#jamuputerisalaktinggi

Instagram photos and videos

#jamuputeriviral#jamuputerisalaktinggi#jamuputeriputrajaya#jamuputericyberjaya#jamuputeridengkil#sabah#sarawak#codputrajaya#igshop#jamumanjakani#jamuputeribanting#jamumoden#jamumurah#royalbooster#manbooster#ladybooster#jamutongkatali#jamuputerimalaysia#jamuputeriklia#cantik#sayajualjamu#brunei#mantap

Hashtags #jamuputerisalaktinggi for Instagram

Jamu Puteri Authentic

Kebaikkan :
🌹 mengempiskan perut.
🌹 menstabilkan hormon punca jerawat.
🌹 menghilangkan bau miss v.
🌹 mengurangkangkan rasa lapar.
🌹 menguatkan pangkal rahim.
🌹 menghilangkan keputihan.
🌹 mengecutkan jerawat.
🌹 mencerahkan dan glowingkan kulit.
🌹 menguatkan tenaga batin lelaki dan wanita.
🌹 memberi bentuk badan yang menawan.
🌹 memberi tenaga berpanjangan.
🌹 mengeluarkan angin dalam badan.
🌹 menghilangkan senggugut.
🌹 mengecutkan cyst dan fibroid.
🌹 merawat luka dalaman.
🌹 merawat asma.
🌹 memperbanyakkan susu badan.
🌹 menegangkan payudara.
🌹 menghilangkan sakit-sakit badan.
🌹 meningkatkan tenaga dalaman.
🌹 energy booster untuk abam2 sado.
🌹 cut lemak2 dalam badan.

Cara consume : 50ml 2x sehari pagi dan malam.
Minum air sekurang2 2.5liter sehari.

Jom dapatkan sekarang
http://www.wasap.my/60183926313/JP

#jamuputeriviral
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeribanting
#jamuputeriklia
#royalbooster
#jamumanjakani
#jamumoden
#flawless
#cantik
#keputihan
#jerawat
#1001khasiat
#jamumurah
#codputrajaya
#sabah
#sarawak
#bazarpaknil
#dramasangat
#igshop
#malaysia
#mantap


0

SERONOK TAK SAKIT ORANG PEREMPUAN..
.
.
sakit apa orang perempuan? sakit senggugut la. Tiap bulan sampai guling guling waktu bendera merah. Sakit dia mcm cramp tau.
.
.
Beliau cuba beli sebotol dengan zila baru ni #authentic tak sangka datang terus period tapi memang tak sakit dan tak perlu pain killer siap boleh jalan jalan lagi..
.
.
Dalam jamu puteri authentic ada kunyit dan temulawak pernah zila sebut ia bagus melancarkan darah dalam rahim kita. Selain itu temukunci berfungsi sebagai menghilangkan rasa sakit sewaktu datang period.
.
.
Dah tak perlu pain killer setiap datang bulan. Cuba #jamuputeri dan rasai sendiri kebaikannya.
.
.
order klik link wasap kt bio or piyem segera
.
🚗 cod PUTRAJAYA DENGKIL SALAKTINGGI KLIA OLAK LEMPIT BUKIT CHANGGANG BANTING
.
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#teamjphunter
#jamuputeriviral
#jamuputericyberjaya
#jamuputeriputrajaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#igshopmalaysia
#sabah
#sarawak
#bazarpaknil
#bazaronline
#royalbooster
#dramasangat
#sayajualmurah
#terimakasih
#alhamdulillah
#testimoni
#trustedsellermalaysia
#brunei
#singapore
#sayajualonline
#codputrajaya
#terlaris
#bestever


