#jdt

Instagram photos and videos

#jdt#malaysia#putrajaya#johorbahru#terengganu#homemade#preloved#murah#melaka#makan#pertunangan#kek#cake#logos#perkahwinan#hantaranperkahwinan#up#fattzura#takaful#rasul#selawat#salam#design#junjungan#stikermurah#stikerkawin#stikerproduk#stikerprintcut#stikerpromosi#ganu#padu#wedding#bundle#doorgift#stiker

Hashtags #jdt for Instagram

Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ”ด +6011-1121 9300 atau klik di ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ”ด http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my
.
๐Ÿ”ด Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru.
.
๐Ÿ”ด 24/7 order : www.purebyso.com/shop
.
๐Ÿ”ด Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim
.
#purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah #skincareselamat #nomercuri #handcrafted #homemade #produkmalaysia #nooem #produkselamatmalaysiaUntuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ”ด +6011-1121 9300 atau klik di ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ”ด http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my
.
๐Ÿ”ด Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru.
.
๐Ÿ”ด 24/7 order : www.purebyso.com/shop
.
๐Ÿ”ด Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim
.
#purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah #skincareselamat #nomercuri #handcrafted #homemade #produkmalaysia #nooem #produkselamatmalaysia


0

Dia dah mai dah..dia dah mai.. โ€˜Bertahun-tahun idam nak berkebaya time raya. Ini kalilah kita kasi jadi.โ€™
.
Jangan susah hati. Dari seawal 5 minit pun boleh nampak badan kemas terbentuk cantik. Yang pasti tak bahayakan badan & organ dalaman walaupun kesannya SUPER PANTAS.
.
Nak lagi rasa WOW? .
Best ke HOVERRR best bila โ€˜Tiada istilah bila pakai, lemak terjaga, bila buka lemak selambak bersepahโ€™.
.
Ribuan dah merasa penangan badan bermould cantik. Ibarat tanah & pasu. Nak badan slim, acuannya kenalah TIP TOP. Tak mau yang biasa-biasa. .
Wajib pilih yang terbaik. Rekaan pakar terbaik dunia & telah diiktiraf sejak 20 tahun lalu. Kalau maknya dah pakai 20 tahun lepas, sekarang anaknya pun dapat rasa treatment VVIP ni. .
Harganya??
.
Ha..jangan terkejut tau kalau dapat harga macam 20 tahun lepas. Stok tetap hot from oven. .
Demi #misikebayamerah2018 , anda berani sahut cabaran INI KALILAH KITA UBAH?
.
Nikmati peluang dapatkan PB dengan harga di bawah RM1,000. Mengikut terma & syarat.
.
Klik link di bawah ini sekarang โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
http://eidapbexpert.wasap.my/
http://eidapbexpert.wasap.my/
http://eidapbexpert.wasap.my/
.
#premiumbeautiful
#kebayamerah
#eaprojek2018 #myfirstmillion #kempen #jompakaikebaya #inikalilah #eidaarieda #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulagent #premiumbeautifulcorset #fattzura #fazuraxshom #johorbahru #johor #jdt #johortopagent #bengkungmoden #waistshaper #cantikmelentik #indonesia #singapore #brunei #malaysia


0

Jom Beli ๐Ÿ™‹๐Ÿ˜„
__________________________

SACKBACK 3D BLACK๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
STOK LIMITED

RM 100
__________________________

Cara Order :

1. Screenshot gambar

2. Wassap ke 011 15046714 atau tekan saja pada link
___________________________

#sayajual #sayajualmurah #sayajualwallet #sayajualdompet #sayajualbeg #begmurah #trend #trending #viral #trendingmurah #jdt #bazaarpaknil #malaysia #guccimurah #dompetmurah #beg #adidasmurah #suprememurah #filamurah


1

Jom Beli ๐Ÿ™‹๐Ÿ˜„
____________________________

Gshock G100BB Copy Ori 1:1
Autolight

Material : rubber
Condition : NEW
Gender : unisex

Free complete box Gshock ==================
Spec Ringkas : โœ”๏ธ 3 Month Warranty mesin
โœ”๏ธ Batery watch
โœ”๏ธ gred AAA copy ori
โœ”๏ธ Digital n analog function
โœ”๏ธ Water Proof
โœ”๏ธ Cermin Kaca
โœ”๏ธ Autolight function ==================
Harga : RM 170
____________________________

Cara Order :

1. Screenshot gambar

2. Wassap ke 011 1504 6714 atau tekan saja pada link

____________________________

#sayajual #sayajualmurah #jammurah #capmurah #malaysia #jdt #bazaarpaknil #trend #trending #viral #meletop


0

NAMA PUN ANAK CIKGU
.
Dulu lepas SPM, ambil exam jadi cikgu, tapi dah lulus lari xnak jadi cikgu, sebab time exam, tengok semua dress up macam hensem sangat, pakai tie, kemeja, seluar slack, tuck in, tros lari ambil engineering, end up jadi cikgu buat furniture ๐Ÿคฃ
.
Kalau weekend ni, kami buat kelas lagi, ad yg nk join tak? ๐Ÿ˜Œ


3

Jom beli kasut ! ๐Ÿ™‹๐Ÿ˜„
__________________________

KOD : S002
SHOES : VANS PAADIN GRED
PRICE : RM 85
SIZE : 36 - 45
__________________________

Cara Order :

