20 ni boleh bantu selesaikan macam macam masalah uolls. .
.
Rasa rugi pulak jual rm20, tp tak apa yang penting uolls sihat, maya untung sikit pun da Alhamdulillah. Rasa lapang dada dapat bantu uolls tau.

#nakbantuorang
#jamuputerikualalumpur
#jamuputeriarmy
#jamuputeriviral
#jamuputeriauthentic
#jamuputerimalaysia
#Teammaya
#isteriuntukdisewa
#paskal
#isteriuntukdiktiraf


0

Berapa kali korang detox seminggu ?

1 kali ?
2 kali ?
Hari hari ?
Atau jarang sekali 🤣

Detox means flush toksin dari tubuh badan korang, atau dari segi bahasa pasar yang senang paham berakkk atau yak yakk.. Penting ke?

Sangat penting, korang x pelik ke korang makan hari hari tapi tak poo poo, ghaib ke mana makanan tu ? Tu yang end up usus berkarat, kene kanser lah apa lah. Banyak risiko tak poo poo ni huii.

Akak malas beletiaq tp akk da nampak efek poo poo ni depan mata, apa jadi bila x poo poo.

Jaga poo poo okay?
Susah poo poo roger je akak, akak bekalkan #jamuputeriviral selesai masalah hidup engkorang.
Pape picit no kakak keyh? 📲http://www.wasap.my/60135314862

#jamuputeriviral
#jamuputerihq
#jamuputerikulaijohor
#agentkulai
#teamInaz
#jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putscleanser
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia


0

Sblum tido jangan lupa cuci muka tau..clearkn semua makeup kt muka bru lah wajah bersih.

Selamat malam

#jamuputeriviral❤️ #JamuPuteriMalaysia


0

J U S H E R B A - Lady Booster
Khusus untuk keintiman wanita..
-
Lady Booster jus herba aka jamu yang diformulakan khas untuk wanita yang sudah berkahwin, dan mementingkan penjagaan kesihatan dalaman wanita untuk suami tercinta.

Antara khasiat lain JP Lady Booster adalah : . 🌹Awet muda.
🌹Mencegah bau busuk miss 🌹Meningkatkan kenikmatan seks.
🌹Meransang hormon.
🌹Meningkatkan kesuburan.
🌹Merawat otot-otot miss v.
🌹Mengurangkan lendiran miss v.
🌹Menegangkan payudara dan punggung.
🌹Merampingkan tubuh badan.
🌹Menganjalkan dan menegangkan kulit.
🌹Mencegah jerawat.
🌹Mengurangkan risiko kanser servik.
🌹Membantu sistem penghadaman.
🌹Mengekalkan kesihatan mata.
🌹Mengurangkan berat badan.
🌹Mengurangkan kolestrol.
🌹Menjaga fungsi buah pinggang.
🌹Mengurangkan stress.
🌹Mengekalkan tenaga yang berpanjangan.

Ingredient :
Air tapis, manjakani ,serapat, temu putih , goji ,halia ,kencur, asam jawa, gula jawa, garam gunung, daun pandan, limau nipis, beras, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.

Mendapat kelulusan :.
✔ PRODUK MUSLIM.
✔ BUATAN MALAYSIA.
✔ PPIM.
✔ ISO.

Cara consume : 50ml 2x sehari pagi dan malam.
Minum air sekurang2 2.5liter sehari.
-
Tips ! Utk lebih energetik sila bersenam utk mengeluarkan peluh.

PRICE : RM25sm/RM30ss.
Net : 500ml ( seminggu )
Postage : RM8sm/RM12.

Boleh dapatkan dr agent berhampiran, rujuk instagram @jamuputeriarmy
-
Testimoni :
#jamuputeri
#jamubyputeri
#jamuputeriviral
#jpmanbooster
#jpladybooster
#jamuputerimalaysia
#jamuputerikualalumpur
#isteri
#isteriuntukdiktiraf
#isteriuntukdisewa


1

💦Rasa cukup ke kalau seminggu sekali baru ke tandas ? Cukup kalau seminggu 2 3 kali je melabur ?
.
.
Wajib buang setiap hari 1-2kali ya.. jangan abaikan kesihatan usus anda, sebab usua kotor boleh dorong mcm mcm jenis masalah.
.
.
Dah ready nak hadap masalah ?
Kalau tak ready piyem sis, sis akan bantu uolls untuk melabur hari hari. sis bekalkan #jamuputeriviral selesai masalah hidup engkorang.