2

COD TIME!!!
.
Mereka sudah mencuba..anda bila lagi.
.
Jangan ada yang tak tahuu yek minum jamu ni syok habis tau !! Asbabnye :
.
.
🍷 Terpaksa jadi anak dara balik .
🍷Terpakse buang angin
🍷Terpaksa kurus .
🍷Terpaksa lawas
🍷Terpaksa glowing
🍷Terpaksa perut kempis .
🍷Terpaksa bangun awal pagi
.
.
Dan banyak lagi la khasiat dia .Adoii semua sebab JAMU PUTERI VIRAL😍Uloosss x nak ke ?? Baca feedback positive kami😍
.
.
Meh Whatsapp saya
www.wasap.my/60183926313/jamuputeri
.
.
#jamuputerimalaysia
#teamjphunter
#jamuputeriviral
#jamuputeriarmy
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeridengkil
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#jamusihat
#jamumantap
#sabah
#sarawak
#brunei
#igshop
#sayajualjamu
#sihat
#1001khasiat
#codputrajaya
#dramasangat
#cod
#jamumoden
#jamumurah
#bertenaga


0

COD TIME!!!
.
Mereka sudah mencuba..anda bila lagi.
.
Jangan ada yang tak tahuu yek minum jamu ni syok habis tau !! Asbabnye :
.
.
🍷 Terpaksa jadi anak dara balik .
🍷Terpakse buang angin
🍷Terpaksa kurus .
🍷Terpaksa lawas
🍷Terpaksa glowing
🍷Terpaksa perut kempis .
🍷Terpaksa bangun awal pagi
.
.
Dan banyak lagi la khasiat dia .Adoii semua sebab JAMU PUTERI VIRAL😍Uloosss x nak ke ?? Baca feedback positive kami😍
.
.
Meh Whatsapp saya
www.wasap.my/60183926313/jamuputeri
.
.
#jamuputerimalaysia
#teamjphunter
#jamuputeriviral
#jamuputeriarmy
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeridengkil
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#jamusihat
#jamumantap
#sabah
#sarawak
#brunei
#igshop
#sayajualjamu
#sihat
#1001khasiat
#codputrajaya
#dramasangat
#cod
#jamumoden
#jamumurah
#bertenaga


0

COD TIME!!!
.
Mereka sudah mencuba..anda bila lagi.
.
Jangan ada yang tak tahuu yek minum jamu ni syok habis tau !! Asbabnye :
.
.
🍷 Terpaksa jadi anak dara balik .
🍷Terpakse buang angin
🍷Terpaksa kurus .
🍷Terpaksa lawas
🍷Terpaksa glowing
🍷Terpaksa perut kempis .
🍷Terpaksa bangun awal pagi
.
.
Dan banyak lagi la khasiat dia .Adoii semua sebab JAMU PUTERI VIRAL😍Uloosss x nak ke ?? Baca feedback positive kami😍
.
.
Meh Whatsapp saya
www.wasap.my/60183926313/jamuputeri
.
.
#jamuputerimalaysia
#teamjphunter
#jamuputeriviral
#jamuputeriarmy
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeridengkil
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#jamusihat
#jamumantap
#sabah
#sarawak
#brunei
#igshop
#sayajualjamu
#sihat
#1001khasiat
#codputrajaya
#dramasangat
#cod
#jamumoden
#jamumurah
#bertenaga


1

COD TIME!!!
.
.
Mereka sudah mencuba..anda bila lagi. Laki puj minum jamu puteri tau hiksss
.
Jangan ada yang tak tahuu yek minum jamu ni syok habis tau !! Asbabnye :
.
.
🍷 Terpaksa jadi anak dara balik 🍷Terpakse buang angin
🍷Terpaksa kurus 🍷Terpaksa lawas
🍷Terpaksa glowing
🍷Terpaksa perut kempis 🍷Terpaksa bangun awal pagi
.
.
Dan banyak lagi la khasiat dia .Adoii semua sebab JAMU PUTERI VIRAL😍Uloosss x nak ke ?? Baca feedback positive kami😍
.
.
Meh Whatsapp saya
www.wasap.my/60183926313/jamuputeri
.
.
#jamuputerimalaysia
#teamjphunter
#jamuputeriviral
#jamuputeriarmy
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeridengkil
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#jamusihat
#jamumantap
#sabah
#sarawak
#brunei
#igshop
#sayajualjamu
#sihat
#1001khasiat
#codputrajaya
#dramasangat
#cod
#jamumoden
#jamumurah
#bertenaga