1. Screenshot gambar
2. WhatsApp ke 011 1504 6714
__________________________

#sayajual #sayajualmurah #trend #trending #viral #murah #kasutmurah #hipster #huarache #zoom #pegasus #nmd #eqt #nike #adidas #vans #maroon #black #white #red #orange #blue #malaysia #readystock #bazaarpaknil #jdt #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipmalaysia


0

Jom beli kasut ! ๐Ÿ™‹๐Ÿ˜„
__________________________

KOD : S002
SHOES : VANS PAADIN GRED
PRICE : RM 85
SIZE : 36 - 45
__________________________

Cara Order :

1. Screenshot gambar
2. WhatsApp ke 011 1504 6714
__________________________

#sayajual #sayajualmurah #trend #trending #viral #murah #kasutmurah #hipster #huarache #zoom #pegasus #nmd #eqt #nike #adidas #vans #maroon #black #white #red #orange #blue #malaysia #readystock #bazaarpaknil #jdt #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipmalaysia


0

.
Nak menjaga kesihatan dan penampilan tanpa kesan sampingan, jom amalkan minum green tea.
.
Stea boleh membakar
lemak secara semulajadi.
Tanpa bahan tiruan atau bahan pengawet.
.
100% TEH HIJAU sahaja.
Ianya sangat bagus untuk kesihatan.
.
sesuai juga bagi mereka-mereka yang
dah kurus tapi nak maintain berat berat badan?
.
Meh akk recommend STEA ni.
Dahlah murah berbaloi-baloi tau.
Yang penting stea ni adalah 100%
Premium Japanese Green Tea
from Japan.
Green Tea tanpa campuran bahan
merbahaya & selamat diminum.
.
Macam mana Nak dapatkan #stea?
WhatsApp
.
+60137229688
+60137229688
+60137229688
.
#detox #slimteatox #fatburner
#slimteamy#johore#jdt#metabolismbooster #gemuk #fitsmalaysia #jsa #dtrim #jomkurus #skinnyjuice #larome #kakejasipenjualtehhijau #stokiststea #gctea #ReadyStock #ruangrezekihanania #greentea#puregreentea #stealovers #cantiksihat#kakakstea#teahijau#teahijausasli#tehhijauJER#stokiststea


0

.
Inilah Rahsia kuruskan badan dengan #tehhijaustea
Tanpa makan pill,tiada diet teruk,senaman berat-betul..
.
Rendam 2-3 minit minum.
Cara pengambilan disediakan serta tips.
.
Nak lost 2-10KG In shaa Allah
CONFIRM DENGAN STEA !!!
.
Especially untuk bakal2 pengantin, mak-mak yang dah start hilang shape selepas melahirkan, nak kembali
"body anak dara".
"anak dara yang ada body macam mak dara" .
.
YANG DAH MENCUBA! .
"Perut dah kempis"
.
"loss 5kg-20kg"
.
"Inchloss kaw2"
.
Dagu runcing pipi pau dah hilang
.
"lengan mengecil, Peha dah tak bergesel.
.
1 BOXS RM60 jer!
POSTAGE RM8 (SM) RM12 (SS)
*1 BOXS tahan utk 1 bulan*
.
Yang penting Stea ni adalah 100% Pure green tea from Japan, Green Tea tanpa campuran bahan merbahaya & selamat diminum.
Nak tau dengan lebih detail?
.
WhatsApp+60137229688

#detox #slimteatox #fatburner #kakaksipenjualtehhijau
#slimteamy#johore#jdt#metabolismbooster #gemuk #fitsmalaysia #jsa #dtrim #jomkurus #skinnyjuice #larome #testibyejashafeie #ezyslim #gctea #ReadyStock #tehhijauJER #greentea#puregreentea #japanesegreentea #surihatimrpilot #teahijau#teahijausasli#gegarvaganza2016


0

.
Nak menjaga kesihatan dan penampilan tanpa kesan sampingan, jom amalkan minum green tea.
.
Stea boleh membakar
lemak secara semulajadi.
Tanpa bahan tiruan atau bahan pengawet.
.
100% TEH HIJAU sahaja.
Ianya sangat bagus untuk kesihatan.
.
sesuai juga bagi mereka-mereka yang
dah kurus tapi nak maintain berat berat badan?
.
Meh akk recommend STEA ni.
Dahlah murah berbaloi-baloi tau.
Yang penting stea ni adalah 100%
Premium Japanese Green Tea
from Japan.
Green Tea tanpa campuran bahan
merbahaya & selamat diminum.
.
Macam mana Nak dapatkan #stea?
WhatsApp
.
+60137229688
+60137229688
+60137229688
.
#detox #slimteatox #fatburner
#slimteamy#johore#jdt#metabolismbooster #gemuk #fitsmalaysia #jsa #dtrim #jomkurus #skinnyjuice #larome #kakejasipenjualtehhijau #stokiststea #gctea #ReadyStock #ruangrezekihanania #greentea#puregreentea #stealovers #cantiksihat#kakakstea#teahijau#teahijausasli#tehhijauJER#stokiststea


0

.
Nak menjaga kesihatan dan penampilan tanpa kesan sampingan, jom amalkan minum green tea.
.
Stea boleh membakar
lemak secara semulajadi.
Tanpa bahan tiruan atau bahan pengawet.
.
100% TEH HIJAU sahaja.
Ianya sangat bagus untuk kesihatan.
.
sesuai juga bagi mereka-mereka yang
dah kurus tapi nak maintain berat berat badan?
.
Meh akk recommend STEA ni.
Dahlah murah berbaloi-baloi tau.
Yang penting stea ni adalah 100%
Premium Japanese Green Tea
from Japan.
Green Tea tanpa campuran bahan
merbahaya & selamat diminum.
.
Macam mana Nak dapatkan #stea?
WhatsApp
.
+60137229688
+60137229688
+60137229688
.
#detox #slimteatox #fatburner
#slimteamy#johore#jdt#metabolismbooster #gemuk #fitsmalaysia #jsa #dtrim #jomkurus #skinnyjuice #larome #kakejasipenjualtehhijau #stokiststea #gctea #ReadyStock #ruangrezekihanania #greentea#puregreentea #stealovers #cantiksihat#kakakstea#teahijau#teahijausasli#tehhijauJER#stokiststea