http://www.wasap.my/60177635341/JamuPuteriSkudai

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerihq
#jamuputerijohor
#jamuputeriskudai
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#flowlessskincare


0

🌿Manbooster🌿
.
🍃(5 bahan utama yang terdapat didalam jp Manbooster):
.
1. Tongkat ali
2. Buah goji
3. Cekur
4. Ubi jaga
5. Halia
.
PRICE : RM20sm/RM25ss.
Net : 500ml ( seminggu )
Postage : RM8sm/RM12.
.
#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputeribss
#jamuputeriseremban
#jamuputerisenawang
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#flawlessskincare
#miniagentsenawang


2

Testimoni💕
Tq sis supporting n dah amalkan #jamuputeriviral.
Semoga sis mendapatkan sejuta manfaat..amin
.
Korang dh cuba jamu puteri ke belum?..
Meh lah roger sis
📲www.wasap.my/60183527280 .

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jamuputeriarmy
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputeribss
#jamuputeriseremban
#jamuputerisenawang
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#flawlessskincare
#miniagentsenawang


1

Testimoni fresh💕
.
feedback yg baik dari pada customer #jamuputeri
Lewat 3 week xdtg period minum Ladybooster terus period. Badan rasa cergas.
.
Korang dh cuba jamu puteri ke belum?..
Meh lah roger sis
📲www.wasap.my/60183527280 .
.
#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jamuputeriarmy
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputeribss
#jamuputeriseremban
#jamuputerisenawang
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#flawlessskincare
#miniagentsenawang


0

💕Ladybooster💕
.
🍃(5 bahan utama yang terdapat didalam jp ladybooster):
.
1. manjakani
2. buah goji
3. temu putih
4. akar serapat
5. kencur
.
PRICE : RM25sm/RM30ss.
Net : 500ml ( seminggu )
Postage : RM8sm/RM12.

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputeribss
#jamuputeriseremban
#jamuputerisenawang
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#flawlessskincare
#miniagentsenawang


1

🎊Contest jamu puteri🎊
Dengan pembelian RM100 keatas anda layak mengikuti cabutan bertuah tau..
.
.
🎁Grand prize oppo F9..😱😱
Dan masih banyak lagi hadiah saguhati menanti anda.
.
Apa tunggu lagi jom dapatkan segera produk jamu puteri. Atau wasap sis
📲www.wasap.my/60183527280
📲www.wasap.my/60183527280
.
Sah dari 1 sept - 31 march 2019
.
#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriarmy
#jamuputerihq
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputeribss
#jamuputeriseremban
#jamuputerisenawang
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#miniagentsenawang


0

Testimoni fresh💕
.
feedback yg baik dari pada customer #jamuputeri
Badan tak rasa sakit-sakit. sedap buat kerja.
.
Korang dh cuba jamu puteri ke belum?..
Meh lah roger sis
📲www.wasap.my/60183527280 .
.
#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jamuputeriarmy
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputeribss
#jamuputeriseremban
#jamuputerisenawang
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#flawlessskincare
#miniagentsenawang


3

🍀Authentic🍀
.
🍃(5 bahan utama yang terdapat didalam jp Authentic):
.
1. Kunyit hidup
2. Halia
3. Temu lawak
4. Kencur
5. Temu kencur
.
PRICE : RM20sm/RM25ss.
Net : 500ml ( seminggu )
Postage : RM8sm/RM12.

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputeribss
#jamuputeriseremban
#jamuputerisenawang
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#flawlessskincare
#miniagentsenawang


0

Berapa kali korang detox seminggu ?

1 kali ?
2 kali ?
Hari hari ?
Atau jarang sekali 🤣

Detox means flush toksin dari tubuh badan korang, atau dari segi bahasa pasar yang senang paham berakkk atau yak yakk.. Penting ke?

Sangat penting, korang x pelik ke korang makan hari hari tapi tak poo poo, ghaib ke mana makanan tu ? Tu yang end up usus berkarat, kene kanser lah apa lah. Banyak risiko tak poo poo ni huii.