0

Daripada awak dok memerli, membebel suruh isteri diet lah, suruh isteri kurus lah apa kata awak belikan isteri awak #jamuputeriviral isteri awak x stress, awak pun bahagia. Tau x salah satu punca gemuk tu stress ?
.
.
www.wasap.my/60183926313/jp
.
#jamuputeriviral
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputeribanting
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeriklia
#jamumoden
#jamumanjakani
#1001khasiat
#jamumurah
#jamusedap
#codputrajaya
#sabah
#sarawak
#putrajaya
#royalbooster
#ladybooster
#bazarpaknil
#igshop
#dramasangat


0

❤Zaman anak dara sempat nk melaram urus diri tanpa kelam kabut..
.
.
❤Zaman dah ade anak sorang boleh fokus lg urus diri..
.
.
❤Zaman anak dah btambah mula la episod ibu kelam kabut smpai x sempat urus diri sbb lyn krenah anak n buat keje2 lain..
.
.
So nk kekal brtenaga urus anak2 n buat keje2 lain,jom amalkn jus herba kesihatan #JamuPuteri..
.
.
✅badan x sakit2
✅x mudah letih
✅detox dalaman
✅badan x lesu
✅kekal brtenaga
.
.
jom cuba dulu baru tau khasiatnye..
.
.
📲 http://www.wasap.my/60183926313/JP
.

#jamuputeriviral
#JamuPuteriTeamArmy
#TeamJphunter
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeribanting
#jamuputeriklia
#jamumoden
#1001khasiat
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#suamisayang
#isterimenawan
#mantap
#flawless
#cantik
#testimoni
#codputrajaya
#sabah
#sarawak
#dramasangat
#bazarpaknil
#bazaronline


1

Maap sesangat sebab jamu puteri yang beharga rm20 ni boleh bantu selesaikan macam macam masalah uolls. Rasa rugi pulak jual rm20, tp tak apa yang penting uolls sihat, Zila untung sikit pun da Alhamdulillah. Rasa lapang dada dapat bantu uolls tau.
.
.
#jamuputeriviral
#jamuputericyberjaya
#jamuputeriputrajaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeribanting
#jamumoden
#jamumanjakani
#jamutradisional
#jusherbal
#1001khasiat
#royalbooster
#ladybooster
#manbooster
#codputrajaya
#sabah
#sarawak
#bazarpaknil
#dramasangat
#murah
#flawless
#cantik
#mantap
#syukurselalu
#isterimenawan
#suamisayang
#shopee


1

Sizzzz makin cerah glowing mowing miow miow lah.. apa rahsianya ?
.
J A M U P U T E R I lahhhhhhh🤣.
.
Bagai terkena sumpahan, memula saja consume sebab nak overcome masalah ehem ehem tapi tercantik tanpa sengaja.
.
.
Jamu ni merawat dari dalam, bila dalaman molek luaran vavavasss lahhhh hasilnya.
.
.
Cantik luar cantik dalam cantik dengar sini, awak happy kami pun happy sekali 💕.
.
.
COD: PUTRAJAYA CYBERJAYA DENGKIL SALAKTINGGI BANTING KLIA .
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#jamuputeriviral
#jamuputeriputrajaya
#jamupitericyberjaya
#jamuputeridengkil
#jamuputeribanting
#jamuputerisalaktinggi
#jamumoden
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#codputrajaya
#sabah
#sarawak
#brunei
#dramasangat
#igshop
#bazarpaknil
#shopee
#testimoni
#alhamdulillah
#syukurselalu
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#1001khasiat
#jamutradisional
#flawless