0

.
Nak menjaga kesihatan dan penampilan tanpa kesan sampingan, jom amalkan minum green tea.
.
Stea boleh membakar
lemak secara semulajadi.
Tanpa bahan tiruan atau bahan pengawet.
.
100% TEH HIJAU sahaja.
Ianya sangat bagus untuk kesihatan.
.
sesuai juga bagi mereka-mereka yang
dah kurus tapi nak maintain berat berat badan?
.
Meh akk recommend STEA ni.
Dahlah murah berbaloi-baloi tau.
Yang penting stea ni adalah 100%
Premium Japanese Green Tea
from Japan.
Green Tea tanpa campuran bahan
merbahaya & selamat diminum.
.
Macam mana Nak dapatkan #stea?
WhatsApp
.
+60137229688
+60137229688
+60137229688
.
#detox #slimteatox #fatburner
#slimteamy#johore#jdt#metabolismbooster #gemuk #fitsmalaysia #jsa #dtrim #jomkurus #skinnyjuice #larome #kakejasipenjualtehhijau #stokiststea #gctea #ReadyStock #ruangrezekihanania #greentea#puregreentea #stealovers #cantiksihat#kakakstea#teahijau#teahijausasli#tehhijauJER#stokiststea


0

๐ŸŽˆKURUNG MARYAM ๐ŸŽˆ
=============== ๐Ÿ’˜material dari Linen Cotton yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing ๐Ÿ’˜ Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. ๐Ÿ’˜Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. ๐Ÿ’˜Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. ๐Ÿ’˜Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing ๐Ÿ’˜kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat ๐Ÿ’˜ 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin . . . ORDER ๐Ÿ“ SEKARANG, POS WEEKDAYS ONLY
. . . .

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. ๐Ÿ“ฌJom order
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524

_
โค๏ธ
#kurungmaryam #moodrepublik #kurungmodern #timorfest #terapiinstagram #LEs_DC #LEs_kurung #AJIMAURA #bajukurung #raya2018 #JUBAHLELAKI #BAJURAYABUDAK #tudungbawal #KURTA #aurainsta #tudunginstant #melaka #miri #putrajaya #bangi #jdt #GlamStyleRaya2018 #bajuraya2018 #pru14
#bajurayacantik #putrajaya #koleksiraya2018 #ctdk #rayacollection #fattzura #ajimaura30


1

๐ŸŽˆKURUNG MARYAM ๐ŸŽˆ
=============== ๐Ÿ’˜material dari Linen Cotton yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing ๐Ÿ’˜ Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. ๐Ÿ’˜Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. ๐Ÿ’˜Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. ๐Ÿ’˜Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing ๐Ÿ’˜kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat ๐Ÿ’˜ 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin . . . ORDER ๐Ÿ“ SEKARANG, POS WEEKDAYS ONLY
. . . .

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. ๐Ÿ“ฌJom order
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524

_
โค๏ธ
#jubahmurah #moodrepublik #kurungmodern #timorfest #terapiinstagram #LEs_DC #LEs_kurung #AJIMAURA #bajukurung #raya2018 #JUBAHLELAKI #BAJURAYABUDAK #tudungbawal #KURTA #aurainsta #tudunginstant #melaka #miri #putrajaya #bangi #jdt #GlamStyleRaya2018 #bajuraya2018 #pru14
#bajurayacantik #putrajaya #koleksiraya2018 #ctdk #rayacollection #fattzura #ajimaura30


1

๐ŸŽˆKURUNG MARYAM ๐ŸŽˆ
=============== ๐Ÿ’˜material dari Linen Cotton yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing ๐Ÿ’˜ Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. ๐Ÿ’˜Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. ๐Ÿ’˜Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. ๐Ÿ’˜Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing ๐Ÿ’˜kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat ๐Ÿ’˜ 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin . . . ORDER ๐Ÿ“ SEKARANG, POS WEEKDAYS ONLY
. . . .

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. ๐Ÿ“ฌJom order
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524

_
โค๏ธ
#jubahmurah #moodrepublik #kurungmodern #timorfest #terapiinstagram #LEs_DC #LEs_kurung #AJIMAURA #bajukurung #raya2018 #JUBAHLELAKI #BAJURAYABUDAK #tudungbawal #KURTA #aurainsta #tudunginstant #melaka #miri #putrajaya #bangi #jdt #GlamStyleRaya2018 #bajuraya2018 #pru14
#bajurayacantik #putrajaya #koleksiraya2018 #ctdk #rayacollection #fattzura #ajimaura30


0

๐ŸŽˆKURUNG MARYAM ๐ŸŽˆ
=============== ๐Ÿ’˜material dari Linen Cotton yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing ๐Ÿ’˜ Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. ๐Ÿ’˜Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. ๐Ÿ’˜Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. ๐Ÿ’˜Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing ๐Ÿ’˜kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat ๐Ÿ’˜ 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin . . . ORDER ๐Ÿ“ SEKARANG, POS WEEKDAYS ONLY
. . . .