Akak malas beletiaq tp akk da nampak efek poo poo ni depan mata, apa jadi bila x poo poo.

Jaga poo poo okay?
Susah poo poo roger je akak, akak bekalkan #jamuputeriviral selesai masalah hidup engkorang.
Pape picit no kakak keyh?
Alah klik je link dekat bio tuu. #suejamuputeri
#trustedseller
#authentic
#ladybooster
#manbooster
#jamuputeriviral
#jamuputericheras
#jamuputerikualalumpur
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriarmy
#jamuputeriagent
#teammaya
#jamumoden
#isterimenawan
#suamihebat
#darajelita
#jusherba
#cintabukankristal
#munafik2
#dramasangat
#igshop
#onlineshop
#bazarpaknil
#onlineshoppingmalaysia
#kualalumpur
#cheras
#negerisembilan
#melaka
#paskal


0

HARGA MURAH TAK SETANDING KUALITI

Jus herba keluaran jamu puteri minuman herba ready to drink anti pahit dan mudah diamalkan, cuma 50ml setiap pagi dan malam. dengan hanya menggunakan bahan bahan semulajadi (raw) akan membantu anda untuk sihat dan menawan
Harga istimewa untuk pelanggan yang terawal sahaja.
Dapatkan sekarang hanya di :

Www.wasap.my/60182114634

#jamuputeriviralmalaysia #jamuputeriviral #jamusedap #jamuputeriarmy#jamutradisional #jamuputerimalaysia #jamuputerishahalam #jamuputeriarmy#jamusedap


0

"Manbooster"
Untuk lelaki maskulin.
Tq bang sudi kongsi gambar untuk testimoni jamu puteri 😅
.
Korang dh cuba jamu puteri ke belum?..
Meh lah roger sis
📲www.wasap.my/60183527280 .

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jamuputeriarmy
#jusputeri
#jusputeriviral
#jusputerihq
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputeribss
#jamuputeriseremban
#jamuputerisenawang
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#farskosmetic
#putbeauty
#flawlessskincare
#miniagentsenawang


0

Testimoni #JamuPuteri.. brbaloi brmodalkn #RM20 je dah boleh bantu air susu ibu banyak..jamu puteri #Authentic ni x panas so sesuai utk ibu yg mnyusukn anak..anak pn happy kenyang..alhamdulillah.. nak cuba jamu puteri?? meh wasap saya 📲http://www.wasap.my/60108913037/jamu

#JamuPuteriViral
#JamuPuteriMalaysia
#JusHerbaKesihatan
#JusRoyal
#jamupuyeriviral
#jamuputeriarmy
#jusbyputeri
#jamuputerikualalumpur
#justinbieber
#Teammaya
#wanihasrita


0

Sizzzz makin cerah glowing mowing miow miow lah.. apa rahsianya ?
.
J A M U P U T E R I lahhhhhhh🤣.
.
Bagai terkena sumpahan, memula saja consume sebab nak overcome masalah ehem ehem tapi tercantik tanpa sengaja.
.
.
Jamu ni merawat dari dalam, bila dalaman molek luaran vavavasss lahhhh hasilnya.
.
.
Cantik luar cantik dalam cantik dengar sini, awak happy kami pun happy sekali 💕.
.
.
#jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putsbeauty
#putscleanser
#jamuputeriskincare
#flawlessskincare
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia


0

Terima kasih sudi cuba jus herba jamuputeri ❤️ JAMU PUTERI - LADY BOOSTER. “ Setiap hari jatuh cinta pandang pertama “. JP Lady Booster jamu yang diformulakan khas untuk wanita yang sudah berkahwin, dan mementingkan kesihatan dalaman wanita. Nak upkan aset & nak grip kan miss v. ❤️ Nak cuba?

Rm25 jurr 💕

Untuk respon lebih cepat klik sahaja dibawah

wasap.my/60189459989

#teamjpamal
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriviral
#jamuputeriarmy
#jamuputerigombak


0

Fresh testimoni ❤️ Ada masalah period tak teratur.? Jom ikhtiar dengan jus herba jamuputeri.