1

AKHIRNYA JUMPA JUGAK PRODUK KESIHATAN YANG MAMPU MILIK!
.
Dunia dah moden, kita pun nak juga ikut trend terkini. Tak gitu? Jamu puteri adalah JAMU HIPSTER LAGI TRENDINGGG sebab bukan hanya sekadar ibu2 yang minum tapi anak2 dan jejaka pun minum 😍
.
Tak rugi pun beli kalau nak sihat
.
Feedback customer arini "KITARAN PERIOD JADI NORMAL SEMULA".
.
Nak tau lebih lanjut mengenai produk JP? Cepat dm or wasap 60183926313 atau klik link dekat bio tq 😌
.
.
#jamuputericyberjaya
#jamuputeriviral
#jamuputeriputrajaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeriklia
#jamuputeribanting
#jamumurah
#jamumoden
#sayajualjamu
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#jamumantap
#jusherba
#jamutradisional
#igshop
#bazaronline
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#codputrajaya
#testimoni
#sihat
#cantik
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#dramasangat


0

KENAPA RAMAI MEMILIH JAMU PUTERI ?

Alhamdulillah, ramai dah yang timbul kesedaran tentang supplement supplement moden yang merosakkan buah pinggang dan beralih kepada minuman herba orang dulu dulu.
.
.
Jamu Puteri dimasak fresh dan dibotolkan tanpa bahan pewarna atau bahan dari extract. Kami menggunakan raw material dari rizom( ubi ) , daun, buah serta akar.
.
.
100% bahan semulajadi menjadikan jamu puteri lebih ummph dan bertindak balas dengan cepat. Kesan seawal 24 jam selepas consume tau.
.
.
Yang pasti nya pengguna dinasihatkan consume JP seperti yang disarankan iaitu 50ml pagi dan 50ml mlm. Alah lebih kurang 1/2 cawan minum kopi tu.
.
.
==========
.
.
PROMOSI
Dengan setiap pembelian 2 botol JP anda layak dapat free gift 🎁🎁
.
.
Harga RM 20.00-25.00 / 500ml murah ke murah?
.
.
🚗 cod PUTRAJAYA CYBERJAYA DENGKIL SALAKTINGGI SEPANG NILAI BANTING
.
.
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriputrajaya
#jamuputeridengkil
#jamuputericyberjaya
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeribanting
#codputrajaya
#sabah
#sarawak
#keputihanhilang
#mantap
#dramasangat
#bazaronline
#jamutradisional
#igshop
#testimoni
#alhamdulillah
#jamuherbal
#terimakasih
#sayajualjamu
#jamutongkatali
#jamumanjakani
#trustedseller
#syukurselalu
#jusputeriviral
#royalbooster


2

KENAPA RAMAI MEMILIH JAMU PUTERI ?

Alhamdulillah, ramai dah yang timbul kesedaran tentang supplement supplement moden yang merosakkan buah pinggang dan beralih kepada minuman herba orang dulu dulu.
.
.
Jamu Puteri dimasak fresh dan dibotolkan tanpa bahan pewarna atau bahan dari extract. Kami menggunakan raw material dari rizom( ubi ) , daun, buah serta akar.
.
.
100% bahan semulajadi menjadikan jamu puteri lebih ummph dan bertindak balas dengan cepat. Kesan seawal 24 jam selepas consume tau.
.
.
Yang pasti nya pengguna dinasihatkan consume JP seperti yang disarankan iaitu 50ml pagi dan 50ml mlm. Alah lebih kurang 1/2 cawan minum kopi tu.
.
.
==========
.
.
PROMOSI
Dengan setiap pembelian 2 botol JP anda layak dapat free gift 🎁🎁
.
.
Harga RM 20.00-25.00 / 500ml murah ke murah?
.
.
🚗 cod PUTRAJAYA CYBERJAYA DENGKIL SALAKTINGGI SEPANG NILAI BANTING
.
.
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriputrajaya
#jamuputeridengkil
#jamuputericyberjaya
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeribanting
#codputrajaya
#sabah
#sarawak
#keputihanhilang
#mantap
#dramasangat
#bazaronline
#jamutradisional
#igshop
#testimoni
#alhamdulillah
#jamuherbal
#terimakasih
#sayajualjamu
#jamutongkatali
#jamumanjakani
#trustedseller
#syukurselalu
#jusputeriviral
#royalbooster