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. ๐Ÿ“ฌJom order
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524

_
โค๏ธ
#jubahmurah #moodrepublik #kurungmodern #timorfest #terapiinstagram #LEs_DC #LEs_kurung #AJIMAURA #bajukurung #raya2018 #JUBAHLELAKI #BAJURAYABUDAK #tudungbawal #KURTA #aurainsta #tudunginstant #melaka #miri #putrajaya #bangi #jdt #GlamStyleRaya2018 #bajuraya2018 #pru14
#bajurayacantik #putrajaya #koleksiraya2018 #ctdk #rayacollection #fattzura #ajimaura30


1

๐ŸŽˆKURUNG MARYAM ๐ŸŽˆ
=============== ๐Ÿ’˜material dari Linen Cotton yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing ๐Ÿ’˜ Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. ๐Ÿ’˜Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. ๐Ÿ’˜Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. ๐Ÿ’˜Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing ๐Ÿ’˜kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat ๐Ÿ’˜ 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin . . . ORDER ๐Ÿ“ SEKARANG, POS WEEKDAYS ONLY
. . . .

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. ๐Ÿ“ฌJom order
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524

_
โค๏ธ
#jubahmurah #moodrepublik #kurungmodern #timorfest #terapiinstagram #LEs_DC #LEs_kurung #AJIMAURA #bajukurung #raya2018 #JUBAHLELAKI #BAJURAYABUDAK #tudungbawal #KURTA #aurainsta #tudunginstant #melaka #miri #putrajaya #bangi #jdt #GlamStyleRaya2018 #bajuraya2018 #pru14
#bajurayacantik #putrajaya #koleksiraya2018 #ctdk #rayacollection #fattzura #ajimaura30


1

๐ŸŽˆKURUNG MARYAM ๐ŸŽˆ
=============== ๐Ÿ’˜material dari Linen Cotton yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing ๐Ÿ’˜ Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. ๐Ÿ’˜Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. ๐Ÿ’˜Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. ๐Ÿ’˜Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing ๐Ÿ’˜kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat ๐Ÿ’˜ 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin . . . ORDER ๐Ÿ“ SEKARANG, POS WEEKDAYS ONLY
. . . .

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. ๐Ÿ“ฌJom order
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524

_
โค๏ธ
#jubahmurah #moodrepublik #kurungmodern #timorfest #terapiinstagram #LEs_DC #LEs_kurung #AJIMAURA #bajukurung #raya2018 #JUBAHLELAKI #BAJURAYABUDAK #tudungbawal #KURTA #aurainsta #tudunginstant #melaka #miri #putrajaya #bangi #jdt #GlamStyleRaya2018 #bajuraya2018 #pru14
#bajurayacantik #putrajaya #koleksiraya2018 #ctdk #rayacollection #fattzura #ajimaura30


2

๐ŸŽˆKURUNG MARYAM ๐ŸŽˆ
=============== ๐Ÿ’˜material dari Linen Cotton yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing ๐Ÿ’˜ Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. ๐Ÿ’˜Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. ๐Ÿ’˜Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. ๐Ÿ’˜Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing ๐Ÿ’˜kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat ๐Ÿ’˜ 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin . . . ORDER ๐Ÿ“ SEKARANG, POS WEEKDAYS ONLY
. . . .

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. ๐Ÿ“ฌJom order
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524

_
โค๏ธ
#jubahmurah #moodrepublik #kurungmodern #timorfest #terapiinstagram #LEs_DC #LEs_kurung #AJIMAURA #bajukurung #raya2018 #JUBAHLELAKI #BAJURAYABUDAK #tudungbawal #KURTA #aurainsta #tudunginstant #melaka #miri #putrajaya #bangi #jdt #GlamStyleRaya2018 #bajuraya2018 #pru14
#bajurayacantik #putrajaya #koleksiraya2018 #ctdk #rayacollection #fattzura #ajimaura30


0

๐ŸŽˆKURUNG MARYAM ๐ŸŽˆ
=============== ๐Ÿ’˜material dari Linen Cotton yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing ๐Ÿ’˜ Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. ๐Ÿ’˜Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. ๐Ÿ’˜Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. ๐Ÿ’˜Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing ๐Ÿ’˜kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat ๐Ÿ’˜ 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin . . . ORDER ๐Ÿ“ SEKARANG, POS WEEKDAYS ONLY
. . . .

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. ๐Ÿ“ฌJom order
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524

_
โค๏ธ
#jubahmurah #moodrepublik #kurungmodern #timorfest #terapiinstagram #LEs_DC #LEs_kurung #AJIMAURA #bajukurung #raya2018 #JUBAHLELAKI #BAJURAYABUDAK #tudungbawal #KURTA #aurainsta #tudunginstant #melaka #miri #putrajaya #bangi #jdt #GlamStyleRaya2018 #bajuraya2018 #pru14
#bajurayacantik #putrajaya #koleksiraya2018 #ctdk #rayacollection #fattzura #ajimaura30


1

๐ŸŽˆKURUNG MARYAM ๐ŸŽˆ
=============== ๐Ÿ’˜material dari Linen Cotton yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing ๐Ÿ’˜ Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. ๐Ÿ’˜Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. ๐Ÿ’˜Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. ๐Ÿ’˜Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing ๐Ÿ’˜kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat ๐Ÿ’˜ 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin . . . ORDER ๐Ÿ“ SEKARANG, POS WEEKDAYS ONLY
. . . .