Inshaa Allah 😊

Jom minum tanpa was-was 😋
YANG PASTI LEBIH SIHAT, CANTIK DAN BERTENAGA ——> BERMINAT ? RASA MCM NAK BELI SEKARANG? NAK CUBA ? PM SIS SKRG ! JGN TGGU LAGI!
.
.
Whatsapp : www.wasap.my/60189459989

Sapa lambat dia rugi😛
.
.
#teamjpamal
#jamuputeri #jamuputeriviral #jamuputerimalaysia


0

Jamu puteri - JP authentic.
“Makin hari makin sayang uolls.” Kebaikkan :
🌹 mengempiskan perut.
🌹 menstabilkan hormon punca jerawat.
🌹 menghilangkan bau miss v.
🌹 mengurangkan rasa lapar.
🌹 menguatkan pangkal rahim.
🌹 menghilangkan keputihan.
🌹 mengecutkan jerawat.
🌹 mencerahkan dan glowingkan kulit.
🌹 menguatkan tenaga batin lelaki dan wanita.
🌹 memberi bentuk badan ygang menawan.
🌹 memberi tenaga berpanjangan.
🌹 mengeluarkan angin dalam badan.
🌹 menghilangkan senggugut.
🌹 mengecutkan cyst dan fibroid.
🌹 merawat luka dalaman.
🌹 merawat asma.
🌹 memperbanyakkan susu badan.
🌹 menegangkan payudara.
🌹 menghilangkan sakit-sakit badan.
🌹 meningkatkan tenaga dalaman.
🌹 energy booster untuk abam2 sado.
🌹 cut lemak2 dalam badan.
🌹 memejalkan kulit supaya lebih muda dan tidak kendur.

Boleh diamalkan oleh lelaki dan wanita berumur 16 tahun keatas. Sesuai untuk ibu baru lepas bersalin. Tidak disarankan untuk pengidap penyakit kronik. 🚫 Tidak disarankan untuk ibu mengandung.
🚫 berhenti jika ada simptom penyakit berpanjangan.
🚫 segera dapatkan khidmat doktor.

Ingredient :
Air tapis, cekur, temulawak,temukunci,halia,kunyit, asam jawa, gula jawa, garam gunung, daun pandan, limau nipis, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.

Mendapat kelulusan :
✔ PRODUK MUSLIM.
✔ BUATAN MALAYSIA.
✔ PPIM.
✔ ISO.

Cara consume : 50ml 2x sehari pagi dan malam.
Minum air sekurang2 2.5liter sehari.

Harga : RM20.
Net : 500ml (penggunaan seminggu).
Postage : RM8sm/RM12ss

Testimoni :
#jamuputeri #jamubyputeri #jamuputeriviral #jamuputeri
#jpmanbooster
#jpladybooster
#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriarmy
#kakput
#sayajualjamu
#sayajualmurah
#jamukunyit
#jamukencur
#jamutongkatali
#jamumanjakani
#jamuviral
#jualjamu
#jamucantik
#suamisayang
#isterisayang


0

Goodmorning ❤️
Dah minum jus herba jamuputeri?

Pagi2 bangun badan rasa cergas je
Nak membuang pun lawas

Jom minum tanpa was-was 😋
YANG PASTI LEBIH SIHAT, CANTIK DAN BERTENAGA ——> BERMINAT ? RASA MCM NAK BELI SEKARANG? NAK CUBA ? PM SIS SKRG ! JGN TGGU LAGI!
.
.
Whatsapp : www.wasap.my/60189459989

Sapa lambat dia rugi😛
.
.
#teamjpamal
#jamuputeri #jamuputeriviral #jamuputerimalaysia


0

Assalamualaikum wbt...
Selamat Pagi Uolss 🌻

Jangan lupa sedeqahkan Alfatihah buat kedua ibubapa dan pintu rezeki akan sentiasa terbuka buat kita.

#jamuputeriagentkotabharu
#assalamualaikum
#jamuputeriarmy #selamatpagi #morning #jamuputerimalaysia #jamuputeriviral


0

Masalah buang air besar yang tak menentu..Bila sembelit, sisa makanan tak dapat nak proses untuk dibuang.