0

AKHIRNYA JUMPA JUGAK PRODUK KESIHATAN YANG MAMPU MILIK!
.
Dunia dah moden, kita pun nak juga ikut trend terkini. Tak gitu? Jamu puteri adalah JAMU HIPSTER LAGI TRENDINGGG sebab bukan hanya sekadar ibu2 yang minum tapi anak2 dan jejaka pun minum 😍
.
Tak rugi pun beli kalau nak sihat
.
Feedback customer arini "SENGGUGUT HILANG". Waaaa mmg best sbb ramai remaja skrg mengalami senggugut teruk...maii lekaih amalkan jus puteri, confirm senggugut hilang
.
Nak tau lebih lanjut mengenai produk JP? Cepat dm or wasap 60183926313 atau klik link dekat bio tq 😌
.
.
#jamuputericyberjaya
#jamuputeriviral
#jamuputeriputrajaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeriklia
#jamuputeribanting
#jamumurah
#jamumoden
#sayajualjamu
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#jamumantap
#jusherba
#jamutradisional
#igshop
#bazaronline
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#codputrajaya
#testimoni
#sihat
#cantik
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#dramasangat


0

AKHIRNYA JUMPA JUGAK PRODUK KESIHATAN YANG MAMPU MILIK!
.
Dunia dah moden, kita pun nak juga ikut trend terkini. Tak gitu? Jamu puteri adalah JAMU HIPSTER LAGI TRENDINGGG sebab bukan hanya sekadar ibu2 yang minum tapi anak2 dan jejaka pun minum 😍
.
Tak rugi pun beli kalau nak sihat
.
Feedback customer arini "BILA WORKOUT PELUH MERECIK, BADAN TAK PENAT NAK REPEAT ORDER".
.
Nak tau lebih lanjut mengenai produk JP? Cepat dm or wasap 60183926313 atau klik link dekat bio tq 😌
.
.
#jamuputericyberjaya
#jamuputeriviral
#jamuputeriputrajaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeriklia
#jamuputeribanting
#jamumurah
#jamumoden
#sayajualjamu
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#jamumantap
#jusherba
#jamutradisional
#igshop
#bazaronline
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#codputrajaya
#testimoni
#sihat
#cantik
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#dramasangat


0

JPLOVERS 💞💞💞
. .
👉Kalau tak bagus > saya tak guna 👍
👉Kalau tak best > saya takkan jual 😏
👉Kalau tak ada kesan > takkan banyak feadback terbaik dari customer datang😘
👉Kalau tak memikat hati > takkan customer saya repeat order banyak kali 😱😍😍
👉Kalau tak percaya > cuba lah beli sekali.
.

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputericyberjaya
#jamuputeriputrajaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeribanting
#jamuputeriklia
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#jamukencur
#jamukunyit
#igshop
#bazarpaknil
#dramasangat
#codputrajaya
#jamumurah
#jamumoden
#cantik
#sabah
#sarawak
#keputihan


1

PERCUMA PERCUMA PERCUMA.
.
Dengan setiap pembelian 2 botol Jamu Puteri dapat free gift FACIAL MASK 😍 kalau beli dekat Watson atau Guardian mahal...ni sis nak bagi free jurrrrr.....best ke best?
.
Lekaihhhh order JP nahhhhh
.
Cepat order sebelum kehabisan stok...diyem or wasap (klik je link kat bio)
.
.
#jamuputeriviral
#jusputeriviral
#manbooster
#ladybooster
#jamuputeribanting
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeriklia
#sayajualjamu
#freegift
#igshop
#jamutongkatali
#jamumanjakani
#terlaris
#jamukurus
#alhamdulillah
#terimakasih
#dramasangat
#cantik
#jamutradisional
#mantap
#jamusedap
#jamumurah
#jamumoden
#1001khasiat
#codputrajaya