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. ๐Ÿ“ฌJom order
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524

_
โค๏ธ
#jubahmurah #moodrepublik #kurungmodern #timorfest #terapiinstagram #LEs_DC #LEs_kurung #AJIMAURA #bajukurung #raya2018 #JUBAHLELAKI #BAJURAYABUDAK #tudungbawal #KURTA #aurainsta #tudunginstant #melaka #miri #putrajaya #bangi #jdt #GlamStyleRaya2018 #bajuraya2018 #pru14
#bajurayacantik #putrajaya #koleksiraya2018 #ctdk #rayacollection #fattzura #ajimaura30


1

Ekspresikan diri dengan jersi negeri kegemaran anda!
---
JERSI EXPRSSIIโ„ข๏ธ - 1MALAYSIA
๐Ÿ‘‰ Harga asal RM79.90. HARGA PROMOSI RM60.00 termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia!
๐Ÿ‘‰ Tambahan nama dan nombor jersi: PERCUMA!
๐Ÿ‘‰ Penghantaran 1Malaysia: PERCUMA!
๐Ÿ‘‰ Saiz XS - 3XL ๐Ÿ‘‰ Material - Microfiber Interlock
๐Ÿ‘‰ Long sleeve tambah +RM5
๐Ÿ‘‰ Produksi mengambil masa 2 minggu
.
TERUS Whatsapp/PM kami untuk menempah di:
๐Ÿ“ฑ017-6974771 | Klik: wasap.my/60176974771

#jersimalaysia #exprssii #bajumalaysia #harimaumalaya #jdt #kelantan #selangorfc #kualalumpur #fam #ligamalaysia #ligasuper #sabah #sarawak #perak #kedah #terengganu #pahang #melaka #penang #perlis #negerisembilan
#melaka


0

Ekspresikan diri dengan jersi negeri kegemaran anda!
---
JERSI EXPRSSIIโ„ข๏ธ - 1MALAYSIA
๐Ÿ‘‰ Harga asal RM79.90. HARGA PROMOSI RM60.00 termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia!
๐Ÿ‘‰ Tambahan nama dan nombor jersi: PERCUMA!
๐Ÿ‘‰ Penghantaran 1Malaysia: PERCUMA!
๐Ÿ‘‰ Saiz XS - 3XL ๐Ÿ‘‰ Material - Microfiber Interlock
๐Ÿ‘‰ Long sleeve tambah +RM5
๐Ÿ‘‰ Produksi mengambil masa 2 minggu
.
TERUS Whatsapp/PM kami untuk menempah di:
๐Ÿ“ฑ017-6974771 | Klik: wasap.my/60176974771

#jersimalaysia #exprssii #bajumalaysia #harimaumalaya #jdt #kelantan #selangorfc #kualalumpur #fam #ligamalaysia #ligasuper #sabah #sarawak #perak #kedah #terengganu #pahang #melaka #penang #perlis #negerisembilan #putrajaya
#kualalumpur


2

thanx yunk support angah kitchens makan ikan bakr sambal petai kami
Hye warga #johorean & #singaporean jangan lupa datang ke Restoran Ikan Bakar Sambal Petai kami hari ni!!!!! Rasai kehebatan sambal petai kami resepi Turun Temurun. Semestinya menepati Citarasa Anda!!!!! Yang masih tak tahu Location kedai Kami anda boleh dtg di alamat
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ NO 163 JALAN ADDA 3/1
ADDA HEIGHTS
81100 JB

www.wasap.my/60197827277

WAKTU OPERASI:- 5PM-12AM

Selain Ikan Bakar Sambal Petai Kami juga menjual Tomyam & Satay bard
@angahkitchens
@angahkitchens
@angahkitchens ๐Ÿ”ฅIkan bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅSotong bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅUdang bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅKerang bakar sambal petai ๐Ÿ’กTomyam seafood
๐Ÿ’กSatay BARD ๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜ #ikanbakarsambalpetai
#ikanbakarsedap
#ikanbakarjb #ikanbakarmeletop
#originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily#jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb#makansedapjohor #johorlocalfood #makanapajb #halalfood #jjcmmalaysia#johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia#singapore #johorean #jdt


2

thanx yunk celebrate kat angah kitchens

Hye warga #johorean & #singaporean jangan lupa datang ke Restoran Ikan Bakar Sambal Petai kami hari ni!!!!! Rasai kehebatan sambal petai kami resepi Turun Temurun. Semestinya menepati Citarasa Anda!!!!! Yang masih tak tahu Location kedai Kami anda boleh dtg di alamat
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ NO 163 JALAN ADDA 3/1
ADDA HEIGHTS
81100 JB

www.wasap.my/60197827277

WAKTU OPERASI:- 5PM-12AM

Selain Ikan Bakar Sambal Petai Kami juga menjual Tomyam & Satay bard
@angahkitchens
@angahkitchens
@angahkitchens ๐Ÿ”ฅIkan bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅSotong bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅUdang bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅKerang bakar sambal petai ๐Ÿ’กTomyam seafood
๐Ÿ’กSatay BARD ๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜ #ikanbakarsambalpetai
#ikanbakarsedap
#ikanbakarjb #ikanbakarmeletop
#originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily#jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb#makansedapjohor #johorlocalfood #makanapajb #halalfood #jjcmmalaysia#johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia#singapore #johorean #jdt