Sisa makanan yang tak dapat dibuang mengakibatkan terkumpul di dalam usus anda.Sisa makanan adalah bahan yang perlu dibuang oleh badan anda kerana ianya mengandungi bahan yang tidak baik untuk badan anda. Meh kita detox dgn #jamuputeri 👉 #TOKSIN Bila banyak toksin, maka usus akan menjadi semakin berkerak. Apa saje supplement anda pakai & minum tidak akan berkesan bila terlalu banyak toksin. 👉#BUNCIT Detox usus anda dengan #jamuputeri untuk buang sisa toksin dan dapat kempiskan perut anda.

Berminat boleh PM Maya sekarang

##jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putsbeauty
#pencucimukasenang
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia
#jamuputerikualalumpur
#cikreenencikngongek
#wanihasritafans
#isteriuntukdiiktiraf
#panamadancechallenge


0

Alhamdulillah.. Antara sebab kenapa Jamu wujud didunia ini adalah disebabkan kebaikkannya yang banyak membantu orang2 yang mempunyai masalah.

Boleh click link di bio fiqa yea😍 atau Whatsapp;
0179823678
0179823678
0179823678

#jamuputeriviral
#jamuputeri
#jamuputerimalaysia #jamuputeriarmy
#jamuuntukkesihatan #jamuputerikelantan #jamuputeriauthentic #jamuputeriagentkotabharu #insomnia #takbolehtido


0

Kenapa awak kena try JP ?

70-75% dari badan kita terdiri daripada air, dan jamu dalam bentuk air sangat mudah menyerap dan dapat kesan yang maksima seawal 24jam.

Testimoni :
#jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputrihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putsbeauty
#pencucimukamalas
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia
#Leaderteamjpamal
#teamjpama


0

🎊Contest On🎊
🎊Contest On🎊

Pembelian mana2 #JamuPuteri dlm 1 resit jejak #RM100 anda dah layak joint lucky draw tau..best ke best ?? Jom grab skrg sebab harga jamu puteri mmg #JIMAT sangat2

Di buka sehingga 30/3/2019 utk joint cabutan ni..jom rebut peluang sekarang❗❗ 📲http://www.wasap.my/60135314862

#jamuputeriviral
#jamuputerihq
#jamuputerikulaijohor
#agentkulai
#teamInaz
#jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putscleanser
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia
#igshop
#onlineshopping
#bazarpaknil
#dramasangat
#seriburindu
#isteriuntukdisewa
#lelakikirimantuhan


0

DOUBLE LINE.. Tersenyum riang saya harini, bukan apa saya dapat berita gembira dari salah seorang agent jamu puteri yang ke 9 tahun ni yang dia pregnant. Siap tunjuk saya double line lagi.

Okay, time dia whatsapp tue saya orang pertama yang dia bagitahu.. how happy i am dan saya rasa dihargai sangat tau!

Tahniah preggy mommy cap JP, jamu puteri ni bahan bahan dia menyuburkan rahim, mana datang ehh memandulkan pula kan?

Kencur, temukunci, manjakani, serapat semuanya baik untuk rahim.
So siapa yang kurang jelas lagi manfaat JP, bolehlah slide fon tue terus ke whatsapp saya, kita borak sampai jadi okay?

klik www.wasap.my/60174307686

Testimoni :
#jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputrihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putsbeauty
#pencucimukamalas
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia


0

Masalah buang air besar yang tak menentu..Bila sembelit, sisa makanan tak dapat nak proses untuk dibuang.

Sisa makanan yang tak dapat dibuang mengakibatkan terkumpul di dalam usus anda.Sisa makanan adalah bahan yang perlu dibuang oleh badan anda kerana ianya mengandungi bahan yang tidak baik untuk badan anda. Meh kita detox dgn #jamuputeri 👉 #TOKSIN Bila banyak toksin, maka usus akan menjadi semakin berkerak. Apa saje supplement anda pakai & minum tidak akan berkesan bila terlalu banyak toksin. 👉#BUNCIT Detox usus anda dengan #jamuputeri untuk buang sisa toksin dan dapat kempiskan perut anda.

Berminat boleh PM Mida sekarang

##jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#skinzbooster
#jamuputerihq
#jusherba
#justradisional
#minumanherba
#putsbeauty
#pencucimukasenang
#jpmalaysia
#jamuputerimalaysia
#jamuputerishahalam
#cikreenencikngongek
#wanihasritafans
#isteriuntukdiiktiraf
#panamadance


0