0

PERCUMA PERCUMA PERCUMA.
.
Dengan setiap pembelian 2 botol Jamu Puteri dapat free gift FACIAL MASK 😍 kalau beli dekat Watson atau Guardian mahal...ni sis nak bagi free jurrrrr.....best ke best?
.
Lekaihhhh order JP nahhhhh
.
Cepat order sebelum kehabisan stok...diyem or wasap (klik je link kat bio)
.
.
#jamuputeriviral
#jusputeriviral
#manbooster
#ladybooster
#jamuputeribanting
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeriklia
#sayajualjamu
#freegift
#igshop
#jamutongkatali
#jamumanjakani
#terlaris
#jamukurus
#alhamdulillah
#terimakasih
#dramasangat
#cantik
#jamutradisional
#mantap
#jamusedap
#jamumurah
#jamumoden
#1001khasiat
#codputrajaya


0

PERCUMA PERCUMA PERCUMA.
.
Dengan setiap pembelian 2 botol Jamu Puteri dapat free gift FACIAL MASK 😍 kalau beli dekat Watson atau Guardian mahal...ni sis nak bagi free jurrrrr.....best ke best?
.
Lekaihhhh order JP nahhhhh
.
Cepat order sebelum kehabisan stok...diyem or wasap (klik je link kat bio)
.
.
#jamuputeriviral
#jusputeriviral
#manbooster
#ladybooster
#jamuputeribanting
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeriklia
#sayajualjamu
#freegift
#igshop
#jamutongkatali
#jamumanjakani
#terlaris
#jamukurus
#alhamdulillah
#terimakasih
#dramasangat
#cantik
#jamutradisional
#mantap
#jamusedap
#jamumurah
#jamumoden
#1001khasiat
#codputrajaya


0

AKHIRNYA JUMPA JUGAK PRODUK KESIHATAN YANG MAMPU MILIK!
.
Dunia dah moden, kita pun nak juga ikut trend terkini. Tak gitu? Jamu puteri adalah JAMU HIPSTER LAGI TRENDINGGG sebab bukan hanya sekadar ibu2 yang minum tapi anak2 dan jejaka pun minum 😍
.
Tak rugi pun beli kalau nak sihat
.
Feedback customer arini "SENGGUGUT HILANG".
.
Nak tau lebih lanjut mengenai produk JP? Cepat dm or wasap 60183926313 atau klik link dekat bio tq 😌
.
.
#jamuputericyberjaya
#jamuputeriviral
#jamuputeriputrajaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeriklia
#jamuputeribanting
#jamumurah
#jamumoden
#sayajualjamu
#jamumanjakani
#jamutongkatali
#jamumantap
#jusherba
#jamutradisional
#igshop
#bazaronline
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#codputrajaya
#testimoni
#sihat
#cantik
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#dramasangat


4

Susah nak cari jamu yg sedap dan tak pahit.Senang nak minum dan tak perlu bancuh.
Jangan risau ticer jamu ada barang baik punya.Jom pakat try, harga pun mampu milik.
.
.
Rasanya pun cenggini ha👍👍👍👍👍.Harga RM20/RM25 je.
Rasa mmg tak sama dengan jamu2 lain kat luar sana tau.

#jusputeriviral
#jamuputeriviral
#royalbooster
#manbooster
#ladybooster
#jamuputeriputrajaya
#jusherba
#jamuputericyberjaya
#jamuputerimalaysia
#teamjphunter
#codputrajaya
#1001khasiat
#dramasangat
#jamuputeridengkil
#jamuputeribanting
#jamuputerisalaktinggi
#jamumanjakani
#bazarpaknil
#igshop
#sabah
#sarawak
#suamisayang
#isterisayang