1

happy besday yunk!!!! n thanx pilih angah kichens untk celeb besday girl
Hye warga #johorean & #singaporean jangan lupa datang ke Restoran Ikan Bakar Sambal Petai kami hari ni!!!!! Rasai kehebatan sambal petai kami resepi Turun Temurun. Semestinya menepati Citarasa Anda!!!!! Yang masih tak tahu Location kedai Kami anda boleh dtg di alamat
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ NO 163 JALAN ADDA 3/1
ADDA HEIGHTS
81100 JB

www.wasap.my/60197827277

WAKTU OPERASI:- 5PM-12AM

Selain Ikan Bakar Sambal Petai Kami juga menjual Tomyam & Satay bard
@angahkitchens
@angahkitchens
@angahkitchens ๐Ÿ”ฅIkan bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅSotong bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅUdang bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅKerang bakar sambal petai ๐Ÿ’กTomyam seafood
๐Ÿ’กSatay BARD ๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜ #ikanbakarsambalpetai
#ikanbakarsedap
#ikanbakarjb #ikanbakarmeletop
#originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily#jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb#makansedapjohor #johorlocalfood #makanapajb #halalfood #jjcmmalaysia#johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia#singapore #johorean #jdt


0

Kolar brand uniqlo
100% original
Condition : 9/10
Size : s
Armpit : 18'5
Lenght : 25'5
Price : rm45
Free postage
No shop/no cod
Hope you understand
Ngejas/ngorats/whatSapp : 011- 2856 4609
Follow my instagran : @singgohbundle
#singgohbundle #sipenjualbundle #jalanrajabot
#bundlemalaysia #kakibundle #bundlekasut #jdt
#duniabundlemalaya #kasutmurah #bajubundle
#topibundle #lokalah #ikutcarakita #bundlemurah
#prelovedmalaysia #streetwearmalaysia #bundle
#preloved #igkelantan #igersmalaysia #igersganu
#gomokelategomo #adidasmy #conversemalaysia


0

Kolar brand adidas
100% original
Condition : 9'5/10 like new
Size : l
Armpit : 20
Lenght : 27
Price : rm45
Free postage
No shop/no cod
Hope you understand
Ngejas/ngorats/whatSapp : 011- 2856 4609
Follow my instagran : @singgohbundle
#singgohbundle #sipenjualbundle #jalanrajabot
#bundlemalaysia #kakibundle #bundlekasut #jdt
#duniabundlemalaya #kasutmurah #bajubundle
#topibundle #lokalah #ikutcarakita #bundlemurah
#prelovedmalaysia #streetwearmalaysia #bundle
#preloved #igkelantan #igersmalaysia #igersganu
#gomokelategomo #adidasmy #conversemalaysia


0

korang yg xtau nak mkn kat mana tu jom dtg makan ikan bakar sambal petai
Hye warga #johorean & #singaporean jangan lupa datang ke Restoran Ikan Bakar Sambal Petai kami hari ni!!!!! Rasai kehebatan sambal petai kami resepi Turun Temurun. Semestinya menepati Citarasa Anda!!!!! Yang masih tak tahu Location kedai Kami anda boleh dtg di alamat
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ NO 163 JALAN ADDA 3/1
ADDA HEIGHTS
81100 JB

www.wasap.my/60197827277

WAKTU OPERASI:- 5PM-12AM

Selain Ikan Bakar Sambal Petai Kami juga menjual Tomyam & western!! @angahkitchens
@angahkitchens
@angahkitchens ๐Ÿ”ฅIkan bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅSotong bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅUdang bakar sambal petai
๐Ÿ”ฅKerang bakar sambal petai ๐Ÿ’กTomyam seafood
๐Ÿ’กitalian western(COMING SOON) ๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜ #ikanbakarsambalpetai
#ikanbakarsedap
#ikanbakarjb #ikanbakarmeletop
#originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily#jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb#makansedapjohor #johorlocalfood #makanapajb #halalfood #jjcmmalaysia#johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia#singapore #johorean #jdt


1

Kolar brand lacoste
100% original
Condition : 9/10
Size : l
Armpit : 21
Lenght : 28'5
Price : rm45
Free postage
No shop/no cod
Hope you understand
Ngejas/ngorats/whatSapp : 011- 2856 4609
Follow my instagran : @singgohbundle
#singgohbundle #sipenjualbundle #jalanrajabot
#bundlemalaysia #kakibundle #bundlekasut #jdt
#duniabundlemalaya #kasutmurah #bajubundle
#topibundle #lokalah #ikutcarakita #bundlemurah
#prelovedmalaysia #streetwearmalaysia #bundle
#preloved #igkelantan #igersmalaysia #igersganu
#gomokelategomo #adidasmy #conversemalaysia


0

Kolar brand uniqlo x michael bastian (designer)
100% original
Condition : 9/10
Size : l
Armpit : 20
Lenght : 26'5 - 28
Price : rm45
Free postage
No shop/no cod
Hope you understand
Ngejas/ngorats/whatSapp : 011- 2856 4609
Follow my instagran : @singgohbundle
#singgohbundle #sipenjualbundle #jalanrajabot
#bundlemalaysia #kakibundle #bundlekasut #jdt
#duniabundlemalaya #kasutmurah #bajubundle
#topibundle #lokalah #ikutcarakita #bundlemurah
#prelovedmalaysia #streetwearmalaysia #bundle
#preloved #igkelantan #igersmalaysia #igersganu
#gomokelategomo #adidasmy #conversemalaysia