0

Kalau dulu bila datang bulan je mulalah kena senggugut yang teruk.Sampai berguling2 ,malah kadang2 pengsan pun ada.Maka painkiller lah akan menjadi peneman setia tiap kali datangnya waktu itu.Kalau tak semua kerja tak jadi,bangun salah,duduk salah baring pun tak kena.
.
.
Tapi tapi itu dulu tau.Sekarang dah tak bergantung kepada painkiller lagi sejak dah amalkan minum jus herba jamu puteri ni.Masalah senggugut dah berkurangan.Bukan tu je,rasa dia mmg sedap sangat.Macam mana sedapnya ayam goreng,macam tulah jus jamu puteri ni.
.
.
Rugi sangat kalau korang tak cuba.
Meh lah cuba sebotol,pasti korang akan jatuh cinta.Harga sangat2 mampu milik dan mudah utk diminum.Nak cuba jgn malu2,klik
.
.
www.wasap.my/60183926313/JP

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputerihq
#jusputeriviral
#jamuputeriputrajaya
#teamjphunter
#jamuputericyberjaya
#jamuputeridengkil
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeriklia
#jamuputeribanting
#royalbooster
#ladybooster
#manbooster
#jamumoden
#jamusedap
#jamumurah
#sabah
#sarawak
#igshop
#bazaronline
#testimoni
#senggugut
#alhamdulillah
#jamumanjakani


0

Biasa kita dpt soalan mcm ni.. ⤵⤵
.
Jamu sis jual nie
.
Hanya untuk nak ketat je ke???
Untuk Orang kawin je ke???
Orang keputihan je ke pakai???
.
JAWAPAN : ‎TIDAK !!!!! U pngetahuan semua Jamu nie akn mbwa manfaatkan untuk seluruh tubuh badan kita..malah ia sesuai sekali u si dara..n ibu2 y mnyusu...
.
Jelas??
.
Ok cun.. 😘😘
.
Nak try pm sis..klik link wasap dekat bio

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeridengkil
#jamuputeriklia
#jamuputeribanting
#jamumoden
#jamusedap
#cantik
#ketat
#jamukencur
#jamumanjakani
#jerawat
#codputrajaya
#sabah
#sarawak
#igshop
#bazarpaknil
#dramasangat


1

Biasa kita dpt soalan mcm ni.. ⤵⤵
.
Jamu sis jual nie
.
Hanya untuk nak ketat je ke???
Untuk Orang kawin je ke???
Orang keputihan je ke pakai???
.
JAWAPAN : ‎TIDAK !!!!! U pngetahuan semua Jamu nie akn mbwa manfaatkan untuk seluruh tubuh badan kita..malah ia sesuai sekali u si dara..n ibu2 y mnyusu...
.
Jelas??
.
Ok cun.. 😘😘
.
Nak try pm sis..klik link wasap dekat bio

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeridengkil
#jamuputeriklia
#jamuputeribanting
#jamumoden
#jamusedap
#cantik
#ketat
#jamukencur
#jamumanjakani
#jerawat
#codputrajaya
#sabah
#sarawak
#igshop
#bazarpaknil
#dramasangat


0

Biasa kita dpt soalan mcm ni.. ⤵⤵
.
Jamu sis jual nie
.
Hanya untuk nak ketat je ke???
Untuk Orang kawin je ke???
Orang keputihan je ke pakai???
.
JAWAPAN : ‎TIDAK !!!!! U pngetahuan semua Jamu nie akn mbwa manfaatkan untuk seluruh tubuh badan kita..malah ia sesuai sekali u si dara..n ibu2 y mnyusu...
.
Jelas??
.
Ok cun.. 😘😘
.
Nak try pm sis..klik link wasap dekat bio

#jamuputeriviral
#jamuputerimalaysia
#jamuputeriputrajaya
#jamuputericyberjaya
#jamuputerisalaktinggi
#jamuputeridengkil
#jamuputeriklia
#jamuputeribanting
#jamumoden
#jamusedap
#cantik
#ketat
#jamukencur
#jamumanjakani
#jerawat
#codputrajaya
#sabah
#sarawak
#igshop
#bazarpaknil
#dramasangat


0