0

Kolar brand uniqlo x michael bastian (designer)
100% original
Condition : 9'5/10 like new
Size : l
Armpit : 20
Lenght : 27 - 28
Price : rm45
Free postage
No shop/no cod
Hope you understand
Ngejas/ngorats/whatSapp : 011- 2856 4609
Follow my instagran : @singgohbundle
#singgohbundle #sipenjualbundle #jalanrajabot
#bundlemalaysia #kakibundle #bundlekasut #jdt
#duniabundlemalaya #kasutmurah #bajubundle
#topibundle #lokalah #ikutcarakita #bundlemurah
#prelovedmalaysia #streetwearmalaysia #bundle
#preloved #igkelantan #igersmalaysia #igersganu
#gomokelategomo #adidasmy #conversemalaysia


0

ASSALAMUALAIKUM๐Ÿ˜Š๐ŸŒทโœ”๏ธ Selamat malam semua๐Ÿ˜Š๐ŸŒทโœ”๏ธ banyak item baru masuk tu jemputlh masuk meminang ye๐Ÿ˜๐ŸŒทโœ”๏ธ Api merah seller hot..butik bundle no 1 paling famous๐Ÿ˜๐ŸŒท๐ŸŒปโš˜โœ”๏ธ100% halal..trusted seller no 1.

Anda boleh cari hampir 70% customernye dpt gift๐Ÿ˜๐ŸŒท๐ŸŒปโš˜โœ”๏ธyg terpilih.

Ada lg ke seller mcm Api merah๐Ÿ˜‚๐ŸŒทโœ”๏ธcume bgthu je jgn marah

rezeki ALLAH S.W.T.

Yg mana nk deal item lain tu stalk sampai bawah ye pastu wasapp terus takut terlepas pandang๐Ÿ˜Š๐ŸŒท๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒน๐ŸŒธ๐Ÿ’โœ”๏ธ FOLLOW IG: @API_MERAH
FOLLOW IG: @API_MERAH_2
#api_merah
#bundle_dihatiku
#thrift
#bundle
#ikutcarakita
#malaysia
#tempatanfest
#kedaimamak
#rempit
#lepaking
#lokalah
#kedaionline
#ig_malaysia
#makan
#trw
#kelantan
#syjualkasut
#filamalaysia
#bolebro
#ootd
#bazzarpaknil
#sneakerslah
#menwears
#Jdt
#preloved
#vans
#vansmalaysiamurah
#street
#preloved
#igersmalaysia
#gerakluupaperoger


0

LIVERPOOL HOME 18/19 (LEAKED VERSION)
COPY ORI
S M L XL : RM 55
.

KKJERSEY.MY
.
.
DAPATKAN JERSI TERKINI DARIPADA KKJERSEY..
.
.
DENGAN HARGA BERBALOI.. HARGA JERSI SERENDAH DARI RM30.. .
.
APA YANG KKJERSEY ADA? โšฝ๏ธJERSI KELAB
โšฝ๏ธJERSI WORLD CUP
โšฝ๏ธJERSI TEAM โšฝ๏ธKASUT FUTSAL
โšฝ๏ธKASUT BOLA
โšฝ๏ธCASING TELEPHONE CUSTOM
โšฝ๏ธREGISTER UBER DRIVER, DAPAT KOMISYEN
.
.
BERMINAT PM WHATSAPP KLIK LINK NI www.wasap.my/60163433962
.
.
UNTUK LEBIH DETAIL, FOLLOW DAN TENGOK DEKAT INSTAGRAM
https://www.instagram.com/kkjersey.my/
YANG BEST INSTAGRAM KKJERSEY NI, KKJERSEY AKAN BUAT CONTEST SETIAP PERLAWANAN EPL, PEMENANG CONTEST AKAN MEMENANGI JERSI KEGEMARAN ANDA, SPONSOR BY KKJERSEY! CHECK IT OUT! .
.
BOLEH JOIN GROUP TELEGRAM NI UNTUK TENGOK GAMBAR2 JERSI DAN KASUT FUTSAL/BOLA https://t.me/joinchat/EpAtL1ENGKl1FNQIo2WsxA
.
.
DAN BOLEH JUGA JOIN GROUP WHATSAPP UNTUK MANA YANG TIADA TELEGRAM https://chat.whatsapp.com/5mrHw8q3qEa3C959ir7Y65

#fpl #football #worldcup2018 #fifa #fifaonline3 #kkjersey #kkjersey #Manchesterunited #Manchestercity #chelsea #arsenal #liverpool #totenhamhotspurs #leicestercity #burnleyfc #ggmu #ktbffh #ynwa #coyg #sabah #sarawak #jdt #skleague #tridos #fantasimalaysia #jersi #jersimurah #jersionline #jersipadangbesar #bukanbiasabiasa #kitakitajugabaini


0

ASSALAMUALAIKUM๐Ÿ˜Š๐ŸŒทโœ”๏ธ Selamat malam semua๐Ÿ˜Š๐ŸŒทโœ”๏ธ Musim hujan pulak sekarang๐Ÿ˜๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒธ๐ŸŒผโœ”๏ธ
banyak cik fila yg cun2 ni mailh pilih ....๐Ÿ˜Š๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒปโš˜๐ŸŒผ๐Ÿ’๐ŸŒนโ˜„๏ธโœ”๏ธ
โš˜โœ”๏ธ Yg mana nk deal item lain tu stalk sampai bawah ye pastu wasapp terus takut terlepas pandang๐Ÿ˜Š๐ŸŒท๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒน๐ŸŒธ๐Ÿ’โœ”๏ธ FOLLOW IG: @API_MERAH
FOLLOW IG: @API_MERAH_2
#api_merah
#bundle_dihatiku
#thrift
#bundle
#ikutcarakita
#malaysia
#tempatanfest
#kedaimamak
#rempit
#lepaking
#lokalah
#kedaionline
#ig_malaysia
#fila
#supreme
#champion
#syjualkasut
#filamalaysia
#bolebro
#ootd
#bazzarpaknil
#sneakerslah
#menwears
#Jdt
#preloved
#vans
#vansmalaysiamurah
#street
#preloved
#igersmalaysia
#gerakluupaperoger


0

FILA HALF ZIPPER๐Ÿ˜โš˜โœ”๏ธ
๐ŸŒท100% original
๐ŸŒทdesign cun
CONDITION : 8'5/10 ๐ŸŒทade luka n benang tertarik sikit
SAIZ :M
ARMPIT:22
LENGTH:25
PRICE : RM130โš˜๐Ÿ”ฅ
BOOKING : DEPOSIT
NO SHOP,NO COD
THIS ITEM STILL AVAILABLE
SMS/WHATSaPP : 017 - 6316 273
SEE API MERAH DI FACEBOOK
ANY QUESTION WHATSAPP.

FOLLOW IG: @API_MERAH
FOLLOW IG: @API_MERAH_2
#api_merah
#bundle_dihatiku
#thrift
#bundle
#ikutcarakita
#malaysia
#tempatanfest
#kedaimamak
#rempit
#lepaking
#lokalah
#kedaionline
#ig_malaysia
#army
#fila
#championmalaysia
#syjualkasut
#filamalaysia
#bolebro
#ootd
#bazzarpaknil
#sneakerslah
#menwears
#Jdt
#preloved
#vans
#vansmalaysiamurah
#street
#preloved
#igersmalaysia
#gerakluupaperoger


1

DOUBLE COCONUT 100% ORI๐Ÿˆ๐Ÿˆ DAPATKAN DOUBLE COCONUT UNTUK KEMBALI BERTENAGA, HEBAT & TAHAN LAMA SEPERTI ZAMAN MUDA.

Kelebihan Double Coconut ; โ–ช๏ธKepuasan luar biasa
โ–ช๏ธNafsu keintiman berganda
โ–ช๏ธMudah terangsang
Kepuasan berulang ulang
โ–ช๏ธLebih bertenaga dan bersemangat..tahan lama dalam seks
โ–ช๏ธMenguatkan daya ketahanan
โ–ช๏ธMelancarkan peredaran darah

Kandungan 100% Semula Jadi :
Double Coconut Extract, Maca, Cordyceps Extract, Saw Palmetto,
Pumpkin Seed Extract

Cara Guna :
โœ”๏ธTuangkan 1 sachet (terus ke bawah lidah)
โœ”๏ธKemam 20-30 saat dan telan
โœ”๏ธMinum air banyak

Ready stock .
Mcm biasa , berminat sila pm
Serius buyer only ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปโœŒ๐Ÿป ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡โœŒ๏ธ
http://www.wasap.my/+60197749524/doublecoconut

#xtrainch
#tongkatali
#ubatkuatlelaki
#produkkesihatan
#produk
#produkkurus
#ubatkuatlelaki
#superkips
#jenterapejuang
#instagram
#ligamalaysia
#gambir
#gambiremas
#dropship
#agent
#agentdropship
#jdt
#bundle
#lemonex
#candyb
#oppo
#lemonex
#gym
#bodybuilder
#bodybuilding
#fellerabeautymalaysia
#pamoga
#candyb
#vimax
#tongakatali
#supplement
#fatburner


0

SWEATER KAPPA SIDE TAPE๐Ÿ˜โš˜โœ”๏ธ
CONDITION : 8/10
โš˜ade cedera kt tgn dgn blkng sikit
โš˜kain berbulu sikit
SAIZ :M
ARMPIT:23
LENGTH:26
PRICE : RM130โš˜๐Ÿ”ฅ
BOOKING : DEPOSIT
NO SHOP,NO COD
THIS ITEM STILL AVAILABLE
SMS/WHATSaPP : 017 - 6316 273
SEE API MERAH DI FACEBOOK
ANY QUESTION WHATSAPP.

FOLLOW IG: @API_MERAH
FOLLOW IG: @API_MERAH_2
#api_merah
#bundle_dihatiku
#thrift
#bundle
#ikutcarakita
#malaysia
#tempatanfest
#kedaimamak
#rempit
#lepaking
#lokalah
#kedaionline
#ig_malaysia
#kappa
#offwhite
#championmalaysia
#syjualkasut
#filamalaysia
#bolebro
#ootd
#bazzarpaknil
#sneakerslah
#menwears
#Jdt
#preloved
#vans
#vansmalaysiamurah
#street
#preloved
#igersmalaysia
#gerakluupaperoger


0

Batu Sayang Kau...Tak Boleh Berkata...Semuanya Kau Lihat...Walau Kau Tak Bermata....Dari Mula Dunia...Engkau Dicipta...Hingga Akhir Dunia...Engkau Kekal Jua...๐ŸŒนโœจ
#SHOW2018 #NEWSHOW #SOUTHERNROCKER #MASaBERLALU #BORNTOSHOW #JOHORDARULTAKZIM #JOHORBAHRU #JDT #SEGAMAT #JOHOR #KARAOKE #NEWSHOW #SHOW #2018 #ENTERTAIMENT #ROCKER #SINGER #VOCALIST #MUSICIAN #MUSIC #HARDROCK #METAL #BLUES #SOUL #ROCKANDROLL #HEAVYMETAL #GRAPHICDESIGN #ART #GITARIST #DRUMMER #BASSIST #SHOW #SEGAMAT


1

The end of the page